פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעגלי נשים
    אורית
    25/04/2010

בעבר התנסיתי בחוויה זו ומאד נהניתי. האם יש משהו כזה בתל אביב? מפגשים קבועים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעגלי נשים

הוספת תגובה

• מעגלי נשים

מורן זיו-אש
    25/04/2010

שלום לך
    מלבד "גוגל" הייתי בודקת גם באתר שנקרא "חוגל".

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגשי העצמה נשית
    אנונימית
    15/04/2010

הייתי מעוניינת לדעת היכן נערכים מפגשים להעצמה נשית? אני מעוניינת
    להרחיב את חוג מכרותיי, היכן ניתו לעשות זאת?

לקביעת תור
    סגירה
    מפגשי העצמה נשית

הוספת תגובה

• קבוצת העצמה נשית

אהובה
    24/03/2012

בהמשך לשאלתך היכן ניתן למצוא קבוצת העצמה נשית : נפתחת קבוצה כזאת ב-15.4
    אשמח לשוחח איתך בטלפון.לפרטים נוספים ראי דואר אלקטרוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגשי העצמה נשית - תגובה

אביטל שטרית
    25/03/2012

נעמ"ת וויצו מארגנוצ קורסים להעצמה נשית, בחלק גדול מהערים קיימת מועצת נשים ,אשר מארגנת חוגים להעצמה נשית.
    העצמה נשית איננה נרכשת רק בחוג להעצמה,הששתפות בפורום לנשות עסקים או אמיון אישי ,כתיבה יוצרת וכו עשויים להיות חוויה מעצימה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגשי העצמה נשית

מורן זיו-אש
    15/04/2010

שלום לך,
    אני ממליצה לך לבדוק בעיר מגוריך, ישנן ערים בהן העיריות יוזמות מפגשים כאלו. בנוסף, חפשי ב"גוגל" לפי: העצמה נשית, מעגלי נשים, קבוצות נשים וכו. כמו כן, קיים אתם הנקרא "חוגל" שגם בו תוכלי למצוא.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העצמה נשית

אסנת
    02/05/2010

ניתן למצוא מעגלי העצמה לנשות עסקים של רשת א.מ.ת, בפתח תקווה חולון כפר סבא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי
    גילי
    15/04/2010

אני מרגישה מאוד לא בטוחה בעצמי בכל מיני תחומים ורוצה לעשות משהו כדי לשפר את זה. האם יש איזה קורס או משהו כזה שאני יכולה לעשות? אני מאזור המרכז, תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• שיפור הביטחון העצמי

מורן זיו-אש
    15/04/2010

שלום לך,
    לא ברור לאילו תחומים את מתכוונת, האם תוכלי לפרט קצת יותר? אנא כתבי גם עוד פרטים על עצמך ואענה...

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת להיתקע
    דנה
    14/04/2010

אני מניחה שאחד החששות הכי גדולים שלי זה לנהל חיים אפורים. אני חוששת להיתקע באיזה מקום עבודה כי נוח לי למדי בגלל שאני חוששת להתחיל לחפש עבודה אחרת שאולי יותר תקדם אותי. אני יודעת שזה טוב לפעמים לקחת סיכונים אבל ממש חוששתץ מה תמליצו לי?

לקביעת תור
    סגירה
    חוששת להיתקע

הוספת תגובה

• תהליך של בדיקה עצמית

מורן זיו-אש
    15/04/2010

שלום לך,
    נשמע כי את זקוקה לסוג של עבודה עצמית על מנת להבין אילו חיים היית רוצה ליצור לעצמך, איפה את רוצה להיות עוד מספר שנים, מה חשוב לך ועוד. הייתי ממליצה לך, לפני כל ההחלטות שעומדות בפניך, לפנות לתהליך של אימון. תהליך כזה יכול ממש למקד אותך ולכוון אותך בדיוק למטרות הנכונות, תוך כדי התבוננות פנימית מעמיקה.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אנסה את מזלי פה
    ממתק
    05/04/2010

אני בתולה בת 29

וגיליתי לא מזמן שגברים לא נבהלים מבתולות אלא מתלהבים ובמיוחד מבתולות שגרות בדירה לבד. ולא משנה מה הסיבה שהן גרות לבד. פתאום הם מוכנים לחכות ולנסות. וזה ממש מוזר שכאשר בגיל צעיר הם לוחצים וכשאת בוגרת הם מרגישים שאסור להם לאבד את ההזדמנות להיות ראשונים.

יש לי בעיה שבגללה אני בתולה וזאת בעיה הורמונלית שמגעילה אותי ומרתיעה אותי מלנסות.

אשמח לעזרה בנושא
    אני מפחדת לא לאבד את הבתולין עד גיל 30. אני לא רוצה לבלות את הפעם הראשונה שלי עם סוטה חרמן כי אין לי ברירה. אני רוצה מישהו שאני אדלק עליו עד שאשכח את שמי ואצרח את שמו תוך כדי גניחות מטורפות.

אני כל כך רוצה וכל כך לא יכולה

פעם רשמתי את זה באתר כל שהוא שמדבר על טיפול סרוגייט והמליצו לי לעשות טיפול שכזה. אין לי בעיה ליצור קשרים עם אנשים וקשרים אינטימיים אצלי לוקחים הרבה זמן. ולשלם למישהו כדי שיווצר קשר והוא ישכב איתי ויקח את בתוליי ועוד לשלם לו על זה? זה מבעית ומחריד

לא יודעת מה לעשות
    אני יודעת רק שבסופו של יום מה שחסר לי זה חבר אמיתי שאוכל לספר לו הכל
    אולי זאת המטרה האמיתית ולא בדיוק הסקס כי אני יודעת שמסקס אהנה

לקביעת תור
    סגירה
    אני אנסה את מזלי פה

הוספת תגובה

• נשים בתולות

אביטל שטרית
    06/04/2010

ומה השאלה?
    נראה לי שענית לעצמך על מה ששאלת, אשמח לענות על שאלות נוספותץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם אינטימיות

מורן זיו-אש
    06/04/2010

שלום לך,
    מאיזו בעיה את סובלת שאת עד כדי כך נגעלת שאת לא מסוגלת לקיים יחסי מין?
    את כותבת שאין לך בעיה ליצור קשרים אך אינטימיות לוקח לך זמן לפתח- אך אין מערכת יחסים ללא אינטימיות (אינטימיות זה לא רק מגע פיסי), זה הולך יחד.
    יש לך ציפיות לא מותאמות ממין, במיוחד בפעם הראשונה. לעיתים הפעם הראשונה כואבת מאוד, לא תמיד יש התאמה מינית מיד, לפעמים צריך ללמוד אחת את השני... נראה שאף אחד לא יצליח לעמוד בציפיות שלך.
    את כותבת שאת נגעלת ונרתעת מלנסות לקיים יחסי מין אך בו בזמן, את כותבת גם שאת יודעת שתהני מהסקס....
    מכל אלו אני מבינה שאת משתוקקת דווקא להישאר בתולה, שאת חרדה מהמעמד ושאת משתמשת בתירוצים שונים על מנת לא להתמודד עם המצב. את אפילו כותבת שגברים מאוד מתלהבים מכך. הרי אף גבר לא יסכים לחיות במערכת יחסים זוגית מספקת ללא יחסי מין (גם אף בחורה כמובן)

אני חושבת שהסיבה שהציעו לך לעבור טיפול סרוגייט היא הקושי שלך ליצור אינטימיות ולא הקושי שלך עם היותך בתולה, המין הוא לא המוקד כאן. אני חושבת שיש לך קושי ליצור מערכת יחסים אינטימית, בריאה ונורמטיבית. נראה, על פי דבריך, שאת מודעת לעצמך באופן חלקי בלבד. אני ממליצה לך בחום לפנות לקבלת יעוץ אצל מטפל מיני. עוד אני ממליצה לך לקרוא באינטרנט על טיפול סרוגייט, זה לא מה שאת חושבת...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברים אוהבים שאישה מאוננת להם?.
    אני
    31/03/2010

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מורן זיו-אש
    31/03/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערה 2 נתלי
    נתלי
    29/03/2010

שלום לך ד"ר אני מודה לך מאוד אני עשיתי בדיקה ביתית ולא יצא הריון ...אני רוצה לשאול שאלה אני לא מבינה הרבה בדברים כאילו ...אני והחבר קורה בינינו לפעמים מגע ביד לא כל פעם יוצא דם אבל בפעם האחרונה יצא הרבה מכל פעם האם זאת אומרת שאני לא בתולה כעט.?ועוד שאלה אם הגבר לא גומר באייבר המין בכלל ושולט אפשר לכנס בהריון? אני שאלתי חברות שהן כבר שנים מתחתנות ואמרו שאם הוא לא גומר בפנימה אז אין סיכוי להריון?אני בעוד כמה חודשים מתחתנת בשביל כך אני שואלת לא רוצה לעשות איתו יחסי מין עמוק לפני שאתחתן איתו כי זה אסור אצלנו בשביל כך אנחנו החלטנו לא לקחת עוד סיכונים {המגע בינינו}..האם כדאי לעשות בעוד כשבוע עוד פעם בדיקה בבית אם אני בהריון?אני לא חושבת שאני בהריון כי המגעים לא היו יותר משניות ואפילו הוא לא הגיע לטופ {הגמירה} כשהוא החדיר את האייבר שלו זה היה לשניות והוציא ואחר כך עשינו ביד אך אין מצב שירדו כפי שאומרים טיפות אהבה {טיפות הזרע לפני הגמרה} אני בת אדם מאוד חוששת ודואגת,,,,תודה וסליחה אם אני שואלת הרבה,,,,,,,

לקביעת תור
    סגירה
    נערה 2 נתלי

הוספת תגובה

• נערה

אביטל שטרית
    29/03/2010

ראשית אני לא ד"ר , אני מאוד רוצה לעזור לך אך אני חוששת שזה לא יהיה אחראי מצידי לענות לך באתר.אני מציעה לך להתייעץ עם גורם מוסמך אשר יוכל לענות על כל שאלותייך( פנים אל מול פנים) המידע עשוי לסייע לך בהחלטות שתקבלי כעת וגם ככלה צעירה, חבל להסתפק בעצות של חברות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערה 2
    נתלי
    28/03/2010

אני בת 24 היה ביני לבין החבר מגע פעמים וכל פעם המגע היה כשניות ולא גמר בתוך האייבר שלי האם אפשר לכנס בהריון אני לא יכולה לחקות עד מועד המחזור ולא יכולה לעשות בדיקה בקופת חולים האם אפשר לכנס בהריון אני מאוד דואגתת............

לקביעת תור
    סגירה
    נערה 2

הוספת תגובה

• הגנה עצמית

אביטל שטרית
    28/03/2010

נערה יקרה, ייתכן שאת בהריון ויתכן שלא, על סמך תאורך את בהחלט עשויה להכנס להריון. את לא צריכה לחשוש מחשיפה כיום ניתן לרכוש בדיקת הריון בכל בית מרקחת ופארם.
    נערה תמימה ייתכן שמזלך שחק לך ואינך בהריון הפעם , אולם את משחקת באש . הריון אינו החשש היחיד, ישנם דברים גרועים מהריון, כגון מחלות שונות שאת עשויה להחשף אליהן ,גם אם חברך הנו בחור הגון ,מספיק רק פעם אחת לקיים יחסים בלתי ממוגנים עלמנת להחשף למחלות וכמו שידוע לנו חברך אינו מקפיד להגן על גופו וגופך,שמרי על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה לעשות!
    צעירה במשבר
    25/03/2010

הייי יש משהו שאני די מחחבת והוא לא לומד איתי מאותו בית ספר והואע לא יודע שאני מחבבת אותו מה אני יכולה לעשות כדי שאני והוא נתחבר ביחד אני לא נפגשים ביחד אבל אנחנו מדברים באיסי בפעם הראשונה שנפגשנו זה היה כמו אהבה ראשונה וכל הקטע שהוא היסתכל עלי כל הבת מצווה ובמשחקים שיש כאילו חגורה וכו... אז הוא לתן לי נשקה כאילו את החגורה וזה היה משונה והוא כל הזמן יסתכל עלי וגם בבת מצווה של חברה החרת שלי הוא היה אתי והם משהו הציק לי אז הוא שאל אותי אם הכל בסדר ואם משהו עשה לי משהו.
    אבל עכשיו אנחנו לא מדברים וזה כאילו ררק באיסי לא כמו פעם .
    וגם שנה שעברה לפני שביכלל הכרתי אותו אני חלמתי אליו ואז אני נזכרתי בחולם ושהוא היה המישהו המיוחד הזה מה נאי יכולה לעשות אני מתגעגת אליו והוא לא יודע מה לעושת

אני לא יכולה להגיד לו כי אני בישנית וזה יכול להיות פדיחה לי!!!!
    כי אולי הוא לא מרגיש כלום אלי
    אני כלכ כך השמח אם תעזרי לי!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה לעשות!

הוספת תגובה

• אמיצה "באייסי"

אביטל שטרית
    26/03/2010

לא יודעת יקרה....

את מעוניינת בבחור, אך ביישנית מכדי לעשות משהו בנידון ובכן בדיוק בשביל זה המציאו את "האייסי". את יכולה לשבת בבית ובחסות חדרך להיות אמיצה ונועזת. לרוב בישנים מתקשים לומר את אשר הם חשים פנים מול פנים ,אולם המקלדת סופגת הכל והוא לא יחוש בידך הרועדת על המקלדת. את לא חייבת לקפוץ מיד למים הקרים ולומר לו את כל מה שבלבך,אפשר להגביר מעט את קצב ההתכתבויות, להזכיר"במקרה" שאת הולכת לסרט , ספריה או פיצה, לפזר רמזים עדינים, או להיות יותר נועזת וממש לקבוע פגישה, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת

צעירה במשבר
    26/03/2010

אני יודעת שאני יכולה להגיד לו באיסיאבל גם להגיד לו באיסי אניי מתבישת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמזים עדינים

אביטל שטרית
    26/03/2010

את לו חייבת להגיד לושום דבר, את יכולה לנסות ליצור לכם מקומות מפגש אקרעיים, להדק את הידידות עמו , לפזר רמזים, להיות קשובה לתשובות שלו ולהתקדם לאט לאט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נואשת
    מיכל ש.
    24/03/2010

אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל אני נואשת ליהות בחברת בנים
    אני לומדת בבצפר דתי(שזה ממש לא כמו חרדי)ואין בנים...
    אני כבר בת 16 ומהיסודי לא מדברת עם בנים.....כאילו יש כאלה(והם הרוב)שניפגשות עם בנים אחרי בצפר....אבל אני לא מהבנות האלה(אני גם שונה מהן,לא מתחברת אליהן...אני מהשקטות האלה והם היותר רעשניות)...אני לא יודעת איפה ליהות בקשר עם בנים כי אני לא בחוגים,בני עקיבא וכאלה...
    אני מפחדת שכשאני יגמור י"ב ויצא לחיים שאחרי אני יפחד ליהות ליד בנים(כמו באוניברסיטה/מכללה וכו'....)

לקביעת תור
    סגירה
    אני נואשת

הוספת תגובה

• הרחבת המעגל החברתי

מורן זיו-אש
    25/03/2010

שלום לך,
    אני ממש מבינה אותך ורצונך מאוד טבעי. את מספרת כי מאז ילדותך לא היה לך קשר עם בנים, את לא ממש מתחברת לבנות כי הן יותר "רעשניות ממך" ושאת טיפוס שקט באופן כללי. אני הייתי ממליצה לך לחפש מסגרות בהן תוכלי להרגיש בנוח להביא את עצמך כמו שאת, עם השקט שלך. מסגרות בהן תוכלי לחזק את הביטחון שלך בסיטואציות חברתיות (אולי בהתחלה רק עם בנות) ומשם יהיה לך יותר קל להיפתח. הרחיבי את המעגל החברתי שלך.
    באופן ספציפי, אני לא ממש מכירה מסגרות כאלו, אך את יכולה להירשם לחוג בתחום שמעניין אותך או למצוא מסגרת שתוכלי להתנדב בה ושם להכיר...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אני איני כזאת

אביטל שטרית
    26/03/2010

כמו בשיר י"שנן בנות ישנן בנות..." את מספרת על הבנות שיוצאות ונפגשות עם בנים אחרי הבה"ס, או הולכות לתנועהו ושם נפגשות עם בנים, אבל את לא כמוהן "הרעשניות"ואם כי זה לא נאמר במפורש,ישנה ביקורת מוסווית במילותייך על אותן בנות. אבל את לא כזאת, רק מה, גם את השקטה והרצינית רוצה להכיר בנים . אז בואי נוריד מעט את המעטה וזה בסדר וטבעי להתעניין בבנים, גם בנות דתיות וחרדיות מתעניינות כך ברא אותנו הטבע, אלוהים, או מה שתבחרי. אחרי שהבנו שגם את כמו הבנות האלו שמתעניינות בבנים ואת מעוניננת באמת להכיר בנים, אין מוצא אלא להגיע למקומות הרעשניים הללו כמו תנועת נוער או מקומות אחרים שיש בהם בנים , כי במקומות שאין בנים אי אפשר לפגוש אותם ואת לא חייבת להיות רעשנית, יש שאוהבים רעשניות ומוחצנות ואחרים מעדיפים בישניות ורציניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פשוט לא יודעת מה לעשות
    lili
    22/03/2010

אוקיי, לפני כמה ימים אני וחברות שלי החלטנו להגיש תלונה על ילד מהשכבה, על תקיפה מינית ניסיון לאונס... אקיצר הגשנו תלונה, פתחו חקירה ואפילו הליכים משפטיים... סילקו אותו מבצפר, עשו בלאגנים.. ולפני כמה שבועות כולם גילו!!
    עכשיו הוא ילד מהערסים כזה... אחד עם גב ענק.. אני מרגישה כל כך לבד. :(
    כל הערסים והפרחות עכשיו נטפלים אליי ואל חברות שלי... מתעללים בנו... יורקים עלינו, מקללים אותנו.... זה כל כך משפיל.. אני פשוט רוצה להתאבד!!
    ואני רצינית
    ירדתי במשקל, הציונים שלי התדרדרו, אני בקושי אוכלת ואני בדיכאון כל הזמן...
    פליז תעזרו לי :(
    אני כבר לא יודעת מה לעשות!! אני משחקת אותה חזקה, אבל לא רק שכולם נטפלים אליי הכי הרבה וגם חברות שלי אומרות את זה, למרות שאני מחזירה לערסים וואחד פה ויוצאת עליהם בחזרה, אני פשוט מתה מבפנים..
    אני לא חושבת אני אצליח להחזיק מעמד הרבה זמן...
    כל כך הרבה אירועים נפלו עליי בזמן האחרון- חברה אחת הטובות שלי בבית חולים, ברחתי מהביית לפני כמה זמן ויש לי מלא בעיות עם ההורים...
    אני מרגישה שנוטשים אותי בכל מקום!! גם מחברות שלי התנתקתי.. נכון לעכשיו אין לי שום מקור לפרוק את הרגשות שלי והתסכול שלי כי אף אחד לא מבין אותי!! איזה זין ><
    תעזרו לי, בבקשה!!

הוספת תגובה

• לילי

מורן זיו-אש
    23/03/2010

שלום לך,
    המצב אותו את מתארת מורכב, נשמע כי עוברת עליך תקופה קשה במיוחד. בלתי אפשרי לעזור לך עם תשובה באינטרנט. עליך לפנות לעזרה מקצועית.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפתח בוידוי קצר

אביטל שטרית
    26/03/2010

בשל היותי בחופשה לא קראתי את הודעתך וכעת אני קוראת ונזכרת בסיבה האמיתית שאני מתנדבת בפורום זה.

צר לי שלא הייתי כאן כשנזקקת לי ואני מאוד מקווה שאת קוראת את המסר שאני רצה להעביר לך ולאחרות שנמצאות במצבך ומתלבטות .אין לי מספיק מילים עלמנת להדגיש עד כמה חשוב להגיש תלונה במקרה של הטרדה/ תקיפהמינית ואני גאה בך על כך שעזרת את האומץ ואת וחברותייך פניתם למשטרה. זהו צעד לא פשוט ולמרות שכרגע נראה שהסביבה עויינת אתכן, אתן הגיבורות של הפרשה האיומה הזאת. פקידת הסעד אמורה כעת ללוות אתכן, אני לא יודעת אם את זוכה לליווי שכזה, אם לא את צריכה לפנות בדחיפות ללשכת הרווחה במקום מגורייך, או ליועצת/ מחנכת בבית ספרך והם יעזרו לך. היחס שלו את זוכה מהסביבה הוא באמת נוראי ומשפילו נובע בעיקר מבורות ולכן חשובשתהייה התערבות מערכתית והתגיסות של כל הסביבה עלמנת להגן עלייך , לתמוך בך ולגנות את הפושעים וכן עבירות מין הן פשע ואפילו פשע נתעב.נורא בעיניי, שהסביבה אינה מגנה אותו.
    הצגת בעיות רבות שכל אחת מהן שווה התיחסות , אינני יכולה לעזור לך כאן באתר אולם את חייבת לפנות לעזרה מקצועית, את יכולה להתקשר אליי או לשלוח לי מייל אשמח לשוחח עמך.
    חזקי ואמצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    צעירה במשבר
    21/03/2010

היי אני בת 12 ואני בחטיבה.
    שהייתי ביסודי היו לי שתי חברות הכי טובות ואז שלושתנו עברו לחטיבה שונה בחודשים הראשונים היונו מדברות אל מה שקורה לנו ואחרי כמה זמן הינו בחות נפגשות ומדברות ויש לי חברת ילדות בחטיבה עד לפני כמה ימים אני והיא אינו הולכות ביחד ישנות אחת אצל השניה ושהיה יותר ויותר התחברה לכיתה שלה ולחברות שלה היא השתנתה ואני והיא לא מדברות כאילו מדברות אבל רק היי ביי וזה קורא לי אם הרבה בנות שהכרתי השנה כאילו הייתי חברה שלהם בתחילת שנה הייתי ממש איתם כל הזמן מדברת איתן הולכת ופיתאום אי בקושי מדברת איתם אומרות רק היי וביי.

אולי בגלל שממש בקטנה השתנתי אני לא יכולה להגיד שלא השתנתי אבל זה התחיל שאני נפרדתי מחבר שלי מה אני יכולה להשאות כדי שזה לא הקרה לי שוב זה ממש מבאס אותי וכל הזמן אני בדיכאון בגלל זה אני מראה שאני שמחה אבל בבתוח ליבי אני עצובה אף אחד לא יודע מה אני מרגישה גם אלה שממש קרובים אלי אף פעם לא יודעו מה אובר כי אני סגורה אליי ומה איתי כי אני בסגורה חשבתי שבחטיבה אני לא היה בישנית כמו שהייתי ביסודי אני היה בחברה
    גםפ ביסודי אני הייתי בחברה וכל זה אבל הייתי בישבית

מה אני יכול הלעשות כדי שאני היה החות בישניות ויותר חברותיתי
    ושאני היה יותר פתוחה ממה שאינ!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• מצב חברתי בתקופת שינויים

מורן זיו-אש
    22/03/2010

שלום לך,
    בדבריך יש הרבה יאוש, עצב ותסכול. ניכר כי המעבר המשמעותי מבית ספר יסודי לחטיבת הביניים השפיע מאוד על מצבך החברתי שנמצא בהתדרדרות. המצב אותו את מתארת היום נשמע לי טבעי ולא משהו שיש לך או להתנהגותך חלק בו. גם בחיינו הבוגרים אנו מחליפים מקומות מגורים או מקומות עבודה ובתהליכים הללו אנשים שפעם היו חברנו הקרובים מתרחקים בעקבות מהלך החיים.
    עם זאת, נראה כי לפני המעבר היו לך חיי חברה עשירים ותוססים והיית מוקפת בחברה, מכך אני מבינה כי את בעלת יכולות חברתיות ובין אישיות גבוהות. יכולות אלו, שלך הן, הן לא נעלמו בעקבות השינויים. אני רוצה לעודד אותך לחזור ולהשתמש ביכולות הללו עם חברותיך החדשות בכיתה או בבית הספר. אל תשפטי את עצמך בחומרה כ"כ, כנראה שיש לך הרבה מה להציע בתור חברה, אולי פשוט הסתגרת יותר לאחרונה, בעקבות השינויים ואת לא מראה זאת לסובבים אותך.

אם תרגישי בעוד זמן מה כי את עדיין מתקשה, למרות הניסיונות, שוחחי על כך עם מבוגר או פני לייעוץ.
    בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אני בעצם.?!
    דנה
    13/03/2010

שלום ,
    אני מאוד מתוסכלת לגבי הדימוי העצמי שלי, אני כבר בת 20 ואני עדיין מוצאת את
    עצמי שואלת, מי אני בעצם? לרוב אני מגדירה את עצמי כ"באמצע" אני קצת מזה וקצת מזה
    ואני לא בדיוק יודעת איפה אני עומדת, מה אני בדיוק אוהבת ומה אני לא...
    אני בטוחה לגבי המראה החיצוני שלי ואני דיי מתרשמת מעצמי שאני מצילחה להגיע לשאיפות שלי
    אבל משום מה אנילא מצליחה להגיע לתחושת סיפוק, אני מרגישה שמשהו חסר לי,
    כך זה גם בזוגיות שלי עם גברים, אני אף פעם לא הגעתי לקשר רציני עם גבר ,כי תמיד הרגשתי
    תחושה רייקנית...
    אני באמת לא יודעת מה יש לי וזה מאוד מתסכל, אתן יכולות לעזור לי?? לתת לי כיוון או משהו?
    תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    מי אני בעצם.?!

הוספת תגובה

• זהות לא מגובשת

מורן זיו-אש
    15/03/2010

שלום לך,
    את עוסקת בשאלות חשובות ומהותיות להמשך חייך. אני חושבת שהמקום הטוב ביותר לענות לעצמך הוא בדרך של עבודה על עצמך, את יכולה לעשות זאת באימון או בטיפול או בכל דרך שתבחרי. אני בטוחה שתפיקי מתהליך זה הרבה תובנות שהיו חסרות לך עד היום ותגבשי את זהותך.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה לעשות.. \=
    ליאור
    12/03/2010

היי, אני בת 15 ואני צריכה עצה..
    לפני חודש ככה התחיל להיות לי רגשות ממש חזקים לילד שהיה לי "קטע" איתו..
    אני מנסה להתקרב לילד הזה אבל אני לא יודעת למה לא מצליח לי..
    אני שולחת לו הודעות ולפעמים הוא עונה לי.. בבצפר אנחנו לא אומרים שלום לא כלום אולי רק מבטים.. ואני ממש ממש רוצה שהוא יחזור לדבר איתי לפחות.. חשוב להבהיר שיש לי חבר כבר 3 חודשים יכול להיות שהילד הזה לא מדבר איתי כי הוא לא מרגיש אלי כלום או שהוא לא רוצה בגלל שיש לי חבר למה הוא ככה? ואיך אני יכולה לגרום לו להבין שאני בקטע שלו מבלי להיות חופרת..

נ.ב אני יודעת שאת חושבת מה יש לך חבר למה ככה ולמה ככה אבל אני לא שולטת ברגשות שלי..
    בתודה ואני מקווה שתעזרי לי
    חסויה (:

לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה לעשות.. \=

הוספת תגובה

• מסר כפול

מורן זיו-אש
    14/03/2010

שלום לך,
    נשמע שאת מאוד מבולבלת ולא החלטית ועל כן גם מאוד מיואשת. את מעבירה מסר כפול ולפחות אותי הצלחת לבלבל. אני מניחה שאם אני התבלבלתי אז בוודאי שגם הבחור שאינו מתייחס אליך מבולבל, והאמת, נשמע לי שהוא עושה את הדבר הנכון (בלי לפגוע בך כמובן...).
    איזה מסר לדעתך את מעבירה לו לגבי הכבוד שאת נותנת למי שבוטח בך ונמצא איתך במערכת יחסים? האם את חושבת שמי שמכיר את הצד הזה בך (ספק בוגדת, ספק לא) יכול לסמוך עליך ויהיה מעוניין להיות איתך בקשר? מדוע את נמצאת עם בן זוג שאינו מעורר בך רגשות אהבה וכבוד? מדוע כ"כ חשוב לך להיות עם מישהו בקשר כאשר את נמצאת בזוגיות?
    באופן בו את מתנהגת, את משדרת חוסר רצינות וחוסר בגרות. את פוגעת בתדמית שלך וחבל.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

ליאור
    15/03/2010

תודה על התשובה עזרת לי מאוד..
    וחשוב לי לציין שהיום הילד הזה התחיל לדבר איתי אז אני מאווד מבולבלת אני מבינה מה הכוונה שלך אני ינסה לעבווד עליה (:

תודה, חסויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך למצוא חן בעיניו....
    רונית
    10/03/2010

הכרתי מישו ואנחנו מדברים כבר תקופה ארוכה...
    הזמנתי אותו אליי ליום שישי בערב...
    רציתי לדעת כמה טיפים לאיך למצוא חן בעיניו,על מה לדבר וכאלהה...
    הוא בן 18

לקביעת תור
    סגירה
    איך למצוא חן בעיניו....

הוספת תגובה

• תהיי את

מורן זיו-אש
    11/03/2010

שלום לך,
    הטיפ שיש לי אליך הוא אמנם קצת נדוש אך, בעיני, הוא יעזור לך מכולם- היי את, בדיוק כמו שאת. אל תנסי להיות משהי אחרת שאולי את חושבת שהוא רוצה שתהיי. דברי על חייך ועל מה שמעסיק ומעניין אותך.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה