פורום חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה טראומטית
    מני
    13/04/2008

שלום.אני בן 26 ובגיל 15 עברתי מקרה שבו הותקפתי פיזית ע"י נער בן גילי ומאז פחדתי מאוד לצאת מהבית וזה התפתח עם הזמן לחרדה בעוצמה גבוהה.
    עד היום,כל פעם כשאני עובר ליד חבורת נערים או שרואה אלימות בין בני נוער(אפילו שזה בצחוק
    בינהם),או שומע צעקות אני מקבל תחושת חרדה קשה,אי נוחות,קשה לי להמשיך את קו המחשבה שלי באם הייתי באמצע שיחה ויש לי תחושה של עוררות מוגברת מאוד מאוד.
    זה גרם וגורם לסבל רב.
    כבר הייתי במספר שיחות בגישה התנהגותית קוגנטיבית- לא עזר כמעט.
    ניסיתי תקופה של שבועיים לקחת קלונקס וזה הרגיע (אבל לצערי כידוע הוא ממכר).
    שתי שאלות לי לצוות הפורום:
    א.האם זה נכון שיש תרופה שיכולה לחסל את החרדה ללא התמכרות?ציפרלקס/רסיטל/סרוקסט?
    ב. כיון שאני קצת חושש מתרופה מעוררת ממשפחה זו,האם כתחליף לבנזודיאזפינים הממכרים
    יעיל לקחת תרופה שמכילה ריכוז טבעי של צמח הואלריאן(כזו המיוצרת במעבדת תרופות רצינית ולא תוסף מזון) כדי להתמודד עם החרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה טראומטית

הוספת תגובה

• חרדה טראומטית

15/04/2008

לרועי שלום
    חרדה שהיא ממוקדת לבעיה מסוימת יכולה להיות מטופלת גם בחשיפה הדרגתית. אינני מציעה שתיהפך לאגרופן אבל קצת חשיפה לספורט אתגרי או אפילו קצת אימון בספורט כמו ג'דו או קרטה יתכן ויכול לסייע לך. תרופות כמו וולריאן גם מסייעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחצים
    זאב
    13/04/2008

שלום שמי זאב זינגר ואני בן 36קורהשאני לחוץשאני מרגיש שאני מעבד את עצמי
    הייתי אצל נירולוגית מזמן והיא אמרה שאני מאוד עייף וסחוט כמו לימון,אני גם לחוץ לפעמים מאוד
    זה גרם לי קצת בעיות זיכרון אני לוקח בדרך כלל הכל ללב .קראתי שזה יכול להיות דפרסונליזציה.
    רציתי לדעת אם יש טיפול בזה
    זה מעצבן אותי שזה קורה ולא יודע מה לעשות
    הרגשה זה כמו שאני בבועה ואין לי רגש לסביבה למרות שאני יודע איכן אני
    אני כבר לא יודע מה זה ואיך להתמודד אם זה
    רציתי לדעת האם הרגשה שלי זה יכול להיות מלחץ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לחצים

הוספת תגובה

• לחצים

ד''ר אירנה נתנאל
    13/04/2008

זאב שלום,

תופעה של דפרסונליזציה היא אחת הצורות של דיסוציאציה (ניתוק). זאת תופעה מאוד שכיחה במצבי לחץ. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול לעזור לך להתמודד עם לחצים ולהתגבר על תופעות הניתוק.

תודה על פנייתך לפורום,
    תרגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי
    0
    10/04/2008

מהמריבות ביו הבנים-12,10.פשוט נימאס מהם.נימאס מהרעש,מהצעקות שלהם.מרגשי אשמה שלי.קשה יותר ממחלת הסרטן השד שאני עוברת כרגע-באמת שכן.מה עושים????

לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי

הוספת תגובה

• קשה לי

11/04/2008

לאמה
    לא קל להבין מדבריך מדוע הילדים מתנהגים כך. יכול להיות שהם מתנהגים כמו הרבה ילדים בגילם והקושי הוא שלך בגלל המחלה. יכול להיות שהם מגיבים לחרדה שלך? כדי שתתייעצי עם איש מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקאול
    דני
    10/04/2008

שלום רב, בת משפחתי, כיום בת 25, סובלת מילדות מ-OCD. היא עברה טיפולים רבים, כולל אשפוז אחד, וכעת חלה החמרה במצבה. הספיכיאטר רשם לה 3 כדורים: סרוקאול (200 מ"ג) , ציפרלקס ורמרון. 1.) האם מדובר בשילוב המתאים ל-OCD? בחלוף שבוע אין אצלה שיפור וכמות הטקסים רק גוברת מיום ליום. 2.) האם כדאי לפנות לייעוץ נוסף או לבית חולים?
    תודה רבה, דני

לקביעת תור
    סגירה
    סרוקאול

הוספת תגובה

• סרוקאול

11/04/2008

לדני שלום
    התרופה המשמעותית יותר לטיפול ב ocd הינו ה cipralex, סרוקאל מיועד לסייע. המינון של הצ'פרלקס יכול להגיע גם ל 30 מיליגרם ליום. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופן לקיחת פבוקסיל 300 מ"ג
    מיכל
    09/04/2008

שלום
    כאשר צריך לקחת פבוקסיל 300 מ"ג ,האם אפשר לקחת את זה במנה אחת(בפעם אחת) או שצריך לחלק את זה לשתי מנות פעמים ביום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אופן לקיחת פבוקסיל 300 מ"ג

הוספת תגובה

• אופן לקיחת פבוקסיל 300 מ"ג

11/04/2008

רצוי לחלק לפעמים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור גרינהאוס
    בן ד.
    09/04/2008

אני מטופל שלך,לוקח פבוקסיל 200 מלגרם ביום
    האם אני יכול לעבור בהדרגה להשתמש ברמוטיב.ואם כן באיזה כמות ליום.
    אני סובל מדיכאון וחרדה .

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופסור גרינהאוס

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור גרינהאוס

11/04/2008

לבן שלום
    אני משאר שאתה רוצה לעבור לרמוטיב מאחר ו פבוקסיל לא עושה עבודה מספיק טובה. בדרך כלל החלטות האלו עושים ביחד עם הרופא בזמן ביקור. רמוטיב נחשב לתרופה לדיכאון קל עד בינוני. לא רצוי לקחת את שתי התרופות במקביל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע
    מתמדד
    09/04/2008

אני בדיכאון קל ולא ידע מה לעשות קם כול בוקר מאוחר אבל מתפקד אבל אני מאבד אתהריכוז לאט אייך אומרים משתגע לאט ובטוח לא יודע מה לעשות נראה לי שחסר לירגש הכוונה אני לוקה בחןסר רגש כתוצאה מזה שהיו לי בחיים הרבה קשיים ופחדים אז חיסנתי את עצמי על ידי חוסר רגש כמו שאומרים להיות קשוח עד שאיבדתי את ההרגשה מקווה שתבינו הייתי לוקח קצת היפריקום אבל זה התחיל לעשות לי כאבי בטן והפסקתי אני פשוט רוצה להיות בריא ואי אפשר להגיד שאני לא מנסה אבל אייך אומרים נכנס מפה ויוצא משם הגוף לא מקבל הכוונה אני אומר לעצמי תינינ אופטימי ואני עדיין בדיכי וניסיתי גם את ה10 שיטות של בק כול יום כתבתי במחברת ולא עזר תרופות הרגעה עושות אותי יותר קהוי רגשית וזה יותר מעצבן הכוונה זה עושה אותי יותר דכאוני ואני מדבר עם אנשים ונמצא בחברת אנשים וכו זה לא עוזר והמצחיק הוא שאני מדוכא יותר מדיי הכוונה בלי מחשבות אובדניות אני עובד וכו אבל עדיין יש בי איזה כעס פנימי חוסר שקט נפשי חוסר בטחון כשהכול כלול בתוך השני הכוונה כול הרגשות האלו הם בעצםהיינו אך לא רוצה לקחת תרופות קונונציונליות בתכלס נראה לי שיש לי חוסר רגש עולם מת בתוכי אין הנאה וכו מה עושים בשביל להחיות את הרגש ויש אשה שאני אוהב אני נשוי עם ילד אבל זה לא עוזר להחיות את הרגש מה עושים?????????????.... אני באמת משתגע לפני שנתיים היה הייתי גר באזור מאוד שקט אבל כשעברתי לפרברים עם הרעש על הבוקר אלף שכנים זה יותר קשה הרבה יותר תודה מראש והלאווי שתיהיו שלחים מאלוקים להיות האנשי בשורה טובה לי תווווודה

לקביעת תור
    סגירה
    מידע

הוספת תגובה

• מידע

11/04/2008

למתמודד שלום
    היה לי קשה להבין איזו מאמצים עשית להשתנות והאם פנית לטיפול פסיכולוגי. הבנתי שעבדת עם שיטת beck אבל לא ברור האם זה היה עם מטפל או בעצמך. לדעתי כדי לך לפנות לטיפול פסיכולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון
    חסוי
    08/04/2008

שלום.

אני סובלת מדיכאון וחרדות נוראיות במשך שנתיים,זה כולל הכל מכול,התקפי זעם,וכו'
    הייתי אצל פסיכולוג הוא נתן לי מרשם לכדורים נגד דיכאון וחרדה,השתמשתי בהם מספיק זמן
    כדי שהם יתחילו לפעול(לפי מה שהוא אמר,זה כבר מזמן היה צריך לעשות משהו,וזה לא עזר
    לצערי.)

ניסיתי שיחות,כדורים,וזה לא שינה כלום.

בנוסף,אני רק בת 14.

זה לא משבר גיל ההתבגרות , אני מודעת למצב שלי.

אני סובלת,מילים לא יתארו מה שאני מרגישה.

אני ישאל ישר ולעניין,כיצד אני יכולה לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון

11/04/2008

אני מתנצל אבל את צריכה לפנות לאתר של פסיכיאטריה של הילד והמתדגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב,תודה בכל מקרה.

ליהי
    12/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסיטל בארה"ב
    גידי
    07/04/2008

אני נוסע לארצות הברית לזמן ממושך. קופ"ח לא מוכנה לספק לי רסיטל שם, מה האפשרויות העומדות בפני?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל בארה"ב

הוספת תגובה

• רסיטל בארה"ב

11/04/2008

לגידי שלום
    ניתן להסיג רסיטל בארה"ב. שם התופה נקראת celexa

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון? (לא התכוונתי לחפור)
    ענת שם בדוי
    06/04/2008

אני בת 23 אף פעם לא הייתי בטיפול פסיכולוגי, ואני לא יודעת אם אני סובלת מדיכאון...
    אני אתחיל מהתחלה-
    בילדותי כבר מגיל קטן חטפתי מכות סתם, אם לא הצלחתי בלימודים, אם שברתי משהו בטעות, כל דבר קטן היה גורם לבלאגן בבית, זה לא היה מכות רצח, לא היו לי סימנים, וזה לא כאב להרבה זמן, אבל זה כאב בלב, וזה הוריד לי את הביטחון העצמי לאפס.
    אני חושבת שהכל התחיל בסביבות גיל שנתיים וחצי כשאחי נולד ואני ילדה בכורה, הפכתי לבעיתית במחינת ההורים. בנוסף היינו כל היום בבית, לא משחקים בחוץ, לא מסתובבים עם חברים.
    הפכתי לילדה שקטה מאוד, בקושי דיברתי עם ילדים בגילי, עד היום אני מרגישה די לבד, עד שיש לי חבר או חברה קרובים אני מנתקת איתו את הקשר די מהר. כן אוהבים אותי בכל מקום שאני מגיעה אליו אבל אני מרגישה עוף מוזר ליד כולם. ולא מצליחה ליצור חברות אמיתית עם אנשים.
    הביטחון העצמי שלי נמוך, אני שונאת את איך שאני נראית. לא מצליחה בלימודים, יש לי מצבי רוח משתנים. למרות שרוב הזמן אני לא עצובה וחיה רגיל.
    היו לי רק 4 חודשים לפני שנה שישבתי בבית ולא עבדתי, ובכיתי המון, אבל איכשהו שמתי לב שאני לא יכולה להמשיך ככה ומצאתי עבודה חדשה והצלחתי לצאת מזה איכשהו.
    מידי פעם אני נזכרת בזה שאני לא לומדת, ובזה שאין לי שום חבר אמיתי ושאני לא יוצאת עם אף בחור, למרות שרוצים אותי, ובילדות החרא שהייתה לי ויושבת עצובה, לרוב זה עובר לי אחרי שעה שעתיים, ואני שוכחת מהכל.
    רציתי לדעת האם יש לי דיכאון? ואם כן האם זה משהו שמצריך טיפול תרופתי או רק שיחות? (האמת שממש אין לי כוח לשיחות-אני לא בן אדם שיכול להפתח יותר מידי בטיפול פסיכולוגי, זה לא בשבילי)
    בנוסף חשבתי לבדוק האם יש לי הפרעת קשב ולהתחיל ללמוד-האם יכול להיות שיש לי הפרעת קשב או שזה רק דיכאון עם סימפטומים של הפרעת קשב? לאן כדאי לפנות כדי לבדוק?

הוספת תגובה

• דיכאון? (לא התכוונתי לחפור)

11/04/2008

לענת שלום
    כל המכתב שלך הוא על מה שאת לא עושה ובסוף את אומרת גם שלדבר על הקשיים זה לא בשבילך. אז מה את רוצה? שהדברים ישתנו מעצמם? שינוי בא רק עם מאמץ. לדעתי עליך לשקול טיפול פסיכולוגי בהקדם. את בקופה בחיים שבה אפשר לעשות הרבה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייאוש, דכאון - לכולם
    יעל
    05/04/2008

שלום,

שאלה לקוראים ולדוקטורים,

אני בת 43, רווקה, וכל חיי סובלת מדכאון וחרדות. מטופלת בתרופות שונות מזה 6 שנים - כעת על סימבאלטה (מינון 90 מ"ג ליום). ניסיתי טיפולים פסיכולוגיים אך לא מצאתי בהם מזור.

אין לי כמעט חברות, ממעטת לצאת לדייטים (בעבר נמנעתי וכיום כשמנסה כבר מספר שנים, לא יוצא מזה כלום, אם בכלל), יש לי אח שהקשר איתו ועם אשתו מסתכם במינימום (ואין לו ילדים). מרגישה בודדה, אבודה וחוסר סיכוי למימוש החלומות שהיו לי על בית, משפחה, בן זוג. קשה לי לזייף "אופטימיות ויצר חיים" בעבודה ובין בני אדם, וכשלא מזייפת מקבלת ביקורת על פסימיות יתר, עובדת כדי להסיח את הדעת מהבעיות, וכך עוברים להם הימים.

הגעתי למצב שבו לא בא לי אפילו לחגוג את החג עם הורי, שכן הגלמודיות המשפחתית רק עושה לי רע. מרגישה מנותקת מכל הוויה נורמלית של משפחתיות או יחסי קרבה בין בני אדם וכואבת על כך מאוד. כל מגע עם הסביבה החיצונית מזכיר לי את הנעדר בחיי ואת כשלון חיי.

אולי היה לי קל יותר לו הייתי מתחברת לדת או לאמונה מנחמת כלשהי, אבל בעוונותי, אני גם סקפטית מאוד ולא מתחברת ל"אל עליון", אמונה ביקום וכו'.

אשמח לשמוע את דעתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש, דכאון - לכולם

הוספת תגובה

• ייאוש, דכאון - לכולם

11/04/2008

ליעל שלום
    הסיפור שלך נשמע מאוד עצוב, של בדידות, ולא קל. אבל צריך לשמור על תקווה. במהלך השנים למדתי שיש לאדם הרבה יותר דרגות גמישות באופי מאשר הוא עצמו בדרך כלל מאמין שיש. עליך להחליט להשתנות. לבדוק האם יש משהו אחר תרופתי שאת יכולה לעשות, לבדוק מה את יכולה לעשות בחיים שיביא לך יותר סיפוק. את יכולה להתנדב, ללמוד ריקודים, הרבה דברים, את דריכה רק להעיז!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מיכל
    12/04/2008

סכום של פרקטיקה רפואית פסיכיאטרית של ד"ר יונג:
    "...אני חייב לציין את העובדות הבאות. במשך 30 השנים האחרונות, אנשים מכל הארצות באו לבקש את עזרתי. בכל החולים שהיו במחצית השניה של חייהם, מגיל 35 שנה ומעלה לא היה אף אחד שבעיתו לא היתה בסופו של דבר בעיה של מציאת השקפה דתית בחייו.זה בטוח לומר שכל אחד מהם חלה משום שאבד את אשר נותנת האמונה החיה בכל דור למאמיניה. ואף אחד מהם לא נתרפה ממש,אלא לאחר שרכש מחדש את בסיסו האמונתי."
    את כותבת שאת לא מאמינה בכח עליון,טוב מאוד,אף אחד לא יכול להאמין עד שהוא לא מרגיש את זה,לומד לחיות ע"פ זה ורואה את השינוי.אל תאמיני לאף אחד ,תבדקי את הדברים בעצמך.
    את יכולה להיכנס לחנות ספרים,יש הרבה ספרים שעוסקים באמונה ובכוחו של התת-מודע,תקראי ספרים,תלכי להרצאות עד שתמצאי את השביל שלך לשמחה פנימית.
    אל תוותרי על החלומות שלך ,יש הרבה יותר מבוגרים ממך שמוצאים בני זוג ואוהבים מאוד.
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וייאוש בת 43

ים כחול
    22/04/2008

שלום לך ,

קראתי את סיפור שלך על עצמך , אני חווה מצב דומה לשלך , כל מה שנותר לי הוא ליזום שיחות ליצור קשרים עם אנשים שתומכים , להחליט אחרת , כלומר יש תקווה, לאחר המון שנים של דכאון ושחור משחור בהרגשתי , הגעתי למסקנה שכל מה שאני מרגיש אינו תואם את 99% מהמציאות , וכל יום הוא עוד יום שאפשר לפגוש בו דברים טובים וסימנים לתקווה , אני יודע היום שהמחשבות שלנו מביאות אותנו להרגשות הלא נעימות שלנו , קומי בכל בוקר ותפתחי אותו בחיוביות בפן אחר , למרות שאת מרגישה נורא , תתחילי להחליט לגעת בחיובי , לחשוב אחרת (יש תקווה) ( יהיה לי יום מקסים )" תראי יקירה , אין לנו ברירה אחרת חייבים להמשיך חייבים לאהוב את עצמיינו לסלוח לעצמיינו לקבל בהשלמה את המקום שלנו ולאהוב , אני מקווה שהנשמה שלך תאיר , ואת תעירי אותה , כי אנחנו יקרים ,יקרים מאוד , תני לעצמך דרור , אנחנו לא אחראים תמיד למה שקורא באופן כללי , אבל אנחנו יכולים לבחור כיצד לחשוב למרות שיש מחשבות שליליות והרגשה לא נעימה , בואי ונבחר בכמה מעשים ומחשבות חיוביות לפחות מספר פעמים ביום למרות הקושי , אני מדבר מהמקום שלי כידיד כאח שבמשך שנים סבל כאב נפשי , אני מאחל לך חג שמח , תחליטי אחרת תני לזה סיכוי :) אישה יקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל ולכול הפורום .

ים כחול
    22/04/2008

אני מאחל לכלכם מעומקי נשמתי , שמחה אהבה אושר רוגע , חברים טובים , ושתצאו ותמצאו את האור שיש בתוחכם, -נבראנו בצלם האלוקים , יש בנו נשמה אדירה, יש בנו אהבה יש בנו דברים מקסימים , אנחנו מיוחדים , אני מאחל לכם שתמצאו את הכוכב הפנימי שלכם , את התקווה , את הרצון העז ואת החיות הפנימית לא לוותר , לקבל את עצמיינו לאהוב את עצמיינו , והשלים עם הפנימיות שלנו , ולמצוא את דרך היציאה , אל השלווה ההצלחה והשקט הפנימי - אמן ואמן ואמן לכולנו , שלא נאבד תקווה לעולם לעולם לעולם לעולם , חג שמח:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה -האתר של דוקטור ברוך אליצור
    אליקו
    05/04/2008

לפרופסור לאון גרינהאוס שלום!
    אני סטודנט לעבודה סוציאלית במכללת ספיר,לפני שנה יזמתי הקמת אתר בהתנדבות,להתמודדות עם מתחים וחרדות ,של דוקטור ברוך אליצור. היוזמה היתה לאפשר לכול תושבי שדרות,לסטודנטים במכללת ספיר וכול אדם לשפר את דרכי התמודדות עם תופעות החרדה. באתר ישנם ארבע תרגלי הרפיה ומגוון רחב של שיטות תירגול להפחתת חרדות.אני ממליץ לחלק מהפונים לפרום שלך להכנס ולהתרשם. האתר הוא בהתנדבות וללא מטרות רווח.
    בהצלחה אליקו.baruch-elitzur.com

הוספת תגובה

• האתר של דר' אליצור

יעל שקולניק
    06/04/2008

מעניין, וניתן להוריד קלטות להרפיה.
    יוזמה ברוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האתר של ד"ר ברוך אליצור

חיים
    06/04/2008

אני מקשיב כל יום להקלטות ההרפיה כאשר אני חוזר מתוח מהעבודה
    בערבים עם קשה לי להרדם, אני מאזין להקלטה בעוצמה נמוכה ונדרם תוך כדי האזנה
    הצעתי לשני ילדי להאזין להקלטות ולתרגל הרפיות יום יום ובעיקר לפני בחינות. הם טוענים שזה עוזר להם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה -האתר של דוקטור ברוך אליצור

11/04/2008

תודה ותצליח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון
    מיכל
    04/04/2008

שלום,
    אני בדיכאון ומשתמשת בכדורים: פבוקסיל 200 מ"ג ,זיפרקסה 15 מ"ג ו טרזודיל 200 מ"ג.
    הגוף שלי שקט וגם הראש פחות או יותר-אבל מבחינה מחשבתית כלום שום שינוי.
    שאלתי היא כמה זמן כדאי להישאר במינונים הנ"ל?
    תודה !!

לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון

11/04/2008

לדלית שלום
    בדרך כלל לוקח כ 6-8 שבועות עד שההשפעה המירבית של תרופות בא לידי ניטוי מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לציין שלפעמיים שאני יוצאת
    עינב
    02/04/2008

עם החבר או עם אמא אז הלב מתחיל לדפוק מהר ואני מזיעה בכפות ידים ומרגישה לחוצה ועצבנית ופעם ההיתי מאוד מקובלת בחברה ומאוד אהבתי לצאת והיום המצב שונה לגמרי כהילו שזה לא אני כהילו מישהי אחרת בדיוק ההפך ממני אני לא יודעת מה לעשות יותר

הוספת תגובה

• רציתי לציין שלפעמיים שאני יוצאת

04/04/2008

לעינב שלום
    נראה שאת סובלת מהתקפי חרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

איתן
    21/04/2008

כנסי לאתר ותמצאי מרפא לבעיתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב אני צריכה יעוץ דחוף תודה
    עינב
    02/04/2008

אני חושבת שאני סובלת מדיכאון וגם מחרדה ופחד לפני ארבע שנים עברתי חבלה בגב ומאז אני לא יכולה לעבוד ועשו לי את כל הטיפולים שיש לפריצות דיסק וללא הטבה ובזמן האחרון אני בהחמרת מצב ועשו בדיקת אמ אר איי והמומחה בבית חולים אמר שיש בעיה גדולה ועם הטיפולים הקשיים שאני יעבור לא יעזרו אז בעוד כחצי שנה אני יצתרך ניתוח קשה בגב מאז הפגישה איתו אני יותר בחרדה ממה שההיתי אני נותה לבכי כל יום ופחד עצום מהלא נודע וגם הוא אמר לי שהמצב לא יכול לחזור לקדמותו גם אחרי הניתוח יהיו לי מגבלות קשות לכל החיים וזה שבר אותי לגמרי ואנני יודעת איך להתמודד עם זה אני בת עשריים וחמש כרגע ואני מרגישה כהילו נארשו לי החיים אני לא יכולה לצאת לשום מקום ללא לוי וגם לא לתפקד כאדם עצמעי וזה שובר אותי מאוד מאוד ולמרות שיש לי זוגיות כבר ארבע שנים והחבר תומך בי מאוד אני מרגישה כהילו אף אחד לא מבין אותי באמת וקשה לי מאוד מאוד ההיתי אצל פסיכולוג והוא אמר שאני סובלת מפוסט טראומה אבל זה היה לפני חצי שנה אשמח ליעוץ ממך כי אני ממש שבורה

הוספת תגובה

• שלום רב אני צריכה יעוץ דחוף תודה

03/04/2008

לעינב שלום
    את כותבת דברים מאוד מחמירים בעניין בעיות הגב שלך. נראה לי שכדי לך לקבל דעה מקצועית שנייה לפני שאת עושה את הניתוח. לטפל בחרדה על ידי טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי נראה לי כרגע משני לקבלת דעה ברורה יותר האם יש דרך לשפר את מצבך הפיסי. תרופות הרגעה יכולות להיות calmanervin lorivan clonex ואוד. דרך הרופא המטפל את יכילה לקבל עזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה אני יפנה לעזרה

עינב
    04/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה