פורום חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבלטא
    מיכל
    22/12/2009

שלום,
    אני חולה בדיכאון עמיד ולוקחת 120 מ"ג סימבלטא ליום כבר שבועיים ללא הטבה. השאלה שלי היא האם כדאי להמשיך עם הסימבלטא עוד שבועיים נוספים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבלטא

הוספת תגובה

• הודעה של: איה

ד''ר אלונה גוברמן
    23/12/2009

שלום.
    שלום. השפעה של סימבלתה מורגשת תוך מספר שבועות בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות . תמשיכי לקחת את התרופה. לא להתייאש!!!
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או סי די
    אורח
    21/12/2009

אני סובל מאו סי די שנים רבות. בחודשים האחרונים המחלה החמירה וצצה תופעה חדשה. אני מגרש את השינה באופן כפייתי ונגד רצוני. אני סובל מנדודי שינה כרוניים. כמו כן אני נלחם ברגשות ומדכא אותן. אני מדכא נגד רצוני כל תחושה ספונטנית. האם התופעה מוכרת לכם ומה ניתן לעשות? האם טיפול פסיכולוגי יכול להועיל? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    או סי די

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    23/12/2009

שלום לך,

הטיפול היעיל ביותר הינו שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית-קוגניטיבית (CBT). במהלך הטיפול תוכל ללמוד מיומנויות התמודדות בהווה וגם לשליטה לטווח הארוך. אני מאוד ממליצה לפנות קודם כל להתיעצות פסיכיאטרית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדרונקס או ציפרליקס
    גילה
    21/12/2009

היי לכם,
    לאישה בת 74 שסובלת מדיכאון בדרגה בינונית
    כמה מ"ג ביום מומלץ לקחת את האנדרונקס? האם 2 מ"ג ביום מספיק? או שצריך פחות מזה?

איזה כדור עם פחות תופעות לוואי האנדרונקס או הציפרליקס?
    ואיזה מבין שתי התרופות זמן ההשפעה שלו מהיר יותר או מומלץ לאישה בגיל זה?

תודה רבה,
    גילה

לקביעת תור
    סגירה
    אנדרונקס או ציפרליקס

הוספת תגובה

• הודעה של: גילה

ד''ר אלונה גוברמן
    23/12/2009

שלום. בההשך לשיחתנו טלפוני אתמול גם ציפרלקס גם אדרונקס תרופות יעילות ובטוחות.
    אדרונקס-רבוקסטין היא תרופה נגד דיכאון בעלת מנגנון פעולה ייחודי. היא פועלת באופן סלקטיבי על המעביר העיצבי נוראפינפרין, ומעכבת את הספיגה מחדש שלו בתאי המוח. על-ידי כך עולה רמת הנוראפינפרין, ופעילותו על תאי המוח מוגברת.
    רבוקסטין נמצא יעיל לטיפול בדיכאון בינוני עד חמור ובדיכאון מתמשך. לתרופה יש יעילות לטווח ארוך והיא נסבלת היטב על-ידי רוב החולים. לעומת פלואוקסטין, רבוקסטין נמצאה יעילה יותר בטיפול בתסמינים הקשורים לתפקוד חברתי כגון חוסר מוטיבציה וערך עצמי נמוך.
    רבוקסטין יעילה בטיפול בדיכאון כמו תרופות מהדור הישן ממשפחת הטריציקליים, ובעלת פחות תופעות לוואי מהן, ולכן גם עדיפה יותר לשימוש בקשישים אשר יתקשו לסבול תרופות ממשפחת הטריציקליים. ייתרון נוסף שיש לרבוקסטין על-פני תרופות אחרות נגד דיכאון הוא זמן תחילת הפעילות המהיר יחסית שיש לו: 10 עד 14 יום לאחר תחילת הטיפול. כמו כן, יחסית לתרופות החוסמות ספיגה חוזרת של סרוטונין (SSRI) יש לו פחות פוטנציאל לתגובות בין תרופתיות.
    תופעות הלוואי של רבוקסטין הן קלות, מופיעות בשבועות הראשונים של הטיפול, ונעלמות בהמשך בדרך-כלל. תופעות הלוואי הנפוצות הן יובש בפה, הפרעות בשינה, עצירות, הזעת-יתר, כאבי ראש ובחילה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ריספרדון זה ריספרדל/ריספונד?
    שאלה
    21/12/2009

קראתי ככה , האם זה נכון?

