פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    דנה
    28/03/2010

שלום למומחים: אני ובעלי נשואים שנתיים יש לנו זוגיות נפלאה עם המון חום ואהבה,רק שיש עוד דבר אחד שמעיק לנו, בעת קיום יחסי המין אני לא מגיעה לסיפוק יחד איתו אלה הוא לפניכן מענג אותי ורק אחר כך מתבצעת החדירה ואז אני כבר לא כל כך חמה ואפילו זה נורא מציק לי,איזו דרך או שיטה יש להגיע לסיפוק ביחד בעת החדירה?? אנחנו נורא פתוחים דיברנו על זה המון אך לא מצאנו פתרון נשמח לקבל את עצתכם ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• לדנה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/03/2010

הבעיה שאת מתארת ידועה ושכיחה (80% מהנשים מתקשות בהשגת אורגזמה תוך כדי המשגל).
    ממליץ לכם לגעת ולענג את איזור הדגדגן תוך כדי המשגל (את לעצמך או בן הזוג אותך) בתנוחת הדוגי סטייל או כשאת יושבת על הפין של בן הזוג כשאת מעליו, קל יותר לביצוע. ניתן להוסיף שימוש בויברטור, שנענד על בסיס הפין(ראי תמונה מצורפת) או ויברטור אחר שיגרה את איזור הדגדגן.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין זקפה
    ש.
    24/03/2010

שלום אני כמעט בן 16 וכאשר שאני מגיע עם חברה שלי לקיום יחסי מין לא עומד לי... אני כן רוצה.. נראה לי שאני בחרדת ביצוע.. זאת אומרת שבפעם הראשונה לא עמד ממחשבות מטרידות/ התרגשות יתר ועכשיו אני מפחד להשפיל או להיות מושפל שוב.... מה אני עושה? תודה אמיר (שם בדוי)..

לקביעת תור
    סגירה
    אין זקפה

הוספת תגובה

• תשובה לאמיר

שלי פסטרנק כץ
    25/03/2010

אתה בחור חכם..

התיאור שנתת והסיבה לבעיה נשמעים אכן כמו חרדת ביצוע.

איך מטפלים בזה? מנסים להגיע למצב מיני עם מישהי שמאד אוהבים ולא עם מישהי שרוצים למטרת סקס. שם, בתוך הריגוש של האהבה, המגע, הלטיפות והנשיקות מגיעים להמון דברים שלא דורשים חדירה. האמן לי שבחורות בגילך יעדיפו אפילו שלא תנסה להגיע לחדרה מלאה ותסתפק באוננות משותפת ואחרים. כך תרוויח זמן הנאה, ריגוש ללא לחץ להגיע לאיזו מטרה ומתוך הבטחון בתחושות של שניכם אני מאמינה שגם זה יקרה פתאום.

הלחץ שלך מלא להצליח, מכך שיכאב לה, מהאפשרות שתפספס את החור, ובכלל מכל הסיטואציה עלול בהחלט לגרום למה שאתה מספר.

חשוב לא פחות - להשתמש באמצעי הגנה מושלם - נקונדום איכותי ועדיף אפילו בנוסף לכך שהבחורה תיקח גלולות , כך תהיו עוד יותר רגועים והמשימה תוכל לצאת לדרך בבטחה...(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא קונבנציונלית

אלעד
    29/03/2010

כמובן שאני מסכים עם כל מה שנאמר פה ב-100 אחוז,
    אבל בנוסף אני ממליץ על תרופת סבתא ישנה- בירה.
    נשמע אולי קצת לא חינוכי, אבל חצי ליטר בירה לפני יגרום לך להיות רגוע יותר ולראש שלך להפסיק להתעסק במחשבות שליליות.
    ובכל מקרה אחרי הפעם המוצלחת הראשונה זה ישתחרר... אם לא, יכול להיות שכדאי לבדוק את הזהות המינית... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות הסקס....
    ניקול
    24/03/2010

אז ככה....אני ובעלי ( זוג צעיר 21-24)שוכבים כרגע בתדירות של פעם בשבוע , אפילו פעם בשבועיים....האמת שתמיד זה היה ככה, אני אישית בשוק כי בכללי אני יכולה לומר בפה מלא שאני בחורה נורא מושכת מבחינה פיזית, ואני לא רגילה ליחס כזה מבחורים....בהתחלה חשבתי שזאת בעי שתיפתר כי הייתי בטוחה בעצצמי...כרגע כבר לא...הוא בחור שנראה טוב ומתפקד מינית מעולה, אז אין לו שום סיבה להרגיש מאויים ממני או משהו...בכל מקרה...גליתי שהוא מרבה לצפות בפורנו, והוא כן חרמן...לא מהאלה של פעמיים ביום אבל היי לפחות פעמיים - שלוש בשבוע!!! בכל מקרה זה נורא פוגע בי , וסוג של משפיל כי סך הכל השורה התחתונה היא שהוא לא מתגרה ממני....יש לציין שאני יוזמת סקס בתדירות גבוה...והוא תמיד מוצא תירוץ אחר- הוא עייף,לחוץ, כואב לו,רע לו או סתם לא בא לו- אני לא מאמינה שהוא בוגד בי....

קודם כל הייתי רוצה לדעת ממה זה יכול לנבוע..? ושנית כל...מה ניתן לעשות כדי לגרות אותו???

לקביעת תור
    סגירה
    תדירות הסקס....

הוספת תגובה

• לניקול

שלי פסטרנק כץ
    25/03/2010

ראשית אני חייבת לציין שאתם באמת זוג מאד מאד צעיר ואני תוהה מה גרם לכם להחליט להתחתן בגיל כזה? בעיקר לאור העניין שאת מעלה שמאז ומתמיד הוא לא היה מיני מספיק עבורך וכבר אז זה הפריע לך... מדוע חשבת שזה יעבור מעצמו? שוחחת איתו פעם על הנושא? מה רמת הפתיחות והחברות ביניכם?

כמעט כולם צופים בפורנו, גברים ונשים כאחד. לא זו צריכה להיות הסיבה לכך שהוא עייף ולא רוצה סקס איתך. יכול להיות שמדובר בדברים אחרים יש המון סיבות שעלולות להיות הגורם לכך אבל עד שלא תקיימו שיחה פתוחה בנושא לא תוכלי לדעת מהן ובטח שלא לשנות.

אמרי לו שאת אוהבת אותו ונמשכת אליו והידיעה שהוא כל המן עייף ולא פנוי לסקס איתך גורמת לך להרגיש רע. שאלי אותו מה העניין האם יש דברים שהיה רוצה שתעשו יחד בסקס שלכם? האם יש פנטזיות שהוא חושב שתרצי להגשים בשבילו ולהפך... אם השילה לא תגרום לשינוי פני לסקסולוג/ית או יעוץ זוגי אפילו בלעדיו... אל תשאירי את המצב כמו שהוא.

אין סיבה שבגיל כל כך צעיר תרגישי ותחיי באווירה כזו. אחרת עוד תתרגלי ותפסידי את הבחורה המינית ובעלת שמחת החיים שהיית.. וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך

roi
    27/03/2010

מאוד מזדהה איתך, וכמוך לא מבין למה ומה הדרך הנכונה
    אשמח להתייעץ איתך ולשתף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס סקס סקס
    חסוי
    24/03/2010

היי!
    אני לא יודעת איפה להתחיל אפילו.....לפני מספר חודשים ילדתי ואני ובעלי לא מקימים יחסי מין בתדירות גבוהה עקב הלידה (שהייתה מאוד מאוד קשה).
    הוא רצה סקס עוד ממש שהייתי עם תפרים וכאבים...והוא פשוט לא מצליח להבין או להפנים שקצת קשה לי עדיין .
    לפני הלידה כל חיי אהבתי את הגוף שלי ומעולם לא היו לי בעיות איתו (למרות שאני לר מושלמת ולא קרובהללהיות מושלמת). ועכשיו הרבה מאוד השתנה.
    בעבר היינו מקיימים יחסי מין כל יום (אפילו פעמיים שלוש ביום) אבל היום זה קשה הן מבחינה נפשית (הטיפול בילד מצריך הרבה כוחות נפשיים לפעמים) והן מבחינה פיזית שאני לא מצליחה להתשחרר ממה שהיינו -למה שהפכנו.
    עכשיו ככה - הוא מבחינתו לא מבין על מה כל המהומה - הוא עדיין חושב (כך טוען) שניא עדין סקסית והוא עדיין נמשך אליי (למרות שהיה בחדר הלידה). והוא מצפה לסקס סקס סקס כל הזמן.
    דיברתי אתו לא פעם ואני לא מצליחה להבהיר לו שזה לא קשור לאיך שאני מרגישה כלפיו אלא התפישה שלי על עצמי השתנתה - היום אני "אמא" ו"אשתו" וסקס (למרות שאני מאוד אוהבת ונהנהית עם בעלי) הוא כמו עוד "מטלה".
    נא עזרתכם וייעוצכם....................

לקביעת תור
    סגירה
    סקס סקס סקס

הוספת תגובה

• לליאת

שלי פסטרנק כץ
    24/03/2010

ראשית, מזל טוב על הלידה!

מה שר\את מתארת מוכר מאד ומובן.
    אין ספק שכעת את זקוקה לחום, אהבה, הקשבה ומלאי שלך תשומת לב... לא רק מההבט המיני.
    יתכן שבן זוגך חוש כל כך שהמצב ישאר ככה לתמיד ולכן נאבק בכל כוחו לשמר את המצב כפי שהיה.

כדאי מאד שתקימו שיחה אמיתית וכנה שבה תבהירו אחד לשניה מה עובר עליכם ומה היתם רומים שישתנה.

את השיחה, אם אפשר ... נסו לקיים בבית קפה, בטיול על חוף הים או בכל מקום עם אנרגיה שונה מזו שיש בבית וכמבון לא כשהילד/ה איתכם.. מקוה שתמצאו בייבי סיטר.

בלי שיחה שכזו המצב רק יחמיר ויצור מרחק בין שניכם וחבל.. אם לא תגיעו להבנה נסו לקס\בוע פגישה עם איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טיבעי מאוד.מה שאת עוברת

דורון
    31/03/2010

את במצב עדין,אחרי לידה,תני לעצמך זמן,הכל יסתדר.לפי תאורך בעלך איש טוב ונעים.
    הוא סך הכל דואג לך ולא עושה סיפור מכל העניין.
    קחי את הזמן,התעסקי בילדים,והכל יסתדר,תשובו להיות זוג יונים.
    גם הסקס יתגבר,לעיתים קצת רחוקים,אך בסוף חוזרים מלאים וחרמנים.
    הכל בסדר איתך,זה טיבעי לאחר לידה,ובטוח שאת עדיין אשה נאה ומושכת
    חג שמח אשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם האקס.
    חנון
    23/03/2010

לאחר ששכבנו היא אמרה לי שעם האקס היה לה טוב יותר..

איך אני מוריד את זה מהגב שלי ?
    זה ממש מלחיץ!.

מישהו יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם האקס.

הוספת תגובה

• לפגוע

ד``ר דניאל וטלמן
    23/03/2010

לומר לה שאתה מי ומה שאתה ואם לא טוב לה מספיק, לנסות להבין במה, ואם החברה ממשיכה לעשות השוואות, תומר לה שזה פוגע בך ושאם היא מעוניית היא יכולה לעזוב.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• JJJ

רון
    27/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 24 ועדיין... בתולה
    מיואשת
    22/03/2010

היי,
    אני בחורה עם בטחון עצמי נמוך יחסית אבל עובדת קשה כדי לעלות אותו.
    אני לא מתביישת להגיד שאני נראית טוב ושהרבה בחורים מתחילים איתי.
    אבל בכל מה שקשור לסקס יש לי חסימה רגשית. אני לא יודעת אם זה כי כל השנים האלו חיכיתי ל"אחד" שיגיע, לאותו בחור שיכבד אותי, ויחכה בשבילי שאני אהיה מוכנה.
    ולאחרונה אני כבר לא בטוחה אם אני מחכה לשווא.
    כל הקשרים שהיו לי עד היום (לא היו הרבה אבל מה שכן היה) ברגע שהגיעו לשלב טיפה יותר מתקדם מבחינת אינטימיות- אני נבהלת ובורחת. לא מסוגלת להתמודד.
    כבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה לעבוד על זה. אני בחורה שבדר"כ לא מוותרת לעצמה בשום נושא בעולם- חוץ מבקטע הרגשי של להיחשף בפני מישהו.
    מרוב שאני מתביישת בעובדה שאני בתולה, החברות הכי טובות שלי לא יודעות את זה. אני משקרת לכולם (וקצת לעצמי) שזה לא נכון..
    למה אני לא מסוגלת להתמודד עם העובדה ולהמשיך הלאה?
    אני צריכה טיפול מקצועי? יש לציין שבעבר הייתי מטופלת בשיחות אצל פסיכולוג שידע עלי הכל (!) חוץ מהעובדה שאני בתולה.. אני לא מסוגלת להגיד את זה בקול רם. מה דפוק אצלי? מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    בת 24 ועדיין... בתולה

הוספת תגובה

• למיואשת

אלינור
    23/03/2010

וואי מה שכתבת פו זה בדיוק מה שאני רשמתי בפורום הזה לפני כמה חודשים אני גם בת 24 ובתולה ואני יגיד לך מה לא יכלתי להוציא את זה מהפה שלי מרוב בושה רק ליכתוב לכן כתבתי פו בפורום כולם יעצו לי שברגע שיש לך מישהו תיפתחי אליו תספרי לו את זה ותאמיני לי שהוא יקבל את זה בממש הבנה כמו שעשה החבר הנוחכי שלי גם אצלי אף אחד מהחברות לא ידע היתביישתי בזה כול כך אבל אף אחד חוץ ממנו לא צריך לדעת ותאמני לי יהיה לך ממש משחרר אם תכירי בחור ותספרי לו את זה יהיה לך ממש קל . העובדה שאת מגיעה למצב אינטימי ובורחת זה נובע מהעובדה שאת מפחדת שיגלו שאת בתולה אם את תיהיה במצב כזה עם בחור שיכבד אותך ותספרי לו את זה את תיראי שאין לך פחד מסקס כמו שחשבת אלה רק פחד שיגלו!!!!!! ובאמת שיש המון בתולות בגיל הזה פשוט אף אחדש לא מדבר על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי את הזמן !!

רון
    23/03/2010

אינך שונה !! יש מליון כמוך שלא פוצות את פיהן !!
    אל חשש זה לגיטימי והכל בסדר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת

ד``ר דניאל וטלמן
    23/03/2010

קראתי את דברייך ואני רוצה לעודד אותך לפנות לטיפול סקסולוגי שיברר את הנקודות שאת מעלה ואת החשש ואולי המבוכה בנושאים מיניים.אני בטוח שטיפול אוהד ומבין יעזור לך להתקדם בחייך להכיר את האחד הנכון עבורך שאיתו תוכלי לקיים יחסי מין מלאים. אל תמתיני הזמן לא יעשה את שלו בנושא זה.
    את בסדר גמור, אך זקוקה לעזרה שקיימת ועוזרת במיקרים כאלו.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות גילי המופלג..

מיואשת
    24/03/2010

אין סיכוי לעבוד על זה לבד?
    אני סטודנטית בלי הרבה כסף לפסיכולוגים (בגלל זה הפסקתי את הטיפול).
    מה אני יכולה לנסות לעשות לבד כדי לקדם את עצמי?
    יש לציין שאני עכשיו בתחילת קשר ואני ממש מקווה שאני אצליח לא לברוח הפעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת

שלי פסטרנק כץ
    24/03/2010

כמעט כל דבר ניתן לפתור לבד רק שעזרה מקצועית יכולה להיות ממוקדת ויעילה יותר ומן הסתם, מהירה יותר.

בכל מקרה, אני יכולה לומר לך שאני נתקלת מדי שבוע בלא מעט בנות בגילך ובמצבך, ואני מניחה שהסיבה לחוסר הבטחון המיני שלך נובעת היום מכך שעל פי "דעת הכלל" את נחשבת כבר בגיל שהיה צריך להתחיל...

אני מציעה לך להתחיל קודם כל ללמוד לאהוב את גופך, להכיר אותו, לגעת בעצמך ולאונן.
    ברגע שתגלי את המיניות בתוך עצמך והיא תגרום לך הנאה, תתחילי מנקודה אחרת לגמרי.
    לא תהיי במקום של לקיים יחסי מין עם מישהו רק כדי לעבור את זה, תהיי מנוסה (אמנם עם עצמך אבל אני יכולה לומר לך שזה הרבה יותר חשוב) כשתגיעי לסקס עם בטחון עצמי ומיני ותדעי מה עושה לך טוב לא תחששי גם להוביל את הבחור.

וחוץ מזה, זה קצת כמו לצאת למסע.. כולם יודעים איך מתחיל המסלול אבל אף אחד לא באמת יודע לאן הוא מתפתל ואיך הוא יסתים.. וגם אחרי שעברנו באותה הדרך כמה פעמים, עדין אנחנו מוצאים שבילים חדשים.

בקיצור, אל תתרגשי, את עדין צעירה ואין שום סיבה שתגרום לך להרגיש מיואשת.
    עדיף להכנס לעולם המיני עם בשלות ובטחון ולא בגלל ש"כולם" עושים את זה.

המון בהצלחה!

מאחלת לך חג חירות (מינית) שמח ומאושר (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגרושה בת 32 לקשר לא מחייב
    אלון
    20/03/2010

היי נעים מאוד לקשר לא מחייב ומה שיהיה

לקביעת תור
    סגירה
    לגרושה בת 32 לקשר לא מחייב

הוספת תגובה

• תשלחי מייל

דני
    22/03/2010

תשלחי לי מייל ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלחי מייל

דני
    22/03/2010

תשלחי לי מייל ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלחי מייל

דני
    22/03/2010

תשלחי לי מייל ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטים כחולים
    דבי
    20/03/2010

שלום ד"ר

רציתי לדעת מדוע אני מגיע לאורגזמה רק שאני מאוננת מול האינטרנט כאשר אני צופה בסרט כחול כלומר מספיק לי קטע קצר מאתר XXX ואני גומרת. יש לציין שיש לי סקס עם בעלי. ויש לי מאהב שאני מאוד אוהבת את המשחק המקדים איתו אבל כמובן שאינו יודע שאני מזייפת אורזמה איני מצליחה למרות רצוני העז להגיע לאורגזמה איתו ועם בעלי. האם זאת בעייה שאין באפשרותה טיפול? האם שמעת מקרים כגון אלו ? משהוא לא בסדר אצלי? ומה את מייעצת לי והאם אפשרי עם אחוזי הצלחה גבוהים לטפל בזה כי אני סקפטית לגבי ההצלחה הרי אני מנסה כאשר אני עם בעלי והמאהב (זאת הפעם הראשונה שיש לי מאהב כי חשבתי שאולי אצליח) ולא מצליחה
    תודה לתשובתך
    דבי

לקביעת תור
    סגירה
    סרטים כחולים

הוספת תגובה

• לדבי

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

הסיבה לאורגזמה עם סרטי פורנו קשורה לתכון שכנראה מאוד מגרה ומדליק אותך. הרבה מאוד נשים מצליחות לחוות אורגזמה באוננות עצמית, ולעיתים מתקשות באורגזמה עם פרטנר מיני.
    הייתי מציע לך לאונן בזמן שאת במין עם בן הזוג,בעלך או המאהב ולאחר שתחוי אורגזמה בנוכחותו, אולי בין הזוג ילמד לענג אותך לאורגזמה גם כן.
    בהחלט ניתן לטפל ולהגיע לאורגזמה עם בן הזוג.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דבי

jonathan
    23/03/2010

אני חושב שהבעייה של האורגזמה בה מיתוך זה שלא יודעים איך להביא אותך לשם
    אולי תנשי לעונן מול סרט שבן זוגך/מאהב/או גבר אחר נמצע לידך שהוא יוכל להבין להרגיש מה באמת מדליק אותך ושלא יהייה רוטינה
    בהצלחה ותהני לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי אלטרנטיבה.....

רון
    23/03/2010

נסי אותי....... אני משוכנע שאיתי זה יהיה אחרת ממה שאת רגילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי המיואשת ?!?!

רון
    23/03/2010

אני מבין לגמרי את הסיטואצייה בה את מצוייה, אם רצה הגורל ובאמת תהיי מעוניינת לחוות או לחילופין לנסות להרגיש ריגוש מיני מה הוא מבחור איכותי "שמבין עניין" אני אשמח לעזור. חג שמח (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחופ !
    מייטל
    18/03/2010

אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד , והוא טוען שאני לא מגרה אותו מספיק .. ואני מוכנה לעשות הכל כדי שזה יצליח , הכל .. !
    והוא היה הראשון שלי ואין לי ניסיון רב בזה .. הייתי רוצה עצה .. איזה דברים יכולים ממש לגרות אותו ? איך אפשר להתחיל את זה ?
    בקיצור אני צריכה טיפים איך אני יוכל לגרות אותו ובאיזה שלבים ?
    אני חייבת את העזרה הזאת בדחיפות !

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופ !

הוספת תגובה

• למייטל

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

ממיץ לך לרכוש את הספר "סקס עכשיו" של פול גואדיס, יש שם המון הצעות להעשרת המיניות.
    את גם יכולה לשאול את החבר מה הוא אוהב ומה מדליק אותו?
    אולי הוא מנסה לומר לך..
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה מחדירה.
    חנון
    18/03/2010

היי ,

אני בן 23 , ויש לי חברה בת 18.

אנחנו נפגשים בערך כבר 4 חודשים, וכשאנחנו שוכבים היא לא גומרת מחדירה.
    ממש פעמים בודדות, בעבר יצא שאמרתי לה שהיה לי איתה את הסקס הכי מדהים שהיה לי אי פעם ,ולאחר מכן קיבלתי מעין שתיקה שאומרת שבעצם עם האקס היה טוב יותר(זו לא ההנחה אלא משהו שנאמר מאוחר יותר) , אני נפגעתי ודי נסגרתי..
    בכל התקופה היא גם לא ממש רצתה שאני ארד לה ודברים אחרים , בשלב מסויים באמת ירדתי לה וזה ללא ספק עשה את העבודה , אבל התחושה היא שיש מישהו שהיה יותר טוב בשבילה ,
    וזה קצת משגע אותי , איך אני אמור לגרום לה לגמור מחדירה גם כן ?
    עם האקס שהיה איתה שנה וחצי היא הייתה גומרת (לא קבוע... ) מחדירה , ומישהו אחר שבעבר היה אז גם כן וזה די גורם לי להרגיש דפוק.

אני אשמח להצעות.

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה מחדירה.

הוספת תגובה

• אורגזמה מחדירה

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

כ שמונים אחוז מהנשים מתקשות לחוות אורגזמה בזמן המשגל. נסה לגעת ולגרות את אזור הדגדגן של חברתך תוך כדי המשגל (יש תנוחות שקלות יותר לביצוע).
    ברר איתה מה ואך היא הכי אוהבת ונסה להיות שם לעיתים. חשוב גם לא לשכוח את עצמך תוך כדי המין.
    זה שהיא לא גומרת תוך כדי החדירה לא מפחית את גבריותך. אל תשכח את הסטטיסטיקה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סאדו
    דני
    16/03/2010

אני בן 35 בשנה האחרונה התחלתי לאהוב סאדו האם זה בסדר וממה לדעתכם זה נובע
    נ.ב. האשה משתפת פעולה

לקביעת תור
    סגירה
    סאדו

הוספת תגובה

• לדני

שלי פסטרנק כץ
    17/03/2010

השאלה שלך העלתה בי חיוך..
    קצת כמו : לאחרונה התחלתי לאהוב אסאדו על האש, אשתי משתפת פעולה ומכינה לי ארוחת אסאדו עשירה וטעימה.. האם זה בסדר וממה זה נובע.. ? (;

אתה מספר שלאחרונה התחלת לחבב סגנון נוסף של יחסי מין. האשה משתפת פעולה ונהנית יחד איתך. אם שניכם בעניין ונהנים מכך מה גורם לך לחשוש שמשהו לא בסדר?

זה יכול לנבוע מכל כך הרבה דברים. למשל, שבשנים האחרונות נהייתה פתיחות גדולה לנושא, מדברים על זה בכל תוכנית, סדרה, סרט, פורום.

מיצית את הסקס השיגרתי ובא לך לחוות חידושים וזה טבעי. תמשיכו להנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דני
    17/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבור ד"ר וטלמן
    אלכס
    16/03/2010

בהמשך לתגובתך להודעה "חוסר תחושה", הסברתי את עצמי לא נכון. ראשית זו ההתנסות הראשונה שלי ושל בת זוגי כך שאנחנו לא יודעים למה לצפות. הכוונה היא לא רק לפעולת החדירה הראשונית אלא לכל האקט המיני. תמיד הבנתי ונתנו לי להבין כי בעת קיום יחסי המין שני בני הזוג מגורים וחשים תחושה פיזית יפה כתוצאה מהחיכוך בין איברי המין בעת המשגל. אנחנו לא מרגישים כלום. הכוונה היא כלום. פעולת החדירה נמשכת מבלי להרגיש משהו באיברים בכלל כאילו אין חיכוך. מקווה שהפעם הסברתי את עצמי נכון. בבקשה, מה יכולה להיות הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה
    עבור ד"ר וטלמן

הוספת תגובה

• לאלכס

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

במידה ואכן יש חרירה ומשגל כולל תנועות משגל רטמיות, ואתם שניכם לא חשים בכלום, כנראה מדובר על חרדה או לחץ שמקשה עלכם להרגיש.
    אני חושב שכדי לפנות לבירור מעמיק ויסודי של הבעיה שאתה מתאר, אתה גם מוסיף ששנכם לא מרגישים כלום ולכן אני נוטה לחשוב שאולי דבר מה בתהליך המשגל לא מתבצע נכון.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל הסיכה
    יריב
    16/03/2010

שלום,

בחודשים האחרונים אני מרגיש כי נוזל הסיכה שיוצא לי מאיבר המין כאשר אני בריגוש מיני או לפניו מכיל הרבה יותר נוזל מבדרך כלל, כמות רבה יותר וגם לזמן ממושך יותר לאורך כל הריגוש וגם בתחילת המגע. אין זו שפיכה מכיוון שכאשר אני גומר יוצא לי נוזל זרע כרגיל.

פשוט אני לפעמים מרגיש כי במהלך ריגוש התחתונים שלי או איבר המין ממש ברטיבות עוד לפני שהחל כל מגע.

האם זה נורמלי? האם יש אפשרות להפרשת יתר מסיבה כל שהיא?

תודה,

יריב

לקביעת תור
    סגירה
    נוזל הסיכה

הוספת תגובה

• ליריב

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

נורמלי לחלוטין.
    יש מצבים שבהם נוזל הסיכה המופרש לפני פליטת הזרע הוא עשיר ומרובה יותר. זה בסדר גמור.
    המשך להנות מהמין.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה
    אלכס
    15/03/2010

היכרתי מישהי וכאשר עשינו סקס לא הרגשנו כלום בחדירה. היתה לי זקפה מלאה והצלחתי לגמור אבל באקט עצמו ממש לא הרגשנו כלום. כאילו בשר מת מתחכך בבשר מת. נראה לי בסוף גמרתי פסיכולוגית כי חשבתי על זה. עשינו את זה עוד כמה פעמים עם משחק מקדים ושנינו היינו חרמנים אבל עדיין לא מרגישים כלום בחדירה. האם יכולה להיות הסיבה אי התאמה בין איברי המין, למשך אם שלה רחב מדי יחסית לאיבר המין שלי? או שזו בעיה אחרת? תעזרו לי בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה

הוספת תגובה

• לאלכס

ד``ר דניאל וטלמן
    16/03/2010

אתה כותב ששנכם לא הרגשתם כלום בחדירה? לא ברור למה אתה מתכוון, מה אתה רוצה להרגיש?האם קיימת יחסי מין עם אחרות וכן הרגשת?
    באופן כללי הנרתיק של האישה מאוד אלסטי ומתאים את עצמו לגודל הפין.רק במיקרים נדירים מאוד אפשר לדבר על שונות קיצונית באברי המין שבגללם לא מרגישים!
    נראה לי שהבעיה בציפיות ולא במבנה אברי המין שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישגלים מרובים
    tur
    15/03/2010

חבר שלי רוצה מיספר מישגלים בזה אחר זה,
    כאשר בכל אחד מהם הוא גם גומר.
    זה יכול להגיע גם ל5 מישגלים בלילה אחד.

האם הדבר עלול ליקרוע לי את הנרתיק???
    חוץ מזה שזה מתיש אותי????????????????

תודה רבה
    אור

לקביעת תור
    סגירה
    מישגלים מרובים

הוספת תגובה

• לאור

ד``ר דניאל וטלמן
    16/03/2010

אור שלום,
    משגלים מרובים כמו שאת כותבת לא יקרעו לך את הנרתיק,אבל מדבריך אני מבין שהמינון מרובה מידי עבורך, ומכאו שהחשק והעניין בחלק ממשגלים אלו לא קיים ומכאן יתכן שרמת העוררות המינית שלך תהיה נמוכה, ללא סיכוך הנרתיק, מצבים אלו בהחלט יכולים לגרום לתחושה של צריבה וכאב.
    את חייבת לדבר עם החבר שלך ולומר לו שהכמות של המין שהוא מעוניין היא יותר מידי עבורך, וזה לא הרצון שלך!
    אני מקווה שהוא ישמע יבין ויתחשב ברצונותייך, במידה ולא הסיקי את המסקנות.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר דניאל היקר

tur
    18/03/2010

תודה על תשובתך,
    אני כבר מרגישה שהוא הפך אותי לחפץ,
    קשה לי לתפקד יום אחריי קיום היחסים ואני ממוטטת.
    כמו כן-אני לא מגיעה לאורגזמה מחדירה,
    רק מאוראלי,
    והוא לא מוכן לעשות לי את זה...
    מיבנה הנרתיק שלי קטן,
    והדגדגן פנימי,
    מה אני עושה במיקרה כזה??????????

ושוב תודה על ההסבר שלך

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוס ף בירשותך...

tur
    18/03/2010

אתה יכול להסביר לי איזה חיסון יש לגילי בת 34 מוירוס הפפילומה?
    ואיך נידבקים בזה?
    תודה ,אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

אני לא רופא בהכשרתי ולכן ממליץ לך להתיעץ עם רופאת המשפחה או גניקולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לTUR

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

אם החבר לא מוכן לעשות לך אורלי ולענג אות, אך כן מחייב אותך למין מספר פעמים מעבר למה שאת מעוניית, את צריכה להפרד ממנו!
    שמונים אחוז מהנשים לא מגיעות לאורגזמה מחדירה, את בסדר גמור.
    אין סיבה שתסבלי במין. נראה לי מדבריך שהבחור ממש לא מתחשב בך כלל.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

tur
    20/03/2010

תודה רבה על תשובתך......
    הבנתי הפנמתי...
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה