פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    מישהי
    11/07/2010

קשה לי לפתח יחסים עם נשים וגם גברים כלומר ברמה האישית של לפתח שיחה להכיר מישהו אני ססגורה כזאת.. קשה לי לזרום כמו כולם וכשאני משתדלת לפתח שיחה אז יוצא לא טוב ונתקע... ואני מרגישה שמשהו לא עובר או כנראה השפת גוף שלי לא נכונה או המבט או הדיבור לא יודעת גורם לי לחשוב הנה אני לא טובה יותר.. כולם טובים יותר ממני ומעניינים ואני לא...
    כשאני מרגישה תקועה אני ננעלת וקשה לי לצאת מזה... הקושי של קומוניקציה מתבטא בייחוד עם נשים... להכיר בנות חדשות... להבין את המהות של כימיה עם נשים, לזרום... אולי לא להראות מתנשאת.... אני תמיד מרגישה שאני לא מעניינת וכשאני חשה בדחייה מהצד השני זה יוצר אצלי מן מגננה כזאת.. של סנוביות אולי...
    אפשר טיפים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• למשהי

אביטל שטרית
    11/07/2010

מדוע את חושבת שאת לא מעניינת? האם כל האנשים סביבך אומרים כל הזמן דברים חשובים ומעניינים? מה יקרה אם תאמרי משהו וזה לא יהייה מעניין? שמעת על משהו שהוכנס לכלא באשמת שעמום?
    תקשורת בין אישית היא עניין נלמד ככל שתתנסי תצברי נסיון תרגישי בטוחה ו"זורמת" .אנשים מגיבים בצורה חיובית כאשר משוחחים עמם בצורה נינוחה וחופשית ונוטים להרתע מ שיחה נוקשה ומאולצת, אם לא תתנסי, איך תלמדי? ייתכן שאת סובלת מדימוי עצמי מעט נמוך ,כתבת שלעיתים נדמה לך שכולם מעניינים ממך, נסי לכתוב עשרה דברים מעניינים אודותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מישהי
    11/07/2010

ניסיתי השיטה הזו לא עוזרת... אני חייבת לקבל פידבקים תמיד כדי להרגיש טובה ומוצלחת ולו במעט.
    הקומוניקציה שלי עם נשים מאוד לא טובה. אין לי מושג למה. אני פשוט מנסה להבין ולא מצליחה, אני עובדת על עצמי כל הזמן ולפעמים יש לי תקופות טובות שאני מריגשה בטוחה בעצמי וחופשייה לפנות לכל אחד... ולפעמים אני נסגרת... הלוואי הייתי יכולה לשנות את זה....
    החוסר עניין שלי? אולי אני לא מעניינת באמת.. למרות שאני חושבת שאני כן אשת שיחה נחמדה... ככה אחד על אחד.. אבל הבעיה שאולי אני משדרת התנשאות כלשהי, סנוביות ללא רצון, וזה פשוט מונע ממני לתקשר. ולנהפוך הוא... לאנשים אחרים אני יכולה להיות דווקא פתאטית ומעפנה... לא יודעת... מה שכן, מי שייתמסר לי, ויאהב אותי יזכה לקבל ממני את הכל, את הפתיחות את השיחה הכל.. אבל בגלל שזה לוקח זמן... זה מונע קומוניקציה עם אנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כישורים חברתיים

מורן זיו-אש
    12/07/2010

שלום לך,
    אני מבינה שבעצם חסר לך פידבק על הדרך בה גברים ונשים תופסים אותך, חסר לך מידע לגבי מה את משדרת החוצה. את מרגישה, לפחות בחלק מהזמן, שיש לך מה לתת אך אינך מצליחה להעביר את התחושה הזו לצד השני. הסיבות לכך רבות וציינת את חלקן: דימוי עצמי נמוך מאוד המביא ל"דיבור"פנימי מאוד ביקורתי, אפילו מסרס, חוסר בניסיון במצבים חברתיים המביא בסופו של דבר לחוסר הבנה, הצורך בפידבקים וחיזוקים חיוביים ועוד.
    ציינת שאת עובדת על עצמך כל הזמן, אני מניחה שזה לעיתים אף מייסר- "מה אני לא עושה טוב, מדוע זה לא מצליח לי?" זה מצויין שאת עובדת על עצמך השאלה היא באיזו דרך, אם את עובדת לבד זה כנראה לא אפקטיבי, מפני שאת אכן זקוקה לפידבק.
    אני ממליצה לך לחפש קבוצות טיפוליות או קבוצות אימון העוסקות בשיפור הכישורים החברתיים. בקבוצה זו תוכלי לעבוד על הדברים שעליך לתקן וכן לקבל פידבק על הדרך בה תופסים אותך.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות לבתי
    תמי
    05/07/2010

לבת שלי בת ה16 המחזור עדיין לא הסתדר והיא מקבלת מגיל 12
    לקחתי אותה לרופא נשים משום שהפריע לה לאר לדעת מתי תקבל ואם זה יקרה על ימים לא נוחים לה
    הרופא בדק אותה ונתן לה גלולות פליים. בתי משתפת פעולה מפני שמאסה במחזור לא סדיר
    מאז אני במחשבות שאולי כעת היא תוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום עם חבר שלה למרות שעד כמה שאני יודעת היא לא נבדקה וגם הוא לא. כדאי לדבר איתה? איך לפנות אליה עם זה?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לבתי

הוספת תגובה

• מין לא מוגן

מורן זיו-אש
    07/07/2010

שלום לך,
    אני מבינה את הדאגה למרות שביתך יכלה לקיים יחסי מין ללא קשר לגלולות...בני נוער לעיתים לא מודעים לסיכונים של קיום יחסי מין לא מוגנים.
    אני ממליצה לך לשוחח איתה על הנושא בצורה פתוחה, רגישה ונינוחה. נסי עד כמה שניתן לא לתת לה תחושה שאת לא סומכת עליה או שאת חודרת למרחב הפרטי שלה על מנת שתוכלי לפתוח איתה ערוץ תקשורת בנושא הזה ושהיא תרגיש חופשיה לפנות אליך גם בעתיד .

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור
    סיגי
    01/07/2010

איך להסביר לילדה שרק התחילה לקבל מחזור שקרה לה משהו בריא ומבורך שאין להתבייש בו? יצוין שהיא בין הילדות הראשונות בכיתה שקיבלו וזה רק מוסיף.

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• שיחת נשים

אביטל שטרית
    05/07/2010

יש לך הזדמנות נפלאה לערוך שיחה פתוחה בין אם לבתה להכניסה לעולם נשי ולגלות לה את היופי הטמון בו, אני לא יודעת מדוע את חוששת מדובר בתהליכים טבעיים וזוהי הזדמנות לשיחה פתוחה ואמיתית בן אם לבתה ואולי גם פתח לשיחות נוספות שעשויות לעלות נושאים כמו אהבה ומין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    אנונימית
    25/06/2010

היום קיבלתי את המחזור החודשי ובעודיום וחצי אני אהיה באילת.
    איך אני יכולה להיכנס למים בלי לחשוש מהמחזור? ובלי טמפון משום שלא נוח לי איתו.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן זיו-אש
    28/06/2010

שלום לך,
    הפתרון היחיד הוא להתרגל לטמפון...