ריספרדון תרופה מסוכנת הפוגעת בשרירים האורכיים ומריירת
    היא פוגעת קשה בשרירים וגורמת לריור ועוד תופעות לוואי קשות , בשימוש ארוך טווח. התרופה לא כל כך יעילה ואסור בתכלית האיסור לקחת אותה ברציפות אחרת הנזק יהיה גבוה מהתועלת .

הוספת תגובה

• ריספרדון

ד''ר אירנה נתנאל
    23/12/2009

שלום לך,

ריספרידון = ריספרדל = ריספונד. היא תרופה לטיפול בחולי סכיזופרניה, השייכת לקבוצת תרופות המכונות נוגדי פסיכוזה אטיפיים, המשמשים בעיקר לטיפול בסכיזופרניה ופסיכוזות אחרות. היא מקילה את התסמינים. מפחיתה את תדירות ועוצמת ההזיות וההפרעות בחשיבה ומשפרת את התפקוד. ריספרידון גורמת פחות הפרעות בתנועה ופחות השמנה מאשר תרופות אחרות המשמשות לטיפול בחולי סכיזופרניה. תופעות לוואי השכיחות כוללות הפרעות בשינה, כאבי ראש, אי שקט,
    התרופה נסבלת היטב על-ידי רוב החולים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלונקס
    סבטלנה
    20/12/2009

שלום רב.
    אני בת 65 . בריאה בדרך כלל. לפני כמה חודשים עברתי ניתוח גיניקולוגי לא קשה. מיאז הופיעו קשיי
    שינה. אני נטלתי לוריוון שנים רבות שלא מספיק יעיל בסיטואציה החדשה. רופאת המשפחה רשמה
    קלונקס. יש פחד מסויים לקראת נטילתו. אבקש מאוד מה יכול לקרות לי.
    בתודה מראש - סבטלנה

לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס

הוספת תגובה

• הודעה של: סבטלנה

ד''ר אלונה גוברמן
    23/12/2009

שלום.קלונאזפאם שייך לקבוצת תרופות הידועות בשם בנזודיאזפינים, המשמשות בעיקר לטיפול בחרדה ובנדודי שינה. קלונאזפאם, לעומת זאת, משמש כנוגד-פירכוסים למניעה ולטיפול בהתקפים אפילפטיים. קלונאזפאם יעיל במיוחד למניעת התקפים קצרים של עווית השרירים והתקפי Petit Mal אצל ילדים, אך גם צורות אחרות של אפילפסיה, כגון רפיון פתאומי או פירכוסים הנגרמים על-ידי אורות זוהרים מגיבים לטיפול עם קלונאזפאם. בהיותו בנזודיאזפין, יש לקלונאזפאם גם השפעות מרגיעות ומרדימות.
    בפסיכיאטריה משתמשים בקלונאזפאם כתרופה נוגדת חרדה ומייצבת מצב רוח בחולים הסובלים מהפרעה דו-קוטבית.
    תופעות הלוואי העיקריות של תרופה זו קשורות לתכונותיה המרגיעות והמרדימות. תופעות אלה פוחתות בדרך-כלל לאחר הימים הראשונים של הטיפול, וניתן להמעיטן על-ידי התאמת המינון בהשגחה רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס ושימוש יום יומי בחשיש
    שרית
    17/12/2009

יש לי חבר טוב שהוא בדיכאון ומכור לחשיש ובחודשיים האחרונים החל לקחת ציפרלקס,כדור ליום.
    מה התופעות שעלולות להופיע במיקרים כאלו?

הוספת תגובה

• ציפרלקס ושימוש יום יומי בחשיש

19/12/2009

לשרית שלום
    אין אינטראקציה ידועה בין חשיש וצ'פרלקס. אבל ברור ששימוש מסיבי של חשיש יכול להוביל לסימפטומים נפשיים ואז לא יודעים על מה לטפל. ברור שהצעד הראשון צריך להיות הפסקת השימוש בחשיש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס - אולי לא הייתי צריכה את זה
    קובי
    17/12/2009

במשך 4-5 חודשים חוויתי מספר טראומות ועברתי אותם בקור רוח ובשלום כביכול.
    בתוכי היה לי קשה והארועים גרמו לי לדאגה רבה וישנתי ממש גרוע.
    לפני כשלושה שבועות הייתי חולה במחלה זיהומית חריפה, זה הפחיד אותי וקיבלתי אנטיביוטיקה מאוד חזקה. אולי בעקבות האנטיביוטיקה פיתחתי התקף חרדה (זה רשום היה גם בתופעות הלוואי של האנטיביוטיקה). ומכאן החרדה + דיכאון קל דיי השתלטו עליי. אחרי שבוע וחצי הרגשתי שהחלמתי מהזיהום אבל נותרו מעט חרדות ומעט תחושה של דיכדוך. התייעצתי עם הרופא שלי והחלטנו על ציפרלקס 5 מ"ג מידי לילה. לאחר יומיים של התחלת הטיפול - התחלתי להרגיש שהגוף שלי בתחושה של סטרס מתמשך, כולו מכווץ ומתכונן להתקפי חרדה. במשך שעות אני מרגישה כך. מלווה בבחילות והזעה. לעיתים נעזרתי בחצי לוריוון שלא תמיד עזר. אבל אפשר לומר שבשעות אחה"צ והערב מידי יום ההרגשה הרעה התפוגגה איכשהו.
    היום לאחר 12 יום של נטילת הציפרלקס אני עדיין בתחושת הסטרס , המתח והחרדה, מידי בוקר , אני עדיין לא מרגישה שום שיפור אלא למעשה החמרה מהמצב שהייתי בו לפני הציפרלקס.
    האם זה טבעי?
    הרופא שלי הציע לקחת את הציפרלקס בבוקר ובערב לפני השינה לוריוון אחד שאמור יהיה לאזן אותי (למשך חמישה ימים הלוריוון).
    מה דעתכם? יש לי חשש מלקחת לוריוון כדי לא להתמכר.
    אולי לא הייתי צריכה בכלל לקחת ציפרלקס אם זה גורם לי להרגיש כלכך רע.
    בתודה

הוספת תגובה

• פרופ' בבקשה אל תשכח לענות לי. תודה

קובי
    17/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס - אולי לא הייתי צריכה את זה

19/12/2009

לשרי שלום
    הדבר היחיד הטוב בחרדה הוא שזה עובר!
    אחרי מחלה זיהומית או טראומות אפשר לראות הופעה של חרדה כתוספת כואבת לתהליך. הטיפול תלוי בעצמת החרדה. במידה והחרדה לא משמעותית כ"כ אפשר לטפל עם טיפול קוגניטיבי התנהגותי ותרופות נוגדות חרדה. תרופות אלו מעוררות חשדות סביב האפשרות של "להתמכר" להן אבל בשימוש מושכל הן יעילות מאוד. במידה והחרדה חזקה יותר אפשר להשתמש בתרופות כמו צ'פרלקס. אבל אלו תרופות שיכולות להחמיר את תופעות של החרדה במיוחד בתחילת הטיפול. לכן רצוי להתחיל לאט.
    תתייעצי עם המטפל שלך. יתכן וקיימת החמרה עקב התרופה. עם כן אפשר לעשות הפסקה ולבדוק מה קורה אז
    בהצלחה!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מימיקה
    17/12/2009

שלום רב.

שמי ענבל בת 34 נשואה ואם לילדה בת שנה ו7 חודשים.
    בשנת 2002 חוויתי התמוטטות עצבים עקב פרידה מבן זוג, הייתי בעסק שלי והתעוררתי בבית, לא זוכרת כלום עקב בלאק אאוט, למזלי חברתי הייתה אצלי וכך למעשה עזרו לי די מהר.
    לאחר בירור ביקרתי אצל פסיכיאטר של קופת החולים וקיבלתי סרוקסט - אובחנתי כחרדתית ואגרופובית.
    לאחר משא ומתן עם הוריי שבורים בעניין לא לקחתי את הכדורים והתמודדתי עם עצמי והתופעות היו אך נעלמו עם הזמן.
    עברתי תקופה ארוכה של חרדות שמלוות אותי עד היום כגון דופק מהיר בסביבה הומה, אוזניים מאדימות עד חום בלתי אפשרי, זיעה בכפות ידיים, מחנק, תחושת כובד בחזה ועייפות תמידית.
    חוששת משינוי הסביבה שלי והנסיעות הארוכות ובחשיכה פשוט מפחידות אותי בטירוף.
    שלשום עברתי צומת מסוכן עם התינוקת שלי שהייתה בעגלה ובאמצע הרמזור במעבר החצייה הרגשתי שאני מתעלפת, ובמקרה הייתה גברת שעזרה לי ונתנה לי יד.
    אני מרגישה שאני לא מצליחה להתמודד יותר, מרגישה קושי אדיר .
    למעשה אני מראה שהכל בשליטה, אני עקרת בית והכל מצויין בבית מבחינת סדר וניקיון אך גם עם הבעל יש צרות, כי אני עצבנית מאוד, לא שולטת בכעסים, ולא יודעת לאן לנתב את הדברים שאני מרגישה, בעלי המליץ לי כן לפנות לרופא ואני חוששת.
    שוב למצוא עצמי אצל הרופא ולעבור אנאליזה ולחשוב שחיי יהיו תלויים בכדור, האם זה הדבר הפרקטי עבורי?
    אפשרי לקבל טיפול תרופתי לא לזמן כה ארוך?
    זה יעיל?
    אפשרי שאני סובלת מכמה דברים? כמו חרדה ושילוב של דיכאון?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

17/12/2009

למימיקה שלום
    עליך להתרכז בשיפור תפקודי ושל איכות חיים ולא באם את זקוקה לתרופה זו או אחרת. האם שווה לסבול כך ולא לקוחת תרופה?
    התיאור שלך מאוד מתאים לתסמונת של התקפי חרדה.ניתן לטפל בהם. תפני לרופא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות ,הפרעת אישיות......
    אריאל
    16/12/2009

שלום
    אני נמצא בטיפול פסיכולוגי דינאמי
    בגלל הפרעת אישיות גבולית ,ויסות רגשות ,דימוי עצמי נמוך
    אני לוקח ליתיום 5 כדורים ביום

-יש לי חרדה קשה כשאני מול קהל,צריך לדבר, מול שוטר, מול אישה מאד יפה , למה אישה יפה גורמת לי לחרדה ....האם זה דימוי עצמי נמוך שמביא לחרדה ..או משהו אחר שאני לא מבין אותו
    שאלתי את הפסיכולוגית,והיא לא ידעה לענות לי
    -האם הטרדות מיניות קשות בילדות,ואימא משפילה,הם גורמים לסבל שלי כול החיים ,או שפשוט נולדתי עם מוח דפוק

לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ,הפרעת אישיות......

הוספת תגובה

• ידוע ששישי שבת לא הולכים טוב עם

קובי
    17/12/2009

חרדות ודיכאון.
    מה שאפשר להמליץ זה שתצא להליכה וטיול בחוץ זה גם משפר את הכושר, \גורם להפרשת חומרים שמשפרים מצב רוח וגם מעביר זמן. אולי להיפגש עם אנשים שיקרים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות ,הפרעת אישיות......

19/12/2009

לאריאל שלום
    תפיסות עצמיות מתפתחות במהלך השנים על בסיס של הטמפרמנט (המרקיבים הפסיכולוגים המולדים) וניסיון החיים. טראומות בילדות ובחיים, השפלות, והורות לקויה, יכולים להוביל למבנה אופי פחות מותאם. טיפול אישי יכול לסייע לשנות תפיסות אלו. גם תובנה ש"עלי להשתנות" יכול לעזור. כמו כן טיפול תרופתי מתאים יכול לסייע להקטין סימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתגע מחוסר מעש
    ליאור
    16/12/2009

אני כתבתי פה מספר פעמים בקשר למתח והדיכאון ממנו אניח סובל אבל יש משהוא שממש משגע אותי מאוד ומדכא אותי במיוחד , בימי שישי שבת כיון שאני לא עובד אז אני משתגע משיעמום מרגיש רע מאוד מזה שהזמן שלי הולך לאיבוד , וההרגשה שלי משעה שאני קם בבוקר עד שאני נרדם היא מאוד לא טובה , וגם היום נתנו לי יום חופש לכבוד חנוכה , והיום ממש השתגעתי , אני מעוניין לדעת אם זה תופעה מוכרת ומה ניתן לעשות בשביל לתקן זאת , תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    משתגע מחוסר מעש

הוספת תגובה

• משתגע מחוסר מעש

17/12/2009

לליאור שלום
    נראה לי שאתה צריך ללמוד לתכנן את שעות הפנאי שלך ולחשוב איזה פעילויות מעניינות אותך, חברים, קולנוע, קריאה, טיולים, ועוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחרות
    משה
    16/12/2009

שלום,
    בשבוע האחרון אני חש סחרחרות קשות ואף כאבי בטן, יש מקרה משפחתי שמשפיע עלי ואני תוהה האם יש לו קשר להרגשה והאם אני בדכאון
    אודה לתגובה בהקדם

לקביעת תור
    סגירה
    סחרחרות

הוספת תגובה

• סחרחרות

17/12/2009

למשה שלום
    דיכאון לא מתפתח כ"כ מהר אבל הבטן מאוד יכול להגיב למתח או אירועים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב. שאלה למומחים: האם מומלץ
    גלי
    14/12/2009

לשתות קולה כאשר לוקחים אלטרול או כל תרופת הרגעה אחרת?

(שואלת בגלל הקפאין בקולה)

תודה

הוספת תגובה

• שלום רב. שאלה למומחים: האם מומלץ

17/12/2009

לגלי שלום
    אין בעייה לשתות קולה עם התרופות. תזהרי המקלוריות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בדיכאון עמוק
    אייל
    13/12/2009

שלום דר !
    אני אומנם מטופל בתרןפות אך יש לי דיכאון חזק וחריף. איני מצליח לצאת ממנו אני עושה דברים בכוח ןבחוסר חשק .
    לוקה בסכיזופרניה ומאוסידי . שוב קשה לי מאוד ואני נורא סובל .
    נוטל : אנפראניל גאודון . קלונקס . ליתיום . רסיטל .
    ואני מרגיש מאוד רע עם עצמי ואני מאוד מיואש . כמה עולה אצלכם לבוא לחוות דעת , ייעןץ .???
    אודה לכם על התיחסותכם להודעתי .
    אייל

לקביעת תור
    סגירה
    אני בדיכאון עמוק

הוספת תגובה

• אני בדיכאון עמוק

17/12/2009

לאייל שלום
    מצטער לקראו שכ"כ קשה לך. אתה גם לוקח כמות משמעותית של תרופות וזה לא ממש עוזר לך. על תתייאש אפשר לנסות דברים אחרים
    מדיניות האתר לא מאפשר לי לתת את הפרטים שאתה מבקש לגבי בקליניקה שלי. אתה יכול לראות את הפרטים בפורום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

אייל
    18/12/2009

תודה לך פ"רו. גרינהאוס :
    האם אתה חושב שהחלפת רופא או כיוון בטיפול יכול -- יוכל לעזור לי ??? מכיון שאני סובל מאוד יש לי דיכאון עמוק ומתמשך , איני יכול לחייך ומרגיש רק צער ויגון ועצב בלב .
    האם יש דרך לעזור לי ??
    גם כואבת לי הגוף ויש לי חלומות משונים.
    תודה מראש על תגובתך.
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

19/12/2009

לאייל שלום
    מאוד מקובל ברופאה לבקש דעה שנייה על המצב. קיימת אפשרות לעשות את זה עם תמיכה של השרות הרפואי המשלים של הקופות. יתכן ותוכל לקבל המלצות טובות מהיועץ. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ" גרינהאוס החביב

אייל
    22/12/2009

האם לדעתך הרי אני סובל ממחשבות אובסיסיביות ודיכאון וכל מיני דברים רעים לצערי הרב . יש לי גם ייאוש , קהות ברגש לדוגמא אני יוצא עם בחורה והיא מטורפת עליי ואומרת לי כל הזמן שהיא אוהבת אותי והרגשות שלי אליה ממש מעטות וזה לא היה לי בעבר . האם תרופות יכולות להעלים את התופעות שהזכרתי . תודה אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ברשותך פרופ" חביב

אייל
    22/12/2009

האם המצב בו ואליו" כביכול " הסבל שהתרגלתי אליו אך מאוד מציק לי זה כבר חלק ממני???? או שייש לי עדיין סיכוי להרגיש טוב ??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת פניקה ואגרופוביה
    אני
    12/12/2009

שלום,
    אני סטודנטית שנה ב' לפסיכולוגיה (באופן אירוני) ושנה שעברה התחלתי להרגיש לא טוב. כנראה שפיתחתי הפרעת פניקה שהובילה לאגרופוביה, וכרגע אני נמצאת בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי.
    רציתי לשאול אם זה משהו שיכול לעבור, או שברגע שזה פורץ זה נשאר לכל החיים.
    בנוסף, אני ממש מפחדת שבגלל שיש לי את זה אני לא אוכל להיות פסיכולוגית בעצמי. האם זה אפשרי? האם כדאי לי לפרוש מהלימודים וללכת על כיוון אחר, בגלל שאני בעצמי בעייתית?
    האם יש פסיכולוגים שבעצם יש להם הפרעת פניקה?
    אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות =/

לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת פניקה ואגרופוביה

הוספת תגובה

• הפרעת פניקה ואגרופוביה

17/12/2009

לאני שלום
    העובדה שאת סובלת מ הפרעת פניקה ואגרופוביה לא חייבת לגרום למוגבלות תפקודית מתמשכת. הכל תלוי במהלך המחלה שלך. יש מצבים מאוד קלים ומצבים הרבה יותר משמעותיים. פסיכולוגים ועובדי בריאות נפש הם בני אדם רגילים ולא חסינים בפני מצבים של חרדה או דיכאון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• F41.2
    כפיר
    11/12/2009

שלום רב ,

מה ניתן עוד לסייע או להסתייע לאחר שנוסו טיפולים תרופתיים בקומבינציות שונות
    MIRO 30+PAXXET 20
    MIRO 30+VIEPAX XR150-300!!!
    VIEPAX 150+PAXXET 20-50
    VIEPAX 225+PAXXET 50
    PAXXET 50+MIRO 15 MG
    פסיכותרפיה - כבר עייף מאוד מהפסיכותרפיה CBT ודינאמית, טיפול מיני בגישה פסיכוסקסואלית , גם גופנית , הכל מעייף אין לי כח לניתוח מחשבות שמובילות לרגשות תוצאות.

האם עליי להשלים עם עייפות וחרדה ? דיכאון?

אבחנה MIXED ANXIETY AND DEPRESSION
    עם ביטויים של חרדה חברתית לא ספיציפית וGAD., אובחנתי כבעל קווים הימנעותיים.

כל המצב הזה נראה שהוא מלווה מאז גיל ההתבגרות .
    בן 28.
    בירור גופני - במפ כולל TSH ןאנמיה. בבדיקת שינה RDI-8 .

מה עוד ניתן להציע שרמת האמון שלי בכל תחומי הרפואה [המערבית והמשלימה] כבר מאוד נמוכים...
    האם פסיכותרפיה יכולה לסייע אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה
    F41.2

הוספת תגובה

• F41.2

17/12/2009

לכפיר שלום
    קיבלת סה"כ 3 תרופות בשילובים שונים. המבחר של תרופות שטרם ניסיתי רחב מאוד. תדבר עם מרופא שלך. יש הרבה מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה