פורום כאב - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באזור הצוואר
    שחר
    18/05/2008

שלום
    אני נמצא כמעט כשנה לאחר ניתוח אקרומיופלסטי בכתף, בעיית הכתף עברה אולם נשארתי עם כאב חזק באזור הצוואר, גם מקדימה קרוב לעצם הבריח וגם מאחור.
    עברתי טיפול פיזיטרפיה ששיחרר מאוד מבחינת תנועה אולם הכאב נשאר {מבחינת תנועה אני לא מוגבל}
    מה אפשרויות הטיפול, האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור? היכן יש מרפאת כאב באזור י-ם?
    והאם הטיפול יכול להתבצע דרך קופת החולים

בתודה, שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באזור הצוואר

הוספת תגובה

• כאב באזור הצוואר

ד``ר זאב קריסטל
    19/05/2008

שלום שחר
    הכאב יכול להגרם על ידי נזק לעצבים באזור הניתוח, מקור שרירי או על ידי דלקת בפרקי החוליות הצוואריות - האפשרות הראשונה נראית לי סבירה יותר. יש לטפל בבעיה זאת באמצעות טיפול תרופתי מתאים, במסגרת מרפאת כאב. יש לפנות לרופא המטפל לצורת הכוונה והפנייה למרפאת הכאב באזור מגורך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בלתי נשלטים
    הכואבת
    15/05/2008

יש לי סרטן שד דלקתי (1% בלבד מכלל מחלות הסרטן) בחודש אחרון התדרדרות יומית. הסרטן התפשט לאגן, לבית החזה וכעת גם לראות. יש לי קשיי נשימה. מים בראות שמוציאים ועוזר לימים ספורים.הנגעים הולכים וחונקים אותי בחגורת חנק. בית השחי התמלא. היד התנפחה וכואבת.
    אני על פרקוסט. נעזרת בהוספיס בית. אך הכאבים ביד ובחזה הנגוע אינם פוסקים.
    אני אדם שמאמין באיכות חיים יותר מאשר בהארכת חיים. רשומה ב"דיגניטאס" אך בשל ההתדרדרות המטורפת אני חוששת שהפסדתי את היכולת הפיסית שלי לטוס לשוויצריה וליגמור את הסיוט!
    מה עלי לקחת כדי להקל על עצמי ולהחזיר לי מעט כבוד עצמי.
    יש לי גם חשש שיש כבר גרורות במח. כל הזמן יש לי תחושה של מעין לחץ (כמו כובע) בשני מקומות וגם רצים"נמלים" לכיוון העין וסביבתה.
    לא בדקתי, כי לשם מה?
    כיצד אוכל להקל על כאבי היד המטורפים.
    בתודה
    זאת שהייתה בן אדם עוד לפני חדש!

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלתי נשלטים

הוספת תגובה

• כאבים בלתי נשלטים

ד''ר אברהם לזרי
    17/05/2008

שלום לך
    אכן סבלך גדול. אני סבור שעלייך להגיע בהקדם למרפאת כאב על מנת שיוכלו לאזן את הכאב שלך. קשה לי, על פי התיאור שלך, לייעץ לך באופן קונקרטי ומפורט על איזון ספציפי. במצבך מקובל לתת מינונים "טובים" של תרופות נרקוטיות (בבליעה דרך הפה או במדבקות מיוחדות המשחררות את החומר ישירות למחזור הדם באופן מתמשך). טיפולים אלה יינתנו לך במרפאת כאב. עלייך לקבוע תור דחוף במרפאה כזו, אני משוכנע שניתן לעזור לך בסבלך.
    כל טוב
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, בעיה כרונית קשה שלי
    אלה
    12/05/2008

שלום ד"ר
    אני בת 18. מזה כ4 שנים אני סובלת מכאבים חזקים בחזה, קשיי נשימה, לחץ באזור הזה, כאילו משהו לוחץ לי שם, ודופק מהיר. המצב החמיר בשנה האחרונה ואני כבר לא מתפקדת. בנוסף על כאבי החזה והדופק התחילו לי תופעות משונות כמו חולשות חזקות, סחרחורות, טשטוש, ועוד דברים מוזרים.
    עשיתי בדיקות: אקג, אקו, הולטר, ולא נמצא כלום. עשיתי גם בדיקות דם כלליות, CT ראש וEEG ולא מצאו כלום. אני במצב ממש קשה ולא מתפקדת. יש לך מושג ממה זה יכול להיות? או איך אפשר להתמודד עם זה יותר בקלות?כי זה גורם לי סבל נוראי, אני לא מתפקדת, לא יוצאת מהבית, קשה לי לדבר כי קשה לי לנשום, והחיים שלי הלכו לעזאזל כבר שנה שלמה.

אודה לך אם תענה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום, בעיה כרונית קשה שלי

הוספת תגובה

• בעייה כרונית קשה

ד''ר אברהם לזרי
    17/05/2008

שלום אלה
    מצבים רבים בהם הגוף יוצא מאיזון מתבטאים באופן הדומה לתסמונות כאב. אנו מכנים מצבים כוללניים (וכן- האנשים המטפלים בכאבים ברפואה הקרוייה קונבנציונאלית- מתייחסים למטופלים שלהם באופן הוליסטי!!!) מסוג זה שתיארת- מצבים תפקודיים בעלי סף נמוך. כלומר- בשל נטייה מוקדמת (גנטית אולי?) חשיפה חוזרת למצבי דחק חוזרים (מחלות חוזרות, כאבים חוזרים דוגמת כאב גב תחתון, לחצים נפשיים ועוד) מתפתחת תסמונת הכוללת:
    כאבים כרוניים- מפושטים,לרוב
    מצוקה נפשית כמו דכאון, עצבנות יתר, קושי בשינה, הפרעה בקשרים חברתיים
    ירידה תפקודית כוללת
    הטיפול במקרה כזה הנו כוללני. יש להגיע לטיפול באחת ממרפאות הכאב המתמחה בטיפול במצבים כאלה ושם הצוות הרב מקצועי יאחד "כוחות" ויוכל לסייע לך. רוב מרפאות הכאב הציבוריות מורכבות מצוותים רב מקצועיים. אני בטוח שתוכלי למצוא בקלות מרכז שיטפל בך.
    ושוב- קיימים פתרונות נכונים, מדעיים וטובים.
    רפואה שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בגיד
    מאיה
    11/05/2008

שלום, יש לי דלקת חריפה בגיד, אורתופד נתן לי כדורים וזה לא עוזר, הנושא מציק לי כבר חודשיים, הרופא אליו הלכתי לא התרגש במיוחד ואני ממש סובלת מכאבים, האם יש לכם אפשרות גם כן לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד

הוספת תגובה

• דלקת בגיד

ד''ר אברהם לזרי
    17/05/2008

שלום רב
    לדלקות בגידים קיימים פתרונות שונים. הטיפול מתבסס על הבנת תהליך הפגיעה, המיקום בגוף, הפגיעה התפקודית והכאב. יש לטפל בהקדם, שכן תהליך מסוג זה עלול להפוך לכרוני או עלול לגרום לנזק מבני בגיד (קרע חלקי או שלם). במרפאות כאב המטפלות בבבעיות מוסקולוסקלטאליות (שלד ושרירים) ניתן יהיה, באופן פשוט יחסית, לסייע לך.
    רפואה שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בכף ברגל
    כהן יוסף
    08/05/2008

אובחנתי לאחרונה כסובל מהיפוטרטאידיזם.האם יש קשר בין המחלה לבין כאבי בכפות הרגליים.הכאבים מתבטאים בהרגשה של דפיקות בכף הרגל.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בכף ברגל

הוספת תגובה

• כאב בכף הרגל

ד''ר אברהם לזרי
    10/05/2008

שלום רב
    לעיתים קרובות תופעות ראומטיות או דמויות מחלות ראומטיות מתרחשות במקביל (לא ברור אם הגורם זהה) עם מחלות בלוטת התירואיד. עליך לפנות לראומטולוג בכדי לשלול תופעה זו. במידה והייעוץ ישלול הקשר- תוכל לפנות למרפאת כאב ושם יוכלו לסייע בבירור סיבות אחרות ובהקלה על הכאבים בכף הרגל.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גב תחתון
    עינב
    07/05/2008

שלום רב,

רציתי לשאול לגבי כאב בגב התחתון, בכל פעם שאני עושה ספורט יש לי לאחר מכן כאבי גב תחתון, האם זה מעיד על בעיה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב תחתון

הוספת תגובה

• כאב גב תחתון

ד''ר אברהם לזרי
    10/05/2008

שלום רב
    פעילות ספורטיבית שאינה הישגית (לצורך תחרות) אמורה להתקיים במאמצים שאינם עצימים- כלומר מתחת לעומס המקסימאלי של מערכות השלד השרירים וסבולת לב-ריאה-שריר. לכן- בלתי סביר שפעילות גופנית סבירה תגרום לכאב. אני מניח שקיימת "בעייה" הקשוורה לגב התחתון שלך וכן לאופי הפעילות שאת עוסקת בה. אני מניח שייעוץ מסודר ומעמיק במסגרת מרפאת כאב המתמחה בסוג כזה של כאב ייתן בידיך כלים טובים יותר להבין את הגורמים ולהמשיך לעסוק בפעילות ספורטיבית נכונה, מיטיבה ובלתי מזיקה.
    רפואה שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בישבן והקרנה לרגל שמאל
    שאול
    04/05/2008

שלום,

ברכיבה מאומצת על אופניים לפני כחודשיים הרגשתי מתיחה של השריר בירך שמאל. הכאב לא עבר במשך שבועיים אך המשכתי פעילות ספורטיבית כרגיל. לאחר שבועיים הופיעו כאבים חזקים בצד האחורי של הירך עד לברך שמקורם בישבן. צילום גב תחתון ללא ממצאים. קיבלתי טיפול תרופתי (אטופן+פרוקסול) שלא עזר לאחר הפסקת לקיחת הכדורים. לפני שלושה שבועות איבדתי את התחושה בחלק השמאלי של כף רגל שמאל כולל שתי אצבעות שמאליות. ביקרתי כירופרקט ומעסה אך שום דבר עדיין לא עזר. מה לעשות?

תודה

שאול

הוספת תגובה

• כאב בישבן והקרנה לרגל שמאל

ד``ר זאב קריסטל
    04/05/2008

שלום שאול
    הכאב שאתה מרגיש מקורו בגרויי של עצב גדול העובר באיזור העכוז השמאלי. גרויי זה יכול להגרם על ידי שריר תפוש או נפיחות השריר (פיריפורמיס). ניתן לטפל על ידי הזרקה מקומית של חומר הרדמה מקומית + נוגד דלקת. אפשרות שניה היא פריצת דיסק מותני תחתון - יש לבצע צילום CT וכן בדיקת EMG לקבלת אבחנה ולטפל בהתאם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שאול
    04/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מפריצת דיסק
    מוריה
    01/05/2008

שלום רב, אני סובלת מכאבי גב תחתון כתוצאה משחיקה של הדיסק באיזור, איני רוצה לעבור ניתוח כיוון שעברתי כבר בעבר ובתופעה חזרה על עצמה, איזה טיפול נוסף יכול להקל על הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מפריצת דיסק

הוספת תגובה

• כאבים מפריצת דיסק

ד``ר זאב קריסטל
    02/05/2008

שלום מוריה
    לפי כל הניסיון הרפואי שהצטבר עד כה, כאבי גב ממקור דיסקאלי חולפים מעצמם וחוזרים לאחר כשנה עד שנתיים עם או בלי ניתוח. ניתוחי גב יכולים להסתבך ולגרום באחוז קטן מהמנותחים לנכות קשה. לכן אני ממליץ על טיפול שמרני המשלב פעילות גופנית מתאימה, תרגילי התעמלות תחת הדרכה, סידרה של הזרקות אפידוראליות של סטרואידים במסגרת מרפאת הכאב, טיפול תרופתי משכך כאב ובמידה ומדובר בנזק לשורש העיצבי - טיפולים מתקדמים יותר כמו גלי רדיו ו/או גרויי חשמלי של חוט השידרה אותו עושים כאמור בעיקר בחולים עם נזק עצבי בעקבות ניתוח גב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור יקר
    בן
    28/04/2008

אני סובל כבר כשנתיים מכאבים עזים בין העיניים, ללא ממצא חריג ב CT לא אובחן סינוסיטיס.

לאחרונה עברתי ניתוח ליישור מחיצה שם נכרת חלק גדול מהקונכיות(מיותר לציין שהניתוח לא עבר חלק והגעתי למצב בינוני ואבדתי המון דם) וכעת אני כבר כמעט חודש אחר הוצאת הטמפונים(בפעם ה -2), מרגיש שיש יותר מקום לנשימה, אך הכאבים שבעטים עברתי את טלאות הניתוח לא הוקלו אף במעט! ההרגשה היא שמשהו בנחיר הימני גורם למעין לחץ לא נורמלי ולכאבים. שמתי לב גם שבנחיר הזה בצד המחיצה יש נפיחות קלה.
    לפעמים יש רגעים שהכאב מוקל ואז אני שוב מרגיש איך הוא חוזר ונובע מהנחיר הימני וגורם לי לעשות עווית באף על מנת לשחרר איזה ואקום. כמו כן אני שומע ומרגיש ממש קולות של מעין פצפוץ(הקטנה או הגדלה של קונכיה ? )באף כשהכאב מוקל.
    הייתי אצל אאג שוב בביקורת לאחר הניתוח והוא טוען שהוא זוכר שהוא לא ראה ממצא חריג מדי שיכול לגרום לכאבים שהנני מתאר, כמו כן הוא טוען שהמצב באף די תקין אחר הניתוח ושלל סינוסיטיס.
    אני שונא להסתובב בין הרופאים אבל הכאבים ממש עזים ואני גם רואה מטושטש כשהם נוכחים רב היום.
    הא.א.ג הפנה אותי לנוירולוג לשם אלך אני חש שהכאבים מקורם באף.
    אני ממש מיואש וקשה לי לתפקד אשמח לכל פיסת עיצה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום דוקטור יקר

הוספת תגובה

• כאבים עזים בין העיניים

ד``ר זאב קריסטל
    01/05/2008

שלום רב
    נראה לי לפי תיאורך, שאין הרבה קשר בין מקור כאבי הפנים שלך לבין הניתוח שעברת. הכאב שאתה מתאר יכול להתאים לתיסמונת כאב כרוני ממקור עיצבי - נאוראלגיה. תסמונת זאת יכולה להתבטא בהבזקים של כאב חד אך גם בכאב מתמשך ומציק. הטיפול בתרופות כמו טגרטול עם או בלי נוגדי דיכאון. יש לפנות למרפאת כאב לקבלת טיפול מתאים ומעקב וכן למרפאה נוירוכירורגית לברור צורך הסיוע כירורגי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד המשך שאלה

בן
    01/05/2008

אני בן אדם אלרגי ואסמטי מאוד אך למרות זאת איני לוקח כדורים משאפים וממש לעיתים נדירות כדורי אלרגיה.. אני נגד תרופות והייתי משכונע(ועדיין משוכנע במידה מסויימת) שהכאב אכן קשור לאף. עם זאת דוק מכובד שכמותך האיר קצת את עיני לכן אשאלך זאת, אע"פ שהכאב כרוני, לפי נסיונך פרט להליכים שציינת יש דברים יותר יומיומיים בריאים שאתה ממליץ לעשות?

תודה רבה מראש דוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת EMG
    יעל
    28/04/2008

שלום,
    אני בת 32. פניתי לאורטופד עקב כאבים חזקים באזור הצוואר אשר מגבילים אותי בפעולות היומיום ואף מפריעים לי מאוד בשינה. הרופא אמר שישנו עיוות בצוואר ושלח אותי לצילום רנטגן (לא נמצא כלום) ולבדיקת EMG.

יש לי מס' שאלות:
    1. על מה יכולה להעיד הבדיקה?
    2. לפני כ- 10 שנים נפצעתי בתאונת דרכים והיה לי שבר ללא תזוזה בחוליה L5. מאז אני סובלת מכאבי גב בתקופות שונות. כאשר בשנים האחרונות הנושא החמיר. האם יש לכך קשר לבעיה שלי כרגע?
    3. הרופא נתן לי מרשם לאטופן ואסיבל. אני לוקחת מיקרופירין (אספירין) עקב צנתור לפני שנה בעורק הכליה. האם ישנה בעיה לקחת את הכדורים? הבנתי שישנה בעיה בנוגע לאטופן.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת EMG

הוספת תגובה

• בדיקת EMG

ד``ר זאב קריסטל
    01/05/2008

שלום יעל
    כאב ממושך בעורף עם הגבלה בתנועה והפרעות שינה יכול בהחלט להיות קשור לתאונת הדרכים שעברת. סימפטומים אילו נגרמים על ידי נזקים מרובים למבנים השונים של הצוואר הנגרמים בעת הטלת הראש קדימה ואחורה (תסמונת צליפת השוט). לרוב אין ממצאים בצילומי הדמייה וגם EMG לא ייתן שום דבר. מאחר ואין לתסמונת זו פתרון ניתוחי אין לך מה לחפש במסגרת הכירורגיה האורטופדית ועלייך לפנות לטיפול רב תחומי שיכלול מרפאת כאב, נוירולוגיה. פיזיוטרפיה ואמצעי הרפיה כמו ביו-פידבק כירופרקטיקה וכדומה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לרופא כירופרקטור . ה

חנה
    05/02/2010

הרופאים הכירופרקטורים הם המומחים הטובים ביותר לבעיות שאת מציגה. זה אף פעם לא משהו מזיק,לא משהו פולשני והם מומחים באיבחון והפנייה לתחום רפואי אחר אם צריך
    בארה"ב כל חברות ביטוח בריאות מכירות בתחום הזה כתחום ראשי

רק וודאי שמי שאת הולכת אליו הוא בעל תואר אקדמי DC זאת אומרת דוקטור לכירופרקטיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לרופא כירופרקטור . ה

חנה
    05/02/2010

הרופאים הכירופרקטורים הם המומחים הטובים ביותר לבעיות שאת מציגה. זה אף פעם לא משהו מזיק,לא משהו פולשני והם מומחים באיבחון והפנייה לתחום רפואי אחר אם צריך
    בארה"ב כל חברות ביטוח בריאות מכירות בתחום הזה כתחום ראשי

רק וודאי שמי שאת הולכת אליו הוא בעל תואר אקדמי DC זאת אומרת דוקטור לכירופרקטיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה למרפאת כאב
    נגה
    25/04/2008

שלום,
    ברצוני לדעת האם בכדי להגיע למרפאת כאב אני חייבת לקבל הפניה דרך רופא המשפחה שלי, או שיש גם דרכים אחרת?

ואיזו מרפאת כאב מומלצת ביותר באיזור חיפה? (וניתן להגיע אליה דרך קופ"ח כללית)

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    הפניה למרפאת כאב

הוספת תגובה

• הפניה למרפאת כאב

ד``ר זאב קריסטל
    01/05/2008

שלום רב
    הפנייה למרפאת הכאב ניתן לקבל בבתי החולים של שירותי בריאות כללית דרך זימון תורים.
    ברור שיש להביא הפניה מרופא משפחה, אורטופד. אונקולוג, נאורולוג או כל רופא אחד עם פירוט רפואי של הבעיה והרקע הרפואי הכללי של החולה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי תופת שבר במרפק
    אני
    23/04/2008

שלום ,
    שברתי את המרפק ואני מגובסת . אני סובלת מכאבי תופת ומשכך הכאבים (אופטלגין) מקל אבל לא כל כך עוזר . כיצד ניתן להקל על הכאב ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת שבר במרפק

הוספת תגובה

• כאבי תופת במרפק

ד''ר אברהם לזרי
    24/04/2008

שלום רב
    אני מודאג במקרה כגון זה. עליך לשוב לאורתופד ששם את הגבס לצורך הערכה האם השבר מקובע באופן נאות, האם יש לחץ על עצבים וכדומה.
    טיפול "רגיל" נגד כאבים אמור להקל אם הקיבוע נאות.
    רפואה שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצת דיסק
    אורלי
    23/04/2008

שלום, האם פשר לטפל בכאב כתוצאה מפריצת דיסק לל אניתוח?

לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק

ד''ר אברהם לזרי
    24/04/2008

שלום רב
    פריצת דיסק הנה תופעה נדירה, לשמחתנו. בפריצת דיסק- החלק הרך של הדיסק פורץ החוצה מבעד למעטפת הנוקשה שלו (שנקרעת תוך כדי התהליך). המצב דרמטי ומלווה גם בסימנים נוירולוגיים (שיתוק או חולשת שרירים, חסר שתחושה, אי שליטה על הסוגרים) וזאת בנוסף לכאבים.
    בדרך כלל מתרחש תהליך של בקיעת דיסק. החלק הרך בולט דרך המעטפת הנוקשה (שנותרת שלמה). אז יכול להיות לחץ על עצב, בדרך כלל, שוב לשמחתנו, ללא סימנים נוירולוגיים. הטיפול במקרה זה אינו ניתוח. יש להשתמש בתרופות נוגדות דלקת, פיסיותרפיה ותמיכות בזמן ישיבה ושכיבה. יש לברר מה הגורמים לבעייה וטפל בהם: חולשת שרירי הגב, משקל עודף ועוד. במקרה כזה הטיפול במרפאת כאב יכול לסייע בשיכוך ההתקף הנוכחי ובהתוויית דרך למניעת ההתקף הבא.
    ראי גם תשובתי בתחתית העמוד.
    רפואה שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים עזים לאחר דלקת ראות
    razi
    20/04/2008

שלום יש לי בעיה דחופה ואשמח אם תוכלו לעזור. יש לי כאבי טופת בילתי ניסבלים באוזניים!
    אני בשלבי ריפוי מדלקת ראות בשתי הראות עדיין מטופל באנטיביוטקה יש לי שעול קשה ואגרסיבי.
    הרופא אמר לי שכאבי האוזניים הם כתוצאה מהשרירים ו/או מע' האוזן כתוצאה מהשיעול האגרסיבי.
    אני עדיין מאוד מישתעל.
    אני לוקח משכחי כאבים (אופטלגין נוזלי) כול 4 שעות אבל הכאב לא חולף מה אני יכול לעשות בשביל להקל על הכאב הבילתי ניסבל.

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים

ד''ר אברהם לזרי
    23/04/2008

שלום רב
    נראה לי שהבעייה שהיצגת נמצאת בתחום המומחיות של אף אוזן גרון
    העברתי שאלתך לפורום המתאים
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    23/04/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=115 id=link]אף אוזן גרון[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• C.R.P.S בכף הרגל
    עומר
    16/04/2008

שלום ד"ר,
    אני בן 19 ולפני כשלושה חודשים נשברה לי הרגל. השבר התאחה לפני כמה שבועות ואני לא יכול לדרוך עליה בכלל.
    הרופא המומחה קבע שיש לי C.R.P.S והפנה אותי לקבלת טיפול במרפאת כאב. בנוסף יש לציין שהוא הביא לי אלרואל.
    מה בדיוק יהיה במרפאת כאב?
    האם הרגל תהיה מה שהיא הייתה פעם מתישהו?
    ומדוע הד"ר אומר שאם לא אדרוך על הרגל יהיה צורך בכריתה??
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    C.R.P.S בכף הרגל

הוספת תגובה

• **תיקון**

עומר
    16/04/2008

נשברה לי כף רגל שמאל במפרק ליספרנק.
    בנוסף עברתי טיפולים פיזיותרפים שלא עזרו כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• C.R.P.S בכף הרגל

ד``ר זאב קריסטל
    17/04/2008

שלום עומר
    תסמונת הכאב האיזורי הכרוני מקורה בנזק ו/או הפרעה בתפקוד העצבים ההיקפיים הדקים באיזור הפגוע. בהתאם ניתן לטפל במצב באמצעות תרופות נוירולוגיות כמו נוגדי פירכוסים ונוגדי דיכאון. כמו כן תרופות מיצבות ממשפחת הסטרואידים. זאת בשילוב עם חסמי עצב המאפשרים פעולות שיקום אינטנסיבי. בשלב הבא ניתן גם לטפל באמצעות גרויי חוט השדרה עם אלקטרודה אפידוראלית.
    על כל אלו תקבל הסבר מפואט יותר במסגרת ביקורך במרפאת הכאב. כריתת הרגל זו הגזמה ואל לך להתיחס אליה בשלב זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה