מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- questionרועי10/07/2007
Anxiety related to a meeting with an old friend - how do u deal with it?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר question
10/07/2007It is difficult to relate and reply to a question which is so schematic. Maybe if you write in greater detail I might be able to add a professional view of the problem.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון חוזרלילי10/07/2007אני בטיפול כמעט 5 שנים ( לא באופן אינטנסיבי) וכל תקופה במיוחד בזמן המחזור אני חשה אותן תופעות.
התופעות שאני חשה כוללות חוסר ערך עצמי , מחשבות ביקורתיות כלפי עצמי , חוסר שינה . אני מצליחה לתפקד בעבודה פחות או יותר. האמת שמבחינת כל התחומים שבחיי אין לי על מה להתלונן וכל תקופה ובמיוחד במחזור חוזרות לי התופעות שצייניתי.ואחרי שבוע כזה אני מצליחה לצאת מהמרה השחורה ולחזור לעצמי.
שאלתי : האם למחזור ישנה השפעה למצב הנפשי ? האם כדאי ליטול כדורים ? והאם כל עניין הטיפול לא מצליח לעזור לי ?
חשוב לי להדייק יותר בהסבר התחושות : תמיד הייתי ילדה רגועה , חייכנית ועצמאית ( אומנם עברתי הרבה בילדותי) והדיכאון הראשון הופיע לי בגיל 25 ומאז החלטתי ללכת לטיפול. הטיפול עזר ואז שוב לאחר תקופה של הפסקות שוב חזר לי. וכל התחושות חוזרות על עצמן , פתאום הכל נראה לא טוב ואז באה לי הביקורת הנוראית כלפי.עצמי. אני בן אדם שבאמת יש לו הכל ( תפקיד בכיר בעבודה, משפחה תומכת , יופי , ביטחון כלכלי , תואר ראשון , חברים ) וכל הזמן נובר בעצמו.
האם זה נורמלי ? האם אני בן אדם דיכאוני ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון חוזר
10/07/2007ללילי שלום
לדיכאון יש הרבה פנים. גם אנשים משתמשים במילה דיכאון כדי להגדיר מצבי מצוקה שונים. הרבה פעמים מצבי דיכאון קשורים לאירועי חיים ואז הדיכאון נקרא ADJUSMENT DISORDER שזה אומר תגובה נפשית לאירועים. לתגובה הזו הרבה פעמים רקע מן הילדות לכן טיפול בשיחות מאוד יכול לסייע. יש גם דיכאון בו האלמנט הביולוגי מאוד משמעותי ואז הפרעות שינה, הפרעות בתיאבון, חוסר הנאה ואוד מאוד צובעים את המצב בשחור. במצבים אלו יש לשקול לקיחת טיפול תרופתי. בכל מקרה כדי שתפני לאיש מקצוע לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון חוזר
לילי11/07/2007העניין הוא שאני הייתי תקופה ארוכה בטיפול שהתבססה על הילדות שלי .
והבעיה שחוזרת כל הזמן היא ביקורת קשה כלפי עצמי והשוואות לכל בן אדם אחר שנראה לי מוצלח ממני.ובכל דבר מוצאת את הרע .
הטיפול כבר לא כ"כ עוזר לי ואני מנסה לעזור לעצמי כל הזמן .
מה אני עושה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת כדורי אנטי דיכאוןאני09/07/2007שלום
אני לוקחת רסיטל למעלה משנה ויש שיפור משמעותי בתסמינים
אני חוששת מהתמכרות או נזקים לטווח ארוך
כיצד ניתן להפסיק בהדרגה את הכדורים? אני חוששת שהדיכאון יחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפסקת כדורים
ד''ר אירנה נתנאל09/07/2007שלום ותודה על פניתך לפורום,
ההטבה במצבך הושגה בזכות הכדורים. מצבך השתפר ואת מרגישה טוב וזה סימן שהכדור עזר לך. תמשיכי ליטול אותו. לא מומלץ להפסיק כדורים במיוחד את אלה שעוזרים לך. כשתפסיקי את לקיחת הכדור גם אם זה באופן הדרגתי הסימפטומים יחזרו. רסיטל הוא כדור מצוין, לא ממכר בכלל אפילו לא לטווח ארוך. ניתן להפסיק כדורים רק כאשר למדת לשלוט בסימפטומים כדי למנוע חזרתיות. את השליטה לומדים בשיטת טיפול התנהגותית - קוגניטיבית עם מטפל צמוד.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירנה שאלה נוספת
אני09/07/2007וכמובן המון תשובה על התשובה הנוכחית המפורטת
אי מרגישה עם הזמן שהשפעות הכדור הן בעיקר על היכולות הקוגניטיביות שלי וכושר הריכוז
אני פחות מרוכזת לקרוא ספר או ממוקדת במשהו לאורך זמן אלא הפכתי להיפראקטיבית וקופצנית
(ממש קופצת מדבר לדבר)
בזמנו שרשמו לי את הכדור נאמר לי במפורש שיש לקחת שנה בלבד ואח":כ ניתן להפסיק
על כן אני שואלת שוב האם יש סכנה בצריכה של החומר בכדור לאורך שנים על המוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטל
ד''ר אירנה נתנאל11/07/2007לכל כדור יכולות להיות תופעות לוואי אפילו לאקמול. אם את חוששת כדאי לשלב בטיפול תרפיה קוגניטיבית - התנהגותית שבמהלכה תלמדי לשלוט בסימטפומים גם ללא תרופות.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהואס - אודה לך באם תענהשאול09/07/2007
שוב אני פונה אליך ומבקש את עזרתך .
אני נוטל לפונקס כשלושה שבועות, השבוע הגעתי למינון של 300 מ"ג, אנני מרגיש
שיפור במחשבות , מתי התרופה אמורה להשפיע על המחשבות .
תודה לך על העזרה רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפרופ' גרינהואס - אודה לך באם תענה
10/07/2007לרמי שלום
ההשפעה של תרופות נוגדות פסיכוזה על המחשבות היא איטית יותר מאשר ההשפעה על אי שקט והפרעות שינה. צריך לאפשר 4-8 שבועות בין התחלת הטיפול ושיא ההשפעה של התרופות. זה שאתה כבר חש הטבה מסוימת זה סימן חיובי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן נטילת איקסלטל08/07/2007שלום,
אני לוקחת 50 מ"ג איקסל ליום.
מבחינה טיפולית-השפעתית, האם זה משנה אם את 50 מ"ג איקסל אני לוקחת פעם אחת ביום, או שאני מחלקת את נטילת הכדור לפעמיים ביום, ז"א לוקחת 25 מ"ג איקסל בבוקר, ו25 מ"ג אחרי הצהריים?
תודה רבה !
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראופן נטילת איקסל
10/07/2007איקסל הינה תרופה נגד דיכאון הפועלת בין 8-12 שעות לכן רצוי לקחת אותה פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לדיכאון וחרדהטלי07/07/2007
איזה מבין התרופות יותר בטוחה לשימוש בהריון ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתרופות לדיכאון וחרדה
07/07/2007לא ניתן לאמר בצורה חותכת איזו תרופה בטוחה יותר בזמן הריון. יש מחלקות ל טרטולוגיה או ללקיחת תרופות בזמן הריון שיכולים לתת לך את התשובה הכי טובה. באופן כללי ניתן להגיד שהתרופות מהדור הישן הן בטוחות יותר בהריון אך הן יכולות לתת יותר תופעות לואי. מהדור החדש הכי הרבה נתונים קיימים על פלואוקסטין-פרוזק, פלוטין, פרוזמה ואפקטין. כל אלה הן שמות של אותה תרופה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהאוס - עזרהרמי07/07/2007שוב אני פונה אליך ומבקש את עזרתך .
אני מוטל לפונקס כשלושה שבועות, השבוע הגעתי למינון של 300 מ"ג, אנני מרגיש
שיפור במחשבות , מתי התרופה אמורה להשפיע על המחשבות .
תודה לך על העזרה רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפרופ' גרינהואס - אודה לך באם תענה
שאול08/07/2007פרופ' אודה לך באם תענה על שאלתי בנושא הלפונקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהאוס - עזרה
10/07/2007לרמי שלום
ההשפעה של תרופות נוגדות פסיכוזה על המחשבות היא איטית יותר מאשר ההשפעה על אי שקט והפרעות שינה. צריך לאפשר 4-8 שבועות בין התחלת הטיפול ושיא ההשפעה של התרופות. זה שאתה כבר חש הטבה מסוימת זה סימן חיובי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופ"רציתי להוסיף,,,תמרי06/07/2007פרופ" שלום
בקשר לבעלה אכן כן הוא מאוד היה רוצה בן, ובהתחלה שהיא בישרה לו שהיא בהריון הוא לא היה נלהב ואמר לה שהוא לא רצה את ההריון, ומאוחר יותר כשהיתה צריכה ללכתלבדיקות אצל הרופא היא בקשה ממנו לבוא איתה , הוא אמר אני לא מבין למה אני צריך לבוא איתך לרופא ,,,,,,,,,,,,וכל זה בזמן שהייתי בביקור אצלהם, למרות שמאוחר יותר הוא כן הלך איתה לבדיקות אצל הרופא ,,
רציתי להודות לך על מהירות התשובה שענית לי ,,וכן אני אאמץ את ההמלצה שלך , רק שכרגע אני צריכה לחפש פסיכולוג ,
ושוב תודה לך , ולפורום הנהדר חזקו ואימצו
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה לפרופ"רציתי להוסיף
06/07/2007תודה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם סרוקסאט גורם להשמנה?משה05/07/2007לכבוד פרופסור גרינהוס שמעתי שסקרוסאט משמין. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם סרוקסאט גורם להשמנה?
05/07/2007אין ספק שסרוקסט יכול לגרום להשמנה. למרות שהשמנה לא מופיע אצל כל המישתמשים כ 10% עולים במשקל באופן משמעותי. ההשמנה עם תרופה זו מבלבלת קצת מאחר והיא מופיע מספר חודשים אחרי שמתחילים ליטול אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרימוטיבמשה05/07/2007האם תרופת הרימוטיב יעילה לדיכאון בינוני יציב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררימוטיב
05/07/2007רימוטיב הינה תרופה שמקורה בתמצית פרחים מצמח ההיפריקום. תמצית זה בשימוש מאות שנים. העבודות המחקריות חלוקות לגבי מידת היעילות של תרופה זו. מקובל להמליץ עליה במצבים של דוכאון קל עד בינוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול באלקטרו מגנטיםמשה05/07/2007רציתי לשאול את כבוד הרופא מס שאלות
1 האם יש תופעות לואי לטיפול הנ"ל?
2.האם אחרי טיפול כזה אפשר להיפטר מהכדורים?
3.האם טיפול כזה יעיל לבעיית חרדה מסוג g.a.d.
4.מה מספר הטיפולים הנדרשים עם המגנטים?
5. מה עלות כל טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהטיפול באלקטרו מגנטים
05/07/2007אני ממליץ לך לקראו את הכתבה הזו. במידה ולא תזפק תכתוב שוב
שלום לכל הגולשים, אתם מוזמנים לקרוא כתבה מעניינת שכתב פרופ' גרינהאוס על הטיפולים בדיכאון - [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4717 id=link]דיכאון וחרדה - יש מוצא[/a]
גלישה נעימה,
המערכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף עזרה בבקשהתמרי05/07/2007שלום
ראשית רציתי להתנצל אולי אני לא נמצאת בפורום הנכון,,,
בתי בת 32 נמצאת בהריון רביעי סליחה הריון חמישי( לאחר שההריון הראשון שלא שרד , היתה לידה מוקדמת בחודש החמישי)ולאחר מכן כל בכל ההריונות תפרו לה את צוואר הרחם וההריונות צלחו , היום יש לי שלוש נכדות מתוקות שיהיו בריאות , כאמור היא נמצאת בהריון וגם תפרו לה את צוואר הרחם ,אתמול היא עשתה אולטרסאונד והיא שאלה את מין העובר והתברר שזו עוד בת , בת רביעית , אני מבחינתי שמעתי שההריון תקין שמחתי מאוד , אבל לפתע ראיתי את בתי בוכה ולא יכולה להפסיק את הבכי ולאחר מכן גם בבית מידי פעם היא בוכה לעצמה לבד , כמה שניסיתי לדבר איתה ללא הצלחה , היא אמרה "שאני אף פעם לא אבין אחרי שהיה לה בהריון הראשון בן אף פעם היא לא תוכל לראות את הפנים שלו כי לא נראה לה שיהיה עוד הריון", כן היא בשמירת הריון ומקבלת כדורים וזריקות למניעת הצירים המוקדמים , היא מוסיפה ואומרת שאובדן ההריון הראשון מלווה אותה כל הזמן , בקיצור קצרה ידי מלהושיע ואני לא יודעת כיצד מתמודדים במצבים כאלה, קשה לי לראות אותה נכנסת למרה והרי יש שלש קטנות בבית שזקוקות לאמא , בבקשה אם תוכלו לייעץ לי הכיצד להתמודד עם המצב ,סליחה על אורך ההודעה,
מודה מראש רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדחוף דחוף עזרה בבקשה
05/07/2007לרחל שלום
מאוד נראה שהבת שלך עסוקה בשאלות מאוד חשובות לה סביב נושאים של אמהות, זוגיות, אבל ואוד. משתמע מדבריך שהיא כבר שנים מוטרדת מאוד ולא פתוחה לשוחח על זה עם איש. לא ברור ממה שכתבת מה התגובה של בעלה לכל הנושא של בנות לאומת בנים ועוד. נראה לי שהדבר הנכון הוא לעזור לה להגיע לטיפול פסיכולוגי. שם תוכל לפתוח את הדברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהואסרמי04/07/2007פרופסור יקר !
אני מאוד מעריך את תשובותיך לאנשים בפורום.
לאחרונה גם אני נמצא בפורום ואני שמח מאוד שעדיין ישנם רופאים כמוך שעוזרים ללא תמורה.
כולי תקווה שתמשיך לעשות כן.
יישר כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפרופ' גרינהואס
04/07/2007תודה רבה רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה זה נובעליאל03/07/2007אני בן אדם שסבל המון בחיים שלו ,ואני רק בת 19 [לא נתחיל להכנס לזה] הבעיה שלי שפתאום טוב לי ואני לא מוצאת דברים שמציקים לי או הורסים לי את המצב רוח אני מתחילה להלחץ אני לא יודעת איך לאכול את זה ,קשה לי לקבל שהכל טוב לי פתאום ואז אני מתחילה לחשוש שאולי כל הטוב הזה הוא בגלל שאח"כ יהיה ממש רע ,למה זה קורה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממה זה נובע
ד''ר אירנה נתנאל04/07/2007ליאל שלום,
לפי דבריך עברת הרבה סבל בחיים למרות שאת מאוד צעירה. כנראה, שהחוויות שעברת לינמדו אותך שהסבל חוזר וגם כשטוב לך את חושבת שהמצב הוא זמני בלבד עד שהרע הופיע שוב. הייתי מציעה לך לא לצפות לרע כשטוב לך, להתרכז בחוויות הטובות בהווה ולחייות את הרגע בהווה בלי לחשוב מה היה או מה יהיה. בנוסף, כדאי לך לפנות לענשי מקצוע שיעזרו לך בשיחות לעבד את הסבל שלך כדי שתהני מהחיים ולא תסבלי.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל הכל עבודה עצמית
אורח08/07/2007עצוב לי שצעירה כמוך חשה כך - חורבן.
תדעי שמרבית הזמן מה שיקרה לך או מה שתרגישי תלוי אך ורק בך, אם תשתדלי לראות רק את הטוב אפילו במעט תמיד תרגישי טוב ותמיד תצליחי להזמין את הטוב.
וגם אם לעיתים יש מעידות בחיים זה לצורך עליה בלבד לכן תמיד תייחלי לטוב והוא יגיע אני מבטיחה.
תעשי דברים שאת אוהבת, תשתדלי להמצא עם אנשים בעלי אנרגיות טובות שיש להם גישה חיובית לחיים.
החיים "הולכים" בזוגות - טוב ורע, כן תמיד יימצא הטוב ותמיד יימצא הרע, השאלה איך את מותמודדת! אפילו בתוכך (בתוך כולנו)יש טוב ורע - החלק השמח בתוכך והחלק שמחזיר אותך אחורה ללא טוב שהיה. אל תפחדי מימנו(מהרע), אם חלילה הוא יגיע את תדעי להתמודד, הכוחות מצויים בך אחרת המבחן לא היה ניתן לך. ובאשר לטוב, תיהני מימנו תשמחי כל דקה ושניה והפעולה הזאת קרוב לודאי תזמין לך עוד טוב.
תעצרי רגע, קחי 10 דקות(רק 10 דקות) תחשבי על מה שהיה, תפיקי את הלקחים תלמדי מהטעויות שעשית. עשית את זה יופי. עכשיו(אחרי שהפקת לקחים ולמדת מטעויות העבר) תשכחי מהעבר, תמחקי אותו, תחיי את עכשיו-תהני, תלמדי, תעשי מה שאת אוהבת, תתחילי לחלום ולהגשים פשוט תחיי!!!
את צעירה, כל החיים לפנייך, העולם מלא בטוב, את רק צריכה להסתכל ולהשתמש בו בתבונה.
יקירתי, העולם נברא בשבילך! הוא רק מחכה שתעשי בו שימוש נכון.
בהצלחה
ורק בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מחרדה מעוניין בהמלצה לטיפולאריק03/07/2007אני מעוניין בטיפול ע"י פסיכולוג טוב באזור הצפון או טיפול אחר באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסובל מחרדה מעוניין בהמלצה לטיפול
04/07/2007לאריק שלום
אני מצטער אבל הפורום לא ממליץ על מטפלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)