מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובסטיןלילי27/05/2011
האים קיימת סכנה בשימוש ארוך באובסטין קרם אני חוששת מיפני מישחה זו כי היא הורמונלית יש לציין שאובסטין עזר לי מאוד במשך חודשיים והפסקתי ביוזמתי ביגלל שאני פוחדת להישתמש לאורך זמן ממושך למרות המלצתו של הרופא שלי שכן להמשיך אני הפסקתי ..אציין שהתחלתי מישחה טיבעית בשם גינומונל ג'ל שעשויה מחומצה הידרוגנית וויטמין אי קיבלתי המלצות חמות מהרוקח בבית מירקחת ומיכמה בנות שהישתמשו .זוהי מישחה די חדשה שחלק קטן מהגניקולוגים מכירים האים אתם יכולים לנדב לי מידע על מישחה זו?האים אתם מכירים?לבינתיים אני מנסה תמיד אפשר לחזור לאובסטין תודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובסטין - תגובה
ד``ר איתן פאר28/05/2011סוג האסטרוגן הקיים באובסטין לא נספג סיסטמית , ויעיל מאד לתופעות מהם את סובלת. צדק הרופא שהמליץ לך להמשיך.
לגבי גינומול- אני מכיר, אך זו תרופה חדשה בשוק ומנסים לשווק אותה קצת באגרסיביות לטעמי, דרך רוקחים , הודעות באינטרנט ועוד.
עדיין אין איתה נסיון רב לאורך שנים.
מתוך נסיוני הרב כרופא, אני מאד מסוייג מכל דבר שמשווקים אותו בתור הפתרון לכל הבעיות ללא כל ציון לגבי תופעות לואי אפשריות והשלכות לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאובסטין
לילי28/05/2011לרופא שלום מה הכוונה האובסטין אינו ניספג סיסטמית האים אינו ניספג לדם ואין מה לחשוש מימנו לתווח ארוך מיסרטן וכדומה?והאים כל החיים אצטרך פעמיים בשבוע להחדיר אותו?אני בת 40 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאובסטין - תגובה
ד``ר איתן פאר28/05/2011אכן לא נספג לדם ופועל רק מקומית בנרתיק.
םעולתו חשובה ביותר לשימור תפקוד מיני, מניעת יובש נרתיקי ומניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן.
אין מיגבלה לגבי משך זמן השימוש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות גיל המעברדניאל27/05/2011
שלום אני בת 31, עם אנדומטריוזיס קשה.
בשל קרישיות יתר (אחרי PE) והומוזיגוטית לפקטור II אסור לי לקחת גלולות.
אני מטופלת בזריקת לוקרין מינון 11.25, כבר זריקה שלישית שלי ב9 חודשים האחרונים.
ב 3/11 קיבלתי זריקה וחודש וחצי אחרי התחילו לי כאבים ודימום אז נתנו לי שוב זריקה מינון של 3.75.
אני אמורה לעבור ניתוח הוצאת רחם מאחר שהרופאים החליטו שזה הפיתרון הכי טוב. אבל אני עוד לא מוכנה נפשית לרעיון ולכן בקשתי מספר חודשים, וכרגע הניתוח יהיה כנראה סביבות דצמבר כשהתוכנית היא לתת לי באופן יזום כל 3 חודשים זריקה על מנת למנוע מחזור וכאבים.
אני נורא סובלת מתופעות של גיל המעבר החל ביובש עז בנרתיק, ירידה קשה בחשק המיני עד כדי מצב של אי קיום יחסים בכלל. וגלי חום שממש מטרידים אותי ומיום ליום עושה רושם שאני משתגעת מהם.אני נוטה למצבי רוח,עצבנית מאוד.
מצב צפיפות העצם הוא אוסטאופניה, חסר לי ויטמין D בצורה משמעותית (7.3) וכן סידן, אני מטופלת בכדורים וטיפות
האם יש אפשרות לאור המגבלה להקל עלי מעט את התופעות???מנסיונכם מה עושים במצב שכזה???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר28/05/2011אכן את מתארת תופעות לואי קשות וידועות של הזריקות למינהן לדיכוי פעילות הורמונלית.
ואכן , על רקע הטרומבופיליה ממנה את סובלת אסור לך לקבל טיפול הורמונלי.
אבל ישנו טיפול שנהוג היה לתת אותו במשך שנים, הנקרא דנאזול, בכדורים, והוא יעיל למדי , וללא התופעות של דיכוי פעילות ההומונלית שלך.
תתיעצי , במ רפאת אנדומטריוזיס , הקיימת כמעט בכל בי'ח גדול, לגבי הטיפול הנ'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתופעות גיל המעברנורית25/05/2011
אני בגיל 49 .היתה לי הפסקה במחזור במשך חצי שנה . קיבלתי שוב מחזור פעם אחת ועתה שוב אין מחזור. אני סובלת ממצבי רוח משתנים במיוחד עצבות,מתח ונטיה לבכות.אני סובלת לפעמים מגלי חום ודפיקות לב מהירות..איכות השינה שלי נפגעה, שנתי לא רגועה ואיננה רצופה.התופעות פוגעות באיכות חיי ובתיפקוד היום יומי בעבודה ובבית.
כיצד אפשר לטפל בתופעות אלו ?שמעתי שיש טיפול הורמונלי במינון נמוך בשם איבאנה , האם הוא יכול לעזור?
נורית
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתופעות גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר28/05/2011שמעת נכון.
איבות חייך הולכת ונפגמת על רקע חסר פעילות הורמונלית תקינה ולכן חשוב שתקבלי טיפול, ובהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה מוגברתבת24/05/2011
אני בת 59 מזה 5 שנים סובלת מהזעה בחלק הגוף העליון גב חזה פנים ועד הקרקפת (לא בית שחי, וכפות ידיים) חולת לופוס מטופלת בפלקואניל ולכן לא לקחתי הורמונים רופא נשים אמר שזה לא תופעה של גיל המעבר .
תופעות אלו הם רק בקיץ בתדירות יום יומית מספר פעמים, בחורף אין לי כמעט
תופעות ,אלו ,
מיותר לציין שחיי הם מעבר לסף יאוש
אודה לתשובתך
בת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה מוגברת - תגובה
ד``ר איתן פאר25/05/2011צודק רופא הנשים שלך.
להמשך ברור עליך לפנות הן למחלקת עור ו/או לרופא המטפל בך במחלת הלופוס שכן יתכן וזו תגובה לתרופות שאת לוקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ - עד מתי?דנה24/05/2011
אני בת 52, מחזור כבר לא סדיר (אחת לכמה חודשים).
האם יתכן שעדיין יש לי ביוץ? (מרגישה כאבי ביוץ מידי פעם)
האם יש סיכון להיכנס עדיין להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - עד מתי? - תגובה
ד``ר איתן פאר25/05/2011הריון- לא
ביוץ- כן
הביציות בגילך כבר אינן ניתנות להפרייה למעט המקרים מאד נדירים ואקראיים לחלוטין, אבל כן מייצרים הורמונים ולכן עדין יש דימומים, פחות ופחות סדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בעייתיאסנת24/05/2011
אני כבת 50 לקחתי גלולות אפשר לומר 30 שנה מסוגים שונים,הפסקתי גלולות לפי המלצת רופא ב-1.2 לאחר מכן מחזורים לא סדירים של פעמיים בחודש בממוצע כל פעם שבוע,בפעם לפני אחרונה הדימומים גברו מאד מאד והפעם אני מזועזעת מהכמות העצומה האם זה טבעי,אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בעייתי - תגובה
ד``ר איתן פאר24/05/2011כן.
מקובל בגיל זה, ועל רקע הדימומים הקשים והבלתי סדירים, להכניס התקן מפריש הורמונים לרחם שיפסיק את הדימומים. זה נמצא בסל הבריאות לאינדיקציה זו, ובעלות מאד נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוראיילה23/05/2011
אני בת 45 נשואה +5 ב -3 חודשים האחרונים הייתי מקבלת מחזור כל 3 שבועות ועכשיו אני באיחור של 11 יום המזור האחרון 13.3 עשיתי בדיקת שתן ביתית ויצא שלילי אך אני מודאגת מהאיחור אני עם התקן תוך רחמי מה עלי לעשות כי הריון לא בא בחשבון בברכה איילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר איתן פאר24/05/2011לא מדובר בהריון. את מוגנת ע'י ההתקן.
מדובר בתחילת שינויים הורמונליים הגורמים לשיבושי ביוץ.
גשי לבצע פרופיל הורמונלי.
רופאך ידע בודאי מה ליעץ לך בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פיספונטים לטיפול בבריחת סידןמיכל23/05/2011
שלום רב
איך אני יודעת אם התרופה אקלסטה מתאימה לאמי?
היא שוכחת לקחת כדורים כל הזמן וקראתי באינטרנט על תרופה דומה למה שהיא לוקחת כיום (פוסלן) אבל ניתנת בזריקה אחת פעם השנה, האם היא יכולה פשוט לעבור לתרופה זו?
אני מתחילה להיות מודאגת ממצבה הבריאותי, תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פיספונטים לטיפול בבריחת סידן - תגובה
ד``ר איתן פאר24/05/2011היות ואין כלל נתונים לגבי מצב בריאותו,תפקודי כליות וכבד של אימא ומצב צפיפות העצם שלה וכן נסיגת סידן מהלסתות והצורך בשתלים בעתיד הקרוב, הרי לא ניתן לתת תשובה לשאלתך, שכפי שאת רואה מבוססת על הרבה עובדות קליניות.
לכן, טוב תעשי אם תקחי את אימא למרפאת עצם מטבולית, הקיימת בכל בי'ח גדול, ושם יוחלט הדבר על סמך מיכלול הנתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוראתי22/05/2011
בסד
אני בת 49 סוכרתית מאוזנת,לאחרונה שיבושים במחזור רק בקבלת כדורים יש מחזור וגם נראה לי שהמחזור לא מגיעה כי הזקיקים מתפתחים לציסטות (לפי אולטרסנט בגלל כאבים בצד ימין באגן) , כי אחרי הכדורים אני עשיתי אולטרסנט ביום 11 למחזור לא היו ציסטות אבל היו שני זקיקים בגודל של 13 ממ ורירית רחם 11 וגם החודש לא הגיעה המחזור הרופא נתן שוב פרלימוטור לשבועיים 2 כדורים ליום ויש לי כאבים באיזור הרחם ושחלות לא התחלתי לקחת הכדורים כי יש לי קולנסקופיה שבוע הבא, ואחרי קבלת המחזור צריכה לעשות בדיקת דם ביום ה-3 להורמונים ולפי זה נדע עם אני בגיל המעבר, אבל למה קורה שהזקיקים נהפכים לציסטות ורק ע"י הכדורים הם נעלמים , יש כדורים אחרים שאפשר לקחת לפני שהזקיקים יתפתחו לציסטות, והאם יש סיכוי שבגילי יש מצב לכניסה להריון טבעי.
תודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר איתן פאר23/05/2011כל אשר את מתארת שייך , נורמלי לחלוטין, לתקופה הפרימנופאוזלית, בה יש הבשלת זקיקים- אבל לא מספיק בכדי לגרום לביוץ- ולכן התפתחות ציסטות.
הטיפול בפרוגסטרון שאת מקבלת הוא הטיפול הנכון, גם למניעת התפתחות הציסטות וגם למניעת גירוי יתר של רירית הרחם.
אין כל קשר לסכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- eviana כמה זמן להעלמות גלי החוםשיר22/05/2011
שלום
התחלתי לקחת אביאנה. שאלתי- כמה ימים זה לוקח עד שגלי החום אמורים להעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eviana כמה זמן להעלמות גלי החום - תגובה
ד``ר איתן פאר23/05/2011שיפר מתחיל להיות כעבור 10-14 יום.
העלמות- לא תמיד, אבל הפחתה ניכרת תוך חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזור וחידושו נוטלת הורמוניםריקי21/05/2011
שלום לד"ר
במהמשך להודעתי הקודמת שכחתי לציין שאני נוטלת אקטיבל במשך שנתיים וממשיכה עם זה וזה עוזר מאוד לנטרול הסיפטומים של גיל המעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור וחידושו נוטלת הורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר23/05/2011במידה והדימום נובע מהאקטיבל, יש צורך לבצע אולטראסאונד נרתיקי. במידה ורירית הרחם מאד דקה ( זו הסיבה העיקרית לדימום תחת טיפול הורמונלי) יש להתאים טיפול הורמונלי אחר, במינון נמוך יותר, בכדי להפסיק את דיכוי היתר של רירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת המחזור במשך שנתיים וחידושוריקי21/05/2011
ד"ר שלום
אני בת 53 לפני שנתיים הפסקתי לקבל מחזור. אך בחודשיים האחרונים התחלתי לקבל סיפטומים של סימנים לקראת מחזור כמו חזה נפוח כואב ורגיש עצבנות דכאון ובהמשך הופיע לי דימום קטן שנפסק, כעט המצב שוב חוזר לעצמו אם אותם הסיפטומים ושוב קבלתי מחזור קטן. רציתי לשאול מה זה אמור להיות? ומה עושים
מאוד מודאגת
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת המחזור במשך שנתיים וחידושו - תגובה
ד``ר איתן פאר23/05/2011התאוששות השחלות, לאחר חודשים רבים של העדר מחזור והופעת תסמיני גיל המעבר אינה נדירה כלל וקיימת בלמעלה מ 20% מהנשים.
אין זה אומר שאת חוזרת להיות פוריה, אבל בדיקות הורמונליות יכולות לאשר את האבחנה.
בכל מקרה, במידה ואת סובלת מתסמיני גיל המעבר, יש מקום להתאים לך טיפול, התואם את מצב שחלתיך והסטאטוס ההורמונלי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריקוונסדנה21/05/2011
שלום רב,
אני בת 48 לפני כשנתיים החלו אצלי גלי חום והווסת פסקה אצלי. טופלתי בתרופות הורמונליות שונות, ולאחר שהתפתח אצלי גודש מדאיג בשדיים החלפתי את הכדורים, ומזה כחצי שנה אני מטופלת בטריקוונס. הכדורים השפיעו עלי לטובה, גלי החום פסקו, החיוניות עלתה והווסת הייתה סדירה ונורמאלית. לפני כחודש החלטתי על דעת עצמי להפסיק את השימוש בכדורים בשל חשש מפני גידולים סרטניים. התופעות של גלי החום חזרו (אם כי לא באותן עוצמות כמו לפני שנתיים) והחלו סחרחורות ואולי גם דכדוך. אני שוקלת לחזור ולקחת את הכדורים. השאלה שלי היא האם כדאי בכלל ליטול את הכדורים עם הסכנות האפשריות שבנטילת הורמונים, או לסבול קצת אבל להסיר חשש מליבי.
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריקוונס - תגובה
ד``ר איתן פאר23/05/2011התובנות הקיימות כיום בספרות הרפואית הם שהנזק המוחי מגלי חום ( אלצהיימר) ומהפגיעה באיכות החיים ( העדר חיוניות, דכדוך, הפרעות בשינה, הפרעות בריכוז, בעיות בשליטה על השתן, הזדקנות העור ועוד ועוד) עולים עשרות מונים על הסכנה מסרטן שד שהיא בסה'כ מאד נמוכה ומאד מוגבלת וניתנת לגילוי מאד מוקדם במעקב צמוד ונכון. ועדין לא הזכרתי בעיות לב ואוסטאופורוזיס..
כן, תחזרי לטיפול שהולם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קשה ומביכהגילה21/05/2011
כבר מספר שנים שאני סובלת מריח רע מהואגינה. רופא נשים נתן לי כל מני ג'לים, כדורים,
משחות קפסולות להחדרה. כלום לא עוזה. הדבר מוריד מאיכות חיי. האם יש פתרון? האם עלי ללכת לעוד מומחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 65
גילה21/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קשה ומביכה - תגובה
ד``ר איתן פאר21/05/2011ריח רע מהנרתיק קשור בעיקר בפלורה חיידקית לא תקינה , או מדליפת שתן המחלחל לנרתיק.
תנסי לקחת כוס מים רתוחים פושרים ותוסיפי להם 2 כפות של חומץ הדרים או תפוחים 5% ובעזרת מתקן לשטיפות נרתיק , אותו ניתן לרכוש בבתי מרקחת- ( דמוי אגס עם פיה מאורכת , מגומי) תבצעי שטיפות נרתיקית.
כמו כן תכשירים המיועדים להחזיר את הפלורה הטבעית לנרתיק קיימים ללא מירשם וניתן להשיגם בבתי מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבהמיכל21/05/2011
בת 47
מחזור לא סדיר במהלך שנה וחצי אחרונות. פעם אחרונה המחזור התרחש בחודש דצמבר ולפני כן בחודש אוגוסט.
בבדיקת אולטרסאונד הרירית עבה. הרופא נתן מרשם לכדורי פרוברה 10 מ"ג במשך 10 ימים.
האם יש צורך לבצע גם ביופסיה של הרירית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית עבה - תגובה
ד``ר איתן פאר21/05/2011לאחר הטיפול בכדורים תקבלי דימום, לאחר סיום הדימום תבצעי שוב בדיקה לעובי רירית הרחם.
בצידה וירדה משמעותית, אין כל צורך בביופסיית רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)