מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ל.ד עלה רמה בחודשים האחרוניםדור24/06/2010
שלום
48
ברקע
טריגליצרידים HDL נמוך אבני מרה ...סטרס כרוני
ל.ד עלה רמה בחודשים האחרונים ל 135/90
משקל עודף של כ 5 ק"ג ( 76 ק"ג)
האם נדרש טיפול בהקדם ...?
(ביצעתי בעבר הולטרים ללא ממצאים חריגים אך עם פיקים -פלוקטציות )
אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דור
ד``ר ויקטור פרחויקי25/06/2010כפי שאתה בעצמך אומר, לחץ הדם גבולי אך עדיין בגדר הנורמה.
אין הנחייה גורפת לטיפוך תרופתי.
אם תרד במשקל, תחפחית כמות המלח באוכל ותעשה מאמץ גופני מבוקר, לחץ הדם יירד ללר טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםלימור23/06/2010
ד"ר שלום
אני בת 36 בשנה האחרונה ביצעתי 3 הולטרים תקינים במהלך היום יש קפיצות של 150/95 וברובו המכריע 125/80 ובלילה תקין לחלוטין עפ הנורפולוג .
השאלה: האם זה נורמלי בזמן תנועה בבית כמו כלים הכנת אוכל וכו שלחץ הדם יהיה בסביבות ה 150 ובמנוחה 125 לערך??? אני פחות או יותר זוכרת מתי היו המדידות כשהייתי בעמידה ומתי בישיבה ועושה רושם שזה קופץ לערך 150 בעמידה ?. היו כמה 133, 142, 155,160, אציין שבאותו יום לא עשיתי יותר מדי ומאחר הצהריים די הייתי במנוחה ולכן כל המדידות היו תקינות לחלוטין.
האם יש צורך לעשות עם זה משהו??? האם זה מצביע על משהו?
דבר נוסף אני כרגע בהריון בתחילתו ומדדתי בישיבה 108/78 ואני מבינה שזה בסדר גמור ומפחיד אותי לחשוב כמה זה בעמידה???
אשמח אם תתייחס ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד``ר ויקטור פרחויקי23/06/2010בדרך כלל לחץ הדם בעמידה יותר גבוה מאשר בישיבה או שכיבה.
עליות של לחץ הדם בפחות מ- 40% מהמדידות עדיין נופל בגדר הנורמה.
לחץ הדם בהריון יורד כמו שאת רשמת.
נכון לעכשיו לא רואה צורך בשינוי בגישה שהמליצו הרופאם שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידות בלחץ הדםאמא22/06/2010
האם ירידה בלחץ הדם מורידה עמה רמת סטורציה?????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/06/2010ירידת לחץ דם קיצונית יכולה להוריד את סטורציית ההמוגלובין, בעיקר בגלל שמשפיעה במדידה ופחות על מנגנון החימצון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה ללחץ דםדנה21/06/2010
המון המון תודה.
במקרה של היצרות עורקי הכיליה איזה תרופה ללחץ דם עדיף לתת? חוסמי ביטא? חוסמי תעלות הסידן?חוסמי אנגיוטנסין וו? מה הכי פחות פוגע בכילייה?
בברכה, ושו המון תודה ,דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד``ר ויקטור פרחויקי21/06/2010בהיצרות חד צדדית יש מקום לטיפול במעכבי ACE או של אנגיוטנסיון. בדו צדדית יש הוראת נגד לתרופות הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה ללחץ דם.דנה21/06/2010
שלום
איזו תרופה להורדת לחץ דם עדיפה לחולי כליות: מעכבי ace כמו אנאלדקס או חוסמי ביתא כמו נורמיטן? בברכה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד``ר ויקטור פרחויקי21/06/2010תלוי מה הסיבה של האי ספיקת כליות. לרוב מקובל לתת מעכבי ה- ACE.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסילס
דימה23/06/2010האם רסילס שייכת למשפחת מעכבי ACE? והאם היא גורמת לשיעול ולסחרחורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימה
ד``ר ויקטור פרחויקי23/06/2010ה- RASILEZ- שמה של התרופה אליקירן איננה ACEI אלה מעכב של ה- RENIN. שיעול וסחרחורות אינן תופעות לוואי שכיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצה בלחץ דם-בת 54הלן21/06/2010
שלום לכם.
