מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בזקפהאודי16/05/2010
שלום לכולם,
אני חולה אונקולוגית, ועם טיפולי הכמוטרפיה לא כל כך מתחשק לקיים יחסים. כשיש לי הפסקה מהטיפולים, ואני ובעלי מקיימים יחסים ( לאחר תקופה שלא קיימנו יחסים 6 חודשים ) לבעלי יש בעיה בשמירת הזקפה.
יש לא זקפה בהתחלה אבל הוא לא מצליח לגמור לא ביד ולא בפנים כי כבר אין לא זקפה.
הוא טוען שזה בגלל הקונדום בו אנו משתמשים. האם באמת יש קשר ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זקפה
ד``ר דניאל וטלמן19/05/2010לסימי שלום,
יתכן שהבעית הזקפה שאת מתארת קשורה בקונדום, ויתכן שהבעיה נובעת מסיבות שקשורות בתהליך שאת ואתם עוברים..
בין היתר שימוש בויארה או בכדור דומה יכול לשפר את המצב אם אתם לא מעוניינים בברור סקסולוגי.
מאחל לך החלמה ,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשיתרחלי16/05/2010
שלום רב.
כשאני גומרת יש לי זרם שיוצא ונראה כמו שתן- שקוף. האם זוהי שפיכה נשית או שתן אמיתי שיוצא
לי בעת הגירוי? אני מבולבלת.
יש לציין שאני מקפידה לעשות פיפי לפני מגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
ד``ר דניאל וטלמן16/05/2010לענת שלום,
כנראה שאכן מדובר בשפיכה הנשית, לאור העובדה שאת מציינת שהנוזל מופיעה עם האורגזמה גם לאחר שהתרוקנת לפני המין.
לא כל הנשים מגיעות לשפיכה כזו-יש מחקרים המדווחים על אורגזמה אינטנסיבית יותר בקרב נשים המגיעות לשפיכה תוך כדי האורגזמה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגזמהקארין 3016/05/2010
שלום
אני מעולם לא חויתי אורגזמה מהחדירה עצמה האם יש איזו שהיא דרך כן להנות מהחדירה עצמה.
רק אם בן זוגי נוגע בנקודת הג'י או יורד לי אני גומרת ומהחדירה לא . הייתי רוצה להנות גם מהסקס עצמו האם יש פיתרון לבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
ד``ר דניאל וטלמן16/05/2010רוב הנשים (80% ) מתקשות להגיעה לאורגזמה תוך כדי משגל.
לעיתים אורגזמה לפני החדירה (ע"י מין אורלי או ידני) יכולה להעלות את הסיכוי לאורגזמה נוספת בזמן החדירה.
דבר נוסף: על מנת להגדיל את הסיכויים לאורגזמה גם תוך כדי המשגל והחדירה אפשר לגעת ולאונן את איזור הדגדגן תוך כדי המשגל והחדירה עם ידך או ידו של בן הזוג או להשתמש בויברטור ולגרות את איזור הדגדגן.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת הטוסטסטרוןיוני16/05/2010
שלום רב נתגלה אצלי רמה נמכוה רציתי לדעת כיצד ניתן להרים את הרמה ללא כדורים ואם כדורים כיצד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון נמוך
ד``ר דניאל וטלמן16/05/2010יוני שלום,
יש לפנות לרופא אורולוג מומחה בתחום התפקוד המיני או לאינדיקרינולוג. על מנת לקבל תוסף טסטוסטרון.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פערים בחשק המיניאורלי15/05/2010
שלום,
אני נמצאת בזוגיות מזה שנה, אני בת 24 ובן זוגי בן 27, אנחנו מאוד אוהבים אחד השני, נמשכים זה לזו, ונהנים.
אך יש בינינו פערים מאוד גדולים בחשק המיני. יחסי המין שלנו מאוד טובים, ואף על פי שאני מגיעה לאורגזמה בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין, אני לא מסופקת. התדירות בה אנחנו מקיימים יחסי מין (פעמיים בשבוע בערך) לא מספיקה לי, ואני מאוד מוטרדת.
אנחנו מאוד פתוחים בנושא ומנסים למצוא פתרונות, אבל נראה שאנחנו לא מצליחים במיוחד.
