מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרבותאורית05/10/2011
שלום, בשבוע 13 והצרבות פשוט בלתי נסבלות. אני מתעוררת בלילה כמה פעמים מצרבת קשה למרות שאני אוכלת ממש בערב המוקדם. האם יש המלצה מה כדאי לאכול בערב על מנת להימנע מהצרבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבות - תגובה
דנה שפילמן05/10/2011שלום אורית,
ההמלצה בצרבות היא אוכל קל, צנימים.
לא תבלינים חזקים מדי, חריף, חם/ קר מדי.
לא לערבב אכילה ושתיה.
לאכול לאט.
לא לשכב לפחות שעה לאחר הארוחה.
לישון בזוית של 45 מעלות.
יכול לעזור- מלפפונים, שקדים טבעיים, ג'ינג'ר
את מוזמנת לפנות לדיאטנית ליעוץ אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלרעותי04/10/2011
היי, אני בת 25 בתחילת ההריון שקלתי 57 גובה 165, כרגע שוקלת 65.5 עליתי 8ץ5 קילו ואני בתחילת שבוע 25 האם זה בטווח הנורמלי או שעליתי יותר מדי לשבוע שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל - תגובה
דנה שפילמן05/10/2011שלום רעותי,
טווח העליה במשקל בהריון המומלץ הינו 11-16 קג', בקצב של כ-400 גר' לשבוע.
עד כה נראה כי את בטווח.
את מוזמנת לפנות לאחות ו/או דיאטנית למעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחים ללא קפאיןשרון רזיאל29/09/2011
הי,
נמאס לי לשתות מים.
גם להוסיף לימון קצת נמאס לי.
קניתי קופסאות של תה בשקיות - כולם צמחיים - ללא קפאין!!
בבוקר אני מרתיחה מים בסביבות ליטר וחצי, שמה 2 תיונים ונותנת להם רבע שעה לתת את טעמם, ואז מעבירה לקנקן עם קרח ושותה כל היום.
אני בשבוע 6.
כלומר יוצא שכל היום אני עם 2 תיונים.
כולם של ויסוצקי -
הילולי הפירות,
פירות יער (כן... גם פטל)
מנגו ופסיפלורה
ועוד....
האם זה מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה צמחים ללא קפאין - תגובה
דנה שפילמן02/10/2011שלום שרון,
כל עוד את שותה תה צמחים שמראש ללא קפאין (ולא נטול קפאין= הוציאו ממנו את הקפאין) את יכולה לשתות ללא חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותרסיוון28/09/2011
לאכול מטבוחה פינקנטית של אחלה?
היא מעט חריפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר - תגובה
דנה שפילמן02/10/2011אין בעיה עם חריף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל מבושלסיוון28/09/2011
האם זה בסדר לאכול אוכל שבושל ביום א, ביום ה?
(ומאז אוחסן במקרר כמובן) או שמזון לא טרי עלול להזיק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל מבושל - תגובה
דנה שפילמן02/10/2011כפי שכתבתי, אם הריח והטעם טובים והאוכל מבושל שוב מעל 70 מעלות, אפשר לאוכלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבינותש26/09/2011
כמה שאלות:
שבוע 20
מה זה חלבוני חלב?
אכלתי גבינה פיקנטית של חברת כפיר אשר לא היה רשום עליה מפוסטרת. היה רשום שהיא מיוצרת מחלבון חלב ושומן צמחי האם יש קשר צורך בפיסטור במוצר שכזה?
אני מודאגת שמה אכלתי גבינה לא מפוסטרת.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבינות - תגובה
דנה שפילמן27/09/2011שלום,
חלבון החלב הינו הקזאין.
הפסטור זה תהליך להריגת החיידקים, לא קשור לחלבון.
בערון בסופר מוכרים גבינות מפוסטרות. יש להיזהר יותר מאכילת גבינות ממקומות לא ידועים. את יכולה להתקשר לחברה ולשאול אותם.
אם יש לך תחושות בבטן ואת מודאגת את יכולה לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עליה תקינה?אמא25/09/2011
בת 25 בהריון שבוע 20+5
התחלתי את ההריון במשקל 43 (גובה 1.57) וכעת שוקלת כבר 50!
האם עליתי יותר מידי???? (חוץ מבטן לא רואים עליי הבדל)
בהריון הקודם התחלתי 48 קילו וסיימתי בסוף תשיעי 60 קילו. (ירדתי שוב מהר מאוד לאחר הלידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עליה תקינה? - תגובה
דנה שפילמן26/09/2011שלום,
סך העליה המומלצת בהריון הינה 11-16 קג' למשקל תקין.
את אמורה לעלות כ-400 גר' במשקל לשבוע.
על פניו לא נרא שיש בעיה, אם את מודאגת, את מוזמנת לפנות לדיאטנית לבחינת תפריטך ומעקב משקל בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עליה תקינה? - תגובה
דנה שפילמן26/09/2011שלום,
סך העליה המומלצת בהריון הינה 11-16 קג' למשקל תקין.
את אמורה לעלות כ-400 גר' במשקל לשבוע.
על פניו לא נרא שיש בעיה, אם את מודאגת, את מוזמנת לפנות לדיאטנית לבחינת תפריטך ומעקב משקל בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלידה לייט בהריוןויקה25/09/2011
האם מותר לאכול מפעם לפעם גלידה לייט בהריון? אני מנסה להפחית בסוכרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלידה לייט בהריון - תגובה
דנה שפילמן26/09/2011שלום ויקה,
האם יש בעיה של סוכר בהריון?
לייט מאפיין םחות קלוריות, לא תמיד פחות סוכרים- יש לשים לב.
כל דבר מדי פעם ובמידה, לא צריכה להיות איתו בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה של סוכר בהריון אבל יש לי
ויקה26/09/2011היסטוריה של סכרת במשפחה (סבתות ואמא שלי שומרת כדי שלא יהיה לה סוכר). לכן אני מנסה לחסכון ממני סוכרים איפה שאני יכולה.
אני חושבת שזה אמור להיות מופחת סוכר, מאחר ולא רק רשום עליו לייט, אלא יש עליו סימן של סוכרתיים (שמותר לסוכרתיים).
אבל מאחר ואסור שתיה דיאטתית וכאלה, שאלתי בגלל זה, האם גם גלידה כזו אסורה? או שאפשר לאכול פעם בשבוע - פעם בשבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה של סוכר בהריון אבל יש לי - תגובה
דנה שפילמן26/09/2011שלום ויקה,
חשוב לשמור כדי למנוע סיבוכים בעתיד אך פעם בשבוע אפשר קצת פינוקים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת של סיבים כמו בנפייבר לאשה הרנעם25/09/2011
לפורום שלום !
תודה על התשובה , מה לגבי נטילת תוספת של סיבים תזונתיים כדוגמת בנפייבר
להקלה בעצירות לאישה בהריון . האם יש סיבים תזונתיים \ תוסף תזונה שאתם יכולים להמליץ לאשה בהריון עם בעית עצירות קשה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת של סיבים כמו בנפייבר לאשה הר - תגובה
דנה שפילמן25/09/2011שלום דנה,
לגבי כל תכשיר לטיפול בעצירות, הייתי מתייעצת עם רוקח/ החברה המשווקת/ רופא.
מה לגבי תזונה ופעילות גופנית? אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית לבחינת מצבך והרכבת תפריט מותאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון לאשה בהריון עם IBDנעם25/09/2011
לפורום שלום
האם אשה בהריון שסובלת מ IBD ( עצירות קשה ) , אינה אוכלת כלל מוצרי חלב ,האם מותר לה לקחת תוסף של פרוביוטיקה , סידן , תוספת של סיבים כדוגמת בנה פייבר או תכשיר נורמלאקס וכו ' ?
אלו תוספי מזון בטוחים מבחינתה -להקלה על בעית העצירות , השלמת הסידן וכו' .
תודה , דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון לאשה בהריון עם IBD - תגובה
דנה שפילמן25/09/2011שלום דנה,
לגבי סידן ופרוביוטיקה כל אישה יכולה לקחת בזמן ההריון.
לגבי משלשלים למיניהם- יש להיוועץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלסיוון23/09/2011
שלום
אני בשבוע 15 ומשקלי נשאר כמו בתחילת ההריון (53 ק"ג)
מה שמוזר הוא דווקא שיש לי בטן של הריון ואנשים מסביבי שואלים...
איך ייתכן שפיזית לא עליתי אבל חיצונית זה בולט?
אני אוכלת פחות, יכול להיות שפשוט העלייה היא של ההריון אבל ירדתי מבחינת אוכל אז בגלל זה אין עלייה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל - תגובה
דנה שפילמן25/09/2011שלום שירן,
בעקרון עד טרימסטר שני לא עולים במשקל בדרך כלל. מטרימסטר שני העליה עומדת על 400 גר' בממוצע לשבוע.
נכון להיום, מבחינת המשקל לא נראה שיש לך מה לדאוג, אך אם כדברייך את אוכלת פחות, יש לבחון את הדבר מפני שמטרימסטר שני את אמורה לאכול כ-300 קקל' יותר ליום ממה שאכלת לפני ההריון.
אני מציעה לך לפנות לדיאטנית קלינית לבניית תפריט מותאם ומעקב משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטל של אלטמןסיוון23/09/2011
שלום
אני בשבוע 15 ועליי לשתות בכל יום כדור של פרנטל אחד ביום.
הכדורים מאוד גדולים ואני לא תמיד מצליחה לבלוע אותם, גם כשאני חותכת אותם...
נראה לי שהתופעה בקושי הבליעה קשורה להריון עצמו כי לא הייתה לי בעבר בעיה לבלוע אם חוצים את הכדור.
שאלותיי הם:
1. מתוך 7 ימים בשבוע יוצא שבממוצע אני לא שותה יומיים וב5 ימים האחרים כן . האם זה קריטי?
2. האם זה בסדר לקחת פעמיים רצוף 2 כדורים אם יום לפני לא הצלחתי לבלוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל של אלטמן - תגובה
דנה שפילמן25/09/2011שלום שירן,
כמובן שעדיף לקחת את הויטמינים יומיום, אך אם יוצא לך לדלג זה לא קריטי.
תבררי בחנויות טבע/ בתי מרקחת- יש היום גם תכשירים נוזליים.
אין צורך לקחת 2 ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה- פרנטל של אלטמן
סיוון25/09/2011תודה רבה על תשובתך
יש לי שאלות נוספות לגבי העניין:
1. האם ידוע לך או תוכלי לציין שמות של תכשירים נוזליים שאוכל לקחת ? (שאלתי בבית מרקחת ואמרו לי שלא קיימים)
2. האם אפשרי לטחון את הכדור בבלנדר יחד עם חלב ופירות תוך כדי הכנת פרישייק?
(זה יכול לעזור לי מאוד...)
3. האם אפשרי לערבב את הכדור עם תה חם כך שימיס אותו ואז לשתות את התה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה- פרנטל של אלטמן - תגובה
דנה שפילמן26/09/2011שלום לבנת,
לא נראה לי שיש בעיה לטחון את הכדור- התייעצי עם הרוקח.
יש מולטיויטמינים נוזליים לילדים. את יכולה לקחת מינון רגיל/ כפול של הויטמין ולהוסיף ברזל וחומצה פולית להשלמה. היוועצי עם הרופא המטפל.
אפשר להמיס את הויטמינים עד 30 מעלות כדי לא להרוס את תכולתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר דנה שפילמן עוד 2 שאלות ברשותך
סיוון28/09/20111. ידוע לי שפרנטל מכיל גם חומצה פולית. שאלתי היא האם ביום שבו לא הצלחתי לשתות פרנטל יהיה בסדר אם אשתה כדור אחד מהחומצה הפולית או שלא כדאי לערבב?
2. שאלה שלא קשורה לפרנטל:
זה בסדר אם אני אוכלת ביום ה אוכל שבושל ביום א (ונשמר בקירור כמובן) או שמזון לא טרי יכול לגרום נזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר דנה שפילמן עוד 2 שאלות ברשותך - תגובה
דנה שפילמן02/10/2011שלום סיוון,
אין בעיה לקחת חומצה פולית ביום שלא לקחת פרנטל.
אם האוכל נשמר בקירור, הריח והטעם טובים והאוכל בושל שוב מעל 70 מעלות, את יכולה לאכול אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיון,
Gramse10/10/2011תוסף ברזל נוזלי הוא פלורדיקס של חברת גרמזה - טבעי לחלוטין ולכן אינו גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול, וגם נספג בצורה אופטימלית.
לאחר חודש שימוש קבוע, מעלה את רמות הפריטין (מאגרי הברזל בגוף) ואת רמות ההמוגלובין.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה פירות יעראור22/09/2011
שלום,
אני בשבוע 19 בהריון ראשון והיום הבנתי שאסור לצרוך תה פטל בהריון.
אני צרכתי תה פירות יער (המכיל גם פטל) משך החודש האחרון אחת ליום.
יש סיבה לדאגה או לגשת לרופא/בי"ח?
מאוד מודאגת.
תודה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה פירות יער - תגובה
דנה שפילמן22/09/2011שלום אור,
לעלי פטל יש תכונות מכווצות רחם ולכן חוששים ממנו.
ישנה המלצה לצרוך 3 כוסות תה פטל ליום בין 1-3 חודשים לפני הלידה (תלוי בגישה), כדי לעזור לצירים יעילים יותר בזמן הלידה.
אם אין לך כאבים/ התכווצויות, אין לך מה לדאוג.
לפי הדווח שלך צרכת תערובת, השאלה איזה חלק של צמח הפטל, מה המינון שהיה בתמצית וכמה שתית ממנו. לא נראה לי שהיה שם מספיק לרמה מסוכנת.
אם את עדיין חוששת את מוזמנת לפנות לרופא המטפל לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסטק - תוסף תזונהנעמה21/09/2011
האם מותר לקחת סינוס טק (המכיל אופרזייה, סטלריה, וג'נקו בילובה) באופן חד פעמי בהריון (שבוע23) אף סתום שעוד רגע הופך לסינוסיטיס, ויש לי נסיון טוב עם הסינוס טק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסטק - תוסף תזונה - תגובה
דנה שפילמן22/09/2011שלום נעמה,
אני לא בקיאה בצמחי מרפא. יש להפנות את השאלה לחברה המייצרת אותו/ למומחה בצמחי מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טונהדנית19/09/2011
גיליתי השבוע שאני בהיריון, בתחילת שבוע חמישי, ורק היום לאחר קריאה מעמיקה גיליתי שאסור להגזים בדגים. בשלושה שבועות האחרונות אכלתי יחסית הרבה דגים. בצהריים סלט טונה (2-3 בשבוע) , לפעמיים בערב (באותו שבוע) סרדינים ואולי עוד מנת דג (חצי פילה). האם אני צריכה להודיע לרופא?
כמובן שאני מפסיקה עם כמות הדגים הזו לאלתר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טונה - תגובה
דנה שפילמן20/09/2011שלום דנית,
לא נראה לי שאת צריכה לדאוג על מה שהיה.
ההמלצה היא 2-3 מנות דג לשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)