פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למומחים בלבד
    נמסיס
    15/03/2010

אני נשואה 4 שנים, אנחנו ביחד כבר 11 שנים מגיל צעיר. לאחרונה גיליתי כי בעלי נרשם לאתר הכרויות שמטרתו היא סטוץ חד פעמי רגיל (לא שזה משנה ...) והוא טרם נפגש עם בחורה ציין בפניה כי הוא מעולם לא התנסה בסטוצ'

אנחנו מצפים לילדנו הראשון, כאשר ברובו הייתי בשמירת הריון.

הוא תמיד מספר לי שהוא רוצה ריגושים, אני לא תמימה וידעתי שזה עלולו לקרות מתי שהוא אנחנו כאמור מגיל מאוד צעיר והוא נמצא במסגרת מאוד "מתירנית" הוא מספר לי מה חבריו עושים וכו'.. אבל לעולם לא שיערתי שיעשה כזה דבר ויפגע באמון שלי בו.

מה דעתכם? האם נישואי נגמרו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למומחים בלבד

הוספת תגובה

• תשובה

דני
    16/03/2010

נישואיך לא נגמרו דברי איתו על זה בפתיחות -

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנמסיס

שלי פסטרנק כץ
    17/03/2010

את מתארת מצב לא נעים במיוחד ויחד עם זאת, לא יכולתי להתעלם מהדרך שלך לבטא את העצב והאכזבה על אובדן האמון. אני שומעת בין המילים אכזבה ותיאור מאד קורקטי של המצב.
    הכתיבה שלך לא משדרת כעס או עלבון. יש בה משהו מאד בוגר שמלווה בשמץ של השלמה עם מצב נתון.

אני מצטטת " אני לא תמימה וידעתי שזה עלולו לקרות מתי שהוא אנחנו כאמור מגיל מאוד צעיר והוא נמצא במסגרת מאוד "מתירנית" מה דעתכם? האם נישואי נגמרו?"

אני תוהה מה את מרגישה כלפיו באופן כללי...?
    יכול להיות שהפניה לריגוש מבחינתו נובעת כיוון שאיבדת את ההתרגשות והתשוקה אליו?
    מה שלא יהיה לא מצדיק פניה שלו להכרות וסטוצים. מה גם שהוא לא פעל בחוכמה ולכן גם עלית על זה. את אוהבת אותו? מתרגשת ממנו? מה מידת הסקס שקיימת ביניכם? האם אתם חברים טובים מעבר לכך?

אני מציעה לך לשוחח איתו, לספר לו מה ראית ולהגיד לו מה זה גרם לך להרגיש.
    שוחחי על הדברים ואל תשמרי בבטן. אל תמהרי להבין מזה שנישואייך הסתיימו. לא שוברים את הכלים כל כך מהר. אלא אם כן באמת התחתנתם אחרי 7 שנים רק מתוך הרגל כשלמעשה האהבה כבר מזמן לא גרה אצלכם יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

ליאת
    29/03/2010

ד"ר פסטרנק תודה על זמנך,

קראתי את מה שכתבתי ואת תשובתך.
    אכן, אין בי כעס, אם כי אכזבה עמוקה, הכעס מופנה כלפיי, שכן אני מנהלת את הדיון הזה איתך ולא איתו. הוא הראשון שלי ואני שלו ויודעת שזה טבעי לרצות ריגושים וכו' והיו לנו עליות ומורדות אבל מעולם לא נפרדנו ידענו לדבר ואחד עם השני לפתור את זה.

אנחנו המון שנים ביחד, תמיד ידענו לדבר על הכל, אני מאוהבת בו כמו ביום שהכרתי אותו ויודעת כי הוא אוהב אותי (אני בטוחה שכמה אנשים יגחכו עכשיו..). ובגלל שאני אוהבת אותו אנ מוכנה לוותר עליו אם זה מה שהוא בחר לעשות, בלי כעס, בלי רגשות טינה. לכן אני לא יודעת מה לעשות עם זה.

חלק ממני רוצה לארוז תיק וללכת ולשאול אותו אייך יכולת? בשביל זיון לוותר עלינו?? אני יודעת שא זה יקרה אני לא חוזרת אין סיכוי.

וחולק אחר רוצה לא לוותר במיוחד בגלל התינוק שלי - איך אוכל להתסכל לו בעיניים מבלי שניסיתי להציל משהו?

ד"ר פסטרנ היקרה, מאיפה אני מתחילה ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבר מין גדול
    אבי
    14/03/2010

אני מעלה בעיה
    הכרתי בחור צעיר בן 20 אני בת 28
    כאשר הגענו לקטע הוא התפשט ואני נחנקתי
    אבר המין שלו באורך של 30 ס"ס ועבה בטרוף פשוט מבהיל
    ניסינו להתעלס ואני לא מצליחה פשוט חרדה
    למי יש רעיון איך להמשיך

לקביעת תור
    סגירה
    אבר מין גדול

הוספת תגובה

• זין ענק

יוסי
    15/03/2010

מאמי,
    את כנראה מפנטזת וראית הרבה סרטים כחולים
    אין זין אנושי בגודל 30 ס"מ.
    הכי גדול שנמדד היה 25 ס"מ.
    אין זין אנושי שהוא מעל יכולת הקיבול שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי

שלי פסטרנק כץ
    17/03/2010

לפני הכל אני רוצה להבין איך הגעת למסקנה שאיבר המין שלו מגיע ל30 סנטימטרים?
    מדדת לו עם סרט מדידה או שזה מה שאמר לך הבחור?

בכל מקרה, אין ספק שאיבר גדול מדי יכול לגרום ללחץ וחרדה מחדירה.
    מצד שני, איבר המין של האשה כשהוא מגורה, מתאים את עצמו בצורה אלסטית לכל גודל של איבר מין גברי - למעט מקרים מאד יוצאי דופן.

אם את אוהבת את הבחור ובאמת מעוניינת להמשיך ולהגיע לחדירה, השתדלי להאריך את משך המשחק המקדים כך שתתגרי מאוד, השתמשו בנוזל סיכה על בסיס מים כדי שהחדירה תהיה קלה יותר ובקשי ממנו לבצע את החדירה בשלבים ולא בבת אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה שאני נורא נגעל
    יוני (שם בדוי
    12/03/2010

שלום אני בן 21 ואני עם הבת זוג כמעט 3 שנים
    ויש לי בעיה שאני נורא נגעל לרדת לה, אני מאוד רוצה לענג אותה ושהיא תהנה (למרות שהיא נורא נהנת גם בלי זה, וזה לא כלכך חסר לה לפי מה שהיא אומרת)
    היא בחורה מאוד נקיה והגיינית אבל למרות זאת הריח ממש נוראי, וזה מאוד מגעיל ומרתיע, אבל חשוב לציין שזה לא מוריד לי את המשיכה אליה!
    אבל שוב אני מאוד רוצה לענג אותה, שאנחנו במקלחת זה פחות מפריע כי אין ריח.
    אני מאוד רוצה שתייעצו לי מה לעשות..
    ניסיתי גם אחרי המקלחת וזה פשוט לא עובד, רק בזמן המקלחת.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה שאני נורא נגעל

הוספת תגובה

• ליוני

שלי פסטרנק כץ
    13/03/2010

ריח רע מאיבר המין של האשה לרוב מופיע בעקבות דלקת או פטריה וטיפול מתאים אמור לפתור את הבעיה. השאלה היא אם אכן מדובר בריח רע או שאתה פשוט לא אוהב את הריח שלה.. עם זה אין הרבה מה לעשות.

מצד שני, אתה אומר שבמקלחת אתה בהחלט מסוגל לענג אותה אוראלית ומעבר לכך שהיא לא דורשת מעבר לזה וזה מספק אותה.

לכן, אולי כדאי שתוותר ותהנה ממה שיש. אני מקווה שבהמשך תלמד להנות מהריח הטבעי של האשה. ישנם גברים שרק הריח מעורר אותם ומדליק אותם יותר מכל דבר אחר.

בכל מקרה, אין פתרון קסם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת החשק המיני
    ליאור
    10/03/2010

שלום רב.
    אני בחור בן 29, וייש לי בעיה שאולי תישמע מצחיקה לחלק מהקוראים.
    אני כל הזמן חושב על מין. באופן כללי לא הייתם שומעים
    אותי מתלונן, אבל זה מטריד את המחשבה שלי יומם וליל.
    הייתי רוצה לדעת האם יש כדורים או תרופה כלשהי להפחתת
    החשק המיני. בנוסף - ארצה לדעת האם יש מספר תרופות בשוק,
    למי מהן יש תופעות לוואי ועל מי מהן צוות הרופאים כאן ממליץ.
    כמו כן לא יזיק לדעת תוך כמה זמן מתחילים להרגיש תוצאות, וכמו כן כמה
    זמן לוקח להשפעה להתפוגג מרגע שאני מפסיק לקחת את הכדורים.
    ודבר אחרון חביב - האם אין מניעה לקיים יחסי מין (מבחינת השפעת
    התרופה על הזיקפה למשל).

בתודה גדולה מראש

ליאור.

לקביעת תור
    סגירה
    הפחתת החשק המיני

הוספת תגובה

• לליאור

שלי פסטרנק כץ
    10/03/2010

האם המחשבות על מין באמת עד כדי כך מטרידות אותך שאתה שוקל לקחת תרופות להורדת החשק?

אני מניחה שיש סיבה למחשבות הללו. יש לך בת זוג? אתה מקיים יחסי מין באופן קבוע?
    מי שיוכל לתת לך המלצה לטיפול תרופתי מכל סוג שהוא צריך להיות רופא וגם זאת רק אחרי שפגש אותך והבין במה בדיוק מדובר.
    אני מאמינה ששיחות עם איש מקצוע יוכלו לעזור לך הרבה יותר, להבין את המניעים למחשבות, מה שיעזור לפתור את הבעיה שמטרידה אותך מהשורש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת החשק

ליאור
    11/03/2010

אכן יש לי בת זוג, ותדירות קיום היחסים היא פעם בשבוע.
    באופן טבעי אני רוצה יותר, אך זה בד"כ לא מסתדר עם
    החשק שלה למין. כנראה משום שהסיפוק המיני אינו עונה
    על דרישותיי, אני מחפש את הסיפוק המיני במקומות אחרים.
    כגון אתרי פורנו כאלה ואחרים באופן יומי, וכן זה מעסיק את
    מחשבתי מעבר לשעות מול המחשב. באוטובוס, בלימודים,
    ברחוב, אני כל הזמן "מחפש" אחר גירויים מיניים ויזואלים.
    נוסף על כך אני מרגיש שזה כן מוסיף ללחץ נפשי מסויים.
    כך שכן ניתן לומר שזה עד כדי כך מפריע לי. האם המצב
    שתיארתי הוא כל כך נורא, באופן של פניה לטיפול תרופתי ? ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

שלי פסטרנק כץ
    13/03/2010

כמו שאתה מתאר, כשהסקס הופך להיות נושא המעסיק אותך רוב שעות היום ומפריע לך בתפקוד רגיל כדאי ומומלץ לגשת לייעוץ.
    אני מאמינה ששיחות עם איש מקצוע יוכלו לעזור לך הרבה יותר, להבין את המניעים למחשבות, מה שיעזור לפתור את הבעיה שמטרידה אותך מהשורש.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

ד``ר דניאל וטלמן
    13/03/2010

קראתי את דברך וממליץ לך לפנות לטיפול מקצועי בתחום (איש המקצוע חייב להתמחות בתחום ההתמכרויות).
    לפי מה שאתה מתאר מדובר על מחשבות חודרניות כפיתיות, ומכאן שחלק מהתנהגותך ומחשבותך עונות לקריטריון של התמכרות למין.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקאקלומין + בעיות ביחסים
    שלי
    10/03/2010

הי, בעלי ואני מנסים להכנס להריון כבר קרוב לשנה. הקשר שלנו מעולה וכמו כן גם יחסי המין. לאחרונה התחלתי לקחת איקאקלומין (כיוון שאנחנו לא מצליחים להרות בדרך הטבעית) מה שדורש מאיתנו לקיים יחסים בימים ספציפים. מסתבר שזה קצת מלחיץ אותנו כי בימים הקריטים אנחנו לא מתפקדים בכלל.
    בעלי נהיה ממש מתוסכל ועצבני מכך שהוא לא מצליח לגמור ואני כנראה מלחיצה אותו יותר בזה שאני לא מוותרת (הרי למה אני לוקחת תרופות?) בקיצור המצב הוא כזה שבימים הקריטים אנחנו מנסים ומנסים ללא הצלחה ובימים הרגילים אנחנו מקיימים יחסים ללא כל קושי.
    זה די ברור שלי שאנחנו סתם בלחץ. השאלה איך נרגעים?
    בהתחלה סיכמנו שאני לא אגיד לו מתי הימים הקריטים אבל זה לא עוזר כי הוא מרגיש. (כנראה בגלל שאני לא רגועה בעצמי).
    מה עושים????

לקביעת תור
    סגירה
    איקאקלומין + בעיות ביחסים

הוספת תגובה

• לשלי

שלי פסטרנק כץ
    10/03/2010

התופעה שאת מתארת מוכרת מאד.
    לרוב, כשהסקס הופך מיועד מטרה באופן בולט ומכוון, אנחנו מאבדים מההנאה שבו.
    דמייני מישהי שסובלת מאנורקסיה ומחייבים אותה לאכול את המאכל הטעים ביותר שניתן לדמיין אבל היא לא מסוגלת להכניס כלום לפה עד שאפילו המחשבה על אוכל גורמת לה להכנס לסטרס.

מה שבעלך חווה בהחלט מובן לכל הדיעות. בשונה ממך, שאת רק צריכה להיות מוכנה ולשכב, הוא אמור להגיע לזיקפה, להחזיק אותה עד לחדירה ולהגיע לפליטה. כל זה תוך כדי שהוא אמור להנות מכל התהליך אחרת הוא לא יוכל להתקיים. בהתחשב בעובדה שהוא גם אמור להתחשב בך תוך כדי, אפשר להבין מאיפה נובע הלחץ הזה שלא מאפשר לו לחוות פורקן.

גם התסכול שלך מובן לחלוטין. את עושה מאמץ, לוקחת תרופות ונכונה לקיים יחסים בימים המתאימים. אין ספק שמדובר בסיטואציה לא פשוטה, אך היא מוכרת מאד לכל אלו שאינם מצליחים להרות בדרך הרגילה. ואפילו עבור אלו שסתם מנסים תקופה ארוכה ללא הצלחה.

ומה הפתרון, את וודאי שואלת.
    רוגע, רוגע, רוגע, רוגע, שלווה, שלווה ועוד שלווה. תשומת לב, אהבה ובטחון בדרך שבה אתם הולכים תוך כדי אמונה שלמה שלבסוף תצליחו במשימה.

אולי מהמקום שבו אני יושבת קל לי להגיד לשניכם להרגע ולא להכנס ללחץ אך בדיוק בשביל זה אני נמצאת כאן. כי מהמקום שבו את נמצאת עכשיו קשה לראות את האור שאני רואה מכאן.

לכן, אם גם ככה, הימים שבהם אתם אמורים להפגש לסקס הינם ימים מיועדים מראש, עשו לעצמכם מנהג נחמד. התחילו את החוויה משיחה נעימה בחוף הים, בבית קפה מחוץ לעיר, בבית לאור נרות וריח שמנים מענג. שימו מוסיקה רגועה ונסו להיות משוחררים יותר.
    אתם לא יוצאים למלחמה אלא הולכים לעשות אהבה כדי להביא לעולם עוד אהבה....

ומחשבו על זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצים לי על בלינסון
    סלי
    09/03/2010

המליצו לנו על סקסולוגית בבלינסון שמעתי שהם ממש מחלקה יוצאת מין הכלל בנושא זה
    מישהו מכיר את המחלקה הסקסולוגית בבי"ח בלינסון

לקביעת תור
    סגירה
    ממליצים לי על בלינסון

הוספת תגובה

• לסלי

ד``ר דניאל וטלמן
    09/03/2010

הצוות במרפאה הסקסולוגית בבי"ח בלינסון מוכר לי ואני ממליץ בחום מרפאה מצויינת.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מ ין
    אדי
    07/03/2010

שלום אני בן 25 אני מקיים יחסי מין מדי פעם אני עושה את זה הכל טוב ויפה ללא תלונות
    אבל בעת סיפוק ולאחר כמה דקות אין זיקפה ממה זה נובע בבקשה מעניין אותי לדעת

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מ ין

הוספת תגובה

• לאדי

שלי פסטרנק כץ
    10/03/2010

אחרי הסיפוק, אין סיבה שתשאר זיקפה.
    רק אחרי זמן מה כשתהיה שוב מגורה תוכל לחוות שוב זיקפה.
    אני לא מבינה כל כך מדוע חשבת שהזיקפה אמורה להמשיך ולהתקיים גם אחרי הפליטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה...
    רחלי
    07/03/2010

שלום רב!
    יש לי בן זוג כבר 5 שנים... מעולם היחסים מין שלנו לא היו טובים... אבל בגללי... יש לי בעיה עם חדירה זה תמיד כואב/שורף או מקנה לי הרגשת אי נוחות.
    הייתי מטופלת אצל סקסולוג לפני כשנתיים בערך וכנראה שזה לא כ"כ עזר...
    תמיד שמעתי מכולם שבשנים הראשונות של הקשר מקיימים יחסים כל הזמן..
    לא יודעת מה לעשות כבר... לאן לפנות
    חבר שלי מאוד מתוסכל מכך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• לביישנית

שלי פסטרנק כץ
    10/03/2010

שלום לך,

את אומרת שהיית בטיפול במשך שנתיים שלא עזר והשאלה היא מדוע?
    יתכן ולא הייתה כימיה בינך ובין הסקסולוג/ית?
    האם גם אז התביישת ואולי חששת לדבר על הכל?
    כמו שאת מתארת זה נשמע לי משהו בין ואגיניסמוס לבין דלקת מבוא העריה (ויסטבוליטיס)

אולי כדאי לגשת לרופא/ת נשים כדי להתייעץ ובמקביל לנסות שוב לקבוע פגישה עם סקסולוג/ית.

** האם אתם משתמשים בחומרי סיכה לסיכוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לביישנית

ד``ר דניאל וטלמן
    10/03/2010

ממליץ לך לפנות לגניקולוגית המתמחה בתפקוד מיני, ובמיוחד בנושא של כאב בזמן קיום יחסי המין.
    ממליץ בחום על ד"ר ליאורה אברמוב (גניקולוגית וסקסולוגית) ביה"ח איכילוב.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת להמלצתו של ד"ר ולטמן

שלי פסטרנק כץ
    10/03/2010

ד"ר ליאורה אברמוב מתמחה בדיוק בנושא הזה ובנוסף היא גם אשה מקסימה חביבה מקצועית ונעימה במיוחד. אם כבר.. אז עדיף את הטובה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לד"ר וטלמן
    סלי ד"ר וטלמן
    05/03/2010

לד"ר וטלמן

אם שאלתך האם בעלי לא גומר בחדירה משכבר הימים , אז כן זה התחיל עוד שהתחלנו לצאת כחברים ,ודרך אגב בעלי כן נמשך אליי מאוד מאוד ,ואוהב נשים ,ואין לו נטיות סתם ליתר דיוק
    אבל אני יודעת שזאת בעיה פסיכולוגית

דרך אגב קבענו תור לסקסולוגית דרך הקופה ואני צועדת בכיוון בריא בכדי לעזור לשנינו בבעיה שלו
    לא מוותרת כי יש לי בעל מדהים

סלי

לקביעת תור
    סגירה
    הודעה לד"ר וטלמן

הוספת תגובה

• לסלי

ד``ר דניאל וטלמן
    06/03/2010

שיהיה בהצלחה בטיפול.
    במידה ותזדקקי לאינפורמציה נוספת כתבי לי ואשמח לעזור.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באלי בתחת
    נוי
    05/03/2010

כבר כמה זמן שאני מפנטז על בנים... ביום יום אני בקע של בנות.... ומעונין בקשר איתן עם זאת הבנתי שמה שאני רוצה זה גם זין אבל אני לא מעונין בשאר הגבר והתחלנו אני ובת זוגתי בכך שהיאמענגת אותי בתחת... מחדירה אצבעות ומזיינת אותי עם סטרפ און... זה נשמע נחמד לעזוב לרגע את הצד הגברי והמזיין ולהתחבר עם הצד הנשי יותר והמזויין... אני גונח קצת... לא בנשיות....אבל נותן לה להרגיש שלטת וחזקה... את כל התנוחות שאנחנו מנסים כשאני מזיין אות האנחנו עושים אותו הדבר הפוך... זה ממש כיף... היא מזיינת אותי בתחת בדוגי... או כשהי שוכבת על הגב ואני מתישב לה על הזין(מפלסטיק) ואני עולה ויורד...או שאני שוכב על הגב והי באה מעלי עמו שגבר מזיין אישה רגיל....
    נסו את זה גברים זה ממש כיף...
    תחוו דיעה....

לקביעת תור
    סגירה
    באלי בתחת

הוספת תגובה

• לבדוי

ד``ר דניאל וטלמן
    06/03/2010

נשמע שאתה נהנה וזה הכי חשוב.
    המשך לחגוג את מיניותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא לי בתחת

יוסי
    07/03/2010

היי,
    סביר להניח שאתה הומו או דו מיני.
    עדיף שתקבל בתחת את הדבר האמיתי(זין)
    ולא חתיכת פלסיק שלא יכולה להשפריץ.
    דרך אגב אתה מוצץ את הדילדו?
    יש לך פנטזיה להיות עם גבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מרגיש ככה

ערן
    12/03/2010

היי
    גם אני מרגיש משיכה לאיבר מין גברי.
    אני בכלל בזמן האחרון בקטע של קוקסינליות.
    זה ענק.יותר טוב מכל דבר בעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד ממגע.
    אמיר
    05/03/2010

מה עושים כאשר הגוף מגיב בצורה לא נעימה למגע אינטימי,
    כלומר...כשאני מגיע למצב אינטימי עם מישהי הגוף שלי מתחיל להרגיש כאילו הוא מותקף.

לקביעת תור
    סגירה
    פחד ממגע.

הוספת תגובה

• לאמיר

ד``ר דניאל וטלמן
    06/03/2010

למה אתה מתכוון שהגוף שלך מרגיש מותקף?
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוון

אמיר
    08/03/2010

שאני מרגיש כאילו אני נמצא בסכנה,
    שאני מרגיש כאילו עושים לי משהו שאני לא רוצה,
    שחלק ממני רוצה פשוט להעלם ולחזור אחר כך אחרי שזה יסתיים.
    שאסור לגעת בי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמיר

שלי פסטרנק כץ
    10/03/2010

כולנו זקוקים למגע..
    מגע שבא מתוך אהבה אמור לגרום לנו להרגיש נאהבים.
    זו אמרוה להיות הרגשה נפלאה ונעימה.

מה שאתה מתאר נשמע כמו חוויה מאד יוצאת דופן.
    השאלה מאין היא נובעת?
    תחושה כזו מוזכרת בדרך כלל אצל אנשים שחוו טראומה מינית כמו אונס והטרדה מינית.

יתכן וחווית סוג של הטרדה בעברך והדחקת אותה?
    גם אם כן וגם ם לא זה לא משהון שהייתי יכולה לעזור לך לפתור באופן וירטואלי.

רק טיפול מקצועי ונכון יכול לעזור לך להתגבר על התחושות שאתה מתאר וללמוד להנות ממגע. יש היום לא מעט אנשי מקצוע נפלאים בתחום. החל מסקסולוגים ויועצים מיניים ועד מדריכי טנטרה נפלאים שיוכלו לכוון אותך ולעזור לך להפוך את המין לחוויה מענגת ונעימה במיוחד.

רק שים לב כשאתה ניגש ליעוץ - וודא שהאדם שמולך אכן בעל נסיון בתחום הזה.
    אל תוותר לעצמך.

בהצלחה, שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני בגיל צעיר
    ויקטוריה
    03/03/2010

שלום רב,
    יש לי בעיה רצינית של חוסר חשק מיני אף פעם לא היתה לי בעיה כזאת עד שהתחלתי לקחת גלולות,ואז כשהבנתי שזה משפיע הפסקתי לקחת וציפיתי שזה יעבור,כעבור 3 חודשים אני עדין באותו מצב,מה יכולה להיות הסיבה לזה?
    אני בת 23 ומשקל גופי 40 גובה 159 יכול להיות שזאת תוצאה של תת משקל בגופי, גם קיימת תופעה של כעס ומרירות.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני בגיל צעיר

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

ד``ר דניאל וטלמן
    04/03/2010

ויקטוריה שלום,
    אכן יש מחקרים שמראים קשר בין שימוש בגללולת זמן ממושך ופגיעה בחשק המיני, אך נראה לי שמשקל גופך הנמוך בהחלט קשור ומשפיע לרעה על תפקודים גופניים ונפשיים שונים וגם על החשק המיני.
    מה הסיבה לתת משקל שאת מתארת?
    כעס ומרירות כלפי מי ומה?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    שירי
    02/03/2010

אני נוטלת גלולות עם אסטרוגן "בלרה"1. למניעת הריון. 2. אני סובלת משיעור יתר.
    סיימתי מחזור, וזה יומיים שלא לקחתי גלולות הרופא אמר שזה פוגם ביעילות ועליי להשתמש באמצעי מניעה נוספים, מאחר והעלות של הגלולות שאותם אני נוטלת היא גבוהה (ללא מימון הקופה)
    השאלה היא האם לנטול את החפיסה או שכדאי להשאיר אותה לחודש הבא (ממילא הן אינן מועילות)

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר דניאל וטלמן
    04/03/2010

שירי שלום,
    עלייך להתיעץ ברופא נשים במידה ואת לא רוצה להכנס להריון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קצת מביכה..
    מורן
    02/03/2010

אני בת 24.. נשואה... בעבר הייתי מקיימת יחסי מין אך ורק עם קנדום.
    כעת אני ובלעלי מנסים להיכנס להיריון ועל-כן הפסקתי את הגלולות.. כאשר הוא גומר כמעט כל הנוזל יוצא החוצה (כמו פיפי), האם דבר זה תקין?
    תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מביכה..

הוספת תגובה

• למורן

ד``ר דניאל וטלמן
    04/03/2010

הדגש הוא על כמעט! לא כל הזרע יוצא מהנרתיק.זה טבעי ותקין.
    במידה ואת מעוניינת שיותר זרע ישאר בנרתיק את יכולה לשכב על הגב ולחר הפיטה של הזרע, לאחר המשגל, את יכולה להרים את הרגליים למעלה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה עם קונדום
    חנון
    01/03/2010

היי ,
    יש לי תופעה שהבנתי שקיימת אצל אנשים רבים אבל עדיין לא ראיתי דרכים לפתור את זה.

מיד לאחר שאני שם קונדום
    אני מאבד זיקפה..
    לפעמים מעט ולפעמים הרבה....

אני כל פעם אומר שמישהו התאכזב..
    אבל זה סתם בתור הומור..

יש רעיון מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה עם קונדום

הוספת תגובה

• זקפה עם קונדום

ד``ר דניאל וטלמן
    04/03/2010

עליך לנשות להשאר מרוכז וברמת עיניין מיני.
    רוב הגברים שמעבדים זקפה,הדבר נגרם משינוי הריכוז והעניין בהתעסקות בקונדום לא במין.
    נסה שבת הזוג תמשיך לגעת בך תוך כדי שאתה שם את הקונדום,או שהיא תחבוש לך את הקונדום כחלק מהמשחק המיני, עם היד או תוך כדי מין אוראלי.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה