פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?!
    רחלי
    06/06/2010

היי אני נמצאת בזוגיות 5 שנים, אך תמיד היו לנו בעיות עם סקס, אף פעם לא רציתי את זה יותר מידי
    בזמן האחרון אני חושבת על איך זה יהיה לשכב עם אנשים אחרים (ספציפיים) ואני אפילו די רוצה את זה, אבל לא לגבי הבן זוג שלי.... איתו אני אפילו לא כ"כ רוצה לשכב...
    מה עושים?
    אני מרגישה נורא...
    :-/
    יש לציין שהוא הראשון והיחיד שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?!

הוספת תגובה

• מה עושים

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2010

לביישנית,
    אם אין לך כל משיכה ורצון מיני עם בן זוגך אך יש חשק ועניין מיני עם גברים אחרים- כנראה שמשהו נגמר.. לפחות המשיכה המינית. האם את יכולה לחשוב על הסיבה ?
    אולי תשקלי להתנסות במין עם אחרים?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן תאמין לי ששקלתי את זה...

רחלי
    09/06/2010

אבל אני לא אעשה זאת כל עוד אני נמצאת איתו... כי זה יהיה לבגוד בו...
    תאמין לי שזה עבר לי מיליוני פעמים בראש ואפילו אמרתי לחברה שלי שבא לי לבגוד בו
    אבל זה קארמה רעה, זה אח"כ יחזור אליי כמו בומרנג
    הברירה היחידה זה להיפרד, או להשאיר את המצב הקיים...
    :-/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ביישנית

גיא
    09/06/2010

שמי גיא בן 33 נשוי ונראה מצויין
    אני במצב דומה לשלך
    אשמח לשוחח איתך בנושא
    צרי קשר אם תרצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואב לה בסקס
    אור
    05/06/2010

שלום

יש לי חברה נהדרת, אנחנו סביב גיל 30 ועם זוגיות מופלאה. יש לנו רק בעייה קטנה, שכשאנחנו שוכבים בד"כ כואב לה (יש שיותר ויש שפחות) ולפעמים גם יורד דם (לא בזמן מחזור). בד"כ זה כואב לה בזמן החדירה הראשונית ואח"כ עובר, אבל בכלל לא תמיד. היא אומרת שזה בגלל הגודל שלי אבל אני מאוד בספק כי לא נתקלתי בזה בעבר עם נשים אחרות (אולי קצת בכאב אבל לא דם) ולדעתי אני רק קצת מעל הממוצע.

אנחנו משתמשים לפעמים בחומר סיכה ויש לה תור לגניקולוג בקרוב כדי לבדוק את זה אך הייתי שמח לחוות דעת נוספת -
    מה לדעתכם אפשר לעשות? או מה גורם לזה?

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    כואב לה בסקס

הוספת תגובה

• כואב לה בסקס

ד``ר דניאל וטלמן
    05/06/2010

לאוהד,
    ראשית הייתי ממליץ לחברה שלך להבדק אצל גניקולוגית המתמחה גם בתפקוד מיני (לא כל גניקולוגית).
    שנית, כנראה שמדובר בבעיה של וגיניסמוס או דיספורניה שהן מצבים של כאב בזמן המשגל.
    בוגיניסמוס מדובר על התכווצות בלתי רצונית של השליש החיצוני של הנרתיק, הגורם לכאב וצריבה בזמן המשגל, במיוחד בתחילת המשגל.
    אני בספק אם הכאב נגרם בלל גודל הפין שלך.
    בכל מקרה הבעיה נתנת לטיפול והחלמה מוחלטת, כך שאפשר לקיים יחסי מין ללא חווית כאב.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי בצער

שלום
    אני בן 49 נשוי 22 שנה.
    בשנה האחרונה מסיבות שונות התדרדרו יחסיי עם אשתי היא סובלת מדכאונות אין בינינו שום מגע מיני.ניסיתי בדרכים שונות אבל הנתק הוא מוחלט .
    אני עדיין בתהליך של החלטה על מועד פירוק המסגרת אלא שיש בעיות המונעות ממני כרגע לבצע את המהלך.
    אני מעוניין בקשר עם נשואה הסובלת מבעייה דומה.
    אם את איכותית נאה אינטיליגנטית זקוקה לאוזן קשבת אהבה וחבר אנא כתבי לי.

לקביעת תור
    סגירה
    נשוי בצער

הוספת תגובה

• מזדהה עם כל מילה

לי
    06/06/2010

לי גם יש בעייה דומה לא בטוחה אם אתה צודק לגבי חיפוש אהבה מהצד ,
    בחוץ הכל נראה ורוד אבל מניסיון, זה נורא ואיום.
    עדיף לסיים את הקשר או לנסות ולעבור טיפול כלשהו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום
    דור
    04/06/2010

שלום רב
    שכבתי עם חברה שלי לפני כמה ימים והשתמשנו בקונדום, וברצוני לשאול עד כמה זה בטוח שהיא לא תיכנס להריון גם אם השתמשנו בקונדום? לפני כמה שנים היא שכבה עם חבר שלה גם עם קונדום ולא היה לי מחזור כמה חודשים לאחר מכן וחששה שנכנסה להריון ובסופו של דבר התברר שלא,ועקב כך היא חוששת שוב שזה יקרה לה.
    ושאלה נוספת, האם קונדום יכול לגרום לדלקת בשתן אצלה או שזה תסמין של משהו אחר שקשור לזה ששכבנו?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    קונדום

הוספת תגובה

• קונדום

ד``ר דניאל וטלמן
    05/06/2010

לדור,
    הסיכוי שחברתך תהרה למרות שהשתמשתם בקונדום הוא מאוד מאוד נמוך.
    הקונדום בטוח מאוד במניעה של הריון.
    אפשר להרגע.
    דלקת שתן יכולה להגרם מסיבות רבות (ישנם נשים עם נטייה גבוהה יותר לפתח דלקות) לרוב לא קשור בשימוש בקונדום, אלא אם חברתך רגישה ואלרגית ללטקס (חומר ממנו מיוצר הקונדום) יש גם קונדומים שעשויים מחומר אחר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא בגדה בי
    אלון
    03/06/2010

לפני כמה חודשים גיליתי שאשתי מזהה 15 שנה בגדה בי. ועוד הבגידה הגרועה ביותר- ניהלה רומן עם גבר נשוי צעיר ממנה בשמונה שנים מהעבודה שלה. גם אני יודע שהיא לכלכה עלי בפניו וכל מיני כאלה פשוט סיפרו לי הכל ואני יודע שזה נכון. שזה נודע לי הייתי מוכן להתפוצץ אבל היו נסיבות שחייבו אותי ממש חייבו אותי לעצור ולא לומר מילה. בקיצור שהנסיבות חלפו התחלתי למצוא תירוצים לעצמי מדוע אני דוחה את הגילוי והזמן עובר ועובר. בדיוק באותה זמן היא חזרה לעצמה ומאז היא מחזרת אחרי ומנסה לכפר בכל דרך אפשרית- אם כי לפעמים היא נופלת לדכאונות כשאני מפגין קרירות כלפיה.
    אני ממש אוהב אותה ואת הילדים ואת החיים שלנו אבל מצד שני זה הורג אותי- וגם אין לי עם מי לדבר על זה. לא יודע אם לומר לה שאני יודע- מפני שברור לי שאם יצא המרצע מן השק- שוב לא אוכל לסלוח לה- וככה שאני לא יודע אין על מה לסלוח. היא גם לא יודעת אם אני יודע או לא- בקיצור מצב חרא לא יודע איך לצאת ממנו. בחיים לא חלמתי שאקלע למצב כזה- תמיד הייתי בטוח שאנחנו מאושרים יחד.
    יש למישהו אולי רעיון איך לצאת מזה?

לקביעת תור
    סגירה
    היא בגדה בי

הוספת תגובה

• בוא ולמד ממני

גד
    04/06/2010

אני הייתי נשוי קרוב ל-20 שנה כשגיליתי שהאשה מזדיינת בצד... הייתי בשוק 24 שעות, אבל לאחר מכן התאוששתי. הבנתי כי נפתח לי חלון הזדמנויות. האשה מהזה נלחצה מהגילוי. היא פחדה מוות מהאפשרות שאעזוב אותה ואספר לילידים. מצד שני, כל השנים הללו הייתי נאמן לה, ודחיתי חיזורים רבים של נשים יפהפיות. אבל מרגע זה - התחלתי לזיין בצד. הגברת מבינה אבל שותקת כמו דג.
    אני עכשיו במצב מצויין: עושה חיים, פוגש נשים דרך האינטרנט וגם מלמד את זוגתי לקח שלא תשכח אותו - אני מבטיח לך.
    אל תיילל גבר. תתחיל לפעול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא צריך לינקום

דנה
    05/06/2010

אם אתה שואל אותי אני מבינה שזה ממש קשה ואני עברתי משהו דומה לזה אבל אתה רוצה לה'שיב לי שאני ממש מבינה בזה באחריות..
    אתה חייב להוציא מהבטן את מה שאתה מרגיש!!
    זה פוגע זה כואב וזה יכאב אבל שמע זה בתכלס לא אשמתך אתה חייב להחזיק את עצמך למרות הכל ולדעת שאתה צדיק שאתה לא הגעת למצב הזה אלה היא...
    אתה תגיד לה ככה שהיא תיצטער על זה ותביןם שהיא טעתה כי מי שבוגד בוגד תמיד אתה חייב לשבת איתה ולהגיד לה אני רוצה להגיד לך משהו וככה בעדינות בלי ריבים ותישאל למה זה קרה והכל...
    בלי עצבים תגיד לה מה אה מרגיש ותיראה עם היא מיתחרטת על זה כי שמע יש כאלה שבוגדים פעם אחת ואחריי זה ממש מיתחרטים על זה ובדיכאון רצח אבל מוזר שהיא כ"כ הרבה זמן שוכבת עם הצעיר ההוא כניראה שזה שהו רציני...
    תאמת אני יגיד לך בן אד בוגד כ"כ הרבה זמן זה לא מונע מימנו ליבגוד שוב שוב בכל היזדמנות תעשה את השיקולים שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלון

ד``ר דניאל וטלמן
    05/06/2010

אלון,
    בהחלט יכול להבין את הפגיעה והקונפליקט שאתה מתאר.
    אני חושב וממליץ לך ולאשתך לפנות לטיפול זוגי על מנת לפתוח ולטפל בנושא הבגידה ושיקום הקשר שלכם כזוג וכמשפחה, במיוחד לאור העובדה שאתה כותב שאתה אוהב את אשתך והילדים.
    המלצות ועייצות אחרות בהאינטרנט יהיו לא ראויות בשלב זה.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר שלי מכור לפורנו
    ליבי
    01/06/2010

חבר שלי ואני ביחד שנתיים וגרים ביחד שנה. כבר בתחילת הקשר תפסתי אותו "על חם" מאונן מול פורנו במחשב, לא ידעתי עד כמה זה כפייתי עד שעברנו לגור יחד. הוא עושה את זה בתדירות יומיומית וזה הורס לי את הבריאות הנפשית. בהתחלה הוא הביע נכונות ומצוקה בטענה שהוא מכור ושהוא מנסה להפסיק אבל לא יכול, היום הוא מתעלם לגמרי מההשלכות של זה עלי ועל הזוגיות שלנו. זה פוגע בי ובדימוי העצמי שלי, זה גורם לי להרגיש פחות יפה, סקסית ונחשקת בעיניו ובעיני עצמי. אני יודעת שאין לזה קשר אלי ושהוא נהג לעשות את זה לפניי וימשיך גם אחריי, אבל זה לא משנה את ההרגשה שלי ואת העובדה שזה פשוט סוג של בגידה. מעבר לזה, זה פוגע במערכת האמון בינינו, הוא משקר לי ומסתיר ממני כל מה שנוגע לזה.
    אני אשמח לקבל עצות שיעזרו לי להתמודד עם זה ועצות בנוגע לטיפול בהתמכרות לפורנו בתקווה שיהיה לי פרטנר.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלי מכור לפורנו

הוספת תגובה

• חבר שלי מכור לפורנו

ד``ר דניאל וטלמן
    01/06/2010

ליבי שלום,
    האם החבר מקיים אתך קשר מיני חוץ מהאוננות או שזה מתקיים על חשבון האינטרקציה המינית בינכם?
    אכן נשמע מדברייך שיש כאן עניין כפייתי/התמכרותי- במיוחד שהחבר יודע שזה מפריע לך והוא משקר בנושא והעניין הוך לסוד-שזה חלק מהאבחון של התמכרות.
    ראשית הייתי ממליץ לך להפסיק לחלוטין את הביקורת ואת הבדיקות שאת עושה לו סביב ההתנהגות שלו עם הפורנו, מכיוון שאת יוצרת מצוקה עוד יותר גדולה שלא משפיעה לחיוב על הקשר בינכם.
    אפשר ורצוי לפנות לטיפול מיני/סקסולוגי שיכול לאבחן ולעזור בשינוי דפוס ההתנהגות המינית של חברך-האם הוא מעוניין בטיפול?
    במידה וכן אני אחד המטפלים שמתמחה בתחום התמכרויות למין ואשמח לעזור.
    בברכה,
    דר' דיאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי לא שוכב אותי
    ירדנה
    01/06/2010

בעלי לא שוכב אותי רק פעם בחודש או לפעמים כל שבועיים או שלוש דברתי אותו הרבה אבל לא התקדם תמיד נותן הערות או סיבות לא בסדק לפעמים מרגישה שהוא דפקא עושה ומתלוהן כדי לא ישכב אותי אני מאוד יפה וסקסית אבל הוא לא רואה את זה ולא מעריך תמיד עסוק בדברים אחרים אני מודה לעזרתך

לקביעת תור
    סגירה
    בעלי לא שוכב אותי

הוספת תגובה

• בעלי לא שוכב איתי

ד``ר דניאל וטלמן
    01/06/2010

לירדנה שלום,
    כפי שאת מרגישה כנראה בעלך אכן מתחמק מלקיים איתך יחסי מין. איך היחסים בינכם?
    חשק מיני נמוך פערים בחשק המיני כמו שאת מציגה, יכולים לנבוע מהמון גורמים. רגשיים בינזוגיים או גופניים רפואים.
    אינני יודע מה הסיבה שבעלך לא מעוניין לקיים יחסי מין אתך.
    מה הוא אומר כשהוא נותן כל מיני הסברים לנושא?
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רציני
    02/06/2010

האם את מחפשת מאהב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירדנה לילה טוב

טל
    14/06/2010

משתמע לפי דברייך כי את בחורה מושכת וסקסית ... מכאן אני מביע את דעתי האישית בלבד
    לדעתי בעלך מוצא סיפוק מחוץ לבית וזאת מבלי לשנות את אורח חייו .
    לדעתי 2 אפשרויות לרשותך : 1. להמשיך לחיות בכיף שלך ולמצוא את הסיפוק בהנחה שהזוגיות בניכם טובה פרט לסקס .
    2. לשכור בלש פרטי ולחקור מה שיכול להביא לפיצוץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    שלומי
    01/06/2010

שלום.
    אני גבר בן 40 יש לי בת זוג שבע שנים.
    מזה כחצי שנה יחסי המין שלנו לא טובים .
    בכל פעם שאנחנו רוצים לקיים יחסי מין,
    אני נכנס לחרדות ולא מצלח להתרכז לפעמים אין לי שפיחה ולפעמים אין לי זיקפה.
    יש לציין שעד ליפני חצי שנה היה לנו יחסי מין טובים ומגובני,
    שאלתי היא, האם יש טיפל ולמי אני אמור לפנות?,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שלוימל'ה נראה לי

אסף
    01/06/2010

שלך וליוסי יש אותה בעיה. או אולי זה פיצול אישיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלומי

שלי פסטרנק כץ
    01/06/2010

יש משפט שאומר שאם זו בעיה יש לה פתרון ואם אין לה פתרון כברה שזו לא בעיה (:

בשורה התחתונהמי שמטפל בנושאים כאלו הם סקסולוגים ואורולוגים יועצי מין וזוגיות.

לפני שתלך למי מהם שאל את עצמך מה היה או השתנה בחצי השנה האחרונה שעלול היה לגרום לשינוי הזה.

מה גורם לך לחרדות? יש איזה שהוא שינוי בריאותי? שינוי התנהגותי של בת הזוג?

כל אלו עלולים לגרום לשינוי עליו אתה מדבר.

מה בת הזוג חושבת על העניין? גם היא מרגישה כמוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יוסי ב
    30/05/2010

שלום.
    אני גבר בן 40 יש לי בת זוג שבע שנים.
    מזה כחצי שנה יחסי המין שלנו לא טובים .
    בכל פעם שאנחנו רוצים לקיים יחסי מין,
    אני נכנס לחרדות ולא מצלח להתרכז לפעמים אין לי שפיחה ולפעמים אין לי זיקפה.
    יש לציין שעד ליפני חצי שנה היה לנו יחסי מין טובים ומגובני,
    שאלתי היא, האם יש טיפל ולמי אני אמור לפנות?,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• על סקסולוג חשבת?

אסף
    01/06/2010

אל תדאג. יש היום טיפולים לזה. נראה לי שסתם נכנסת לסרט. השאלה היא למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבדיקה
    שמעון
    30/05/2010

ברצוני לבצע בדיקת PCR למציאת קונדילומה. היכן אני יכול למצוא מעבדות שעושות זאת?
    ניסיתי לחפש באינטרנט, אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בעניין.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבדיקה

הוספת תגובה

• עזרה בבדיקה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/06/2010

שמעון
    פנה לרופא המשפחה שלך.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא משפחה

.
    01/06/2010

לצערי, הרופא משפחה שלי אפילו לא יודע מה זה בדיקת PCR ולא שמע עליה ואם אני פונה לפורום זה אז כנראה שאני באמת צריך עזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף רופא משפחה

אסף
    01/06/2010

או שתפנה לרופא עור ומין והוא יפנה אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה עם כמה שאלות ....תודה רבה
    חסוי
    29/05/2010

גמרתי לחברה שלי על הפנים ונכנס לה לעניניים ואחר כמה דקות העין שלה היתה מאוד אדמוה וקטנה .. מדוע זה קרה ..? בנוסף רציתי לשאול למה שאנחנו מקיימים מין אנאלי (בטוסיק) כל כך כואב לה והאם זה עובר אחרי כמה פעמיים .?...ובנוסף אם אני גומר לה בטוסיק ללא קונדום יש אפשרות להיכנס להריון מיזה ..?

תודה רבה על העזרה ..!

הוספת תגובה

• תלוי

רון
    29/05/2010

בני כמה אתם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

ד``ר דניאל וטלמן
    29/05/2010

ראשית זרע לא אמור להגיע לעין-זה לא דמעות ולכן העין נהיתה אדומה.
    מין אנאלי יש לבצע בשלבים ויש לשמן טוב טוב את פי הטבעת ואת הפין (בשמנים הממיסים במים-,יש בסופר פארם) לפי הטבעת אין סיכוך כמו בנרתיק.
    אי אפשר להרות ממין אנאלי. (חשוב לא העביר את הפין ממין אנאלי למין וגינאלי (לפות) ללא ניקוי בשטיפה עם סבון- יש בפי הטבעת חידקים שלא אמורים להיות בסביבה של הנרתיק.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיחיח
    עומר
    28/05/2010

מתי סקס זה בריא?

לקביעת תור
    סגירה
    חיחיח

הוספת תגובה

• כל הזמן (-:

אסף
    30/05/2010

רק שזה בהסכמה מלאה ולא עם קטינה/קטין
    מספיק טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים אסורים או לא אסורים
    מיכל
    24/05/2010

חשוב לי לציין שהיה לי חבר מדהים אוהב ודואג ולעולם לא דימיינתי שאני אעזוב אותו לטובת הבעל של הדודה שלי או בשביל מישהו בגיל הזה,
    אני אומנם מאוד בוגרת לגילי אבל 20 שנה זה מאוד משמעותי בגיל ולמרות זאת יש לי איתו שפה משותפת , הוא פשוט לא יוצא לי מהראש ואנחנו מהנלים מערכת יחסים מתחת לאף של הדודה שלי ,
    וסביר להניח שעם אני לא בתמונה הוא לא היה ממהר להתגרש אפילו שלא טוב לו איתה זה היה יכול להימשך ולהיגרר...

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים אסורים או לא אסורים

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    25/05/2010

את אפס מאופס ואני מקווה שבעלך יבגוד בך בעזרת השם עם אחותך חתיכת אישה קטנה ומאופסת אחת את הזן הגרוע של הנשים
    אפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

האם יש שאלה? מה את שואלת?
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיכל
    25/05/2010

אני מנסה לשתף ורוצה לקבל תגובה בנושא זה,
    אני יודעת שזה דבר אסור אבל גם בלתי ניתן לשינוי אני לא יכולה להתנתק ממנו בשום מצב
    ואנשים יחשבו שאני אדם רע אבל חייב להבין שאלו הן הרגשות וזה המצב
    ומה אפשר לעשות במצב כזה, מצד אחד טוב לי וגם לו מצד שני עצם המחשבה שיש להם 3 ילדים קטנים שנורא אוהבים אותי ושיבינו שאני עם אבא שלהם ופשוט כולם יסתכלו על זה בעיין לא טובה כי הסיפור הזה יפתח כאשר הגירושים שלהם יחלו..אני בטוחה שאני אהיה במצב לא טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכלי

יוסי
    25/05/2010

אני מבין שאת אוהבת את דוד שלך.
    אם הוא יתגרש בגללך ויחיה איתך אף אחד לא מבטיח שיהיה לך טוב לאורך זמן.
    מה שכן אפשר להבטיח לך זה בידוד משפחתי.
    ברור שאף אחד במשפחה לא ידבר איתכם.
    ברור גם שתוך 10 שנים הוא יהיה זקן מידי בשבילך ואת תתחילי לחפש גבר צעיר שיספק אותך מינית.
    הכי טוב לשניכם זה להפרד מייד.
    אם הדבר לא ניתן והאהבה שלכם היא כה חזקה אז תעשו סקס בסתר.
    מה שלא יודעים לא כואב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר מילר

מיכל
    25/05/2010

אני מבינה ותודה רבה על ההבנה שלך לדבר,
    אבל כשמאוהבים משני הצדדים סקס בסתר זה לא מה שיספק אותנו, הוא מוכן להיות לצידי לאורך כל הדרך בזמן שנחשוף את כל הסיפור,כרגע אני לאא רואה שום מצב שהוא ישעמם אותי מתישהו כי ואני ממש סגורה על עצמי שזה הבן אדם שאיתו ארצה לחיות וללכת כנגד כל דבר,
    והאם אין שום סיכוי שינסו להיות בצד שלי ולהבין אותנו,
    מכיוון שאני לא הגורם לגירושים שלהם אני רק הגורם שיזרז את התהליך כולם במשפחה יודעים שהם לא מסתדרים והסוף הולך ומגיע ככה שאף אחד לא ידע שניהלתי איתו קשר בזמן שהוא היה עם דודה שלי כי נימשוך פרק זמן של המערכת יחסים הזו בסתר ורק שדודה שלע תתאפס מהגירושים אנחנו נחשוף את הכל.

תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

יוסי
    26/05/2010

את חושבת שאת יודעת הכל
    ומסוגלת להתמודד עם התוצאות
    כל זה מראה על נאיביות
    וחוסר בגרות
    תלכי עם הלב שלך ושלמי את המחיר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר מילר

מיכל
    25/05/2010

אני מבינה ותודה רבה על ההבנה שלך לדבר,
    אבל כשמאוהבים משני הצדדים סקס בסתר זה לא מה שיספק אותנו, הוא מוכן להיות לצידי לאורך כל הדרך בזמן שנחשוף את כל הסיפור,כרגע אני לאא רואה שום מצב שהוא ישעמם אותי מתישהו כי ואני ממש סגורה על עצמי שזה הבן אדם שאיתו ארצה לחיות וללכת כנגד כל דבר,
    והאם אין שום סיכוי שינסו להיות בצד שלי ולהבין אותנו,
    מכיוון שאני לא הגורם לגירושים שלהם אני רק הגורם שיזרז את התהליך כולם במשפחה יודעים שהם לא מסתדרים והסוף הולך ומגיע ככה שאף אחד לא ידע שניהלתי איתו קשר בזמן שהוא היה עם דודה שלי כי נימשוך פרק זמן של המערכת יחסים הזו בסתר ורק שדודה שלע תתאפס מהגירושים אנחנו נחשוף את הכל.

תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי חפשי

רון
    25/05/2010

לא יוצלחת אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים אסורים או לא אסורים
    מיכל
    24/05/2010

שלום אני מיכל ואני בת 19
    רציתי להתייעץ בנושא ממש מסובך ,אני מנהלת מערכת יחסים עם הבעל של בת דודה שלי כבר 3 חודשים, הוא בן 38 ונשוי פעם שנייה איתה ויש לו 5 ילדים ,
    הקשר בינו לביין הדודה שלי כבר לא קשר של זוג נורמלי יש המון מריבות והגירושים שלהם בדרך..
    היא מאוהבת בו עד מעל הראש ואין לה מושג שהוא הולך לעזוב אותה בקרוב והקשר שלה איתי מאוד חזק היא נורא אוהבת אותי בתור הדודה הקטנה שלה..
    אנשים לא יבינו למה דווקא אני הולכת עליו וההפך.יש לנו קשר מיוחד עזבתי את החבר שהיה לי שנתיים בגלל שכבר לא היתה לי משיכה אליו וגם בגדתי בו אז היה עדיף לסיים את זה וכמובן הוא חושב שזה מסיבות אחרות.
    כל המשפחה שלי אוהבת את הבעל שלה אבל יש לי הרבה חששות מאיך יגיבו אנשים על הקשר ואיך יסתכלו עלי כי זה לא מתאים לי אני ממש זקוקה לתגובה,
    חייבת לציין שנתפסתי בו ואני וגם הוא מאמינים שהקשר הזה יכול להצליח ושאנחנו נלך נגד כולם.

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים אסורים או לא אסורים

הוספת תגובה

• תגידו איך קוראים לזה ... זנ*ות לא?

א. ח.
    29/05/2010

מה הטמטום הזה? מכל הגברים בעולם נתפסת דווקא בו? איך את מעזה?? את באמת חושבת שגבר נשוי ייקח אותך ברצינות... הרי הוא יודע שבגדת באמון של בת דודה שלך, למה שלא תבגדי גם בו? - את יוצאת סתם אפס, בסוף זה ייגמר ותשארי בלעדיו ובלי המשפחה שלך שיינדו אותך.
    את חייבת חייבת לסיים את זה מהר - ובלי פוזות והצגות רומנטיות, חוץ מסקס זול, מה יש לו ממך? הרי הוא נשוי - מה הוא צריך אותך חוץ מלממש לו פנטזיות שבת דודה שלך לא מממשת לו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו אחר

רון
    29/05/2010

את סוג של נערת ליווי יקירתי !!
    תפתחי מכון וזהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערך הרב

אסף
    30/05/2010

התאהבת באדם הכי לא נכון מבחינתך. אפשר להבין את ההתאהבות הזו. זה קורה בלי כוונה. זה בדרך כלל מתפתח במשך הזמן ולא תמיד במודע ומגיע לעוצמות אדירות שמטשטשות כל אפשרות לחשוב בהגיון ולחשוב לפי השכל הישר.
    תראי. אני לא שופט אותך. לאהבה אין גיל ,אין מקום ואין סיטואציה מסוימת. לצערי זה יכול לקרות עם כל אחד בכל גיל בכל מקום. אבל מכאן ועד ללכת לנהל יחסים בפועל המרחק הוא רב. מה שאת עושה היא אנוכיות. אני מבין שהוא אדם מקסים,איש שיחה טוב, מאהב נהדר אבל מה עם כל השאר?
    את ביחסים איתו ונראה לי שלא ממש מענין אותך מי נפגע ו/או ייפגע מזה. את שקועה ברצונות שלך ושכל השאר יחפשו. אז יקירתי יש לי חדשות בשבילך. זה לא עובד ככה.
    בואי נניח שהוא עוזב את אישתו למענך ואתם הופכים לזוג. חשבת על זה שהדודה שלך בחיים לא תאמין שהוא עזב אותה לא בגללך אלא כי היה לו רע? חשבת על הילדים שלו שייפעו? חשבת על זה שהוא איתך בגלל שממש רע לו בבית? ומה עם ההורים שלך? והמשפחה מסביב?את מוכנה לפגוע בכולם ולזרוק את החיים משפחתיים שלך לכל הרוחות למען אהבה שהיא בעיניי כרגע חתול בשק?
    תחשבי על זה. את נערה( כן מותק. נערה למרות שאת חושבת שאת אישה בוגרת) צעירה בת 19. הוא גדול ממך ב19!!! שנה. מה יהיה כשתהיי בת ארבעים, בשיא נשיותך והוא יהיה בן 59 ? את חושבת שעדיין יהיו לכם את השיחות המשותפות ואת הסקס המדהים(?) שאת חווה היום? לא מתוקה. אני מבטיח לך שהדבש שאת טועמת היום על חשבון דודתך יהיה מריר למדי אז. ומה תעשי? תחפשי שוב מי שינחם אותך? זה בטח לא יהיה מישהו מהמשפחה כי הם לא יסלחו לך על שפירקת משפחה ופגעת בכולם. אלה גם לא יהיו חברים שלך כי גם חברים שונאים את מה שאת עושה והם יתרחקו ממך כי בעינהם את חסרת גבולות וצריך להרחיק ממך את בן הזוג. סביר להניח שאת תאבדי את החברים שלך בגלל זה כבר היום אם הדבר ייודע להם. אז מי זה יהיה? אולי מישהו שיספר לך סיפורים רק עד שתפסקי רגליים ותתני לו לטעום דבש? הרגעים הקסומים שאת חווה היום ייעלמו מהר ממה שאת חושבת והמחיר שתשלמי על זה יהיה יקר מנשוא. אני מבטיח לך שזה מה שיהיה.
    עכשיו תעשי מה שאת רוצה. או שתוותרי על זה למען כולם (ומעל הכל למען עצמך) או שתמשיכי עם האנוכיות שלך ותשלמי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

שלי פסטרנק כץ
    01/06/2010

אני מניחה שהריגוש בסיטואציה מוביל אותך לכל העניין מבלי שתהיה לך יכולת לחשוב גם בהגיון. וזו טבעה של התאהבות. יש בה משהו עיוור. את מאוהבת ונסחפת לאסור ובוחנת גבולות אם כי מאד מסוכנים.

יש לי לא מעט לומר בנושא אבל אסכם זאת בכמה מילים.
    תבדקי עם עצמך אם מה שמרגש אותך זו האהבה והבחור או שעצם העובדה שהוא מעדיף אותך עליה. (שאז זה מגיע ממקום אחר לגמרי)

ובשורה התחתונה.
    שלא כהרגלי, אהיה סקפטית ואומר לך שרוב הסיכוי שמערכת יחסים כזו רק תפגע בך.
    משפחה זו משפחה לכל החיים. והעניין נשמע לי קצת מסובך מדי בשביל להצליח במציאות הרגילה.

אל תשכחי שכרגע את חיה בפנטזיה כי הכל מסתורי ומתוק כמו מים גנובים.

מקווה שתעשי את השיקולים הנכונים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי החשק
    שי
    24/05/2010

בת זוגתי לקחה ציפרלקס שהוריד לה את החשק בצורה משמעותית, כי עד התרופה היו לנו יחסי מין לפחות 3 פעמים בשבוע, עכשיו פעם בשבועיים בערך, נאמר לה להחליף לויפאקס XR שפחות פוגעת. אני מעוניין לדעת איך להתנהג כי אני מאוד בעניין ועד שהחשק יתעורר אצלה קצת אני אמור להיות עם עצמי בלבד?

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי החשק

הוספת תגובה

• לגבי החשק

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

שי
    לתרופות הפסיכיאטריות יש השפעה על חשק מיני.
    לתרופה החדשה יקח בערך שבועיים עד שהיא מתחילה את פעולתה.
    הייתי ממליץ לך כרגע לא ללחוץ מכיוון שמדובר כרגע רק בצורך שלך ואשתך לא ממש בעניין.
    לחץ בצורך שלך במין לא יתרום להגשתה ולמצב הרוח שלה.
    כן תהיה קצת עם עצמך במקום המיני והמון איתה בהבטים אחרים.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה