מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעת הנקהאמא שלו ושלה11/12/2011
שלום לכם,
ילדתי ב 24/3 וחזרתי לעבודה בתחילת ספטמבר לאחר 23 שבועות מתוך חופשת הלידה. עד מתי מגיעה לי שעת הנקה?
האם זה עוד 4 חודשים מתום חופשת לידה של 26 שבועות או עוד 4 חודשים מרגע שאני חוזרת ?
בבקשה זה די דחוףףף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין12/12/2011שלום לך,
שעת ההנקה ניתנת למשך 4 חודשים מתום חופשת הלידה.
מובן שאם את מקצרת את חופשת הלידה שלך וחוזרת לפני, הרי שזה יימנה מרגע חזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות בהריון- דמי אבטלה לידה.אורטל10/12/2011
שלום רב!
אני עובדת 3 שנים רצופות במקום עבודתי.
אני בחודש החמישי להריון ולפני כשבוע התפטרתי.
אני מעוניינת לדעת האם ובאיזה תנאים אהיה זכאית לתשלום דמי לידה (והאם יהיו חלקיים או מלאים)
הבנתי שיש צורך בתשלום שכר של 10 מתוך 14 החודשים שקדמו ללידה.
בנוסף אני אוכל בעוד 3 חודשים לחתום בלשכה, ולקבל דמי אבטלה.
(בשיעור נמוך של כ- 60% כיוון שגילי נמוך מ- 28 שנים)
האם דמי האבטלה יפגעו בגובה דמי הלידה שאקבל (כיוון שדמי הלידה יהיו
נמוכים משמעותית מהשכר הממוצע שלי)?
תודה רבה,
אורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות בהריון- דמי אבטלה לידה. - תגובה
עו``ד ליאת שטיין12/12/2011אורטל שלום,
לגבי הזכאות לדמי הלידה - עקרונית ייתכן ותהיה לך זכאות לפי הנתונים שכתבת, אולם הביטוח הלאומי עלול להערים קשיים בשל העובדה כי יהיו שלושה חודשים בהם לא תעבדי - כדאי שתבדקי זאת מול ביטוח לאומי ישירות.
באופן עקרוני דמי הלידה לא אמורים להיות מושפעים מדמי האבטלה, שכן החישוב הוא לפי חודשי השכר האחרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת מחלהבקרוב אבא08/12/2011
שלום,
אני נמצאת בשבוע 33 להריוני הראשון. עברתי ניתוח לפני כשלושה שבועות ומאז אני בחופשת מחלה (קיבלתי שבוע ואז הלכתי להאריך את החופשה בגלל כאבים).
העבודה שלי כוללת עמידה ממושכת על הרגליים ושקלתי לנצל את כל ימי המחלה שלי עד הלידה. יש לי בסה"כ כ 70 ימי מחלה שצברתי.
האם אני יכולה להמשיך לבקש חופשת מחלה מרופאת הנשים עד לניצול כל ימי החופש? (שזה בעצם כמעט עד תאריך הלידה המשוער).
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת מחלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011שלום לך,
את בהחלט רשאית לבקש - לא בהכרח הרופא יסכים לכך.
בנוסף, עלייך לבדוק את צבירת ימי המחלה שלך על מנת להיערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
בקרוב אבא11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין12/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר לידהנטלי07/12/2011
שלום רב,
אני מתגוררת בחולון ועובדת בפתח תקווה. אינני ניידת ומגיעה לעבודה בשני אוטובוסים. ילדתי לפני מספר שבועות ואני רוצה להתפטר מהעבודה בגלל המרחק.
יש לציין כי אם אחזור לעבודה אחרי חופשת הלידה לא אספיק לאסוף את התינוק מהגן. מקום העבודה מוכן להתגמש ולאפשר לי לצאת מוקדם יותר מהעבודה, אך מכיוון שהנני עובדת שעתית, שכרי יפגע.
האם אני זכאית לפיצויים אם אתפטר בגלל סיבה זו?
אודה לתשובתכם,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011נטלי שלום,
השאלה מעטט מורכבת, אולם באופן עקרוני, אם תתפטרי לצורך מציאת מקום עבודה קרוב יותר לגן, הרי שזה עשוי להיות מוכר כמזכה לפיצויי פיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בחופשת לידהאיריס07/12/2011
שלום רב,
שאלתי לגבי העבודה בחופשת הלידה אשר ללא תשלום.
כרגע אני חודש וחצי אחרי הלידה. הארכתי את חופשת הלידה בעבודה הנוכחית עד חצי שנה. האם הנני יכולה לעבוד במקום אחר בחודשיים וחצי אשר הארכתי?
האם זה חוקי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בחופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011איריס שלום,
באופן עקרוני אינך רשאית לעבוד במקום אחרת בתקופת הארכת חופשת לידה, שכן זה סותר את מהות העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הנקהמזל07/12/2011
חזרתי לאחר חופשת לידה אני עובדת 7:30 שעות רציתי לדעת האם מגיע לי שעת הנקה הבוס שלי טוען שלא מגיע לי היות וזה נחשב לחצי משרה האם מגיע לי? אודה לתשובתכם המהירה חזרתי לפני שבוע ואני עובדת כרגיל האם יצטרך להחזיר לי תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011מזל שלום,
שעת הנקה ניתנת רק למי שעובדת משרה מלאה.
באופן עקרוני, אם את עובדת 7:30 שעות ביום, הרי שאת עובדת משרה חלקית, ואין לך זכאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת חופשת לידהטליה07/12/2011
עבדתי כ-3 שנים כשכירה, יצאתי לחופשת לידה בת 3 חודש, והתפטרתי, קיבלתי פיצויים, מאז אני כבר 7 חודשים לא עובדת (עד היום), האם זה יכול להיחשב שהארכתי את החופשה לידה? האם אני צריכה לשלם דמי ביטוח לאומי על 7 החודשים האלו שלא עבדתי בהם? כמו כן אם אני עכשיו יתחיל לעבוד כשכירה במקום חדש האם אהיה זכאית לדמי חופשת לידה בשנית כאשר אני צריכה ללדת עוד 4 חודשים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011טליה שלום,
אם התפטרת, הרי שלא ניתן לראות בכך הארכת חופשת לידה.
על החודשים בהם לא עבדת - יש לשלם ביטוח לאומי.
במקום חדש, לאור התקופות שציינת, ייתכן מאוד שלא תהיה לך זכאות לכך, אולם כדאי לבדוק זאת ספציפית מול המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמי לידה לאחר אבטלהלאה07/12/2011
פיטרו אותי כשהייתי חודש בהריון (ממקום עבודה שעבדתי שנתיים וחצי). עכשיו אני מקבלת דמי אבטלה אבל יש לי עוד 3 חודשים עד הלידה בלי שום מימון. רציתי לשאול עם אני זכאית לדמי לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה לאחר אבטלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011לאה שלום,
עקרונית ייתכן ותהיה לך זכאות לפי הנתונים שכתבת, אולם הביטוח הלאומי עלול להערים קשיים בשל העובדה כי יהיו שלושה חודשים בהם לא תעבדי. תנסי להוציא ימי מחלה בתקופה זו - יתכן וזה יסייע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור מרופא תעסוקתילירז06/12/2011
שלום,
קיבלתי מרופא תעסוקתי אישור לעבוד 5 שעות ביום עד חופשת הלידה.
הוא אמר לי כי ניתן להמיר את שעות העידרות לימי מחלה.
ז"א אם אני עובדת כל יום 5 שעות ה- 4 שעות שאני מחסירה לא יקוזזו לי מהשכר אלא ירדו לי מימי המחלה.
ניגשתי אם זה למקום העבודה ונאמר לי כי לא בטוח שניתן לקזז את שעות ההיעדרות האלה מימי מהחלה ושהם יבדקו מה אומר החוק.
רציתי לדעת באמת מה אומר החוק ואם אני יכולה (כפי שהרופא התעסוקתי אמר לי) לקזז את השעות שאני נעדרת לימי המחלה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור מרופא תעסוקתי - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011לירז שלום,
אכן, אין יום מחלה "חלקי" לפי החוק.
רק אם המעסיק יירצה לבוא לקראתך, הוא יכיר בחלקיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסוח מכתב התפטרות אחרי לידהשרית05/12/2011
שלום,
אני נמצאת בחל"ת לאחר חופשת לידה, ואין בכוונתי לשוב למקום עבודתי (על כך כבר הודעתי בעל פה). אני אמורה לשלוח מכתב התפטרות אך אני מתלבטת על הנוסח, משום שאני חוזרת לעבודה אחרת בה עבדתי במקביל לפני הלידה, אך לא לעבודה ממנה אני מתפטרת.
שאלתי היא, האם אני אמורה לרשום במכתב הפיטורים את הסיבה האמיתית לעזיבתי או שמספיק לציין כי איני חוזרת מחופשת הלידה, על מנת שאוכל לקבל פיצויים? אני חשה שלא בנוח לכתוב כי עלי להשאר בבית ולטפל בילדה בעוד שאני כן צפויה לחזור לעבודה השנייה בקרוב.
תודה מראש,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסוח מכתב התפטרות אחרי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011שרית שלום,
לגבי נוסח מכתב ההתפטרות- צריך שתהיה בו סיבת ההתפטרות (התפטרות לצורך טיפול בילד), תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.
לעניין התחלת העבודה במקום אחר - ככל שמדובר בתנאים משופרים אשר מסייעים לך בטיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתהיי זכאית לפיצויים, והנוסח מתאים גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמי אבטלה בזמן חל"תיהודית חזן04/12/2011
ב- 7/4/11 ילדתי. אני עובדת במקום העבודה הנוכחי מה- 12/2008. התחלתי לעבוד בחצי משרה וכחצי שנה לאחר מכן עברתי למשרה מלאה, עקב יציאתה של עובדת אחרת לחופשת מחלה. העובדת חזרה לעבודה כשאני יצאתי לחופשת לידה ונאמר לי שאוכל לחזור רק לחצי משרה.
לאחר סיום חופשת הלידה ביקשתי חל"ת לשלושה חודשים ואושר לי. פניתי לביטוח לאומי וביקשתי דמי אבטלה. קיבלתי מהם מכתב שהבקשה שלי אושרה. ואני פניתי למעסיק וביקשתי להאריך את החל"ת לחצי שנה נוספת.
במקביל למכתב האישור שלהם אלי, הם פנו גם למעסיק ושאלו האם הוא מכן לקלוט אותי בחזרה. המעסיק אמר שכן אך לא ציין שרק ל- 50% משרה.
יש לי כמה שאלות:
1. האם המעסיק מחויב לקלוט אותי בחזרה, לאחר חופשת לידה, באותו היקף משרה כמו לפני הלידה, למרות שעבדתי כמחליפה בחצי משרה?
2. האם העובדה שהם מוכנים להחזיר אותי רק לחצי משרה מאפשרת לי לקבל לדמי אבטלה?
3. האם לאחר שקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שהבקשה שלי אושרה הם יכולים לדחות אותה?
תודה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי אבטלה בזמן חל"ת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/12/2011יהודית שלום,
על המעסיק להשיב אותך לאותם התנאים בדיוק של המשרה כפי שהיתה ערב יציאתך לחופשת הלידה, למשך 60 ימים לפחות מיום שובך.
עקרונית, אינך מחוייבת לשוב לחצי משרה, אם לא עבדת כך קודם.
ביטול לאומי רשאי לטעון לשלילת הגמלה ששולמה, באם ימצא נסיבות חדשות המצדיקות זאת, אולם מדובר במקרים נדירים וקיצוניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפולהאנה01/12/2011
שלום, יש לי מספר שאלות.
אני עובדת במקום עבודה כשש שנים. חופשת לידה שלי אמורה להסתיים ב29.12 אני מעוניינת לעזוב את העבודה זו משרה שאינה מתאימה לאמא. שאלה ראשונה הודעה למעסיק אמורה להיות כמה זמו לפני? שאלה נו8ספת האם עליי לחזור לעבודה אפילו ליום ואז לומר שאני עוזבת כדי לטפל בתינוקת או שלא חייב לחזור בכלל אלא רק לתת הודעה מוקדמת עם הסיבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפולה - תגובה
עו``ד חן שטיין04/12/2011אנה שלום,
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
מרבית הנשים מוצאות לנכון לחפוף אותה עם חופשת הלידה, ומודיעות חודש טרם המועד בו רוצות לסיים את תקופת ההעסקה בפועל.
אינך חייבת לחזור כלל, אף לא ליום אחד, אלא תוכלי להודיע על התפטרותך מתוך חופשת הלידה או החל"ת.
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון...אלינור30/11/2011
שלום רב, אני הגשתי ב21.11 טפסים של שמירת הריון. בטפסים של הרופא הוא רשם לי שמירת הריון מה 18.10 ובטפסים של המעסיק נרשם כי אני הפסקתי לעבוד מה25.10 כאמור אני הגשתי טופס מחלה למעסיק מ18.10-25.10. כמו כן אני היתי מאושפזת מה24-27.10 וגם על זה הודעתי למעסיק. היום קיבלתי תשובה של ביטוח לאומי כי תביעתי נשללה כי לא עבר 30 יום מהיצאה לשמירה. השאלה היא מה לעשות כעת? ואם אכן זה נכון מאיזה תאריך אני אמורה לחשב 30 יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון... - תגובה
עו``ד חן שטיין04/12/2011אלינור שלום,
אכן, אם המעסיק מדווח כי נעדרת רק מיום 25.10 - ממועד זה יחושבו 30 הימים, מן הסתם.
כעת, או שהמעסיק יתקן את הרישום ויוציא מכתב שיסביר את העניין, או שזה יהיה המועד ממנו יימנו 30 הימים, ולאחר 30 ימים תוכלי להגיש את תביעתך שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יולדת רוצה לחזור לפחות שעותמעסיק29/11/2011
שלום וברכה,
אני מעסיק יולדת שעבדה במשרה של 32 שעות. לשמחתנו הרבה היא ילדה בבריאות ובשמחה. היא רוצה לחזור למשרה של 28 שעות. אין לי משרה כזו, והמשרה אותה היא איישה היא משרה שמחייבת את כל 32 השעות שכן ישנן משמרות גם אחה"צ. היא כמובן רוצה להימלט ממשמרות אחה"צ כדי להיות עם התינוק.
האם אני חייב להחזיר אותה ל28 שעות או שאני יכול לומר שאני מוכן להחזיר רק למשרה הקודמת. אם היא רוצה לשנות את תנאי העבודה אני לא מחוייב להמשיך איתה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יולדת רוצה לחזור לפחות שעות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011שלום לך,
שינוי משרה עובדת יכולה לבקש, ולא לדרוש, וודאי שאתה כמעסיק לא חייב להסכים.
ככל שלא תסכים לשוב למשרתה כפי שהיתה ערב הלידה, הרי שמדובר יהיה בהתפטרות.
אם היא תציג את השינוי כמחוייב לצורך טיפול בילד, וזה עדיין לא יביא להפחתת המשרה, הרי שהיא תוכל להודיע על התפטרות לצורך טיפול בילד, תוך שתהייה זכאית לפיצויי פיטורים (ככל שזה ייעשה עד 9 חודשים מיום הלידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאי עבודהדנה29/11/2011
body
שלום רב
חזרתי לאחרונה מחופשת לידה (שאותה הארכתי לחצי שנה)
וגיליתי כי המשרד שישבתי בו (לבדי) ניתן למישהו אחר.
כרגע אני יושבת במקום זמני ולמיטב הבנתי התוכנית היא להעביר אותי למשרד אחר עם שותפה,
כל המקבילים לי בתפקיד יושבים במשרד משלהם, כך שייצא שאני היחידה שאצטרך לשבת עם שותפה למשרד.
האם הדבר נחשב להרעה בתנאי עבודה?, מה אני יכולה לעשות בנידון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנאי עבודה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011דנה שלום,
לא בהכרח הושבתך בחדר עם אדם נוסף תהווה הרעת תנאים - יש לבחון כמובן את התמונה בכללותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)