בכל פעם שאני מנסה ליזום ונדחית (או שהוא עייף או שהוא מתעלם מהמגע שלי) אני נהיית מאוד מתוסכלת וקשה לי להתעשת, אני הופכת לקרה ועצבנית. נמאס לי לדבר איתו על זה, ולכן אני מנסה לפתות אותו אבל כשזה לא עוזר אני עוד יותר נפגעת - דבר שמוסיף לתסכול. אני רגילה שגברים מאוד נמשכים אלי, מסתכלים עלי ומתחילים איתי וכשאני נדחית ע"י בן הזוג שלי אני מרגישה כל כך לא מושכת, לא נשית, פגועה.
אנחנו מדברים הרבה על חיים משותפים בעתיד, ואני מאוד חוששת השתחושה הזאת תלווה אותי לשנים הבאות.. אני תוהה, האם ניתן בכלל להגיע לפשרה שתספק את שנינו? או שדינינו לחיות בנפרד..
מה אוכל לעשות??
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בחשק המיני
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2010לאורלי שלום,
אכן כתבת כותרת נכונה מאוד.מדובר בפער בחשק ובעניין המיני שלך ובן זוגך.
חשק מיני של גברים ונשים מושפע מגורמים רבים. קשה לנחש ולומר מדוע בן זוגך מעוניין פחות ודוחה את התקרבותך המינית ואת היוזמות שלך.
מה קורה אם את לא יוזמת?
אציין מספר גורמים היכולים להשפיע על החשק המיני: עיפות, מצב בריאותי, דיכאון, מתח ולחץ בזוגיות או בעבודה(לימודים וכו'),רמות הורמוני מין קונפליקטים בזוגיות, יחסים מונוגמים ממושכים, ביקורת, דימוי עצמי ועוד..
חשוב לציין שי ששונות בין אנשים שונים מבחינת רמת המיניות והחשק המיני שיש להם-כמו שאנשים נבדלים ושונים ברמות חוש ההומור שלהם.
יש אפשרות לפנות לטיפול סקסולוגי שימקד ויגיע להבנת הסיבות ויתכן גם לשיפור החשק והתדירות המינית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפערים בחשק המיני
יוסי16/05/2010זה רק ילך ויעשה יותר גרוע עם השנים.
את תהפכי יותר ויותר מינית לקרת גיל 35 -40
והוא ילך וידעך.
התוצאה תהיה מאוד פשוטה
את תנהלי רומן מחוץ לנישואין עם בן זוג שזוגתו קרה מינית.
הכל יהיה אחלה עד שתתפסי ואז כבר יהיו ילדים בתמונה.
בקיצור תזרקי אותו את זקוקה לגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יורד לי כשאני מגיע לנקודה קריטית...דן15/05/2010
אני בן 30 כמעט ולא היו לי קשרים רציניים במשך כמה שנים טובות יש לי הרבה יזיזות ואיתן הסקס טוב ואין לי שום בעיה אבל כאשר אני מוצא מישהי שאני מתעניין בה לקשר רציני אני נתקל בבעיה, במשחק המקדים יש לי זקפה מלאה אך כשאנחנו מגיעים לשלבים מתקדמים או ממש לפני חדירה יורדת לי הזקפה.
יש לכך המון סיבות נפשיות והמון סיבות אחרות של הרגלים שנוצרו במשך השנים וסיבה אחת נוספת שזה קרה לי בצעירותי והפחד קיים וגורם לזה לקרות שוב כשאני עם מישהי שאני מעוניין בקשר רציני.
בכל פעם שזה קורה לי אני בודק את עצמי עם אחת היזיזות ואפילו מנסה לשחק משחקי שליטה תוך כדי האקט עם היזיזות ואני מצליח אבל כשזה מגיע לרגע האמת זה לא עוזר ברגע שנכנסת המחשבה "אל תיפול אל תיפול" .
תודה מראש דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2010דן שלום,
כפי שאתה כותב ואתה מודע לכך שהקושי והירידה בזקפה מתרחש רק במצבים מיניים/רגשיים מסויימים.
ללא כל ספק מדובר על בעיית אונות עם רקע פסיכוגני. מדובר על סיבה שהיא נפשית ןיש לברר את הגורמים ללחץ ולפגיעה בזקפה ע"י פניה לטיפול סקסולוגי מקצועי באחת הקליניקות הציבוריות או בקליניקה פרטית.
אי אפשר ולא נכון לענות ולהיכנס לאבחון וטיפול באינטרנט.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאני15/05/2010
שלום. לאחרונה שמתי לב לנטיות מזוכיסטיות בפנטזיות המיניות שלי. אני מקבלת את זה, אבל מעניין אותי לדעת מהו הגורם הפסיכולוגי לכך.. האם יש תנאים סביבתיים שגורמים לפיתוח הנטייה והדחף?