תהני באילת

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי נמוך..
    אנונימית
    23/06/2010

היי , אני בת 16 וישלי בעיה שמציקה לי בערך מאז שנולדתי.
    משקלי הוא 65 ואני 1.57. אני מרגישה מאוד רע עם הגוף שלי. ניסיתי כל דיאטה אפשרית ואני פשוט לא מצליחה להוריד .
    אני חושבת שאני מכוערת ואני גם מקרינה את זה לסביבה .. חברות שלי כל הזמן אומרות לי שאני מגזימה וממש מחמירה עם עצמי אבל ככה אני מרגישה.. אני ילדה ממש שמנה ותמיד המשקל היה מה שהציק לי ביותר . בכל דבר המשקל היה מה שהפריע.. כל החברות שלי יפות ורזות ורק אנימכוערת ושמנה..
    תמיד היתי גם ילדה חסרת מזל בכל תחום אפשרי! בכל דבר שעשיתי היה לי חוסר מזל בו. גם בדברים הכי קטנים שיכולים להיות..
    אני מרגישה ממש רע עם עצמי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה כי אני רוצה בנות שמנות ממני פי 10 והולכות עם ביקיני ושלמות עם מי שהן ולפעמים אני לא מבינה את זה כי אני לא מסוגלת להיות שלמה עם עצמי.. אני מנסה לעשות כמה שיותר כדי להראות טוב אם זה בבגדים ,איפור,שיער וכו'..
    כל דבר לא מספק ואותי ואני מרגישה שהכל נובע מהחוסר ביטחון שלי וזה משפיע לי על כל דבר שאני עושה בחיים..
    בבקשה תעזרו לי במשהו..

לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי נמוך..

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף..

אנונימית
    23/06/2010

אני מאוד חסרת ביטחון גם בנוגע לאף שלי . הוא ענק והפנים שלי זה מבנה פנים עגול מה שעוד יותר הפנים שלי נראות שמנות.. ואני מנסה כמה שיותר לא לצאת מהבית כי כבר הגעתי למצב שאני לא רוצה שאף אחד יסתכל עלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוי אני מרגישה בדיוק כמוך

מתוסכלת מהחיי
    23/06/2010

רק שאצלי זה בעיית גובה ולא משקל...

אני כמוך בת 16 ופחות ממטר וחצי...1.49 מ'

אני גם מנסה לצאת כמה שפחות מהבית עם חברות כי לידם אני ניראת כמו ילדה בכתה ד'

וגם אצלי יש בעיית ביטחון...

אני ממש מזדהה איתך...

אני מקווה שהעצה שלהן תעזור לשתינו

בהצלחה.......

וחוץ מזה 65 זה בכלל בכלל לא משקל גבוה!!!!!!

את באמת מחמירה עם עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

אנונימית
    23/06/2010

אני במאת מרגישה שאני לא מחמירה עם עצמי ואם תראיאותי תביני..
    ובאמת אנחנו יכולות להזדהות אחת עם השניה:(
    זה כלכך מרגיז!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף

אנונימית
    23/06/2010

והכי מרגיז זה שהחברות שלי משקרות לי בפנים ואומרות את לא שמנה!
    אני לפעמים מרגישה כלכך מפגרת להסתובב איתן כי אני כלכך מכוערת וכל אחת מהן פצצה באמת לכל אחת יש גוף מהממם ופנים יפות ואני היחידה המכוערת והשמנה..
    ושלא נדבר שלא הולך לי עם בנים בכלל! לאחת מ4 החברות הכי טובות שלי היו בשנה האחרונה מעל 5 חברים ולשאר החברות היו 1-2! ואני בחים לא היה לי אחד. וזה כלכך מסתכל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף

אנונימית
    23/06/2010

והכי מרגיז זה שהחברות שלי משקרות לי בפנים ואומרות את לא שמנה!
    אני לפעמים מרגישה כלכך מפגרת להסתובב איתן כי אני כלכך מכוערת וכל אחת מהן פצצה באמת לכל אחת יש גוף מהממם ופנים יפות ואני היחידה המכוערת והשמנה..
    ושלא נדבר שלא הולך לי עם בנים בכלל! לאחת מ4 החברות הכי טובות שלי היו בשנה האחרונה מעל 5 חברים ולשאר החברות היו 1-2! ואני בחים לא היה לי אחד. וזה כלכך מסתכל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימוי עצמי נמוך

