מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויברטור לגברים ונקודת ה-G ( פרוסטטהיסמין11/04/2010
שלום,
אשמח לקבל עצה,
לאחרונה אני ובעל מעונינים להעצים את חווית האורגזמה שלו וגלינו שישנם מוצרים
אשר אמורים לגרות את נקודת ה-G של הגבר.
רציתי לדעת האם יש אמת בדבר שע"י מסאז' לנקודת הזו ניתן להעצים את האורגזמה של הגבר?
האם זה מסוכן? והאם ישנן מוצרים מומלצים או תכניקות מומלצות לבצע זאת?
תודה מראש
יסמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת ה-G של הגבר
ד``ר דניאל וטלמן13/04/2010בהחלט גברים משיגים סיפוק רב בגירוי של פי הטבעת ובמיוחד באיזור הפרוסטטה בלוטה הממוקמת כשלושה ארבעה סנטימטר מפי הטבעת כלפי מעלה. אפשר לקרא לאזור זה נקודת P של הגבר.
גירוי של איזור הפרוסטטה (הערמונית) לא מסוכן כלל!
חשוב כשמשתמשים באביזרי מין המיועדים לגירוי אנאלי, יהיה מעצור כדי שלא יכנסו לפי לרקטום מבלי יכולת להוציאם ללא התערבות רפואית.
את מוזמנת לגלות את אביזרי המין המיועדים למטרה של גירוי אנאלי בחניות למין באינטרנט. חשוב לרכוש צעצוע יעודי למטרה זו.
בהצלחה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רצון לחזר??בעל10/04/2010
ברצוני לשתף אותכם ואשמח לקבל תגובות בהתאם. באולם האירועים קפאתי מקור, ניגש אלי ידידו (בעבר) של בעלי. ואמר "אני רואה שקר לך... אם לא היו פה אנשים הייתי מחבק אותך". לא אגבתי, הייתי בתדהמה והראיתי פני פוקר. והמשיך וחזר על המשפט הזה, אגבתי "אני אמרתי משהו"???, והייתי רצינית. ואחר העביר נושא והתעניין בילדים ובנכדים. האם ניסה סתם לצחוק עלי? האם ניסה לחזר?? מה תגובתו אומרת???. איך בעצם הייתי אמורה להגיב??? הרבה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואלת
ד``ר דניאל וטלמן10/04/2010נשמע כמו סוג של רמיזה ופלירטוט.
את יכולה היית להגיב כמו שאת רוצה. כל תגובה היא בסדר. יכלת לשאול אותו למה הוא מתכוון.
או למה האנשים מפריעים?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמניתדנה08/04/2010
בזמן האחרון אני נורא חרמנית ואני מחפשת מישהי שמוכנה לדבר איתי באינטרנט .
ונפתח קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
=>14/04/2010מישהו זה לא תופס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח
רון15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
יובל28/04/2010נמצא בבעיה דומה צרי קשר אם בא לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי את הקונדו באוטו למשך כמה שעותחסוי08/04/2010
ביום חם
האם לזרוק אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שלי פסטרנק כץ09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קשהגיל08/04/2010
שלום וברכה
ברצוני לשתף את המומחים בבעיה קשה שיש לי,
אני ואישתי כבר נשואים במשך שנה פלוס ומאוד נהנים מסקס, אבל מלפני כחודשיים בערך כל פעם לאחר קיום היחסים איבר המין שלי ממש נפצע ולפעמים יש לי כאבים עד שהעור נסגר חזרה, אישתי טוענת שמאותה תקופה יש לה גם כאבים בזמן החדירה ובזמן שפשוש
מה אפשר לעשות? זה פשוט מתסכל
תודה מראש
(אם אפשר לא לשלוח למייל כי יש כמה שיושבים עליו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיל
ד``ר דניאל וטלמן08/04/2010לא ברור לי מימה נובע החיכוך והפציעה. ממליץ לפנות לאורולוג המתמחה בתפקוד מיני.
במידה וזקוק להמלצה אשמח לעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ממש חשקmen07/04/2010
היי לכולם
אני מתנצל מראש על שיגעות הכתיב אנא היוו סובלניים .
אני בן 25 ובת הזוג שלי בת 20 אנחנו ביחד כבר שנה וחצי .
בחצי שנה אחרונה שנינו נכנסו לסדר יום מטורף ועמוס וכמות הפעמים שאנחנו עושים סקס די נמוכה , אומנם אנחנו מתנשקים הרבה ויש בנינו מגע פזי .
אין לי בעיה עם זה שאנחנו לא עושים סקס בגלל עייפות זה נורמלי, מה שמדאיג אותי שאין לשנינו בעצם חשק לעשות סקס ובעבר היה לנו .
אנחנו עדין נמשכים מאוד אחד אל השני ומאוד מאוד אוהבים ומפתחים את האהבה שלנו .
מה שאני רוצה לשאול בעצם
זה כדי אני יוכל לגלות מאיכן נובה החוסר חשק הזה?
וכיצד ניתן לטפל בזה ?
תודה רבה
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ09/04/2010אתה מתאר מערכת יחסים של אהבה ומשיכה הדדית.
מגע פיזי הכולל חיבוק ונשיקות רבות בהחלט יכול למלא ולספק בתקופות מסויימות שבהן אנחנו עייפים מהרגיל ונכנסים למירוץ החיים... עבודה, בית עבודה.
לו היית מספר שאיבדתם את הקרבה ואת המגע הייתי מציעה לך לנסות למצוא זמן איכות יחד, אבל לפי התיאור שלך אתם פשוט הורדתם את תדירות הסקס וזה נורמאלי וקורה בתקופות מסויימות.
אני מאמינה שאם תמשיכו לשמור על קרבה ואינטימיות גם זה יחזור.
נסה אולי להפתיע אותה בסקס לא שגרתי שיעלה את הריגוש ויכניס אתכם למוד קצת אחר.
אפילו משהו קטן כמו למלא את חדר השינה בנירות, לשים מוסיקה מרגיעה או קצבית (תלוי בטעם) ולהציע לה לכסות את העיניים כשאתה המוביל ומחליט בשבילה מה יהיה, יכול להיות שונה ומדליק.
סקס מסוג כזה, מכניס משהו שונה לשיגרה המוכרת ויכול להדליק מחדש ניצוץ שכמעט כבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביב
ד``ר דניאל וטלמן10/04/2010סדר היום המטורף והעיפות בהחלט משפיעים לרעה על החשק המיני.
לבידו הוא כוח יצירה ולא רק בנושא מיני-כאשר אתם משקיעים אנרגיות רבות כל כך בעבודה או במחוייבות אחרות ואתם סחוטים מעייפות, אין אנרגיה וחשק מיני.
רצוי להפחית בשעות העבודה ולמצא זמן איכות ורוגע לשנכם, לעשות דברים משותפים כולל דייטים המיועדים למגע ומין.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם הבן זוגסנדי07/04/2010
יש לי חבר 3 חודשים בערך מתחלת הקשר הוא אמר לי שהוא רוצה שנתקדם לאט ואני הסכמתי כי לא רציתי למהר יותר מידי. אבל לאחר חודש יתחיל להפריע לי שאנחנו ביחד הוא לא נוגע בי ובקושי מנשק אותי ואמרתי לו שאני מרגישה שהוא לא נימשך אלי והוא אמר לי שהוא פשוט לא רצה להלחיץ אותי ולכן ליזם כלום. ושעכשייו זה ישתנה ... אבל הבעיה שכלום לא ישתנה ואני לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב כי זו פעם ראשונה שאני נתקלת בזה. ואנחנו מבלים די המון ביחד אחד עם השני. אני שוקלת להפרד ממנו בגלל זה. אני מאוד ישמח לעצה טובה כי אני באמת לא ודעת מה לעשות ולחשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסנדי
שלי פסטרנק כץ09/04/2010מעבר לעובדה שהוא לא נוגע בך או מנסה לנשק אותך לא כתבת מה רמת הקשר שלכם ומה הסיבה שבגללה את בכל זאת נשארת איתו.
יתכן והבחור טרי בקשרים כאלו ולכן חושש לעשות מעשה. אם זה חסר לך כל כך ואת רוצה אותו אולי תעשי את את הצעד הראשון.
אם הוא ירתע, נסי לברר איתו מה העניין. יכול להיות גם שהיה לו נסיון רע בעבר והוא חושש לא לספק אותך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?אור06/04/2010
שלום יש לי שאלה רציתי לדעת עם חברה שלי מוצצת לי האם זה יכול לגרום למחלות או משהוא ועם כן למי למוצץ או לנמצץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד``ר דניאל וטלמן07/04/2010אין בעיה ולא נדבקים במחלות ממין אורלי. זה מהנה בריא וטוב, כל זמן ששנכם בריאים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר ולטמן....tur04/04/2010
האם אפשר להידבק במשהו,עם גבר עושה לי אוראלי?
והאם יש פגיעה ברחם,הוא מחדיר לי עמוק אצבעות?
תודה וחג שמח
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2010טכנית ניתן להדבק במין אורלי (הרפס לדוגמה) אך הסבירות נמוכה.
אין פגיעה ברחם בהחדרה של אצבעות.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבר לא עומדמישהי04/04/2010
למה לגבר שאוהב ורוצה בחורה יכול לא לעמוד?
הם כבר ניסו הכל, וגם כמה פעמיים לשכב ולא עומד לו.
אבל על כל הבחורות שהיו לו לסטוץ לפניה עמד לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2010הסיבות לבעיות בזיקפה הן רבות ומורכבות.
במרה הנוכחי כנראה מדובר על חרדה או לחץ מסוג מסויים הפוגעה ביכולת הזקפתית.
קיימת תופעה של "המדונה והזונה"- שכאשר יש אהבה היכולת המינית ארוטית נחלשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעת הנשיקהמבויישת04/04/2010
שלום.אני מה זה עצובה.יש לי ארוס מאוהבים ומתה עליו.בעייתי היא שבזמן שאנו מתנשקים לא מרגישה בעליה בדופק שלי כמו שלו,הוא מאוד מתרגש,בנשיקה הראשונה הייתה חבל על הזמן רעדתי והתלהבתי אבל בזמן הנוכחי בכלל לא דופק נורמלי והכל רגיל איפה האוקסיטוטסין האם יש לי בעיה בהורמונים,באמת רוצה להרגיש את לבי דופק חזק פשוט איןןןן?חשוב להזכיר שאני מסורתית ועדיין בשלב הנשיקה אין מעבר לזה,רק כ שמתחתנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבויישת
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2010כמה זמן אתם מכירים, כמה זמן אתם מתנשקים?
ההתרגשות ותפיקות הלב במקרים רבים נחלשים ונעלמים עם הזמן- זה לא אומר שלא אוהבים.
אין לך בעיה בהורמונים. אקסוטוצין מופרש גם במגע של עור בעור ובשלב האורגזמה ולא רק בנשיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר דניאל וטלמן
מבויישת05/04/2010תודה,אני מכירה אותו די הרבה זמן בערך 6 שנים,מאז שהגעתי לארץ,הוא מנסה המקסימום איתי,מרגישה איך הוא מנסה להפעיל טכניקות עלי(לגרר אותי)רק מנשק אותי ולא מותירה לו מעבר לזה,חשוב לי לכבוד את עצמי וההפתעה שבגלל זה הוא לא מוותר עלי,כשמתחתנים אני שלו,חולמת בו ובלילה הראשונה איתו,אבל קצב לבי בזמן הנשיקה נורמלי לחלוטין למרות שרוצה ובכוח שהפעימות יוגברו ונפח הפעימה שלי ילך ויגבר כך שהוא גם ירגיש אותו,שמתי לב שכשמתנשקת איתו הוא מנסה להרגיש דופק לבי(אולי!!),אני רוצה את זה,להרגיש פעימות לבי,נשיקה זה דבר שצריכים לכבד,כי היא מסמלת אהבה,ואני רוצה שתשתלט עלי,לשלוט בפעימות לבי,בנשימה שלי,איך אוכל לתקן את זה.הרי מאמינה שבזמן נשיקה הלב צריך להיות "היפראקטיבי"ומודעת לזה שאוקסיטוצין הורמון האהבה,מופרש במקרים שהזכרת קודם,אבל הוא גם גורם להעלאה בקצב הלב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרטבת הרבהמיכל02/04/2010
שלום
אני בת 30,כשאני מגורה מינית אני נרטבת ממש ממש הרבה
זה מאד מביך אותי ולאחרונה גם גורם לי מראש להמנע מסקס או אפילו מגע מיני .
תמיד עולות שאלות של מה הבעיה ואני אפילו לא מסוגלת להסביר וכל פעם הולכת לשרותים לנגב את עצמי שוב ושוב או שאני מפסיקה את המגע המיני עוד בהתחלה.
ויחד עם כל הצרה הזו שרק מחמירה הנוזל סיכה שלי הפך להיות בצבע לבן כהה במקום שקוף
והריח יחסית חזק אז בכלל אני לא מסוגלת שמישהו יראה את זה.
מה לעשות ? האם יש כדורים שיכולים להמעיט את כמות הרטיבות הזו?
ומה גורם לצבע להפוך ללבן כהה?
בבקשה עזרה , אני לא מסוגלת לספר את זה לאף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת ?
רון03/04/2010זה באמת מגעיל ואף דוחה בטירוף ! זה קרה לי עם אחת האקסיות שלי היה לזה ריח ממש חזק ומסריח וזה העיב על הסקס, לא נראה לי שיש טיפול תרופתי לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2010התופעה שאת מתארת מוכרת, ואפשר להבין את המבוכה ואי הנוחות שלך.
מצד שני, את בעלת יכולת עוררות טובה ובהחלט יש גברים שאוהבים ונמשכים לתגובה זו.
ממליץ לך לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים המתמכה גם בתפקוד מיני של נשים.
במידה ואת צריכה המלצה כתבי לי ואמסור לך פרטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעולה
יניב05/04/2010קשה להאמין שאת מרגישה שקיימת בעיה. אני מכיר מצבים דומים ודווקא מאוד נהנתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיי נבוכה מהעניין
דודי08/04/2010היי אני דודי ואשמח לשמוע ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נדבר
א א10/04/2010תכתבי לי למייל ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד``ר דניאל וטלמן10/04/2010דפדפי בתשובות וראי שנענת וקבלת תשובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהתחת לפהשיר01/04/2010
שלום
חברי ואני ביחד כבר שנתיים והסקס מצויין. אנחנו נהנים גם מסקס אנאלי. אני רוצה להפתיע אותו ולעשות לו "מהתחת לפה" מה שנקרא גם "ass to mouth", כלומר אני רוצה שבזמן שאנחנו עושים סקס אנאלי להוציא את הזין שלו מפי הטבעת שלי ואז מייד למצוץ לו. זו מחשבה שמגרה אותי מאד ואני בטוחה שגם אותו. אני רק רציתי לברר שאין עם זה בעייה בריאותית. אין לשנינו שום מחלה שהיא ואני שוטפת היטב במקלחת את פי הטבעת לפני הסקס האנאלי. השאלה אם זה מספיק ואם בכלל אפשר לעשות את זה במציאות ולא רק בסרטים.
תודה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ילדותית את יכולה להיות ?
רון01/04/2010ידידה ממש טובה שלי עשתה את זה עם האקס שלה ובמשך קרוב לחצי שנה היה לה זיהום מטורף בפה שגרם לה לדלקות שהתפשטו לאיזור השקדים והלוע, לפי מה שאני זוכר היא היתה מאושפזת קרוב לשבוע ולאחר טיפול אינטנסיבי היא שוחררה לביתה לטיפול אנטיביוטי שם
מפתיע שאת לא יודעת את ההשלכות של העניין הזה (ככה זה שילדה שואלת שאלות כאלו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתחת לפה
ד``ר דניאל וטלמן02/04/2010ראשית מומלץ לנקות טוב טוב את פי הטבעת (רצוי אף בחוקן). ליקוק פי הטבעת ומין אנאלי יכולים להיות מאוד מענגים ומגרים. קחי בחשבון שבפי הטבעת וברקטום יש חיידקים שלא כדי להכניסם לפה, יכולים לגרום לתגובות לא רצויות.
ממליץ לכם לקיים מין אנאלי עם קונדום (לא משומן) ולאחר מכן ישירות ניתן להוריד את הקונדום ולהמשיך במין אורלי.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתחת לפה
שיר06/04/2010ד"ר ולטמן,
תודה על תגובתך.
רציתי לציין בנוסף שאנחנו כבר די מנוסים במין אנאלי, מאד נהנים וגם נוקטים בכל אמצעי הזהירות. אחרי שטיפת פי הטבעת עם סבון במקלחת, כאשר אנחנו מקיימים מין אנאלי, תמיד הפין שלו יוצא אחר כך נקי לגמרי, ללא ריח וללא שום צבע חשוד. כך גם כשהוא מכניס אצבע ומוציא אותה. לכן חשבתי אולי שאם בלאו הכי אין בעיות של שאריות לא רצויות למיניהן, אז אולי אם אני אנקוט באסקטרה זהירות, כלומר קיום המין האנאלי מספר שעות לאחר ארוחה ולאחר מתן צואה, מקלחת רצינית ואף חוקן רציני לשטיפת פי הטבעת היטב היטב מבפנים ומבחוץ, אז אולי אוכל להגשים לו (ולי) את הפנטזיה הזו, ללא קונדום. זו פנטזיה של שנינו ובעיקר שלי.
האם ישנם חומרים מיוחדים לחוקן (סבון מיוחד, עדין ואנטיבקטריאלי) שניתן להשתמש בהם?
או שבכל זאת אתה חושב שבשום מקרה לא כדאי לעשות את זה בלי קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
ד``ר דניאל וטלמן07/04/2010שיר שלום,
לא ממולץ להחדיר סבונים וחומרים מסוגים שונים בחוקן.
אם זו הפנטזיה שלך ואת רוצה לפעול ולבצע עם בן זוגך, הייתי אומר לך "לכי על זה" גם בלי קונדום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ד"ר וטלמן
שיר08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אני גם ילדה רעה ומלוכלכת
שיר13/04/2010אני אוהבת להרגיש ככה. להרגיש שבן זוגי יודע שאני חסרת כל גבולות ושהוא יכול לעשות בי כל מה שעולה על דעתו מבלי לדפוק חשבון. אני אוהבת שהוא גומר לי בפה ומסתכל איך שאני בולעת את הזרע שלו. וזה כל כך מדליק אותו, שחמש דקות אחר כך הוא שוב זקוף. זה מדליק אותי כל כך ואני מתה על זה. אני גם אוהבת שהוא דופק אותי מכל הכיוונים האפשריים וגומר לי בכל חור אפשרי. עכשיו אני גם יכולה להנות מכך שהוא דופק אותי בכל החורים, ומעביר את הזין שלו מהתחת שלי ישר לפה. הכי כיף יהיה כשהוא יגמור ככה! אני אבלע את הכל. לכל הקנאים, תאכלו את הלב. בקרוב אספר איך היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתעניינים
שיר27/04/2010עשינו את זה אתמול בערב והיה ממש ממש כיף! כמו שחשבתי ה"ass to mouth" הדליק אותו כל כך שהוא ישר גמר לי בפה! ואחרי שבלעתי לו את כל הזרע הוא פשוט נשפך על המיטה עם החיוך הכי גדול שראיתי אי פעם על פניו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו ו....... ?
רון27/04/2010ולמה את חושבת שזה מעניין אותנו ?!?!?!
אין לך מה לעשות בחיים ?!?!
חפשי את עצמך בפלנטה אחרת מוזרה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
רון27/04/2010לתסמונת הזו שלך שאותה גילו עוד מימי הביניים קוראים : חוסר תשומת לב מובהקת עוד מהילדות !
כמה שאת פטאתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוינה את אישה מסריחה
רון08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתחת לפה
שיר06/04/2010ד"ר ולטמן,
תודה על תגובתך.
רציתי לציין בנוסף שאנחנו כבר די מנוסים במין אנאלי, מאד נהנים וגם נוקטים בכל אמצעי הזהירות. אחרי שטיפת פי הטבעת עם סבון במקלחת, כאשר אנחנו מקיימים מין אנאלי, תמיד הפין שלו יוצא אחר כך נקי לגמרי, ללא ריח וללא שום צבע חשוד. כך גם כשהוא מכניס אצבע ומוציא אותה. לכן חשבתי אולי שאם בלאו הכי אין בעיות של שאריות לא רצויות למיניהן, אז אולי אם אני אנקוט באסקטרה זהירות, כלומר קיום המין האנאלי מספר שעות לאחר ארוחה ולאחר מתן צואה, מקלחת רצינית ואף חוקן רציני לשטיפת פי הטבעת היטב היטב מבפנים ומבחוץ, אז אולי אוכל להגשים לו (ולי) את הפנטזיה הזו, ללא קונדום. זו פנטזיה של שנינו ובעיקר שלי.
האם ישנם חומרים מיוחדים לחוקן (סבון מיוחד, עדין ואנטיבקטריאלי) שניתן להשתמש בהם?
או שבכל זאת אתה חושב שבשום מקרה לא כדאי לעשות את זה בלי קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעם
שיר29/04/2010האם יש עוד בנות שמדליק אותך לעשות דבר כזה או דברים דומים? טורחים פה להזכיר לי כמה שאני חריגה, איומה ונוראה ותהיתי אם יש עוד בחורות כמוני ואם, כמו שאני חושבת, זה לא כל כך נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש צעצועדרור29/03/2010
הבעיה המוכרת- החברה לא גומרת מחדירה.. לא משנה מאיזה זווית או כיוון, שעות או שניות, גומרת רק מגירוי חיצוני.
יש איזשהו צעצוע כלשהו שעזר למישהי עם בעיה דומה לגמור מחדירה..? כזה שנוגע בנקודות שהאיבר שלי לא יכול לגעת.. שוב.. רק כאלה שבאמת עושים את זה ולא סתם עושים "נעים":)
גם אם יש המלצה לסדנת מין או כל דבר שיעזור אני מוכן לשמוע..
אין לי בעיה של חוסר ביטחון ומוכן להכל על מנת שהיא תגמור מחדירה..
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדרור
ד``ר דניאל וטלמן30/03/2010ממליץ לך לנסות טבעת פין רוטטת שבהחלט יכולה לעזור בהשגת אורגזמה לבת הזוג תוך כדי משגל.
ראה תמונה מצורפת.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד מיניט28/03/2010
שלום,
אני בחור בריא בן 32, נשוי ואב לשתי בנות.
מאז ומתמיד אני סובל מבעיות תפקוד מיני -- זקפה שבאה והולכת ושפיכה מוקדמת. אין להחיב שהדבר פוגע קשות בחיי המין שלי עם בת זוגתי המהממת.
עברתי בעבר (לפני 6-7 שנים) בדיקות אצל אורולוב ששלח אותי לדרכי ואמר שפיזיולוגית הכל בסדר.
מה אפשר לעשות בשלב זה על מנת לטפל בבעיה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בתפקוד המיני
ד``ר דניאל וטלמן31/03/2010בסבירות גבוהה בגיל 32 וללא מחלות רקע וללא שימוש בתרופות שונות הבעיות של זקפה ושפיכה מוקדמת מדי, מקורן ברקע פסיכוגני (רקע נפשי) ואינן פיסיולוגיות.
מענה שתקבל דרך פורום יהיה חלקי ולא מדוייק.
ממליץ לך לפנות לטיפול סקסולוגי הכולל אבחון של הבעיות אותם אתה מתאר. טיפול סקסולוגי זוגי או אישי בהחלט יכול לתת מענה ולשפר את תפקודך המיני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)