מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמן הנקהשיר02/05/2011
שלום רב,
הנני עובדת בחצי משרה במגזר הציבורי. חצי משרה זו מחייבת אותי ב 22 שעות שבועיות המצטברות ל 86 שעות חודשיות. את תפרוסת השעות החלטתי יחד עם הממונים עלי ואני עובדת 3 פעמים בשבוע. לפני חודש חזרתי לעבודהלאחר חופשת לידה בת 6 חודשים. האם אני רשאית לזמן הנקה? אם כן, כיצד מחשבים זאת? עד מתי אני יכולה להחליט לעזוב את עבודתי לטובת גידול בני? לאילו זכויות אני זכאית אם אני מחליטה לעזוב?
תודה רבה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן הנקה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011שיר שלום,
לעובדת במשרה מלאה יש זכאות לשעת הנקה בתשלום משך 4 חודשים מתום חופשת הלידה.מאחר ואינך במשרה מלאה, הרי שאין לך זכאות לכך.
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה חדשהנגי01/05/2011
שלום! שאלה לגבי ראיון עבודה.
אני כרגע מובטלת (סטודנטית בבחינות סיום), לאחר בחינת הסיום תכננתי להתחיל לחפש עבודה עם המקצוע שרכשתי. נכנסתי להריון, אינני מסתירה את העובדה אך יש לי חשש ממשי שמראש תישלל מועמדותי בגלל ההריון. אני יודעת שלפי חוק למנהל העבודה יש להודיע בחודש חמישי.
1. האם זה נכון גם לגבי ראיון העבודה?
2. האם מחובתי לציין בראיון עבודה שאני בהריון?
3. אם מבקשים ממני התחייבות לתקופה שאחרי הלידה (למשל התחייבות למקום העבודה לשנה) - ואני מתכוונת לחזור לשוק העבודה אחרי חופשת הלידה - האם חופשת הלידה שוללת ממני את הזכות להתחייב לתקופה ארוכה משל ההריון, או שמא אני יכולה להתחייב לשנה, ופשוט להמשיך את ההתחייבות אחרי חופשת הלידה?
4. במידה ומראש נשללה ממני עבודה בגלל ההריון: למי עליי לפנות? למיטב ידיעתי הדבר אינו חוקי (יכול להיות שאני טועה לכן שואלת).
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה חדשה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011נגי שלום,
הריון אינו עילה לאי קבלה לעבודה.
יחד עם זאת, במציאות מעסיקים רבים יתקשו לקבל עניין זה בשיויון נפש.
לזכותך - על ההריון חובה ליידע רק החל מהחודש החמישי, וכן נפסק לאחרונה כהלכה ע"י בית הדין הארצי לעבודה כי אין חובה על עובדת ליידע על הריונה בראיון קבלתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום דמי לידה לעוסק פטוררעות01/05/2011
בס"ד
היי צהריים טובים!
אני עוסק פטור החל מ1.5.10,וב 13.2.11 ילדתי בן.
שאלתי היא:
1.האם אני זכאית לדמי לידה?
2.האם בעלי יכול לצאת לחופשה חלקית(כמובן בתנאי שאני חוזרת לעבודה)?
3.האם בעלי זכאי גם לדמי לידה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום דמי לידה לעוסק פטור - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011רעות שלום,
אין מספיק נתונים על מנת להשיב לשאלתך, מה גם שהיא ייחודית נוכח היותך עוסק פטור, ועלייך לקבל ייעוץ פרטני בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מגיע לי דמי לידה מלאיםנטלי01/05/2011
שלום, אם התחלתי לעבוד במקום עבודתי בתחילת אפריל 2010 עד היום ומהיום עד הלידה אני נמצאת בחופשת מחלה (הלידה בע"ה עוד חודשיים) כלומר אני עובדת 13 חודשים ולפני כן לא עבדתי כי הייתי בחופשת לידה והארכתי עוד 3 חודשים ללא תשלום
האם מגיע לי מביטוח לאומי דמי לידה מלאים?
תודה מראש דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מגיע לי דמי לידה מלאים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011דנה שלום,
תקופה של ימי המחלה הצבורם, דינה כדין עבודה באופן עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימי מחלהמור01/05/2011
שלום לכולם, ותודה מראש על ההתייחסות.
אני בחודש שמיני להריוני , קשה לי נורא לעבוד והרופא שלי טוען שזאת לא מחלה.
לעומת זאת לא תיהיה לי בעיה להוציא ימי מחלה מהרופא משפחה .
השאלה איך זה יתפרש במשכרות של החודש האחרון ( אני ממש לא רוצה שזה יפגע לי בדמי לידה ) ?
* האם ימי מחלה נחשבים בתלוש כשאני אקבל דמי לידה / או יורידו לי אותם ויחשבו רק את הימים הרגילים שעבדתי?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת ברשותכם
מור01/05/2011מאיזה שבוע אני יכולה לבקש שמירת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותכם - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011אין שבוע מוגדר - תלוי במצב רפואי, אם כי תנאי סף לשמירה הוא כי היא תארך 30 ימים לפחות באופן רצוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי מחלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011מור שלום,
באופן עקרוני החישוב נעשה על פי שלושת חודשי העבודה המלאים שקדמו ללידה, כאשר לרוב הפחתות הנובעות מהעדרות עקב ההריון (כמו במקרה שלך - מחלה), לא באות בחשבון, אולם אין ודאות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בונוס בשכר בזמן חופשת לידהנורית01/05/2011
שלום
ילדתי בחודש פברואר ובמקום עבודתי מידי שנה מקבלים בונוס בשכר בחודש מרץ. האם זה שאני בחופשת לידה גורם לי להפסיד את הבונוס? ואם אני זכאית אז ביטוח לאומי משלם, איך זה עובד?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בונוס בשכר בזמן חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011רעות שלום,
לגבי הבונוס - עקרונית קיימת לך הזכאות לכך, אולם ייתכן והמעסיק ידחה את מועד התשלום לאחר תום חופשת הלידה (ללא פגיעה בזכאות עצמה - מעסיקים רבים נוהגים כך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובדת בהריוןד30/04/2011
אני עובדת של העירייה כחצי שנה כעוזרת הוראה בבי"ס, בחודש יוני אני אמורה לצאת לחודשיים חופשה ללא תשלום, כרגע אני בהריון ועוד לא סיפרתי למעסיקים, מה החוק אומר לגבי הוצאת עובדת בהריון לחודשיים חופשה ללא תשלום- בגלל החופש הגדול ולא מרצוני, האם הם אמורים לספק לי הכנסה אחרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת בהריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו01/05/2011לאור העובדה כי התקבלת לעבוד בתנאים אלו, כשהיה ידוע לך מראש כי ביוני את אמורה לצאת לחל"ת, ספק אם ניתן לראות בזה הפלייה או פגיעה בך בגין הריונך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימי מחלה בהריוןנטלי29/04/2011
שלום, אני בהריון בתחילת חודש שביעי ועובדת במשרה מלאה
הרופא החליט ע"פ המצב שלי להעביר אותי להריון בסיכון וכרגע הוא נתן לי 19 ימי מחלה
אני עובדת שנה במקום עבודתי וכרגע ביתרת מחלה שלי יש רק 5 ימים שנותרו לי
האם המעביד צריך לשלם לי עבור כל ה 19 ימי מחלה או רק ע"פ מה שצברתי?
ועוד שאלה איך מחשבים את הימי מחלה אם הם נופלים על שישי שבת וחגים?
תודה מראש נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה בהריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו01/05/2011נטלי שלום,
היה ואין ברשותך יתרת ימי מחלה, אין המעביד מחויב לשלם לך בגין ימים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה ואיך מחשבים
נטלי01/05/2011את הימי מחלה כאשר אני לא עובדת בשישי שבת והימי מחלה כוללים שישי שבת?
תודה נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת חופשת הלידהעדי29/04/2011
אני נמצאת כ- 8 שנים באותו מקום עבודה, ולפני מספר חודשים מצומצם עברתי ממעסיק אחד (האאוטסורסינג) למעסיק אחר (הלקוח) באותו מקום. האם אני זכאית להאריך את חופשת הלידה ל- 26 חודשים בשל הותק שלי באותו מקום עבודה (או שבגלל שינוי המעסיק ועצם העובדה שאני עובדת אצל המעסיק החדש פחות משנה, אינני זכאית) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת חופשת הלידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011עדי שלום,
קליטה בחברה בה היית מוצבת הינה על פניו תוך שמירת הותק (מה שמקנה לך את כל הזכויות), אך יש לוודא כי לא חתמת על הסכם שקובע אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי - קידום בשל הריוןיעל, באר שבע28/04/2011
שלום,
לפני כמה חודשים הייתי מועמדת לתפקיד ניהולי בחברה בו אני עובדת, נשלחתי למכון לבחני התאמה ונאמר לי שעברתי בהצלחה. בארגון הודיעו לי שיקבלו החלטה תוך חודש אולם בינתיים, כיוון שהגעתי לחודש חמישי, נודע להנהלה שאני בהריון.
כחודש לאחר יום המבחנים נודע לי שהארגון בחר במישהו אחר לתפקיד אולם לא טרחו להסביר לי מדוע לא זכיתי בתפקיד. מאמירות שונות מאנשים בארגון קיבלתי את הרושם שלא קודמתי בשל ההריון וייתכן שרק כשאחזור מחופשת לידה ישקלו לקדם אותי.
רציתי לשאול האם יש לי עילה לתביעת פיצויים ואיזה תרופות משפטיות עומדות לרשותי?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי - קידום בשל הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011יעל שלום,
ככל שאין לך הוכחה או ראיה לעניין זה, הרי שלא ניתן להעלות טענה סתמית להפלייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון והפסקת הריוןשירה28/04/2011
שלום,
אני עובדת במישרתי כשכירה , שנה ועשרה חודשים, במישרה מלאה.
ב 31.3 בשבוע 19 להריון, עברתי בדיקת מי שפיר שהסתבכה, ואושפזתי בבית חולים, עם ירידת מים, לבסוף לאחר התפתחות של זיהום ב 25.4 הוחלט על הפסקת ההריון וגרימת לידה.אצטרך להיות במנוחה מוחלטת לפחות עד 10.5
שאלתי היא לגבי שמירת הריון / תשלום מביטוח לאומי על התקופה הזו . מה עלי לעשות? להאם זו יכולה להיות תביעה מביטוח לאומי? אין לי ימי מחלה צבורים לניצול
(ידוע לי שהקריטריון לשמירה הריון הוא 30 יום ברצף, אצלי אף יותר מ30, אך במקרה הזה נקטעו בהפסקת הריון ובהמשך תקופה של עוד שבועיים בה לא אוכל לעבוד.
תודה רבה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון והפסקת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011שירה שלום,
לא כל התקופה הינה שמירת הריון, שכן התקופה שלאחר גרימת הלידה לא יכולה להיות שמירה, אלא ימי מחלה לאחר הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חל"ת לפני לידהמירי28/04/2011
רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת חל"ת לחודש ימים לפני הלידה?
ללא שום אישורים מיוחדים- משום שנכנסתי לחודש 9 ונורא קשה לי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חל"ת לפני לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011מירי שלום,
אין זכות מוקנית לצאת לחל"ת בשלב זה, אך ניתן לצאת לחופשת לידה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטודנטית בהריוןצליל(:28/04/2011
שלום,
אני כרגע בשנה השניה ללימודיי, ובהריון ראשון, אין לי מושג בכלל מהם הזכויות שלי מבחינת המדינה/ ביטוח לאומי או כל דבר אחר.. מעבר לזה מבחינת הלימודים הצלחתי להגיע להסדרים.
אני מודעת לזה שמי שעבדה 10 חודשים רשאית לקבל משכורת חודשית לפי ממוצע של 3 משכורות אחרונות וכן מענק מביטוח לאומי (אני לא בקיאה)
במקרה שלי בתור סטודנטית אין באפשרותי כלל לעבוד, האם בזמן חופשת הלידה מגיע לי איזשהו מענק? האם אוכל לחתום בלשכת העבודה שכן לא ניצלתי את הזכות הזאת כלל מאז סיימתי את שירות הלאומי..
אני בהחלט מבולבלת וחסרת מידע בנוגע לנושא..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודנטית בהריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011צליל שלום,
להלן התנאים לקבלת דמי לידה:
דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות יולדת שהיתה בשמירת הריוןמלי28/04/2011
שלום,
ידוע לי שיש באפשרותי להודיע על התפטרות עד 9 חודשים מיום הלידה , האם החוק תקף גם ליולדת שהיתה בשמירת הריון? אם כן האם אני יכולה להודיע ממש עד אותו היום שבו בני יהיה בן 9 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות יולדת שהיתה בשמירת הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו28/04/2011מלי שלום,
אכן כן, היות והתנאי להתפטרות הינה טיפול בילד, ושמירת הריון אינה מנתקת יחסי עובד ומעביד, אשר על כן, עד 9 חודשים מיום הלידה, תהי זכאית להתפטר כדין מפוטרת ולהיות זכאית לתשלום פיצויי פיטורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום חוזה עבודה זמני - שאלה דחופהסימה28/04/2011
בס"ד
שלום רב,
מועסקת על חוזה זמני 8/11/09-5/7/2010 כסייעת בגן עירייה. ב1/7/2010 יצאתי שמירת הריון. ב 14/4/2011 סיום חופשת לידה. האם המעסיק חייב להחזיר אותי לעבודה?.. ביקשתי לחזור בספט2011 ונאמר לי כי בקשתי תיבחן עם פתיחת שנת הלימודים בספט' בהתאם לתקני כוח אדם.
תודה על התשובה המהירה.
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום חוזה עבודה זמני - שאלה דחופה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו28/04/2011סימה שלום,
אכן, על מקום העבודה להחזירך לעבודה לאור העובדה כי לא קיבל אישור לפטרך ממשרד התמ"ת ועל פי חוק עבודת נשים, חלה עליו החובה להחזרך לעבודה בתקופה המוגנת - קרי 60 ימים לאחר חופשת הלידה המאושרת על פי חוק.
גם אציין, כי על פי חוק הנך יכולה לקבל אישור לחל"ת 1/4 מתקופת העסקתך, שלאחריה מתחילת ספירת 60 הימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)