מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות בחל"תיפעת24/03/2010
שלום רב,
במקום עבודתי עבדתי כשלוש שנים בתפקיד שאין ביכולתי לחזור אליו לאחר לידה ובהנקה משום שהוא כרוך בשעות ונסיעות רבות וכמו כן עבודה עם חומרים מסוכנים וקרינה.
ילדתי לפני חצי שנה, לאחר חודשיים הודעתי שברצוני לקחת 3 חודשי חל"ת, (חשבתי שאוכל לחזור לתפקיד אחר) לאחר כחודש וחצי של חל"ת הוסבר לי שלא אוכל לחזור לתפקיד אליו חשבתי אלא לתפקיד הקודם או לתפקיד אחר שאין ברצוני לעסוק בו.
לכן, החלטתי והודעתי על התפטרותי כאשר יחסי עובד מעביד מסתיימים חודש לאחר הוצאת מכתב ההתפטרות. נאמר לי מאישה עם סיפור דומה שמגיעה לי משכורת על חודש זה, האם זה נכון?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום בגין חלף הודעה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין24/03/2010מיכל שלום,
את מתייחסת לחודש ההודעה המוקדמת - אם תעבדי בפועל בחודש זה, הרי שתהיי זכאית לתשלום. אחרת - לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים עובדת בהריוןחנה23/03/2010
שלום ,
קראתי במאמרים בדיני עבודה שכאשר ואני מתחילה לעבוד במקום עבודה חדש
ונכנסת להריון לפני 6 חודשים עבודה , המעסיק רשאי לפטר אותי .
שאלתי היא:
במידה ו3 החודשים הראשונים הם דרך כ"א ורק לאחר מכן אני נקלטת לחברה האם 3 החודשים הללו נחשבים ע"פ החוק לששת החודשים שעלי לעבוד בחברה ?
או ש6 החודשים מתחילה להספר ממתי שנקלטתי לחברה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותק להחלת חוק עבודת נשים
עו``ד ליאת שטיין24/03/2010הותק נחשב מיום עבודתך הראשון במקום, גם אם הוא היה באמצעות כ"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא פיטוריןכרמית23/03/2010
שלום רב,
אני רווקה בת 38 ופוטרתי לאחר שנתיים וחצי בשל קיצוצים.
בחצי שנה האחרונה הנני מקבלת טיפול הורמונלי להסדרת המחזור על מנת להיכנס להריון.
האם זה חוקי לפטר אישה שנמצאת בתהליך מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בטיפולי פוריות
עו``ד ליאת שטיין24/03/2010כרמית שלום,
ראשית יש לבחון האם אכן מדובר בטיפולי פריון, ואם כן, לאור תיקון החוק החדש, עלייך לפנות לפגישת ייעוץ פרטנית על מנת לבחון כיצד לנהוג אל מול מקום העבודה על מנת להגן על זכויותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר!
כרמית25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב....דנית 2522/03/2010
היי!
שאלתי שאלה ב 9.3.10 ועדיין לא קיבלתי תשובה,
זו השאלה שוב אשמח לתשובה..... תודה.
עבדתי במקום עבודתי 5 חודשים, לאחר 3 חודשים גיליתי לשמחתי שאני בהריון, לא הודעתי לאף אחד. העבודה דרשה לעיתים מאמץ גופני, וגם התחילו לי תופעות לוואי נוראיות דלקות בשתן, הקאות כל היום וכל הלילה,כאבי ראש ומה לא... כל זה גרם לי להגיש את התפטרותי.
האם מגיעות לי זכויות כלשהן מפני שעזיבת העבודה היתה אך ורק בגלל ההריון?
האם מגיעות לי זכויות כספיות? (עכשיו או כשאלד בע"ה)
האם אני אוכל להתקבל לעבוד במקום אחר למרות שאני בהריון ויהיו לי זכויות אצל המעביד(אני בחודש שלישי) או שבגלל שאני בהריון הוא יכול לעשות מה שבא לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות בהרריון
עו``ד ליאת שטיין24/03/2010דנית שלום,
מאוד מאוד לא מומלץ להתפטר בהריון, וזה בלשון המעטה...
הפגיעה הינה רוחבית - מעבר לעובדה כי לא תהיי זכאית לשכר, הרי שגם לא תהיי זכאית מייד לדמי אבטלה, וככל הנראה גם לא לפיצויי פיטורים.
תוכלי לעבוד במקום חדש, אולם לא תהני מהגנה על פי חוק עבודת נשים עד לחודש השישי לעבודתך שם (למעט אם ייפגעו בך בגלל ההריון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת לידה?רחלי22/03/2010
רציתי לדעת אם אני עובדת במקום עבודתי בין 8-9 חודשים עד הלידה (ואין לי 10 חודשים מתוך 14חודשים כפי החוק ) האם אני זכאית לחופשת לידה מלאה ואם לא האם רק לחצי מהחופשה או שמשכללים את זה לפי החודשים בהם עבדתי כי יהיה חסר לי רק איזה חודש בשביל חופשה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות חלקית לדמי לידה - 7 שבועות
עו``ד ליאת שטיין24/03/2010רחלי שלום,
להלן הנוסח המחייב על פי המוסד לביטוח לאומי:
דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הנקה למשרה שאינה מלאהדורית אורלי22/03/2010
האם מגיעה לי זכות שעה או פחות הנקה על משרה של 144 שעות חודשיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה - משרה מלאה
עו``ד חן שטיין22/03/2010דורית שלום,
לשעת הנקה זכאית עובדת במשרה מלאה, לתקופה בת 4 חודשים מיום סיום חופשת הלידה.
כשלב ראשון יש לבחון אם הינך עובדת משרה מלאה על פי הגדרתה במקום העבודה- על פניו נראה כי לא כך המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חופשת לידההילה21/03/2010
שלום
אני כרגע בחודש רביעי ועובדת בעבודה מסודרת מחודש ינואר 10
רציתי לדעת מה הזכויות שלי לאחר לידה אם אני מחליטה להתפטר...
האם מגיע לי לחתום בלשכה?, ואם כן מה התנאים ולכמה זמן??
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חופשת לידה
עו``ד חן שטיין22/03/2010אורית שלום,
ככל שמדובר בהתפטרות, הרי שישנה תקופת המתנה בת 90 ימים אשר תחילתה בתום חופשת הלידה, בגינה לא מתקבל כל תשלום.
תקופת הזכאות נגזרת ממעמדך האישי (מס' נפשות, האם בן הזוג עובד, וכדומה) - עלייך לבדוק זאת באופן ספציפי מול המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות יולדת בחופשת לידהרונית21/03/2010
שלום, אני בעלת וותק של שנתיים במקום עבודתי, יצאתי לחופשת לידה לפני כחודש.לפי הוותק שלי מגיע לי לקבל תלושים לחג הפסח ושי ליום המשפחה אך מכיוון שיצאתי לחופשת לידה מתנים זכויות אילו במידה ואחזור לעבודה לאחר שלושה חודשים ולא אאריך את חופשת הלידה מעבר לכך. האם זו אינה פגיעה בזכויותי ?הרי שאני זכאית ע"פ חוק לצאת לחופשה בת 14 שבועות וזכאית גם להאריך אותה ללא תשלום.מה עליי לעשות על מנת לקבל את זכויותי במלואם?תודה,רונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנה לחג בחופשת לידה
עו``ד חן שטיין22/03/2010רונית שלום,
בחופשת הלידה הינה עובדת לכל דבר ועניין, גם זכויותייך לותק ממשיכות להיצבר, ומשכך אינני רואה סיבה מדוע אינך זכאית למתנה, ככל יתר העובדים. בזמן חל"ת הראציונל שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הנקהמיכל20/03/2010
שלום,
אבקש לדעת היכן אוכל להשיג מסמכים משפטיים שיסייעו לי לדרוש את זכותי בדבר שעת הנקה כיוון שמעסיקי מתחמק מתשלום זה.
שבתי למשרתי בתום חופשת הלידה לתפקיד כמנהלת חנות בגדים ברשת זיפ 6 ימים בשבוע, לפני צאתי לחופשת לידה עברתי את 43 השעות השבועיות כיום אני עובדת 7 שעות ביום ויום שישי בין 4-5 שעות, אני מצפה ממעסיקי להשלים לי את השכר ל43 שעות שבועיות כפי שמציע החוק, אך בגלל הערפול של מנסחי החוק אינני יודעת כיצד לדרוש זאת.
אנא עזרו לי ,
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאי עובדת לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין20/03/2010מיכל שלום,
ככל הנראה הבעיה אינה מתמצה בכך שאינך מקבלת את שעת ההנקה, אלא גם בכך שעל פי הנתונים שמסרת - תנאי העסקתך הורעו לאחר הלידה, כאשר זו עצמה עבירה על החוק.
יהיה עלייך לפנות לייעוץ פרטני על מנת לטפל בעניין זה, ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון לאישה שלא עובדתחיים19/03/2010
שלום
אשתי התחילה לעבוד כחודש לפני שנכנסה להריון (היא עבדה לפני כן במקום אחר).
מכיוון שההריון היה לאחר טיפולים והיא נזקקה להורמונים וכו' היא החליטה להתפטר לאחר הכניסה להריון - העבודה היתה כפקידת קבלה במלון, דבר שמצריך עמידה רבה ולא מסתדר עם הריון רגיש.
ההריון היה הריון שלישיה שהופחת לתאומים ולכן גם היא קיבלה המלצה לשמירת הריון.
שאלתי היא, האם ניתן לתבוע את ביטוח לאומי על שמירת הריון למרות שהיא לא עבדה במועד שבו היא קיבלה את ההמלצה לשמירה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון לאישה לא עובדת
עו``ד ליאת שטיין20/03/2010חיים שלום,
לצערי התשובה שלילית, שכן התנאי הראשון והבסיסי הינו שהאישה עבדה ועבודתה נפסקה עקב שמירת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב 14 שבועות חופשת הלידהתוהה18/03/2010
לגבי חישוב 14 שבועות חופשת הלידה-מתי אמורים לשוב לעבודה ביום הלידה או למחרת-יש לזה משמעות בבקשת חופשה ללא תשלום
למשל-מי שילדה ביום שלישי 1-12 אמורה לשוב בתשיעי למארס או בעשירי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך חופשת לידה מדוייק
עו``ד ליאת שטיין20/03/2010שלום לך,
התשובה המדוייקת היא 98 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה יעוץ דחוףףףקרן18/03/2010
שלום,
ילדתי בתאריך 6.1.10 חופש/ת הלידה שלי מסתיימת ב- 28.3.10 מכיוון שאושפזתי לתקופה של שבועיים וחצי עד הלידה. בני עוד לא בן 3 חודשים ואין לי מסגרת בשבילו. אני מעוניינת להמשיך לטפל בו בבית עד שיהיה בן 6 חודשים לפחות כי הוא סובל מרפלוקס ודורש יחס יותר אישי. מה אני צריכה לעשות כדי לקבל פיצויים ממקום העבודה. האם לכתוב מכתב פיטורים? כמה ימים לפני סיום החופשה? מה אם לא הודעתי בזמן על התפטרותי? מהן הזכויות שלי? האם אוכל לחתום אבטלה בתקופה שלאחר חופשת הלידה? אשמח אם תעזרו לי ותענו לי על שאלותיי.. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין20/03/2010קרן שלום,
באפשרותך להתפטר לצורך טיפול בילד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה, בין אם שבת לעבודה ובין אם לא). בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת). ייתכן ותוכלי להאריך את חופשת הלידה שלך ללא תשלום, אם תרצי, וזו עשויה גם להיות חלופה עבורך.
לעניין דמי האבטלה - לעניין זה אינך נחשבת בדין מפוטר (למעט חריגים) אלא כמתפטרת לכל דבר ועניין, ומשכך יהיה עלייך להמתין תקופה בת 90 ימים רק לאחריה תהיי זכאית לקבל את הגמלה (בכפוף להתקיימות כל יתר התנאים לזכאות), כאשר חשוב להדגיש כי עלייך להתייצב בלשכה מייד עם סיום יחסי העבודה על מנת שמניין הימים יחל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי חזרה לעבודה אחרי חופשת לידהשני18/03/2010
שלום
שמי שני ויש לי מספר שאלות שלא מובנות לי
העבודה שאני אמורה לחזור אליה היא עבודה במשמרות וכאשר דיברתי על זה עם המעסיק אז הוא אמר שהוא חייב שאני יעבוד פעמיים בשבוע ערב. דבר שמאוד יקשה אליי גם במציאת מטפלת וגם בחיי היום יום מפני שבעלי עובד לילות.
השאלה שלי היא האם אני יכולה להתפטר מהעבודה ולקבל פיצויים שמגיע לי? (הבנתיי שאני יכולה לרשום שאני עוזבת עקב טיפול בילד)
והשאלה השניה שלי זה האם אני יקבל קנס ואני לא יוכל מיד אחרי זה לחתום אבטלה?
והשאלה האחרונה שלי זה האם אני יכולה להאריך בעוד חודש ללא תשלום ובמידה ואני לא ימצא מטפלת להתפטר ולקבל את כל הזכויות אם זה פיצויים ואם זה אפשרות לחתום בלשכה?
בעיקרון אסור לו להביא לי מכתב פיטורין נכון?
נ.ב
התחלתי את העבודה בתור סטודנטית וכיום אני אחרי קבלת התואר
אשמח שתענו לי על כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין20/03/2010שני שלום,
באפשרותך להתפטר לצורך טיפול בילד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה, בין אם שבת לעבודה ובין אם לא).
לעניין דמי האבטלה - לעניין זה אינך נחשבת בדין מפוטר (למעט חריגים, כאשר ייתכן מאוד כי דווקא המקרה שלך נחשב ככזה) אלא כמתפטרת לכל דבר ועניין, ומשכך יהיה עלייך להמתין תקופה בת 90 ימים רק לאחריה תהיי זכאית לקבל את הגמלה (בכפוף להתקיימות כל יתר התנאים לזכאות), כאשר חשוב להדגיש כי עלייך להתייצב בלשכה מייד עם סיום יחסי העבודה על מנת שמניין הימים יחל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ותק בשמירת הריוןעדי17/03/2010
שלום,
רציתי בבקשה לדעת לגבי כמה נושאים הקשורים לשמירת הריון.
אני עבדתי 8 חודשים רצופים ולאחר מכן יצאתי לשמירת הריון (כבר 5 חודשים אני מקבלת משכורת מביטוח לאומי) בגלל שבר באגן.
1. האם לפי חוק עברתי את הותק של שנה ושמירת ההריון אכן נספרת כותק?
ובמידה וכן, האם אני זכאית לקבל תשלום במידה ואני מתפטרת לאחר הלידה?
2. האם אקבל דמי לידה ואת הזכויות המלאות לחופשת לידה או שהותק לא נכלל בכך?
קראתי באחד האתרים שמי שעבדה פחות משנה לא מקבלת חופשת לידה מלאה מבחינת זמן וגם מחצית מסכום דמי הלידה לכן אני מבולבלת.
בתודה מראש לתשובתכם,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
עדי19/03/2010הייתי שמחה אם תוכלו לענות לי בהקדם כי בראשון אני כבר בניתוח קיסרי והשאלה חשובה לי מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון כותק
עו``ד ליאת שטיין20/03/2010עדי שלום,
התשובות לשתי השאלות שלך חיוביות.
שמירת ההריון דינה כותק לכל עניין ודבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה עזרת לי מאוד (:
עדי21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןענבל חכמון17/03/2010
אני כבר חודש בשמירת הריון מסיבת בעיות גב והגשתי רק לפני שבועים בערך תביעה לגמלה עבור שמירת הריון,ובדיוק עכשיו אני בודקת בחשבון הבנק שלי ורואה שנכנס לי כמעט 5000 ש"ח עבור דמי לידה האם דמי לידה זה עבור שמירת הריון,או הסחר שאני אמורה בכלל לקבל אחרי שאני יילד בעה'?
למרות שבעה' אחרי שאני יילד אני יהיה אמורה לקבל בערך 15000 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמלה
עו``ד ליאת שטיין18/03/2010ענבל שלום,
ככל הנראה יש טעות כלשהי בהגדרת הסכום, שכן סביר יותר שזה יהיה בגין גמלת שמירת ההריון, שכן אם הבנתי נכון טרם ילדת בכלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)