פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם עצמי!!??
    שני
    04/09/2009

שלום רב!
    שמי שני ואני בת 16, לפני יומיים עליתי לכיתה י"א.
    בדרך כלל אני ילדה שתמיד הייתה משתתפת בשיעורים, מצביעה, מביעה דעה, וכמעט תמיד היה לי מה להגיד. היה לי קשה להבין ילדות/ים שלא ישתתפו בגלל פחדים שונים.
    ולצערי, כיום הדבר נכון גם לגבי. יש לי בעיה בכך שקשה לי מאוד להשתתף ולהביע דעה בשיעורים. וזה דבר חשוב, וגם מעצבן(כי אני תמיד רגילה להשתתף, וזה מבאס כאשר התשובה עומדת על לשוני ואני פשוט לא אורמת אותה)
    אני ילדה שקטה יחסית באופי, תרבותית ומנומסת מאוד, וחששני כי כאן הבעיה. אני באה מבית ששמים בו דגש על דרך התנהגות והתנהלות בסביבה בה אנו נמצאים.
    בכיתה שלי ישנם תלמידים טובים,(הכוונה לומדים טוב ומאוד חמודים באופי), מנומסים חלקית, הכוונה, יש להם מוסר, הם אכפטיים, אבל הם מאוד אמוציונליים, פזיזים, הם מבטאים ת הרגשות שלהם, וחיבים מענה כאן ועכשיו לכל דבר. סבלנות היא לא מילה שבאמצעותה ניתן להגדיר אותם.
    אולי הדבר קשור לכך שהם במגמת תאטרון. הם רגילים להופיע, לשיר, לרקוד, ותמיד להמצא במרכז העיניינים, ואני לא לומד תיאטרון, פשוט אנחנו בשילוב של שני מגמות לימוד בכיתה אחת. אני יושבת בשורה הראשונה, כמעט מול המורה, ובקושי יכולה לדבר. אם יש לי שאלה, אני לא יכולה לשאול. כי אני לא מוצאת זמן מתאים, כי בדיוק שאני באה לשאול, מישהו מתפרץ. ואני רגילה כאשר מצביעים, והמורה עונה, ועכשיו הדבר אינו כך. למי שיש מה להגיד פהוא שוט אומר, וכך נוצר לפעמים מצב של ויכוחים ואי-סדר. כמו כ, הדבר תלוי במורה, יש מורים שמעניקים תחושה של מעין "ביטחון", ומתייחסים לכולם שוה בשווה, ללא אפליה, לעומת מורים, שעושים אפליות רבות, ומתייחסים לרוב לתלמידים שצוקים, מתפרצים, ולא מפסיקים לדבר. וכאשר אני אוגרת אומץ, וסוף סוף שואלת את השאלה, הם גם לא עונים, או פשוט לא שומעים. ואז אני צריכה לצעוק, וזה לא כייף לי ככה, לא נעים לי להרים את קולי בכל פעם שאצטרך מענה.
    לסיכום, קשה לי ל"עלות" על כולם, ן"לצעוק" מעל כולם.
    הא ושחכתי לציין שפעם הייתי ילדה מאוד ביישנית, אך בקשר ללימודים לא הייתי, ועכשיו כאשר הביטחון העצמי שלי עלה קצת, ואנני עוד כה ביישנית, אני פוחדת יותר!

איך אוכל ל"אגור" יותר אומץ ופשוט להשתתף בשיעור, להשתחרר, ולהפתח קצת לא לפחד כל כך!???
    איך אוכל להתעלם משאר הילדים בכיתה, ופשוט להיות כמו שהייתי פעם????
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם עצמי!!??

הוספת תגובה

• לשני

מורן זיו-אש
    04/09/2009

שלום לך,
    אני רוצה לציין את הרגישות הגבוהה שלך, את החוכמה ואת המודעות העצמית המפותחת שיש לך! מאוד התרשמתי ממך ומדבריך.
    את מתארת באופן מאוד יפה ומקיף שאלות עמוקות שגם מבוגרים לעיתים מתמודדים איתן- כיצד אני תופס את מקומי (לא מקום פיזי) בקבוצה? האם אני מחכה ונותן לכולם מקום או שמה אני תופס "בכוח" את מקומי? כיצד אני מתנהל מול דמות סמכות? האם אני עושה זאת על חשבון אחרים? האם לדעתי תפקידה של דמות הסמכות "לפנות לי דרך" או האם זאת אחריותי? וגם- האם אני פועל ע"פ נורמות של המקום בו אני נוכח או שמה אני פועל ע"פ נורמות שלי מהבית, האם הדרך התנהלות שלי מקדמת אותי? האם היא מעכבת? האם עלי להשתנות או להישאר נאמן לעצמי כאשר בדרך זו אני מרגיש שאני משלם מחיר? ועוד...
    לא הייתי רוצה שתתיחסי לכך בתור בעיה, יש לך אתגר למצוא ולהגדיר את עצמך והתנהגותך בתוך כיתה, כאשר יש דברים שהם נתונים (כמו התנהלות ילדים אחרים בכיתה) שעליהם אין לך דרך להשפיע או לשנות. ודברים שאולי את יכולה לשנות דרך יוזמה (כמו- לשוחח עם מורים שאולי לא מודעים לתחושותיך, להסב את תשומת ליבם לדרך שלך ולשים לב יותר- לגייס אותם לעזרתך). לאט לאט, בדרך של מודעות- שיש לך, ובדרך של ניסוי וטעייה תוכלי לעצב את ההתנהלות שלך כך שתהיה מקדמת.
    אם תצליחי תקבלי מתנה ענקית לכל החיים, כי כמו שציינתי קודם- אלו סוגיות שעולות גם אצל מבוגרים- במקומות עבודה ובמסגרות נוספות.

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

שני
    05/09/2009

תודה רבה רבה, עזרת לי להבין גם דברים אחרים וחדשים שלא שמתי עליהם לב כל כך.
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית חדירה
    אנונימית
    03/09/2009

יש לי חבר כבר כמה שבועות ועכשיו הוא ביקש שנעשה את זה..
    אז זרמתי איתו וניסינו. הבעיה היא שנורא נורא כואב לי כשהוא מנסה להחדיר וזה נוראי!
    ביקשתי ממנו להפסיק, הוא התאכזב אבל הפסיק.
    אני לא יודעת מה לעשותת, זה נוראי הכאב ועד עכשיו עדיין כואב...
    יש גם טיפטיפה דם... יכול להיות שנקרע הקרום? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעית חדירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

מורן זיו-אש
    04/09/2009

שלום לך,
    דבר ראשון, אני ממליצה לגשת לרופא נשים, להתייעץ ולבדוק סיבה פיזית לכאב, אולי זאת בעיה גניקולוגית. על פי מה שידוע לי, מצב כזה עלול להגרם ממתח במהלך האקט, אולי את לא באמת מוכנה לזה?

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית גזים רצינית
    עופרי
    31/08/2009

שלום אני עופרי וכמו שאני רואה ישנם שתיים בפורום הזה עם בעיות דומות לשלי, יש לי בעיית גזים רצינית, הלכתי פעמיים לרופאה וזה לא הכי עזר..אומנם אני מובכת ליד בעלי שיוצאים לי פלוצים בלי כוונה לידו אבל אין באפשרותי למנוע זאת, ישנן פעמים שזה נהיה יותר גרוע, יש לפעמים הפתעות לא נעימות(אם את מבינה למה אני מתכוונת, זרקתי המון תחתונים בגלל זה)=\ זה קורה בבית ובזמן שאנחנו יוצאים לבלות, בעלי העיר לי על זה כמה פעמים אבל הוא גם מבין שזה לא בשליטתי, אני פוחדת לאבד אותו בגלל הבעיה שלי, בבשקה אם מישהי תוכל לעזור לי/ לייעץ לי מה לעשות עם הבעיה הזאת אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה
    בעית גזים רצינית

הוספת תגובה

• עופרי

מורן זיו-אש
    31/08/2009

את מתארת מצב באמת לא נעים ובעייתי. האם ניסית לפנות לחוות דעת רפואית שנייה? אולי מה שאת מתארת הוא סימפטום של מצב ריגשי או נפשי, האם בדקת את הכיוון הזה? (אני לא מכירה תופעה כמו שאת מתארת אבל אולי זה קיים)

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לא פשוטות.
    אני
    31/08/2009

שלום למנהלות הפורום ולגולשות.
    יש לי נכות פיזית, שגורמת לי להראות לגמרי לא אסתטי, אפילו מעוות.
    לא אפרט כאן איך בדיוק אני נראה, אך האמינו לי שאני מדייק בדבריי.
    אני אובייקטיבי בקשר לחיצוניות שלי, לטוב ולרע.
    רציתי לשאול אותכן שאלות לא פשוטות:
    לדעתכן, יש לי סיכוי ליצור קשרים רומנטיים עם אישה? האם הדבר אפשרי?. האם תהייה מישהי שתוכל לאהוב אותי למרות הכל?. האם אתן היייתן מוכנות, בעיקרון, להיכנס למערכת יחסים עם מיפלץ (חביב) שכמוני?.
    אני מבקש שתענו לי בכנות, גם אם התשובה תהייה קשה. אל תחששו לפגוע בי, אני חזק מאוד מבחינה נפשית.
    מקווה שתהיו איתי ישירות לחלוטין, ובלי רחמים מזויפים.
    משתוקק לשמוע את האמת, מתוך תיקווה שהאנונימיות האינטרנטית תאפשר לכן לענות לי באופן אותנטי.

כל טוב ולהתראות
    (וסליחה עם יצאתי קצת כבד וחופר. לרוב אני אופטימי כיום אביב מסטול...)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לא פשוטות.

הוספת תגובה

• לטל

מורן זיו-אש
    31/08/2009

שלום לך,
    אני רוצה לציין שמאוד ריגשת אותי בכנות הנדירה שלך, במודעות הפנימית (והחיצונית- למרות שאולי המצב פחות גרוע ממה שאתה מתאר) ובאותנטיות. אני קולטת בין השורות שאתה אדם עם הומור מיוחד מאוד, בעל נפש עדינה ורגישה ובמיוחד- אדם חזק!
    אני אתחיל בחדשות הפחות טובות: רושם ראשוני נקבע תוך זמן מאוד קצר (מדובר בערך בדקה), אני לא אכנס יותר מדי לתיאוריה אך אציין כי חלקו הגדול נקבע על בסיס המראה החיצוני ועל התקשורת הלא מילולית (שפת גוף וכד'). בנוסף, כיום, ניתן דגש מאוד גדול על המראה החיצוני ולכן השיפוט של אדם מאוד מהיר. על כן, אתה צריך לחפש את אותה בחורה רגישה שהתברכה ביכולת אמפתית גבוהה במיוחד, שתוכל לראות את האדם שאתה. רצוי נשים שיש לך היכרות קודמת איתן ומתפתחת קודם ידידות.
    החדשות הטובות: גם אנשים עם מוגבלויות שונות מצליחים למצוא אהבת אמת (ואני מכירה זוג כזה - מאושר עד הגג). מעבר לתיאוריה ולחדשות הפחות טובות, לא ניתן באמת להבין ולהסביר מה גורם לשני בני אדם להתאהב ולהתחבר ברמה אינטימית ועמוקה, והסוד הוא- זה לא מראה חיצוני!. כולנו מכירים זוגות שאיננו מבינים מה מקשר ביניהם. הבדלי דתות ומגזרים, הבדלי גיל קיצוניים, אנשים עם מוגבלויות עם אנשים בלי, בריאים עם חולים ועוד ועוד...
    לסיכום, מילה אישית ממני והמלצה: נסה להתחבר למקום ההפוך בדיוק. כלומר, למקום בו אתה בעל יכולת, בעל מעלות ותכונות טובות, אדם שיש לו מה לתת בקשר זוגי, לעוצמות שלך. אל תיכנס למקום של הצד השני ותסביר לעצמך למה היא בחיים לא תרצה.
    אני רואה אותך, אתה אדם מיוחד, חזק מאוד, שנון ובעל הומור, רגיש מאוד, אני משערת שיש בעברך חוויות חיים לא פשוטות שחישלו אותך ועיצבו אותך- השתמש בכל זה על מנת להקרין החוצה את האישיות הכובשת . תמיד יש לך סיכוי!!!!

אני מזמינה את בנות הפורום להגיב גם לנושא ולעזור לטל, אולי תכתבו גם המלצות שלכן לדרכי פעולה יותר קונקרטיות...

שיהיה בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אינטימית, אשמח אם תעזרו לי=\
    עופרי
    28/08/2009

שלום, יש לי שאלה קצת אינטימית, האם זה נורמלי שאני אפליץ ליד הבן-זוג שלי? היו פעמים שזה קרה וזה היה קצת מביך=\ אני נורא אוהבת להפליץ אבל זה לא נראה לי כ"כ שאני בתור בחורה תפליץ הרבה, אשמח אם תעזרו לי=]

הוספת תגובה

• היי גלית

מורן זיו-אש
    29/08/2009

יש כאן שאלה דומה על הנושא הזה כמה שורות מתחתייך, את מוזמנת להתעניין בתשובות.

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מידע נוסף

עופרי
    30/08/2009

קראתי את התגובות של השאלה הדומה..רציתי עוד תגובות אם אפשר בבקשה..חשוב לי לדעת מה נשים אחרות היו עושות במצב דומה לשלי, או אפילו מה את היית עושה, קרו פעמים שזה יצא בלי כוונה ולא הרגשתי בנוח, אני לא הכי יודעת מה בן זוגי מרגיש בקשר לזה..אם אקבל עוד מידע זה יוכל לעזור לי מאוד=]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מידע נוסף

עופרי
    30/08/2009

קראתי את התגובות של השאלה הדומה..רציתי עוד תגובות אם אפשר בבקשה..חשוב לי לדעת מה נשים אחרות היו עושות במצב דומה לשלי,, קרו פעמים שזה יצא לי בלי כוונה ולא הרגשתי בנוח, אני לא הכי יודעת מה בן זוגי מרגיש בקשר לזה..ובכלל כל הסטיגמות על הנשים שהן לא מפליצות, זה נורא דורש אומץ להפליץ ליד הבן-זוג שלך, אם נוח לך לשתף אותי מה את היית עושה במצב שלי..האם זה קורה לך?, אם אקבל עוד מידע זה יוכל לעזור לי מאוד=]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

מורן זיו-אש
    30/08/2009

שלום לך,
    אני מבינה שהנושא הזה מאוד מעסיק אותך, אני מבינה גם שהמקרים האלו מאוד הביכו אותך.
    אני רוצה שוב להדגיש את נושא הנורמות ו"הכללים" שנוצרים במהלך בניית הקשר- אצל כל זוג זה אחרת, החל מכמה פעמים בשבוע יש זמן איכות וכלה בעד כמה אני חושף את עצמי בפני בן זוגי ןעוד ועוד.
    אני מכירה זוגות שמרגישים חופשיים אחד ליד השנייה ולא עושים עניין אם זה קורה ואפילו צוחקים מכך. אני מכירה גם זוגות שלא עושים זאת אחד ליד השני, וכמוך האישה מאוד מובכת.
    אני מציעה לך, וזה מאוד תלוי מה שלב הקשר שלכם, לנסות בדרך מסויימת לפתוח את הנושא. מספר פעמים, בנושאים שונים ציינתי בפורום שאני ממליצה תמיד על פתיחות ותקשורת כנה. אני חושבת שאם תצליחי, את תחווי פחות מבוכה, אם או כשזה יקרה לך, כיוון שהנושא כבר "בחוץ" וכבר דובר עליו, אולי תוכלי "לצאת מזה" דרך הומור. ואולי תגובתו של בן זוגך תרגיע אותך.

וכמובן, אם יש בנות שמוכנות לשתף בפורום איך זה אצלהן, זה יעזור לגלית...

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

עופרי
    31/08/2009

מורני אני מאוד מודה לך, את לא מבינה עד כמה..תודה רבה=]], אם יש לך אימייל נוכל לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופרי

מורן זיו-אש
    31/08/2009

היי
    המייל שלי מופיע ליד התמונה, בראש העמוד. את מוזמנת לפנות אלי במייל
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת הביטחון העצמי
    אני
    21/08/2009

שלום
    אני מרגישה חסרת ביטחון תמיד מתביישת ולא סומכת על מה שאני עושה זה מאוד מציק לי.
    השאלה שלי היא אם אני יכולה ללכת לפסיכולוג דרך הקופת חולים אם כן איך עושים את זה?

לקביעת תור
    סגירה
    העלאת הביטחון העצמי

הוספת תגובה

• היי

מורן זיו-אש
    29/08/2009

שלום לך,
    צרי קשר עם מוקד המידע של הקופת החולים בה את חברה ובדקי איתם האם את זכאית למימון חלקי של טיפול כזה. אם כן, הם שולחים לך רשימת אנשי מקצוע ומתוכה את יכולה לבחור.
    בנוסף, ואם את בבעיה כלכלית, את יכולה לגשת למרפאת בריאות הנפש הקרובה לאיזור מגוריך ולבקש להיבדק. גם במרפאות אלו נותנים טיפול פסיכולוגי, ואם אני לא טועה שם זה ללא עלות.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףף עזרה !!! מישהו שמביןן ..
    חסוי ..
    20/08/2009

שלום , אני צריכה עזרה בקשר לכמה דברים .. אני בת 16 וחבר שלי בן 18 , אנחנו חברים כבר 4 חודשים ואנחנו ממש מאוהבים אחד בשני , כל הזמן אנחנו מתנשקים ועושים הרבה דברים כאלה ביחד .. ( ועדיין לא שכבנו ) אני מרגישה שיש בינינו ממש כימיה ותשוקה ובא לי לעשות איתו אהבה , הוא ממש חמוד ועדין, והוא לא כמו בנים אחרים ש"משתמשים וזורקים " הוא ממש אוהב אותי ואני חברה ראשונה שלו ושתינו לא מנוסים בזה , אני מוכנה לזה אבל אני מפחדת מהתהליך עצמו ואני מפחדת מהעניין של ההריון למרות שאני יודעת שנעשה את זה עם אמצעי מניעה אבל זה עדיין מלחיץ אותי מאוד , והתהליך הזה - אני מפחדת שזה יכאב מאוד, והדם וכל זה .. אני לא יודעת מה עושים ומה לא עושים , אני פשוט יודעת שאני מוכנה ושבא לי להיות איתו (: אני קטנה בשביל זה ? מה צריך לעשות ?? . אני ממש מפחדת ולחוצה ..

הוספת תגובה

• היי

מורן זיו-אש
    29/08/2009

את מתארת רצון עז ובוגר לקיים יחסי מין עם אהובך. מצד אחד את מתארת את הרצון שבא מתוך אהבה בוגרת ומצד שני את החששות, שהן מאוד טבעיים ונורמאליים. אני ממליצה לך לגשת לרופאת נשים ולקבל הדרכה מלאה, כך יפחתו החששות, תביני יותר ותוכלי להגיע לעניין באופן יותר טבעי. הייתי ממליצה לך גם לחלוק את מחשבותיך עם בן זוגך, את לא לבד שם.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות מיניות על אישה
    הילה
    20/08/2009

הי לכולן, מה שלומכן?
    אני בת 23, סטרייטית ונמשכת מאוד לגברים. בחיים לא הייתי בקשר עם אישה אך לאחרונה התחילו אצלי פנטזיות מיניות על עמיתה לעבודה. מהרגע שראיתי אותה הרגשתי משהו שונה והיא מדי פעם מתגנבת לי למחשבות, אני אפילו די מעוניינת להיות איתה במגע,קרבה וכו'.

מדוע זה קורה? האם ייתכן שאני נמשכת לנשים ולא הייתי מודעת לכך? אולי אני בעצם לסבית או דו מינית? מה לעשות?!?!

תודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות מיניות על אישה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

ניצן
    25/08/2009

היי הילה, אני מבינה את הדברים שלך ואני לא חושבת שזאת בכלל בעיה. אני צעירה ממך והייתה לי התנסות קטנה עם נשים עם כי לא מספיק כדי להגיד על עצמי שאני לסבית או דו.
    בכל אופן, אני נהנית מהעובדה ששני המינים מושכים אותי למרות שלא תמיד זה קורה, רוב הזמן אני חושבת על בנים.
    אומר לך רק דבר אחד, עד שלא תנסי, לא תדעי! לא בטוח שהבחורה הספציפית שאת מדברת עליה תהיה בעיניין, ואולי זה באמת רגע חד פעמי של משיכה, אבל בכלל, להתנסות, לא יזיק..

המלצה- נסי לדבר איתה. אם לא ישיר אז בעקיפין.
    בהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מורן זיו-אש
    29/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=237 id=link]זהות מינית, תפקוד מיני[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחופפ עזרה = ]
    רוני
    12/08/2009

ערב טוב :] אשמח עם תוכלו לעזור לי , ( :

יש לי חבר כבר שנה ומשו ועוד לא שכבנו כאילו אני עדיין לא מוכנה .. והוא קשה לו עם זה כי הוא מתפוצץ כי הוא לא מסופק .. ואין לי מושג מה לעשותת :\ אנחנו בני 15+

לא מזמן גם דיברנו על זה והוא שאל אותי אם אני מבינה ביכלל מה יהיה צריך לעשות בפעם הראשונה , ואת האמת אני לא יודעת כלום על זה ... הוא אמר שלא עושים באותו ערב פעם אחת ולא הבנתי אותו כל כך ... תוכלי להסביר לי בבקשה ?

אשמח עם תעזרי לי :] תווודה : )

לקביעת תור
    סגירה
    דחופפ עזרה = ]

הוספת תגובה

• לחץ

אביטל שטרית
    12/08/2009

ילדה יקרה, אם אינך מעוניינת לשכב עם חברך אל תשכבי.
    אני מציעה לך לקרוא על מיניות האישה, או לשתף אדם מבוגר ממך, שיוכל לספק לך מידע ולהיועץ בו. במידה ותחליטי בכל זאת לקיים יחסי מין ,, עלייך לפנות לרופא נשים.
    למה חברך התכוון בדבריו, זה לא ממש ברור לי, לשם כך עלייך לשאול אותו, פתיחות ותקשורת טובה הם המפתח ליחסים טובים וזה חשוב יותר אפילו ממין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה נורא:(
    שני
    12/08/2009

שלום רב!
    רציתי לספר על משהו שמאוד מפריע לי, והוא הגובה שלי וגם המשקל.
    אני בת 16 וחצי ו1.50, שזה מאוד נמוך לצערי. שוקלת 56 קילו. מה שהופך אותי לשמנה ונמוכה, שזה פשוט נורא!!!
    האמת אני לא ניראת שמנה כל כך, אני ניראת קצת מלאה אבל עצם העובדה שאני נמוכה הופך אותי לשמנה יותר.
    עכשיו הבעיה העיקרית פה היא שיש לי חברה מאוד טובה, בגובה 1.74, ושאנחנו הולכות ביחד זה מאוד מצחיק, ויש הרבה אנשים שמעירים כל מיני הערות לא רצויית וזה מפריעה!!
    כמו כן, אין לי בטחון עצמי גבוה ואני לא יודעת להעריך את עצמי. כולם אומרים עלי ילדה יפה, גם אפילו חלק מהבנים.
    עכשיו שאנחנו יוצאות בחוץ, לים, לטיילת לקניונים אז כולם תמיד מתחילים איתה! מעירים לה הערות חיביות כל הזמן, צוחקם איתה אומרים לה כמה שהיא יפה וכוסית וכו', ולי אולי פעם ב......כמה זמן. עכשיו זה מציק מאוד, אני שמחה בישבילה והכל, אבל זה קצת מרגיז שלה זה תמיד קורא ולי כמעט אף פעם, ועוד יותר מרגיז זה שאני יודעת שבפנים אני יותר יפה ממנה, אבל הבעיה פה היא שכניראה הבנים מעוננים רק בבנות גבוהות ורזות.!!!!!
    מה עלי לעשות??
    אני מרגישה שאני קצת מתחילה לקנא, וזה לא טוב, כלומר לא לרעה או משהו, אלא פשוט אני מקנא ביחס שלה, ושוב לא להבין אותי לא נכון, אני אוהבת אותה מאוד, ושמחה בישבילה, פשוט הייתי רוצה שאולי גם לי היה קורא משהו דומה שאני איתה (מיכוון שאני הולכת לבד אז גם לי אומרים כל מיני דברים פה ושם, כמווון לא כמו שלה ) רק שאני איתה כ היחס מופנה עליה ורק עליה!!! הדב רקוראה אפילו בחניות שאנחנו קונים, אז המוכרות תמיד שואלות אותה וזה מוזר הן לא תמיד מתייחסות עלי, כאילו אני ילדה קטנה:):)

למה לפי דעתכן הדבר קורא? מה כל כך מושך בה שבי לא?? האם זה הגוף???
    ולמה אנשים מתעלמים ממני שאני בקרבתה???

הודה לקבלת כל סוג של תשובה:)

שני=]

לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה נורא:(

הוספת תגובה

• ...

יערי
    12/08/2009

אהבתי שני כל הכבוד לך מה אני יגיד לך מעריצה אותך
    אני כל כך פגועה עכשיו ממך הרסת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

מורן זיו-אש
    12/08/2009

לשני המתוקה,
    את מתארת כ"כ יפה את מה שאת חווה, את התסכול וחוסר הביטחון ליד חברתך. יש לך מודעות עצמית גבוהה ואת מבטאת את עצמך באופן מאוד בוגר.
    לעניין עצמו, את שואלת למה זה קורה לך? מדוע ממך מתעלמים והיא מקבלת את תשומת הלב?
    זה לא קשור לגוף, ליופי או לצורה חיצונית כלל וכלל. ההבדל ביניכן הוא השדר שאנשים קולטים.
    כנראה שחברתך משדרת ביטחון, פתיחות, חברותיות, זה מאפשר אנשים להתייחס בקלות. היא כנראה אינה מודעת לכך אך היא בעלת ביטחון והיא יודעת שיש לה מה להציע לאנשים.היא לא עושה זאת בכוונה, זה בא לא באופן טבעי. ביחס אליה, אולי את קצת "נעלמת" כי יש לך רגשות נחיתות (במיוחד לידה). הרי כשאת לבד כן מתייחסים אליך...
    נסי לחשוב במה את טובה, מה יש לך להציע לעולם, אילו תכונות טובות יש לך, גם חיצונית, מה יפה בך, מה את אוהבת. נסי לחשוב ולהתחבר לדברים האלו - הטובים. לאט לאט הביטחון יעלה. וזכרי שאת בתקופת גיל ההתבגרות שמאופיינת, לעיתים, בביטחון עצמי נמוך. אם את ממש מתקשה לתפקד את יכולה לפנות לעזרה מקצועית.

שיהיה בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אינטימית
    אני
    09/08/2009

האם זה לגיטימי להפליץ ליד בן הזוג?.
    מה דעתכן?.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אינטימית

הוספת תגובה

• לדליה

מורן זיו-אש
    10/08/2009

זה תלוי בנורמות התנהגותיות שנקבעות בין בני הזוג. יש זוגות שכן ויש זוגות שלא.
    אני מזמינה את בנות הפורום להגיב, מעניין...

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה

שני
    12/08/2009

אני מסכימה עם מורן,
    זה בהחלט תלוי בנורמות שאתם קובעים, אך לפי דעתי אישית זה לא כל כך נורא, אם אתם פתוחים אח עם השניה וזה ניראה כ"מקובל" בעיניכם, אז זה לגיטימי לגמרי, כמו כן לא צריך לשכוח שזהו משהו טיבעי, ולפעמים לכולנו זה פשוט קורה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוטיקה ומסתורין ונינוחות טבעית

אביטל שטרית
    12/08/2009

בכל זוגיות מתקיים מתח בין שני מישורים ,המישור האירוטי והמסתורי לבין פתיחות נינוחות וקבלה. מצד אחד אנחנו מעוניינים לשמור על המתח והמסתורין, אולם אנו גם רוצים להיות פתוחים עם בני זוגינו ומעוניינם שהלה יקבל אותנו עם כל היתרונות והחסרונות.
    יש נשים שיקבלו את בן זוגן בטרנינג מוכתם ואחרות יטרחו שעה ארוכה על פריזורה נאותה. בתחילת הקשר אנו נוטים לחשוף את הצדדים "הטובים" שלנו ובהמשך אנו מתקלפיםוחושפים גם את הצדדים הפחות נעימים. לעניין הפלוצים, אם מתפלק לנו פלוץ , לא נורא כולנו בני אדם.
    לגבי עריכת מרתון פלוצים וגרפסים, זה תלוי בך, יש נשים וגברים שיראו בזה דבר משעשע ואחרים יגיבו פחות בסלחנות. בכל הנוגע לגברים ונשים אין חוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה !
    תמי
    04/08/2009

אני בת 16 ויש לי תדמית של תום בוי ובאמת שיש לי הרבה ידידים!.. טובים אבל אני מנסה לשנות את התמדית יותר מידידה שלא מסתכלים עליה לאחת שכן..כי אני מרגישה שינוי ורוצה להפוך יותר "לבחורה"..זה לא שהתחלתי לשים לב יותר לקוסמטיקה וללבוש יותר נשי .. בכל מקרה השאלה היא מה אני יכולה לעשות כדי למשוך יותר תשומת לב מבנים. מבקטע נשי או כל מיני דברים שיכולים לעזור, כי אני רוצה לעבור שנינוי ושיתחילו לחשוב עלי קצת אחרת (זה לא אומר להפוך לקטע הזנותי אם מישהי לא הבינה..)

בכל מקרה תודה....:)

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה !

הוספת תגובה

• לתמי

מורן זיו-אש
    08/08/2009

בדבריך את מתארת מאוד יפה את המעבר מילדות לבגרות שעובר על נערות בגילך. בדרך כלל המעבר הוא הדרגתי כי תדמית היא קודם כל איך אני תופס את עצמי וכיצד אני מקרין זאת החוצה. הדרך בה את תופסת את עצמך בגיל הזה משתנה תוך כדי בניית הדימוי העצמי והזהות ולא מתרחשת ביום.
    לעיתים, השינוי בא מהפנים החוצה, לאט לאט יהיה לך מאוד פשוט להתחיל להתלבש יותר נשי כי הדרך בה תתפסי את עצמך תעלה בקנה אחד עם החיצוניות שתרצי להפגין.
    לעיתים, השינוי הוא מהחוץ פנימה, תתחילי להתלבש יותר נשי, סדרי את השיער אחרת (מתוך החלטה מודעת) ופתאום תשימי לב שהיחס שאת מקבלת משתנה ולאט לאט הדימוי הפנימי יתחזק ויתייצב.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...אבל

תמי
    09/08/2009

אני יודעת שזה יבוא מעצמו..אבל למשל היה לי סיטואציה מוזרה שפגשתי בן במסיבה ובכדר"כ אני לא מראה ממש התענינות כמו שהפגנתי ונוצר בינינו קשר כאילו התחלנו לדבר והכל סבבה.. אבל היה רגעים שלא ידעתי אם ההתנהגות שעשיתי הייתה יותר מידי (מה שהיה זה רק דיברנו ) אבל בגלל שזה היה דבר נורא חדש אז הרגשתי קצת נבוכה ולא ידעתי אם זה הגיעה למצב של "זנותי" אם אפשר ..למרות שלא היה בינינו מגע פיזי...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום,
    דניאל
    03/08/2009

אני בת 15 ואני נחשבת לילדה רזה/בסדר מבחינת משקל,ואני ממש לא שמנה!
    ה-BMI שלי גם כן תקין משהו כמו- 20.5 זאת אומרת משקל תקין לחלוטין .
    אתמול לבשתי מכנס שעד לפני שנה היה עלי סבבה לגמרי , אבל עכשיו הוא צמוד,אמא שלי ראתה אותי עם המכנס ואמרה לי:"תעשי ספורט, תיראי איך השמנת ואיך המכנס ככצמוד".במילים האלו. זה עד עכשיו מהדד לי בראש. לקחתי מאוד ללב. מה אפשר לעשות ??? עזרי לי בבקשה??

לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• יובל

מורן זיו-אש
    08/08/2009

היי יובל,
    קשה לי להתייחס באופן כ"כ נקודתי למקרה שאת מספרת. אני לא מכירה את מערכת היחסים ביניכם ואת אימך. יכולות להיות מספר סיבות לתגובתה של אימך: היא משליכה עליך את מה שהיא חושבת על הגוף שלה, מערכת היחסים ביניכן היא כזו שאימך מעירה לך הערות פוגעניות, המכנס צמוד ואימך רצתה לומר לך לשים לב לגופך ועשתה זאת באופן פוגע מאוד. בכל מקרה, ההערה שלה מאוד פוגענית וקשה ואני מבינה מאוד לליבך שנפגעת ואת ממשיכה לחשוב על מה שאמרה. בלי להכיר אותך אני מבינה מהנתונים שלך שאינך שמנה כלל וכלל. על כן, אם את אוכלת מסודר ובריא אין כל סיבה שדימוי הגוף שלך יפגע בגלל הערה כזו. את לא שמנה!!!!

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לטפל בנשים
    מטפלת בדרמה
    27/07/2009

שלום לכן, אני דרמרפיסטית ומעוניינת לעבוד עם נשים שזקוקות להעצמה ועזרה במימוש עצמי דרך תרפיה. האם אתן מכירות מסגרות ציבוריות או אחרות באזור המרכז שאוכל לפנות אליהן ולהציג את עצמי?
    תודה, מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לטפל בנשים

הוספת תגובה

• היי מאיה

מורן זיו-אש
    27/07/2009

האם את מעוניינת להתנדב?
    בכל עיר יש לשכות לשירותים חברתיים ויש שם כל מני מדורים שאת יכולה לבדוק את הנושא. למשל, יש יחידה למתנדבים שיכולה לעזור לך . גם מרכזים למניעת אלימות במשפחה שלפעמים עושים שם קבוצות נשים, אולי שם ישכרו את שירותייך...?
    אני ממליצה גם להיכנס ולבדוק באתר "שתיל" שמפרסם מודעות דרושים בתחום החברתי.
    בדקי גם דרך המתנסים.
    ויצו ונעמת
    יש מגוון של אתרי נשים שאת יכולה לפרסם בהם לפעמים גם בחינם. (גולדה, אסימון, נשים ברשת ועוד)

שיהיה בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    סיון
    24/07/2009

שלום!
    אננינ בטוחה כי פניתי למקום הנכון, אך אני מקווה כי תוכלו לעזור לי.
    אני סיוון בת 16 וחצי, ורציתי לשאול אם ניהול מערכת יחסים עם בן בן 23 יכולה להיות תקינה??
    כלומר אני מכירה אותו טוב, והוא בן אדם ניפלא, וכמוןן בוגר, אנחנו מדברים די הרבה והכל בגד ידידותי, אך אני מרגישה שאינ מתחילה לפתח עליו רגשות, ורציתי לשאול אם זה הגיוני שגבר בן 23 יפתח רגשות כלפי נערה בת 16 וחצי? האם הדבר נחשב לפדופיליה?

תודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לסיוון

מורן זיו-אש
    26/07/2009

שלום לך,
    מה שאת מתארת לא נחשב פדופיליה ע"פ ההגדרות שלה. פדופיליה היא משיכה מינית לילדים קטנים שעוד לא עברו את גיל ההתבגרות. (את יכולה לחפש בגוגל את ההגדרה המדויקת).
    חשוב לי להתייחס, מלבד זאת, לפנייתך מכיוון אחר. את מתארת מערכת יחסים בתחילת דרכה ולרוב שלב זה מתאפיין בבניית האמון ובהיכרות. מה שאני קולטת הוא שאת עדיין אינך סומכת עליו, וזה נורמלי. אתם עוד לא מכירים ודרוש לכך תהליך.
    אני מכירה מערכות יחסים בהן בין הגבר לאישה יש הפרש גילאים גדול וזה גם נורמלי. את שואלת, ובצדק, האם הגיוני שגבר בגילו ימשך לבחורה בגילך:
    אני לא מכירה אותכם, יכול להיות שאת מאוד בוגרת לגילך או שהוא מאוד ילדותי ויכול להיות שיש סיבות אחרות, הדבר החשוב הוא שתשתפי את אימך או מבוגר אחר במערכת היחסים הזו, ובכל מקרה אל תעשי דברים שאת לא מוכנה להם... שמרי על עצמך

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה