פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שרוצה ...
    מעיין
    23/07/2009

יש לי חבר כבר חצי שנה ואנחנו שוכבים כבר כמה חודשים, שנינו נהנים מאוד
    הוא מאוד אוהב אותי ואני אותו הבעיה היא שהוא אומר שהוא לא רוצה לשכב עם קונדום ושעם האקסית שלו הוא לא היה שם כי היא הייתה על גלולות
    אני לא לקחתי גלולות אף פעם וממש חסרת נסיון בכל הנוגע למע' יחסים רציניות
    אני לא יודעת אם כדאי או לא כדאי לעבור לגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שרוצה ...

הוספת תגובה

• למעיין

מורן זיו-אש
    23/07/2009

ממליצה לך להתייעץ עם רופא/ת נשים

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעיין

אריאלה
    27/07/2009

תראי, עניין של גלולות לא בא על חשבון הקונדום. קודם כל צריך גם לעשות בדיקות דם, לראוטת שאין לו מחלות מין ...במיוחד שהייתה לו כבר מישהי לפנייך.
    ולגבי גלולות, זה באמת אמצעי מניעה טוב, אבל צריך ללכת לרופא נשים כדי לקבל לזה מרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף
    היי
    21/07/2009

יש לי חבר כבר חודשיים... זו אהבה ממבט ראשון.. לא היתראנו שבוע בערך... ובזמן הזה מאוד היתגעגעתי והייתי ממש בדיכאון....
    פעם תמיד היתרגשתי והיו פרפרים בבטן....
    עכשיו.. כשניפגשנו אני לא מרגישה כלום.... אני אוהבת אותו מאודדד אבל אני לא מרגישה את זה בלב. אני לא רוצה לומר לו את זה אני רוצה שהמצב יחזור כמו שהוא היה קודם.... אני רוצה להיות איתו מאוד... הוא באמת מדהים (אגב אנחנו בני 15) אני רוצה שהרגש הזה יחזורררר......
    מה אני צריכה לעשות בישביל זה???

תעזרו לי בבקשה :( :( :( :( :(

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    23/07/2009

המצב שאת מתארת עלול לקרות, לפעמים קשר מתחיל בהתלהבות גדולה שעוברת מהר ולפעמים קשר מתחיל בצורה רגועה ואח"כ באה ההתלהבות. ולפעמים זה אחרת לגמרי- אין חוקים.
    נסי לחשוב מה את אוהבת אצלו? מדוע ולאילו דברים אצלו כ"כ התגעגעת? למה כ"כ חשוב לך לשמר את הקשר? האם את חייבת את ההתרגשות והפרפרים או שמה את יכולה להנות בלי זה?

אין משהו שאני יכולה להגיד לך לעשות שיחזיר את זה, הרגש שולט כאן.
    שיהיה בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבנות בלבד
    mimi
    20/07/2009

הודעה לבנות בלבד ? mimi781 20/07/09 19:48

זאת הודעת הכרות קצת יוצאת דופן. זהו הפרויקט האישי שלי שלקחתי על עצמי - לצאת מהבית ולהכיר אנשים ומקומות חדשים ברחבי הארץ. אני אוהבת להכיר מקומות שונים ברחבי הארץ. ולסייר בהם. אך נבצר ממני מפאת חרדה חברתית. מבקשת אני להכיר מקומות בערים, פינות חמד וקסם. בכל עיר יש פינה כזאת, זה יכול להיות בבית קפה שכונתי, ים, פינת חמד וקסם שלא הייתי מכירה אילולי הפרויקט שלי. וכן, פתח להזדמנות לבילוי והכרות עם אנשים חדשים. אומרים כי אדם הוא תבנית נוף מולדתו - בפרויקט הזה לוקחת עלי להיפתח אל מקומות שונים, ערים, אתררים, פינות חמד וקסם ברחבי הארץ דרך סיור עם חברות שארכוש דרך האתר הזה, אשר יתנדבו להזמין אותי לסיור עמן. רוח הסיור - כבילוי , הכרות עם מקום חדש, ופתח לבילוי ידידותי עם אנשים חדשים.

פנויה בסופי שבוע, שישי או שבת, טיול לשעתיים שלוש. (לא יכולה יותר). הוצאות - הוצאות שונות הן עלי כגון בית קפה מסעדה כרטיס כניסה לאתר מסוים, תשלום כרטיס וכו'. הכל עליי! אני מבקשת שיפנו אלי רק נשים בלבד - רק בנות, בגילאים 28-40, אנא גברים לא לפנות. מדובר בפרויקט ולא בהכרויות במובן הקלאסי של המשמעות.וכן שתהיה אשת שיח, חברותית וסימפטית.

קצת עלי, אני נוחה מאוד, סימפטית, בת 30, הנני בעלת מוגבלויות נפשיות שאחת מהן היא חרדה חברתית וחוסר מוטיבציה לצאת מהבית.

מימי

לקביעת תור
    סגירה
    לבנות בלבד

הוספת תגובה

• למימי

מורן זיו-אש
    20/07/2009

התרגשתי מאוד לקרוא את פנייתך, אני מחזקת אותך על האומץ והיוזמה. כל הכבוד!!
    אני מעודדת את חברות הפורום להענות להזמנה

הרבה הצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ביטחון
    אני
    19/07/2009

שלום,
    אני לא יודעת עם זה הפורום המתאים אבל הבעיה שלי היא חוסר ביטחון או לפחות נראה לי שיש לי חוסר ביטחון. אני מפגינה ביטחון עצמי מופרז לעיתים קרובות ואז לפעמים אני פשוט מאבדת את זה ואותו בנאדם שדיברתי איתו בביטחון למחרת אני יכולה לגמגם או להתבלבל במילים אני באמת שלא יודעת מה לעשות ניסיתי את השיחות במראה ניסיתי להתאמן על זה וזה פשוט לא עובד.
    אני לא יודעת מה לעשות. אשמח לעצה
    רונית

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון

הוספת תגובה

• רונית/ דנה

מורן זיו-אש
    20/07/2009

שלום לך,
    המצב אותו את מתארת אכן נראה, על פניו, כחוסר ביטחון. מאוד קשה לאדם לשפר את הביטחון לבדו. דרושות התנסויות מעצימות, הצלחות קטנות ו/או גדולות, פיתוח מודעות עצמית ועוד, זה תהליך. אני ממליצה לך לפנות למאמן או לאיש טיפול או כל שיטה אחרת בה תוכלי לפתח מודעות ולהתחבר לחלקים הטובים ביותר שלך ולהקרין אותם החוצה

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לבנות המקסימות
    יאיר
    13/07/2009

שלום רב,
    אני מתבייש לשאול את זה אבל אשאל בכל זאת. יש לי חברה כבר שנה. אני מתחילת הקשר ביקשתי ממנה לעשות מין אנאלי. יש לי סטיה ופנטזיה לעשות את זה, ועדיין לא עשיתי. היא טוענת שהיא ניסתה פעם וזה כאב לה והיא לא רוצה. אני משתוקק לזה בכל מאודי וחושב על זה כל יום. מה לעשות? איך לשכנע אותה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות המקסימות

הוספת תגובה

• ליאיר

מורן זיו-אש
    14/07/2009

קיום יחסי מין נועדו לספק יצרים וצרכים אך מלבד זאת יש להם מטרה נוספת, במיוחד כאשר מדובר בבן זוג אהוב, והיא לגרום הנאה לצד השני, לבטא אהבה ונתינה.
    אין דרך "לשכנע" אותה. כבד את רצונותיה של חברתך. זה לא נעים לה וכואב לה.

יום טוב,
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן
    חסוי
    01/07/2009

בתקופה האחרונה אני מתחבטת עם עצמי בכל נושא מציאת בן זוג. עוד מעט אהיה בת 24, אני מכירה טוב מאוד את עצמי, ועדיין לומדת. מנסיון עבר וממשובים מהסביבה ברוך השם אין בעיה של תקשורת. העניין הוא שככל שהזמן עובר אני מרגישה יותר חזקה אבל במקביל מאוד רוצה כבר שותף, ובמקום מסוים זה מעט מחליש. למרות כל ההקדמה הזו השאלה שלי היא נקודתית: אני נמצאת במסגרת אימונים מסוימת וכל החברים בה הם גברים, אני הבחורה היחידה. כולם מאוד מכבדים ומכירים אותי כבחורה עדינה ויחסית שקטה. אין הרבה זמן לשיחות נפש- רק לפני ומעט אחרי האימון. בשבועיים האחרונים אני מתעניינת יותר באחד הבחורים, יתכן והוא מרגיש את זה. מתוך מספר מועט של שיחות הבנתי שכנראה מדובר בבחור שמעניין להכיר יותר טוב. מה שקורה בפועל הוא שאני עושה ההיפך, מתנהגת בצורה שלא ממש מקדמת את העיניינים, וגם קצת כמו ילדה בת 16 שנדלקה על מישהו, ובאמת שזה מפליא אותי- אני לא יודעת אם יש לו חברה, אני גם לא יודעת אם הוא מעוניין, אולי כי אני רוצה להבין את זה כך נראה לי שהוא נותן לי תשומת לב יותר מהנדרש. השאלה שלי- מה אני עושה?, איך אני מבררת את כל הפרטים וגורמת לזה להתקדם מבלי ליצור מבוכה? זה דיי מייאש אני חייבת לציין. ממש לא מתחשק לי למשוך עניינים כך הם מאבדים מהמשמעות שלהם וצריך לקחת בחשבון שאנחנו מתאמנים יחד ונמשיך להתאמן- רצוי לציין שלפני יותר מחצי שנה נפגשתי בערב שישי עם חבר טוב שלו מהאימון, באמת בכוונה תמימה- לא היה לי רצון להמשיך וסרבתי לבקשה שלו להמשיך לצאת.
    וואו פירטתי יותר מדי, סורי
    תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    אהלן

הוספת תגובה

• שלום

מורן זיו-אש
    02/07/2009

ראשית ברצוני להחמיא לך על הבגרות, הכנות והמודעות העצמית הגבוהה שלך, התרשמתי ממך!

אני מאמינה שהדרך הנכונה למנוע את כל המבוכה שאת נמצאת בה היא להשתמש בכנות וישירות. (אינני טוענת כי עליך לחשוף בפניו את רגשותיך, הרי מדובר בהכרות שטחית שאת מעוניינת להעמיק)
    אני לא ממליצה להשקיע אנרגיות בלהשיג עליו פרטים- זה רק ילחיץ אותך יותר כשתהיי לידו, וזה היופי בכנות- היא משחררת. מצד שני, כמו שאני תמיד כותבת כאן- להתאים את רמת החשיפה לשלב בקשר.
    כיוון שאת נשמעת בחורה שלוקחת אחריות על חייה באופן אקטיבי, אני ממליצה לך לנסות בעדינות להציע לו להיפגש לקפה לאחר האימון, אם קשה לך, את יכולה ליזום מפגש של כל הקבוצה ושם לנסות להיות יותר קרובה אליו. אתם כבר לא ילדים וגם אם הוא יבין את כוונותיך לא יקרה שום דבר, שניכם אנשים בוגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקדם את העינינים...

אביטל שטרית
    02/07/2009

היי לך, את שואלת כיצד מקדמים את העינינים ובכן התשובה היא בפשטות ובכנות.
    מצטרפים אליו באחת ההפסקות, אולי שותים קפה ביחד ,או משקה אחר שנהוג לשתות בין האימונים ובין לבין מדברים, את יכולה לספר קודם על עצמך, למשל אם נפרדת מחבר וכו,,, ואחרכך להתעניין במצבו, את יכולה להציע ללכת אחרי האימון לים , סרט, או כל דבר אחר שאתם אוהבים, את יכולה לעזור לו או להעזר בו באימונים, ולהתכונן ביחד לשעורים.את גם יכולה להמתין לאדון ולחכות ולצפות שהדברים יזוזו,את יכולה לרמוז לו שאת מעוניינת, יש דרכים רבות לקדם קשר, בחרי את מה שמתאים לך.מרבית הבנות בגיל 24 עדיין רווקות וזה לא צריך להחליש או לייאש אותך, להיפך, אם כי אני מבינה את התשוקה למצוא בן זוג.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב
    הייהיי
    30/06/2009

שלום אני לא בדיוק בטוחה שהגעתי לאזור הנכון לשאול אבל בל מקרה.

אני בת 16.
    נגיד מישהו שאני הכרתי מהאינטרנט התחלנו לדבר כמה פעמים הבאתי לו את הפלאפון שלי ודיברנו גם בלילה.
    ונגיד שהוא אומר לי " בא לי לאכול אותך" או שהוא רומז לי שהוא רוצה להפגש. או "איזה כוסית".
    הוא לא אומר את זה כל הזמן לפעמים שאנחנו מדברים ומתגלגלים את הוא אומר לי את זה.
    ואז אני אומרת לו "בוא נחכה בסבלנות לאט לאט עד שנכיר את אחד שלי ואולי ניפגש".
    אז הוא אומר לי " אין בעיה אני לא לוחץ עלייך, קחי את הזמן.."
    בקיצור לא אמרתי גם לאמא שלי...

את יכולה לייעץ לי מה אני יכולה לעשות במקרה הזה?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב

הוספת תגובה

• שלום לך,

מורן זיו-אש
    01/07/2009

קשה לי להבין מה את שואלת... האם המילים שהוא אומר מפריעות לך? האם את שואלת אותי למה הוא מתכוון? חסרים לי פרטים למשל, מה גילו?
    אני אתייחס לדבריך באופן כללי:
    אני חושבת שאת צריכה מאוד להיזהר כשאת מכירה אנשים באינטרנט. אולי אני טועה, אבל נראה לי שהוא יותר מבוגר ומנוסה ממך, ואת עדיין צעירה ולכן גם חסרת ניסיון. אני ממליצה לך בחום (!) לשתף את אימך בקשר עם אותו בחור וכמובן לא להיפגש איתו בלי שהיא יודעת ומאשרת.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

הייהיי
    01/07/2009

הוא בן 21.
    תראי ארני יודעת שזה מסוכן להפגש מהאיטרנט.
    אני שואלת אותו " לא משנה לך שאני קטנה ממך?" הוא אומר לי " לך זה מפריע?, אם לא אז לא מפריע לי , את גם בוגרת יחסית לגיל שלך, אבל בתכלס אני פה זה שנדפק כי אני הכי גדול את לא וזה גם לא חוקי". ככה הוא אמר לי.
    מה את חושבת על זה תאמת?
    הוא התקשר אליי כמה פעמים בערב שהוא חזר מהעבודה והיה עייף מאוד ככה הוא אמר לי ושהוא קם מוקדם בבוקר לעבודה עד אחר הצהריים ושהוא מתקשר אליי בערב אנחנחו מדברים איזה שעה וחצי הוא זה שרק מתקשר אליי.
    הוא אומר לי " את לא צריכה להתקשר אליי בגלל שאת צריכה לשלם על זה כסף וגם אין לך עבודה"
    אז הוא אומר לי שהוא רק התקשר אליי.. דיברנו איזה 5 או 4 פעמיים בערב איזה שעה וחצי וזה..
    ולפעמים יוצאות לו המילים איזה יפה את , כוסית , באלי לאכול אותך אני מרגיש אני מתאהב ומגעגע.
    הוא לא אומר לי את זה כ-ל הזמן לפעמים פה ושם.
    תראי אם זה מפריע לי תאמת קצת כי אני לא רוצה גבר שיאהב אותי במראה החיצוני בגלל שיש לי גוף יפה ושאני יפה. ( אם הוא אומר חח )..
    הבנת את הקטע..?
    מה את חושבת על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

מורן זיו-אש
    01/07/2009

אני לא מכירה אותו ולא יודעת מה כוונותיו, אני גם לא מכירה אותך.
    קשה לי לייעץ לך דרך כאן, יש הרבה גורמים לקחת בחשבון וזה מורכב.
    קצת צורם לי שהוא ציין באופן מפורש שזה לא חוקי... את נשמעת לי ממש צעירה וחבל שתפגעי.
    אני מייעצת לך בחום לשתף את אימך

אל תהססי!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמזור אדום

אביטל שטרית
    02/07/2009

הדברים שרשמת על הבחור שלך, אמורים להדליק אצלך לפחות כמה נורות אזהרה, מהמקום שבו אני נמצאת , זה נראה כמו לונה פארק של נורות מהבהבות.
    הבחור לא רוצה שתיתקשרי אליו, הוא היחיד שמתקשר קרי: הוא זה ששולט על הקשר וייתכן שיש לו מה להסתיר, אולי אישה?
    הגיל שלך לא מפריע לו , אולי משום שהוא אוהב לוליטות,ייתכן שהוא אפילו בוגר ממה שחשף,באינטרנט קל להסוות את הגיל. לגיל ולנסיון יש משמעות ונראה שהוא מתמרן אותך, הוא גם מודע לעובדה שהוא פועל בניגוד לחוק ובכל זאת הוא יצר עמך קשר, מה שהופך אותו לסוג של עבריין, הבחו ר נשמע כמו מי שמחפש טרף קל, ואת נפלת לו ברשת. צר לי אך כוסית ובא לי לאכול אותך, אינן מילים יפות, אלה מילים שמשקפות בבירור את רצונותיו, את רושמת שאינך מעונינת שגבר יואהב אותך בשל המראה החיצוני ,אולם כאן לא מדובר על אהבה. המילה הנכונה להגדיר את מה שהוא מחפש היא זיון.
    כואב ככל שזה ישמע לך אניי מציעה לך לנתק את הקשר עם הבחור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

הייהיי
    02/07/2009

נכון את צודקת.
    ואני גם לא מתכוונת בכלל בכלל וגם לא התכוונתי עוד לפהגש איתו..
    אמרתי לו את זה שאני לא רוצה עוד להפגש איתך וגם אני צריכה הלכיר אותך לפני.
    הוא אמר לי " בסדר, קחי את הזמן שלך"..
    את צודקת איך לא שמתי לב שהוא אולי עבריין. הוא גם רמז לי שהוא אמר שלי לא כ"כ אכפת ואני זה שנדפק לא את.
    עכישו זה ממש פתח לי את העניים.
    אבל מצד שני מה איך אני יגיד לו את זה שאני לא מעוניינת ליצור איתך קשר? או שפשוט אני לא יענה לו לפלאפון ואסאמאסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני-הוספה

הייהיי
    02/07/2009

אני לא הכרתי אותו מאיזה אתר אחד של תמונות וזה.
    פשוט נכנסתי לאיסיקיו שלי אתר כזה שמתכתבים עם חברים וזה.
    אז נכנסתי לאיסיקיו שלי ופתאום הוא שלח לי הודעה של "מי זאת?" ואז אמרתי לו והוא אמר לי מי זה. (כנראה שלא שמתי לב שהוא כבר הרבה זמן על האיסיקיו שלי). ואז דיברנו הרבה וזה שלח לי תמונה שלו ומסתבר שגם אני (ואני יודעת שאת אומרת לעצמך שעשיתי טעות). אבל גם מסתבר שהוא אמר לי שפרמטו לו את המחשב וכול הקבצים נמחקו לו והוא ביקש ממני עוד תמונה שלי ולא שלחתי לו (אחרי כמה שבועות הוא אמר לי ).

אז בקיצור סתם לעניין אותך הכרתי אותו מהאיסי ודיברנו באיסי תקופה שלי כמה ימים ואז ביקש את הפלאפון שלי , ננתי הוא התחיל להקשר וכול מה שאמרתי לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה
    מרב
    29/06/2009

אני נשואה +2 הקטנה נולדה לפני חצי שנה והיא בהחלט הוסיפה מאוד למשפחה שלנו
    מהמצב בבית אני מאוד מאושרת
    מה שפחות אני שמחה שאחרי 2 הלידות הגוף שלי מאוד השתנה, החזה נראה פחות אטרקטיבי מבעבר וזה מאוד מפריע לי למרות שאני לא מראה את זה
    רציתי לדעת אם יש פה נשים שמרגישות כמוני?

לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• ספרי לי על זה

דניאלה
    30/06/2009

מאז שילדתי (לפני כמעט שנה) אני מנסה להוריד את המשקל העודף שנשאר מההריון ולא ממש מצליחה. ואני מנסה לעשות כושר וקצת לעשות דיאטה אבל אני לא מצליחה להקפיד באמת. זה מחרפן אותי. הייתי נותנת הרבה כדי לחזור לאיך שהייתי לפני ההריון... אבל כנראה שככה זה החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום :)
    .....
    26/06/2009

שלום אני בת 14 ויש לי בעייה שאני לא יכולה להתגבר עלייה , הבעייה היא שאני ביישנית , סגורה , נוטה להסגר בבית , וחסרת ביטחון עצמי .
    אני נכנסת ללחץ כשמישהו שאני לא מכירה מתחיל שיחה , או שמשהו שאני מכירה חלקית .
    אני כמו חוטפת בלקאוט כאילו שוחכת הכל , ועם בנים זה יותר גרוע אף פעם לא היה לי חבר למרות שלכל החברות שלי היה , אף פעם לא התנשקתי , אפילו לא במשחק אמת או חובה .
    וכשמתחילים איתי אני ישר חושבת שרוצים לנצל אותי וגם עם אני לא חושבת ככה אז אני מאוד נלחצת וישר מעבירה נושא או אומרת שאני צריכה ללכת וממציאה תירוצים , אין לי ידידים וגם אף פעם לא היה לי , אני כאילו מפחדת מבנים ,
    אני לא חנונית בכלל , פיתחתי לעצמי תדמית וכולם בטוחים שהיו לי איזה מיליון חברים ,
    מה אפשר לעשות האם יש תרגילים כלשהם , אל תפנו אותי לעזרה מקצועים או עם אדם אחר כי זאת רק אני עם עצמי .
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    שלום :)

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    28/06/2009

המצב אותו את מתארת אופייני לנערים ונערות בגיל ההתבגרות. יש הרבה סיבות והסברים למצב אך חשוב שתדעי ששאלות על זהות, עיצוב דימוי עצמי וביטחון עצמי הם נושאים שמעסיקים את רוב (אם לא את כל) בני הנוער.
    אני ממליצה לפנות לעזרת אנשי המקצוע (דרך פנייה להוריך, יועצת בית הספר, מבוגר אחראי ועוד) במידה ואת מרגישה שהתפקוד היומיומי שלך נפגע, במידה ואת חווה עצב ותסכול ואינך יודעת כיצד להתמודד. בטיפול תוכלי לקבל כלים להתמודדות עם המצב, תוכלי להבין מה מסתתר מאחורי חוסר הביטחון ולקבל מקום לשוחח על הדברים במקום מוגן ובטוח.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכולתי לנהוג אחרת
    טלי
    23/06/2009

שלום,
    אני יצאתי עם בחור נחמד , יצאנו שלושה דייטים דיברנו המון בטלפון, ובסופשבוע האחרון הוא טען שהוא חולה (הוא באמת נשמע חולה) והרגשתי שהוא קצת מסנן שיחות איתי, בסופו של דבר אמרתי לו שלשום שאני מרגישה שהוא לא לגמרי בעניין, הוא אמר לי אתמול שאני צודקת ושהוא לא חשב לדבר על זה אבל מאחר והעלתי את הנושא הוא מרגיש שכרגע אנחנו ידידים ולא יותר מזה, אבל אולי זה יתפתח, אני אמרתי לו שאין לי כוונות לחכות (אנחנו גרים מאוד רחוק אחד מהשני וזה גם ככה מאוד קשה) ושמאחר וזאת ההרגשה שלו אין לנו שום סיכוי.
    אני מרגישה קצת פגועה, גם בגלל ששכבתי איתו, וגם בגלל שגם אני הרגשתי משהו דומה למה שהוא הרגיש, אבל עדיין ניסיתי והוא לא.
    האם יכולתי לנהוג אחרת??
    תודה
    טלי

לקביעת תור
    סגירה
    האם יכולתי לנהוג אחרת

הוספת תגובה

• לטלי,

מורן זיו-אש
    23/06/2009

היי טלי,
    נתחיל בזה שאני מבינה את הפגיעות שלך, אני חושבת שהוא לא ממש השקיע בלהכיר אותך כמו שאת השקעת. אחת הסיבות לשכב עם גבר בתחילת קשר זה גם על מנת לבדוק התאמה ביניכם ואין שום דבר רע בזה, אם את מגיעה לזה מתוך בחירה מודעת.

מעבר לזה, אני חושבת שהתנהגת ל מ ו פ ת!!! אני חושבת שגבר שרוצה אותך ירצה אותך גם כשהוא חולה, רחוק, עסוק, עייף וכד'
    כל הכבוד לך, אני ממש גאה בך בלי להכיר אותך!
    אני חושבת שאת הדוגמא לבחורה חזקה, שיודעת מה היא רוצה ומה מגיע לה והיא לא מוכנה להתפשר על שום דבר. את לא מוכנה לשתף פעולה עם משחקים. ויותר מכך, את לוקחת אחריות על מהלך העניינים ויוזמת פעולות שמתרתן דאגה לאינטרסים שלך.
    אני חושבת שאת הוכחה לעובדה שבתקופת ההיכרות (שלרוב מלאת בלבול ומסרים סותרים) ניתן לתפקד מתוך חיבור לעצמי ולמה שמתאים לי ולא להתפשר.

כל הכבוד לך, אני בטוחה שתמצאי בן זוג משקיען ומפנק ולא תצטרכי להתפשר!

מאחלת לך הרבה הצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

טלי
    23/06/2009

תודה על התגובה המהירה, גרמת לי להרגיש הרבה יותר טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לשתף במשהו...
    קרן
    22/06/2009

אני בת 16. לפני שנה בשבועות פגשתי את יונתן, באיזה מפגש חברתי (שתינו דתיים לייט)

הוא לומד עם אחי הגדול (כיתה יב) ואני ממש חיבבתי אותו.
    יצא לנו מאוד להתקרב.
    באותה תקופה הייתי במצב ממש רע- ניסיונות "כאילו" התאבדות, הגעת למקומות רחוקים עם בנים ועוד.. והכל סיפרתי לו.
    אני חשבתי שהוא סיפר על זה וחשבתי שעשה גם דברים אחרים- אך בעיקר קינאתי על החברה שלו.
    החלטתי להתעלם ממנו. אז בפעם אחרי זה שנפגשנו באוטובוס התעלמתי הוא זרק לי הערה "מה את לא אומרת שלום?" ואמרתי שלא שמתי לב שזה הוא אז הוא אמר כאילו בצחוק שאני מניאקית ואני אמרתי שהוא מניאק בעצמו. ואז הוא שתק עד שהגענו מרכז הער שם הוא נפרד מחברים שלו ורק אחרי. ובאמצע הרחוב התחנן לסליחתי ואמר שאינו יודע במה מדובר ושאני יקשיב לו. לא סלחתי לו וכל אחד הלך לדרכו.
    חודשיים לא דיברנו ואז אחרי זה אמרתי לו שזו הייתה טעות. שהבנתי שזה לא אשמתו וביקשתי סליחה- הוא סלח. אבל יותר זה לא היה אותו דבר. כבר לא דיברנו ולא כלום ושתינו היינו במין משחקי פוזה כאלה.
    פעם הוא מתעלם ממני פעם אני ממנו.
    ואז ביקשתי שניפגש. הוא הזמין אותי ליד הבית שלו והיה לנו את הפגישה הכי מושלמת בעולם!!! אז ידעתי בטוח שאני מאוהבת. יום אחרי זה היינו אמורים להיפגש שוב אצלו. לראות סרט. הברזתי מביצפר.. בדרכי הביתה התקשרתי אליו אך הוא לא ענה. חזרתי הביתה והייתי ממש מדוכאת
    ואז התקשתי מחסו והא ענה.. כל כך התעצבנתי.
    אותו ערב יצאתי לעיר עם חברה הוא עלה על האוטובוס ניסה להגיד שלום. התעלמתי ממנו. והוא מיד ירד מהאוטובוס.
    אחרי זה שלחתי לו הודעה שאני לא יכולה לדבר איתו לתקופה.. עד שאני יסיים את הבחנים כי כל הקטעים האלה מחרפנים אותי.
    אחרי שסיימתי את הבגרות העיקרית התקשרתי אליו הבנתי שהוא הבין מההודעה שאני מעוניינת בו ניסיתי להכחיש את העיניין. קיצור- עכשיו הוא ממש מעוצבן וטוען שאני סנובית שהוא מוחק סנוביות ושנמאס לו מהסליחה שלי ומהבקשה החוזרת שלי להתחיל מחדש...
    אבל אני אוהבת אותו ורוצה אותו- אפילו לא כחבר אלה כידיד!!!!
    סליחה.. זה יצא מאוד ארוך... אשמח אם תוכלו לעזור לי.. הצעה.. משהו!
    יומטוב =)

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשתף במשהו...

הוספת תגובה

• לקרן

מורן זיו-אש
    23/06/2009

היי קרן,
    אני מבינה שאת מעוניינת להיות בקשר עם אותו בחור. אני מאמינה שניתן לבנות מערכת יחסים בריאה וטובה רק בדרך של כנות ואוטנטיות. ההצעה הכי טובה שיש לי עבורך היא להתנהג לידו בטבעיות, להיות נחמדה ואם זה נועד להיות זה יקרה. אני מניחה שבעקבות המשחקים שלכם אחד בשניה ולהיפך, שניכם מבולבלים.
    אני חייבת לכתוב עוד דבר, אני מקבלת ממך את התחושה שההתנהלות שלך בעולם היא מאוד אימפולסיבית, את קצת קופצת מדבר לדבר, קצת מתקשה לשים לעצמך גבולות ולעצור "בזמן", את גם מתארת נסיונות אובדנות (אין בנושא הזה "כאילו"). אני חוששת שצורת התנהגות כזו עלולה לגרום לך לשלם מחיר כבד. זה כנראה קשור גם לגיל ההתבגרות שאת חווה כיום אך תשקלי לפנות ליעוץ על מנת לעבוד על עצמך, להבין מדוע את ככה וללמוד להתנהל בדרך יותר מקדמת, שתקל עליך בחיים בכלל וגם למצוא זוגיות טובה בפרט.

מאחלת לך הרבה הצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן..

קרן
    28/06/2009

עוד דבר שרציתי לשאול:
    יש יל מין נטייה כזו שאם אני מפסיקה משהו אני לא יכולה חזור אליו.
    נגיד אם אני בקשר עם משהו. שבוע אני יהיה איתו ואני יחשוב שהכל טוב ויפה.. ואז שבוע הוא יהיה רחוק... וכשיחזור לא ארצה אותו יותר..
    את יודעת ממה זה יכול להיגרם ואיך מפסיקים את זה?
    ובנוסף מאיפה מכירים בחורים נורמלים? אם אני דתייה לייט.. בביצפר של בנות בלבד.. ולא מקבלים אותי לשום תנועת נוער... אז יוצא שאני מכירה חבר'ה ממש לא לרמה שלי.. וזה משפיע עלי לרעה!

תודה ערב טוב שיהיה לך.
    קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לגרום לחזור אליי?
    דניאלה
    19/06/2009

היינו יחד פעם אחת נפדרנו וחזרנו שוב כי שנינו לא היינו שלמים עם הפרדה, אחר-כך נפרדנו שוב כשאנחנו לא שלמים עם זה(ככה לפחות אני מרגישה עם עצמי ומרגישה שגם הוא) וזה המצב עכשיו.
    אנחנו מדברים בהתכתבויות וזה נראה כאילו הוא רוצה שנחזור אבל האגו לא מאפשר לו להגיד את זה או לרמוז לי, אני רוצה לחזור אליו.. אז איך אני גורמת לו למהר יותר בעניין ולרצות לחזור אליי?(בפעם הקודמת ידיד שלי הסתובב איתי בכוונה וגרם לו לקנא )
    לפני שיהיה מאוחר מדיי
    תודה, דניאלה.

לקביעת תור
    סגירה
    איך לגרום לחזור אליי?

הוספת תגובה

• לדניאלה

מורן זיו-אש
    19/06/2009

היי דניאלה,
    אני לא יודעת עליך מספיק פרטים, בת כמה את או כמה זמן מערכת היחסים שלכם נמשכה אז אענה באופן כללי.
    אני לא מאמינה בלגרום לאדם לעשות משהו שהוא לא באמת רוצה, בטח בכל מה שקשור לאהבה. אני מציעה לך לחשוב עם עצמך מה קרה לכם, מה היה טוב כשהייתם יחד ומדוע נפרדתם. התמקדי באיזה בן זוג את רוצה והאם הבחור עונה על הדרישות, התמקדי פחות בדרך שתוכלי "להחזיר אותו" אליך. אם אתם אמורים להיות יחד- תהיו יחד.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן מדניאלה

דניאלה
    20/06/2009

אני בת 16 והוא 17 היינו יחד בפעם הראשונה למשך חודש ובפעם השנייה גם
    הוא לא החבר שחלמתי שיהיה לי אבל בכל זאת אני רוצה להיות איתו, יש בו משהו שמושך אותי באופי, אני מרגישה שאני אוהבת אותו.
    אני לא יודעת אם הספקתי להתאהב בו או אם זה אפשרי בכלל?
    ואולי זאת לא אהבה בכלל וזה סתם משהו שאני מושכת ולא נותנת לו להיגמר?(הוא החבר הראשון הרציני)
    אני נורא מבולבלת, אני צריכה עצה טובה בבקשה..

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאלה

מורן זיו-אש
    23/06/2009

שוב שלום,
    את כותבת בעצמך שהוא לא החבר שתמיד חלמת שיהיה לך.
    לפעמים, כשאנחנו כל כך רוצים משהו, אנחנו שוכחים למה רצינו אותו, מה חשוב לנו.
    התשובה הכי טובה שאוכל לתת לך דומה לתשובה הראשונה. אין חוקים באהבה וגם אי אפשר לגרום למישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה.
    את יכולה רק לבדוק את עצמך, מה מושך אותך בו? מה חשוב לך שיהיה בבן זוג? על מה את לא מוכנה לוותר בבן זוג? האם הוא התפשרות? למה את כל כך מעקשת עליו?

חשוב שתצאי עם תובנות, ואם זה נועד להיות זה יקרה מעצמו. בקיצור... "שחררי" באהבה והכל יסתדר!

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעצה שלכם
    מלי
    16/06/2009

אני בחורה בשנות 31 , אני טיפוס קצת רציני , ולא ספונטני ברוב הזמן , תמיד עושה חישובים לכל דבר אני עושה אותו , אמנם אני קצת ביקורתית וזה אני מנסה להשתנות , בגיל כזה מאחר שאני רווקה אני מתקשה למצוא חברות חדשות , כל החברות שלי הם כבר חברות של שנים וכולם התחתנו ויש להם משפחה , חברה אחת שהיא גם קרובת משפחה , היינו מאוד חברות ותמכתי בה הרבה ועזרתי לה לעבור את התקופות הקשות בחייה במשך שמונה שנים לפחות , היא עכשיו יש לה חברה אחרת , אז היא פתאום לא מתקשרת הרבה , לא מגיעה גם לא מציעה , אני ניסיתי ליזום בתקופה הזו ובכל פעם היתה עונה לי בקרירות , או סתם עסוקה עם השותפה שלה ,
    איך אפשר להכיר חברות חדשות שגם פנויות , גם בעבודה שלי ממש אין אפשרות כי עובדת במקום כולם מבוגרים ממני בהרבה , ומה שמציק לי שאפילו במקום העבודה , כל היום אני כמעט לא מדברת עם אף אחד, אפילו אין עם מי , וזה משעמם אותי ויש ימים קשים שעוברים עליי , אמנם אני גם הולכת למכון כושר ועובדת עוד עבודה , וזמני מלא אך בכל זאת מרגישה לבד , או אולי אני משדרת משהו אחר , או בגלל שאני לא טיפוס של שטויות וצחוקים .
    איך אני יוצאת ממצב הזה ??

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה שלכם

הוספת תגובה

• בדידות

אביטל שטרית
    16/06/2009

נשים רבות לצערי, חשות בודדות ואכן זה לא פשוט לרכוש חברים, יש אנשים שמטבעם הם חברותיים יותר ואחרים מופנמים. אם את מעוניינת להרחיב את מעגל חברייך התיחסי לזה כאל " פרויקט", ראשית חשבי היכן את יכולה לפגוש אנשים, אני רושמת אנשים ולא חברים, משום שבכל איש טמון פוטנציאל לחברות ,לאנשים חברותיים , לרוב יש סוגים שונים של חברים ולא כל החברים עונים לדרישות הנפש המחמירות, חלק מהאנשים כיף רק להעביר את הזמן עמם, או לצפות בסרט במחיצתם ואחרים עשויים להיות אנשי שיח וחברים לנפש , אם כי לא תמיד הם פנויים לסרט טוב.
    ראשית חשבי על מקומות שבהם ניתן להכי אנשים ואל תפסלי את האינטרנט כמקום להכיר אנשים בעלי תחומי עניין משותפים. מרבית הרווקים שאני מכירה בוחרים להשתייך לח' ברה לקבוצה כלשהי של פנויים ופנוייות וביחד לצאת לטיולים, מסיבות בתי קפה, ערבי שירה ועוד,זוהי מסגת מצויינת לפגוש חברים שנמצאים במצב דומה לשלך,גם במקום העבודה את יכולה לנסות להעמיק את קשרייך.
    בחני את המסגרות בהן את נמצאת כמו עבודה, חדר כושר וחשבי כיצד ניתן להעמיק את הקשר עם האנשים שאותם את פוגשת, אולי להזמין לקפה? או לשתף בחוויה קושי, ניתן להציע עזרה,או להתעמל ביחד. היקום מלא באנשים, אם תגלי נכונות, ומאמץ תוכלי בהדגה להפוך, מכרים למיודדים ולחברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מלי

מורן זיו-אש
    16/06/2009

אני מחזקת מאוד את תגובתה של אביטל, וברצוני להוסיף.
    אולי אני טועה אך אני קולטת בין השורות חוסר שביעות רצון מעצמך, אולי חוסר ביטחון במה יש לך להציע לאנשים. אני ממליצה לך לחשוב, ואפילו לערוך רשימה ובה כל תכונותיך הטובות, כל הדברים שיש לך להציע לאנשים, הכשרונות שלך והיחוד שלך. השקיעי בכך זמן, התחברי לעצמך ולמה יש לך להציע לעולם. נסי לעשות זאת בגישה יותר מקבלת ופחות ביקורתית כלפי עצמך. זה יעזור לך להתחיל את הפרוייקט.

שיהיה בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובתכן ..

מלי
    17/06/2009

אני מודה לכן על התגובות המהירות , אני יודעת שאני כחברה מאוד אכפתית תומכת , אוהבת ודואגת , ואולי מרגישה שלפעמים יותר מדיי , לפעמים אני מרגישה שאני לא קלילה במובן לזרום או להיות ספונטנית עם אנשים שאני מכירה , אז איך אפשר להיות עם אנשים שלא מכירה , אולי המחשבה תמיד איך אראה בעיני אחרים אם אתנהג כך וכך , או מה אחרים חושבים עליי , אולי זה מה שמעכב אותי , ואני לא מצליחה להרחיב את מעגל החברות , מצד שני האפשרויות מאוד מוגבלות , למשל בעבודה שלי , אין בחורות או בחורים צעירים בכלל כולם מבוגרים 50+ , אחת יחדה שגדולה ממני בשנתיים , אך נשואה עם ילדים וגרים רחוק אחת מהשניה . אולי מה שחסר לי זה ללמוד איך ליזום יותר , בעצם להיות את היוזמת ולא לפחד מהתגובה של הצד השני . תמיד שאני מנה ליזום אז תוקפת אותי הרגשה שכאילו אני החלשה ובמיוחד שמצד השני לא מגיבים בהתלהבות , אולי זה נקרא חוסר בטחון עצמי שתוקף אותי לפעמים , למרות שאני מודעת מאוד לדברים החיוביים שבי ויש הרבה ...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה
    טלי
    15/06/2009

שלום לכולם :)
    אני בת 30 והכרתי גבר בן 33 , לצערי הרב, הוא גר כרגע במרכז הארץ (למרות שהוריו גרים בחיפה) ואני גרה בקריות ועובדת בחיפה.
    יצאנו פעמיים ומאוד נהניתי, אנחנו מדברים בטלפון כל יום, אבל אני מפחדת להיפגע, אני יודעת שזה יהיה מאוד קשה בגלל המרחק הגאוגרפי שיש בינינו, וחוץ מזה, אני לא לגמרי בטוחה ברצינות שלו, מפחדת שזה נורא נח בשבילו שאני כאן והוא שם , אני מחפשת שותף לחיים לא סקס לסופ"ש. איך אומרים דבר כזה אחרי שתי פגישות ??? אני מרגישה שאני חייבת לדבר איתו על זה כי אני לא יכולה להתעלם מזה, אולי אנחנו לא משדרים על אותו הגל ?

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

• לאורלי

מורן זיו-אש
    15/06/2009

באמת מצב קצת מורכב.
    הפגישות הראשונות הן שלב ההכרות ובדיקת התאמה. לפי מה שאת מתארת, מצד אחד, הקשר מאוד קצר על מנת שהבחור ידע האם הוא מעוניין בך לקשר רציני (אני מניחה שגם את לא ממש בטוחה בו) כך שאם תעלי את הנושא הוא עלול להילחץ ויש לכך משמעות. מצד שני, אני מבינה ממך כי את מתחילה להיקשר או לקבל כיוון לגבי רצונך ליצור איתו שותפות לחיים ואז את מסתכנת באכזבה.
    קשה לי לענות על שאלתך כי כמובן שאין חוקים, אך אני אענה לך באופן כללי...
    אם תחליטי להעלות את הנושא בפניו הייתי ממליצה לך לשאול זאת באופן כללי ולא בהקשר אליך (אולי לגביך הוא עדיין לא יודע אך הוא מוכן לקשר רציני). אם את יכולה להתאפק אז כדאי...
    באופן כללי אני ממליצה להתאים את חשיפת "האני" לשלבי הקשר השונים. בהכרות מומלץ לעסוק בהיכרות, הנאה מהביחד, לבדוק כימיה וכד', לא כדאי לעסוק בתכנון העתיד. בשלב הבא ניתן לפתוח נושאים יותר "כבדים".

מאחלת לך הצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה!!!
    שני
    11/06/2009

שלום רב! שמי סיון ואני בת 16 וחצי.
    יש לי בעיה הקשורה לביטחון עצמי, כמו להרבה בנות בנות גילי.
    אני ילדה חברותית יחסית, זורמת, קלילה, לא מישהי כבדה, שאינה מתקשרת עם אנשים.
    הבעיה שלי היא ביכולת לפתח שיחה מיוזמתי. אני ילדה ביישנית, שקטה, רצינית וכולם אומרים לי שאני ח-מ-ו-ד-ה!!!
    כאשר מישהו פונה עלי, אני זורמת יודעת מה להגיד, ויכולה לפתח עם אומתו בן אדם שיחה, אני רק צריכה שיזרקו לי עצם, ואני כבר אמשיך.
    עם חברות טובות אני תמיד זו שיוזמת שיחות, פגישות וכדו' בזה, אך עם אנשים זרים יותר קשה לי. קשה לי להתנהג בקלילות לשדר את העובדה שאני בן אדם חברותי. אני בישנית וחסרת ביטחון עצמי. אני קצת מלאה, ממש קצת, וכולם אומרים לי שאני מאוד יפה. קשה לי להבלט, קשה לי להראות לכולם שאי טובה במשהו, אני פשוט מתבייישת.
    כל העיניין הזה פוגע בתקשורת שלי עם אנשים, וביכולת שלי להכי אנשים חדשים.
    הבעיה העיקרית היא בנים.
    אם אנימרגישה שבן סתם מדבר איתי, אז אני אדבר איתו וזה, הכוונה לידידים. אבל במיקרה שמישהו מתחיל איתי אני לא יודעת מה לענות, אני מתנהגת בצורה מאוד קרירה, לללא שום זרימה מצידי, ובצורה מאוד בוגרת ורצינית. וזה ניראלי פוגע בי.
    קשהלי למצוא את הבעיה בדיוק, ואני רוצה להתנהג בצור יותר משוחררת ורגילה ולא להלחץ ולהיות קרירה ורצינית.
    איך ניתן לשפר זאת?.? מה תוכלו להציע לי???
    תודה מראששש=]

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה!!!

הוספת תגובה

• סיוון היקרה

אביטל שטרית
    11/06/2009

מכתבייך מצטיירת נערה נעימה וחברותית, אשר מתקשרת היטב עם סביבתה ומעט ביישנית עם בנים.
    אל תאפשרי לעובדה שאת קצת מלאה לפגום בבטחונך העצמי,מדברייך עולה נערה מקסימה מבפנים ומבחוץ.החברה, שאנו חיים בה ,אומנם מטיפה לרזון, אך עדיין יש חן גם במלאות. אנשים אשר
    חשים נוח בגופם ובנפשם משוחררים ומשדרים נינוחות לסביבתם,נסי לקבל באהבה את גופך ואת צורתו ואחרים יגיבו לכך.
    לעניין הביישנות עם בנים,חלק מהביישנות נובע מגילך הצעיר, מחוסר נסיון ותחושת חוסר הנינוחות שאת חשה בגופך. איך נפטרים מחוסר נסיון? מתאמנים מתנסים וצוברים נסיון. בהזדמנות זו אני רוצה לגלות לך סוד. אני יודעת שזה יישמע לך מאוד משונה, אך לביישנות יש גם קסם וחן, לכן אולי לא כדאי להפטר ממנה לגמרי?
    ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביטל

שני
    11/06/2009

תודה רבה=]]]]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה