מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולות והזיותפלוני31/10/2010
שלום אני בן 30 מטופל ברספרדל קונסטה 3 שנים
מאז האשפוז ב2008 התחלתי לראות הזיות ולשמוע קולות
אני אף פעם לא יחסתי לזה לחשיבות , אבל לפני כמה ימים ראיתי משהו
וזה די מטריד אותי כל הבטחון העצמי שלי ירד
אני לא יודע מה אני עושה כאן יש לי תור לרופאה שלי
אני פשוט חושב .
יש משהו שתוכלו ליעץ לי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולות והזיות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור01/11/2010שלום רב !
ייתכן והגיע הזמן לאיזון תרופתי, שינוי מינון או תוספת, אני מאמין שזה מה שהרופאה המטפלת תנסה לברר ולעשות.
בו בזמן , באופן כללי ( לא מתכוון אליך ספיצפית) שיש החמרה במצב הנפשי , מומלץ להימנע מסמים, אלכוהול וכן הגזמה בשתיית קפה, על מנת להפחית ככל שניתן את הסימנים והחרדה הנלווים..
באם המצב מחמיר מאוד ואתה חש שאתה לא יכול להתגבר על הסבל יותר או שיש בנוסף מחשבות מסוכנות, מומלץ לפנות לחדר מיון בהקדם.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס והזעהיעל31/10/2010
שלום
אני בת 29.5.
לפני כשנתיים וחצי התחלתי ליטול ציפרלקס לטיפול בחרדות.
לאחר כשנה החלו להופיע הזעות לילה חמרות שהקשו עליי מאוד לישון באופן רצוף. תחילה לא קישרתי אך לאחר בדיקות אצל מספר רופאים מתחומים שונים הגיעו למסקנה כי ההזעות נגרמות כתופעת לוואי של הכדור. עם הזמן גם במהלך היום התחלתי להרגיש שחם לי מעבר לרגיל והזעתי (זה היה בשיא החורף). הפסקתי ליטול ציפרלקס ועברתי לטיפול הומאופתי בהיפריקום ודיקור סיני שעזרו לי מאוד. אחרי חצי שנה של טיפול החרדות חזרו בעקבות טיסה (סובלת מפחד טיסות) ונאלצתי לחזור וליטול את הכדור (הפעם את הגירסא של טבע). בחודשים האחרונים הכל היה בסדר, חזרתי לעצמי והחרדות ירדו. אך בשבוע האחרון חזרו ההזעות, אני שוב לא ישנה בלילות כמו שצריך ואני מוצאת את עצמי אובדת עצות - האם להפסיק ליטול את הכדור ואם כן אני מאוד חוששת שהחרדות יחזרו.
מה גם שאני מתחנת בעוד כחודשיים ורוצה לעבור את התקופה הזאת בנועם ללא התקפי חרדה.
הפסיכיאטרית שלי בחופשה בחול ואין לי עם מי להתייעץ בנושא.
אשמח לקבל עצה.
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס והזעה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום יעל !
זיעה אכן תופעת לוואי מטיפול נוגד דיכאון מקבוצת SSRI .
שכיחות התופעה בין 9 ל 18% .
קיימים מספר טיפולים כנגד ההזעות, מכוון למערכת האנטי היסטמינית ואנטי כולינרגית, כגון: cyproheptadine בנזוטרופין ועוד.
דיוויחים בודדים ששינוי לטיפול בפרוזאק ( SSRI ) או MIRO ( מנגנון אחר) יכול להטיב .
להפסיק ציפרלקס לא מומלץ בזמן שהרופא המטפל לא נימצא, בגלל הסכנה להחמרה משמעותית בחרדה.
בברכה !
דר' יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובה....אמיל31/10/2010
האם הומוסקסואליות היא תכונה תורשתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התשובה.... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום אמיל !
יש חילוקי דעות בנדון.
יש הסוברים שקיים קשר גנטי .
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאל ומירובר31/10/2010
נטלתי מירו (חצי שנה בערך), אבל כרגע אני מסיימת אותו (עקב זה שהוא אינו עוזר לי), באופן כזה - רבע כדור, יום כן, יום לא וזאת אחרי ירידה במינון מ - 30 מ"ג ל - 15 ל - 7.5 כל שבוע. ועכשיו, יום כן, יום לא במינון של 7.5 מ"ג.
נשאר לי עוד כמה ימים לסיום המירו, אבל אני כבר חשה בדיכאון רב, האם אני יכולה לקחת את המודאל ביחד עם המירו? או שאסור?
אודה לכם מאוד על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאל ומירו - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום בר !
יש פרטים רבים שצריך לברר לפני שינוי הטיפול.
מומלץ להיצמד להמלצת הרופא המטפל.
בברכה !
דר' יונתן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של וולבוטרין...?!איתן31/10/2010
שלום רב,
האם תופעת הלוואי של וולבוטרין;העצירות,חייבת להיגרם לכל מטופל - במידה וכן;האם תופעה זו חולפת עם הסתגלות הגוף לתרופה;כמה זמן לוקחת תקופת ההסתגלות לתרופה?,או שזה אינדיבידואלי.
בתודה רבה מאוד מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של וולבוטרין...?! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום איתן !
אכן תופעות לוואי בדר'כ תלויות בזמן וכן מאוד אינדבידואלי.
מומלץ לדווח על כל שינוי לרופא המטפל על מנת שיוכל לנטר ולהשוות.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחוק בלתי רצויד.פ.30/10/2010
אבקש לעזור לי אם בעיית צחוק בלתי רצוי שניגרם עקב מחשבות ובנוסף הוא יכול להתחלף ב זיכרונות עם כעס. בנוף אני סובל מבעיות זיכרון וחוסר ריכוז.
את טיפול תרופתי אני לא מעוניין לקבל עקב תופעות לוואי. אבקש להמליץ על תוספות מזון.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחוק בלתי רצוי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום רב !
ראשית יש צורך באבחון מסודר ולדעת מה הבעיה.
לא בטוח שתוספי מזון יהוו פיתרון מספק.
מומלץ : פניה לרופא משפחה , בירור המצב הגופני ( בדיקות דם, הדמייה וכו'')
ולאחר מכן להתקדם לפי התרשמות הרופא להמשך בדיקות ובירורים.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בציפרלקס בהפרעות קשבאיריס30/10/2010
שלום רב,
נאמר לי כי ציפרלקס "מנקה" גן הגורם להפרעת קשב וגורם לכך
שלא תהיה חסימה של הפרשת סרוטונין.
האם נכון הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בציפרלקס בהפרעות קשב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום איריס !
הבעיה המרכזית בהפרעת קשב וריכוז קשורה לדופאמין.
ציפרלקס עובד במנגנון סרוטונין ויעיל כאשר יש הפרעה נלוות של חרדה ודיכאון.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות ניראה שאני בדיכאוןאיילי30/10/2010
שלום בת 3אחרי לידה של תאומים לערי איבדתי את בני שבועיים אחרי שנולד ולאחר מכ שהיינו בביהח עם הבת במשך חודשיים המצב הביא אותי לקריסה .....קשה לי מאוד ועד עכשיו התנתקתי מכולם כולל חברים ומשפחה .אני מדברת רק עם בעלי היקר...
לפני שבוע הייתי במעקב עם הילדה ושאלו אם הייתי רוצה לדבר עם פסיכולוגית נענתי שכן...
הייתי בשיחה ולא הרגשתי שום שינוי רק בכיתי האם זה מה שעושים רק מדברים ומספרים ואין שום כיווון עצות כלים להתמודד משהו????יש לי בעייה לגבי כדורים וכו אני אנטי ...
מה אפשר לעשות להקל על מצבי שלא יתדרדר בכל זאת יש לי ילדה לגדל....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות ניראה שאני בדיכאון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום איילי !
לפי התיאור שלך , הרושם שאת זקוקה להתערבות מיקצועית, פסיכיאטר.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וטילת סרנדה ותחושת סחרחורתרוית30/10/2010
שלום רב,
בת 35 נוטלת סרנדה 100 מ"ג 5 חודשים. יש שיפור במצב החרדות אך עדין תחושה של סחרחורת, מתח , חום פנימי , בלבול.
האם להמתין עוד זמן? האם כדאי להעלות מינון, אם כן כיצד?
האם ייתכן שסוג הכדור לא מתאים?
תודה,
רווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרנדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום רוית !
על פי התלונות שאת מתארת יש לשלול בעיה גופנית ראשית.
לגבי סרנדה, יש אפשרות לעלות ולמצות את הטיפול.
מומלץ התיעצות עם רופא מטפל בנ''ל.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב נפשי והשמנהאורן29/10/2010
שלום,
האם דיכאון וסטרס שנמשכים לאורך תקופות ארוכות יכולים לגרום לעליה קיצונית במשקל גם ללא עליה בתאבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב נפשי והשמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום אבי !
תיאורתית כן, יש סוגים שונים של דיכאון, יש כאלו המתאפיינים בתיאבון מוגבר .
במצב שיש פחות כח לפעילות גופנית וכן מורידים את הפעילות הגופנית הרגילה, סביר להניח שיהיה עליה במשקל.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסיטל וריכוזסטודנט29/10/2010
אני סטודנט שעומד לפני מבחן חשוב בעוד כשבוע,הפסיכיאטרית המליצה לי על נטילת רסיטל כטיפול לחרדות,האם כדאי להמתין לאחר המבחן וליטול את זה?כיוון שאני מפחד שזה יפגע לי בריכוז ויגרום לטשטוש ...
האם חרדה יכולה לגרום גם לעייפות קשה ורצון לישון במהלך היום ללא הסבר רפואי וקושי ביכולת לתפקד ביום יום?(חווה בעיקר חרדות על בסיס כלכלי,ועתידי המקצועי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל וריכוז - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010לסטודנט שלום !
אכן חרדה יכולה להוביל לעייפות ופגיעה בחשיבה והתיפקוד.
מומלץ להיצמד להמלצת הפסיכיאטרית , אתה יכול להרוויח הרבה יותר מאשר להיות ללא טיפול.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שלי - עזרהשירי29/10/2010
ד"ר שלום וברכה,
אמא שלי בת 72. אשה שכל היום מתעסקת במיסטיקה וכישופים, מחטטת בפחי זבל כדי להוציא משם דברים שכביכול יש להם 'משמעות מיסטית' וכו, ובנוסף מאמינה כי ניחנה ביכולת טלפתיה אל נשיאים וראשי ממשלות למיניהם, איתם היא כביכול מתקשרת ו'מפעילה' אותם לכלל מעשים חשובים. בקיצור, היא טוענת על עצמה שהיא 'שומרת עולם'; היא זאב בודד, לא מתקשרת לאף אחד, לא באה להלוויה של אבי ז"ל, מאמינה בכל מיני אמונות ביזריות (פעם אמרה לנכד שלה שהרוח של סבו - אבא שלי - נכנס בו כדיבוק), מספרים לי שאנשים ממש מפחדים ממנה וקוראים לה 'מכשפה', בעוד שלי ברור שהיא סובלת מאי-שפיות כלשהו. חשוב לציין שמאחר והמודעות שלה מלאה והיא עצמאית לחלוטין - אינה סובלת מנכות כלשהי - אין שום סיכוי להביאה לבירור פסיכיאטרי זה או אחר. ממה לדעתך היא סובלת? אשמח אפילו לקצה חוט.
אציין גם שלכאורה אינה סובלת מדיפרסיה, ומעולם לא היו ניסיונות התאבדות (ואף לא מחשבות על מוות).
גם ארצה לציין שאף אחד מאחיי הגדולים לא מברר לעומק ממה היא סובלת, לכן אני די מיואשת ואודה לך אם תייעץ לי...
תודה על התייחסותך,
רוזמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שלי - עזרה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010היי רוזי !
ללא בדיקה מסודרת ועל סמך התיאור שלך , כמובן שאנחנו בתחום הספקולציות בלבד ולא אבחנות מסודרות ומקצועיות.
עדין, אם התיאור התחיל באופן פתאומי , יש צורך לשלול בעיה אורגנית, בעיה במח, אם הכל תקין ואין הסבר רפואי לבעיה אורגנית, ייתכן ומדובר
VERY LATE ONSET SCHIZOPHRENIA
מומלץ להתחיל בכל מקרה בפניה לרופא משפחה , בדיקת הנושא הגופני - אורגני.( בדיקות דם ושתן, הדמייה מוחית, צילום חזה ועוד..)
יש ליבדוק את הנושא של יכולתה לחשוב ולתפקד מנטלית, ייתכן שזקוקה לאפוטרופוס מבית משפט.( לברר מול רופא משפחה או עו''ס)
לגבי התיאור אין ספק שחייבת מעקב וטיפול איש מיקצוע.
אפשר לערב גורמי רווחה בעירייה במקום מגוריך, עו''ס שתתרשם ממצבה ותעזור להחליט לגבי יכולתה להסתדר לבד, אולי זקוקה להשגחה ועוד...
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעונין לדעת ...אמיל29/10/2010
א. האם יש דבר כזה מזל [או שזה תלוי אך ורק במעשיו של אדם]
ב.שמעתי סיפורים רבים על מוות קליני ועל הפירוט של מה שרואים במילים אחרות שיש עולם הבא וזה מחזק איך שהוא את האמונה באלוהים אישי שנותן דין על מעשים
האם אתם בתור פסיכיאטרים על רקע ידיעתכם מאמינים במוות קליני מהסוג הזה?
ג.האם נוכחתם לסיפור כזה אמיתי אני פונה לצד המדעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעונין לדעת ... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום אמיל !
אני מאמין שהאמונות וכן פילוסופיה יכולים לעזור בפסיכיאטריה , במיוחד בטיפול בשיחות , פסיכותראפיה.
בשיטת הטיפול הקיומית ( Existentialism ) , בהחלט יש מקום לברר מול המטופל לגבי אמונותיו, מרכיבים למשמעות בחייו ועוד
לדוגמא : ויקטור פרנקל, לוגוטראפיה, בספרו "האדם מחפש משמעות" מספר על רב אשר שרד את השואה ומשפחתו ניספתה, כאשר זה התחתן בשנית סבל מאוד ולא הבין זאת, ויקטור פרנקל הסביר לו את המשמעות היהודית של העולם הבא ושיש סיכוי שיפגוש את ילדיו שם, מה שעזר לרב להתגבר על מצבו הקשה....
לגבי מוות קליני , מצב שבו אין פעילות לבבית, זה קורה הרבה ברפואה דחופה שמצילים אנשים ממוות קליני, כמובן שיש לנו הסבר מדעי אשר לפיו אנו נותנים את הטיפול הרפואי אשר מציל חיים.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..אשמח לעזרה.ניקול29/10/2010
אני נוטלת באופן קבוע חצי כדור מירו אחת ליום לפני השינה.
הפסיכיאטר רשם לי את זה מאחר והייתי בתת משקל, לא היה לי חשק לאכול וסבלתי מכאבי ראש מלחץ והיו לי בעיות שינה. הכדור מאוד עזר לי ואני מרגישה נהדר מכל בחינה.
אני רוצה להתחיל ליטול גלולות מאחר ואני במערכת יחסים ואני לא יכולה להשתמש בקונדום בגלל בעיות גניקולוגיות.
האם ישנו מצב שאם אתחיל לקחת גלולות ההשפעה של המירו תתבטל ושוב ארד במשקל??
או האם זה יכול לגרום לי לבעיות אחרות???
תודה רבה, וסוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום..אשמח לעזרה. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום ניקול !
לא אמורה להיות בעיה !
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהנ29/10/2010
אני לוקחת 5 ימים ציפרלקס חצי כדור נגד חרדות ודיכאון וחוסר חשק מוחלט ואני מרגישה יותר בדאון מה יהיה? האם התרופה תביא לי בסוף שמחה והרגשה טובה אומרים שציפרלךקס משפיע מהר אני מפחדת מהמצב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
נ30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/10/2010שלום נ.
ציפראלקס תרופה טובה שבד'כ עוזרת לרוב המשתמשים, לכן סביר להניח שתעזור גם לך.
תשתפי את הרופא המטפל בחששותיך ותנסי לקבל הסברים ספציפיים.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)