מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותדליה18/07/2010
1. האם בדיקת JAK2 משולמת ע"י קופות החולים?
2.האם מתייחסים למחלה מיאלופרולטיבית כמו למחלת סרטן בחברות הביטוח ובמס הכנסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
מעיין רוגל18/07/2010שלום גלי,
לשאלתך הראשונה תוכלי לקבל תשובה מלאה ומפורטת בפניה למרכז השירות של קופת החולים בה את מבוטחת.
ולגבי השאלה השניה, שוב, אני ממליצה תמיד לפנות לגופים הרלוונטיים עם השאלות. גופי ביטוח, קופות החולים ורשויות המיסוי השונות מחוייבות למסור מידע לפונים.
במידה ואת נתקלת בקשיים בפניה אליהם ומקבלת מידע חסר את מוזמנת לפנות אלינו שוב.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת אישור לתרופהיעלי17/07/2010
האם אפשרי חוקית ליטול תרופה שלא אושרה לשימוש בארץ ,אבל אושרה לשימוש במדינה
אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה off label
מעיין רוגל17/07/2010אם הרופא המטפל מחליט לתת תרופה שאינה רשומה בפנקס הרוקחים בארץ, הרופא המטפל צריך להוציא טופס בהתאם לסעיף 29 ג' לפקודת הרוקחים, תוך הסברה למטופל מה המשמעויות של קבלת הטיפול וחתימה של המטופל על הטופס אחרי שהבין את ההסבר.
הרופא המטפל שלך יוכל לתת לך פרטים נוספים על העניין.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיווח-טיפול משפחתיסוזן13/07/2010
שלום.אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל רציתי להתיעץ איתכם.
אני פניתי עם בני משפחתי לטיפול משפחתי בעיקר עקב בעיות שקשורות במצב הבריאותי שלי(מחלה כרונית) .במקביל הגתי תביעה לנכות כללית בביטוח לאומי.
הפחד שלי שהמטפלת תמסור מידע רגיש מבחינתי, לביטוח הלאומי וככה ימנעו ממני את הקצבה שמגיעה לי.המטפלת אומרת שלא אבל היא לא נתנה לי הבטחה על סודיות בכתב .
אני חוששת לדבר על נושאים מסוימים שחשובים לטיפול.מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסיון
מעיין רוגל13/07/2010שלום גילה,
אם אני מבינה נכון מדובר על טיפול פסיכולוגי?
בכל מקרה במערכות יחסים של מטפל-מטופל, עורך-דין לקוח וכו' יש חסיון על פי חוק למטופל. כלומר על פי חוק המטפל / פסיכולוג / רופא / עורך דין אינו יכול למסור מידע על המטופל, ולא ניתן לחייב אותו למסור מידע כזה. מסירת מידע של מטפל על מטופל הינה עבירה על החוק.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכול מקרה?
סוזן16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסיון מטפל מטופל
מעיין רוגל16/07/2010שלום רותם,
לא בכל מקרה, יש סייגים לחסיון מטפל מטופל, אני מציעה לך לפנות לאגודה לזכויות החולה כדי לקבל מידע מקצועי ומדוייק בנושא.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שירות ביקורי בית בלילה בירושלנעה12/07/2010
מדוע הופסק שירות ביקור בית של רופא בלילה בבירת הנצח ירושלים?
האם רק מי שמבטח עצמו בחברה פרטית זכאי היום לשירות הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור רופא
מעיין רוגל12/07/2010שלום נעה,
אני מציעה לך לבדוק את הנושא מול קופת החולים בה את מבוטחת כדי לדעת יותר על השירותים הניתנתים בסביבתך. לא אמור להיות הבדל בין השירותים הניתנים באזורים שונים בארץ על ידי אותה קופה.
אם זה המקרה ואכן בירושלים אין ביקור רופא בלילה בניגוד לערים אחרות (שוב, שירות של אותה קופה באותם תנאים), אנא חזרי לפורום ונמשיך משם. זה נשמע לי מאוד בעייתי.
תודה!
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם של רופא שפצע את בתי בטיפולחיה06/07/2010
מקרה שקרה בית חולים ,רופא טיפל בבתי ופצע אותה חתם בחותם לא שלו ,בית החולים מסרב לתת את פרטי הרופא ,מה עושים ,דרך אגב מצאתי את הרופא ושמו מיקי מיכאל כהן
מה עושים ?? איך נותנים להם לשלם את העבירות שהם עשו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם של רופא שפצע את בתי בטיפול
עו``ד בועז אלקלעי07/07/2010מה קרה לבתך כתוצאה מהטיפול הלקוי ?
אם מדובר בנזק רציני הייתי ממליץ לבחון תביעה כנגד בית החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חיה03/08/2010שלום
איך כול להיות שבית החולים לא נותן את פרטי הרופא ?
אפילו לא לזכויות החולה \
אני מוכנה לשלם כל סכום בכדי רק לקבל את שם הרופא
יש מצב שאת יכול לעשות את זה??
תן לי תשובה ואצלצל אלייך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד בועז אלקלעי04/08/2010בשאלתך הראשונה הסברת כי מצאת את שם הרופא. על כל פנים פרטיי מופיעים בראש הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ocd לאחר ארתרוסקופיה טיפולמיכאל06/07/2010
הגעתי לצבא עם פרופיל נמוך על כאבים בקרסול,ובמהלך השירות אבחנו אצלי OCD אך לא ממש נקטו באמצעים כל שהם בכדי לטפל בבעיה.
אחרי שנתיים של סבל מתמשך ומתגבר,ופגישות חוזרות אצל מומחי אורטופדיה בחר"פ הגעתי למומחה כף-רגל בבית חולים השרון שראה במצב כקשה והחליט לנתח.
הניתוח כמובן היה ארתרוסקופיה ולפי מה שהוא אמר הסחוס שלי היה מרוסק עם רסיסים שהוצאו וגם קדיחה באזור בשביל חידוש הסחוס(לפחות ככה ניראה לי)
אני כרגע בפיזיותרפיה והמצב משתפר,אני עדיין מוגבל בתנועה עם דריכה חלקית וכאבים לאחר 3 שבועות מהניתוח ופיזיותרפיה של שבועיים.
השאלה שלי היא מה הסיכויים שהבעיה שהייתה תעלם לגמרי,והאם זה אומר שאני אוכל לרוץ ולתפעל את הקרסול כמו אדם בריא ללא הגבלות.
עוד שאלה מכיוון שההחמרה בוצעה במסגרת הצבאית אמרו לי שאני אקבל פרופיל 24 ופסילת שרות עוד כחודש,האם יש דרך למנוע פסילת שרות במצב שלי?(עוד 6 חודשים אני משתחרר במילא)
אני גם מגיש תביעה למשרד הביטחון עקב החמרה בכדי לקבל החזרים על הטיפולים שכנראה ימשכו לאחר השיחרור,האם הם יאשרו לי אחוזי נכות בעתיד?(האם זה יהיה תלוי במצב?)או \הם יתנערו מכל אחריות מכיוון שהגעתי לצבא עם מצב מסוים בקרסול למרות שאובחן בצבא OCD וכמובן החמרה עד כדי ניתוח?
תודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ocd טיפול
מעיין רוגל06/07/2010שלום מיכאל,
הפורום הזה הוא פורום משפטי ולא פורום רפואי, כדי לברר על סיכויי ההחלמה אני מציעה לך לפנות לפורום של מומחה אורטופדיה (וכמובן שגם אז, רק רופא מטפל באמת יכול לתת פרוגנוזה).
לגבי מה משרד הביטחון יאשר או לא וכו', אין לי את הידע הנדרש כדי לתת לך תשטבה על השאלות. אני מציעה לך לברר את הנושא מול ביטוח לאומי.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לOCD
שרה13/12/2015בזמן הקרוב אני אמורה לעבור ניתוח השתלה עקב התפוררות של הסחוס בקרסול,
שאלתי למה עלי לצפות לאחר הניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בכליותשואל04/07/2010
שלום,
שמי איתי, השתחררתי לפני שנתיים מהצבא בשירות לוחם, לאחר השחרור פניתי לרופאים בשל כאבי גב, לאחר סדרת בדיקות לא נמצא דבר בגב אלא שאז התגלה שיש בעייה בכליות, כלייה אחת עם
8 אחוזי תפקוד ושהיא קטנה בהרבה מהשנייה, הפרופיל הרפואי שלי ירד עם המצאות הממצאים הללו, חלק מהרופאים מאמינים שזה משהו מולד אך יתכן שלא ושזה נגרם במהלך השנים.
רציתי לדעת מה זה אומר לגבי הזכויות שלי? מה מגיע לי? ואיך זה מתבטא?
תודה מראש,
איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בכליות
עו``ד בועז אלקלעי04/07/2010לא פשוט להשיב על שאלתך במסגרת פורום זה. יש לבחון את המסמכים הרפואיים ואף לקבל חוות דעת מומחה אשר תקבע האם המחלה יכולה להיחשב תוך וכדי השירות הצבאי שלך ואז יהיה לך זכות תביעה כנגד משרד הבטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומיאלגיהאתי01/07/2010
אני מעוניינת לדעת מהן הזכויות המגיעות לי לגבי הפיברומיאלגיה כי אני לא מסוגלת לעבוד ומרגישה כאבים בצורה מתמדת אשמח לקבל את ייעוצכם. בתןדה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד בועז אלקלעי04/07/2010צריך לבדוק כמה שנים עבדת ובאיזה אופן ואולי יש לך זכות להגיש תביעה לביטוח לאומי בגין מחלת מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אמירה30/06/2010
צהריים טובים, אבי בן 57 מובטל, חבר בקופת חולים , יש לו מושלם הוא חולה כרוני ברקע עבר מס' אירועים מוחיים , עם יתר לחץ דם ועוד..יש לו המון תרופות שהוא נוטל רציתי לדעת האם לא מגיע לו לקבל עליהם הנחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית
מעיין רוגל04/07/2010שלום לילך,
שאלתך מאוד כללית ומאוד קשה לי לענות עליה.
בגדול - כל אזרח מבוטח באחת מקופות החולים, ומתוקף כוח חוק ביטוח בריאות ממלכתי זכאי לקבל תרופות הכללות בסל התרופות, בהתאם לתנאים שרשומים בסל (סוג המחלה / מצב, גיל, תרופות בהתוויה הנכונה וכו') ובתנאי שנרשמו לו על ידי רופא מטפל. בעניין הזה אין שום הבדל בין מבוטח שהוא מובטל או מליונר, החוק מבוסס על תפיסה שוויונית של כלל האזרחים ללא הפליה כלשהי.
כל התרופות המותתות בסל התרופות ניתנות בהשתתפות עצמית של המבוטחים, (לעניין הזה יש חריגים בודדים, למשל חולי סרטן), גובה ההשתתפות העצמית נקבע על ידי קופות החולים בהתאם למגבלות שקובע משרד הבריאות. גם ההשתתפות העצמית היא קבועה.
קופות החולים יצרו את השב"נים, שירותי בריאות נוספים, או כמו שאנחנו מכירים אותם - ביטוחים משלימים - כללית מושלם, פלטינות, מכבי מגן זהב וכן הלאה. השב"נים ניתנים במסגרת קופות החולים אך הם למעשה ביטוחים פרטיים, שתנאי הפוליסה שלהם נקבעים על ידי קופת החולים, ולכן יש הבדל בין השב"נים השונים. כדי לדעת את התנאים שנותן השב"ן בו הוא מבוטח יש לפנות לקופת החולים ולבקש מידע.
מחיר התרופות שהוא משלם נקבע על ידי ההרכב של ההשתתפות העצמית ועל ידי התנאים של השב"נים, ובכך הוא זהה למחיר שישלם מבוטח אחר במצב זהה.
למצבים בריאותיים שונים ניתנות הקלות ותשלומים על ידי ביטוח לאומי ומס הכנסה, וכדי לקבל פרטים על כך אני מציעה לך לבדוק את הנושא מול ביטוח לאומי, או לקבל ייעוץ משותפי לניהול הפורום.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להוסיף לתשובה וגם לשאול..
סוזן13/07/2010יש למשל במכבי -קרר שעוזרת במקרים חריגים,יש עמותת חברים לרפואה שמחלקים תרופות...
אם אבל יש לכם עוד פתרונות גם אני ישמח לשמוע -כי כרגע המצב לא מושלם גם במקומות שהזכרתי אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירגונים נוספים
מעיין רוגל13/07/2010שלום גילה, אני לא לגמרי מבינה את השאלה שלך ואשמח אם תבהירי למה התכוונת.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב!מיטל30/06/2010
שלום רב!
אבא שלי בן ה 61 ,עבר לפני כשבוע דום לב זאת לאחר כשעה שחזר ממקום עבודתו מזה 10 שנים (עבודה פיזית).כשהגיע אמבולנס עשו לו החייאה ובבית החולים עבר 2 צינטורים.רציתי לדעת איך מתחילים את כל נושא התביעות בביטוח לאומי ובמקום העבודה,למי לפנות קודם ואילו טפסים למלא...אשמח לתשובה מהירה,תודה מראש, מיטל.\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום !
עו``ד בועז אלקלעי30/06/2010הנושא שהינך מציגה הינו מורכב ולא חד משמעי. העובדה כי אירוע הלבבי התרחש לאחר חזרתו מהעבודה לאו דווקא קושרת את האירוע לתאונת עבודה.
מניסיוני אני יכול לומר לך בבטחה כי קיימים מספר דרכי פעולה שיש לבחון אותן לדוגמא בחינת ביטוחים פרטיים של אביך.
על כל פנים יש צורך בהתייעצות מלאה עם עו"ד מומחה בתחום, לפני התחלת הפעולה בכדי למנוע "טעויות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם זכויותירויטל29/06/2010
שלום אספר את סיפורי בקצרה ילדתי ליפני חודשיים בניתוח קיסרי וכתוצאה מכך קיבלתי את החידק הטורף היתי בטיפול נימרץ והיום אני עדין מאושפזת בבית החולים במצב יציב עברתי כמה ניתוחים של סגירת בטן וגם לאחר שאשתחרר ההיה מוגבלת לתקופה ולא אוחל לעשות עבודות בית ואפילו לא להרים את ביתי התינוקת האם יש לי זכויות בביטוח לאומי לעזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות
עו``ד בועז אלקלעי29/06/2010ראשית את מקבלת מענק לידה ודמי לידה עבור הפסד שכרך בתקופה שבה הינך אמורה להיות בחופשת לידה.
אם אי הכושר יימשך הינך יכולה לפנות בתביעה לנכות .
יתכן וקיימת לך עילת תביעה ברשלנות רפואית כנגד בית החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנייה למיוןחני27/06/2010
אשמח לדעת מה הנהלים לדבי פניה למיון והזמנת אמבולנס. הבנתי שיש מקרים שבהם לא גובים על כך תשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה למיון
מעיין רוגל27/06/2010באתר האגודה לזכויות החולה תוכלי למצוא פירוט מלא של נהל פניה למיון, ומתי יש פטור מתשלום.
תיכנסי לאתר האגודה, בדף הראשי הקישי על FAQ, ושם על נהלי תשלום בגין ביקור במיון.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור תרופהאחד19/06/2010
שלום רב וערב טוב...
לפני 20 יום הרופא שלח בקשה לאישור תרופה שמצריכה אישור מיוחד
לפני כשבוע קראתי את חוזר סמנכ"ל של משרד הבריאות ורשום שם שחייבים לתת תשובה תוך ארבעה ימים אך לצערי עדיין לא קיבלתי תשובה ומצבי נהיה קשה יותר עקב אותו טיפול שעדיין לא קיבלתי
לפני שבועיים היתקשרתי אליהם ואמרו לי שתהיה תשובה אך זה לא קרה!
מה ניתן לעשות? ולמי ניתן לפנות?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור תרופה
מעיין רוגל20/06/2010שלום אחד,
דבר ראשון תעשה בירור נוסף אצל הרופא המטפל לראות איפה הדברים עומדים. אם העניין עדיין תקוע, אנא פנה אלי במייל למייל העמותה ואנסה לסייע לך כשיהיו בידי פרטי המקרה.
אנא ציין בכותרת המייל שזה עבורי.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונה בחדר מדרגות בבית משרדיםאחת17/06/2010
שלום רב
ביקרתי אצל רופא ובסיום הביקור נפלתי בחדר המדרגות בבניין המשרדים בו נמצאת הקליניקה שלו. כתוצאה מהניפלה אני סובלת משבר מבמספר מקומות בקרסול, פריקה ואמורה להנתח (כרגע בחופשה משום שיש נפיחות ולא ניתן לנתח)
נזק רב הסבה לי ועוד תסב לי התאונה. :סבל, אובדן ניידות זמני לפחות, אובדן פוטנציאלי של מקום עבודה (אני עובדת במקום עבודה חדש ועתה שלושה חודשים לפחות לא אוכל לעבוד. אין לדעת אם יישמר לי מקום העבודה.)
מה הם זכויותי? האם ניתן לתבוע את הבניין בו נפלתי? ממי אני מקבלת משכורת בינתיים? שכן אין לי מספיק ימי מחלה עדיין. מביטוח לאומי? ביטוח פרטי? (יש לנו מנורה אך איני בטוחה שיש שם מרכיז של אובדן כושר עבודה)
אנא עזרו לי לעשות סדר בבלגן!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונה
עו``ד בועז אלקלעי20/06/2010שלום רב,
אם הנפילה בחדר המדרגות נגרמה כתוצאה מליקוי כלשהו, מים על הרצפה, שמן וכויוצ"ב - יש לך עילת תביעה כנגד בעלי ומחזיקי הבניין.
לגבי ביטוח -גם אם יש לך ביטוח אובדן כושר עבודה, הרי שיש תקופת המתנה של 90 יום, משמע אין זכות פיצוי במהלך שלושת החודשים הראשונים.
ניתן להגיש תביעה לדמי תאונה בביטוח הלאומי - מדובר בפיצוי עבור 3 חודשים הפסדי שכר ולא עבור כל נזקך, אבל גם זה משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRIלאון11/06/2010
שלום לך
כבר פניתי אליכם בפורום בקשר MRI אם את זוכרת?
אז בסוף אשרו לי בדיקת MRI חלקית(ע"ש מותנית ולא אושרו ע"ש גבי וצווארי)
שלחתי קבילה למשרד בריאות,תגידי בקשה כמה זמן לוקח בירור בקבילה במשרד בריאות?אם הם יכולים ללחוץ על קופה ש הם יאשרו את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
לאון11/06/2010מעיין אם אני יכול בנוסב לקבילה למשרד הבריאות לפנות לוועדת בירורים עליונה?מה אתם ממליצים?תעזרו לי בבקשה
תודה
לאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmri
מעיין רוגל15/06/2010שלום,
מה הרופא שלך אומר לגבי הבדיקה שאישרו לך? האם הוא עדיין חושב שיש צורך בבדיקה האחרת? אם הוא ממליץ על הבדיקה האחרת - מדוע קופת חולים לא מאשרת אותה (כדאי לברר מולם מהי סיבת הדחייה)?
קבילה למשרד הבריאות יכולה לקחת זמן רב מאוד, אפילו במקרים דחופים. כדאי שתיקח את זה בחשבון.
לפנות לועדת בירורים זהו הליך מורכב ועלול להיות בעייתי. החלטה של הועדה היא כמו פסק בוררות ולא ניתן לערער עליו, כך שלמעשה אתה עלול להכשיל את עצמך בעניין.
אתה מוזמן לפנות לכאן אחרי שתברר מול הרופא שלך מה הוא אומר וממליץ.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)