תודה רבה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2010הפנטזיות והמחשבות המיניות הן דינמיות ואינן קבועות משך החיים. עולם התוכן של הפנטזיות מושפע מגורמים רבים:הורמונליים, מגדריים וכן גם התנסות וחשיפה לתכנים מיניים מסויימים כמו סדו מזוכיזם יכולים ליצור עניין והנאה מרובה הן ברמת הפנטזיה והן במימושם של הפנטזיות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה לאורגזמה אצל נשיםזיו14/05/2010
שלום, חברה שלי גומרת אחרי 2-3 דקות של חדירה, או ככה היא אומרת לפחות. האם זה בכלל אפשרי לבחורה להגיע לאורגזמה מחדירה לאחר 2-3 דקות? אני קצת ספקן בעניין וחושש שהיא מזייפת. יש לציין שיש משחק מקדים, אבל הוא לא כולל מגע עם אבר מינה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגעה לאורגזמה נשית
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2010לזיו,
כן! בהחלט יכול להיות שחברה שלך מגיעה לאורגזמה לאחר 2-3 דקות משגל.
יש נשים המגיעות לאורגזמה גם בפחות זמן מכך. תאמין ותפרגן..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפת גוף גבריבעל13/05/2010
שנינו נשואים. בתום המסיבה הודיתי לגבר בלחיצת יד ובאמירת תודה וכו'. הגבר לפתע חיבק אותי בפרופיל כ-20 שניות לפני אורחיו.: האם רצה סתם להשוויץ לפני אורחיו שיש לו ידידה חתיכה ויפה? האם רצה סתם להראות לי שנחמד? האם זו דרך לגלות בפני שהוא מחבב אותי? מדוע לא הסתפק בעצם בלחיצת יד בלבד? תודה ומעניין תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2010נראה לי שכדי לשאול אותו ולא יהיה נכון להכנס לספקולציות אין סופיות.
הכי חשוב- מה את הרגשת? מה את חושבת שניסה לומר לך או לסביבה.
כנראה מה שהרגשת.. היא האמת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס גרוע מאודאור12/05/2010
אשתי ואני נשואים כשנתיים וחצי, היחסים האינטימיים שלנו והחיים בכלל גרועים להחריד, אנחנו לא מסתדרים גם בחיים הרגילים, אין לי ולה ניסיון בתחום בכלל עקב היותינו דתיים, מהיום הראשון בו התחלנו לקיים יחסים הבחנתי בבעיה שאני מגיע לשפיכה ממש ממש מוקדם (בין 15-25 שניות לכל היותר) וזוהי בעיה שליוותה אותי תמיד מגיל צעיר בעת האוננות, עקב העובדה שחוסר התשוקה בנינו (למרות אהבתינו העזה) הוא גדול אני מאונן הרבה, ככל שהחיים איתה התקדמו הבחנתי גם שאני ממש מתקשה להגיע לקישוי ומגיע לשפיכה לפני זיקפה מוחלטת גם איתה וגם בעת האוננות, רציתי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס גרוע מאוד
ד``ר דניאל וטלמן12/05/2010התאור של איכות המין שאתה מתאר יכולה לנבוע ממספר גורמים:חוסר ידע ומיומנות הגורם ללחץ וחרדה בביצוע, חינוך ועמדות "נוקשות"כלפי מין והנאה מינית גופנית.
באופן כללי ניתן לומר שכנראה הקשיים שאתה מתאר נובעים ממקור נפשי ולא בעיה גופנית.
ממליץ לכם לפנות לטיפול מיני במרפאה ציבורית או באופן פרטי. ניתן לשפר את החוויה המינית שלכם, במיוחד שאתם כל כך אוהבים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין עקום יכול לפצוע?אדי11/05/2010
איבר מין גברי עקום יכול לפצוע ולהוריד דם למטה?או שהסיבה היא אחרת לכך שיורד לה דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדי
ד``ר דניאל וטלמן12/05/2010למה את מתכוונת בעקום? פרטי יותר ואוכל להשיב.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר פרטים על הנושא כמו שביקשת
אדי13/05/2010לחבר שלי יש איבר מין גדול ועקום קצת
ביררתיב אינטרנט וזה נפוץ ולא אמור להוות בעיה אצל הגבר ברוב המקרים
עכיו שאנחנו עושים את זה לפעמים יורד לי דם למטה
אז השאלה היא אם זה בגלל שזה עקום קצת אז הוא פוצע אותי
או שזה בגלל שאנחנו עושים את זה חזק ופראי במקצת
או שזה סיבה אחרת לגמרי חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדי
ד``ר דניאל וטלמן15/05/2010ככל הנראה הדימום לא נובע מפין מעט עקום.
רוב הפינים של הגברים אינם ישרים ויש להם עקום מסויים.
לא ברור לי ממה נובע הדימום.
פני לרופאה גניקולוגית לברור הדמום.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי ופורנויניב11/05/2010
אני נשוי באושר מזה שנה וחצי. אשתי יפה מאוד ומושכת אותי ויש לנו יחסי מין נהדרים (אני רוצה קצת יותר, היא קצת פחות- נורמלי) לפני החתונה הייתי גולש בפורנו פעם ביום יומיים, אחרי החתונה הפסקתי כמעט לגמרי, פעם אחת היא תפסה אותי וכל כך נעלבה שזה היה טריגר ממש חזק עבורי להפסיק. לפני כחודשיים התחלתי להכנס שוב ושוב לאתרים אלו, אני יכול להיות עם אשתי, לקיים יחסים ואז לחכות שהיא תשן ולהכנס לאינטרנט. אני לא יודע, אולי אני מכור? אני נכנס גם בעבודה ואפ' מסתכן שיתפסו אותי ויהיו לי פאדיחות- זה חזק ממני!!! אני ממש רוצה להפסיק כי אני מרגיש שזה מאוד לא בריא לי ולקשר ויוצר סוד ביני לבין אשתי, אני גם מרגיש שזה מכניס לי לראש רעיונות על איך סקס נראה או אמור להראות ולא רעיונות בריאים (אלימות, יותר מזוג, פרטנרים שונים וחשיפה). אני ממש רוצה להפסיק אבל לא מרגיש מסוגל. לפני שבועיים הפסקתי לשבוע וכל הזמן היו מלחמות בתוכי. כאשר התחלתי שוב זה מגיע מהר מאוד ל3-4 פעמים ביום. מצפה לעזרה או עצה טובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי ופורנו
ד``ר דניאל וטלמן12/05/2010ליניב שלום,
לפי תאורך נראה שאתה אכן עונה לקריטריונים של התמכרות למין (התנהגות כפייתית,סוד, סיכון להתפס ולהסתבך, גמילה היוצרת מועקה..)
ניתן לטפל בהתנהגות ובתחושות אותם אתה מתאר.
יש לברר מהיכן ומה הסיבות להתנהגות זו. מה ההתהגות משרתת, ועם ואיזה תחושות ורגשות ההתנהגות המינית עוזרת לך להתמודד?
בפגישה אבחנתית/טיפולית ניתן לברר סוגיות אלו ובהמשך להפסיק את ההתנהגות הנ"ל.
יהיה לא מקצועי ולא נכון לתת לך עצות באינטרנט.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך תשובה דחוףאורי10/05/2010
במשחק מקדים יצא לי זרע בתחתונים, לאחר כ 15 דקות קיימנו יחסי מין כשהחדירה היייתה עד שליש האיבר שלי (הגבר) וגמרתי בחוץ כשהאיברים שלנו מתחכחים האחד בשני (מבחוץ). לא השתמשנו באמצעי מניעה. האם יש סיכון להריון?
יש לציין שאצל חברה שלי המחזור לא מסודר והיא לא קיבלה כבר בערך חודש וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי
ד``ר דניאל וטלמן10/05/2010הסבירות להריון נמוכה מאוד.
מומלץ לקיים יחסי מין עם קונדום או באמצעי מניעה אחר.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפה בשביל בעלי היקררבקה09/05/2010
אני עייפה מאוד מאז הולדת האחרונה בת שנה וחצי ויש לנו עוד ילדה בת שלוש אני עובדת שמונה שעות אוספת את הבנות ואז עינייני הבית והבנות כמובן בעלי שומר עליהם כשאני עושה את עבודות הבית ומאוד משתדל לעזור קצת כמגיע זמן לזוגיות לרוב 90% אני עייפה בשבילו ואם אני יקבל טלפון מי חברה אני יכולה לדבר שעה או לצאת אם אחיות שלי לבית קפה אין בעיה למרות העייפות ואני מאוד אוהבת את בעלי הוא גם נאמן ואוהב ומבקש כל הזמן סקס והוא נענה בשלילה לא מרגישה בנוח אם זה מה הבעיה מאוד רוצה לשנות אפשר לקבל עצה או כלים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רבקה
ד``ר דניאל וטלמן09/05/2010עייפות בהחלט יכולה לתרום להעדר רצון וחשק למין.
אם מדובר רק בעייפות, מציע לך להפחית במטלות שאת לוקחת על עצמך ולהשאיר אנרגיה מסויימת גם לזוגיות ולמין.
נשמע מדבריך שיש לך אנרגיה וכוחות לילדים, לעבודה, לבית, לחברות אבל למין וקרבה עם בעלך את עייפה.
אולי יש מקום לבדוק האם זה רק עייפות? ואם התשובה חיובית-אם חשובה לך הזוגיות ובן זוגך הפחיתי בעומס ומצאי זמן גם לכם..
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה אותו!!!רשל09/05/2010
שלום
אני בחורה בת 24 הכרתי בחור חמוד במסיבה, יצאנו 3-4 פעמים ונהנתי בחברתו
רק ששוב כמו כל הפעמים משהו לא היה נראה לי לקראת המפגשים האחרונים כמעט ולא שמעתי ממנו לא יחסתי חשיבות ונפגשנו, שבוע לפני הפגישה האחרונה ראיתי תמונה שלו במסיבה עומד ליד מישהי לא ממש היה ניתן לראות , אבל חשדתי שזה נראה כאילו הוא מתחיל איתה
וכמובן לא אמרתי לו כלום. בפגישה האחרונה היה נחמד לא להיט כי משהו הפריע לי..
כשהוא החזיר אותי הביתה אחרי היציאה ורצה לנשק אותי, לא רציתי, "שיחקתי קצת" אבל גם כל הזמן חשבתי שהוא מנסה עוד בנות במקביל אליי, והוא כמובן לא ידע מה עובר לי בראש..
אז הוא ראה שאני מתנגדת.. הוא התחיל לאמר שהוא לא יודע אם רוצה להמשיך את הקשר הזה.. ושתקתי ורק נתתי לו להגיד מה הוא חושב.. וכמובן גם אמרתי לו שבתקופה הזאת של היציאה
היינו לקראת הסוף פחות בקשר טלפוני והוא התנגד לזה (דיברנו על פרק הזמן הזה) יש לציין שנפרדנו אחד מהשנייה מאוד יפה ובצורה מאוד חברית
לי זה הרגיש כתחושת פספוס, כי כן חיכיתי לראות אותו וכן היה לי כייף איתו
רק שאותו שבוע הבחור הגיע לאותו מקום שבו אני מבלה.. הייתי קצת קרירה אבל היה נראה שהוא בא לראות אותי... (הוא לא הפסיק לכרכר..)
חודשיים אחרי זה נפגשנו שוב במסיבה דיברנו והוא לא זז ממני, רצה לגשת לבר ואמר לי שנייה לחכות.. לא חיכיתי הלכתי עם חברות שלי.. ואני מתבאסת על זה, כי מן הסתם הוא הבין שאני בטח לא מעוניינת.. השבוע ראיתי אותו שוב.. כמובן חברות שלי אמרו לי שהוא הסתכל, אז הוא עבר התחבקנו, דיברנו קצת.. אמרתי לו שאני שתויה והוא הציע להקפיץ אותי הביתה (אולי זה עוד סימן של מעוניין?)אני רק יודעת שאני רוצה אותו רק לא נראה לי שהוא כבר רוצה
מה אני עושה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה אותו
ד``ר דניאל וטלמן09/05/2010קחי יוזמה והראי לו או דברי איתו ואמרי לו שהוא מעניין אותך ואת מעוניינת בהמשך הקשר.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא לא ירצה
רשל09/05/2010אני ניסיתי, התכתבתי איתו יום אחרי המסיבה האחרונה
אבל לא אמרתי לו את זה במפורש..
הפחד הוא, שאולי הוא לא ירצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמחוק את זה
רשל26/05/2010שלום
אני יודעת שלא נהוג למחוק,
אבל אני אני מבקשת בכל לשון של בקשה למחוק את מה שכתבתי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
רון27/05/2010חולת נפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח איזה מתוסבכת
עידן רוזן28/05/2010מגיע לך שכבר לא בא לו עלייך.. מה את משחקת אותה ומשחקת משחקים.. אנחנו לא בשנות ה60 ומבחורות כמוך אנשים פשוט שוכחים מהר וממשיכים לבאה, זה לא שאת עושה מעצמך משהו מיוחד, בדיוק להיפך, וזה נאמר פה מאחד שמנפנף לא מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)