מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בנושא אמצעי מניעה-אלינור21/04/2010
אני והחבר שלי שוכבים כבר שנה וחצי עם קונדומים ונמאס לנו, אני לא מעוניינת בגלולות אבל שמעתי על נרות גלובן, מה אחוזי המניעה שלהם? איך משתמשים? תופעות לוואי? וכו' אשמח לעזרה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלינור
שלי פסטרנק כץ22/04/2010אני לא כל כך מכירה את השימוש בנרות גלובן אבל יש לך ספוגית למניעת הריון - וחוץ מזה היום יש גלולות עם רמת הורמונים מאד נמוכה. מה הסיבה שאת לא רוצה לקחת גלולות? זה לא לכל החיים רק לתקופה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקנעה...vivi21/04/2010
סוף סוך אני והחבר שלי השלמנו!
אני שמחה...
התגעגענו אחד לשנו , אבל עדיין לא נפגשנו (כמו שאמרתי הוא בעיר אחרת בלימודים עתה).
הוא בא יום שישי!
אמרתי לו שאני רוצה את הסרגיי שהכרתי ולא את הסרגיי שעושה דווקא וכו'!!!
הוא אמר ננסה...
אמרתי לו שהוא צריך לנסות! כי זה הוא כזה !
הוא^ ננסה....
טוב יש עוד משו' שאני דואגת לו:
אני כ"כ קנעית שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי לפעמים ואני ממש דואגת שזה יהרוס את היחסים בנינו ושבגלל זה אנו ניפרד!!!!
מה לעשות עם הקינע ??????
אני מקנע כי אני אוהבת אותו ולא אבל לפעמים אני יכולה לקנעות בגלל מה זה שטויות!!!
שזה מצחיק!!!!!
מה לעשות עם הסיפור???
ומה לעשות קודם כל עם עצמי????????
תודה מראש ויוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויוי
שלי פסטרנק כץ23/04/2010אין שום רע בקינאה כל עוד את מודעת לעובדה שהקנאה שלך נובעת מאהבה, ושהתחושה הזו אמורה לגרום לך לרצות להיות בעבורו כל מה שהוא צריך כדי שלא ירגיש צורך להעדיף על פנייך מישהי אחרת. קנאה טובה אמורה לבנות זוגיות, כשאת מקנאה ממקום של חוסר בטחון במערכת היחסים או בגלל חוסר בטחון בעצמך את כבר עלולה לגרום נזק.
כשאת מתחילה לתחקר את הבחור איפה נוא היה ומה הוא עשה ונעמדת מולו כמו מנהלת בית ספר או חוקרת משטרה - זה הרגע להבין שכדאי להוריד קצת את הרגל מדוושת הגז של הקנאה ולהרגע.
אחרי הכל, הוא בחר בך להיות הבחורה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וסקסאדוה19/04/2010
אני נמצאת בסוף הריון, בעלי התעלם ממני מינית במשך כל ההריון, אני נפגעתי מאוד מכך, הרגשתי שאני דוחה אותו או משהו בדומה לכך, מצאתי את עצמי הולכת ומתרחקת ממנו עד כדי כך שלא רציתי גם שיתקרב לחבק אותי.
יחסינו מעבר לנושא האינטימי, מעולם לא היו טובים יותר, יש בינינו המון הבנה, אנחנו מנהלים את חיינו על כל הקשיים בהם, באופן מאוד הדדי ומלא שיתוף והבנה, אנחנו ממש צוות לעניין בכל הסובב אותנו.
אולם, בנושא האינטימי, אנחנו הולכים ומתרחקים עד כי נראה שכבר לא נשאר הרבה בינינו.
בימים האחרונים הוא לפתע החל לדבר על הנושא, לומר שיש לו בעיה עם ההריון, שהוא חושב שאני נראית נהדר ומושכת מאוד אולם הוא לא יכול להביא עצמו לידי מעשה כי הוא מרגיש שהוא עושה משהו אסור.
בעלי אוהב סקס עם תלבושות סקסיות, הוא מאוד מושפע מסרטי פורנו. ואני חוששת שהוא נמשך אלי רק בגלל שבעבר זרמתי איתו בסגנון שלו, אני גם מאוד ליברלית, אבל אוהבת לגוון ולא אוהבת לעשות את אותו הדבר בכל פעם, כך שאיבדתי עניים בנושא התלבושות והנעליים הסקסיות...
אינני יודעת כיצד להתמודד עם המצב, כמו כן, המרחק שנוצר בינינו בחודשים הללו הוא עצום, אני מאוד ממורמרת על כך שהייתי לבד כל כך הרבה חודשים וקשה לי לראות את עצמי מתקרבת ויוצרת משהו איתו גם לאחר ההיריון.
כיצד מגשרים על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אני לא מקבלת שום תגובה?
אדוה21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדווה
שלי פסטרנק כץ23/04/2010אדווה יקרה,
ראשית אני מתנצלת על העיכוב במתן התשובה, משום מה דלגתי על השאלה שלך.
המצב שאת מתארת בהחלט מתסכל ועלול ליצור תחושה של ריחוק אם הוא לא מטופל נכון.
אני שמחה לשמוע שבן הזוג שלך העלה את הדברים לשיחה כיוון שזה אומר שאת חשובה לו והוא היה רוצה לפתור את זה. מצד שני, כפי שאת מתארת הזמן של 9 החודשים אכן עשה את שלו ואחרי תקופה ארוכה שבה לא קיבלת את מנת המגע ותשומת הלב שהיית זקוקה לה את מאוכזבת ומתוסכלת ומרגישה ריחוק.
אחת הגרכים ביא פשוט לדבר על הדברים בכל אפשרות. בעלך מרגיש שסקס בהריון הוא דבר רע ואסור ומחשבה כזו נובעת מבורות או מפרימיטיביות. זו מחשבה לא בריאה והיה רצוי שהוא ישוחח עם מישהו שיגרום לו להבין כמה הוא טועה וכמה חשוב ומהנה לעשות סקס במהלך ההריון.
לרוב מי שמשפיע עלינו הכי הרבה אלו חברים טובים שמשנים לנו את זווית הראיה אבל אם אין לו חבר כזה שחושב שונה ממנו היה רצוי מאד שתחפשו ספרים בנושא " סקס עכשיו" הוא ספר נפלא שמדבר על סקס בכל המצבים כמעט.. ספר נפלא!
אם לא, הייתי מציעה שתלכו ליעוץ סקסולוגי - אפילו שיחה חד פעמית יכולה לתרום רבות לחיבור ביניכם. לא תמיד יש צורך לעבור איזה תהליך היסטרי ורציני.
לפעמים פגישה חד פעמית פותחת חלון לכוון חדש ומשנה כמה דברים חשובים שיעלו את הזוגיות הנפלאה שלכם שוב על דרך המלך...
המון בהצלחה... ושיהיה בשעה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לגמוררוחמה19/04/2010
אני גבר בשנות השישים פלוס חולה סכרת מטופל ומאוזן אני לוקח סיאליס אין לי בעייה עם הזיקפה אך אני לא מצליח לגמור מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לגמור
ד``ר דניאל וטלמן19/04/2010
ידועה שסוכרת לעיתים פוגעת ומקשה על התפקוד המיני, גם בנושא הזקפה וגם ביכולת להגיע לשפיכה.
האם אתה לוקח סיאליס בגלל קשיים בזקפה?
האם אתה מצליח להגיע לשפיכה באוננות?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוחמה20/04/2010אני לוקח סיאליס בשל קושי בזקפה אך עם הכדור אין לי בעייה בזקפה וקשה לי לגמור גם באוננות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לגמור
יוסי21/04/2010אני גם משתשמש בסיאליס
כדור נהדר גם אצלי וגם אצל חבר שמשתמש יש בעיה בנושא הגמירה
נראה לי שהכדור משהה את האורגזמה
האפשרות היחידה לגמור היא רק באוננות איטנסיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.דני19/04/2010
שלום.
אני מגיע לגירוי מהיר, ופעמים רבות גם לשפיכה מוקדמת, אלא שאחר השפיכה, בין אם היא מוקדמת ובין אם לאו, איני מצליח להגיע לגירוי שני, פשוט לא עומד שוב.
רציתי לשאול האם זה עשוי להצביע על בעיה כלשהי, יצויין שאני בריא וחזק יחסית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לזה פתרון?
דני19/04/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
שלי פסטרנק כץ23/04/2010לא. הדבר לא מעיד על שום בעיה.. המשך להנות (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים מתי זה כבר סוף?אלמונית18/04/2010
שלום,
אני נשואה לבעלי 11 שנה, הכרנו לפני 14 שנה ומייד עברנו לגור ביחד. יש לנו 2 ילדים הכי מדהימים בעולם, אבל יש לנו בכל זאת בעיות. היה לנו סיפור אהבה מהסרטים ואני עדיין אוהבת את בעלי. מעולם לא היה לנו סקס טוב, אבל תמיד נמשכתי אליו וזה לא הפריע לי, לא חשבתי אז על כמה הסקס אמור להיות טוב, הוא היה וזה הספיק לי. כבר כ- 8 שנים אין לנו סקס, בהתחלה זה היה בגללי (בעלי סובל משפיכה מוקדמת, ואני לא מספיקה להגיע לסיפוק). נושא הסקס פשוט לא נראה חשוב לו מספיק, ואני אישה שלא מוכנה לוותר על חיי סקס. אין לנו יחסים בכלל, אלא רק סביב ילדים. עכשיו כבר יותר מ- 5 שנים בעלי כל הזמן בנסיעות לחו"ל במסגרת העבודה ואני חייבת להודות שאני אוהבת את הנסיעות שלו. הוא איש מקסים, הוא אבא הכי מדהים שיש, אבל הוא לא בעל. אני מרגישה שאין לי גבר שיהיה בשבילי כשהילדים הולכים לישון, אני מרגישה לא רצויה ולא מושכת כשאני נמצאת איתו, אני מרגישה שהוא מנהל רומן בחו"ל ואני לא מבינה איך אפשר להזניח ככה את האישה... כבר כמה חודשים לא שכבנו (אי אפשר לקרוא לזה סקס, כי זה לא). הוא עצבני, הוא צועק בבית הרבה, הוא מנסה להיות בעניינים, אבל אני רגילה כבר שהוא לא פה ואני שולטת בהכול. הוא יודע לנהל את התקציב שלנו בצורה יוצאת מן הכלל (זה המקצוע שלו), הוא דואג לילדים ומקדיש להם המון זמן, אבל איפה אני? אני לא מסופקת משום בחינה, ועכשיו הוא הלך לישון בסלון אחרי שרבנו כבר בפעם המיליארד. מעניין איך בכלל אנחנו מצליחים להספיק לריב, הוא רק חזר ביום שישי והוא אמור לטוס שוב שובע הבא.
רק רציתי לשפוף את כל מה שהצטבר בתוכי, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דווקא זה הסוף
אורי19/04/2010את לא חייבת לפרק את החבילה. אלא לחפש חיים נוספים במקביל (מאהב).לא לוותר על הסיפוק הבסיסי שלך.... וכשיגיע הזמן המתאים תחפשי פתרון יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטער לשמוע..
אוהד19/04/2010ממש כואב לי לשמוע על יחסים כאלה..
אני בחיים לא אגיד לך לחפש מאהב כמו הבחור לפני, אני חושב שזה מגעיל מבחינה מוסרית ולהכניס את עצמך לטלטלה פסיכולוגית של חיים כפולים.
בנוסף, תחשבי על הילדים שלך, שיגורו בבית בו יש נתק של ההורים ויחסים קרים וצעקות - מה זה ילמד אותם על זוגיות??? מה יהיה אח"כ בזוגיות שלהם כשיגדלו??!
ילדים לומדים הכי הרבה ממה שהם רואים ולא ממה שאומרים להם. זה ישרוט אותם הרבה יותר מגירושים. ילדים צריכים הורים תומכים ואוהבים שמאושרים בעצמם. גם אם בנפרד.
אמא שלי גרושה פעמיים ובשתי הפעמים לטובה. אני לא רוצה לחשוב בכלל באיזה בית הייתי גדל אם הם לא היו נפרדים.
בנוגע לבעלך, לא מובן לי כל הסיפור; שפיכה מוקדמת או לא, יש כ"כ הרבה דרכים לגרום לאישה אורגזמה גם בלי חדירה (אני בטוח שאני לא צריך ללמד אותך.. ). אני חושב שאת צריכה לדבר איתו ולהבהיר לו שלא טוב לך וולשאול קודם כל אם הוא בכלל רוצה לשקם את היחסים שלכם. אם שניכם רוצים באמת לחזור ולשקם את היחסים שלכם (בין אם זה בשביל הילדים ובין אם לא), אני מציע אולי שתלכו לסקסולוג או שתסבירי לו בעצמך איך לענג אותך..
אני בעד שיחה כנה, שבאה ממקום אמיתי ולא שופט
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית יקרה
שלי פסטרנק כץ23/04/2010הסיפור שלך נשמע כל כך עצוב..
אין סיבה בעולם שבגללה מישהי או מישהו אמורים לחיות כל כך הרבה זמן בלי להרגיש נאהבים ומחוזרים. אני חושבת שהסיפור שלך רציני מדי בשביל לנסות לפתור אותו בפורום.
ממליצה לך לגשת לשיחה עם מישהי או מישהו בתחום היעוץ הזוגי (סקסולוג/ית יועץ/ת זוגי/ת)
הכל מאד מעורפל ומבלבל במצבים כאלו כשמצד אחד יש לך גבר מקסים שהוא אבא נפלא ושותף נוח לחיים ומצד שני אין לך חבר אמיתי.
שיחה מקצועית תוכל לעזור לך לסדר את הראש ולהבין מה באמת את רוצה ממנו ומעצמך.
כן, יתכן מאוד שזה הסוף ואת עדיין בשלבי עיכול ראשוניים. יכול להיות שיעברו גם עוד 5 שנים עד שתגיעי להחלטה לכאן או לכאן ויכול להיות שאם תקדישי לזה זמן ותנסי לפתור את הדברים בצורה נכונה תחסכי לך עוד כמה שנים של לבד מתסכל כל כך...
מאחלת לך להגיע להחלטה נכונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר..יעל18/04/2010
זה הגיוני ששכבתי עם מישהו.. עמד לו והכל אבל הוא לא הצליח לגמור בטענה ש "התרכז בי יותר"?
זה לא סוג של היפוטנציה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2010בהחלט יתכן שהבחור לא הגיע לשפיכה מסיבות שונות.
זה לא סוג של אימפוטנציה.
כמה פעמים שכבת איתו?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוינה את עילגת
רון19/04/2010את לא יודעת לכתוב עברית נכונה ?!?!
לא פלא שלא עמד לו עליך !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורה..
אוהד19/04/2010בלי קשר למה הסיבור לזה
תהיי שמחה שמחה שמצאת גבר שחושב עליך במיטה ולא רק על עצמו
ממה שאני שומע אין הרבה כאלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה + שאלה חשובהדניאל18/04/2010
יש לי בעיה שמציקה לי שאני עם מישהי ואני יודע שהיא לא בתולה זה מפריע לי מאוד ואני כל הזמן זה מפריע לי למרות שאני אוהב אותה וטוב לנו ביחד מקווה שתעזרי לי.
והאם מחדירה אחת זה הופך אותה ללא בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2010נושא הבתולין הוא עיניין ערכי ומוסרי אצל אנשים ואילו אנשים אחרים לא מיחסים לכך חשיבות כלל.
אתה מהקבוצה שמיחסים לכך חשיבות. מה החשיבות והערך של בתולין עבורך?
קרום הבתולין בנוי במבנה של רשת ולעיתים ממשגל וחדירה אחת הוא "נפתח" ולעיתים לא (מצרף תמונה) יתכן גם שבמקרים רבים האשה לא קיימה יחסי מין כלל ואילו בפעם הראשונה של המשגל לא ירד דם, מכיוון שהחורים בקרום הבתולין הם גמישים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובה
דניאל18/04/2010העיקרון של ערך הביתולין מאוד חשוב אצלי עד כדי כך שאני יכול לנתק קשר אבל מצד שני יש אהבה גדולה.........
האם יש פתרון לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2010הפתרון הוא ערך האהבה מול ערך הבתולין. התשובה שלך..
בחר נכון.
בהצלחה,
ד"ר וטלמן דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פיתרון
אוהד19/04/2010האם אתה בתול??
למה שהיא לא תנתק איתך את הקשר בגלל זה??
חומר למחשבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עומד לי מתוך לחץשלמה17/04/2010
שלום
אני בחור בן 23, לא יודע אם זה מתוך לחץ או התרגשות יתר אבל תמיד כשאני מגיע ליחסי מין , בהתחלה עומד לי קצת ואחרי זה כאילו יש חצי זיקפה. אני רואה את הבחורה עירומה מלתפת אותי, מנסה הכל כדי שיעמוד אבל אני לא יכול להיתרכז ובאים לי פיתאום מחשבות שלא קשורים בכלל. חשוב לציין שאני חרמן מעוד ואם אני לבד בבית ורואה סרטי פורנו אז עומד לי כמו גדול, אפילו אם אני סתם מדמיין בחורה נהיית לי זיקפה מלאה. אני בטוח שזה משהו פסיכולוגי, איך לתפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצבי
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2010לפי תאורך נראה שמדובר על התרגשות, לחץ, או חרדה הפוגעת ביכולת הזקפה שלך.לחץ משחרר בגוף הורמוני מתח כמו אדרנלין, הפוגעים בזקפה. בזרגון המקצועי הבעיה מכונה "חרדת ביצוע"(הבעיה היא על רקע פסיכולוגי ולא גופני אורגני)
כשאתה מאונן לבד אין לחץ ולכן הזקפה טובה.
ראשית ממליץ לך לקיים מפגשים מיניים עם החברה משך שבועיים שאינם כוללים משגל(בלי חדירה), אפשר לעשות הכל רק לא לנסות להגיע ליחסי מין מלאים (משגל) אתם אמורים להסכים על כך מראש!
אם לאחר שבועיים אין שינוי בזקפה עם החברה, פנה לטיפול סקסולוגי אצל מטפל מיני מוסמך.יש פתרון לבעיה.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקח ויאגרה בפעמים הראשונות.
עמיר19/04/2010שום חרדת ביצוע לא תפיל אותך. וכך תתפוס ביטחון עצמי. תיהנה אתה ובת זוגתך.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם וזקפהeubh16/04/2010
אני בן 50, בכושר גופני גבוה ובריא פרט לתופעה של יתר לחץ דם (מזה כשנה וחצי) - מטופל באנלדקס.
יש ירידה ביכולת הזיקפה - לפעמים כמעט ואין.
האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד``ר דניאל וטלמן16/04/2010תרופות רבות להורדת לחץ דם משפיעות ופוגעות ביכולת הזקפתית.יתכן שהתרופה היא הגורם,
אך, חוץ מהתרופה גם הגיל וגורמים נוספים משפיעים.
ממליץ לך לפנות לרופא שרשם לך את האנלדקס ולהתיעץ איתו בנושא. אל תפסיק ליטול את התרופה על דעת עצמך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם וזקפה
eubh17/04/2010מה זאת אומרת הגיל? מה קורה לגוף בגיל 50 שמשפיע על הזיקפה? האם המצב הפיך?
האם כדורי ויאגרה למשל יכולים לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
ד``ר דניאל וטלמן17/04/2010הכוונה בגיל, בסביבות גיל 50 יש ירידה של רמות הורמון המין טסטוסטרון שיכול לגרום לירידה בחשק המיני, פגיעה ביכולת הזקפה ועיפות כללית.
כדורי ויאגרה יכולים בהחלט לעזור עם הזקפה. התיעץ עם רופא וקבל מרשם ממנו.
כמו כן ממליץ לך לבדור לגבי אפשרות החלפת התרופה ליתר לחץ דם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם וזקפה
eubh01/05/2010בבדיקות האחרונות שעשיתי הטוסטסטרון היה 18
כמו כן יש לי חשק כול הזמן (כמו ששנים לא היה לי) וחושב ל סקס ואורגיות שעותת מאונן פעם או פעמיים ביום (עם זקפה נמוכה מאוד)ץ כשאני עושה סקס עם בת זוגי - הזקפה הרבה יותר טובה מאשר זקפת אוננות או זקפת בוקר (כמעט ואין) אבל פחות ממה שהיה לפני שנה.
האם התהליך הפיך או שמעתה אצטרך לעשות סקס בצמוד לויאגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציה וריטליןשיר15/04/2010
אני וחבר שלי לאחרונה התחלנו לשכב, ועומד לו לזמן קצר מאוד ככה שאני לא מצליחה לגמור.
הוא אמר לי שהזין לו לא מתפקד כבר הרבה זמן.
הוא נוטל בין חצי כדור לכדור ריטלין אחת ליום באופן קבוע, האם יש קשר בין הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
ד``ר דניאל וטלמן15/04/2010ריטלין וקונצרטה הם תרפות ממשפחת הסמים הממריצים (אמפטמינים) הריטלין לא פוגע בזיקפה, אך בעיית קשב וריכוז יכולה להפריע בתפקוד המיני. כאשר הגבר מאבד ריכוז מיני (מחשבות ונדידה למקומות לא מיניים) הזקפה לעיתים יורדת.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהr
שולה21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובההה.15/04/2010
חבר שלי אומר שאף פעם הוא לא גומר מסקס יבש.
איך אפשר לגרום לו לגמור מסקס יבש?
האם יש ממה להיזהר כאשר אנו מקיימים סקס יבש כששנינו ערומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ16/04/2010מה את מגדירה סקס יבש?
בלי חדירה?
אם אתם מאוננים במשותף ללא חדירה זו יכולה להיות בהחלט חוויה מענגת ונעימה.
אתם גם יכולים לאונן אחד לשניה וללמוד מה עושה נעים לפרטנר שלכם.
ממה להזהר? לא לעשות לא נעים... מומלץ להיות קשובים ואוהבים.. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
.16/04/2010כן,בלי חדירה.
אותם פעולות כמו בסקס רגיל,כששנינו ערומים רק בלי חדירה.
אבל העניין הוא ,שהוא לא גומר מזה,רק אם הוא עושה ביד.
יש דרך אחרת לגרום לו לגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה?
??21/04/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שלי פסטרנק כץ22/04/2010אפשר לעשות לו ביד בעצמך.
אפשר להתחכך כך שאת שוכבת על הבטן והוא מתחכך לך מעל הישבן.
כשאת על הגב והוא מתחכך לך בחזה ואני מאמינה שתוכלו למצוא עוד רעיונות מלבד אלו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מזכיר לי את אמאבן 2615/04/2010
היי
אני בשנות ה20 המאוחרות ויש לי חברה רצינית כמה חודשים.
מהרגע שנפגשנו זה היה נפלא ברמות שלא הכרתי, מכל הבחינות. אנחנו נמשכים מאוד אחד לשני ומתאימים באופי לחלוטין, בקיצור כל האיתותים טובים והכל באמת נפלא.
בשבועות האחרונים, שמתי לב שיש בה משהו שמזכיר לי את אמא שלי; צבע שיער, צבע וסוג העור והמגע שלו, גם מבנה הגוף טיפה מזכיר.
ברור לי שיש המון נשים עם מבנה דומה ו/או עור דומה וזה לא אומר כלום, ובהתחלה הנחתי לנושא.
עכשיו הייתי בביקור אצל אמא שלי ושמתי לב לדבר נוסף: יש להן ריח דומה. (אני מדבר כמובן על ריח גוף ולא בושם.)
מה שמפריע לי זה לא הריח עצמו - כי הריח של חברה שלי תמיד היה לי נעים, אלא המחשבה שהריח שלה מזכיר לי את אמא שלי (או אולי שזה אותו ריח בעצם).
מטרידה אותי המחשבה שבכלל יש דימיון בכ"כ הרבה אופנים בין שתיהן (או שמה אני זה שיוצר אותו);
חשוב לי לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה לי ושהיו לי כמה וכמה מערכות יחסים (וזאת המערכת הכי טובה ומבטיחה)
אני לא יודע איך לעכל את המידע הזה, או מה לעשות איתו, ועוד יותר בגלל שזאת פעם ראשונה שמשהו מערער לי את הביטחון ביחסים האלה שנראו לי מושלמים מההתחלה מכל בחינה אפשרית.
בנוסף, מפחיד אותי שאני אמצא את עצמי בסוף במערכת יחסים עם אמא שלי, או שחלילה אפסיק להימשך לחברה שלי בגלל האסוציאציות האלה
אשמח לדיעה ועיצה של אנשי המקצוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מזכיר לי את אמא
ד``ר דניאל וטלמן16/04/2010בהחלט בעיה ואם אתה מוצא שהחברה מזכירה לך את אמא שלך אז כנראה שזה אכן המצב. אם אתה יוצר זאת זה קיים בתודעה ובמציאות הפנימית שלך.
מתי התחלת לשים לב לכך? בעקבות משהוא שקרה?
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
בן 2616/04/2010בהתחלה שמתי לב לעניין העור והצבע אבל כמו שכתבתי לא התייחסתי לזה כי יש נשים רבות באותו צבע וסוג עור.
רק בימים האחרונים הבחנתי בעניין הריח ומבנה הגוף. במקרה כשחיבקתי את אמא שלי הריח קפץ לי.
היה לי יום אחד של מחשבות חוששות. עכשיו אני מריץ בראש כל מיני נקודות אופי ומראה שהן שונות בהם וזה "מרגיע" אותי.. ובנוסף, גם יש בזה בטח משהו טבעי שנימשך למה שטבוע לנו בראש כאסוציאציה למשהו נעים ואוהב..
אבל עדיין - אני קצת חושש.. אני לא רוצה לראות או לחשוב על אמא שלי כשאני איתה.
מה פרוייד היה אומר... זה בטח המקרה הכי קלאסי... :)
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 26
ד``ר דניאל וטלמן17/04/2010אכן כן המקרה הקלאסי..
אני מתרשם מדברך שהקשר שלך עם אמך הוא חם וטוב.
הכיוון שלקחת עם התמקדות בשונות וביחודיות של החברה, נראה טוב מאוד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עומד לו...בת 2513/04/2010
שלום רב,
אני יוצאת עם בחור כבר חודשיים והכל מסביב ממש הולך מצויין עד שאנחנו מגיעים למיטה.
כשאנחנו מגיעים למיטה הוא מנשק ונוגע ומחמיא הכל כשורה עד הרגע של האקט המיני או שאני מתקרבת לאזור איבר מינו.
כשאני נוגעת באיבר מינו בפה או ביד אני מרגישה שהוא לא עומד או עומד למחצה, אני לא יודעת מה לעשות כי מעולם לא נתקלתי במצב כזה. כל גבר שהייתי איתו עד עכשיו עמד לו מהר ותמיד.
חשוב לציין שאני בחורה שנראת טוב ומושכת ולכן מניסיוני עם גברים אני בטוחה שהוא כן נמשך אלי.
בפעם הראשונה שניסינו לשכב הוא גמר תוך חצי דקה - עוד לפני החדירה וכך גם בפעם שלאחר מכן.
בהתחלה חשבתי שהפיתרון הוא שנשכב ללא קונדום אך גם כיום שאני על גלולות יש את אותה בעיה.
הוא אינו שותה או מעשן בצורה חריגה.
בימים האחרונים המצב קצת השתפר אבל רק בתנוחה אחת כאשר הוא מעליי ואז הוא מצליח לחדור אבל גומר די מהר.
כשאני מעליו לא עומד לו אז אנחנו אפילו לא קרובים לחדירה ואני לא יודעת אם לרדת לו או לנסות לעשות לו ביד כי אני לא יודעת מה התחושה כאשר לא עומד...
האם להמשיך לגעת? או לעזוב את איבר המין כשהוא לא עומד?
לסיכום:
כשאני מעליו או מנסה 'לפנק' אותו פשוט לא עומד לו ואני מפסיקה אחרי מספר שניות.
כשאני מעליו אין אפשרות להגיע לחדירה כי לא עומד לו.
כשהוא מעליי אנחנו מצליחים להגיע לחדירה (לפעמים זה לוקח קצת זמן) ואז הוא גומר ממש מהר...
הוא בחור מקסים אבל עד עכשיו הוא הסקס הכי גרוע שהיה לי...ואני חוששת שזה ישפיע.
- עד עכשיו לא הרגשתי נוח לפתוח את הנושא בפניו, האם לעשות זאת?
- האם לדעתך אני צריכה לדבר איתו על כך, או שזסה יביך אותו מידי ויחזק את חרדת הביצוע?
- כיצד אני יכולה לשפר את המצב במיטה??
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עומד לו
ד``ר דניאל וטלמן13/04/2010לבת 25 שלום,
אכן על פני הדברים ולפי תאורך מדובר על מה שנקרא בזרגון המקצועי "חרדת ביצוע".
במקרים רבים הקשיים שאת מתארת קשורים בהתרגשות ולחץ שבן הזוג שלך חווה באינטרקציה המינית. לעיתים תכופות קיים קשר בין שפיכה מהירה ובעיות בזקפה.
בהנחה שהבחור בריא ואינו נוטל תרופות היכולות להשפיעה לרעה על התפקוד המיני, הייתי ממליץ לך כן לדבר איתו, גם אם זה לא קל.
דבר שני שהייתי ממליץ- לקיים אינטרציה מינית שאינה כוללת חדירה. נגיעות, התמזמזות, מין אוראלי ןעוד ואתם מסכימים מראש גם עם יש זקפה מעולה לא שוכבים(אין מישגל מלא) רצוי לתרגל זאת משך שבועיים. במידה ואין שיפור, ממליץ לפנות לטיפול סקסולוגי שיעזור וישפר את התפקוד המיני וההנאה מהמין והקשר בינכם.
בהצלחה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עומד לו
יוסי14/04/2010היי חמודה
קודם כל כמה שניות לפעמים לא מספיקות כדי להגיע לגירוי
אז תמשיכי לשחק לו ידנית ואורלית כמה דקות יכול להיות שזה ירגיע אותו בטוח שזה יענג אותו.
אני למדתי שלחרדת ביצוע יש לקחת בשבועות הראשונים לקשר ויאגרה או סיאליס
הזיקפה בטוחה להרבה זמן ובנוסף הכדורים האלה מעקבים את האורגזמה
כמו כן ניתן לקיים יחסי מין כמה פעמים בלילה
אחרי כמה שבועות רמת החרדה יורדת וניתן להפסיק להשתמש בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 25 יקרה
בן 2616/04/2010אני כמובן לא איש מקצוע, אבל אני רוצה לתת לך כמה עיצות.
אם מדובר בבעיה רפואית או נפשית שקשורה ברופא יש מצב שכל מה שאכתוב עכשיו בכלל לא רלוונטי.
אבל אם לא..
קודם כל אני שמח לשמוע שאת לא מתרגשת יותר מדי ומתעניינת איך לשפר את העניין.. זאת גישה טובה ובריאה.
יכול להיות שאת פשוט האישה הכי מושכת שהוא היה איתה, ולכן פשוט הוא נורא מתרגש כל פעם שאתם מגיעים למיטה. התרגשות יתר (נפשית) כמובן יכולה להביא לחוסר אונות או לשפיכה מוקדמת. בפעם הראשונה עם חברה שלי, גם לי זה קרה, כי פשוט זה לא הרגיש נכון ומצד שני בגלל שכן - היא פשוט מדהימה וממש רציתי אותה. לא עשיתי מזה סיפור ולכן גם היא לא נבהלה ומאז אנחנו נהנים מסקס מטורף ומגוון ;)
עצתי אליך היא כזאת:
קודם כל תחשבי שעבורו כל העניין הרבה יותר מביך ומתסכל. הרי האגו הגברי לא יכול לחטוף הרבה מכות כואבת כמו זאת..
בשלב הראשון הייתי מציע לך להגיע איתו למיטה לא בתשוקה מטורפת ויצרים בוערים - אלה מכיוון יותר רגוע. תקחי יותר את הזמן בלהרגיש ולגעת בכל גופו. תנסי להרגיע אותו ולגרום לו להרגשה נינוחה ונעימה שאת מקבלת אותו ואת גופו ורוצה רק שיהיה לכם נעים ביחד. אינטימיות.
אם זה לא עוזר, אני חושב שאת צריכה לדבר איתו (בעדינות ולא בדרמטיות). לברר איתו אם זה קרה קודם, אם זאת בעייה שמוכרת לו.
משהו נוסף שחשבתי עליו - אם העניין אכן פסיכולוגי, את יכולה להרגיל אותו למגע שלך כדי שיהיה בשבילו משהו יותר "רגיל" ושכיח. לדוגמא לגעת בו בכל מיני מצבים שאת בכלל לא רוצה סקס - פשוט לגעת בו במקומות אינטימיים, בתור משהו נעים ומקרב וזהו - להמשיך במה שעשיתם. לדעתי זה ממש יכול לעזור לבחור שלך.
עוד עיצה ככה מהשרוול - בסקס עצמו, תתני לו לקבוע את הקצב. אולי הוא ילמד לשלוט בזה לבד אם הוא יזוז לאט ובקצב שלו.
אני מניח שייש אולי גם אפשרות שאתם פשוט לא מתאימים מינית.
אני מקווה שעזרתי ולו בקצת.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ששכחתי
בן 2617/04/2010אם את טיפה מנוסה את בטח יודעת שלפעמים (או הרבה פעמים) הפעם שנייה ברצף היא יותר ארוכה.. את יכולה להציע לו לאונן לפני שהוא נפגש איתך. יש מצב שהוא יבוא יותר נינוח ופחות מרוגש. את גם יכולה לעשות את זה בשבילו לתת לו לנוח חצי שעה ואז להתחיל את המופע הראשי ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש משהו שאני חושש לדבר עליו...אנונימי 20+11/04/2010
שלום וברכה,
אני מעדיף להשאר בעילום שם, אני בחור צעיר בשנות ה20 פלוס לחיי ובחודשים האחרונים אני מוצא את עצמי עסוק בראשי בפנטזיה שכל הזמן חוזרת ונמצאת לי בראש, בפנטזיה הזאת אני רואה אישה בשלה ובוגרת שומרת על ילד קטן בסביבות גיל 8 או כשהיא מטפלת בו או סתם מבלה בחברתו וכל הזמן בראש שלי אני ממשיך את הסצינה של הקירבה והחום בינהם למצב בו יש קירבה אירוטית בין האישה לילד, זתאמרת אני מדמיין שמרוב שלאישה נעים בחברת הילד הקטן והמתוק ללא אינטרסים ובגלל שהיא הכי משוחררת ומרגישה טוב עם עצמה כשהיא בחברתו ובגלל הנועזות והחריגות ביחסים שכאלה היא פשוט נסחפת לעולם של פנטזיות מיניות ואירוטיות עם הילד וברוב המקרים אני מדמיין שגם בחדרי חדרים הפנטזיות האירוטיות האלה שלה ממומשות על ידי האישה, עם הילד.
אציין שלא מדובר באישה ספציפית או בילד ספציפיים, כל אישה מושכת שנמצאת בקירבת ילד יכולה להזכיר לי את הפנטזיה הזו.
ראוי לציין שכבר מגיל קטן אני זוכר את עצמי ילד מאוד מיני שמאוד נמשך לבנות ולנשים ורצה כל הזמן חום ואהבה בכל הדרכים גם בדרכים אירוטיות כמובן, וכבר מספר חודשים שאני פשוט מתוסכל מזה שאני מפנטז בראש שלי דברים שהם ממש לא מקובלים בחברה שאנו נמצאים בה.
אני אחזור שוב, זה נמצא בראש שלי מספר חודשים, בערך חצי שנה לא יותר. ואני כמובן סטרייט במלוא מובן המילה שחושק אך ורק בנשים.
לפעמים אני מקווה אפילו למצוא נשים באינטרנט שמספרות על חוויות כאלה ולמינהן שימחישו לי שאת מה שרציתי שיקרה לי בגיל קטן, הן חוו עם ילדים אחרים בעבר או בהווה, וכל זה כשהן מספרות את זה על ידי סיפורים וכו'. אני כל הזמן צמא לסיפורים האלו של נשים בחצי שנה האחרונה.
אשמח מאוד אם אקבל אתייחסות למצב הזה שאני נמצא בו ואיך עליי להתמודד עם זה בהמשך, האם אני נמצא בסוג של בעיה בראש או שזה משהו שקורה בחדרי חדרים להרבה אנשים וזה טבעי.
ראוי לציין שאני סולד מכל אלימות או הטרדה כלשהיא שעלולה לגרום למישהו ובמיוחד לילדים קטנים לסבל כלשהוא וההתרגשות היחידה שלי היא כשאני מדמיין חום ואהבה חיוביים אירוטיים בין אישה לילד בלי שמץ של כפייה.
אני כבר לא יודע מה לעשות אני בחור רציני שהיה לוחם ביחידה טובה ואף פעם חלילה לא פגע במישהו ורוצה לדעת מה חוות דעתכם על הפנטזיות שאני מתאר כאן. ההתרגשות שלי היא כמעט אך ורק מהאישה הבשלה שמעניקה חום אימהי ואירוטי לילד הקטן.
מחכה בקוצר רוח ועם הרבה חששות לשמוע את תגובתכם כבר לא יכול לשמור את זה בלב.
אנונימי 20+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב שזה בסדר לפנטז
שיר13/04/2010גם אם הפנטזיות שלך הם חריגות. העיקר הוא שצריך לדעת להפריד בין הפנטזיה לבין המציאות. להבין שזו פנטזיה, ולא את כל הפנטזיות צריכים לממש. אפשר רק לפנטז ללא מימוש. אם אתה מרגיש שאתה נסחף עם זה ומתקשה לעשות את ההפרדה הזו, אז אני ממליץ בחום להיפגש עם איש מקצוע (פסיכולוג), יעלה כמה שיעלה. שווה כל שקל. וגם אם אתה לא נסחף אבל לא מרגיש נוח עם עצמך, ייתכן שכמה מפגשים עם פסיכולוג יעזרו. רק אם אתה מרגיש שלם עם עצמך, מבין שאתה בסדר ומפריד היטב בין עולם הפנטזיות לבין המציאות, אז אין צורך בהיוועצות עם איש מקצוע. לי הייתה בעיה דומה במקצת לשלך ואת הדברים שאמרתי בנוגע להפרדה בין פנטזיה למציאות אמר לי פסיכולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן מומחים שיכולים לתת דעה?
אנונימי +13/04/2010מומחים או נשים שיתנו את הצד שלהן בעניין?
אני פשוט מוצא את עצמי חושב על זה כל יום וזו הפנטזיה שהכי מרגשת אותי ומדליקה אותי, כמובן שאני מפריד בין פנטזיה למציאות אבל קורה לי הרבה פעמים שאני רואה אישה בוגרת מול ילד קטן כשהיא מלטפת אותו או מחבקת או נותנת יחס אימהי וזה פשוט נקשר לי ישר לפנטזיות מסויימות,
אשמח לדעת מה המומחים חושבים על זה ולמה זה כל כך מדליק ומרגש אותי? והאם יש דרכים להרגיע את הריגוש הזה? אני לא יכול להגיד שאני סובל מזה אבל הפנטזיה הזו משולבת עם ריגשות אשם שאולי משהו במחשבות שלי לא בסדר.
מחכה לשמוע תגובות ואשמח לדעת אם מה שאני מפנטז טבעי ויש עוד כמוני בינהן נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי 20+
ד``ר דניאל וטלמן14/04/2010ראשית אני קורא ומתרשם שאתה מוטרד מתוכן ואינטנסיביות הפנטזיה בחייך.
האם האישה מפנטזת את הקירבה והארוטיקה עם הילד או אתה מפנטז שהיא מפנטזת? חומר למחשבה!
אכן כן, פנטזיות ופעילות מינית של מבוגר/ת עם ילדים בהחלט לא מקובלת ותכנים פנטזיונים מסוג זה גם ללא פעילות מינית הלכה למעשה הם לא מקובלית ונחשבים לפרפיליה (סטיה מינית). מרכיב נוסף בפרפיליה זה הלחץ והחזריות והכפייתיות של הפנטזיה- אתה דברים שאתה מתאר שמתרחשים.
במידה ומחשבות אלו ממשיכות וגורמות לך ריגוש מצד אחד ולחץ ומועקה מצד שני, ממליץ לך לפנות לקבלת יעוץ מקצועי בנושא.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר, תודה שהגבת ראשית כל
אנינימי 20+14/04/2010כל פנטזיה שבן אדם חווה בדרך כלל מתממשת כאשר הוא צופה בה או רואה את המתרחש לנגד עיניו עד שהוא כביכול מתרגל וממצה את העניין
אך במקרה הזה שלי המקרים ביום יום שאני רואה בחוץ הם הדבר היחידי שיכול לתת לי טיפ טיפה כיסוי לפנטזיה הזאת שבחודשים האחרונים נכנסה לראש שלי ומשום מה לא מצליחה לצאת בעיקר בגלל שזה מצב כל כך נדיר שאני פשוט מתרגש מעצם הנדירות שלו והשוני שבו.
מרכיב שני בריגוש הוא עצם היותי בתור ילד קטן מאוד מיני שדורש הרבה תשומת לב בקרב נשים אך ללא תגובות פיזיות ממשיות שאולי אני מנסה לחוות היום בפנטזיות שלי כאשר ילד אחר נהנה ממה שאני לא נהנתי פעם.
אתמול למשל הייתי במשחק כדורגל כאשר אני רואה למטה אישה בלונדינית יפייפיה שבמשך כל המשחק רק חיפשה את קירבתו של הילד ונישקה אותו בשפתיים לא פעם ולא פעמיים אלא יותר הילד היה בערך בגילאים שתיארתי 8-9 וזה יצר מצב שלא הצלחתי להתרכז במשחק ורק הייתי סקרן לראות מה טיב הקשר והקירבה בינהם כשהראש שלי סוחף אותי לכל מיני מקומות.
חקרתי על הנושא מעט בשביל להבין האם זה רק בראש שלי או שיש נשים שבאמת נמשכות לילדים בצורה אימהית או ריגשית גם אם זה רק בחדרי חדרים ולא באופן גלוי ועדיין לא הגעתי למסקנה ברורה בנושא מלבד העובדה שכתבו מספר חוקים שמגבילים קשרים בגילאים מסויימים בין בוגר לקטין מה שרק מקשה/מטריד יותר בעצם קיומה של הפנטזיה שלי.
אשמח לשמוע דעות של אנשים ברחוב כמו כן נשים, אין כמו לקבל תשובה מנשים בעצמן.
והאם אני נמצא במצב מסוכן בקיום פנטזיה שכזו או שיש דרך למצות את זה ולהשכיח את זה כמו כל פנטזיה אחרת שמיציתי בעבר למשל: כשהייתי רואה לסביות וזה היה ממש גורם לי פרפרים בבטן והיום זה כבר מרגש אותי פחות.
המון המון תודה אני כל הזמן עובר פה באתר לראות אם מגיבים לי מקווה שאמצא את הדרך להתמודדות טובה עם הפנטזיה. (זה קשה במיוחד כשמביך לשתף את זה עם אחרים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר אפשרי
סתם איש פשוט21/05/2010אני לא מומחה וגם לא מבין גדול אבל אולי יש לי הסבר אפשרי. בתור גברים הציפייה של החברה מאיתנו היא תמיד להוביל ולהיות דומיננטיים ופעילים בכל דבר ובעיקר ביחסים בין גבר לאישה, יתכן שמה שמושך אותך בפנטזיה הספציפית הזאת זה איזשהוא רצון להיות יותר סביל במערכת יחסים? שהאישה תוביל ו"תדאג" לך במישור הארוטי כמו שאימא דואגת לבן במישור המשפחתי הרגיל?
אם זה העיניין אני לא חושב שהפנטזיה שלך כל כך נדירה כי זאת פנטזיה שיש להרבה חבר'ה צעירים וכמו כן ניתן אולי אף לממש דבר כזה בצורה חוקית בעזרת משחק תפקידים בהסכמה עם אישה שהיא קצת יותר מבוגרת ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)