מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד לאחר חופשת לידהבילבולה08/04/2010
שלום,
חזרתי לאחר חצי שנה בה הייתי בחופשת לידה וחופשה ללא תשלום. במהלך התקופה היתה במקומי מחליפה ל-3 שעות בלבד וכן עקב הידוק החגורה בחברה, מזכירה אחרת משמשת גם כמזכירתו של הבוס שלי (ושל הבוס שלה כמובן).
כעת משחזרתי מבקשים להעביר אותי לתפקיד אחר (עדיין מחפשים...).
בעצם לא הודיעו לי משהו רישמי ממש אלא רמזו ואמרו שידברו איתי ממשאבי אנוש במהלך היום.
לפני שידברו איתי, הייתי מעוניינת לדעת מה מותר להם ומה לא.
בנוסף הייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה "משרת אם"?
שאלותי-
האם מותר להם לשנות לי תפקיד אבל להשאיר לי את השכר והתנאים?
האפ מותר להם לקצר לי שעות העבודה?
במידה ואני חותמת על הסכמתי לקצר את משרתי מ-9 שעות ביום ל-7 שעות, האם זה מותר? האם עדיין יגיע לי לקבל שעת הנקה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים לאחר לידה
עו``ד חן שטיין11/04/2010שלום לך,
שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב להן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
עלייך לפנות לשיחת ייעוץ פרטנית בעניין.
אשמח לסייע בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חובת הצגת אישור רפואי לבדיקות הריוןחלי08/04/2010
ליאת שלום,
רציתי לברר אם אני צריכה להציג למעביד שלי אישור רפואי (אישור מחלה?) במסגרת 40 שעות ההיעדרות שמגיעות לפי החוק לצורך בדיקות/פיקוח רפואי.
תודה,
חלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדרות לצורך בדיקות והצגת אישור
עו``ד חן שטיין11/04/2010חלי שלום,
בהחלט - אחרת איך יידע המעסיק על כי אכן מדובר בהעדרות לצורך בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך חופשת לידה על חשבוניאנונימית (ר)08/04/2010
היי
אני עובדת בקיבוץ מזה כשנה וחצי ילדתי לפני כ 5 חודשים ואני עדיין בבית על חשבוני
השאלה שלי היא כזו האם אני זכאית לפיצויים אם אני לא מעוניינת לחזור לעבודה ולהמשיך להיות בבית עם בתי?
אשמח לתשובה במהרה כי זמן שהותי בבית הולך ונגמר והבוס דורש תשובה אם אני חוזרת או לא
בתודה ובכבוד רב ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות - טיפול בילד
באפשרותך להתפטר לצורך טיפול בילד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה, בין אם שבת לעבודה ובין אם לא).
בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי07/04/2010
אני נמצאת בתחילת הריון.
האם אני יכולה לבקש מהמעביד לצאת לחל"ט על מנת לשמור על הזכויות שלי ולבקש ממנו לפטר אותי אחרי לידה על מנת שאקבל את הפיצויים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וחל"ת
עו``ד חן שטיין10/04/2010טלי שלום,
אין לך זכות קנויה לחל"ת במקרה זה, אולם יכול מאוד להיות כי המעסיק יסכים לכך, שכן הדבר עשוי לשרת גם את האינטרסים שלו.
יחד עם זאת, ייתכן שזכויותייך לאחר הלידה תיפגענה, וחבל.
לצורך קבלת החלטה עניינית ומושכלת, מומלץ לפנות לייעוץ פרטני.
אשמח לסייע בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין בהריוןיעל07/04/2010
שלום רב,
אני עובדת במקום עבודה כששה וחצי חודשים, וכרגע אני בשבוע 11 להריון.
האם המעסיק שלי יכול לפטר אותי?
באיזה שלב אני חייבת להודיע למעסיק על ההריון?
במקרה שאינני חוזרת לעבודה לאחר לידה (לאחר 13 חודשי עבודה), האם אני זכאית לפיצויי פיטורין ולדמי אבטלה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורי אישה בהריון
עו``ד חן שטיין10/04/2010יעל שלום,
ככל שמלאו לך שישה חודשים, הרי שחל איסור לפטר אותך בהיותך בהריון. חובה יהיה על המעסיק לפנות למשרד התמ"ת אם יהיה מעוניין לפטר, אחרת יהיה חשוף לתביעה גדולה ממך בגין מלוא תקופת הריונך ולאחר מכן.
המועד ב הינך חייבת ליידע את המעסיק על הריונך הינו חודש חמישי, אולם מומלץ ליידע אותו מוקדם ככל הניתן (לאור העובדה שמלאו לך למעלה משישה חודשים) - ואף מומלץ להקליט את השיחה הזו.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות לדמי לידהאם לשניים07/04/2010
שלום רב
בתאריך 30.7.2009 קבלתי מכתב פיטורין מהמעסיק לאחר 11 שנות עבודה. בינתיים סוכם בניינו כי אמשיך בעבודתי עד העתקת המשרד למיקום חדש.
ואכן אני עדיין עובדת ובתאריך 1.5.2010 אמורה להפסק עבודתי. כרגע הותק עומד על 12 שנה ו- 3חודשים.
בינתיים נכנסתי להריון וכרגע אני בשבוע 10 . האם אהיה זכאית לדמי לידה כשאלד למרות שלא אמשיך לעבוד עד הלידה הצפויה?
תיכננתי לחתום בלישכה ולקבל דמי אבטלה, האם אכן אוכל עם הפסקת עבודתי לקבל דמי אבטלה ולאחר הלידה לקבל דמי לידה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון בזמן הודעה מוקדמת
העובדה כי נכנסת להריון במועד זה הינה משמעותית הרבה יותר מהמשמעות שאת מייחסת לה.
עקרונית, על המעסיק חל איסור על פיטורייך, ודינם להתבטל, אולם עלייך לפעול נכון בעניין זה, ומוטב בליווי משפטי מתאים, שכן כפי שהנחת בשאלתך - לדבר השלכה רוחבית (לרבות שכר, דמי לידה, הותק לפיצויי פיטוירם, וכדומה).
אשמח לסייע בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדי06/04/2010
אני בתחילת הריון וכבר 3 שבועות בימי מחלה.
מה קורה כאשר נגמרת לי מכסת ימי המחלה.איך זה משולם אם בכלל והאם מותר לי להוציא ימי מחלה מעבר למכסה שלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה בהריון
אין הבדל בין ימי מחלה בהריון לימי מחלה לעובד רגיל (למעט שעות המוענקות בהריון לבדיקות, ולא למחלה)
בגין דמי מחלה משלמים באופן הבא על פי החוק:
היום הראשון 0.
הימים השני והשלישי: 37.5%
היום הרביעי ואילך 75%
עד למקסימום הימים הצבורים לך.
ככל שיש הסכם הקובע אחרת במקום העבודה המיטיב עם העובד - הוא זה שיחול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת חופשת לידההודיה06/04/2010
אני עובדת במקום עבודתי כבר שנתיים וחצי ועוד שבועיים אני מסיימת את חופשת הלידה,
ואני רוצה להאריך אותה .(לידה ראשונה)
בכמה אני יכולה להאריך? ואיך אני עושה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חל"ת לאחר לידה
עו``ד חן שטיין11/04/2010הודיה שלום,
מאחר ויש לך ותק של למעלה מ 12 חודשים במקום העבודה, הרי שאת זכאית להאריך את חופשת הלידה שלך ללא תשלום, שאורכה יהיה עד רבע מתקופת עבודתך, ולא יותר משנה מיום הלידה בסה"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירב06/04/2010
אני בהריון שבוע 10 וברצוני להתפטר כי קשה לי
1.האם מגיע לי פיצויים?
2.האם ניתן חוקית להוציא חופשת מחלה כל ההריון עד הלידה ללא שמירת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות בהריון
עו``ד חן שטיין11/04/2010שני שלום,
1. מאוד מאוד לא מומלץ להתפטר בהריון, וזה בלשון המעטה...
הפגיעה הינה רוחבית - מעבר לעובדה כי לא תהיי זכאית לשכר בתקופת ההריון ולפיצויי פיטורים, הרי שגם דמי הלידה עלולים להיפגע, וכן לא תהיי זכאית מייד לדמי אבטלה.
2. עקרונית כן, אולם ככל הנראה כי יש פתרונות טובים מזה.
ככל שיהיו לך עוד ספקות, מומלץ בחום להתייעץ בייעוץ משפטי מעמיק טרם נקיטת החלטות חפוזות ובלתי הפיכות.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבטלה ליולדתבקרוב אמא....06/04/2010
שלום רב,
אני אמורה ללדת בקרוב וברצוני להתפטר ממקום עבודתי כדי להיות עםפ התינוק.
בשיחתי עם ביטוח לאומי הם אמרו לי שכדי שלא אצטרך לחכות 90 יום עד לתחילת קבלת דמי אבטלה אצטרך להתפטר לפני הלידה וכך אוכל לחתום מיד אחרי הלידה - אך לא אוכל לקבל מאידך פיצויי פיטורין.
א. האם הדבר נכון?
ב. 90 הימים של ההכשרה - ממתי הם מחושבים?מרגע שהתפטרתי או מרגע שילדתי? (בהנחה שאתפטר מיד עם תום חופשת לידה).
ג. אם אתפטר מיד אחרי הלידה האם אהיה זכאית לאבטלה מיד בתום חופשת הלידה וגם לפיצויי פיטורין?
ד. מתי כדאינ להגיש בקשה לדמי לידה וכעבור כמה זמן מקבלים אותם בפועל?
שאלתי המון שאלות , מקווה לתשובות....
תודה והמשך יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
אכן הרבה שאלות, אולם מדובר בשאלות ספציפיות אותן יש לבחון לעומק על מנת לקבל החלטה מושכלת, ולא כלאחר יד, קל וחומר כאשר להחלטה משקל מכריע על זכויות מהותיות וכספיות.
משכך, עלייך לפנות בענין זה, באופן פרטי לפגישת ייעוץ מסודרת בה ניתן יהיה לבחון זאת באופן ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת לידה תאומיםרוני06/04/2010
ילדתי תאומים והגשתי טפסים רגילים לקבלת דמי לידה. האם הסכום שקיבלתי כולל אוטומטית תשלום ל-17 שבועות או שכמו כולם ל- 14 שבועות ועלי להגיש בקשה להארכת החופשת לידה בשלושה שבועות נוספים כפי שמגיע בלידת תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה לתאומים - 17 שבועות
עו``ד חן שטיין11/04/2010רוני שלום,
ככל שלא ציינת את העובדה שמדובר בלידת תאומים כבר בדיווח הראשוני לעניין דמי הלידה, ולא קיבלת את דמי הלידה המלאים (בגין 17 שבועות), הרי שיהיה עלייך להגיש בקשה מתאימה בעניין, כפי שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשה ללא תשלום בפעם השניהקרן06/04/2010
שלום,
מהם התנאים לחל"ת לאחר לידה שניה, במקרה בו לאחר הלידה הראשונה ניצלתי כמעט רבע מחודשי הותק שהיו לי בזמנו? יצאתי לחל"ת של 4 חודשים עם ותק במקום העבודה של 22 חודשים.
בזמן בו אלד בפעם השניה הותק שלי בעבודה יהיה 3.5 שנים.
האם מגיע לי לצאת לחל"ת של רבע מתקופה זו, כלומר, כ 10 חודשים מתוך 42?
או שחודשי החל"ת שניצלתי בלידה הראשונה מקוזזים ויוצא שמגיעים לי רק 6 חודשי חל"ת?
אני מקווה שהצלחתי להבהיר את השאלה...
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיזוז חל"ת
עו``ד חן שטיין10/04/2010קרן שלום,
אין "קיזוז" בין חודשי החל"ת שנטלת לאלה המגיעים לך כעת - כל הריון וזכויותיו המלאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לצורך גידול הילד - שאלה נוסורד06/04/2010
שלום רב,
כמי שרוצה להתפטר לצורך גידול בתי התינוקת (חופשת הלידה הסתיימה לפני שבועיים), האם אידרש להוכיח למעביד או לביטוח לאומי כי אכן מדובר בהתפטרות לצורך גידול בתי? אם כן, כיצד עליי להוכיח זאת? האם המעביד יהיה חייב בכל מקרה שבו אודיע על התפטרות שכזו לשלם לי פיצויי פיטורין, או שהוא רשאי להתנות זאת בכך שאוכיח לו כי אכן בכוונתי לשבת בבית ולגדל את בתי?
האם ביטוח לאומי/לשכת העבודה יראו במכתב ההתפטרות שאגיש למעביד כמכתב פיטורין לכל דבר לצורך תשלום דמי אבטלה?
בתודה מראש,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילב ודמי אבטלה
עו``ד ליאת שטיין06/04/2010לעניין ההתפטרות - תוכלי להתפטר לצורך טיפול בילד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה, בין אם שבת לעבודה ובין אם לא), אין בחוק דרישה מיוחדת להוכחת העניין.
. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
פיצויי פיטורים יש לשלם תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.
לעניין דמי האבטלה - לעניין זה אינך נחשבת בדין מפוטר (למעט חריגים) אלא כמתפטרת לכל דבר ועניין, ומשכך יהיה עלייך להמתין תקופה בת 90 ימים רק לאחריה תהיי זכאית לקבל את הגמלה (בכפוף להתקיימות כל יתר התנאים לזכאות), כאשר חשוב להדגיש כי עלייך להתייצב בלשכה מייד עם סיום יחסי העבודה על מנת שמניין הימים יחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הכוונה- התפטרות לצורך טיפול בילדמירי05/04/2010
שלום,
ביקשתי חל"ת עד כשבתי תהיה בת חצי שנה.
כיום מתעוררות בי מחשבות לחפש עבודה חדשה.
כשארצה להתפטר מעבודתי הנוכחית, האם אוכל לקבל פיצויים למרות שהמניעים הם לא באמת עזיבה לטיפול בילד?
התפטרות לטובת טיפול בילד מחייבת את האם לא לעבוד בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לטיפול בילד ועבודה חדשה
עו``ד ליאת שטיין06/04/2010מירי שלום,
באפשרותך להתפטר לצורך טיפול בילד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה, בין אם שבת לעבודה ובין אם לא).
בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
לעניין התחלת העבודה במקום אחר - ככל שמדובר בתנאים משופרים אשר מסייעים לך בטיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתהיי זכאית לפיצויים. אין הגדרה מדוייקת מה כן ומה לא, אולם אם עובדתית יש שיפור - הרי שזה עשוי עקרונית להחשב "לצורך טיפול בילד".
את למעשה שואלת האם בנסיבות אלה את עדיין רשאית להתפטר לצורך טיפול בילד תוך קבלת פיצויי הפיטורים, על אף שאת עוברת לעבודה אחרת, המאפשרת יותר פנאי לטיפול בילד.
עניין זה יש לבחון באופן ספציפי לשתי המשרות ותנאיהן הכלליים - זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חזרה חעבודהמיה05/04/2010
שלום חזרתי לעבודה אחרי 6 חודשים שהערכתי את חופשת הלידה.
היום אני כבר 3 חודשים עובדת. השעות עבודה שלי לא נוחות ואני רוצה להתפטר. האם עדיין מגיעים לי הפיצויים? או האם אפשר לקבל דמיי אבטלה?שמעתי שיש חוק שיצא או עומד לצאת שאפשר להתחרט עד 6 חודשים.
תודה, אשמח לתגובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות בשל טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין06/04/2010מיה שלום,
בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)