מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה קלוריות אני צריכה לצרוך בממוצעמורן08/05/2009
על מנת לשמור על המשקל? אני 1.69 שוקלת 45.. מודעת לזה שאני בתת משקל, לא איכפת לי אפילו לעלות טיפה רק בשביל לאכול מאוזן, ההיתי במין דיאטת כסח ולא באלי להעלות הכל בחזרה.. אז לפחות לשמור על המשקל +קילו 2 .. אני רק צריכה כיוון.. ללא ספורט/הליכה.. אולי לפעמים וכל יום כפיפות בטן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה קלוריות את אוכלת עכשיו?
עינת לב ארי08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מורן08/05/2009האמת שאין לי מושג, היום היה לי בולמוס של איזה 9 לחמיות של 35 קלוריות ועוד 2 לחם ויוגורט עם ריבה.. וגם ירקות חח איזה 700 קלוריות נראלללי :/
אממ.. כמה ביום? אני תמיד אוכלת יוגורט אחד סלט מרק כרוב.. ריבה קצת שבא לי משו מתוק.. לא יותר מ500-600 גג :/
ואני יודעת שזה לא טוב פשוט אני פוחדת להשמין ואני כבר לא יודעת איך לאכול נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מורן, לדעתי את מפתחת הפרעת אכילה
עינת לב ארי10/05/2009אינני יכולה לענות לך דרך הפורום לגבי כמה קלוריות את צריכה לאכול משום שיש לעשות זאת במסגרת של קליניקה ופגישה פנים מול פנים. אם חשוב לך לא לעבור לצד השני של הפרעות אכילה: כלומר אכילה בולמוסית כדאי שתקבעי תור בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ דיאטה לאנשים עסוקים?קארין04/05/2009
רציתי לדעת מה אתם אומרים על זה...
עד לאחרונה הלכתי לקבוצת תמיכה של הורדה במשקל ונאלצתי לפרוש אחרי 4 מפגשים כי פשוט אין לי זמן. אני מגיעה הביתה כל יום בשבע בערב ואני גמורה בעייפות, ושישי בבוקר אני מנקה את הבית ואין לי זמן לצאת.
דיברתי על זה עם הרופאת משפחה שלי לחפש עצה והיא אמרה שקופת החולים כללית מציעה יעוץ דיאטני אישי בבית. אני לא יודעת מה אני חושבת על זה, כי עד כה העדפתי יעוץ בקבוצה...
האם למישהי יש ניסיון עם יעוץ דיאטני אישי? במה זה שונה? האם זה מוצלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת אך נראה כמו פרסומת לכללית
עינת לב ארי04/05/2009ודיאטניות שמגיעות עד הבית יש לא רק בכללית. ולשאלתך: אם את טפוס של קבוצה ואת זקוקה לתמיכה שהיא נותנת, לא תוכלי להעזר בדיאטנית עד הבית אך אם לא, זה כן יכול להוות תחליף טפולי בתנאי שנוח לך שיכנסו אלייך הביתה. דרך אגב, גם טפול כזה דורש הקצאת זמן ולא נראה שיש לך ממנו על פי סדר היום שתארת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת תריסקרין03/05/2009
שלום
אבחנו אצלי תת פעילות של בלוטת התריס ,אני השמנתי מאוד לאחרונה ,ועוד לפני שידעתי על כך עשיתי דיאטת כרוב כתוצאה מההשמנה במשך 3 שבועות ובמקום להרזות השמנתי יותר.
קבלתי תרופה אלטרוקסין ואני משתמשת בה כמספר ימים פעם ביום.אך אני אל יודעת מה עליי לאכול כדי להרזות כי השמנתי בצורה נוראית למרות שאני לא אוכלת הרבה.היו אף ימים שניסיתי לעשות דיאטת צום מיצים במשך 3 ימים ובכל זאת עליתי במשקל למרות שהמיץ היה דיאט ולא הכיל הרבה קלוריות.
אודה מאוד על העצות שלכם.
יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העיצה הטובה ביותר עבורך היא: התאזרי
עינת לב ארי03/05/2009בסבלנות עד שתגיעי לאיזון של תפקודי בלוטת התריס. נסי להתמיד בתפריט מאוזן של לא פחות מ1200 ק"ל ולבצע פעילות גופנית סדירה. יש סכוי שלא תמשיכי לעלות במשקל.
כמובן שכדי לעזור יותר חשוב להפגש פנים מול פנים עם דיאטנית שתמדוד את אחוזי השומן, היקפים וכן תבדוק את התפריט ותיזמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהדינה01/05/2009
היי עינת, אני ילדתי לפני 3 חודשים ועדיין נשאר לי להוריד 3 קילו כדי לחזור למשקל שלי לפני ההריון.
הבעיה היא שאלו 3 קילוגרמים שמאד עקשניים. אני הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ואני מנסה לאכול בריא, לפעמים לא!!!!!!, אבל גרם אחד לא ירד. מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דינה ומזל טוב. יש לי מס שאלות:
עינת לב ארי01/05/20091. בת כמה את?
2. כמה פעמים ילדת? האם את מניקה?
3. האם עשית בדיקות דם לאחר הלידה? חשוב לדעת מה מצב התפקוד של בלוטת התריס.
4. מה גובהך ומשקלך הנוכחיים?
5. מה הם אחוזי השומן בגופך?
6. האם התפריט שלך מכיל מספיק חלבונים וביחס המתאים לפחמימות?
אני יודעת ששאלתי יותר שאלות ממה שאת שאלת שעל חלקן צריך לענות איש מקצוע מתחום התזונה, וזו בדיוק הבעיה של מתן תשובות דרך הפורום.
בכל מקרה אני ממליצה לך לבצע בדיקות דם כדי לשלול בעיה של חילוף חמרים ואחר כך להמשיך הלאה לייעץ אישי אצל דיאטנית ספורט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי לידה
דינה01/05/2009שלום עינת,
אני בת 25 וזו הינה לידה ראשונה. אני לא מניקה,הייתי רוצה, אבל לא יכולתי. הגובה שלי 166 ואני שוקלת 60.5 קילו, לפני ההריון שקלתי 54. תוצאות בדיקות הדם היו תקינות. אין לי מושג כמה אחוזי השומן שיש לי. קשה לי להתחיל את היום בלי נסקפה וקוראסון שוקולד, אולי בגלל זה קשה לי להוריד???...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק שלהתחיל את היום עם קפה
עינת לב ארי03/05/2009וקרואסון זה לא מתכון מצטיין להורדת משקל, אך בכל מקרה אני חוזרת להמלצתי הקודמת: כדי להצליח כדאי לקבל ייעוץ אישי מדיאטנית קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר לשלב בדיאטה גם לחם רגילס.30/04/2009
מחיטה מלאה וגם לחם קל?
נוכחתי לדעת שכריך מלחם רגיל,לא לבן,משביע אותי הרבה יותר
מאותו כריך עם לחם קל.(כמובן שאני מתחשבת בקלוריות.
אז החלטתי שבשעות הבוקר,שאני יותר פעילה בעבודה,
אכין לי כריכים מלחם מלא רגיל,ובשעות אחה"צ והערב
אכין כריכים מלחם-קל. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן רעיון מצויין. גם אם בלחם
עינת לב ארי30/04/2009מחיטה מלאה, שאיננו קל, יש יותר אנרגיה מאשר בלחם הקל, הרי עצם העובדה שאת מרגישה שבעה מלחם זה, הרי את מייצרת לעצמך צורת אכילה מותאמת לגופך מתוך הקשבה לתחושות הרעב והשובע ובכך לשמור על משקל גוף תקין.
בכל מקרה, אם עדיין לא הבנת, אני מאוד בעד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כך קשהירושלמית28/04/2009
אני בת 24, במבנה גוף עגלגל ואוהבת את זה, ולמרות זאת, אני נלחמת תמיד ב 5-6 ק"ג עודפים. מרוב דיאטות אני כבר ממש מומחית לתזונה נבונה, ובניית תפריטים, אבל איך שהו אף פעם לא מצליחה להתמיד לאורך זמן.
בסבב הנוכחי, אני מנסה להוריד את ה-5 המיותרים של החורף באמצעות תפריט של 1200 קלוריות מאוזנות ופעילות גופנית פעמיים בשבוע. אבל זה עדיין מאוד קשה, כי זה דורש ריכוז ומשמעת, ולפעמים כל כך בא לי להישבר ולאכול את העוגיות או המאפים שאני כל כך מכורה בהם, ופשוט נלחמת בהם כרגע.
האם למישהי יש עצה טובה, איך להתגבר על ההתמכרויות האלה?
והאם מישהי תרצה להצטרף אליי, שננסה לעשות את התכנית הזו ביחד, בקבוצה, תוך עזרה הדדית?
ירושלמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירושלמית. אם תקראי את מה שכתבת
עינת לב ארי28/04/2009תוכלי לזהות מילה שחוזרת על עצמה די הרבה פעמים והיא "התמכרות".
התמכרות אי אפשר "לנצח" ע"י דיאטה, אלא להפך. דיאטה, שמשמעותה הגבלה וסגפנות רק תחמיר את המצב, משום שהיא איננה מטפלת בשורש הבעיה שלך שהוא הגורם לעליה מחודשת במשקל לאחר כל תהליך קשה של שמירה על תפריט נוקשה.
רק כשתטפלי בהתמכרות (שכמובן יש לבדוק מה הסיבה לתופעה,) ותרכשי הרגלי אכילה מודעת ומווסתת, רק אז תפטרי את בעייתך לתמיד.
ולבסוף: אני רוצה להבין איך זה שאת אוהבת את העגלגלות שלך אך בכל זאת בוחרת לרדת במשקל, עם כל הקושי הכרוך בכך. מה מניע אותך לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנו לנו לתמוך בכם = תנו לי לתמוך...אהרון26/04/2009
שכחת לשנות את הפרומו אחרי עזיבתה של שרית. זה גורם לבילבול אצל הגולשים החדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערתך התקבלה במערכת ונשנה בהקדם את
עינת לב ארי26/04/2009הנדרש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות קלוריותעמי17/04/2009
אהלן,
כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום? אני שוקל 81 גובה 190 גיל 18.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בממוצע, על מנת לשמור על משקל
עינת לב ארי17/04/2009גופך כ2500-2800 ק"ל ביום, תלוי בפעילות הגופנית שאתה עושה.
אם אתה ספורטאי, צריך יותר אנרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריכיות אורז או לחם קל?אני14/04/2009
מה יותר טוב לאכול לחם קל מלא או פריכיות אורז בדיאטה מה מבינהם יותר דיאטטי?
למרות שבשניהם אותם כמות קלוריות לפרוסה?
ועוד שאלה מה הכמות הממולצת ליום בדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת משקל נגרמת כתוצאה
עינת לב ארי14/04/2009ממאזן אנרגיה שלילי. כלומר: הגוף מוציא יותר אנרגיה ( ואנרגיה נמדדת בקלוריות) ממה שהוא מקבל במזון.
על כן, דיאטה יכולה להיות גם בת 2000 ק"ל במידה והוצאת האנרגיה של הגוף 3000 ק"ל. חישוב הוצאת האנרגיה תלוי בגורמים רבים כגון גיל, מין, פעילות גופנית, גנטיקה ועוד.
לגבי מה "דיאטתי" יותר, פריכיות אורז או לחם קל, הרי התשובה נגזרת ממה שהסברתי לעי"ל: אין הבדל בניהם. כמו כן המושג דיאטתי, מטעה. גם שוקולד יכול להיות דיאטתי, תלוי כמה אוכלים ממנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה..
אני15/04/2009ויש לי עוד שאלה.. אני בת 22 עוד מעט גובה 154 שוקלת 49 כמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרזות בערך 3-4 קילו. ואני עושה גם ספינינג 3-4 פעמים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי עוד שאלה למעלה..
אני17/04/2009אפשר בבקשה להתייחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להוריד במשקל צריך להיות
עינת לב ארי17/04/2009במאזן אנרגיה שלילי. למשל, אם בהערכה גסה את גופך צורך כ1800 ק"ל ביום, על מנת להיות בגרעון יומי של 500 ק"ל את צריכה לאכול 1300 ק"ל.
אני לא יכולה לאמר לך דרך הפורום כמה קלוריות בדיוק את צריכה, על מנת לעשות זאת עלייך להגיע לדיאטנית שתעזור לך לעשות זאת במדויק ותעקוב אחר הירידה במשקל ובאחוזי השומן וההיקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירכיותסיגלי09/04/2009
שלום וחג שמח,
רציתי לשאול פירכיה אחת שווה לכמה פרוסות לחם קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריכית אורז עגולה =פר' לחם קל
עינת לב ארי12/04/2009כמובן שבערך. בפריכית 36 ק"ל ובפרוסת לחם קל 40 ק"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת ...דנה08/04/2009
שלום,
ילדתי לפני כמעט שנתיים ואני עדיין מניקה ..גובהי 1.64 ומשקלי כרגע 58 ק"ג.
סיימתי את ההריון במשקל תקין ואף נמוך במקצת ממה שהייתי בד"כ (50-51 ) ומאז הלידה ועד כה עליתי בסה"כ כ 7-8 ק"ג.
בשנה וחצי האחרונות התחלתי דיאטות (שפויות ) אינספור פעמים , הצלחתי להתמיד כחודש-חודש וחצי בכל פעם (עם תפריט של 1300 קלוריות בערך + פעיות גופנית פעמיים בשבוע למשך 45 דקות ), בכל פעם ירדתי כ 2 ק"ג אך לאחר מכן עליתי אותם בחזרה לאחר התקף זלילה ...
מפעם לפעם היה לי קשה יותר לרדת המשקל אך הצלחתי לרדת את 2 הק"ג ההתחלתיים ושוב עליתי בחזרה עם ריבית ..
לפני חודש וחצי שוב התחלתי לשמור עם תפריט של 1300-1400 קלוריות שקיבלתי מדיאטנית אבל אני לא מצליחה לרדת אפילו גרם !!!! אני לא יודעת מה קרה לגוף שלי ואני ממש מיואשת , פשוט נתקעתי על המשקל ואני לא זזה . אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר כיוון שאני מאוד מקפידה על התזונה ועל הפעילות הגופנית ובכל זאת המשקל לא זז!!!! אנשים סביבי אומרים לי שרזיתי קצת אך אני לא מרגישה , היום נשקלתי וגיליתי שאף עליתי חצי ק"ג !!! מה קורה פה???
האם בגלל ה יו-יו שעשיתי בשנה וחצי האחרונות הגוף שלי לא מגיב? האם יש סיכוי לראות תוצאות?
עשיתי בדיקות דם לפני כחודשיים והן יצאו תקינות .
אולי אני צריכה לרדת לתפריט של 1200 ? (הבעיה שאני נשארת רעבה בתפריט זה - אני עדיין מניקה ..) הדיאטנית הציעה לי לאכות 1500 קלוריות אך זה נראה לי מופרז ואני לא רואה תוצאות גם בתפריט של 1300 ...בקיצור- יאוש
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת שלום. אכן מצב מאוד מתסכל
עינת לב ארי12/04/2009אך השאלה למה את לא יורדת בדיאטה של 1300 ק"ל? בדרך כלל הסיבה היא שלא ממש מקפידים על התפריט ואולי אוכלים מבלי לשים לב. האם את אוכלת בלילה, אולי מתעוררת ומנשנשת מבלי לזכור?
אני יכולה לאמר לך שאם כל הבדיקות שלך תקינות אין סיבה שבתפריט 1300 מוקפד, ופעילות גופנית מתאימה תרדי בהיקפים ובמשקל בהדרגה. אין ספק שצריך להתמיד ולמדוד נכון את השינויים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכולם..יש מישהו שמתחיל דיאטה בקרוב?סוזאן06/04/2009
שלום לכולם,
שמי סוזאן ואני מעוניינת להתחיל בדיאטה בקרוב, אך אני מחפשת מישהי שמעוניינית לעשות דיאטה בקרוב
כדי שנתחיל יחד ואחת תתמוך בשנייה בפורום זה..
אם יש משיהו מכן שמעוניינן שנהיה שנתחיל ביחד ..אשמח לדעת
סוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סוזאת , אולי אוכל לעזור..
נ10/04/2009קראתי מה כתבת.
ובכן... אני יודעת שזאת מעין פרסומת אבל לא ממש....
יש תוכנית אוכל מדהימה (אני משתתפת בה). קוראים לה "גדולות" בהנהלתו של ד"ר קיציס, קרדיולוג באיכילוב - התוכנית כוללת ספורט (משחקות כדורגל בהפוך על הפוך בכייף שלא ניתן לתאר), יש אוכל בעיקר בלי קמח וסוכר ומה שהכי חשוב קבוצה טיפולית עם פסיכולוגית.
בתחילת מאי מוקמת קבוצה חדשה. ממש מומלץ. בעיקר הקבוצה הטיפולית עושה את ההבדל כי לא מדובר ב"תמיכה" אלה בעבודה אמיתית
יש אתר בנט ...לא זוכרת - קוראים לזה "גדולות". חפשי
אם את רוצה את יכולה להתקשר אלי 054-2266768
נינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה. תהליך של שינוי בקבוצה תמיד
עינת לב ארי12/04/2009יותר נעים ויוצר סביבה תומכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מחפשת חברה לדיאטה
טל15/04/2009שמי טל ואני מנסה לעשות דיאטה בזמן האחרון, חסרה לי התמיכה החברתית והיכולת לחלוק עם משהיא שעוברת תהליך דומה לשלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת נוזלים.@05/04/2009
שלום.
בדיאטת נוזלים מותר לשתות גם מרק שהוא לא דל קלוריות?
מותר בעצם כל מרק?ומה במקרה שהמרק מכיל עוף?
ומה לגבי קפה?מותר לשתות?
מחכה לתשובה,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי נתן לך את הדיאטה הזו ולמה?
עינת לב ארי05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה@
@06/04/2009רק לידע כללי,תוכלי לענת לי?בבקשה=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, משום שאני מתנגדת לדיאטות מסוג
עינת לב ארי06/04/2009אלו.
אין לי מה לאמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להשלים עם המצב?טלי03/04/2009
שלום רב ,
ראשית ,תודה רבה.
שמי טלי בת 28 ,גובה: 1.71 משקל:95.
לפני כשנה ניסיתי לעשות דיאטה,שמרתי מאוד (חוץ מפעילות) ולא ירדתי כלום.
הלכתי לרופא משפחה וגילנו כבד שומני ,הפרעות בתפקודי כבד,כולסטרול ,שומנים בדם גבוהים מאוד
התחלתי ללכת לדיטאנית של הקופה ,התמדתי מאוד במשך 4 חודשים ,פגישה פעם בשבועיים.
בתקופה הזו השתדלתי לעשות פעילות גופנית,לא ממש הצלחתי אך הליכה פעם בשבוע עשיתי.
כמו"כ שמרתי ולא אכלתי ללא חשבון .
בפגישה האחרונה כשהייתי אצלה היא אמרה לי שהיא רואה שאני משתדלת ואין טעם יותר לפגישות
שלנו,שכנראה יש לי הפרעה בחילוף חומרים ועלי להשלים עם המשקל והמצב כי אין מה לעשות עם
מקרים כאלו.
האם יש למשהו פיתרון ,אשמח מאוד לשמוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן אפשר להבין את תסכולך הרב.
עינת לב ארי04/04/2009ויש לי שתי שאלות:
1. האם בצעת בדיקות דם חוזרות לאחר תקופת הטפול אצל הדיאטנית ומה היו התוצאות?
2. האם יש סוכרת במפשחה שלך ויש לך מחזור סדיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לחזור לשמירה?מאיו24/03/2009
היי אני מאי בת 17 גובה
1.61
משקל 46
אני אחרי דיאטה אינטנסיבית שעשיתי בחופש של שנה שעברה במהלכה ירדתי 10 ק"ג ועליתי 3 ק"ג.
עכשיו אני כבר לא שומרת כמו פעם וכל החודש הזה לצערי הגדול אכלתי יותר מ 2500 קלוריות ליום בלי הגזמה לא תמיד ממאכלים בריאים.
טחנתי דגני בוקר של כריות עם שוקולד נוגע,ועוגי מצופה בשוקולד,סוכריות על מקל,חטיפים,וחלות,ומה לא...ובאמת אכלתי לא מאוזן ,המון אוכל וכפול מהרגיל
אם ביום רגיל ככשמרתי אכלתי יוגורט אחד..אז החודש אכלתי ביום 3 יוגורטים וככה ברוב המאכלים.
אכלתי בלי לחשוב,ואחרי שסיימתי לאכול הייתי עצובה וכעסתי על עצמי שמא אני ישמין וכל הדרך הקשה שעברתי לא שווה את זה..וכו'
יש לציין שעשיתי החודש ספורט..
פעמיים בשבוע הליכה מהירה של שעה עם דקה ריצה כל יום.
שיעור של עיצוב הגוף במשך חצי שעה ואירובי ריקודים שעה ,בין לבין עליתי המון במדרגות והללכתי לבית ספר ברגל.
אבל אכלתי המון המון ובאמת המון וכל יום סיימתי עם תחושת מלאות וכאבי בטן עם תחושה בפה נעימה מלאת טעמים טובים אבל בראש עם תסכול עצב עצבים ופחד להשמין.
יש לציין שהגוף שלי בנוי די טוב הרגליים מחוטבות וכך גם הידיים ,אין לי צדדים בולטים מדי וגם לא ישבן,אבל הבעיה היא שיש לי כרס ממש נפולה ממש צמיגונים מעצבנים כאלה שלא יורדים.
ואני מעמיסה עליהם עוד אוכל שומני ולא נחוץ
השאלה הענקית שלי...היא איך זה יכול להיות שנשקלתי היום אחרי כל החודש הזה ועליתי רק קילו אחד..זאת אומרת שקלתי 45 ועכשיו 46 ..אבל הבטן גדלה מאוד אני רואה..
אבל עדיין אין כזה שינוי?
ממה זה יכול להיות?
ומה אני עושה על מנת לחזור לשמור כמו פעם?
אני חייבת לקזז באוכל ולאכול בריא כמו פעם..
שהייתי אוכלת מסודר ..בארוחת בוקר-כריך מלחם קל מלא עם קוטג' מלפפון גזר ופרי.
ביניים מסטיק ללא תוספות סוכר.צהריים מנת בשר,פחממה והמון ירקות.ביניים-פרי. ערב-יוגורט ועוד פרוסה עם קוטג'
והייתי עושה המון ספורט
אבבל עכשיו לא יודעת למה..אבל אני רואה את הגוף שלי ככה ואני עדיין לא שלמה איתו בגלל הבטן שלי שתמיד היא הייתה קיימת והייתה מפריעה לי..אבל בכל זאת אני רואה שאני רזה ושאני אוכלת לפעמים שטויות ואני לא משמינהמלא אז אני מרשה לעצמיי אבל אני בעצם דופקת הכל כי מכל עלייה קטנה ועוד אחת ועוד אחת בסוף עולים מלאאא..
תעזרו לי אני חייבת מוטיבציה ועצות להמשיך..
בבקשה מכם!
מאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מאי, הספור שלך דומה לספור
עינת לב ארי24/03/2009של המון בנות שעושות דיאטה. סופה של כל דיאטה חריפה, גם אם מוצלחת, הוא התקף זלילה שנובע מהצורך בפיצוי. הרעבת את הגוף שלך והוא דורש את האוכל שמגיע לו.
לגבי הבטן, קשה לי להאמין שפעם תאהבי אותה כפי שהיא ואני יכולה להבטיח לך שגם אם תרדי עוד במשקל, מבנה הגוף שלך לא ישתנה. על פי דברייך וחוסר שביעות הרצון שלך מגופך, יש חשש שאת מפתחת הפרעת אכילה. על כן העזרה שאת צריכה עכשיו היא עזרה מקצועית של דיאטנית בעלת ניסיון בהפרעות אכילה ופסיכולוגית שמתמחה בתחום. זאת כדי לסייע לך להשלים עם הגוף שלך וללמוד לאכול בהתאם לצרכים הפנימים של הגוף ולא מתוך רצון לרזות וכן לעזור לך להמנע מתחושות האשמה שמציפות אותך לאחר אוכל שהוא מוגזם בעינייך, ויתכן שהוא בכלל לא כך, כפי שראית בשקילה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)