מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחילה דיאטה ויש לי שאלהטש22/03/2009
כבר כמה ימים שאני מתחילה לאכול באופן מסודר אך נשברת במהלך היום , היום קמתי ושוב יום חדש ועד עכשיו (צהרים) אכלתי ארוחת בוקר טובה ובניים בריאה. ילדתי לפני כמה חודשים תאומים ויש לי ילדה נוספת בת 3 העיסוק עם התאומים הוא מאוד אינטנסיבי במיוחד עכשיו שהם מתחילים לאכול פרות וירקות אני כל היום סביבם וזה משכיח ממני לאכול באופן מסודר אלא רק שאני מרגישה רעב וזה רעב גדול אז אני טורפת ומתקשה להפסיק לאכול אותו הדבר קורה לי בערב אחרי שהילדים שוכבים לישון אני מרגישה כמו נפילת מתח וחשה רעב ועד רעב בעיקר אני רוצה מתוק. אני גם מרגישה שאני רוצה לפצות את עצמי בזמן הזה שיש לי סוף סוף בנחת ומתענגת במתוקים האם תוכלי לתת לי כמה עצות לגבי הקשיים שציינתי תודה טש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתארת מצב לא קל שבו אין לך
עינת לב ארי22/03/2009כמעט זמן פנוי לעצמך. לא רק לאכילה אלא גם לצרכייך האישיים. כשכבר מגיע רגע כזה , את פונה לאוכל לא רק כמשקיט רעב אלא גם כמרגיע ומפצה ועל כן מדובר באכילה רגשית שאיננה תואמת בהכרח את צרכי הגוף.
אני מציעה לך לא לנסות בשלב זה לעשות דיאטה כי אם לשמור על אכילה סבירה עד כמה שאפשר. עדיף שתאכלי יותר לחם ודגנים מלאים במהלך היום ותשמרי על ארוחת ביניים גם אחה"צ על מנת שלא תגיעי לערב מאוד רעבה. כמו כן עדיף לאכול את המתוק שאת זקוקה לו בערב בתחילת הארוחה ולא בסופה ואז תוכלי לשלוט בכמויות.
דבר נוסף הוא לנסות לייצר אוירה נעימה ולשכב בשקט ובנוחיות, לאחר שהילדים הלכו לישון. לנשום נשימה מודעת ומרגיעה לפחות 5-10 דקות. לבצע הרפיה "במוח" ורק אז לאכול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעצותייך
טש24/03/2009תודה על העצות, איישם אותם. * כמה שאלות לי אליך: האם זה נכון להשתמש במסטיק כמרגיע רעב שנראה לי "רגשי", האם הלעיסה לא מעוררת רעב נוסף כי היא מפעילה את שרירי הפה והקיבה? * האם זה נכון לשתות כוס מים לפני תחילת הארוחה כדי למלא את הקיבה? * האם יותר נכון לי להתחיל את הבוקר (7-7:30) בעוגיה וקפה או ביוגורט עם פירות (אני מאוד אוהבת)? תודה טש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום דבר לא צריך להרגיע רעב
עינת לב ארי24/03/2009אמיתי. צריך לאכול בצורה כזו,על מנת שלא נגיע לרעב משמעותי שנצטרך ל"הרגיע" אותו. גם ברעב רגשי צריך לטפל, ופה המסטיק לא בהכרח יעזור אלא רק טפול מקצועי..
לגבי שאלותייך האחרות:
לשתות כוס מים לפני כל ארוחה זה בסדר גמור.
לאכול בבוקר יוגורט ופירות זה עדיף על פני קפה ועוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לשים בכריך?סיגלי21/03/2009
אשמח עם תכתבי לי מה אפשר למרוח בכריכים שלי,לבוקר ולצהרים? כי האמת שכל בוקר אני שוברת את הראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את אוהבת?
עינת לב ארי21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוק, מלוח ועוד
סיגלי21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל ממרח מתאים בתנאי שיהיה בריא:
עינת לב ארי21/03/2009למשל: מהמתוקים: ריבה ביתית, דבש עם מעט חמאה.
מהמלוחים: חמאת בוטנים, חומוס מופחת שומן (לייט), פסטרמה, גבינה צהובה או מלוחה, גבינה לבנה + זיתים, לבנה וזעתר, טונה עם מלפפון חמוץ וקצת מיוז, פסטרמה חסה ועגבניה עם חרדל וכהנה וכהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות..דנה20/03/2009
כמה קלוריות יש בפרוסת חלה? לפני שנה התחלתי דיאטת פחמימות. בשבוע האחרון התחלתי לאכול אורז(לא בהגזמה)ואכלתי עם זה פרוסת חלה.. האם אני ארגיש שעליתי במשקל בעקבות כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסת חלה מכילה כ80 ק"ל. על פי
עינת לב ארי20/03/2009מה שכתבת הרי לא היה שינוי מיוחד במשקלך לאחר שאכלת פרוסת חלה ואורז. כנראה שזה בסדר עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית התמדהרחלי09/03/2009
שלום רב!!! שמי רחלי ואני אחרי 2 לידות, מאז ומתמיד הייתי בחורה מלאה וכמובן שאחרי הלידות הפכתי לבחורה שמנמנה. אני יודעת מה לאכול, הייתי בעבר בשומרי משקל שעזרו לי מאוד ובזכותם ירדתי 11 קילו. השאלה היא כאשר אני מגיעה למשקל המיוחל, האם תזונתי אמורה להיות לכל החיים תזונה דלת קלוריות כמו שאכלתי לאורך כל הדיאטה בכדי לשמור על המשקל "הרצוי"? כיום אני בתהליך חדש של הורדה, די מנסה לעמוד בתפריטים של שומרי משקל (יש לי את החוברת מההרשמה הקודמת שלי). המעידות הקטנות שלי וקצת סטייה מהמסלול והשיגרה שלי גורמות לי להשמין שוב. אומנם לא למימדים גדולים כי אני מספיקה לעצור ויורדת 5 קילו ועולה אותם שוב חזרה וככה הופכת את הגוף שלי ליויו. טיפים להתמדה ושמירה אשמח לקבל רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רחל. הטיפ העקרי שלי אלייך הוא
עינת לב ארי11/03/2009לא לעשות דיאטה אלא לאכול בצורה בריאה ומתונה תוך פעילות גופנית סדירה ואז משקלך יתייצב על ערך מתאים וטבעי לגופך.
הסיבה לכך שאת עולה בכל פעם במשקל היא שאת "נכנסת" לדיאטות ולאחר תקופה, "יוצאת" מהן. כנראה שהפערים בין האכילה בזמן דיאטה לבין זמן של "לא" דיאטה, הם גדולים וזה יוצר את התנודות הרבות במשקלך, דבר שהוא מאוד לא בריא לגוף, ובמיוחד לעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליפי סוכר בעוגיות ועוגותמורן03/03/2009
שלום למנהלות הפורום הנכבדות אני רוצה לתת משלוח מנות לשכנה שסובל מסרת (סוג לא ידוע לי...) כיצד עליי לנהוג מבחינת תחליפים לסוכר בפרט ולכל מה שבעייתי בכלל ? אשמח לקבל תשובה, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך וכל הכבוד על ההתחשבות
עינת לב ארי03/03/2009בצרכיה של שכנתך.
חולי סוכרת אכן צריכים להזהר באכילת סוכר וקמח לבן. מצד שני הם יכולים לאכול מזונות בריאים שאינם מכילים סוכר כמו: שקדים, אגוזים, פיצוחים (בוטנים). גם בייגלה מקמח מלא, במבה, פופקורן ועוגיות או קרקרים מקמח מלא מלוחים.
אם רוצים מזונות מתוקים הרי יש כאלו בשפע: שוקולד ללא סוכר, עוגיות ללא סוכר, עוגות, חלבה ועוד.
בהכנת מזונות אלו מחליפים את הסוכר בממתיקים שונים כגון: סורביטול, סכרין, ועוד.
אם את רוכשת את המזונות במרכולים גדולים סביר להניח שאותם מוצרים הם תחת פיקוח ואינם בעייתיים.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ?lesa20/02/2009
כמה צריך לכתוב על ההלכיון שאני שרפתי קלוריות וזה אומר שאני ירדתי חיצי קילו או קילו אה ? כמה קלוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא הבנתי את השאלה..
עינת לב ארי20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחזקים מעמד בדיאטה במחלהאמא בת 3919/02/2009
שלום, אני בת 39, אם ל-3, אשה עובדת המון שעות וסובלת מעודף משקל גדול (שוקלת 109 ק"ג וגובהי 160). לאחרונה, בגלל מכלול סיבות הגעתי סוף-סוף לדיאטתנית של מכבי וקיבלתי קצת שוק מאיך שהציבה את מצבי (כנראה שלא קלטתי עד כה את חומרת המצב כי אני אישה יפה ותמיד מטופחת ולא בהכרח הרגשתי דוחה במצבי, לפחות לא עד כה). פתאום, נפל לי האסימון והאמת גם קצת נכנסתי לדכאון מהעובדה שיש לי כ"כ הרבה עודפים ולא יודעת אם אצליח לעמוד במשימה. אבל, עשיתי צעד ראשון ובאמת מצאתי גם קצת זמן לעצמי בין ים המשימות בבית עם הילדים. אולם, לפני כשבועיים איך שהתחלתי חליתי בצינון קשה מאוד שהוביל לדלקת בסינוסים ואני מקבלת אנטיביוטיקה וממש קשה לי לשמור, אני חלשה ולא בא לי לעשות כלום. מה עושים? איך מתגברים ובכל זאת מצליחים לשמור? איפה מוצאים זמן להכין אוכל דיאטתי כמרגישים כ"כ רע??? תודה על עצתכן ועידודכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך. אכן עודף המשקל
עינת לב ארי19/02/2009שלך גדול וחשוב שתורידי ממנו בהדרגה על מנת שלא תפתחי מחלות שונות הקשורות לעודף משקל כמו סוכרת יתר לחץ דם ומחלות לב. לעומת זאת, כדי לשמור על בריאותך יש לעשות זאת בהדרגה, ולא בטוח שצריך להגיע לטווח המשקל הרצוי שהדיאטנית הציבה בפנייך. לעתים גם ירידה של 10-15 ק"ג יכולה להספיק במיוחד שאת מתארת שאת מרגישה טוב עם עצמך וגופך וזה דבר נהדר ויקר שיש לשמור עליו. כמו כן, אני בטוחה שהדיאטנית לא התכוונה ליצור בך הרגשה של דחיה כפי שציינת..
לגבי מצבך הנוכחי: קשה לי לענות לך בגלל שאני לא יודעת מה קרה עד כה? כמה ק"ג ירדת, אם בכלל, כל כמה זמן את נפגשת עם הדיאטנית? האם שוחחת איתה על הקשיים שלך?
באופן כללי, כשמרגישים לא טוב ומקבלים אנטיביוטיק'ה לא כדאי להתאמץ יותר מידי בפעילות הגופנית אך כדאי להשאר במסגרת התפריט עד כמה שאפשרי לשתות הרבה ולנוח.
שיהיה בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו!
קורל10/06/2009היי אני שוקלת 69.6 והגובה שלי הוא 1.70 ואני בת 14(כן אני יודעת שאני גבוהה....)לפני שנה שקלתי פחות 10 קילו ומאז שקיבלתי מחזור והתחלתי לdבוהה(בערך ב8 ס'מ) שמנתי ודברים שהיו באים עליי יפה ,עכשיו כבר לא ואני עוד מעט מידה 42 שפעם הייתי 38 וכל זה בגלל שעכשיו הגעתי לחטיבה והלחץ של המבחנים והכל אז הפסקתי לירקוד .. שבעצם אני רוקדת מאז שאני זוכרת את עצמי אני פשוט הייתי חולה על זה והפסקתי כבר שנתיים לירקוד ואני רציתי כצת לחזור ניסיתי ללמוד ריקוד ופשוט היה לי קשה והתחלתי ליבכות כי אני הייתי פעם רוקדת פשוט יפה וגם כי שמנתי ולמרות שאצלי לא כ'כ בולט שאני משמינה כי אני התחלתי ללכת עם חצאיות מטעמי דת...ואני פשוט לא שמתי לב וכשהייתי עם מכנסיים הייתי שמה לב לכל גרם (זה מה שטוב בחצאיות :-)חחח)ועכשיו אני רוצה לחזור למשקל שהייתי ולהתחיל לירקוד ולהוריד את רוב הק'ג בחזרה ! אני רוצה לדעת גם אם זה נורמאלי שעליתי 10 קילו בשנה!!!! יכול להיות בגלל גיל ההתבגרות .אז אפשר גם לקבל טיפים שיוכלו לעזור לי !!!! וגם על כללים שחייבים להקפיד עליהם על כמה קלוריות אני צריכה ביום ומה הספורט שיכול לעזור לי וכמה זמן וכמה פעמים אני צריכה לעשות אותו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קורל. אכן הבעיה שלך מאפיינת
עינת לב ארי13/06/2009את גיל ההתבגרות. הגוף עובר שינוי גדול: יש צמיחה לגובה ( שאצלך היתה משמעותית מאוד) ועלייה במאסת השרירים והעצמות, כמו גם שינוי באחוז השומן. כל זאת עקב שינויים הורמונליים שמכינים את גוף המתבגרת לקראת מחזור חודשי ויכולת הולדה. כמובן שהשינויים הללו גורמים לשינוי במשקל שהוא לאו דווקא השמנה כי אם שינוי פנימי בהרכב הגוף.
הפגיעה ביכולת לרקוד שאת חשה היא לא בגלל שהשמנת כי אם בגלל שהפסקת לרקוד וצמחת וגבהת. אם תחזרי לרקוד גם במשקלך הנוכחי תראי שלאט לאט תגלי שלא שכחת כלום, להיפך יש יותר בשלות ואורך לתנועות בגלל שהגוף בוגר.
לגבי תפריט, כדאי שתתייעצי עם דיאטנית שתרכיב לך תפריט מאוזן ובריא שלא יפגע לך בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לרדת 5 קילו...ענבר ט.16/02/2009
שלום...לפני הכול רציתי לומר לכם כל הכבוד על האתר יישר כח!!! אני בת 16 גובהי 1.65 ואני שוקלת 60 קילו אני רוצה לרדת 5 קילו..בלי דיאטה חזקה מדיי אני אשמח להצעות כדי לרדת את ה5 קילו האלה... תודה מראש ענבר...ושוב יישר כח על האתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ענבר. אולי כבר קראת כאן
עינת לב ארי16/02/2009בפורום מספר פעמים שאין מטרתו לתת תפריטים לירידה במשקל. מה שכן אני יכולה לתת לך מספר טיפים:.
א. שלבי פעילות גופנית סדירה בתהליך.
ב. רשמי את מה שאת אוכלת ונהלי יומן מזון.
ג. החליטי שאת אוכלת רק מזונות בריאים וביתיים ולא אוכלת בחוץ.
ד. אכלי לפחות חמש ארוחות ביום.
ה. שתי מים לפני כל ארוחה ובסוף כל ארוחה. זה עוזר להגדיר גבולות.
ו. אל תישקלי יותר מפעם בשבוע.
ז. הגדירי לעצמך מטרות שהן לא רק משקל. למשל : הורדת אחוזי שומן, הורדת היקפים, עמידה במשימות וכהנה וכהנה.
ח. פרגני לעצמך לאכול מידי פעם משהוא לנשמה. כמובן בהתאם להעדפותייך האישיות: כמו שוקולד או גלידה..
בגדול, כדאי להוועץ בדיאטנית קלינית ולא להתמודד לבד עם התהליך.
בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה דחופה לגביי דיאטת הלימונ
ונסה09/02/2010היי שמי ונסה אני בת 22 ואני יחסית דיי רזה: גובהי 167 משקלי 55.
עד לפני הגיוס לצבא משקלי עמד על 52 קילו באופן קבוע, ולאחר הצבא עליתי ל58 קילו וכהשתחררתי הוא ירד מעצמו ל56 ולצערי נתקע ככה. מטרתי היא לחזור אל המשקל שלפני הצבא 52 קילו.. (אף על פי שזה נשמע רזה מידי אבל זה ממש לא... זה היה ממש מתאים לי כיוון שיש לי חזה וישבן דיי מלאים, כעת אני מקבלת תגובות נוראיות מאנשים כלפי העלייה שלי במשקל, וגם אני מרגישה גרוע לגביי הגוף שלי שכל החיים חייתי בתור ילדה רזונת).
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע, ומקפידה על תזונה בריאה ודיאטית (בערך 1000 קלוריות ליום) כבר חצי שנה !!! אך לצערי איני רואה תוצאות (זו לאחר שניסיתי את כל סוגי הדיאטות ה"בריאות" והתייעצתי ובניתי תפריט עם דיאטנית).
לפני שבוע דברתי עם חברתי שגרה בלוס אנג'לס והיא טוענת שהיא ירדה 7 קילו בעשרה ימים כיוון שפעלה עם דיאטת הלימונים (מיץ למונים אורגני, מייפל אורגני, פילפל חריף ומים), זה נתן לה את הדחיפה לרדת למשקל הרצוי ועכשיו היא כבר שלושה חודשים שומרת על המשקל שהצליחה להגיע אליו בקלות בעזרת דיאטת הלימונים בכך שהיא בנתה לעצמה תפריט והתחילה להתאמן.
ברצוני לנסות את הדיאטה הזאת אבל לתווך של 4-5 ימים כיוון שברצוני להוריד רק 3 קילו ממשקלי, ואז להמשיך לשמור על המשקל כמו תמיד...
קראתי המון כתבות באינטרנט לגביי הדיאטה הזו ולפי מה שראיתי שאין בה משהו לא בריא (רק הקטע של ההרעבה שזה לא מה שאני חוששת ממנו או מההשלכות שלו, אגב כל מי שניסה את הדיאטה הזו טוען שכלל לא מרגישים ברעב או חולשה ההפך מקבלים ההרגשה של טהורות) הבנתי שזה דווקא מצויין למעיים ולעור הפנים...
אנא מכם אני חייבת לדעת אם יש לזה עוד איזה שהן השלכות, או אם זה יכול להזיק לי בדרך כל שהיא? אני יודעת שבדרך כלל אחרי דיאטות כאלה קופצים חזרה למשקל אבל עובדה שחברתי סטפני כבר שלושה חודשים עומדת על אותו משקל (כמובן כיוון שהיא מקפידה על שמירה)
אנא מכם תעזרו לי אני מחכה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת לימונים
סיון דוד09/02/2010הי ונסה
אף דיאטה לא הוכיחה את עצמה לטווח הארוך (3 חודשים זה לא טווח ארוך,!!!! בואי תחכי שנה ותראי מה קורה איתה, רוב הסיכויים שהיא תעלה הכל חזרה) .
ה"דיאטה" היחידה שהוכיחה עצמה לטווח הארוך היא הקפדה על תזונה נכונה והרגלי אכילה נכונים.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במישקל:ביום חמישי בבוקר שקלתיס.15/02/2009
60.9. יומיים לא נישקלתי והיום בבוקר,יום ראשון,שקלתי 61.8. עכשיו,ביומיים האחרונים אכן חרגתי די הרבה מתפריט השמירה שלי, דבר המסביר את העלייה של כמעט קילו.(אכלתי הרבה יותר ממה שאני רגילה...). שאלתי: אם מהיום,אני חוזרת לאכילה רגילה לגמרי,בלי צום וקיזוז,האם יש סיכוי שארד חזרה ל60.9 בערך(מישקלי בדר"כ נע סביב זה).?? חשוב לציין,אני עוסקת קבוע בפעילות גופנית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שכן. התנודות
עינת לב ארי15/02/2009במשקל מיום ליום לא משקפות דווקא את אחוז השומן בגוף אלא יותר את השינויים בנוזלי הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוח להמשיך את הדיאטהשושי15/02/2009
אנחנו קבוצה של 3 זוגות שלקחו יוזמה והחליטו להיפגש אחת בשבוע ולדרבן את החברים לרדת במישקל. במפגשים אנחנו נשקלים>מדברים עלהצורך בהורדת משקל>על שינוי>על אכילה מאוזנת ועל הקשיים שמתעוררים במהלך הדיאטה. במשך 6 חודשים כל אחד ירד בקצב הגיוני ומבוקר אבל בחודשיים האחרונים אנחנו תקועים! עולים יורדים עולים יורדים....איך ממשיכים הלאה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. ראשית כל הכבוד על
עינת לב ארי15/02/2009היוזמה וכוח הרצון. אין ספק שתמיכה משפחתית וחברתית בתהליך הירידה במשקל מאוד מסייע.
לגבי התוצאות העכשויות: בכל תהליך הורדת משקל יש חלק שבו יש האטה משמעותית שנובעת מסיבות שונות כגון: "התרגלות" של הגוף לתפריט, פחות הקפדה על כמויות וסוג המזון, פחות הקפדה על המנעות מנשנושים ועוד.ואולי בכלל הגעתם למשקל ואחוזי שומן שלא מאפשרים עוד ירידה במשקל.
מכיון שאני דיאטנית קלינית שמאמינה שהתפריט צריך להיות בנוי על סמך הנתונים האישיים של הבן אדם, אני יכולה להמליץ לכם להזמין דיאטנית בתשלום שתבצע אבחון מדויק למצבו של כל אחד מכם שיכלול: מדידות של גובה משקל היקפים ואחוזי שומן ותבדוק אם התפריט האישי מתאים ורק לאחר מכן תהיה לכם אפשרות להמשיך הלאה עם תוצאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה,סטפר חדש ושאר ממתקיםבחורה עצובה11/02/2009
צהריים טובים! ,גובהי 166 לערך ומשקלי 84 לערך. מאז ומתמיד נאבקתי במשקלי. מעולם לא הייתי נראית שמנה מידי,אך מבנה הגוף שלי בצורה אגסית מובהקת,פלג גוף עליון צר ותחתון...גדול בהרבה.. לאחרונה התחלתי ללכת לדיאטנית קלינית,בעברי היה חשש לבעיה בבלוטת התריס ואני במעקב פעם בשנה לראות שהכל בסדר. היא הרכיבה עבורי דיאטה שמורכבת מכל דבר,לא דיאטת רצח,רגילה ובריאה. לערך כ1200 קלוריות. אמרה שעלי לעשות הליכות לפחות 3 פעמים בשבוע לפחות 45 דקות (קניתי סטפר כי הימים החמים באים,אני סובלת בחום) יש לי בעיה.. אני אוהבת נשנשים...תמיד בא לי,מתוק,מלוח..מה שבא. אני לא מסוגלת וגם לא אהיה מסוגלת להגיד לעצמי לא. אני לא מדברת על נשנושים כבדים כמו חבילת וולפים שלמה או משולש פיצה,שקית ביסלי. את זה לא ארשה לעצמי. אבל עוגיה פה שוקולד קוביה שם סוכריה פה..ביס שם. ואני חולת פסטות.. קשה..קשה לי אני מרגישה שאולי במעט מתחטבת..אבל ירידה משמעותית אין לי.אני ודעת שלרוב אנשים בתחילת דיאטה יורדים כל כך מהר אפילו בלי שום פעילות גופנית! ואני? שמנסה כמה שיותר ללכת בכל אפשרות,ומנסה לאכול הכי נכון שאפשר בהתאם לדיאטה..יורדת 2 קילו..ב3 שבועות.. הדיאטנית אמרה שיש אנשים שוראים עליהם אחרי תקופה את התוצאות בבום ולא מיד. אני כזאת?? *קניתי את הטוויסט סטפר. היום ..עד עכשיו הלכתי בעיר. האם המכשיר אכן יעיל כפי שנכתב?במיוחד עבור חיטוב פלג תחתון שכל כך מעיק עלי כל השנים? האם הוא נחשב כאימון אירובי מלא אם אתאמן כ45 דקות לפחות? בתודה,אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות לסטפר
אהרון11/02/2009פעילות יעילה. השתדלי כל יום. הורדת השומן אופטימלית ואיבוד השרירים מינימלי בעצימות 60-70% אבל אין המסת שומן נקודתית. התפלגות השומן נקבעת גנטית ואין אנו יכולים להחליט באיזה חלק מן הגוף נוריד. הורדת השומן הינה פרופורציונית והרזיה כללית תרזה גם את האיזור המבוקש אבל היחס ישמר. זה מבנה הגוף שלך ואת צריכה להשלים אתו. בנוסף לסטפר את צריכה פעילות בונה שריר כולל תרגילי בטן ומותניים. היא לא תוריד את השומן אבל תמצק את האיזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ספטר?
דנה11/02/2009אני מאוד מעריכה אותך..אל תדאגי לאט לאט ובטוח את תרדי בסוף. תנסי לאכול את העוגייה ואת השוקולד פעם בשבוע מאשר כל יום..אולי זה יעזור! הלוואי ותצליחי,אל תתיאשי דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי. ירידה של 2 ק"ג ב3 שבועות
עינת לב ארי11/02/2009היא סבירה ביותר. גם אם את חורגת מהתפריט שהדיאטנית נתנה לך בכ150-200 ק"ל ביום ואת מבצעת פעילות גופנית בסטפר ( למי שלא יודע, זה הוא מכשיר המדמה עליה במדרגות) הרי יש סיכוי שתמשיכי לרדת בהדרגה במשקל ולהתחטב. כמובן שמבנה הגוף הבסיסי הוא גנטי ולא יכול להשתנות לגמרי ועל כן אל תצפי ל "ניסים ונפלאות" אלא רק לשפור משמעותי.
בהצלחה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לכם! עזרתם לי מאוד:)
בחורה עצובה11/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!
עינת לב ארי12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולםלילך05/02/2009
הייי אני לילך בת 27 סטודנטית.. עליתי במשקל עם תחילת שנת לימודים... גובה שלי 1.58 ומשקל 64 מאוד רוצה להרזות..אבל לא יודעת מיהי דרך הנכונה לזה אשח אם תמליצו לי מודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הטובה בייותר היא שילוב של
עינת לב ארי05/02/2009תפריט בריא ומאוזן ביחד עם פעילות גופנית סדירה, אכילה מסודרת, שתיית מים מספקת והמנעות ממזונות מזיקים כגון מיצים קולה ודברי מאפה ופלים וחטיפים .( את יכולה לקרוא יותר על שיטתי, שיטת הרמזור לתזונה בריאה בספר חולצת בטן נועה רוצה להיות רזה).
כמובן שרצוי להרכיב תפריט אישי אצל דיאטנית שיתחשב בהעדפות האישיות שלך, סדר היום והאפשרויות של הכנת המזון, בכל זאת, את סטודנטית...
בכל מקרה קצב הירידה הרצוי צריך להיות 2-3 ק"ג בחודש ולא יותר מהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה ?סראאוש05/02/2009
נכון שאדם צריך להכניס ביום 1200 קלוריות אם אני מכניסה פחות מ 1200 ועושה פעילות גופנית וכתב לי במכשיר מסיום שאני שרפתי 500 קלוריות זה אומר שירדתי חצי קילו גרם ???? מחכה לתשובה ממך תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בידייך. 1200 ק"ל גורמות למאזן
עינת לב ארי05/02/2009אנרגיה שלילי, כלומר למחסור אנרגטי אצל רב האנשים. זה סך הקלוריות המינימלי שיש לאכול גם בדיאטות חריפות. אין צורך לקצץ עוד.
לגבי האימון: אם כל יום תוציאי את סך הקלוריות הזה בהנחה ותדייקי בכמות הקלוריות יש סכוי שתרדי במשקל , כמה, אינני יודעת משום שזה תלוי בגורמים שונים כמו משקלך ההתחלתי, אחוז השומן בגופך, היסטורית הדיאטות שלך והמצב הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרסיגל04/02/2009
אני בת 30+ ועובדת במשרד, השאלה שלי היא מה עדיף לאכול כארוחת בוקר,שלא יהיה בעל המון קלוריות,אני אוכלת בדרך כלל כמה עוגיות ולפעמים יוגורט, או כריך השאלה מה יותר עדיף,בכדי שלא היה רעבה עד ארוחת הצהרים! כי יוצא שהרבה פעמים אני מחפשת משהו לנשנש כי אני רעבה,ומה עדיף לנשנש מבחינת קלוריות? המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן כללי: פחמימות מורכבות ועשירות
עינת לב ארי04/02/2009בסיבים כגון: לחם מלא, שבולת שועל , דגני בוקר מלאים, יוצרים תחושת שובע ממושכת ועל כן עדיפים על עוגיות. יוגרט יהיה בדר אם תשלבי בתוכו דגנים מלאים.
כדי למנוע את הרעב לקראת הצהריים: תאכלי ארוחת ביניים קלה כמו פרי טרי או חופן שקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטקינסשרה03/02/2009
שלום! עד לפני שבוע עשיתי את דיאטת האטקינס במשך תקופה קצרה והורדתי כ-3 קילו (55 ק"ג על 161 ס"מ לאחר ירידה). יש לי שתי בעיות: 1. לאחר ירידה של שלושה ק"ג בעזרת אכילה לפי התפריט של אטקינס+ספורט (אך בשלב מאוחר יותר ופחות קפדני כיוון שאינני רציתי ירידה דרסטית) הירידה נעצרה ואיני מצליחה לרדת עוד, מדוע הירידה נעצרה וכיצד אוכל לשוב להוריד? 2. לאחר ייאוש רב מכך שאיני מצליחה להגיע למשקל היעד שלי, החלטתי להפסיק את האטקינס. חזרתי לאכול פחמימות בשבוע האחרון, במשך שלושה ימים באופן פחות מבוקר ואכילה יחסית מרובה של פחמימות (בגלל אירועים, דבר שאינו קורה לעיתים קרובות) ולאחר מכן קמות מופחתת יחסית, ובכל זאת, עליתי קילו ואני נראית מנופחת מאוד. למה וכיצד אוכל למנוע זאת? תודה מראש, שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה דיאטה זו אטניקס?
דנה03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
שרה03/02/2009עם כמות נמוכה מאוד של פחמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטקינס-דיאטה שנויה במחלוקת
אהרון03/02/2009דיאטה זו מבוססת על ההנחה שבאכילת חלבונים בלבד (דבר שהוא בלתי אפשרי),מוציאים לצורך פעולות העיכול והספיגה אנרגיה רבה יותר מאשר בעיכול מזון רגיל. אולם הירידה הבולטת במשקל המושגת בדיאטה זו נובעת, בין השאר, מהפרשת נוזלים מוגברת. האיסור לאכול לחם ודגנים וההגבלה על ירקות ומוצרי חלב מפירים את האיזון התזונתי בגוף ומחסירים מהתפריט מרכיבים תזונתיים חיוניים . לעומת זאת, דיאטה זו עשירה בשומנים רוויים מן החי ובכולסטרול. נקיטת דיאטה זו במשך ימים אחדים, אין בה נזק. אולם אם מתמידים בה תקופה ממושכת, נכנסים למצב שנקרא קטוזיס - שבו נוצרים גופי קטו, שהם תוצאת פירוק של שומנים, בלא נוכחות פחמימות. גופים אלה רעילים וגורמים נזק לשריר הלב ולכליות. הירידה במשקל המושגת בדיאטה זו היא אמנם מהירה, אך מקורה אינו רק באובדן שומן, אלא גם בפירוק רקמות שריר ובאיבוד נוזלים. מלבד זאת, הדיאטה משעממת, וממילא אוכלים פחות. מדובר בדיאטה מסוכנת, הפוגעת בשרירים ויוצרת חומרים רעילים בגוף. כאשר נתחיל לאכול פחמימות מחדש, נעלה שוב במשקל, ואף מעבר למשקל הקודם. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון!!
עינת לב ארי04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)