מורן זיו-אש
    24/06/2010

שלום לך,
    הדימוי העצמי שלך נמוך מאוד, את מתעסקת באופן אובססיבי במראה שלך ובמה את פחותה מאחרות, את שבוייה במעגל שגורם לך נזק, את לא מצליחה לראות בעצמך את הדברים הטובים. את כותבת נכון, זה משפיע על כל דבר שאת עושה בחיים, נשמע שאת ממש במצב דיכאוני, במצב שלך כיום, יהיה לך מאוד קשה להצליח בתחומים שונים כמו בדיאטה או עם בנים.
    אני ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני אומרת לו?
    חגית
    23/06/2010

שלום לכן. הבעיה שלי היא כזו. אני בחורה די ביישנית ומזה 3 חודשים אני יוצאת עם בחור. עקרונית הכל בסדר אבל יש עניין אחד שממש מפריע לי - בכל פעם שאנחנו קובעים זה ממש לא ברור אם קבענו הוא יכול לבטל ברגע האחרון וללכת לתפות במשחק כדורגל עם חברים שלו. אני מאוד לא אוהבת עימותים ובד"כ אם מישהו מתנגד לנקודה שלי אני נכנעת מהר. הייתי רוצה להגיד לו שזה מפריע לי אבל לא יודעת איך. בבקשה תעזרו לי.

לקביעת תור
    סגירה
    איך אני אומרת לו?

הוספת תגובה

• זאת לא ביישנות והתשובה שלי בוטה...

מורן זיו-אש
    24/06/2010

שלום לך,
    קראתי את דבריך מספר פעמים ונהיה לי פשוט עצוב. אני בטוחה שלא היית מתביישת לעמוד על שלך מול חברה שהייתה מתנהגת כך.
    זה לא נשמע לי ביישנות, זה נשמע לי שאת כ"כ מעוניינת בבחור, גם על חשבון כבודך העצמי ותהיי מוכנה לקבל דברים שפוגעים בך רק על מנת שישאר איתך.
    ותשובתי אליך היא תשובה לעוד הרבה בנות שלא מאמינות שמגיע להן בן זוג מכבד ומוכנות לקבל דברים כאלו:
    אל תתפשרו!!! לא על יחס ולא על כבוד ולא על עצמכן! הבחור שלך חוצפן אך את משתפת עם זה פעולה. מדוע?
    את בחורה עדינה, עשי זאת בדרך שמתאימה לך אך אל תוותרי לעצמך! תשאלי אותו מה הוא חושב על כך? כיצד היה מקבל אם את היית מבטלת ברגע האחרון? תאמרי לו שאת מבקשת שיכבד את זמנך!
    אל תקבלי יחס כזה!!!

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי
    סמדר
    20/06/2010

בשנה וחצי האחרונה ירדתי 10 ק"ג. באופן כללי אני מרגישה טוב עם עצמי, אבל אני לא מצליחה להוריד את הבטן שלי וכנראה שאני גם לא פוטוגנטית, כי בכל פעם שאני מסתכלת בתמונות אני ממש מרגישה רע עם עצמי. אני רואה בתמונה מישהי שמנה למרות שעקרונית אני במשקל תקין לחלוטין. כשאני מסתכל במראה אני נראית לעצמי בסדר, אבל בתמונות אני נראית לא כמו שהייתי רוצה. לאחרונה התחתנתי והיה לי מאוד קשה להתסכל בתמונות של החתונה - היה לי מה להגיד כמעט על כל אחת.ף לא יודעת, אני פשוט לא שלמה עם איך שאני נראית. מה אני אמורה חעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• להיות שלמה עם עצמך

מורן זיו-אש
    21/06/2010

שלום לך,
    ראשית, כל הכבוד על המשקל הרב שהורדת!
    שנית, נשמע שהתסכול שלך לא נובע ממשקלך וגם אם תורידי עוד 5 ק"ג המצב ישאר ככה. נשמע כי העניין "יושב" על סיבה אחרת, עמוקה יותר. נשמע כי את אינך מצליחה להגיע לשלמות עם מי שאת ועם המראה החיצוני שלך.
    נשמע כי לבד את לא מצליחה לעבור תהליך ושהנושא מעיק עליך ועל כן אני ממליצה לך לפנות לתהליך בו תוכלי לעבוד על כך, זה יכול להיות אימון אישי או ייעוץ או כל טיפול מסוג אחר.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יש רק אחת ..
    אביטל
    11/06/2010

אני בת 15 ויש לי בעיה עם אמא שלי ..
    רע לי אני לא מקבלת אהבה מאמא שלי אף לא שמעתי אותה אומרת לי "אני אוהבת אותך"
    אני מרגישה שלפעמים החתולה שלנו יותר חשובה ממני .
    לא משנה מה אני לא מצליחה לזכות בתשומת הלב של אמא שלי..
    היא כל הזמן אומרת לי את ככה ואת ככה ואת ככה אני מרגישה שהיא רק לרעתי ..
    לא שואלת את דעתי וכשאני צריכה אותה שם בשבילי היא לא שם ..
    ואני כמובן לא מצליחה להיות פתוחה איתה על הכל .. למשל כשקיבלתי מחזור היה לי קשה לספר לה על זה ולא שאלתי אותה יותר מידי על מה צריך לשים איך מטפלים ואיך עוברים את המחזור ..
    אני לא יכולה יותר ! אני רוצה שאמא שלי תהיה חמה ואוהבת וכל החיים שלי אני סובלת אני זוכרת כמה שאני בכיתי כשהייתי קטנה שלא קיבלתי יחס אוהב מאמא וכמה שנאתי את היחס שלה ותמיד יש לה תירוצים נימאס לי ! מה אני יכולה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    אמא יש רק אחת ..

הוספת תגובה

• נשמע לא פשוט...

מורן זיו-אש
    15/06/2010

שלום לך,
    את מתארת מצב מאוד עצוב בקשר שיש לך עם אימך. נשמע שלא רק שאין לך תמיכה ואהבה ממנה ואת מרגישה בודדה אלא היא גם מורידה לך את הביטחון.
    את מאוד צעירה, נשמע שאת זקוקה לדמות אימהית שתכוון ותדריך אותך בתהליך ההתבגרות ותעזור לך מול אימך. אני ממליצה לך לפנות ליועצת בית הספר, אולי דרכה להגיע לייעוץ במחלקת הרווחה ושם יוכלו לעזור לך בקשר עם אימך.
    כשתגדלי, תוכלי לפנות לטיפול ולעבוד על עצמך עוד...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מישהי
    11/06/2010

אני בחורה אני דיי מופנת ויש לי ביטחון עצמי לא גבוה בוא נגיד....עכשיו כל דבר שקשור לאירועים חברתיים במיוחד עם אנשים שאני לא מכירה אני נתקעת אני מוצאת את עצמי לא זורמת... נגיד עם אני נוסעת לאיפשהוא אני מתביישת לשאול אני מתביישת לפתח שיחה... וכשאני כבר מפתחת שיחה אני מרגישה שאני לא מעניינת אני לא יודעת אני מצטיירת בחוץ... בגלל היותי חסרת ביטחון אני מדברת אולי בצורה מתנשאת קצת... אני אולי ככה יותר עסוקה באיך אני אומרת את הדברים ואני שוכחת להקשיב לצד האחר דבר שעושה אותי כנראה לא מעניינת... אני מדברת ומרגישה זרימה חלקית מהצד השני וזה דיי מבאס אותי... יש לי ערך עצמי נמוך... ואני הרבה פעמים מרגישה שאני לא טובה כמו כולם אני פחות טובה ואין לי מילה....אפשר עצה מכן?איך להיות יותר זורמת חברמנית?
    אגב, יש לפעמים סיטואציות שאני פשוט נכנסת לתוך שיחה מרתקת... או זורמת בצורה יוצאת דופן... כלומר זה יוצא ממני ואני משתחררת.... אבל זה קורה לא תמיד... ובמאמץ רב...זה אומנם גורם לי הרגשה טובה אבל כשאני רואה איך חברות שלי מדברות חופשי... זה מבאס אותי

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טבעי עד גבול מסויים

מורן זיו-אש
    13/06/2010

שלום לך,
    את מתארת מצב אותו חווים הרבה אנשים, חשש ממקומות לא מוכרים, אנשים חדשים והדרך בה יקבלו אותי בחברה. זה חשש טבעי כל עוד הוא לא פוגע בתפקודך היומיומי. אם את מרגישה שאת נמנעת ממקומות או פעילויות שהיית רוצה להיות בהן חלק ואת מתוסכלת מהמצב, אני ממליצה לך לגשת לייעוץ. הייתי ממליצה לך גם לבדוק אפשרות לקחת חלק בקבוצה טיפולית בה תוכלי לחוות חוויה מתקנת, ללמוד כיצד את נתפסת בעיני אנשים בקבוצה ועוד..

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתביישת בגוף
    ענת
    10/06/2010

שלום
    אני בת 19 ויש לי חבר כבר שנתיים.
    אני כמעט ולא עושה איתו סקס מסיבה אחת- אני מתביישת בגוף שלי.
    יש לי חזה נפול ועוד לא הורדתי לידו חזייה בגלל הדבר
    וגם אני טיפה יותר מלאה ממנו
    ואומנם זה קצת מביך אבל הוא כל הזמן מתעקש שנעשה את זה בתנוחת הדוגי סטייל אבל אני מתביישת שהוא יראה לי תטוסיק ועוד דברים...
    אני יודעת שאחרי שמתחנים והכל כבר לא אמורים להתבייש מהבעל ומתרגלים אליו והכל אבל אני ביישנית רצח.
    מה עושים בנידון?

לקביעת תור
    סגירה
    מתביישת בגוף

הוספת תגובה

• דימוי גוף

מורן זיו-אש
    13/06/2010

שלום לך,
    אין לי מספיק מידע עליך ועל הבעיה שאת מתארת לכן אענה באופן כללי יותר.
    את כותבת שאת בזוגיות איתו שנתיים, אם אחרי שנתיים יחד את אינך מרגישה מספיק פתוחה לידו אני מניחה כי ישנה איזו בעיה עם דימוי הגוף שלך. ישנה אפשרות שעם השנים וההתבגרות תלמדי לאהוב את עצמך כמו שאת ותפתחי מבחינה מינית, את עוד צעירה וכנראה שזה יקרה. אך נשמע כי זה נושא שמעסיק אותך ומפריע לך ועל כן הייתי ממליצה לך לגשת לייעוץ, נשמע כי בן זוגך אוהב אותך מאוד, נמשך אליך ומקבל אותך כמו שאת אז את יכולה לשקול לעשות זאת איתו...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן צוואר הרחם
    עמית
    09/06/2010

שלום,
    יש לי חבר כבר הרבה מאוד זמן, והתחלתי את הזריקות של סרטן צוואר הרחם.
    רציתי לדעת אם מותר לשכב במהלך הזריקות.
    וכבר עשיתי את הזריקה השנייה.

לקביעת תור
    סגירה
    סרטן צוואר הרחם

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אביטל שטרית
    09/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא נעים לי
    נטע
    08/06/2010

אני בת 19 ויש לי חבר כבר חודשיים והוא בן 25
    אנחנו מאוד מאוהבים והוא הכל בשבילי,
    בזמן האחרון הוא התחיל ללחוץ עליי שהוא רוצה שנשכב, אבל אני בתולה ועדיין מפחדת,
    אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה שיעזוב אותי
    ואני מפחדת שהוא יברח ממני בגלל שאני לא מוכנה
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אבל לא נעים לי

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה

מורן זיו-אש
    08/06/2010

שלום לך,
    חשבי עם עצמך מה מרתיע אותך כ"כ? האם את סומכת עליו? מה את יודעת על "הפעם הראשונה"? מה בדיוק מפחיד אותך? האם הוא שותף לחששותיך? האם את רוצה לשכב איתו? האם את נמשכת אליו?
    מה המחיר שאת מוכנה לשלם?
    אני ממליצה לך לענות על השאלות, לפנות לרופאת נשים להדרכה ואם זה לא יעזור אולי אף לייעוץ.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע?

יעל
    10/06/2010

תראי, הרבה גברים בימינו חייבים סקס במיוחד אחרי גיל ההתבגרות זה כאילו מקובל ששוכבים, אתלא חייבת לרוץ אחרי הטרנד אם את לא מרגישה בנוח
    את צריכה לחשוב מה עוצר אותך, אולי את לא אוהבת אותו או לא מרגישה בנוח איתו מספיק
    האם חשבת על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מסתדרים עם אנשים?
    אני
    07/06/2010

איך יוצרים איתם קשר?
    אני לא כל כך יודע איך עושים זאת, ואני מעוניין ללמוד.
    תוכלו לכתוב על הנושא הזה?
    לתת כמה עקרונות?.

בידידות, עמית.

לקביעת תור
    סגירה
    איך מסתדרים עם אנשים?

הוספת תגובה

• אנשים

אביטל שטרית
    08/06/2010

שאלה רחבה מידי, נסה למקד את תשובתך ואשמח לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בבקשה תעזרו לי
    צעירה במשבר
    06/06/2010

הייי יש לי בעיה יש ילד בשכבה שאני די מחבבת וגם הוא חייב אותי בתחילת שנה עכשיו אני לא יודעת אם הוא מחבב אותי חברה שלי דיברה איתו לפני כמה חודשים והוא אמר לה שהוא מחבב אותי
    אבל עכשיו הוא לא מדבר איתי בגלל ילדה היא ידידה שלו ואני והיא רבנו אז נירא לי שהיא אמרה לו לא לדבר איתי.
    אני לא יודעת מה לעשות איתו.

יש עוד ילד בשכבה שלי שהוא ממש חמוד אבל ממש חמוד בבר מצווה של ידיד טוב שלי הוא כל פעם היה איתי כשאם רקדו ואני לא אז הוא קרה לי לבוא ואז חבר שלו סימן לא אם הראש כאילו זאת היא ואני לא כל כך יודעת למה הוא התכוון מאז הוא כל פעם היה איתי כאילו הוא רוצה להגיד לי משהוא בל הוא לא אומר מה אני יכולה לעשותתתת
    בקשר לשנהים!!!

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• לחסויה

מורן זיו-אש
    08/06/2010

שלום לך,
    לא ברור לי מה שאלתך או מה הבעיה... אנא שלחי שאלה ספציפית ואענה.

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת אם להתבייש
    רוני
    06/06/2010

היי אני לא יודעת אם הודעה כזאת מתאימה כאן אבל אני אנסה בכל זאת פשוט עולה לי השאלה, האם בנים מעדיפים בנות שמגלחות במפשעה. אני לא מגלחת ואני לא יודעת אם כדאי להתחיל ומה רוב הבנות עושות (לא נעים לי לדבר על זה עם חברות). הצלחתי להתאלם מהשאלה הזו לזמן מה, עד שהעניינים עם בחור אחד התחממו ואז הוא העיר לי על זה וקצת נעלבתי... אני אשמח לדעת אם רוב הבנות כן מגלחות...

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת אם להתבייש

הוספת תגובה

• לא צריך להתבייש

מורן זיו-אש
    08/06/2010

שלום לך,
    אין תשובה חד משמעית, הכל על פי הטעם האישי והנוחות...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה