מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מירו והשמנהליאת16/04/2011
שלום,שאלתי היא האם עלייה במשקל בגלל נטילת מירו 45 מ"ג נובעת רק מהעלייה בתאבון או שיש גם סיבות אחרות והאם עלייה של כשבעה קילוגרם בשלשה חודשים היא תקינה? חלק מהסיבה שאני נוטלת מירו הוא כדי לעלות במשקל כי קודם הייתי בתת משקל חמור ועכשיו המשקל תקין אך אני בכל זאת מודאגת כי אני לא רוצה לעלות יותר מדי.בנוסף,האם קצב חילוף החומרים משתנה בעקבות מירו ז"א שיחד עם תזונה מאוזנת וספורט אפשר לשמור על משקל נוכחי ולא לעלות עוד? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירו והשמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011מירו גורם לעלייה במשקל דרך מנגנון קולטני היסמין ולא רק בגלל שיפור תיאבון. יש להקפיד על דיאטה ופעילות גופנית. במקרה של סוכרת גבולית או שומנים בדם יש לישקול להפסיק ולהחליף. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת אישיות גבוליתדנה16/04/2011
אני קוראת ב"פרקים נבחרים בפסיכיאטריה", 2010, כי במצב של הפרעת אישיות גבולית - יש להיעזר בטיפול פסיכופררמקולוגי, שכולל MAOI, תרופות נוירולפטיות (אנטי פסיכוטיות) במינון נמוך, טריציקלים (Tricyclics), וקרבמזפין (Carbamezapine). הבסיס לטיפול התרופתי הוא ההשערה, שיש קשר בין הפרעת אישיות גבולית לבין הפרעות אפקטיביות. - האם הינכם יודעים להמליץ לי על תרופה המתאימה לטיפול בבעיה זו?
אני לומדת את הנושא ברמה אישית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אישיות גבולית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011בדר'כ הטיפול אינדיבידואלי, טיפול ב SSRI מתאים לדיכאון וחרדה נלווים. במצב קשה ועמיד יש להשתמש במייצבי מצב רוח, מניעת אימפולסיביות ופגיעה עצמית וכן הטיפול בנוגד פסיכוזה סרווקאל XR במינון 300 מ''ג, נחשב מאוד יעיל במקרים עמידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על התנהגות מוזרהמשה16/04/2011
שלום,
אני מבקש לקבל את התייחסותכם לתופעה שבתוך דברי הזולת, בד"כ באמצע תיאור או סיפור חוייה מסוימת, אשה מבוגרת נוהגת לשאול שאלה טריויאלית בלתי קשורה לנושא הנדון.
התופעה חוזרת על עצמה מול בני שיח שונים, ביחידות או בקבוצה, ומתפרשת כזלזול במשוחח או חוסר עניין (כשלאישה יש עניין בנושא).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על התנהגות מוזרה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011יש קושי להתייחס, חסר מידע רב, ייתכן ומרמז על בעיה נוירולוגית / נפשית ... יש לברר מול רופא מוסמך בבדיקה קלינית מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה לי מקרה של מצב פסיכוטי לפנייוסי16/04/2011
כ-20 שנה. קיבלתי תעודת שחרור מבית חולים כי היה לי מצב פסיכוטי פראנאידי שחלף
ואין עדיות לסימנים פסיכוטיים.
המצב הזה היה עקב דחק חזק STRESS
עכשיו אין לי בכלל עדויות פסיכוטיות ולא אושפזתי כל מאז בבית חולים לחולי נפש.
אז האם זה היה מצב רגעי ולא מחלת סכיזופרניה?
בבית החולים בכל המסמכים לא מופיעה השם סכיזופרניה. הביטוח הלאומי קבע שזה
סכיזופרניה. האם אני יכול לקבל אישו מפסיכיאטר כי אין לי סכיזופרניה?
איך בדיוק מאבחנים סכיזופרניה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי מקרה של מצב פסיכוטי לפני - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011איבחון של סכיזופרניה מתבסס על תיאור הקליני של המטופל ( מחשבות, פחדים, שמיעת קולות וכו'..) וכן התרשמות מתצפית המטופל במהלך הבדיקה על ידי הפסיכיאטר, בודק את הבעות הפנים, מתח, התאמה לתוכן השיחה, התנהגות חרדתית , פארנודי וכו''. כמו כן יש דרישה למשך זמן של חצי שנה, כולל תקופה פרודרמלית קודמת, מצב חריף פסיכוטי וכן מספר חודשים של שאריות המצב.
אבחנה מתבססת על קריטריונים ברורים, כגון DSM האמרקאי או ICD אירופאי.
המאפיין המרכזי בתהליך סכיזופרני , מהלך של פגיעה תיפקודית הדרגתית ההולכת ומחמירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
גדעון19/04/2011היי גם לי היתה קביעה של סכיזופרניה וזה לאחר פגישה אחת
לא היו תסמינים של קולות והזיות בתקופה ההיא ובכל זאת היא ה(פסיכאטרית) אמרה שהייתי כבר אצלהם וכו'.
למה הפסיכאטרים וזה שענה לך לא מגיבים על זה ?
קולות והזיות מתחת לחצי שנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון נפוץ ושכיח לחיזוק בדיכאון...?אבי15/04/2011
שלום רב,
מהו המינון הכי נפוץ,שכיח והמקובל,אשר מומלץ לחיזוק טיפול כנגד דיכאון,ובו מתחילים בעצם - להרגיש את השפעתו החיובית של הלמיקטל בטיפול הכולל (אני יודע,שזה אינדיבידואלי)?
תודה מראש על התשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון נפוץ ושכיח לחיזוק בדיכאון...? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011טיפול מניעתי, במינון 100 - 200 מ''ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה! להכנס בבקשה!A15/04/2011
הייתי היום אצל הפסיכאטרית שלי והיא הסבירה לי שאסור! לי להפסיק ליטול את התרופה סרוקוול xr כי זה חד-משמעית ידרדר את מצבי! אני התלוננתי פה לפני מעט זמן לגבי תופעות הלוואי הקשות של התרופה אבל מכיוון שהיא אכן,עוזרת לי מבחינה נפשית אני נאלצת להמשיך לקחת אותה באופן קבוע. היא נתנה לי תרופה נגד אקטיזה שאצטרך לקחת מידי פעם כשהדופק לב שלי עולה ואני מרגישה תחושת חוסר מנוחה...
רציתי לשאול:
האם התרופה נחשבת לתרופה יעילה בצורה נחרצת? ואכן משתלם לא לוותר על הטיפול? גם במידה של להצטרך להקפיד לשמור על התזונה ופ"ג? האם יכול להיות שהתרופה מונעת ממני להגיע לאישפוז ומשפרת את מצבי? והרבה בזכותה אני בעצם מתפקדת?
מחכה לתשובות! המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה! להכנס בבקשה! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011היי A , התרופה אכן נחשבת כיעילה ואחת התרופות היעילות והמכרות ביותר בעולם. יחסית תרופה עם פרופיל נמוך של תופעות לוואי, לאורך זמן ( מעל שנה) השפעה חיובית על המח, הגנה ושיפור היכולת הקוגנטיבית.
ממליץ בחום לנסות בכל מחיר לא להפסיק, באם אין ברירה כמובן ועל פי המלצת הרופא המטפל מן הסתם. חג שמח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות ריטליןליאת15/04/2011
שלום,אני בת 28 במשקל 49 ק"ג.התחלתי ליטול ריטלין בהמלצת פסיכיאטר במסגרת טיפול בהפרעות שינה.סבלתי מעייפות נוראית,לא נרקולפסיה.התחלתי לקחת 10 מ"ג ריטלין רגיל ומאוד התרשמתי מההשפעה אך למעט זמן(כ3 שעות).הרופא ציין שמותר לקחת שניים וגם שלשה ביום אם יש צורך וכך עשיתי וזה היה מצויין,מזמן לא הרגשתי טוב כ"כ.בגלל שאני חייבת לתפקד שעות רבות (יום עבודה של 10 שעות) הרופא המליץ לי לעבור לריטלין la 30 מ"ג כדור אחד ביום.משום מה אני מרגישה הרבה פחות השפעה,בחצי היום נעלמת ההשפעה בכלל ואני מפחדת לקחת שניים.האם זה הגיוני באמת שהריטלין הרגיל יותר טוב לי?ובנוסף,בנטילת ריטלין רגיל אפילו ארבעה ביום בהקצנה,אני מגיעה ל40 מ"ג אך אם אקח שני la זה 60 מ"ג.אני לא כ"כ מבינה בזה אך האם יש לשאוף למינון הנמוך ביותר?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות ריטלין - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011השאיפה תמיד טיפול ארוך יותר, כגון LA או קונצרטה.
הריטאלין הרגיל עובד מהר יותר ומגיע לשיא מהר יותר , לכן התחושה היותר טובה. הטיפול הארוך טווח, קצת יותר מתון בשינוי הריכוז בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהN15/04/2011
שלום,
אני סובלת מOCD כבר כמה שנים, ולאחרונה עמדתי להתחיל טיפול באנאפרניל (ולנסות כדורים בפעם הראשונה)...
הופנתי לקרדיולוג בגלל דפיקות לב חזקות (לפני שהתחלתי לקחת את הכדור) והוא אמר שיש איוושה בלב, הוא אמר שב99 % הכל בסדר אבל שלח אותי לבדיקות ליתר ביטחון, הוא ייעץ לי לא להתחיל את האנאפרניל עד אחרי הבדיקות.
הבעיה היא שהבדיקות נקבעו רק לעוד חודש ואי אפשר להקדים אותן, ואני לא רוצה לחכות יותר עם הכדורים (לקח לי הרבה זמן להשתכנע לנסות ואני רוצה כבר להתחיל), התייעצתי עם הפסיכיארית והיא יעצה לי לקחת כדור מהSSRI, ונתנה לי לבחור בין ציפרלקס לסרוקסט, בחרתי בסרוקסט אך אני רוצה להיות בטוחה שבאמת אפשר לקחת את הכדור גם אם יש איזשהי בעיה בלב..
האם סרוקסט יכול לגרום לבעיות בלב? האם הוא יכול להשפיע על הבדיקות ? האם יש אזהרה כלשהי לאנשים שכן יש להם בעיות בלב בנוגע לסרוקסט? (אני יודעת שאנאפרניל כן יכול לגרום לכאלה תופעות לוואי..)
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011הפסיכיאטרית שלך צודקת, הרבה יותר בטוח תרופה מקבוצת SSRI, התרופות יחסית בטוחות מאוד. ציפרלקס יותר בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי חרדה בעיקראור15/04/2011
שלום אני בן 29 סובל לאחרונה מהרבה התקפי חרדה
לוקח ציפרלקס 20 מ"ל וקלונקס
הקלונקס לא ממש עוזר
יש לי הפניה מרופא לפסכולוג ואמרו שאני צריך פסיכיאטר
כי אני צריך גם אישור לעבודה כי יש לי פחד ממקום מלא אנשים כמו קניונים, עבודה , קלונוע
הרופא שלי קרא לזה אגרופוביה (לא הבנתי מה זה בדיוק
א. אני צריך טיפול טוב שיעבור
ב. לדעת איך אני מתקדם מפה ואיך אני יוצא מזה
ג. אישור לעבודה כי שאני בלחץ ושם יש לי המון התקפי חרדה ויש שם הרבה אנשים
הבעיה שאני רק מתחיל בזה למרות שזה קרה לי בעבר והייתי בבית חולים אבל אחרי חודשיים זה נעלם
אני לא יוצא הרבה מהבית אני נמצא בחדר
בבית אין לי כלום שזה מוזר כי אם אני יוצא לדוגמא לאוטובוס תוך דקה מתחילה לי עוד דפיקת לב מפחידה ואני חייב לשבת זה מפחיד כי פעם הלב שלי דפק המון וחזק והתעלפתי בקופת חולים לציין שא.ק.ג תקין אקו לב תקין בלוטת תריס תקין בדיקות דם תקינות חוץ ממחלה כרונית של חוסר קרישת דם
אשמח להדרכה ולמי אני יכול לפנות אני גר בפ"ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה בעיקר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011יש לפנות לפסיכיאטר המטפל ב CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי, שילוב תרופות ו CBT יהווה את הפיתרון הטוב ביותר.
לפרטים אודות CBT אתה מוזמן לבדוק באתר שלי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בוולבוטרין XR במינון כפולזיו15/04/2011
שלום,
הפסיכיאטר שלי רשם לי וולבוטרין והנחה אותי לקחת בהתחלה 150 מ"ג ולעלות בהמשך ל300 מ"ג.
הכדורים הם בגרסאת XR, ורציתי לדעת האם בגרסאת שחרור זו נטילת שני כדורי 150 מ"ג יחד זהה לנטילת כדור אחד של 300 מ"ג או שאני צריך להשיג מרשם נפרד ל300.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בוולבוטרין XR במינון כפול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011XR - חלוקה איטית במהלך היום , המינון והריכוז מתחלקים.
כדור במינון גבוה , שחרור מהיר ולא מושהה מוביל לעליית הריכוז באופן מיידי ולא חלוקה איטית, כך גם הריכוז בדם, לכן התשובה שיש הבדלים, ככלל אצבע, תמיד עדיף שיחרור מושהה ואיטי, פחות תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזהרו מהפסיכיאטר הנרי שורקורבן14/04/2011
הרופא הנרי שור הוא מטפל לא אנושי, לא מקצועי, רמאי ותאב בצע.
הוא קיבל אותי בקליניקה פרטית לפגישת יעוץ ולא רק שלא עזר לי אלא אפילו הזיק לי בגלל היחס המזלזל והמשפיל המובהק שהפגין כלפי ודרש ממני לשלם סכום יותר גבוה של כסף על הפגישה איתו מהסכום שנאמר לי בטלפון ככה שיצאתי ממנו מרומה ופגוע.
ניסיתי לברר אם קיימים עוד מטופלים שנפגעו ממנו והסתבר שקיימים עוד אנשים שנפגעו ממנו בדיוק כמוני ואני מרגיש שאני מחוייב להזהיר מפניו אנשים אחרים ששייכים לאוכלוסיית פגועי הנפש שהיא אוכלוסייה פגיעה ורגישה כל כך כדי שהוא לא יפגע בקורבנות נוספים. תשמרו על עצמכם אנשים יקרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלו מילותיו של דר.שור תחת מעקב כפוי
יוסי פרלשטיין01/11/2011סיפור חיי הינו רבדים על גבי רבדים אשר חוט שני אחד מקשר בבינהם: בוגדנוןתה של מדינת ישראל באוכלוסיות המסומנות כמנוולות, מננונות ובעייתיות, אותם בני אדם שספרטה הכשרה בקושי סובלת אותן וילידהן אמורים לספוג עינויים רפואיים והתעללות חברתית, גם מצד גופי השלטון לל משך חיינו כי אי אפשר היה לזרוק אותנו מן הסלע- במיוחד צורב החוט כאשר מדובר בעצב הפתוח של הסכם השילומים אשר חייב את המדינה במחוייבות למי שרק היא נותרה לנו, לילדים בימים ההם רצפה, בסיס וגג לקיומנו. דר. הנרי שור קידמני בפתח הכינוס השני של ועדת המעקב הכפוי- לסבר את אזניכם מדובר באלימות משפחתית איומה שפרצה מן הכתובת שהיתה על קיר נישואי הורי ןעשר שנות מחזות איומים, מילוליים ופיזיים של שני אנשים שהגירו את הכעס שהצטבר באופן שאיבדו צלם אנוש- הכל מול אדם שלא השתחרר חזרה לבית אוהב אלא לקיום זר, חדש ומפתיע: לראשונה בלי הורים, מול ציבור מטושטש דעת, הדור שידע את יוסף כבר לא רצה לדעתני מחשש לשלומם הטוב- מקרטע מול עולם לא מוכר - בדיוק מה שישראל קבלה כסף גרמני למנוע טרגדיות לאור מזכר הפסיכולוגים אריך פרום ויאן בסטיאנס 1946, הרבה לפני הסכם השילומים שחזו את הדור שיבוא לעולם- מה שהיה לדר. חובב תרבות פולין וחונך מחר תערוכה בגלריה העירונית בבת-ים, המתגנדרת בציטוט משל ואן גוך- לפנות אל נפש נרעשתבזחיחות חגה על כסא מנהלים היה" האם אתה- כלוןמר אני. י.פ.- חושב שאתה היום יותר שפוי מאשר לפני שבועיים" אולם הועדת המעקב געה בצחוק ניחר, עגלי מרבק ופרות בשן, חזירי תת-אדם הרעידו את קירות חדר מרפאת החוץ בעליצות שיכורים מזוויעה בעוד דר. הנרי השור חג בחיוך קטנטן על כסא. בדרן הגילדה, סטנד אפ קומדי פסיכיאטרי. ארור יהיה, ארורים כל הטרמיטים והדבורים מרעיו והיונקים משדי דעתו. יהיו ימיו חומץ ולילותיו לענה. יחיה עד מאה ושישים ותדע ארץ ומלואה וכל באי תבל שיש להם עניין בשיטור פסיכיאטרי וברצח אופי וציד אדם פסיכיאטרי מיהו האיש הפולני יהודי התרבותי הזה- שערה לא תופל מראשו- אתם שאו את אנחתי מולו והודיעו בעולם כולו.
הנני ידוע לשלוןשה מרכזים נשיאותיים אמריקאיים, גורמי זכויות אדם באירופה ובאמיקה, סופרים, אמנים, משוררים, גופי תקשורת, אנשי ונשות דת וניצולי הפשע נגד האנושות אשר הפסיכיאטריה מבצעת כמי שקרובה ביותר לסבל הנפשי, כביכול מצויידת בידע ובתקציבים- בוגדת, אונסת ורוצחת אותנו, חבל תליה לקיומנו החתוםבנוראיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנרי שור הוא רופא עם הפרעת אישיות
קורבן נוסף16/10/2012הנרי שור הוא רופא עם הפרעת אישיות אנטיסוציאלית (הפרעת אישיות שהייתה אצל היטלר)-
הוא מזלזל, משקר, מתאכזר למטופלים כשהם אומרים משהו שלא נראה לו, צר אופקים וחסר אמפתיה. תיזהרו ממנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה איך נתנו להנרי שור הזה
קורבן נוסף02/11/2012להיות מנהל מרפאה!
הוא טיפוס פאתטי ודוחה ביותר- גמד עם כרס וכשהוא מדבר הוא מדבר כמו איזה אוטיסט ובנוסף להכל מרשה לעצמו להתנשא ולהשפיל מטופלים
פשוט טיפוס מגעיל ברמות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הנרי שור גרם לנו להרס המשפחה
דנה12/12/2012בני החייל נשלח אליו לחוות דעת והפסכיטר הנ"ל כתב עליו חוות דעת גרועה וחמורה שגרמה לשיחרורו המיידי מהצבא ולהרס המשפחה כולה. לידיעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנרי שור נרדם בזמן הטיפולים
מטופל של שור28/12/2013הייתי מגיע אל הווילה שלו בסביון. הוא היה גובה 600 שקלים לשעה, וכעבור עשר דקות מתחילת הטיפול העיינים שלו היו נעצמות. הייתי מעיר לו ושואל מדוע הוא ישן, והא היה מכחיש בכל פעם ואומר שהוא שומע אותי. בסופו של דבר עזבתי אותו, והוא נעלב ואמר שאני "טורק את הדלת בפניו"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרון13/04/2011
אדם מובטל בוגר שמסרב לעבוד, לא מוכן להוציא כספים, יושב כל היום מול הטלוויזיה והמחשב ומדי פעם מעליב ומציק למשפחתו, מהם הגורמים לכך? מהי דרך הטיפול?
כשאומרים לו משהו כמו לדוגמא "למה אתה לא רוצה לעבוד? או למה אתה לא רוצה לצאת לטייל איתנו בשבת?" הוא מתחיל להעליב ולפגוע.
האם יש דרך לטפל בו? ומה גורם לכך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011שאלה כללית מדי, התשובה טיפול פסיכולוגי מסודר ואלי שילוב תרופות.
יש צורך להמליץ : לא להשתמש בסמים או אלכוהול ( יכולים לגרום למצב ואו להחמיר) וכן לנסות ללהשתמש בשיטת המקל והגזר על מנת לשנות את דרכי ההתנהגות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיפרקסהליאור13/04/2011
ב"ה
שלום!לפי ניסיונכם הקליני, באבחנה של סכיזופרניה, בזמן רמיסיה ניתן לקבל זיפרקסה במינון של 5 מ"ג? תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפרקסה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011אכן אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במינון ציפראלקסאיה13/04/2011
שלום,
מזה כמה שנים אני לוקחת ציפרלקס לצורך טיפול בדיכאון וחרדה.
לאחרונה התחלתי להרגיש טוב יותר, כי במקביל אני הולכת לטיפול פסיכולוגי, והחלטתי על דעת עצמי לרדת במינון. בהתחלה ירדתי מכדור כל יום לכדור שלםיום אחג, וחצי כדור ביום למחרת.
לאחר כחודשיים התחלתי לקחת כדור אחד כל יומיים. (כלומר, יום כן יום לא)
האם עדיף לקחת חצי כדור בכל יום או שאפשר להמשיך עם כדור אחד לכל יומיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במינון ציפראלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011אכן עדיף להוריד מינון באופן יומי ללא דילוגים, חשוב להפסיק את הטיפול תחת מעקב רופא לשם ביקורת והדרכה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריה במינון בציפראלקס
איה18/04/2011המון תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- seroquel xr 300אתי13/04/2011
האם לאחר נטילת הכדור במשך שלושה שבועותניתן להוריד את המינון לחצי כדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר seroquel xr 300 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור13/04/2011למה להוריד ? לא ברור הראציונל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)