מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על סקס ודחףאלמוני01/05/2010
למה יש גברים שיעשו הכל רק בשביל לשכב עם בחורה אפילו אם היא נראית כל כך רע שהם נגעלים ממנה וביום למחרת לא יכולים להסתכל עליה..? הרי תמיד יש להם את יד ימין אז על מה כל המאמץ והכסף אם בסוף הם רק מתלוננים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני
ד``ר דניאל וטלמן01/05/2010יש גברים ונשים מסוגים שונים עם מניעים שונים, זה מה שעושה את היחסים והאנושות מעניינים ומאתגרים. יש גברים שחשוב להם ההצלחה שבכיבוש והכמות. יש גברים שיעשו מין רק כי אפשר. רוב הגברים אינם כאלה.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקלה עם קונדוםדניאל30/04/2010
שלום,
אתמול קיימתי יחסי מין עם חברה שלי.
אחרי שגמרתי, התחלתי להוציא את את האיבר והרגשתי שהקונדום מחליק.
ישר תפסתי את האיבר ביחד עם הקונדום והוצאתי.
הקונדום החליק כסנטימטר מבסיס הפין.
האם יש לי סיבה לדאוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמרי כן !!
רון30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
ד``ר דניאל וטלמן01/05/2010אין סיבה לדאגה. אין חשש להריון במצב שתארת.
אתה יכול להרגע.
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
דניאל01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עים בנך היה מבקש מציצה ?רינה29/04/2010
עים בנך היה מבקש מציצה לכבוד יום ההולדת ה18 שלו מה היית עושה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינה
ד``ר דניאל וטלמן01/05/2010שיכיר בחורה(חברה) או שילך לחפש זאת במקום אחר..
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רינה - נושא מעניין צרי קשר
גיא05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציצה
יוסי05/05/2010היי גיא
תביא אימייל אני אצור קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
רון05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינה
שלי פסטרנק כץ08/05/2010כשהבן שלך מבקש ממך שתסדרי לו מציצה ליום ההולדת זה אומר שמשהו במערכת היחסים שלכם קצת לא ברור לו או לך. נכון, זה נחמד להיות חברה של הבן אבל יש כאן משהו שעובר מעט את גבול הטעם הטוב. אולי כדאי שתבהירי לו שמציצה היא חלק ממערכת יחסים מינית שמתנהלת במקרה הטוב בתוך מערכת יחסים חברית.
אכן, אפשר גם לחוות מציצה בסטוץ או במין בתשלום אבל אם זו הכוונה שלו... את לא הכתובת.
בשביל זה יש חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלימות בסקסא.29/04/2010
לאחרונה פגשתי מישהו שממש מוצא חן בעייני. התחלנו לקיים יחסי מין על בסיס שבועי. במהלך הסקס אני נוטה לשרוט, לנשוך ולהכאיב לו עד שיורד קצת דם והוא לא יכול לעשות כלום . בזמן האחרון האלימות התגברה והגעתי למצב שאני לוקחת חוט עבה וכורכת אותו סביב הצוואר שלו.
השאלה היא עד איזה גבול אפשר להגיע עם האלימות?
אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות בסקס
ד``ר דניאל וטלמן01/05/2010כל זמן שהאלימות וגרימת הכאב וההנאה שאת מפיקה מהתנהגותך נעשת בהסכמה מלאה של השותף, וכל זמן שאין פציעה חמורה ונזק לשותפים למשחק המיני זה בסדר.
הגבול הוא הסכמה מוחלטת ומודעת וכמובן יש להזהר לא להגיע למצב של פגיעה בלתי הפיכה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף רומן עם מאהבת...אמיר29/04/2010
הכרתי אישה מדהימה,שנינו נשואים,אהבה מטורפת שיחות נפש,מגע גופני עד שנפסק באיווחה אחת,אצלה מבית הסתבכו הענינים.
מרגיש כמו בסוף רומן נעורים,שבור לא מתפקד,מה עושים?איך יוצאים מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יוצאים מזה ?
רון29/04/2010בעזרת השם שהילדים והילדות שלך הנשים/הבעלים שלהם יבגדו בהם !
חתיכת אפס מאופס כלומניק אחד חסר ביטחון עצמי ותועלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף רומן עם המאהבת
ד``ר דניאל וטלמן01/05/2010לאמיר,
אתה מתאר רומן עם קשר רגשי מיני עמוק, ואכן כן ברגע שזה מסתיים מדובר על מוות של הקשר או הרומן. התהליך שאתה עובר כרגע הוא אבל.
כדברי דוד אבידן: "הזמן לוקח כל דבר, וכל דבר לוקח זמן"
תהליך ההחלמה והיכולת לצאת ולתפקד הוא לא דבר פשוט. ההמלצה שלי היא לעשות! להכריח את עצמך להיות פעיל, כמה שיותר למרות הכאב והגעגועים- בספורט בעבודה בשיחות עם חברים, במידה ואתה חש שאתה מתקשה להתמודד עם האובדן, ממליץ לפנות לקבלת עזרה מקצועית.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה??26/04/2010
שלום,
איך אפשר לדעת אם יש לי מחלות כלשהן לפני קיום מין אנאלי מצד הגבר?אני בתולה..
בעבר היה לי הפרשות וגירוד,אבל עשיתי בדיקת תרבית ואין שום חיידק..
חבר שלי רצה לרדת לי אבל לא רציתי בגלל שכשאנחנו מתקרבים לזה אז יש רטיבות מוגברת מהנרתיק..מה אפשר לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד``ר דניאל וטלמן26/04/2010הרטיבות שאת מתארת נובעת מעוררות וריגוש מיני וזה בסדר גמור כך צריך להיות. מה הבעיה עם הרטיבות?
לגבי מחלות כל שהן, אם נבדקת והכל בסדר אז הכל בסדר ואת בריאה.
בהצלחה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי מחזרת??בעל25/04/2010
לחברי הופיע פצע לא יפה על השפה התחתונה ומרח לעצמו משחה. אשתי כשהיתה קרובה אליו, ראתה זאת, אמרה לו: "יש לי פתרון בשבילך: תגיד לאשתך שתנשק אותך ליד הפצע, בשפה התחתונה ואז הכל יעבור" והיא לא שמה לב שאני עומד מאחוריה ושמעתי זאת. לפעמים הם נוהגים לפלרטט אחד עם השני. האם תגובתה של אשתי לחבר, צריך להידלק נורה אדומה? האם מנסה לחרמן אותו במה שאמרה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבעל
ד``ר דניאל וטלמן25/04/2010נראה לי רגישות יתר שלך.
האם יש לך סיבה לנורה אדומה? האם היו בגידות בעבר?
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש ישמח אם תענו לירועי24/04/2010
חיפשתי באינטרנט אתר להגדלת הפין ומצאתי אתר בשם naturalpe... מה אתם אומרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי
ד``ר דניאל וטלמן25/04/2010רועי שלום,
ראשית, למה שתרצה להגדיל את הפין?
אני מטפל מיני מוסמך הרואה מאות מטופלים ומעולם לא נתקלתי בגבר שאכן סובל מפין זעיר על פי הגדרה קלינית.
ברוב המקרים הרצון נובע לא מהגודל עצמו אלא מהתפיסה של גבריות וביטחון ביכולת המינית.
עצה לי עליך: בשום מקרה אל תתפתה להגדיל את איבר המין-מדובר בשרלטנות בכאשר גברים נתחו את איבר מינם הם חווה סיבוכים רבים.
אשמח ליעץ לך כאן באתר, אך אל תפנה לפתרונות כאלה ואחרים המבטיחים להגדיל ולעבות את הפין בדרך זו או אחרת.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגמירהאפי24/04/2010
מאז שאני עושה סקס, יש לי בעיה להגיע לגמירה.
כאשר יש לי התגשות מסקס אז אני גומר נורמאלי.
ברוב המקרים, זה לא כך. אני מתקשה לגמור ובשלב מסיים או שזוגתי גומרת וניגמר הסקס, או שנמאס לה ואז מפסיקים. זה יכול לקחת הרבה זמן, שמהו כמו חצי שעה וגם לא מגיע לגמירה.
בגדול יוצא לי לגמור פעם ב 4-5 מפגשים.
לזוגתי קשה להגיע לסיפוק לבד ולכן אני צריך להשקיע הרבה גם בגירוי שלה. יכול להיות ששם הבעיה. עצם זה שרוב הזמן אני משקיע בלגרום לה גרוי מונע ממני להתרכז במין. אבל זה לא התחיל איתה אלה הרבה לפני, גם עם בנות זוג שלא היו צריכות אותי להגיע לסיפוק.
האם זם חריג או דבר שכיח?
האם ניתן לשנות או לשפר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפי
ד``ר דניאל וטלמן24/04/2010בהחלט יתכן שריכוז מיני בצרכים של האחר יכול להשפיע על העדר הריכוז בהנאה והסיפוק שלך ויכול להקשות על ההגעה לפורקן.
אתה כותב שפעם ב 4-5 מפגשים אתה כן גומר. מה עוזר לך במצבים אלו, האם יש דפוס פעילות או רמת עוררות וחרמנות שעןזר לך להיות מגורה ולגמור?
אך הפליטה באוננות?
אם אתה יודע ומבין מה עוזר לך במצבים אלו לגמור, נצל זאת והיה שם כמה שיותר.
בהחלט ניתן לשנות את המצב, במיוחד לאור העובדה שבחלק מהמפגשים המיניים אתה מצליח לגמור.
קשיים בהגעה לפליטה אינם שכיחים כמו בעיה של פליטה מהירה, אך בפרוש יש מקרים המטופלים בקליניקות המתמחות בתפקוד מיני.
בברכה,
דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים מיןהאלמוניתת23/04/2010
אני והחבר קיימנו יחסים בלי קונדום עם חדירה ,,אבל הוא לא גמר בחוץ וגם לא בפנים,,,כי זאת בפעם ראשונה שלי ובעת החדירה הרגשתי שזה כואב לי אז ביקשתי ממנו להפסיק......יש סיכוי שאני בהריון................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
ירון23/04/2010לא יודע למה לפי ההתנסחות שלך נשמע שאת ילדה פגועה מוחית בת 15 או לחילופין שעברת התעללות כלשהיא בילדות
אשכרה נשמה שאת פגועת נפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי לפירוט
אריאלה23/04/2010אם הוא לא גמר הסיכויים שתיכנסי להריון קלושים לגמרי, הגיוני שהיתה לו שפיכה מוקדמת שהכילה תאי זרע, אך הסיכוי להיכנס מזה להריון הוא קלוש. מה גם שזו הפעם הראשונה שלך.
אבל!! וזה אבל רציני!!
אל תקיימי יחסי מין ללא אמצעי מניעה- לעולם! אין לדעת מה יהיה בפעמים הבאות.
המלצה- תיבדקו שניכם לביטחון לגבי מחלות מין.
לכי לרופא להתאמת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
ד``ר דניאל וטלמן24/04/2010לפי מה שאת כותבת החבר לא גמר בחוץ ולא גמר בפנים, אז להבנתי הוא לא גמר בכלל?!
סביר מאוד להניח שאת לא בהריון.
במידה והמחזור הבא יאחר כדי לבדוק, יש ערכת בדיקה בסופרפארם.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על חשק מיניאיציק22/04/2010
שלום כשאני עושה סקס עם אישתי היא מאוד נהנת מזה ואני במיוחד גם משקיע ומענג אותה בלי סוף. אבל לאחרונה אין לה דחף מיני היא אומרת שהיא נימשכת אליי אבל אין לה חשק לסקס זה מגיע למצב של חודש בלי סקס. מה עליי לעשות כדי להחזיר לה את החשק המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיציק
שלי פסטרנק כץ23/04/2010נסה לבדוק איתה ואיתכם מה השתנה לאחרונה..
כל שינוי כזה או אחר עלול להשפיע גם על החשק המיני. החל משינוי במקום עבודה, בתפקיד, לחץ בעבודה, לימודים, מחשבות טורדניות, עליה קלה במשקל ועוד.
ולפעמים גם סתם מצב רוח שיגרתי או תקופתי. אם מצב היחסים ביניכם תקין חברי ונכון אני מניחה שזה תקופתי וזה הגיוני ולגיטימי. יש תקופות בהן הסקס מרקיע לשחקים ולאחר מכן יש דעיכה מסויימת, סקס שגרתי עד כמעט בכלל לא ושוב ישנה עליה.
איך להחזיר חשק? חשוב להקפיד על זמן איכות של אינטימיות. מה שעושה לנו את זה בסופו של דבר זו שיחה טובה, הקשבה, מבט עמוק של אהבה ותשוקה בעיניים, הליכה ליד חוף הים יד ביד...
מלאי של רומנטיקה דביקה.. ומשם הדרך אל המיטה מהירה ומהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחוני22/04/2010
לאני בחור בן 25 אוהב מאוד להחדיר דברים לישבן וכל היום אני חושב רק על זה ומחפש דברים שיהיה נעים למה זה ככה??
והעם מסוכן להכניס קובית קרח לבפנים שהיא נבלעת??
אני לא הומו אני לא נימשך להומואים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוני
שלי פסטרנק כץ22/04/2010
אין שום קשר בין הנאה בגירוי אנאלי לבין הומואים מלבד העובדה שגם הומואים נהנים מזה.
כל עוד אתה לא מחדיר משהו שעלול לגרום לפצעים או עלול להתקע אין בעיה.
בחנויות הסקס תוכל למצוא אביזרים המיועדים למטרה הזו בלבד.
קרח לא אמור להוות בעיה (אלא אם כן הוא מחודד ויכול לפצוע) כיוון שגם אם הוא יתקע הוא ימס... (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע איבר מין בפתח הרחםא.ח.22/04/2010
שלום
רציתי לדעת האם זה הגיוני שברגע שאני במגע אינטימי עם אשתי ואני מחדיר את איבר מיני פנימה , אז אני מגיע לנקודת פתח הרחם? האם זה סביר? טוב לא טוב ? כי היו כמה וכמה פעמים שהגעתי לפתח מסויים עמוק יותר וזה גרם לה להשתגע מרוב עונג (אולי ביגלל שאיבר המין שלי הוא באורך של 18 ס''מ) . האם זו פעולה שיכולה חס וחלילה לפגוע לה ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא.ח
שלי פסטרנק כץ22/04/2010אל דאגה, אתה לא מגיע לפתח הרחם גם עם 18 סנטימטרים.. (:
היא נהנית? אתה נהנה? תמשיכו להנות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -שלי פסטרנק כץקארין 3021/04/2010
שלום, שמי קרן בת 32 מחדרה. אני נשואה שנתיים ומאז שהתחתנו אני לא לוקחת גלולות ובעלי ואני בקושי מקיימים יחסים מאחר וטוען שלא כייף עם קונדום ולא כייף לגמור בחוץ. הוא מאוד מפחד שאכנס להריון ואני מאוד רוצה. אני מתוסכלת מזה וכל הזמן חושדת שהוא בוגד בי איך אפשר בלי מין ועוד אצל גבר? מה עלי לעשות? אני ממש מיואשת מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן
שלי פסטרנק כץ22/04/2010התסכול שלך בהחלט מובן לי.
אתם כבר לא ילדים ונראה לי הגיוני שאחרי שנתיים יחד הוא אמור גם לרצות להרחיב את המשפחה אלא אם כן הוא מתלבט בעניין הקשר ביניכם ולכן חושש מהרחבת המשפחה שתערער עוד יותר.
השאלה היא מה רמת הקשר ביניכם לא בהקשר המיני?
אתם חברים טובים? מדברים על הכל?
יוצאים לבלות יחד? עושים דברים יחד?
מדוע לא לקחת גלולות מההתחלה? כבר בהתחלה רצית להכנס להריון?
אני מציעה לכם לשבת ולערוך שיחה כנה ופתוחה בעניין הזה כדי להבין איפה אתם נמצאים בתקופה הזו? מה הוא חושב? רוצה? היה רוצה לשנות? ואותו הדבר את...
אם לא תצליחו לנהל את השיחה הזו לבד אני מציעה לך לגשת ליעוץ אפילו לבד כדי להעזר באיש מקצוע על מנת לפתור את העניין בדרך הבונה ביותר.
משהו בסיפור לא מסתדר לי כל כך. אני מניחה שחסרים כמה פרטים ולכן במקרים כאלו מכוון שבפורום לא תוכלי להעלות הכל מומלץ או לשבת איתו ולשוחח או לפתוח את הנושא עם איש מקצוע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן מחדרה
קארין 3023/04/2010היי, תודה על עזרתך
היחסים שלנו מצויינים, יש עליות וירידות כמו כל זוג אבל בגדול מדברים על הכל, אנחנו גרים אצל חמתי והוא טוען שהוא לא רוצה להביא ילד במצב הזה רוצה בית משלו אבל אני לא ילדה מתקרבת לגיל 32 ואין לנו כרגע כסף זה בגדול מה שמדאיג אז אם לא יהיה בית עוד כמה שנים ? מה יהיה? אני כל הזמן מדברת איתו השאלה אם זו סיבה מוצדקת? בעיני לא אני לא ילדה השנים עוברות וקשה יותר להביא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
שלי פסטרנק כץ23/04/2010אני נוטה להסכים איתך אבל בזוגיות יש שני צדדים וכמו שאת רוצה להכנס להריון הוא מצידו לא בעניין.
בקצב שבו מחירי הדירות עולים ורמת המחייה עולה תחכו עוד הרבה זמן.
חוץ מזה, שלפעמים המשפטים האלו הם סתם תירוץ לא מוצלח.
אתם זוג צעיר, אין שום סיבה ששווה בגללה לגור עם ההורים, זה רק פוגם בזוגיות וביכולת לפתח עצמאות. אין לכם בית? תשכירו, כמו שעושים כל האנשים בעולם.
אבל אני לא בתפקיד יועצת כלכלית אלא סקסולוגית. ואם הוא לא בעניין ילדים לא יעזור לך כמה שתרצי, אם לא תנהלו שיחה פתוחה וגלויה בעניין יתפתח ביניכם ריחוק שעלול להרוס את כל החברות.
הסבירי לו מה את מרגישה ורוצה, הקשיבי לו בחזרה ונסו למצוא דרך שתתאים לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ל-שלי פסטרנק כץקארין 3021/04/2010
שלום לך,
שמי קרולין בת 31 מחיפה, בעבר היה לי חבר 7 שנים ובחיים לא הגעתי לאורגזמה.
היום אני נמצאת עם בעלי קרוב ל-4 שנים ורק איתו הגעתי לאורגזמה אבל רק בעזרת גירוי בנרתיק אני לא גומרת מחדירה האם אפשר להנות באותה רמה מהסקס עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ22/04/2010לא הבנתי אם את אותה האחת מהשאלה שלפניך כיוון ששתיכן חתמתן באותו שם למרות השאלות השונות..
השאלה שלך בכלל לא ברורה לי.
מצד אחד את כותבת שרק עם בעלך את גומרת ומגיעה לאורגזמה בגירוי הנרתיק.
מצד שני את כותבת שאת לא גומרת מחדירה.
קצת סדר בדברים. גמירה מהנרתיק זו גמירה מחדירה - מעט מאוד נשים מצליחות לחוות אורגזמה כזו.
אם התכוונת לכך שאת גומרת רק מגירוי בדגדגן ולא מחדירה אז גם זה נפלא. אולי אם תנסי ע"י אוננות לגרות את איזור הג'י שנמצא כ 4 סנטימטר מפתח הנרתיק כלפי מעלה לכוון הבטן התחתונה תוכלי להגיע גם לגירוי פנימי.
נכון, נדרשת עבודה, פתיחות, למידה ועוד אבל אם תצליחי לגלות בדרך עוד דרכי גירוי כבר הרווחת ואם לא תדעי לפחות שניסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)