מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים מדממיםמור20/10/2010
שלום,
אני סובלת מזה כשנה וחצי (מאז ההריון) מטחור שהולך ובא לסירוגין, התחלתי טיפול אצל כירורג שאיבחן טחור ברמה 2 ונתן לי משחה ונרות . לאחר שבועיים החליף את המשחה והנרות לאחרים כי לא היה שיפור במצב . שבוע אחרי הטיפול השני הצחליו להיות לי דימומים בעת יציאה. לפני יומיים היה דימום רציני וארוך, במשך כחצי שעה שממש לא הצלחתי לעצור אותו. היום שוב דימום ארוך לאחר יציאה.
הייתי אצל רופא אחר שנתן לי שוב משחה אחרת ולעשות קומפרסים עם מלח, שזה שורף נורא וכמעט בלתי אפשרי. הכאב הוא בלתי נסבל מה גם שאני לא יכולה לצאת מהבית בגלל הדימומים האלו.
שאלותיי- ממה נוצר הדימום הזה? והכי חשוב - איך אני מפסיקה אותו? איך אני מטפלת בטווח ארוך בבעיה הזו?
סליחה על אורך ההודעה, אודה להתייחסותך המהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים מדממים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד20/10/2010בלי בדיקה קשה לחוות דעה.
אם יש לך צניחה חריפה של הטחורים, אזי עליך לשכב במיטה עד שדמום יחלוף.
לאחר נסיגת הטחורים יש לעשות בדיקה מדוקדקת ואז אפשר יהיה להמליץ על אופן הטיפול הטוב ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים?עמית19/10/2010
שלום.
אני אהיה בת 20 בעוד חודש, ומזה כשנה יש לי כאבים ביציאות ודימומים לסירוגין.ז"א, יכולים להיות כמה ימים כואבים, ואז הקלה לשבועיים, ושוב כואב. אני חיילת ואצלנו מאוד קשה לראות את רופא היחידה, אז הזנחתי- אמרתי נסבול. הכאב תמיד היה חד וכואב בצד ימין עליון, ובצד השני לא היה כאב... לפני כיומיים סבלתי משלשולים, ובאחת הפעמיים שמתי לב לבליטה אדומה סגולה בפתח פי הטבעת, ולפי תמונות מהאינטרנט נראית כמו טחור יחיד. ניסיתי לגעת בה ולדחוף אותה פנימה כמו שקראתי באינטרנט אך ללא הועיל. מעולם לא נבדקתי ע"י פרוקטולוג ואיני יודעת בוודאות שזה טחור. האם נראה לך לפי הסיפור שמדובר בטחור? ואם כן מאיזה סוג? וכיצד ניתן לטפל? אני נורא מתביישת... האם במצב כזה צריך לנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד20/10/2010אי אפשר לאבחן בקורספונדנציה.
אל תוותרי, תפני לרופא היחידה, תגידי מילת הקוד "דם" ותדרשי בדיקת פרוקטולוג. יש לצבא מרפאות מומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בצואהאילנה18/10/2010
שלום.
אני בת 22 ובשבוע וחצי האחרונים גיליתי כי ישנו דם בצואה שיוצאת. הדם טרי ואינו מעוכל.
עברתי בדיקת דם כדי לראות האם ישנו איבוד דם סמוי וההמוגלובין שלי עומד על 11.6 ונאמר לי כי כנראה עקב איבוד הדם היחסי שהיה לי. רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לפרוקטולוג ממוחה כיון שלא ידעה לאבחן את הבעיה אחרי בדיקה שיטחית של פי הטבעת. ושללה תחורים. לצערי לא הצלחתי לתאם תור לרופא עד ה2.11 (בעוד כשבועיים)
שאלתי היא, ממה יכול להיגרם הדימום שציינתי? והאם אם סיבה לבהלה ולנסות להשיג רופא אחר המתמחה בתחום, לתאריך קרוב יותר, כדי לאבחן בוודאות ממה נגרם הדימום? יכולות להיות השפעות לזה שהדימום יימשך עוד שבועיים בלי לאבחן ולתת טיפול מתאים?!
אשמח לתשובתך המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בצואה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/10/20101. עם המוגלובין כזה או שאת מדממת המון או שיש בעיה נוספת (?ווסת).
2. רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג. אם צריך יש מסלולים עוקפים לקצר זמן ההמתנה.
3. הכי מתקבל על הדעת שהדמום שאת מתארת נובע מטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- דם בצואה
אילנה19/10/2010תיקון טעות. יש לי המוגלובין 11.8. ולא קיבלתי מחזור ב3 שבועות האחרונים מאז החל הדימום. (אני צריכה לקבל מחזור במהלך השבוע הקרוב). האם דימום הווסת בשילוב הדימום בצואה יכול להוביל לרמת המוגלובין כזו או שמא יש דימום נוסף שאינו מודעת אליו?
חשוב לציין כי התחלתי לחוש עצירות במהלך השבועיים האחרונים.
האם על פי נתונים אלו כדאי להשתמש בדרכים העקיפות לצורך קביעת תור מוקדם יותר או פשוט לחכות עד ב2.11?
בנוסף, אני נורא חרדה מהסיבה שקראתי מאמרים על הנושא, המקשרים ביחס ישיר את הבעיה לסרטן המעי הגס. האם קיימת אפשרות זו גם בשכבת גילי?
אשמח לתשובתך בשנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- דם בצואה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד20/10/2010א. תלוי במידת הדמום בווסת. הסיבה מס' אחת לאנמיה באשה צעירה - ווסת חזק מדי.
ב. בשכבת הגיל שלך - סרטן המעי הגס נדיר ביותר. לעומת זאת, טחורים לא נדיר.
ג. ההחלטה לגבי מסלול עוקף היא שלך ומידת הלחץ בו את נמצאית. שבועיים זה לא נורא רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פיסורהעופרה16/10/2010
שלום , עברתי ניתוח פיסורה לפני יומיים והייתי מעוניינת לדעת מהי הפעולה המתבצעת במהלך הניתוח
האם יש צורך להמשיך לשתות את המשקה קונסיל בשימוש יומיומי או למשך מספר ימים בשבוע . אני רוצה לציין שהניתוח שיפר את הרגשתי ונכון לעכשיו אני מרוצה מאוד מכיון שאני לא סובלת מכאב כלל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/10/2010עפ"י דבריך כנראה שעברת חיתוך של שריר הסוגר הפנימי אבל פרטים מדויקים תצטרכי לקבל מהמנתח שלך.
קונסיל כדאי לקחת בכלל כיוון שזה בריא ושומר על פעילות מעיים נכונה וטבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים...לואי15/10/2010
יש לי טחורים שבאים והולכים בקצב של חצי שנה , שנה .
בכל פעם שטיפלתי זה היה עם משחת פרוקטו גליבינול ,
אני מניח שהמצב לא חמור אצלי , האם בכל זאת כדאי לשקול טיפול מעמיק ( ניתוח )
מה אתה ממליץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים... - תגובה
ד''ר מרט חייקין15/10/2010טיפול בטחורים זה טיפול באיכות החיים שלך והחלטה על הניתוח מבוססת על כמה זה מפריע לך ואם טיפול שמרני או טיפול אחר שפחות אגרסיבי מניתוח כשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים ופיסורהמעיין14/10/2010
שלום אובחנתי כסובלת מטחורים ופיסורה אני מרגישה התכווצויות נורא חזקות שמגבירות תחושה של גזים בבטן האם יש קשר בין שני הדברים פיסורה או טחורים שמגבירים גזים?
אין לי שליטה על זה אני מרגישה התכווצויות מאוד חזקות בפי הטבעת בשכיבה על הגב והצד אמרו לי שהפיסורה הפצע מאוד עמוק האם מומלץ ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים ופיסורה - תגובה
ד''ר מרט חייקין14/10/2010פיסורה וטחורים לא מגבירים גזים. אם קבלת טיפול שמרני אופטימלי על ידי פרוקטולוג ואין שיפור יש לחשוב על הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות מאוד חזקות ואז יש בריחת
מעיין14/10/2010שלום ותודה על התשובה יש לי התכווצויות ותחושת תזוזות חזקות בפי הטבעת יש שם פיסורה וטחורים ואז יש בריחת גזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות מאוד חזקות ואז יש בריחת - תגובה
ד''ר מרט חייקין15/10/2010תלכי לביקורת אצל פרוקטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח טחורים ופיסורה דרגה 4זהבה10/10/2010
בתאריך 3-10 עברתי באסותא ניתוח טחורים ופיסורה והיום שבוע אחרי הכאבים איומים ביציאות בשירותים הסבל איום גם עם שימוש במשלשלים שום משכך כאבים לא מועיל ונאלצת ללכת לזריקת וולטרן והחשוב מכולם לא נפטרתי מתחושת העוקץ כמו דקירה חדה וכואבת בפתח פי הטבעת גם ביציאות בשירותים ובכלל בכל תנועה שאני עושה לרבות צחוק התעטשות בכי ושיעול אני מרגישה כאילו עומד סכין חדה על הפתח והכאב חזק.מה עליי לעשות האם יש אפשרות שהפיסורה קיימת עדיין או שנפתחו תפרים כי בניתוח לא הועלתי כלום אם תחושת הכאב והעוקץ בשירותים עדיין קיים אנא עזרו לי אני סובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח טחורים ופיסורה דרגה 4 - תגובה
ד''ר דוד נויפלד10/10/2010ומה אומר המנתח שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תשובה של סנדלר לא של רופא
מיואשת19/10/2010תשובה כזו של רופא בשביל מה צריך להתייעץ בפורום לדעתי אין שום רופא כירוג שיודע לטפל בפיסורה וגם נתוח לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תשובה של סנדלר לא של רופא - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/10/2010תודה על המחמאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים טרומבוטיים בחודש 9נועה09/10/2010
שלום לכל מאן דבעי אני מיואשת!!!!!
לפני כעשור בעקבות כאבים בלתי פוסקים של פיסורה וטחורים עברתי ניתוח ממנו היה לי קשה להחלים. במשך העשור האחרון כמעט ולא סבלתי מכאבים חוזרים וגם אם כן זה היה נעלם לאחר מס' שעות-תמיד ללא יוצא מן הכלל. עתה אני בחודש ה-9 להריוני וצפויה ללדת בכל רגע ולדאבוני הרב מיום חמישי אחה"צ סובלת מטחורים חיצוניים שלא נעלמים/מתכווצים/חוזרים חזרה אל תוך הגוף. אני סובלת כאבי תופת, ניסיתי את משחת פרוקטוזורין+אמבטיות אך לשווא איני יכולה לעשות כלום לא ללכת לא לעמוד קשה לי אפילו לשכב. הרופא המטפל שלי אמר שלא אוכל ללדת בצורה כזו מכיוון שהלחיצות יהרגו אותי ושאני חייבת לטפל בזה באופן מיידי- הוא דיבר על כריתת האיזור והדבר פשוט מבעית אותי!!!!!! גם ככה אני חרדה מאוד מכאבי הצירים והלידה ואני זוכרת היטב כמה קשה היה לי להחלים מן הניתוח ואני כותבת לכן כאן כמפלט אחרון: האם יש עוד פתרונות שיכולים להעלים לי את הטחור כלא היה מלבד כריתה? ואם לא אז כיצד נעשה התהליך אני כ"כ מפחדת ולא מפסיקה לבכות מיום חמישי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים טרומבוטיים בחודש 9 - תגובה
ד''ר דוד נויפלד10/10/2010אין קשר בדברים. כריתה אף היחא תגרום לכאבים רבים כפי שאת כבר יודעת.
אין מניעה מלידה רגילה אלא במקרים חריגים.
לאחר הלידה תהיה הקלה ועם הזמן יסוגו הטחורים.
אני מבין את הכאבים אבל לא את הבכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ובכל זאת
נועה10/10/2010האם יש עוד משהו שאוכל לעשות בכדי להקל על הכאבים ואולי לגרום לטחור להיכנס חזרה אל תוך הגוף מלבד המשחה שהגיניקולוג נתן לי? (פרוקטוזורין). האמת שמיום שישי הכאבים אכן פחתו במידה מסוימת אך עדיין יש כאב קטן וזה כמובן בחוץ ולא חזר חזרה כתמיד... הבכי נובע מכאבי תופת של הישבן בנוסף לכאבים של סוף ההיריון כגון סימפיזיוליזיס וכד' אשמח לישועה
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ובכל זאת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד10/10/2010קומפרסים בתמיסת מלח אנגלי עד 10%.
קומפרסים במגבונים אנליים המכילים הממליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר תודה
נועה10/10/2010זהו משהו שלא הציעו לי... בתקווה כי זה ישכיח את הכאב אני ממש מפחדת מן הלידה גם ככה אז בנוסף גם את זה- לא מלבב במיוחד
תודה על עזרתך הברוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת - דחווווווףsima08/10/2010
שלום,
אני בחורה בת 23, מקיימת יחסי מין אנאליים, לאחרונה עשיתי בדיקת קולונוסקופיה ולקחו ביופסיות של איזורים כנראה דלקתיים.
עדיין אין תוצאות עבור מה זה בדיוק, אבל מאז אני דואגת שזה יכול להיות קשור לקיום יחסי המין האנאליים.
האיזורים הדלקתיים היו בעומקים של 25 ו 40 ס"מ מפי הטבעת, וכפי שידוע לי ולבן זוג שלי שלא הייתה שפיכה במין האנאלי.
האם עדיין יש כל סיכויי שהיחסי מין הם אלו שגרמו לדלקת כלשהיא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - דחווווווף - תגובה
ד''ר דוד נויפלד10/10/2010כן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחהאו ניתוחאופיר08/10/2010
כירורג אבחן אצלי פיסוריה קדמית ואחורית , בדר"כ איני סובלת מעצירות אבל לעיתים יציאה קשה גורמת לבעיה ואז מריחת נפידין עוזרת לי .
הכירורג האחרון שפניתי אליו לקבלת משחה סרב בטענה שהמשחה גורמת לאבצסים האמנם ?
האם יש נזקים בשימוש בנפידין ?
הכירורג מיהר לפתוח יומן ולשבץ אותי בניתוח [אחרי בדיקה] , אם המשחה עזרה לי מה דחוף כל כך לנתח ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחהאו ניתוח - תגובה
ד''ר דוד נויפלד10/10/2010השימוש במשחה הוא באופן רציף (ולא נקודתי) למשך כששה שבועו למרוח 3-4 פעמים ביום, אחרת זה לא טיפול.
לגבי התגובה למשחה - זה תלוי במשחה עצמה או הג'ל (הנשא). כל בית מרקחת רוקח המשחה אחרת, אין סטנדרט אחיד ובהתאם לכך התגובה. מלבד זאת אין בעיה להשתמש (אלא בהריון) כמו שתיארתי.
לגבי השאלה האחרונה - או שתשאלי אותו או שתחליפי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כחודש לאחר ניתוחLateral interניר05/10/2010
שלום ד"ר,
לפני בדיוק חודש עברתי ניתוח Lateral internal sphincterotomy, מיי לדחר הניתוח הרגשתי מצויין עם כאבי מסוג שונה באיזור הנתוח ימים ספורים לאחריו אבל חשוב לציין כי לא מדובר באותו כאב נוראי טרם הניתוח אלא כאב קל או מעיין גירוי נסבל ואפילו נעים יחסית לכאב הנורא שלפני.
היום לאחר חודש בדיוק מהיו בו עברתי את הניתוח אני מרגיש את אותו כאב קל שהרגשתי לאחר הניתוח אך קצת יותר חזק בדיוק באיזור הניתוח.
חשוב לציין כי אני נמצא בלחץ עצום עקב קשיים ובעיות בעבודה ואני מודע לעובדה כי אני נתון בלחץ פסיכולוגי.
אשמח דעת אם עלי לעשות דבר מה בנוגע לכאב? האם הכאב טבעי בתקופה זו שלאחר הניתוח ? והאם כאב זה מעיד על הבאות כגון חזרתה של הפיסורה?
תודה רבה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים כחודש לאחר ניתוחLateral inter - תגובה
ד''ר מרט חייקין06/10/2010בעיקרון, לאצריך להיות כאב אחרי חודש ולכן ממליץ לך להיבדקעל ידי המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה-טיפולאורין05/10/2010
לאחר ביקור אצל פרוקטולוג אובחנה אצלי פיסורה,הטיפול שהוא הציע לי הוא הרחבת השריר מכאנית עם "דילאטאן" שזה אומר החדרת קונוס מפלסטיק לפי הטבעת פעמיים ביום למשך 5 דקות כל פעם-האם יש דרך טיפול פחות מזוכיסטית ??? בסה"כ נראה לי שהפיסורה מחלימה לאט (אני במצב זה כבר חדשיים) והכאבים פחתו מאוד,אני לא רוצה לגרום נזק לאיזור מה שנראה לי שקורה בצורת הטיפול הנ"ל.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה-טיפול - תגובה
ד''ר מרט חייקין06/10/2010תבואי לבדיקה. טיפול שקיבלת לא מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהרוני05/10/2010
שלום רב,
בימים האחרונים אובחנתי כסובלת מפיסורה. ניתנה לי משחת רקטוג'סיק למריחה 4 פעמים ביום למשך כחודש, וכן קיבלתי הוראה לרכך את פעילות המעיים.
שאלותיי:
א. באיזה אופן יש למרוח את המשחה? האם יש להחדירה לתוך פי הטבעת?
ב. כיצד מרככים פעילות מעיים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד''ר מרט חייקין06/10/2010שואלים את השאלות אצל רופא שבדק אותך ונתן טיפול.
מורחים סביב פי הטבעת, הרבה סיבים ונוזלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהלימור05/10/2010
אני סובלת מפיסורה זו פעם ראשונה ומטופלת ע"י מישחה שעזרה אך אני בבעיה יש לי עצירות שתתי תה שאמור לרכך את היציאות אבל ניראה לי שאני פוחדת להיכנס לשירותים ניסית מספר פעמים להיתישב בשירותים אך ללא הועיל מה שיצא במקום צואה זה דם האם גרמתי נזק לעצמי לאחר כ-90 אחוז החלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד''ר מרט חייקין06/10/2010לא אך חייבת לרכך יציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת טחורים?סיון04/10/2010
שלום, היום בפעם הראשונה ראיתי 2 נק' דם קטנות על נייר הטואלט,
ישר חשבתי על טחורים כיון שאין לי מושג מה זה עוד יכול להיות - אין לי שום כאבים ויש לי יציאות סדירות, אני לא בהריון ובלי לחץ נפשי כלשהו...
זה יכול להיות טחורים? אולי משהו אחר?
מה עליי לעשות?
ואם זה טחורים איזה טיפול עליי לקחת ואם אפשר להימנע מהגעה לרופא במידה ויש תרופות/משחות ללא מרשם?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת טחורים? - תגובה
ד''ר מרט חייקין06/10/2010יכול להיות טחורים אך גם דברים אחרים. תלכי לפרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל להמנע מללכת לרופא
סיון06/10/2010יש אפשרות למרוח משחה ללא מרשם או משהו כזה? אם כן איזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל להמנע מללכת לרופא - תגובה
ד''ר מרט חייקין06/10/2010לא מורחים משחה אם זה טחורים פנימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)