פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפנטזת על כולם פרט על החבר שלי
    חברה סוג ב'
    23/05/2010

שלום יש לי בעיה מאוד רצינית ואני משתגעת ממנה כבר. אני בת 27 עם חבר מזה שנתיים הבחור הכי מקסים עלי אדמות.הוא באמת הבחור איתו אני רואה את המשך חיי אב לילדיי וכל מה שקשור בחייים הזוגיים. אבל בי יש בעיה אני דפוקה אני לא מפסיקה להמשך לגברים אחרים כל הזמן.אני לא רוצה לצאת עם מישהו אחר ממש לא רק תמיד אני נמשכת לאחרים ומדמיינת אותם איתי המצבים מיניים..

עם חבר שלי אני לא שוכבת הרבה כי אנחנו מתראים רק כמה פעמים בחודש..לפעמים אני מוצאת את עצמי שוכבת רק כדי לספק אותו מידי פעם אני עושה זאת בשבילי זה כאילו אני לא מרגישה חייבת לגמור אין לי את הקטע הזה איתו..
    .הוא כן מושך אותי אבל לא ברמות שאני יכולה לראות מישהו ברחוב ואז תהיה לי משיכה חייתית אליו. אני מרגישה ממש רע עם הנושא אני תמידית מאוננת על אנשים אחרים ולא עליו. ואציין שגם עם בני זוג אחרים הייתי כזו ( אני בחורה מאוד פלרטטנית ,מינית,עם ראש פתוח שאוהבת תשומת לב מהמין הגברי..). אציין ששבני הזוג האחרים שלי בגדתי והגשמתי את הפנטזיות ואיתו לא אני לא מסוגלת לבגוד בו על אף המיניות הרבה שמתפרצת ממני בפנטזיות שלי.
    מה אני עושה במצב כזה???? בבקשה תעזרו לי אני ממש אבודה ומרגישה רע לא מגיע לו יחס כזה ואני כן אוהבת אותו פשוט אני פוחדת שזה תמיד יהיה ככה ואני תמיד ארצה להיות עם אחרים.

:(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    24/05/2010

פרט לעובדה שנראה שהבטחון העצמי שלך בתחתונים אין לי מה להוסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחברה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

כנראה שאת אכן מאוד מינית.מיניות זו באה לידי ביטוי בתשומת לב וב"תדר" מיני שפתוח משדר וקולט כל הזמן. אין בזה שום דבר שלילי. הבעייה מתחילה בכך שהמחשבות והדחפים מביאים אותךלפעול ולממש את רצונותייך (בעבר) ובהווה המחשבות והרצונות גורמים למתח, חרדה ואי שקט.
    את מתארת מצב שאת לא מצליחה לשלוט בו.
    מדובר לדעתי על מצב של היפר מיניות ו/או התמכרות שפוגעת בך וביחסייך עם החבר ואת לא מעוניינת בכך.אם היית כמו שאת מתארת והמחשבות וההתנהגות לא מפריעים לך ולא משבשים את חייך, לא היית בעיה.
    לדעתי אי אפשר לתת עצה וטיפ מה לעשות חוץ מלפנות לעזרה מקצועית כדי לברר את הסיבות והדרכים לעצור את העוצמות והדחק שאת מתארת..
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח לדעת,

חברה סוג ב'
    01/06/2010

מה יכולות להיות הסיבות לכך מבחינה מקצועית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה סוג ב'

ד``ר דניאל וטלמן
    05/06/2010

ובכן יכולות להיות סיבות הקשורות בריקנות, בדידות, דיכאון ורצון באינטימיות וקרבה. קשה לענות לך מה בסיבה או הסיבות שלך להתנהגותך?
    מה את חושבת המניע להתנהגותך?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנן בנות ישנן בנות..

יובל
    25/05/2010

למה אני לא פוגש את הפלרטטניות האלו אף פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואלה אחי אתה צריך לצאת יותר מהבית.

אסף
    01/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח יובל זה לא

חברה סוג ב'
    01/06/2010

שאני באה ומפלרטטת ולא יודעת מה אבל נניח אם פתאום מישהו מוצא חן בעיני והוא זורק מילה אני זורמת בצחוק איתו מבחינת הפלירטוט.. לא מעבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או שתעזבי אותו או ש...

אסף
    01/06/2010

תלכי לטיפול אצל פסיכולוג. יש לך בעיה אמיתית ותצטרכי לטפל בה אחרת אני לא בטוח כמה זמן תחזיקי מעמד עד שתבגדי בו.
    וזה לא מגיע לו. תסכימי איתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלא מגיע לו!

חברה סוג ב'
    01/06/2010

הוא בן אדם מקסים. האמת שדיברתי איתו על זה ,אמרתי לו שאני מרגישה לא נעים שאני נמשכת לאנשים הרבה אמרו לי שזה טבעי שאנחנו בני אדם וכל זה הוא הסכים גם אבל כל עוד שזה נשאר בגדר הזה ולא פלירטוטים ורמיזות...
    מה שכן גם אם אני נמשכת למישהו אחר זה יורד לי ממש מהר.. איזה אופי הזוי יש לי מענין ממה זה נובע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את כנראה אוהבת את המבטים

אסף
    07/06/2010

הלא תמימים של הגברים. זה בסדר. רוב הנשים אוהבות את זה. את פשוט מעודדת את זה.את זקוקה לחיזור תמידי. יש לך חבר מדהים אם הוא משלים אם זה שאת נמשכת לגברים אחרים. רוב הגברים היו משתגעים מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן סקס
    גילה
    23/05/2010

שלי וחבר שלי, אנחנו בני 22, נכנס לתוך החור של הפין שלו, מעט מין ההפרשה הצמיגה הלבנה שיש לי בזמן הסקס..
    זה כאב לו.. וכשהוא ניסה להוציא את זה ממש כאב, ורק אחרי רבע שעה זה הפסיק הכאב..
    הקטע ששכבנו עם קונדום! והוא לא נקרע או יצא או משהו..
    איך זה נכנס בדיוק..?? זה מסוכן?.. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    בזמן סקס

הוספת תגובה

• איכס

רון
    23/05/2010

בוינה את מגעילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פורום סקס, טיפש.

יול
    23/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן הסקס

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

לגילה,
    לא הבנתי מה נכנס לפין? אם הוא היה עם קונדום והקונדום לא נקרע, כנראה מדובר על נוזל כוטל זרע שנמצא בחלק הפנימי של קונדומים מסויימים. זה לא מסוכן.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשרכי השתן
    שני
    23/05/2010

היי
    לבן זוגי יש איבר מין מאוד גדול ואני לעומת זאת מאוד צרה.
    בעבר היינו ביחד ושכבנו והיתה לי דלקת בדרכי השתן חריפה מאוד
    עכשיו חזרנו ואחרי שלושה שבועות של יחסים שוב יש לי דלקת בדרכי השתן חריפה מאוד.
    האם זה קשור זה בזה?
    אם כן מה הפיתרון?
    ואיך אני יכולה למנוע את זה....?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשרכי השתן

הוספת תגובה

• דלקת בדרכי השטן

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

לשני,
    לא חושב שזה קשור.
    לכי להבדק ולברר את הנושא עם רופאת נשים המתמחה בתפקוד מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני
    איציק
    23/05/2010

שלום אני אדם שמאוד חובב סקס אני ואישתי נשואים כבר 3 שנים ותמיד אהבנו לעשות סקס עד לפני שנה וחצי כשנולדה לנו בת אז כבר הכל השתנה. אישתי כבר לא כל כך מעונינת בסקס עד כדי שאנחנו עושים 2 בחודש בממוצע. חשוב לי לציין שאני מנסה להיות איתה הכי אינטימי וגם זה לא עוזר. וברגע שאני מעלה את הנושא לדיבור היא אומרתשזו קרציות ומציקנות. מה עלי לעשות כדי להחזיר אותה למיטה? אגב בעבר היינו עושים 4 פעמים בשבוע והיא הייתה נהנת מאוד. למה עכשיו אין לה חשק?????

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

לאיציק,
    יכולות להיות סיבות רבות-חלקן הורמונליות וקשורות בלידה.יתכן שהדבר קשור לאימהות ותפיסת המין. יש לברר מה קורה עם אשתך ומה היא חושבת שקורה.
    מציע לפנות ליעוץ סקסולוגי/ גניקולוגי.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איציק
    26/05/2010

לד'ר דניאל תודה על העצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שלי שכחה גלולה
    דניאל
    23/05/2010

היי
    אנחנו בני 17 ושכבנו סה"כ 4 פעמים החודש
    אבל בסוף החודש חברה שלי קלטה שהיא שכחה גלולה.
    היא לוקחת גלולות שקוראים להם פליים ויש להם ציורים של לבבות.
    היא הולכת להכנס להריון עכשיו?
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    חברה שלי שכחה גלולה

הוספת תגובה

• לדניאל

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

תרגע. חברה שלך לא הולכת להכנס להריון.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני 19 - לא מצליחים
    רועי
    22/05/2010

שלום,
    אני בן 19 וכך גם חברתי. שנינו כבר זמן רב מוכנים לקיים יחסי מין ואף ניסינו כמה פעמים, אך אני פשוט לא מצליח לגרות אותה באיבר מינה בשום דרך אפשרית. החדרת אצבע כואבת לה ולא מגרה אותה, שלא לדבר על ניסיון של החדרת האיבר שכושל בכל פעם שאנחנו מנסים - אני פשוט לא מצליח להחדיר אותו אפילו קצת! אבל מילא, החדרת אצבע, שלא אמור לכאוב בכלל, כואב לה במקום לגרות אותה. למה זה קורה? זה ממש מתסכל. אני מפחד שאני לא אצליח להביא אותה לסיפוק אף פעם בשום דרך, כי אנחנו מנסים כבר מספר חודשים. חשוב לציין שלשנינו לפני זה לא הייתה התנסות מינית רצינית, אנחנו הפעם הראשונה שלנו.

לקביעת תור
    סגירה
    בני 19 - לא מצליחים

הוספת תגובה

• כדי לגרות אישה

יול
    22/05/2010

לא צריך להחדיר אצבע בלשב הראשון, אלא לעסות את הדגדגן. תשאל אותה איך היא מאוננת. אם היא לא מאוננת, בין שפתי הפות יש מעין כפתור. לקק את האצבע שלך ותעסה את אותו כפתור במשך מספר דקות, ואז היא תתחיל להירטב. כמובן, תוך כדי נשיקות וליטופים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רועי
    22/05/2010

גם את זה ניסיתי... ניסיתי פשוט הכל. היא לא מאוננת. ניסיתי ללטף אותה בעדינות בכל איזור - בכל מילימטר בפות, למשך זמן, וזה פשוט לא עושה לה כלום.
    אבל תודה על הניסיון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני 19 לא מצליחים

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

לרועי,
    לפי התיאור שלך כנראה מדובר על וגיניסמוס(התכוצות בלתי רצונית של שרירי השליש החיצוני של הנרתיק)
    הפסיקו לנסות להחדיר אצבעות או על דבר אחר, עברו למגע ליטופים ומין שלא כולל חדירה.
    טיפול מיני/סקסולוגי יפתור את הקושי. פנו לטיפול במרפאה ציבורית או פרטית.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

רועי
    26/05/2010

תודה על ההתייחסות.
    הטיפול שהזכרת, הוא טיפול פיזי(רפואי) או טיפול נפשי? כי שנינו נמצאים כרגע בצבא ואני חושב שטיפול נפשי יהיה קצת בעייתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

ד``ר דניאל וטלמן
    29/05/2010

מדובר בטיפול סקסולוגי/נפשי.
    יש אפשרות לפנות דרך הצבא לתל השומר- טיפול מיני המיועד לחילים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמע

אסף
    30/05/2010

אולי לחברה שלך יש בעיה פיזית וצריך לתת לאיש מקצוע לטפל בזה אבל לידעתך יקירי אישה לא מגרים עם אצבעות בפינה כזו או אחרת באיבר המין. גירו האישה בא ממקום אחר של תשוקה ולהט שלא ממש קשורים מידית לאיבר המין.
    אז אל תשמע לכל מי ששולח את האצבעות שלך לחטט בפינות הגאוגרפיות של הפוט של חברה שלך.בכל מקרה זה לא יעבוד. בין אם יש לה בעיה פיסית ובין אם אתה חסר ניסיון וחושב (אולי) שאישה מגרים כמו בסרט כחול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלללללהה
    ??
    20/05/2010

ש איזשהי נקודה באיבר המין של הגבר שהיא מאוד רגישה?
    שיכולה לגרום לו לגמור מהר??

לקביעת תור
    סגירה
    שאלללללהה

הוספת תגובה

• תגידי

רון
    20/05/2010

את דפוקה בתחת שלך ? חאלאס לשאול מליון פעם את השאלה הזו ילדה קטנה ומפגרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשכרה יותר דפוקה משניצל

רון
    20/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/05/2010

כן. אזור מתחת לכיפה של הפין הוא האיזור עם רגישות וגירוי שלו יכול לגרום לפורקן מהיר יותר.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים, עזרה
    רות
    20/05/2010

היי,

אני בת 22 ועדיין לא חוויתי אהבה, יצאתי עם כמה בחורים, אבל תמיד אחרי כמה פגישות הייתי עוצרת את זה ..(הייתי מאד בררנית...)
    היום אני מרגישה אחרת יותר נפתחתי ובהרבה פחות בררנית, יותר מוכנה לזוגיות
    ובאמת הכרתי בחור שנפגשנו כמה פעמים פעם ראשונה עם עוד חברים, פעם שניה לבד בבית קפה ואח"כ עם חברים ובפגישה הרביעית לבד בסרט, בכל הפעמים בסיום הערב התנשקנו.. עכשיו כל פגישה הייתה בהפרש של שבוע...ככה שכמעט כל יום שוחחנו בטלפון..

בפגישה לאחר מכן נפגשנו בים בלילה, דיברנו ולרוב התמזמזנו.אפשר לקרוא לזה סקס יבש. היה לי כיף, זה היה עם בגדים ולא יותר מידי אבל בכל זאת אני מרגישה ממש מוזר כאילו שאני נעצרת כזה בתוכי, עולות לי מחשבות "אולי זה יותר מידי?" "אנחנו לא כלכך מכירים טוב" וכדומה..

העניין שאני חושבת על זה המון ומאד רוצה ומפנטזת המון אבל כשמגיע הרגע וזה קורה עולות מחשבות ופתאום זה מן חזרה לאחור..

אני ממש רוצה זוגיות ולחוות זאת , אבל עדיין משהו שם מוזר ברגע שזה מגיע למגע פיזי...
    מה שבטוח שאיתו אני מרגישה אחרת משאר הבחורים שהייתי איתם, כנראה שאני מרגישה יותר פתוחה מבפנים אבל לא מספיק ...

שתי שאלות

1. האם זה נראה בסדר כבר להתמזמז ממש בהתחלה?
    2. מה עליי לעשות על מנת לא לעצור קשר ככה? כי בכל זאת אני כן רוצה...האם כדאי ללכת פסיכולוג?
    ועוד משהו, נראה לי שאני לא כלכך אוהבת להתנשק, יותר מושך אותי המגע בגוף, האם זה בסדר?

אשמח למענה,
    תודה (:

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים, עזרה

הוספת תגובה

• לרות

שלי פסטרנק כץ
    20/05/2010

רות היקרה,

אם נסכם את כל הפרמטרים שתארת כאן, ביניהם הגיל שלך השלב שבו את נמצאת מבחינת מצב היחסים וכו' נשמע שאין לך כל סיבה להרגיש שאת ממהרת מדי.

ישנן בנות שירגישו נוח כבר בפגישה הראשונה להגיע גם לסקס מלא ובן הזוג עדיין יעריך אותן מאד.
    בעבר ערכתי כתבה על זוגות שעשו סקס בפגישה הראשונה ולאחר זמן מה התחתנו.

הכל עניין של תחושה. אם את לא מרגישה נוח ומשדרת את זה לפרטנר שלך, תרגישי לא בנוח גם אחרי שנה וחצי של זוגיות.

אני מרגישה שיש כאן משהו עמוק יותר. יתכן וגדלת בבית שמרני ולכן את לא מרגישה בנוח. למרות שלפעמים ,דווקא אותן הבנות שגדלו בבית מתירני מדי פועלות ההפך ממה שראו בבית.

את צריכה לשאול את עצמך מה באמת גורם לך להרגיש שלא בנוח ובהחלט לא הייתי מהססת גם לחשוב על שיחה עם פסיכולוג. שיחה כזו יכולה לעזור לך להבין מדוע את חוששת להתמסר.

נשיקות הן דבר אינטימי במיוחד - לפעמים אפילו יותר ממגע מיני. יתכן ואת זקוקה לעוד קצת זמן על ממנת לחוש ביטחון וקירבה כדי שתוכלי להתנשק ולהנות.

עם בן זוג אוהב, סבלני ורגיש תוכלי להרשות לעצמך להתמסר לבסוף. גם אם הדבר יקח מעט זמן אני בטוחה שזה יקרה. הניחי לעצמך להתמסר ולחוות הנאה בקצב שלך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס ונשים מבוגרות...
    יובל
    19/05/2010

שלום אני גבר בן 32 נשוי ואב ל2
    חיי המין שלי הם פשוט אפס מאופס אשתי פשוט לא אוהבת סקס וזה הולך ומחמיר מיום ליום.
    חייב לציין שאני גבר שנראה לא רע חטוב ומאוד מאוד יצרי ומאוד אוהב מין
    לעיתים קרובות מאוד אני מאונן עד 5 פעמים ביום!!
    אני נמשך מאוד לנשים מבוגרות ממני והשאלה שלי היא בעיקר לקוראות בגילאים של עד 45 האם
    יש סיכוי איתכן או שהגיל שלי לא אטרקטיבי ??
    מאוד מסקרן אותי לדעת אם ללכת על הגילאים הללו
    מה דעתכם אשמח לשמוע גם מנסיון של גברים
    יובל

לקביעת תור
    סגירה
    סקס ונשים מבוגרות...

הוספת תגובה

• ליובל

שלי פסטרנק כץ
    20/05/2010

מה היה לפני שנולדו הילדים? האם גם אז היא לא אהבה סקס?

אתה רושם שהיא לא אוהבת סקס באופן כללי. אם כן, שאל את עצמך מדוע התחתנת עם מישהי כזו? האם חשבת שאחרי החתונה משהו ישתנה?

מציעה לך לפני שאתה רץ לנסות את מזלך אצל נשים אחרות לעשות טוב טוב בדק בית ולנסות להבין מה גורם לה לא לרצות סקס איתך. נדירות הנשים שלא אוהבות מגע ונמנעות מסקס אלא אם כן היא מרגישה חסך באינטימיות איתך. אולי אם תעבדו על האינטימיות תגלה שאשתך אוהבת סקס ואולי אפילו תופתע לגלות כמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה גופנית

אנונימי
    22/05/2010

הייי שמי ליאל אני בן 20 מאז ומתמיד נמשכתי לנשים מבוגרות . מבוגרות הכוונה היא לנשים עד גיל 35 , הבעיה היא שנשים בטווח הגיל הזה לא לוקחות גבר כמוני ברצינות וחושבות שאני סתם מטריד אותן.
    כיצד אלי לנהוג שהן חושבות כך?
    אשמח לתשובה שתעזור לי . תודה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך לשקר ?
    חנן
    19/05/2010

חג שמח .
    אני בת 40 נשואה + 1 לבעל מקסים , בכל שנות נשואינו וכבר בשנה הראשונה היו לבעלי תלונות ומענות לגבי הסקס ביננו , הוא רצה ואני לא מכל מיני סיבות , נהנת יותר נהנת פחות וכו"י .
    בעלי כל השנים טען שקיימת בעיה מינית בינינו ועלינו לטפל בה ואני דחיתי את תלונותיו וטענתי כי הוא מגזים וזה בגלל הבדלי הצרכים ביננו , אני דחיתי אותו מכל מיני סיבות ידועות והוא כפי שראיתי הסתובב מתוסכל , מדוכא ולא מאושר אבל השנים חלפו נולד לנו ילד נהדר אבל הבעיה קיימת ואף החמירה .
    האמת היא שאינני רואה את עצמי גם לא בעבר כאחת שמתה על סקס והצרכים שלי ממש קטנים ואני מסוגלת למשוך ככה שבועות ואף חודשים ללא בעיה ואז בעלי מתחרפן , אני מעדיפה ללכת לישון מאשר לקיים יחסים וטוענת שמספיק לקיים פעם בשבוע ולא יותר .
    לאחר איומים ולחץ מצד בעלי הגענו ליעוץ מיני (שלא עזר לי בכלום) שהבהיר לבעלי את המצב ושם הבין בעלי שעבדתי עליו כל השנים וזה המצב שיש לו בבית , אני מכחישה ולא מודה בכל הסיפור וטענת כי זה בגלל הבדלי צרכים ואני אשתדל לעשות יותר בישבלו ולא מתוך הנאה וחשק .
    היום בעלי לאחר היעוץ לוחץ להתגרש ולא מוכן להשלים למצב .
    שאלתי : האם לשוחח עם בעלי ולהתודות שמה שהוא מרגיש זו האמת .
    האמת שאני חוששת שיבגוד בי כי הוא גבר חתיך ואני רואה שמתחילות איתו כל מיני נשים.
    כמובן שאני לא רוצה להתגרש .
    מה המלצתכם עלי לעשות כי לא ניתן יותר לגרור את המצב כפי שהוא .

לקביעת תור
    סגירה
    להמשיך לשקר ?

הוספת תגובה

• ליפה

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

ליפה שלום,
    ממליץ לך לשוחח עם בעלך, על אהבתך אליו ועל כל התכונות שיש בו ועד כמה את שמחה שאת איתו.
    חשוב לומר לו אתץ האמת ולפתוח את הנושא של צרכים מיניים שונים, על עניין ודחף מיני שונה בין אנשים שונים, את יכולה להסביר לו שהעדר החשק המיני שלך כלפיו לא קשור בו אלה שאת כן אוהבת ואולי נמשכת אך אין לך צורך במין.
    האם את יודעת, מודעת ומבינה מה הגורמים והסיבות להעדר הדחף המיני שלך?
    ללא ספק פער בצרכים ובחשק המיני בין בני הזוג היא בעיה קשה ומורכבת, היוצרת קונפליקטים רבים.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר בטלמן

חנן
    20/05/2010

תודה ליעוץ .
    הבעיה הקשה שהתעקשתי שנים שזה לא נכון מה שהוא מרגיש ומה שיש לו בבית והאמת צפה לו ביעוץ המיני / זוגי שאותו הוא יזם ולא אני .
    היועצת המליצה לו על 3 אפשרויות : להשלים עם המצב , לבגוד בי או להתגרש בגלל שלא נראה לה שהמצב ישתפר .
    בעלי טוען שהשיחה הייתה צריכה להגיע ממני לפני הרבה זמן וכן היוזמה לטיפול המיני / זוגי צריכך היה להגיע ביוזמתי אבל אני ננעלתי בשלי ולא עשיתי דבר ולכן מאז הוא אינו יכול לחיות איתי יותר ולא מסוגל להתקרב אלי ויוצא מהבית , נכנס לבית מתי שבא לו ומושך להתגרש וטוען שאני אימללתי אותו שנים ואינו מאושר ולא טוב לו איתי למרות שיש לנו ילד משותף .
    מצד אחד אני דיי מבינה את הקשיים של בעלי אבל אני לא מסוגלת לתת לו יותר ממה שאני יכולה וצריכה .
    האם להציע לו להפרד לתקופה קצרה שיסתובב בחוץ ובסוף יחזור וישלים למצב לאחר שירגיש שאחרות לא שונות בהרבה (לפי הסיפורים של חברות שלי) או להתגרש כי ס"ה אני גם יכולה לחיות לבד מכל הבחינות .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדוייק

sharon
    20/05/2010

קראתי את תגובתך וחלה טעות בהשקפה שלך.
    לא כל אישה בעלת דחף מיני נמוך.
    ישנן הרבה נשים (כמוני למשל) שכן אוהבות מין וכן בעלות תשוקה רבה ועזה .
    לכן כשאת מפנטזת על כך שיחזור לאחר שייראה שכולן אותו דבר בחוץ את טועה.
    המטפלת צדקה בהצעתה קיימות אפשרויות: גירושין, בגידה, השלמה עם הקיים.
    לדעתי האופציה השלישית לא יכולה להתקיים.
    אני למשל לא יכולה לדמיין את חיי ללא מין, זו תחושה כבויה, חי- מת.
    טבעי שמשיכה בין בני זוג דועכת עם השנים אך מה שאת מתארת פה הוא משהו עמוק יותר שלדעתי , לא למענו, אלא למענך, כדאי לך לבדוק ולטפל בזה בלי קשר למה שיקרה איתו.
    עבורך נטו. המין הוא צורך בסיסי של כל אדם, ממש כמו אוכל ושתייה.
    וגם אם תצטרכי לעבוד על זה בסופו של דבר זה ישתלם לך.
    יכול להיות שמצב בריאותי כלשהו משפיע על הצורך הזה שלך , או חוויה שחווית או אפילו אם לא חווית מספיק. סיכוי גדול מאוד הוא שזה פתיר וחבל שאת מרימה ידיים.
    ברגע שתחווי חוויה מינית טובה לא תרצי להפסיק....וזה טבעי ונכון וטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדוייק

sharon
    20/05/2010

קראתי את תגובתך וחלה טעות בהשקפה שלך.
    לא כל אישה בעלת דחף מיני נמוך.
    ישנן הרבה נשים (כמוני למשל) שכן אוהבות מין וכן בעלות תשוקה רבה ועזה .
    לכן כשאת מפנטזת על כך שיחזור לאחר שייראה שכולן אותו דבר בחוץ את טועה.
    המטפלת צדקה בהצעתה קיימות אפשרויות: גירושין, בגידה, השלמה עם הקיים.
    לדעתי האופציה השלישית לא יכולה להתקיים.
    אני למשל לא יכולה לדמיין את חיי ללא מין, זו תחושה כבויה, חי- מת.
    טבעי שמשיכה בין בני זוג דועכת עם השנים אך מה שאת מתארת פה הוא משהו עמוק יותר שלדעתי , לא למענו, אלא למענך, כדאי לך לבדוק ולטפל בזה בלי קשר למה שיקרה איתו.
    עבורך נטו. המין הוא צורך בסיסי של כל אדם, ממש כמו אוכל ושתייה.
    וגם אם תצטרכי לעבוד על זה בסופו של דבר זה ישתלם לך.
    יכול להיות שמצב בריאותי כלשהו משפיע על הצורך הזה שלך , או חוויה שחווית או אפילו אם לא חווית מספיק. סיכוי גדול מאוד הוא שזה פתיר וחבל שאת מרימה ידיים.
    ברגע שתחווי חוויה מינית טובה לא תרצי להפסיק....וזה טבעי ונכון וטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפה

ד``ר דניאל וטלמן
    20/05/2010

ההחלטה מה לעשות תהיה תמיד ההחלטה שלך ושל בעלך.
    מה הבעד והנגד של כל החלטה שתקבלי, את זה צריך לשים על המוזניים.
    לפי אך שאת כותבת, נראה שאת ממש מחזיקה ושומרת על היכולות והרצונות המיניים שלך והאופציה לעבוד על הבנה של המנעים ושינוי לא באים כאן לביטוי. מנגד יש את התיסכול והמחיר שבעלך ואת משלמים..
    חשוב לציין שבהחלט יש נשים שאוהבות ונהנות ממין (החברות שלך לא מיצגות את כל הנשים).
    לכל החלטה יש תג מחיר. את זו שצרכה להחליט מה טוב לך ומה ועד כמה את מוכנה להשקיע.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יודעים אם זה עדין זה?
    נתי
    18/05/2010

שלום,

אני בת 22 ויש לי חבר כבר 5 שנים.. הבחור הכי מקסים שיש תומך , אוהב, מכבד ועוד הרבה)
    בשנתיים האחרונות החשק המיני מאד ירד..לפחות אצלי.. כרגע הפסקתי עם הגלולות ומחכה ל"נס"
    כל הזמן רצות לי המחשבות.. שבא לי מישהו אחר, משהו אחר...בא לי לבד, בא לי להרגיש בלי ואין לזה בכלל סיבה כי בעצם יש לי הכל בבנאדם אחד..נכון ואולי אני עוד ילדה ואני עדין לא מבינה כ"כ ומעריכה.. אבל זה מרגיש לי ככה וזה קורע אותי מבפנים..כי אני אוהבת אותו מאד..יש לי בעיה עם החיצוניות שלו, בעיני הוא לא יפה ואני יודעת שזה לא מה שחשוב..כי כשיש מישהו נאה ויפה עם אופי מגעיל את אומרת לעצמך עדיף אופי מיופי.. וכשיש לך אופי את פתאום מחפשת את היופי את המשיכה שזה דבר כ"כ חשוב.. אני לא יודעת להגיד עם הירידה בחשק המיני קשורה למצב הזה ולאיך שאני מרגישה ואולי אני בכלל רוצה להדחיק..

כ"כ עצוב לי ...

לקביעת תור
    סגירה
    איך יודעים אם זה עדין זה?

הוספת תגובה

• לנתי

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

נתי שלום,
    בהחלט נשמע שאת בקונפליקט בין מה שיש והוא נפלא ובין הכמיהה והרצון ללבד ולמה שאין.
    ירידה בחשק ובעניין המיני יכולה לנבוע מגורמים רבים וגם מהלווטים ואי הביטחון לגבי מה שאת אולי "מפסידה" שם בחוץ לעומת מה שיש.
    כאשר את מתיינת שחברך הוא מקסים אך המראה שלו לא ממש יפה בעינייך, כנראה שזה משפיע ומפריע.אל תשכחי שאת צעירה מאוד ואולי לא "סגורה" על רצון למחוייבות לשנים רבות וזה בסדר
    משתתף בעצבך, ובטוח שהזמן יתן לך תשובות..
    כדברי דוד אבידן :"כל דבר לוקח זמן, והזמן לוקח כל דבר"
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הוא לא רוצה???
    ניר
    18/05/2010

שלום
    אני ובעלי נשואים כבר שנתיים, היחסים בינינו טובים מאוד, לפני שנהיינו זוג היינו ידידים טובים וסיפרנו כמעט הכל אחד לשני והוא סיפר אז שהוא "ירד" פעם אחת רק לחברה הקודמת שלו, הזמן עבר התחתנו, נולד לנו תינוק מקסים, והוא פשוט מסרב "לרדת"לי, הוא אומר שהוא לא יכול וזה לא קשור אליי זה קשור אליו בלבד, זה מאוד פוגע בי נותן הרגשה שאולי הוא חושב שאני לא מספיק נקייה? (דבר שאני מאוד מודעת לו זה הניקיון האישי והאינטימי שלי) היו לנו המון מריבות וויקוחים בכיתי המון ופשוט אותם תשובות : הוא אומר מתי שהוא זה יבוא כרגע אני לא מרגיש שאני יכול....מה אתם אומרים? איך להתייחס לזה? זה מאוד מתסקל אותי ולא נותן לי מרגוע, למה לה כן ולי לא???

לקביעת תור
    סגירה
    למה הוא לא רוצה???

הוספת תגובה

• למה הוא לא רוצה

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

למוריה שלום,
    קשה לדעת למה לא לרדת לך מבלי לשוחח עם בעלך.
    נראה שגם בעבר התנהגות זו של מין אוראלי לא ממש הדליקה את בעלך ולא ממש משכה אותו (אולי עצם הביצוע לא עושה לו טוב-וזה לא אומר שאת לא עושה לו את זה).
    מעבר למין האוראלי, אך החשק המיני שלו? האם את מרוצה מתדירות ואיכות המין כאשר מבודדים את נושא המין האוראלי?
    מציע לך לא להמיך ולחפש מה שאין ולא להמשיך לשאול ול"חפור" בנושא מכיוון שהתנהגות זו עלולה להוביללסירוב לקיום יחסי מין באופן כללי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני נסיוני

יול
    22/05/2010

הדבר נובע מתפיסה שוביניסטית של "אני לא מוכן לרדת לאישה" גם בגלל ה"כבוד הגברי" וגם בגלל תפיסה שהפות הוא דבר לא יפה, או מסריח או כל מה שמלמדים גברים. ותפיסה שרק האישה צריכה לרדת לגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני נסיוני

יול
    22/05/2010

הדבר נובע מתפיסה שוביניסטית של "אני לא מוכן לרדת לאישה" גם בגלל ה"כבוד הגברי" וגם בגלל תפיסה שהפות הוא דבר לא יפה, או מסריח או כל מה שמלמדים גברים. ותפיסה שרק האישה צריכה לרדת לגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי..

עידן רוזן
    28/05/2010

את כאילו ממש בוכה לו עם דמעות בעיניים "תרד לייי אני רוצה שתרד ליייי" והוא לא מוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כל כך קריטי בעינייך?

אסף
    30/05/2010

אני מבין שזה מדליק אותך אבל זה לא צריך להגיע לבכי ומריבות. תסתכלי על זה מהצד שלך. אם הוא היה בא ואומר לך שנורא מדליק אותו להשתין לך בפה היית מסכימה? נכון שאני קצת מקצין ואין מקום להשוואה אבל לצורך הענין ולידיעתך איבר המין נשי הוא לא שיא היופי ורק תשוקה בלתי מוסברת גורמת לנו לאהוב לרדת לאישה. יש כאלה שלא סובלים את זה. חלקם מתאמצים למען בת הזוג ומסתירים את הגועל. חלקם,כמו בעלך, פשוט לא מסוגלים. אז מה? זה כל מה שיש בבן זוגך? איאפשר להנות מדברים אחרים בסקס?
    תחשבי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם איבר המין הגברי

יול
    13/06/2010

גם איבר המין הגברי הוא "לא שיא היופי", אבל בנות יורדות לבנים כי הם מכריחים אותן ובנים לא רוצים לרדת לבנות כי הם חושבים שזה לא בכבוד שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה
    חסוי
    17/05/2010

אני כבר בן שלוש עשרה ואני לא גומר אני רואה ליפעמים סירטי פורנו מפנטז והכל אבל לא יודע לא יוצא לי יש איזה שיטה כדי לגמור אים יש אז תאמרו לי ואים אפשר בלי ללכת לרופא אני מיתבייש

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה

הוספת תגובה

• לחסוי

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

מה בדיוק לא קורה? אתה לא מגיע לאורגזמה? לא יוצא בסוף זרע, או מה?
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך לא לצפות בפורנו בגילך

יול
    22/05/2010

מה שרואים שם אינו מין מציאותי. הוא מאד אלים ומשפיל לנשים. זה יכול לגרום לך לתפיסה מעוותת של מה זה יחסי מין. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף דחוף
    ??
    17/05/2010

שלום,
    אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה ונראה לי שהוא גם גמר קצת ליד פתח הנרתיק
    אח"כ שהוא עשה ביד הוא החדיר לי אצבעות ואני חושבת שמן סתם היה נוזל זרע ביד שלו שהוא החדיר לי אצבעות..
    אני לוקחת גלולת אסטל כבר 4 חודש לסידור הורמונים אבל לא תמיד יוצא לי באותה השעה ויצא שהחודש פיספסתי פעם 1 לפני פחות משבועיים..

האם יש צורך בלקיחת פוסטינור?????

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

לא אין צורך.הסבירות שתכנסי להריון מאוד נמוכה.
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זוהי נורה אדומה?
    בעל
    17/05/2010

מה זה אומר לגבי גבר שמכנה כל הזמן את האישה "יפיופה" ולא בשמה???
    ב. שרואה אותה ברחוב פתאום מתנגש איתה גופנית, מחייך ומתנצל בו בשעה שיכל לבקש ממנה סליחה בכדי שתפנה לו מקום או פשוט לעקוף אותה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם זוהי נורה אדומה?

הוספת תגובה

• לבעל

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

לא הבנתי את ההתנהגות וגם לא את השאלה?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה