מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לאחר חופשת לידה- הרעה בתנאיםנעם29/11/2011
לאחר 3 שנות עבודה גיליתי בחזרתי מחופשת לידה שהשכר והשעות קוצצו לי. למשך 60 יום נשאר שכרי הקודם, אך החל מינואר הקרוב משכורתי תקוצץ משמעותית.
מעוניינת להתפטר ולקבל פיצויים וכן דמי הבטלה.
שאלתי היא האם הנני זכאית? ומה עלי לעשות על מנת להתפטר? מה צריך להיות כתוב במכתב התפטרות על מנת שאקבל את הפיצויים ודמי האבטלה.
היכן עלי להודיע על פיטוריי?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לאחר חופשת לידה- הרעה בתנאים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011נעם שלום,
על פניו, לאור הנסיבות שתארת, את עשויה להיות זכאית לפיצויי פיטורים ללא קשר להריון - אלא בשל התפטרות בדין מפוטר לאור הרעת התנאים.
יחד עם זאת, עלייך לנהוג על פי הפרוצדורה אותה קבעה הפסיקה באשר להתפטרות זו, כדי לא לאבד את הזכאות לפיצויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמלה לשמירת הריוןסיוון28/11/2011
שלום,
ב 17/10 יצאתי לשמירה שכרגע היא עד ה 14/12. הרופא מילא את חלקו בתביעה וגם המעסיק. לאחר חודש מהגשת המסמכים ביררתי מה קורה כי לא נכנס כסף וכל הזמן נאמר לי שזה בטיפול עד שאחד הנציגים אמר שחסר לי איזה מסמך מקורי מהמעסיק. נגשתי לסניף והגשתי את המסמך המקורי. בסניף נאמר שחסרים עוד טפסים, ביקשו שאצלם את כל אישורי המחלה + שהמעסיק ישלח מכתב למה 3 החודשים האחרונים טרם היציאה לשמירה השכר היה שונה כל חודש בחודשו ושאם זה קשור להריון אז שיציין שהייתי במחלה עקב הריון והם ישוו זאת לאישורי המחלה. הכול נעשה, צולם ונשלח אך עדיין לא קיבלתי כסף (היום זה כבר ה 28/11). אני מסבירה להם שאני ללא הכנסה קרוב לחודשיים וכל מה שנאמר לי זה שאני בטיפול! האם יש משהו שאפשר לעשות? מי יכול לתת לי מענה? מה אני עושה בלי תשובה ויחס מינימלי לקבלת הכנסה שמגיעה לי?! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמלה לשמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011סיוון שלום,
הטיפול של ביטוח לאומי אורך זמן.
במקרה זה תוכלי לפנות לפניות הציבור שלהם בתלונה מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחיה28/11/2011
אני בשבוע 16 .אני עובדת בגן פרטי שתי שבועות בחודש 3 ימים ושתי שבועות 4 ימים. האם אני אמורה לקבל מס שעות לבדיקות וליווי הריון והאם משלמים לי עבורם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011חיה שלום,
זוהי הזכאות לפי החוק:
עובדת רשאית להיעדר מעבודתה לבדיקות במהלך ההריון על פי הפירוט הנ"ל:
עובדת שעובדת שבוע עבודה מלא, לפחות 4 שעות ביום - רשאית להיעדר ל40 שעות במשך ההריון.
עובדת שעובדת שבוע עבודה מלא לא יותר מ 4 שעות ביום - רשאית להיעדר 20 שעות במהלך ההריון.
היות ואינך עובדת שבוע מלא, הרי שעקרונית אין לך זכאות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור רפואינטע28/11/2011
שלום,
אני בשבוע השישי להיריון.
אני בעת תהליך קבלה לעבודה.
בקשו ממני ממקום העבודה אישור רפואי.
הרופאה אמרה שעליה לברר האם היא יכולה. צריכה לרשום ששאני בהיריון או לא.
רציתי לברר האם היא חייבת לרשום זאת.
אני כמובן, הייתי מעדיפה שלא..
אשמח לתשובה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור רפואי - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011נטע שלום,
השאלה מה מותר או אסור לרופאה היא שאלה מתחום הרפואה ולא מתחום דיני העבודה וזכויות העובדת בהריון, ולכן אין ביכולתי להשיב לך על כך, אלא יש לברר זאת מול הדרג המוסמך בתחום - ייתכן ובמשרד הבריאות יידעו להשיב לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה למעסיק על הריוןסיגל28/11/2011
שלום.
אני לאחר מספר טיפולי פוריות - ברצוני לציין המעסיק מודע לטיפולי הפוריות,
וכעת אני נמצאת בתחילתו של הריון (שבוע 10).
ברצוני לדעת עד לאיזה חודש או שבוע מקסימלי
אני חייבת ע"פ החוק להודיע למעסיק על ההריון?
האם מותר יהיה לי לעבוד מרצוני בשעות נוספות החל מחודש רביעי ועד לסיום ההריון?
אשמח להסבר,
תודה מראש: סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיגל30/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה למעסיק על הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011סיגל שלום,
חלה עלייך חובה ליידע על ההריון רק החל מחודש חמישי להריון.
לגבי עבודה בשעות לילה או שעות נוספות, חל על המעסיק איסור לשבץ אותך בהן החל מחודש חמישי, אלא אם תבקשי אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בהריון וזכאות בהמשךהדס28/11/2011
אני בת 19, בת שירות לאומי שמסיימת לשרת בסוף חודש דצמבר הקרוב (בעוד חודש) - שנת שירות אחת בלבד. אני נמצאת בחודש הרביעי להריוני.
בשל ההריון לא אוכל להמשיך לשנת שירות נוספת ולמיטב ידיעתי אין מקום עבודה שיוכל לקבל אותי.
אשמח מאוד לדעת האם ישנם תנאים מסויימים שמגיעים לי, משהו שאוכל לעשות, מקום שאוכל לעבוד בו מספר שעות קטן (כמובן לא בעוד פיסית)?
זאת בהחלט תהיה בעיה לא לקבל מאום במשך 5 חודשים בערך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בהריון וזכאות בהמשך - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011הדס שלום,
שאלות אלה עלייך להפנות לגופי השמה - לשכת התעסוקה וכדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה!הריונית28/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה! - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2011בשמחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חזרה מחופשת לידהשירן וקסברגר27/11/2011
שלום
ילדתי את ביתי לפני שמונה חודשים והייתי בחופשת לידה 6 חודשים ועוד חודש חל"ת סה"כ 7 חודשים .
ב 1.11 חזרתי לעבודה אך קשה מאוד לשלב את העבודה עם הורות ואני מעוניינת לעזוב.
1.האם אני זכאית להתפטר ועדיין להיחשב כמפוטרת ולקבל את כל הפיצויים?
2. כמה זמן הודעה מוקדמת עליי לתת למעביד בסיטואציה זו?
בכבוד רב
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חזרה מחופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011שירן שלום,
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת היריון בתאומיםהריונית27/11/2011
שלום,
אני בשבוע 27 עם תאומים, ללא בעיות רפואיות, אבל עם חשש שאם אמשיך במקום עבודתי (ניהול) אני עלולה להגיע למצב שבו אסכן את עובריי.
השאלה שלי היא האם ביטוח לאומי נוטה לאשר שמירת היריון במקרה של תאומים גם ללא בעיות רפואיות?
במידה ולא אקבל אישור (ואז למעשה- אהיה חודשיים-שלושה בחל"ת), האם הדבר יפגע לי בדמי חופשת הלידה? במקום עבודה זה אני עובדת שנה רצוף, כלומר שאם אלד עוד 3 חודשים, יהיו לי 12 תלושים מתוך 15 חודשים אחרונים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת היריון בתאומים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011שלום לך,
לא ניתן לאשר שמירת הריון ללא בעיות רפואיות - סביר להניח שזה לא יעבור את האישור של המוסד לביטוח לאומי.
ככל שתעדרי מעבודתך בשל מצב רפואי הקשור בהריון, תוכלי לבקש כי חודשים אלה לא יילקחו בחשבון, אך אין ערבות לכך.
מומלץ בנקודה הספציפית שלך לפנות אליהם באופן פרטני ולברר לגבי הסיטואציה הספציפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים מעבודה בזמן טיפולי פוריותמב26/11/2011
שלום רב,
חייבת את עזרתכם הדחופה!!!
הנני נמצאת במעקב אצל רופא פוריות החל מחודש אפריל, בפועל סבב הטיפולים הראשון נעשה בסוף ספטמבר (שלב הזריקות/הזרעות), כאשר לפני כן היו כל מיני בדיקות ובירורים שהיה עליי לעשות והדבר גרם לעיכוב של תחילת הטיפול.
ביום שני האחרון קיבלתי הודעה מהמנהלת הישירה שלי על כך שעומדים לפטר אותי מתפקידי בגלל אי עמידה ביעדי/דרישות החברה בחודשים האחרונים. ביום שלישי הקרוב אמורה להתנהל שיחה/שימוע עם מנהלת משאבי אנוש בנוגע להמשך העסקתי בחברה.
הייתי מאוד רוצה להגיע מוכנה לשיחה הזו, ולכן אשמח לדעת מה הן זכויותיי במצבי הנוכחי?? ממתי אני נחשבת בעצם כמטופלת פוריות ומה התקופה המחושבת לפי החוק בנוגע לפיטורין?? מה עליי להציג להם בשיחה או לדרוש מהם???
אני ממש מיואשת כי אני לא מבינה הרבה בנושא הזה ומפחדת שייעשה לי עוול ואני לא אדע איך להגן על עצמי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים מעבודה בזמן טיפולי פוריות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011שלום לך,
השבתי לך ארוכות בפנייתך אלי טלפונית.
אם נותרו אי אלו נושאים פתוחים - את מוזמנת לשוב ולפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים1התפטרות לאחר חופשת לידהשלי26/11/2011
שלום אני מועסקת 3 שנים בחברה, ילדתי לפני 3 חודשים והארכתי את חופשת הלידה בעוד 3 חודשים. במקרה של פיטורי התייעלות בחברה: האם מותר לפטר אותי וממתי אני אוכל אם כן לתבוע דמי אבטלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים1התפטרות לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011שלי שלום,
ניתן יהיה לפטר אותך לאחר 60 ימים משובך.
דמי אבטלה תוכלי לתבוע מייד באם תהיי מפוטרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניצול ימי מחלה לפני לידהנגה24/11/2011
שלום, לזכותי כ-15 ימי מחלה, אני עובדת בחברה שמשלמת 100 מהשכר על מחלה כבר מהיום הראשון. האם במידה ואנצל את ימי המחלה בחודש התשיעי הדבר יפגע בדמי הלידה? או שאם אקבל משכורת כרגיל, למרות שחלקה יהיה ע"ח ימי מחלה זה לא יפגע בדמי הלידה?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נגה24/11/2011שאינני מעוניינת לקחת את ימי המחלה ברצף, אלאלפזרם על פני החודש התשיעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצול ימי מחלה לפני לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011לי שלום,
חישוב דמי הלידה נעשה לפי המשכורות האחרונות, הרי שאין משמעות לשאלה האם מדובר על תלשום שכר בגין יום מחלה רגיל או חופשה (שכן במקרה שלך זה שווה ערך), ועקרונית דמי הלידה לא צפויים להיפגע.
אם את מוטרדת - את יכולה לפנות ישירות למוסד לביטוח לאומי בשאלה זו, ספציפית לגבייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לפני לידהטל24/11/2011
שלום,
אני עובדת בגן ילדים כבר כשנה וחצי ונמצאת בחודש השלישי להריוני, ידוע לי כי לאחר חופשת הלידה אעזוב את עבודתי על מנת להמשיך לטפל בתינוק שלי. שאלתי היא מתי עלי להודיע למעבידתי על כוונתי להתפטר ועדיין להיות זכאית לפיצויי פיטורין? ידוע לי כי על פי חוק מקבלים את הפיצויים רק במידה ומתפטרים לאחר הלידה...(ולא לפניה) יחד אם זאת, נראה לי הוגן ליידע את מעבידתי על כוונתי להתפטר כבר כחודש-חודשיים לפני הלידה וזאת על מנת שתוכל למצוא זמן להכשיר עובדת חדשה לפני תחילת שנת הלימודים החדשה. מה מומלץ עבורי לעשות במקרה זה מבלי לאבד את זכותי לפיצויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לפני לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011טל שלום,
מסירותך ודאגתך למקום העבודה ראויים להערכה, אולם כדאי שתדעי כי התפטרות לפני הלידה תשלול את זכאותך לזכויותייך.
תוכלי לעדכן אותה באופן כללי שאת שוקלת לא לשוב לאחר חופשת הלידה, סביר להניח שהיא כבר תבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשמירת הריוןאתי24/11/2011
שלום רב, אני לקראת הגשת שמירת הריון בימים הקרובים , שאלתי היא האם חובה לצרף אישורי מחלה או שהטופס שרופא הנשים מילא לי ובתוכו התאריכים כמובן מספק??
כי תחילה הוא הביא לי מחלה מה23/10 עד ה25/11 ובשמירה בתאריכים בטפסי הביטוח לאומי מילא לי מה 23/11 עד ה01/12 למה ביטוח לאומי יתייחס ?? הוא פשוט בחו"ל בשבועיים הקרובים ואני לקראת לידה ...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה בבקשה תודה רבה
אתי25/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לשמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011אתי שלום,
אם הרופא מילא לך את החלק הרלוונטי בתביעה, אין לך בעיה - תגישי.
אם יחסרו להם אישורים רפואיים כלשהם, הם כבר ייצרו איתך קשר בעניין ויבקשו השלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין במהלך חופשת לידהאביטל24/11/2011
חברתי עובדת דרך חברת אאוטסורסינג והלקוח הודיע שאינם רוצים שהיא תחזור אליהם היא עוד בתקופת חופשת הלידה.
האם זה חוקי כיוון שהיא לא מועסקת ע"י הלקוח אלא ע"י חברת האאוטסורס?
חברת האאוטסורס אמרה שתשלם לה פיצויים ואת התקופה שלפי חוק אסור לפטר, האם זה חוקי?
אם חברת האאוטסורס לא תמצא לה מקום עבודה חליפי ותפטר אותה זה חוקי?
תודה מראש
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין במהלך חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/11/2011אביטל שלום, באופן עקרוני פיטורים או תשלום בגין התקופה מבלי להשיב את העובדת לעבודתה הינו פסול ובלתי חוקי.
על החברה המעסיקה להמשיך להעסיק אותה עד לתום תקופת ההגנה על פי חוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)