מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחנה12/01/2010
אבא שלי אלכוהוליסט ומתמכר בקלתו ויש לו הרבה בעיות אמא שלי חטפה כמה פעמים התקפי חרדה רציניים כמובן שמבחינת זוגיות זה היה זוועה פשוט וזו הדוגמא שקיבלתי. רוב חיי הייתי בן אדם חזק אך לקראת סוף התיכון הכל התפוצץ וחטפתי גם כן התקף חרדה עד עכשיו כארבע שנים זה לא עוזב אותי ניסיתי תרופות אבל זה לא ממש עוזר אז נסיתי כל מיני טיפולים אלטרנטיביים אך זה מאוד יקר והתוצאות לא מחזיקות להרבה זמן. אני נשואה וזה בהחלט דופק לנו את חיי הנישואין. אני די אבודה ומיואשת אני באמת לא יודעת מה לעשות האם יש פתרון? האם להשאר נשואה? האם יש פתרון כלשהו לבעיה הכלכלית ? האם אי פעם אני אוכל לחיות נורמלי? כי כל מה שאני משתדלת לעשות בתחום הזה פשוט נדפק ולא הולך טוב כלומר חיי הזוגיות שלנו לא טובים אנחנו לא רבים או משהו אבל אני לא מרגישה שיש לנו קשר חזק שבעלי מספיק מחמיא ליושטוב לו איתי והוא מרגיש איתי בנוח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול ומצוקה
מורן זיו-אש12/01/2010שלום לך,
המצוקה שלך בולטת מאוד וניכר כי את מאוד מוצפת, חרדה ומיואשת.
לא ברור לי מה שאלתך, הזכרת מגוון של תחומים- בעיות כלכליות, בעיות בזוגיות, התקפי חרדה וניתן למצוא עוד בעיות בין השורות. לא ציינת אם היית בטיפול פסיכולוגי מעמיק או אם עברת תהליך של עבודה עצמית משמעותית.
אני ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית ולעבוד על חייך באופן מערכתי, להבין דפוסים מעכבים, לעבד את עברך ולקבל את עצמך. הטיפול יספק לך גם תמיכה בכל מה שעובר עליך.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
אביטל שטרית13/01/2010חנה יקירתי, לענוך לך כאן על גבי הפורום יהייה לא רציני ולא אחראי מצידי.
אני מציעה לך לפנות לאיש מקצוע, את רשאית לפנות לרופא המשפחה אשר יפנה אותך לגורם מתאים, ללא תשלום. אני מציעה לך לא לדחות את הביקור במרפאה ולטפל בעצמך בהקדם ,שכן בעיות שאינן מטופלות נוטות להסלים, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר נשויורדה07/01/2010
השתחררתי מגבר נשוי אחרי 3 שנים של און & אוף
עזבתי את העבודה שלי
את הדירה שלי
מחקתי אותו בכל דרך אפשרית
הוא מצא אותי וממשיך לחזר.
אני לא רוצה לפגוע בו אבל מאוד קורבה להתלונן עליו במשטרה למרות שבפועל הוא מסמס ושולח מיילים, זה לא שהוא הורס לי את החיים.
מה אתן מציעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת יקרה
אביטל שטרית07/01/2010התנתקות מרומן הנה דבר לא פשוט וכל הכבוד לך על הנחישות.
היות ומדובר בגבר נשוי אשר היה פעם יקר ללבך, אני מציעה להזהיר אותו בדבר כוונותיך ואם הוא ימשיך להטרידך, נקטי בכל הצעדים הדרושים .
אני לא מכירה את הגבר ולא יכולה להעריך את רמת יאושו או מסוכנותו ולכן אני ממליצה לך לפנות לרשויות החוק, מוטב להיות זהירה ,מאשר להפגע.
שמרי על עצמך ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרידן סדרתי
מורן זיו-אש10/01/2010שלום לך,
אני מצטרפת לתשובה של אביטל, נשמע קצת מסוכן, פני למשטרה, אל תזלזלי!!!
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עזרתכן הדחופה,אני נואשת!!!!דנה03/01/2010
יש לי בעיה רצינית עם המיתבגרת, לפני כחמש שנים היתגרשתי ושני ילדי היו איתי, לפני כחצי שנה לאחר הסתות חמורות מצד גרוש שלי היא עברה לגור איתו
בעיר רחוקה ממני כשעתיים נסיעה.
כשלוש שנים לאחר גירושי נישאתי שוב לאדם נהדר, הגרוש לקח את זה קשה והתחיל להסית את הילדים בצורה חמורה, עד כדי כך שהבת שלי עברה אליו.
אגב, היא לא עברה אליו לאחר מריבה או משהו כזה, פשוט במהלך החופש הגדול היא קיבלה שטיפת מוח ממנו וממשפחתו.
עצוב לי מאוד שאני לא יכולה להיות לידה ברגעי ההיתבגרות שלה, היא גם הפכה להיות המגוננת שלו, המטפלת שלו, כי הוא תמיד בוכה לה שאני פירקתי את המשפחה,
למרות שהוא בגד בי כל החיים, הוא לא הבין מאיפה החוצפה שלי לעזוב.
כמו כן, הילד נישאר איתי, בן 9, וכעת מאז שהילדה אצלו הוא גם לא משלם את המזונות של הילד.
אתמול הבת שלי היתקשרה אלי בכעס ואמרה לי: "בגללך אבא לא יקנה לי את מה שאני צריכה, בגלל שאת מיתעקשת על המזונות של אחי שבמילא יש לו פחות הוצאות ממני כמיתבגרת, אז בגללך אני סובלת" ביקשתי ממנו לא לערב אותה, אך הוא מישתמש בה כנשק נגדי.
פניתי לעורך דין שהציע לי לקחת את הילדה בחזרה, כמו כן פניתי לפסיכולוגית לנוער, והיא הציעה לי לא להחזיר אותה בכח.
אני אובדת עצות, אנא עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך גירושין מורכב
מורן זיו-אש04/01/2010שלום לך,
לצערי, לעיתים, בתהליך הגירושין הילדים משלמים מחיר כבד מאוד כאשר אחד או שני הצדדים מערבים את הילדים בסכסוך ומשתמשים בילדים כמתווכים או על מנת להכאיב לצד השני. כמו במקרה שלך.
מערכת היחסים שלך ושל ביתך במצב רע וגם מערכת היחסים עם בנך בסכנה. זה לא עניין לעצה חפוזה או טיפ שאתן לך בפורום. עליך לפנות ולקבל ייעוץ מקצועי בתהליך הארוך שעומד לפניך.
בכל עיר יש יחידה לטיפול משפחתי (לרוב שייכת למחלקת הרווחה) שם יש עובדים סוציאלים שהם מטפלים משפחתיים מוסמכים והתשלום הוא ע"פ הכנסה. שם יעזרו לך ללמוד דרכים אפקטיביות לקשר עם ביתך ושם תוכלי לקבל גם תמיכה רגשית עבורך וכן ייעוץ נוסף.
אל תזניחי! במיוחד מפני שביתך היא מתבגרת.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש המצלה על ספר בנושא העצמה נשיתיאיר27/12/2009
הייתי רוצה לקבל בבקשה המלצות על ספרים בנושא העצמה נשית/אחוות נשים/הכוח של נשים, אני מבקש שהספר לא יהיה ספר הדרכתי/עיוני כי אם סיפורת שם המספר מובלע בתוך הסיפור. כמו"כ עדיף שהספר יהיה גם במהדורה אנגלית.
הספר מיועד לאשה, אם חד הורית הסובלת ממצב חיים קשה ביותר ומגיבה תגובות דכאוניות לא נעימות למצב זה. הספר יוכל להיות כמובן רק חלק ממעגל תמיכה רחב ההולך ונבנה סביב האשה.
לעזרתכם אודה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
מורן זיו-אש28/12/2009שלום יאיר,
אינני מכירה ספר כזה, לצערי.
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש נשים שבועי
עליזה29/12/2009אני מזמינה אותה למפגש נשים שבועי במעגל נשים התומך מעצים ומחזק באזור המרכז.
ימי שני החל מיום שני 4 לינואר בשעה 1930.
ניתן ליצור קשר לפרטים נוספים המפגש באוירה ביתית ביהוד.
ניייד 0526209719 עליזה עלות למפגש 30 ש"ח כמובן עם כיבו קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים חזקות בספרות
n15/01/2010שלום יאיר
אני ממליצה בחום על ספריה של טוני מוריסון.
לא מדובר ב"ספרי העצמה" קלאסיים, אבל הדמויות הראשיות הן נשים חזקות, עצמאיות, ששורדות בעולם קשה ומורכב.
הספרים לא "קלים לעיכול", יש בהם תכנים ותאורים לא פשוטים
למשל, בספר "חמדת" המתרחש בתקופת עבדות בארה"ב, יש חוויות קשות.
אבל אני מצאתי שהספרים מעשירים ומעצימים.
בנוסף, מדובר בספרות מופת. ממש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשראה
אביטל שטרית17/11/2010לעניות דעתי ספרות מגוייסת וספרות מטעם נוטה להיות סרת טעם.
אני ממליצה לך לקנות ספר שאתה אוהב,ספר טוב מעניק השראה בין אם נוא נכתב על גבר או אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בלתי אפשרי...סיון26/12/2009
שלום!
פניתי לפורום זה בעבר עם אותו סיפור.
אני בת 16, עוד מעט 17, והיה לי "קטע" עם בחור מבוגר, בן 28.
כאשר פניתי לפורום זה "היחסים" היו ממש בתחילת דרכם כלומר היו רק מבטים, מילים יפות וסתם שיחות קטנות.
עצתכם הייתה רציונלית והגיונית מאוד.
למרות שהיה לי קשה להמשיך לדבר עם אותו בחור החלטתי להפסיק, אך הבעיה הינה שאנחנו גרים באותה השכונה והוא עובד קרוב לבית שלי.
פעם אחת הוא עצר אותי ואמר לי שהוא לא יודע מה לעשות איתי. שאני משגעת אותו ושהוא לא מפסיק לחשוב עלי, אבל יחד עם זאת הוא מודע לעובדה שאני ילדה, וגם אני.
אך מאז נראה לרגע כי לקשר יש תפנית כולשהי, ומספר ימים לאחר מכן הוא בא עלי הביתה.
הוא דיבר איתי ואמר לי שזה לא יכול להיות, שהקשר לא יאבו ושחבל להתחיל משהו שאין לו עתיד. שאני צעירה ממנו בהרבה, והשאיפות והרצונות שלנו בחיים שונים זה מזו.
ואני הסכמתי איתו- ועדיין מסיכמה.
שאני חושבת על זה מבחינה הגוינית אני מבינה שזה לא יאבוד, לא יחזיק מעמד. הוא עובד עד מאוחר, עייף, מתי נבלה, אני עוד צעירה ארצה לראותו כל יום, הוא בכלל רוצה לגור חיי שותפות, להתחתן בעוד מס' שנים, ואני, עוד לא התגייסתי, אני צריכה ללמוד, יש לי עוד זמן לכל זה.
ב"פגישה" שלנו התנשקנו והתמזמזנו, וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי.
נפרדנו והחלטנו שניהיה ידידים(העלק), וכל אחד פנה לדרכו.
אבל מאז אני מרגישה שמשהו חסר לי, אני מתגעגעת עליו בצורה שאני לא יכולה להסביר, אני לא מפסיקה לחשוב עליו. אני כל הזמן רק רוצה לראות אותו.
לאחר חודש בערך שלא דברנו ולא ראיתי אותו, פתאום הוא ראה אותי ברחוב, ועצר אותי. שמחנו לראות אחד את השיניה, דיברנו הרבה זמן, על כל מיני דברים, הדבר הראשון שהוא שאל אותי זה אם יש לי חבר,(כה מפתיעה), ואמרתי שלא, וזה נכון, אני לא יכולה לחשבו על אף אחד אחר במקומו. חברות שלי אורמות לי, תצאי תבלי, תכירי בנים בגיליך, חתיכים, צעירים, ואני פשוט לא רוצה! אני חושבת רק עליו.
עבר מאז יותר מחודשים, ואני עדיין חושבת עליו.
כשהוא ראה אותי, ביקשתי חיבוק, ואז הוא רצה נשיקה בפה ולא הסכמתי. נתתי לו רק נשיקה בלחי.
אחר כך באותו יום ראיתי אותו מרחוק, והוא נופף לי לשלום.
יומיים לאחר מכן שוב ראיתי אותו באופק, ואז עברתי לייד המכולת שבה הוא עובד, והוא ראה אותי, ופשוט לא אמר לי כלום, כאילו התעלם בכוונה, ואני יודעת שראה אותי. אני לא מבינה אותו.
פעם הוא בא ומדבר איתי רכ\גיל פעם מתעלם, מה הוא רוצה ממני? למה הוא פשוט לא מניח לי! הוא שיקח סיכויי?, או שיעזוב אותי!!!!
מה אני יכולה לעשות? אני כבר משתגעת! אני לא רוצה להמשיך לחשוב עליו, אני רוצה להנות.!!! אני ניזכרת בו כל יום, משחזרת מידי פעם מה שהיה, מילים שנאמרו,. למרות שההיגיון אומר משהו נכון, הלב פשוט לר רוצה להבין.
תודה מראש וסליחה על החפירה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הא...ושחכתי להוסיף...
סיון26/12/2009דודה שלי וסבתא שלי יודעות מזה, והן אמרו לי גם כן, שזה לא יכול לקראת.
ובקשר לנושאי שיחה משותפים, בפעמים שאנחנו מדברים, השיחה די זורמת, יש לנו הרבה על מה לדבר, השיחות נגמרות רק מפני שהוא חייב לזוז כי הוא עושה משלוחים, ואני בדרך לאנשהו...
בקשר לסקס, אני מרגישה כבר די מוכנה, ועם הבנדאם הנכון, חושבת שלא תיהיה לי בעיה.
(אני עדיין בתולה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזית אהבה
מורן זיו-אש28/12/2009סיוון, שוב, שלום, אני זוכרת את פנייתך הקודמת לפורום.
את בחורה חכמה ומבינה טוב מאוד שקשר כזה לא יהיה לך בריא ולא יוכל להתממש, אולי רק עוד מספר שנים, לכן אני לא אחזור שוב על הדברים.
מובן לי גם למה אינך מצליחה להשתחרר ממנו- את רואה אותו לעיתים קרובות, את רוצה זוגיות והוא "נגיש".
אני משערת שישנן סיבות בגינן "בחרת" להתאהב דווקא בו. אולי משהו שקשור לדמות אב, אולי התאהבת בגבר לא מושג כי יש משהו שמרתיע אותך במימוש של מערכת יחסים (אינטימיות, קיום יחסי מין) ועוד. אני לא בטוחה שתדעי למה אבל יש לך עוד נקודות למחשבה.
עוד דבר, התייחסת לזמן הרב שאת עסוקה בו. זה נראה לי טבעי לגילך ולמצבך. אל תתייאשי, חברותיך צודקות, אם יהיה לך תחליף, תתגברי מהר יותר.
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
סיון30/12/2009תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשות!?שני19/12/2009
שלום, אני לומדת בכיתה י"א ויש לי עוד חודשיים 17.
יש לי מספר בעיות שמציקות לי כבר זמן רב.
קודם כל, אני ילדה מנומסת, ויכול להיות שמכן נובעות כמה בעיות.
אני לא שקטה, אני אוהבת "להתפרע", לצחוק, ולהיות מעורבת בשיחות עם אנשים, אך בגלל היותי בישנית מאוד בעבר הדבר הפריעה לי ליצור קשרים עם אנשים, וגם כאשר הייתי נמצאת בחברת אנשים לא העזתי לדבר כלל.
כאשר אני מוקפת בחברת אנשים שאני מכירה בין אם אלו חברים קרובים או בני משפחה אני יכולה להיות הכי פתוחה וזורמת, אבל כאשר העיניין מגעה לאנשים שאני לא מכירה אני פשוט שותקת!
אני מצטיירת בתור מישהי ביישנית מאוד, שקטנה וכו', והדבר מפריעה לי, כי אני לא כזו. יש אנשים מסויימים שאני לא מכירה והם משדרים עלי מין נוחות כזו, פתיחות ואני נפתחת ישר והכל זורם, אך רוב האנשים אינם כך.
עברתי תהליך ארך על מנת "להפטר" מהביישנות הזו, ולהגביר את הביטחון העצמי, וכן עכשיו יש לי הרבה יותר ביטחון עצמי ואני הרבה פחות ביישנית, אבל עדיין.
דבר אינו מתבטא רק בחברת בנות אלא בנים.
לדוג', אתמול הלכתי לבקר חברה קרובה שלי שהיא בעלת אופי מאוד סוער, היא לא מספיקה לדבר חח תמיד יש לה מה לומר,היא תמיד מפגינה המון ביטחון עצמי ונוחחות.
ואני מרגישה שאני נעלמת בתוך אותה חברה. אני לא יכולה להשמיע את קולי אם אפשר לומר. חחחח
הדבר בקשר לאותה חברה אינו מציק, כייף לי דווקא שיש לי חברה כזו, אבל הסיטואציות שנגרמות עקב כך, הן אלו שמציקות לי.
אתמול הלכנו לבקר כמה הידידים שלה מהעבודה, ולשבת איתם, כשהגענו לא הפגנתי ממש בישנות או משהו אבל גם לא זרמתי. פשוט הרוב שתקתי.עניתי להם על מה שהם שאלו אותי, והרגשתי שיש לי מה לומר להם, שיש לי נושאים לשתף אותם, אבל משהו פשוט עצר אותי מביפנים, ולא נתן לי להוציא הגה מהפה. לאחר 5 דקות בלבד הם ישר אמרו כזה בצחוק, איזה הבדל יש ביני לבין חברה שלי, היא לא שותקת ואני בכלל לא מדברת,. והדבר הפריעה לי, הרגשתי בחוץ. הם "זרמו" עםחברה שלי, ואלי התיחסו פה ושם. הרגשתי לא שייכת וחסרת אונים. וזאת רק דוג' לסיטואציה אחת שקרתה לי.
איך אני יכולה לשנות את זה? איך להעז לדבר פשוט?
אני רוצה שאנשים יקירו את האופי האמיתי שלי, וזה קורה רק עם אנשים שאני נמצאת איתם במסגרת ממושכת, ושעם הזמן הם מגלים עלי דברים שונים לחלוטין מאיך שאני מצטיירת בהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנומסת יקרה
אביטל שטרית19/12/2009מנומסת יקרה, נימוסים אינם דבר רע, לא כולם חייבים להיות רעשנים וקולניים. העובדה שחברתך אינה סותמת את הפה אינה בהכרח דבר טוב.
את עדיין צעירה ואם זאת את בעלת מודעות עצמית גבוהה ורגישות רבה, עבדת על עצמך והתגברת על בישנותך ועל כך יישר כח. את רוצה שאנשים יכירו את אופייך, ייתכן שהשקט הנו חלק מסויים באופייך או עדינות מסויימת שגורמת לך לשתוק כשיש משהו שמדבר בלי הפסקה.
לגבי הפחד לדבר , ממה את חוששת? מה יקרה אם תאמרי את דברייך? אשמח לשמוע את תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביטל!
שני19/12/2009קודם כל תודה רבה!
אני לא יודעת בדיוק להסביר, אך אני חוששת שהם יצחקו, או שמה שאני רוצה להגיד לא ישמע במקום. היו עמים שבעם העזתי לדבר אבל מרוב הלחץ המילים התבלבלו לי, ופשוט לא הצלחתי להגיד את מה שרציתי ויצאתי פשוט"סתומה". זאת הייתה פאדיחה, ומצב ממש מביך.
מסיטואציות דומות אני מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבישנית
אביטל שטרית20/12/2009את מעוניינת שאנשים יכירו אותך ואם זאת את חוששת להביע את דעתך,את פוחדת "מפדיחות" משום שאינך בטוחה בעצמך. ראשית את רשאית לבטא את עצמך וכל מה שאת אומרת זה חשוב.
לעיתים כל אחד מאתנו "פולט " שטויות, נו אז?
אנשים שמכירים אותך ומכירים גם בערכך, לא יסווגו אותך מיד כמטומטמת, עלייך להאמין בעצמךולאט לאט להתגבר על הבישנות. נסי לתרגל שיחות יזומות בהתחלה עם בני משפחה , חברים וככל שתרכשי בטחון הרחיבי את מעגל המשתתפים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמונה בעצמיויקי17/12/2009
לפני שנה וחצי סיימתי תואר ראשון ולא ממש מצאתי את עצי, העיה את המשבר ושוק התעסוקה היה ממש גרוע, ניסיתי כמה עבודות אבל הן לא התאימו לי אז פרשתי. בן זוגי עובד במשרה נחשקת, הוא עובד מאוד קשה ומצליח במה שהוא עושה כפי שזה צריך להיות. לאחרונה התחלתי עבודה חדשה ואני ממש מנסה להיות טובה במה שאני עושה, אבל איפה שהוא אני ממש יכולה להרגיש שאני מפגינה חוסר ביטחון, אפילו עד כדי פחד מהצל של עצמי. בתוכי אני חוששת שאולי הם יחשבו שאני טובה על הנייר אבל בפועל לא ממש. לפני שמצאתי את העבודה הזו הרגשתי אבודה, אני אוהבת שהדברים ברורים ופתאום לא מצאתי את עצמי. אני מפחדת שזה יקרה שוב. םשוט אני לא מהאנשים שיצאו לחפש את עצמם, הכל היה תמיד ברור ופתאום לאחר סיום התואר הבנתי שהוא בעצם לאמוביל לכלום וזה מה שגרם לחשש שלי. אני מאוד לא רוצה להפגין חוסר ביטחון, כי אני חושבת שהיחס אלי יהיה בהתאם. העניין הוא שאני לא יודעת איך לשפר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאוף לשמיים
אביטל שטרית18/12/2009אני לא יודעת אם זה מנחם אותך, אבל המצב שאת מתארת משותף לרבים מאתנו, בכל פעם שאנו ניצבים בפרשת דרכים וצריכים למצוא את דרכינו אנו מעט אבודים. שוק העבודה בעת האחרונה נמצא במשבר ,מה שהפך את חיפוש העבודה לקשה יותר ואם זאת הצלחת לבסוף למצוא עבודה. ראשית כל הכבוד ובהצלחה בעבודה החדשה.
אני מבינה שחווית משבר בתקופה שבה לא מצאת עבודה או כפי שהגדרת ,"לא מצאת את עצמך," אולם מקום העבודה שלך איננו את,והזהות המקצועית שלך איננה הדבר היחיד שמגדיר אותך, אלא רק נדבך באישיותך ואת יכולה להיות מקסימה ונהדרת גם ללא ההילה של עבודה "נחשקת".
הדימוי העצמי שלך ,לא צריך להיות זהה לדימוי המקצועי שלך, חשבי על הדברים שבהם את טובה, התכונות המיוחדות לך הדברים שהופכים אותך למה שאת וכל העוצמות שקיימות בך ותראי שאת לא "טובה רק על הנייר." כמו בכל דרך חדשה גם במקום עבודה חדש , אנו מעט חסרי בטחון הכל חדש ולא נהיר, גם מעסיקייך מודעים לעובדה שאת חדשה בתחום ובכל זאת בחרו לעסיקך, אל לך להתייאש, כל ההתחלות הן מעט קשות, האמיני בעצמך וביכולתיך והשמיים הם הגבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל13/12/2009
שלום,
אני סטודנטית שנה ב' לפסיכולוגיה (באופן אירוני) ושנה שעברה התחלתי להרגיש לא טוב. כנראה שפיתחתי הפרעת פניקה שהובילה לאגרופוביה, וכרגע אני נמצאת בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי.
רציתי לשאול אם זה משהו שיכול לעבור, או שברגע שזה פורץ זה נשאר לכל החיים.
בנוסף, אני ממש מפחדת שבגלל שיש לי את זה אני לא אוכל להיות פסיכולוגית בעצמי. האם זה אפשרי? האם כדאי לי לפרוש מהלימודים וללכת על כיוון אחר, בגלל שאני בעצמי בעייתית?
האם יש פסיכולוגים שבעצם יש להם הפרעת פניקה?
אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות =/
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגרופוביה
מורן זיו-אש15/12/2009ליעל,
ממה שידוע לי, ניתן לטפל בהפרעה זו בעזרת טיפול מתאים (הטיפול שאת עוברת). עם זאת, כנראה שיש לך נטייה ועל כן, בסיום הטיפול הנוכחי, אני ממליצה להתייעץ לגבי ההמשך.
לגבי שאלתך השנייה, כנראה שלא סתם נמשכת לתחום. את בוודאי יודעת שיש כל מני סוגים של פסיכולוגים (התפתחותי, תעסוקתי, קליני ועוד) אני בטוחה שבין כל האופציות תוכלי למצוא תחום שיהיה לך גם מעניין וגם ההפרעה לא תהווה בעיה, מה גם שאולי עד אז תלמדי להתמודד איתה ודווקא היא תהווה יתרון...
אני ממליצה לך קודם לטפל בעצמך וממקום בריא לקבל החלטות לגבי חייך
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורית09/12/2009
כיצד אפשר לחוות יותר מאורגזמה אחת במהלך אותו אקט?
כשאני ובן זוגי מקיימים יחסי מין... אני מגיעה לאורגזמה מחדירה אך אח"כ לא נעים לי להמשיך..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מורן זיו-אש09/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=17 id=link]סקס ויחסים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גירושין..נורית03/12/2009
שנתיים כבר, ורק עכשיו מתחילה להגדיר את עצמי מחדש.
אם בעבר הייתי מנסה להרגיש טוב עם עצמי בחיפוש אחר השגים חומריים, היום שמתי לעצמי מטרה להצלחה - לחיות בשלום עם עצמי!
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך הגירושין
מורן זיו-אש03/12/2009נורית,
תהליך הגירושין הוא תהליך של אובדן, אובדן הזוגיות, אובדן החברות, אובדן הפנטזיה ועוד הרבה אובדנים. תהליך לא פשוט גם אם אין ילדים במערכת המשפחתית.
את אכן הצבת לעצמך מטרה נהדרת! אני מחזקת אותך! אני מאחלת לך שתמצאי במהרה את הדרך לשם ושתחווי אושר בקרוב!
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים במקרה שהבן זוג לוחץ?הדר22/11/2009
מה עושים במקרה שהבן זוג לוחץ? רוצה שאני אעבור בנק ונפתח חשבון משותף יחד?
רק המעבר מהבנק "שגדלתי" בו מלחיץ, אז עוד לפתוח חשבון משותף??? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבון משותף
איריס22/11/2009אני דווקא מאד בעד חשבון משותף, זה מלמד אותך עד כמה את יכולה להתמודד החלוקה שווה איתו. וזה מהלך נכון, ומבחינה כלכלית יותר נכונה- ככה לומדים איך מוצאים את הכסף המשותף על הדברים בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבון משותף
מורן זיו-אש22/11/2009היי הדר,
מדוע זה כ"כ מלחיץ אותך? יכול להיות שזה מסיבה לגיטימית אך עדיין כדאי לבדוק את זה לעומק.
מה את חושבת?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שזה נוגע לכספים זה מלחיץ
הדר25/11/2009ברגע שזה נוגע לכספים זה מלחיץ, יש את הפחד שאני אפסיד מהמעבר.. או שהכסף לא ינוהל נכון.
והאמת שיש כאן גם את אלמנט ההרגל.. אני רגילה לאותו בנק מהילדות. כל המשפחה שלי באותו בנק.. אני מתחילה להרגיש כמו דביר מהפרסומת חח מה עושים?:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודקים ומשווים
יעל26/11/2009בגלל זה את צריכה לבדוק ולהשוות את התנאים בין הבנקים. ואז להחליט מי מבין הבנקים הכי בא לקראתך, מי קשוב לך כלקוחה שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ככה אני לא מתלהבת לעבור.
הדר26/11/2009גם ככה אני לא מתלהבת לעבור. אז בטח שאין לי ראש להשוואות בין בנקים.
איך אני אדע מה טוב? אולי אפשר לעבור דרך הבית? חח הכי קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותמירי19/11/2009
שלום רב,
אני נשואה מזה חמש שנים. אני מאוד אוהבת את בעלי, אבל כמו בכל זוג, אני מניחה יש דברים שמדי פעם מפריעים לי. מאז שסיימתי את התואר הראשון, לא ממש הצלחתי למצוא את עצמי בשוק העבודה, וכיום אני עובדת ב-3/4 משרה באיזה מקום בו איני מרגישה שאני ממצה את עצמי. בעלי עובד הרבה שעות ביום והוא מרוויח את רוב הכסף שלנו. לאחרונה שמתי לב, שאני מרגישה נחותה בעקבות זה , מה שגורם לי לפחד לדבר איתו על דברים שמפריעים לי בנושאים אחרים. אני מרגישה שאני חיה בחסותו והוא ממן אותי. מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין
מורן זיו-אש22/11/2009שלום לך,
מקום העבודה שלנו הוא משהו מאוד מרכזי בחיינו, לרוב אנחנו גם מבלים בו את רוב שעות היום. שם אנחנו יוצרים חברויות, מממשים את הפוטנציאל שלנו, מרגישים מוערכים ושזקוקים לנו. על כן, כאשר יש חוסר סיפוק בעבודה זה עלול להשפיע על עוד תחומים.
חשבי עם עצמך מה הכי חשוב לך במקום עבודה. האם זה השכר? האם מהות העבודה? האם קרבה גאוגרפית או אולי האנשים? חשבי גם מה היית מרגישה אם הכל היה לשביעות רצונך חוץ מהשכר, האם גם אז היית מרגישה נחותה?
את מקשרת את הנושא לזוגיות שלך אבל אני לא בטוחה שזה קשור, אולי שם, בזוגיות, זה בא לידי ביטוי כי זה המקום שאת מרגישה בטוחה להשליך בו את הרגשות שלך. הרי יש עוד הרבה זוגות שהבעל מרוויח יותר אבל האישה לא מרגישה כמו שאת מתארת.
אני חושבת שאת צריכה להשקיע ולחפש עבודה אחרת המתאימה לכישוריך, שבה תרגישי שאת מביאה לידי ביטוי את כל היכולות שלך.
ובכל מקרה לשתף את בן הזוג במה שעובר עליך, כי כמו שזה משתמע מדבריך, זה משפיע גם על הקשר שלכם.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזרת להתייעץרוני14/11/2009
היי
אני רואה שאני כותבת נאמנה בפורום.
כתבתי לפני כמה חודשים בקשר לפרידה כואבת שהייתה לי מחבר שלי.
אני לא יודעת מה לא בסדר איתי. אני לא כל כך מצליחה להרים את עצמי מהמצב שבו אני נמצאת.
אני עובדת בעבודה שלא ממש מספקת אותי, יש לי תקופות של געגוע לקשר שהיה לי בעיקר במצבי דיכאון. אני עושה קאוצ'ינג אצל מישהי מתחילה ואני לא חושבת שזה כל כך עוזר. איך אני יודעת אם קאוצ'ינג עוזר או לא ומה המטרות שלו?
מאז הפרידה היו לי כמה דייטים אבל אף אחד לא נראה לי, ובנוסף היו לי מחשבות בחלק מהדייטים שאני עדיין מאוד כועסת על האקס שלי שהביא אותי למצב כזה של לחפש מישהו אחר. אני לא רוצה לראות שעוברת שנה ואני עדיין תקועה באותו המקום חושבת עליו ומתגעגעת למה שהיה, בעיקר שאני מניחה שהוא כבר המשיך הלאה (וממש שובר אותי להגיד את זה)
נתת לי עצה של להתחיל ללמוד, יש לי דיסלקציה ואני מפחדת מלימודים, אני מפחדת להתחיל ללמוד ולסבול כמו שסבלתי בתיכון. אני בתהליך של ייעוץ במכון הדסה שמיעוד לייעץ בנושאים אלה אבל גם זה לא נותן לי כל כך תקווה שאני אמצא משהו לעשות עם עצמי.
יש לי חברה שאומרת שאני מדברת כמו אישה גרושה בת 40 עם ילדים שאין לה יותר מדיי אופציות פתוחות בחיים. למען האמת, ככה אני גם מרגישה. אני לא מרגישה כמו מישהי צעירה יפה וחכמה שכל האפשרויות פתוחות בפנייה ולמען האמת יותר מדיי אופציות רק מפחידות אותי.
חשבתי שעברתי את התקופה של להתגעגע לאקס אבל במצבים כאלה כל מה שאני רוצה זה חיבוק ממנו כמו שהיה לנו פעם
אני מרגישה כאילו אני מתחילה לאבד עניין בחיים שלי ושאני רק סובלת כל הזמן ולא מצליחה להרים את עצמי מזה. אומרים לי שזאת רק תקופה עוברת, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ועם התקופה הזאת שלא עוברת ממני.
בבקשה תעזרו לי, אני לא משוגעת או בעלת נטיות אובדניות אבל ככה אני נשמעת לעצמי לפעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני יקירתי
אביטל שטרית15/11/2009להפרד מבן זוג, זה בעצם לאבד משהו קרוב, זהו סוג של"מוות קטן" ואכן התהליך הנו זהה לתהליך של אבל .קשה להאיץ בו וכל אחד עובר את זה אחרת.
את נשמעת נערהרגישה במיוחד ואין פלא שקשה לך, כרגע זה נראה כמו סוף העולם , אך קרן השמש נחבאת לה בפינה. ראשית עלייך להשלים ולקבל את סיומו של הקשרו לקחת אחריות על מצבך, כאשר את מאשימה אותו אפילו במקצת על שהובילך למצב עגום כזה , אינך לוקחת אחריות.
תהליך " האבל" לוקח זמן אך גם במהלכו נסי לראות את הדברים היפים והחיוביים בחייך, התמקדי בדברים אשר מעניקים לך סיפוק, זה לא חייב להיות דבר גדול כמו לימודים, פגישה עם חברה טובה, סרט, אולי נעליים חדשות? ספורט עשוי להעניק תחושת הישג ושחרור ועוד...
אם את מרגישה "שהיאוש לא נעשה יותר נוח ", פני לאיש מקצוע, לעיתים טיפול קצר מועד , עשוי לחולל נפלאות. בקשר לקאוצ'ינג רק את יודעת אם הוא עוזר לך או לא.
רוני יקירתי , חזקי ואימצי, אני יודעת שזה לא מנחם כעת,אבל בסוף זה יעבור.
אל תהססי לשתף אותנו ואם זה קשה לך מידי פני לאיש מקצוע.
בברכה אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה !! בבקשה כל תגובה ..כינוי בדוי11/11/2009
היי- אני בת 16 ובזמן האחרון בבית ספר כולם נהיו פתאום זוגות..ובכלל כל תקופת החורף גורמת לרצות חבר..אני בטוחה שאני לא היחידה שמחפשת אהבה. הבעיה בכל הסיפור שאני באמת מנסה לחפש,אני משפרת את המראה החיצוני (אבל בעיקרון אני דיי צנועה כאילו לא פקצאה שהולכת עם כל החזה בחוץ או מכנסיים קצרצרים..)ואני לא יודעת למה ידידות שלי שבמלים לא פוגעות כאילו "ברמה שלי ביופי ובהתנהגות" אבל הן מספרות לי על מלא ידידים וסיטואציות שלא יצאו לי .. שממש הייתי רוצה שאפילו תתחיל לי כימיה עם בנים..אולי אני קצת שקטה אבל אני כל הזמן מנסה לשנות תגישה.. יצא לי פעם פעמים איזה הכרות עם מישהו וזה היה אחד הרגעים הכי מאושרים שאני זוכרת.. כאילו לא יצא מזה ממש קשר או נשיקה וכאלה אבל ההתקרבות והדיבורים והמבטים היו שווים את הכל.. ,היה לי גם ידיד שלא מצא חן בעיניי אבל ראיתי שהוא מנסה להתקרב מה שנתן לי לפחות תקווה שאני מושכת. אולי אני לא הולכת למסיבות אבל לבית הספר אני משקיעה בלבוש ולפעמים שמה עיפרון שחור .. מה שמוזר שיש לי הרבה ידידים בנים.. אבל אנחנו תמיד בקטע הכי חברי שיש. זה נשמע שיש לי ביטחון ממש נמוך.. יכול להיות טיפה אבל בכללי אני מרגישה חזקה ויש לי חברות והכל אבל אני מנסה להיתקרב וליצור מצבים יותר עם בנים מה שלא יצא לי ממש...
לסיכום וסליחה על כל החפירה שיצאה לי כאן.(הייתי חייבת "להתפרק".. הייתי רוצה שתתנו טיפים או סתם מה אתן חושבות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה
מורן זיו-אש11/11/2009שלום לך,
דבריך נגעו לליבי ואני מאוד מבינה את רצונך לחוות זוגיות ולהיות נאהבת ואוהבת. את מתארת כ"כ יפה מה שעובר על הרבה נערות בגילך: ההתלבטויות, השאלות, הניסיונות והרצון העז. אני חושבת שמה שעובר עליך הוא מאוד טבעי ונורמלי.
חשוב לי שתדעי שמציאת זוגיות פחות קשורה למראה חיצוני אלא לאהבה עצמית!
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על הסרט "אהבה בהפתעה"אוריה10/11/2009
להתאהב? בעצם מה רע בזה?
ג'ניפר אניסטון וארון אקהארט משחקים בסרט שמחמם את הלב ומזכיר לנו שהכל כ"כ פשוט אם נותנים סיכוי לאהבה. בורק (אקהארט) הוא כוכב, סלב, שיש לו את התשובות לכל השאלות. יעידו על כך שלל המעריצים הקוראים את ספריו ולוקחים חלק בסדנאות הפופולאריות שלו לשיפור ה"עצמי". אלואיז (אניסטון) היא אישה יפיפייה וספונטנית מוכרת פרחים קטנה, קצת פחות בטוחה בעצמה, קצת פחות פומפוזית ממנו, אבל שנונה לא פחות.
המפגש הראשוני בין השניים הוא אמנם מקרי, אולם די בו כדי לגרום לבורק לשכנע את אלואיז לצאת איתו לדייט. אלא שבדייט הכל משתבש ולראשונה בחייו הכוכב המצחיק והרהוט, לא יודע מה לומר. בהדרגה הופכת אלואיז להיות היועצת של היועץ...
הסיטואציה האבסורדית הזו היא פתח להרבה רגעים של צחוק ונחת, אולם בראש ובראשונה "Love Happens" הוא סרט מקסים וכובש על הצורך של כולנו להשתחרר מכל מנגנוני ההגנה שלנו. סרט שמעורר בנו מחדש את החשק להתאהב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ...
מורן זיו-אש11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)