כל השנים לחץ הדם שלי היה נורמלי כשמדי פעם היו קפיצות קטנות בבדיקות פה ושם.
לפני כארבעה חודשים (אחרי תקופת מתוחה שעברתי)רצתי למכולת אחרי הקפה השלישי..וחזרתי הביתה ופתאום הרגשתי מוזר מאד.מדדתי לחץ דם והיה 154/106. נתקפתי חרדה(אני חרדתית בלי קשר) וצילצלתי למגן דויד אדום.הם אמרו שהם באים.החליטו לקחת אותי למיון.בדרך לחץ הדם עלה ל184 .במיון נעשו לי כל הבדיקות-לב,צילומי חזה/ראות,דם,עיניים ,והבדיקה המיוחדת לראות אם יש סימנים בדם לפעילות לא רגילה של הלב.הכל היה תקין.בינתיים לחץ הדם ירד.בסופו של יום שוחררתי עם המלצה לקחת אספירין וקרדילוק.
לא לקחתי אותם.במקום,התחלתי לקחת ציפרלקס....
מאז,אני בודקת כל הזמן את הלחץ דם והוא בסביבות 119/75(במנוחה).
איני לוקחת אף תרופה,אני לא שמנה בכלל אבל ללא כושר גופני.
מה יכול היה לגרום למדדים כאלה של לחץ דם והאם זה מראה על בעיה לבבית?
תודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלן
ד``ר ויקטור פרחויקי21/06/2010ע"פ הסיפור שלך היתה תגות חרדה עם עליית לחץ דם. אם תחת טיפול נגד דיכאון לחץ הדם תקין, אין כל צורך בטיפול של ל.ד. לגבי האספירין בהיותך בריאה השאלה קשורה למניעה ראשונית. ע"פ הספר מגיע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר לחץ דם וטיסות ארוכותאורית18/06/2010
בעלי סובל מיתר לחץ דם וממשקל עודף . הוא לוקח את התרופות הבאות:
קרדיליוק 5 מ"ג , RAMIPRIL וסיבקסון . אנו עומדים לנסוע שבוע הבא לסין בטיסה ישירה של 10 שעות . אני חוששת לבריאותו . האים כדאי שיטול אספרין לפני כן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ד``ר ויקטור פרחויקי19/06/2010לטיסה אין קשר עם לחץ הדם.
לגבי האספירין כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה אם יש מקום לטיפול ואיזה סטרטגיה ליזום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר למדידת לחץ דםזוריק16/06/2010
שלום,
השבוע רופא המשפחה שלי מדד לי את לחץ הדם במרפאה ולחץ הדם היה 90/140 בעוד שערב לפני מדדתי בבית והוא עמד על 85/130 (תוצאה שבדר"כ מתקבלת כל ערב) . האם זה תקין? ממה נובעים ההפרשים?
האם יש מכשיר ביתי שקרוב בתוצאותיו לאלו של המרפאה?
אם זה משנה - אני מקבל אקספורג' 5/160 מ"ג.
אודה לך על המלצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוריק
ד``ר ויקטור פרחויקי19/06/2010לחץ הדם משתנה מרגע לרגע תוך כדי גבולות מסוימים. ההבדלים שתיארת אינם גדולים, ומתקבלים על הדעת בין מדידות. פעם אחת כדאי לקחת את המכשיר שלך לבדוק אם יש הפרשים קבועים בין המכשירים אצל הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול ליתר לחץ דםדינה15/06/2010
שלום רב,
מה תופעות הלוואי(ולא רק המסוכנות שבהן) להפסקה מיידית של טריטייס קומפ 5מ"ג לאחר צריכה של שנתיים רצוף?האם מקובל להפסיק מיידית ואם לא -למה?
שאלה נוספת:
האם לחץ דם (לפי הולטר לאחר הפסקה של חודש בטיפול טריטייס) שבבוקר הוא בסביבות דופק 60 100/60 ובמהלך היום הוא לרוב 125/85 ודופק 72 כשבעת מאמץ בינוני מגיע ל 140/90 ודופק 130 מצריך טיפול?
הערכים לפני שנתיים היו גבוהים יותר וגם המשקל היה 10 ק"ג יותר. אין לי לאן לרדת יותר במשקל אחרת אחשד כאנורקטית .התחלתי רק לאחרונה לעסוק כמעט לראשונה בחיי בספורט.
האם בערכים הנ"ל אני יכולה לצאת להליכות של 6 קמ"ש פעם ביום למשך שעה?
האם ידוע לך\כם על תופעות פיסיות של לחץ בראש ותחושות נוספות בחלקן גובלות בחרדה שנובעות מהפסקה לא הדרגתית לאחר שימוש ממושך בכדור להורדת לחץ דם?
התשובה מאוד חשובה לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
פרופ` אליעזר קליינמן15/06/2010ניתן להפסיק את הכדור בבת אחת אם יש סיבה לכך כמו - לחצי דם נמוכים מדי.
לחצי הדם שלך לפי ההולטר תקינים לגמרי ולכן אין לך מגבלות מבחינה זו ובודאי שאין צורך בטיפול.
תופעות של כאבי ראש יכולות להיות גם בלחצי דם גבוהים וגם בנמוכים. אני מציע להסתפק בכדור פשוט לכאבי ראש לפי הצורך בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 83\112 לחץ דםעדי14/06/2010
שלום,אני בת 17 חצי, בעבר הייתי ספורטאית והלחץ דם שלי היה משהו כמו 69\171 ועכשיו הוא 83\112 זה ירידה משמעותית?זה בסדר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה
ד``ר ויקטור פרחויקי14/06/2010במדידת לחץ דם 171/69 הערך הסיסטולי הינו גבוה. ב- 112/83 עדיין נמצא בגדר הנורמה, אם כי הערך הדיאסטולי של 83 הינו גבולי לבחורה בת 17.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם גבוהיוסי13/06/2010
שלום,
מדדתי לחץ דם במכשיר ידני 75/220 האם זה יתכן?
ואם כן מה המשמעות של זה
בתודה מראש
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד``ר ויקטור פרחויקי13/06/2010בהחלט זאת מדידה אפשרית. לחץ הדם הסיסטולי מאוד גבוה. כדאי לחזור על המדידה ולבדוק את המכשיר במדידה עם מכשיר אחר. במידה ולחץ דם אכן גבוה יש להתיעץ עם הרופא שלך על מנת לבדוק מה האפשרויות שבהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להוריד מינוןאנונימוס12/06/2010
שלום,
אני בן 36, 4 חודשים אחרי ניתוח קיצור קיבה מסוג שרוול ירדתי 31 ק"ג וממשיך לרדת . סובל מיתר לחץ דם מגיל 16. בעבר טופלתי בטריטייס קומפ 5/25 ובקרדילוק 10 מ"ג. בעקבות הירידה במשקל, הספורט ושיפור המדדים הורדתי לפני כחודשיים את הטריטייס וכרגע אני רק על קרדילוק 10 מ"ג.
היום הרגשתי מספר פעמים סחרחורת בשינוי תנוחה ומדדתי לחץ דם 110/70 ודופק 45.אני רוצה להוריד את הקרדילוק :
1. אני מבין שצריך לרדת בהדרגה.האם ניתן לחצות את הכדור או שחייבים לקחת כדור 5 מ"ג
2. האם יכול להיות מצב שלא אצטרך כדורים בכלל? לפני מספר שנים אמרה לי פעם נפרולוגית שכנראה תמיד אצטרך אפילו מינון נמוך כי הלחץ דם שלי מגיל מאוד צעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד``ר ויקטור פרחויקי12/06/2010איך שאתה מספר את תולדות המחלה, יש סיכוי שלא תהיה זקוק לטיפול בעת הורדת המשקל. לא ציינת מאיזה גיל יש עודף משקל קשה.
יש אפשרות לחצות את הכדור ובהחלט יש לשקול להוריד את המינון או להפסיקו. ללא היסטוריה של מחלת לב אפשר להפסיק את הכדור, אבל כדאי להתיעץ עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ורציתי להוסיף
אנונימוס12/06/2010עודף המשקל היה מאז ומתמיד אבל הגיע לשיא השנה ולכן בחרתי בניתוח השרוול ( מציל חיים ממש). תמיד הצלחתי לרדת באמצעות דיאטות אבל אף פעם לא שמרתי על המשקל והעלתי עם ריבית . גם כשירדתי במשקל נשארתי עם נורמיטן 25 מ"ג ( אז זו הייתה התרופה היחידה שלקחתי והמינון הורד מ-100מ"ג דרך 50 ועד 25). הייתה תקופה שמיוזמתי לא לקחתי טיפול במשך כמה שנים והלחץ דם השתולל ואז אמרה לי הנפרולוגית שלדעתה תמיד אצטרך טיפול כי הלחץ דם הוא משפחתי מגיל צעיר התגלה כתגובה קיצונית למאמץ קל מאוד. תמיד תרופת הבחירה הייתה חוסמי בטא ובתקופות מסוימות הוסיפו לי תרופות ממשפחות אחרות. אין לי שום בעיה באיברי מטרה ( לב כליות עיניים).
אשמח לעצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד``ר ויקטור פרחויקי13/06/2010כאמור לא רואה סיבה לא לנסות להוריד את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית לחץ דם בלילהפרופ` אליעזר קליינמן10/06/2010
שלום לך
בשבוע האחרון יש לי בעיית לחץ דם בלילה ובערב שהוא עולה בשעות הלילה עד לרמה של 160/100 לעיתים קצת יותר
ובמשך היום הוא תקין כ 120/80
אני כבת 60 מטופלת בכדורים ללחץ דם ויש לי בעיה בלב חשוב לציין שזבשבוע שזה התחיל ממתי שהייתי שבוע בים המלח שבו עברת י מבריכת מלחים לג'קוזי לפחות 3-4 פעמים ביום
חשוב לציין שאני מקפידה על תזונה נכונה ( בים המלח קצת פחות ) ופעילות של כחצי שעה הליכה יום יום בערב
חשוב לציין שאני מרגישה מצויין ואם לא הייתי מודדת לא הייתי מודעת לבעיה
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לריסה שוסטר
ד``ר ויקטור פרחויקי10/06/2010כנראה אין כל קשר עם הבריכות.
יתכן שאכלת עם יותר מלח בעת השהות במלון.
אם התופעה תמשיך יש להניח כי יהיה מקום לשנות את הטיפול התרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם ובלוטת המגןדינה08/06/2010
האם יש קשר בין יתר לחץ דם ובלוטת מגן מוגדלת עם קישריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה
ד``ר ויקטור פרחויקי08/06/2010זפק (הגדלה של בלוטת התריס) איננה סיבה של לחץ דם גבוה. פעילות יתר או תת פעילות של הבלוטה יכולים לגרום או להחמיר יתר לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמירה07/06/2010
ערב טוב, אבי בן 57 אחרי מס' אירועים מוחיים בשנתיים האחרונות, סובל מיתר לחץ דם, נוטל את התרופות הבאות: אטאקנד, קסטראל, ליפיטור, וסודיפ, פלויקס, אספירין.. לאחרונה הוא נאלץ לעבור עקירה של 5 שיניים ע"ר דלקת..הוא הונחה ע"י רופא המשפחה 5 ימים לפני העקירות להפסיק אספירין, 3 ימים לפני זה להפסיק פלויקס, ולהתחיל זריקות קלקסאן 60 מ"ג , יום אחרי הטיפול לחזור לפלויקס ואספירין,ובנוסף זריקות קלקסאן ל-3 ימים ...אתמול התחיל לו באמצע הלילה שתן דמי ,קרישי דם בכמות גדולה הוא אושפז מחר יעבור סיטי שלפוחית שתן..והפסיקו לו נוגדי קרישה...האם זה לא מסוכן להפסיק? מה עושים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר ויקטור פרחויקי07/06/2010בהחלט קיים סיכון של אירוע חדש, אבל בעת דימום משמעותי קיימת הנחייה ברורה להפסיק לפחות באופן זמני כל תרופה המשפיעה על הקרישה עד בירור ושליטה של מקור הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)