מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשים גדולים בין הנמול לגבוההדליה03/12/2012
לחץ דם בערכים 142/66בשעות הערב, בבוקר יותר נמוך. ממה נובעים ההבדלים (גבוהים ?) בין הגבוה לנמוך, והיתכן שקיימת בעיה של אי ספיקה. בת 64 מציינת שאני נוטלת קרדליוק 10 ואזידוב 5 מודה מראש על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשים גדולים בין הנמול לגבוהה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן03/12/2012הפרשים כאלה קיימים בדר"כ כאשר הדופק נמוך וזה יכול להיות כתוצאה מהטיפול בקרדילוק. כדאי לנסות להוריד מינון הקרדילוק ואם יש צורך להוסיף ואזודיפ נוסף. התייעצי עם רופאך בענין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
דליה03/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה הפרטנסיביתחיה03/12/2012
בת 55 יתר לחץ דם במעקב, נוטלת אמאלו 5 מ"ג לפני השינה. כרגע לחץ הדם לא כל כך מאוזן 145/75 במנוחה . במסגרת בדיקת ארגומטריה הופסקה הבדיקה לאחר 2.5 דקות עקב תגובה הפרטנסיבית. הדופק היגיע ל-136 82% מדופק מרבי. לחץ הדם היה 240/60 עומס מרבי 4.6. mets . יש לציין שאני צועדת כל בוקר צעידה ברמה מאמץ בינונית במשך שעה , בלי להרגיש בכלום, בלי כאב או מאמץ מיוחד או קוצר נשימה וגם עולה במדרגות בלי קוצר נשימה. בבדיקת אקו לב במאמץ שהיה לפני שנה וחצי היה תקין לחלוטין וכתוב בו שאני בכושר טוב, גם הולטר שהתבצע לפני שנה היה תקין. כל בדיקות הדם תקינות.
השאלה- האם התופעה מסוכנת ? האם אני יכולה להמשיך לצעוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה הפרטנסיבית - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן03/12/2012יש מקום לאזן את הלחץ הגבוה בתוספת תרופתית קלה כמו תרופה משתנת. המשיכי בפעילות סדירה כפי שאת נוהגת. כושר גופני בהחלט שומר ואף מוריד את לחץ הדם. אם טרם עשית, כדאי לבקש הפניה לבדיקת ניטור לחץ דם ליממה ("הולטר לחץ דם") אף לפני נסיון לתוספת תרופתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי התגובה ההפרטנסיבית
חיה03/12/2012לגבי טיפול באיזון ערכי לחץ הדם במנוחה אתייעץ עם הרופא להוספת תרופה, אבל בינתיים האם הפעילות הגופנית של ההליכה במאמץ בינוני כל יום לא תגרום למצב מסוכן של לחץ דם גבוה למשך זמן ממושך? הרי בגלל זה הפסיקו לי את בדיקת הארגומטריה?
האם התגובה מסוכנת? הרי בגלל זה בדיקת המאמץ הופסקה לאחר זמן קצר 2.5 דקות כי לחץ הדם הסיסטולי עלה בקיצוניות ל-240 והדיאסטולי ירד ל- 60
. אני בזמן ההלכה בכלל לא הרגשתי בזה וגם בזמן הבדיקה מאוד הופתעתי. יש לציין שלאחר מנוחה קצרה של דקה לחץ הדם ירד ל170* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם דיסטואלי גבוהירון03/12/2012
שלום,
אני בעל לחץ דם תקין בד"כ 130/80, 120/80 . בחודשים האחרונים לחץ הדם הדיסטואלי עלה ל-90, לפעמים 93 או 94 כשהלחץ הסיסטולי תקין (120, 130). מה יכולה להיות המשמעות של זה, האם זה נחשב לגבוה? ואם כן,איך ניתן להוריד אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם דיסטואלי גבוה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי04/12/2012אכן לחץ דם דיאסטולי מעל 90 נחשב לגבוה.
עליך להבדק ע"י רופא המשפחה שיכוון אותך בדרכים של הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטקנט+שרון29/11/2012
האם אטקנט+ עם חומר משתן יכול לגרום לנזק לשלפוחית או לכליות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטקנט+ - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי04/12/2012בדרך כלל ה- ATACAND לא גורם לכל נזק לכליות או לכיס השתן.
להיפך, תרופות מקבוצה הזאת- ARB- ניתנות במטרה לשמור על הכליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטראלכס27/11/2012
שלום רב.קבלתי תוצאות הולטר:normal b.p. with pattern of wch
extreme dipper
בלילה רוב המדידות עם לחץ דם דיסטלי נמוך מ100
כשה הסתקלתי תוצאות לפי שעות-בשעות בוקר וצוהוריים 130-145 על 80-90-בערב זה יורד עד 115-120 על70.
בלילה מספרים נמוכים 90על 55-60
מה זה אומר?
תודה מראש
אלכס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/11/2012צריך להסתכל על כל הבדיקה אך ע"פ התיאור שלך התרשים בגדר הנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הזמן שבו הלחץ דם גבוה?זרי26/11/2012
מתי אמור לחץ הדם להיות מעל או מתחת לממוצע, כשבן אדם עייף או כשהוא ערני?
אפשר לשאול כך:
האם כשעייפים לחץ הדם עולה או יורד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הזמן שבו הלחץ דם גבוה? - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/11/2012אין קשר בין עייפות ללחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהבאפי26/11/2012
שלום אני בת 62 כל החיים שלי היה לי לחץ דם נמוך מאודדד 90על60 או 100על 70
לפני שבוע הרגשתי לחץ חזק בעורף הראש כאבי ראש סחרחורות וכאבי עיניים ניגשתי לרופא ולחץ הדם היה 140 והיום ירד ל130 הרופא אומר שזה לא גבוה השאלה שלי היא היות וכל החיים היה לי לחץ דם נמוך האם זה שיש לי עכשיו 130 לא נחשב גבוהה למרות שלחץ דם 130 לא נחשב גבוהה אצל אנשים רגילים אבל בגלל לחץ הדם הנמוך שהיה לי כל השנים אולי זה כן נחשב גבוהה ??? הם בודקים עכשיו שאולי יש לי מחלקת הנשיקה אבל יש לי לחץ מאוד חזר בערוף הראש שהולך ובא לסירוגים ברגע שיש לי לחץ כף שמאל שלי אני בקושי שוטלת באצבעות לי נראה שזה לחץ דם גובהה אשמח לקבל תשובה היות ואני ממש לא מריגשה טוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/11/2012בכל זאת לחץ הדם תקין וקשה לשייך את תלונותיך ללחץ הדם. ההפך בדרך כלל הנכון, בעת מחלות אלה או אחרות הגורמות לתסמינים שונים אפשר לצפות בעליות זהירות בלחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכנס שוב בבקשה
באפי28/11/2012נכון בסוף התברר שיש לי מחלקת הנשיקה וכנראה שהייתי בלחץ ולכן עלה לי לחץ הדם תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 63 מזה חודש וחצי לחץ דם לא מאוזןג'רי שרון24/11/2012
הנני סובל מיתר לחץ דם מזה 4 חודשים ,לאחר אישפוז ,הומלץ על טיפול ,שהוריד אותו מאוד נמוך,לחן נשאר רק טרייטיס 2.5. מ"ל בבקר.
לפני חודש וחצי עלה לחץ הדם ל180/110 נשלחתי לבי"ח שהמליץ-בבקר 1 כדור טרייטיס 2.5 בערב+ 1 של 5 מ"ל בלילה לפני השינה מ"ל CADEX 2 , שהומלץ ע"י נפרולוג,בי"ח המליץ 40 מ"ל IKACOR .
הנני לוקח 3 פעמים ביום גם פרופקס 150 להפרעות קצב, ודואודרט =(אבודרט+אומניק ),לפרוסטטה.
עדיין אין איזון בלחץ הדם,הנמוך גבוה 95 ,והגבוה ממוצא על 148 אחרי הכדורים יורד ואחרי כמה שעות עולה
, מה אתם ממליצים??
אודה על תשובה מהירה ועינינית,
בכבוד רב, ג'רי שרון-קרית-ביאליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 63 מזה חודש וחצי לחץ דם לא מאוזן - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/11/2012כדאי להבדק ע"י מומחה ללחץ דם או נפרולוג לצורך איזון לחץ הדם.
לעיתים לוקח שבועות עד שמגיעים להרכב הנכון של תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתייצות חדשה בקשר ל.ד. לא מאוזן
ג'רי שרון14/05/2013הנני סובל מיתר לחץ דם לא מאוזן מזה כ-8 חודשים , ,הומלץ על טיפול חדש שלCO-DIOVAN 160X12/5 מ"ל בבקר. לחץ הדם יורד במשך היום ל 98X64
לכן הומלץ לקחת בבקר 80X12.5 ובערב רק DIOVAN 80 מ"ל
אך גם עם הטיפול הקודם וגם החדש בסביבות 5.30 בבקר הנני מתעורר עם לחץ דם של 144/100 לאחר נטילת התרופה, הלחץ מתאזן ואפילו נמוך במשך כל היום והלילה.
הנני לוקח 3 פעמים ביום גם פרופקס 150 להפרעות קצב, ודואודרט =(
אבודרט+אומניק ),לפרוסטטה.
, מה אתם ממליצים??
אודה על תשובה מהירה ועינינית,
בכבוד רב, ג'רי שרון-קרית-ביאליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתייצות חדשה בקשר ל.ד. לא מאוזן - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/05/2013המדידה של לחץ הדם הראשון בבוקר בדרך כלל הינה המדידה הגבוהה ביותר במשך היום.
אם רוב מדידות לחץ הדם הינם בגדר הנורמה, לא חושב שצריך לשנות את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים להורדת לחץ דםאתי22/11/2012
אני בן 53. הכדורים שאני לוקח הינם
RAMIPRIL 5MG פעמיים ביום
AMLOW 5MG פעמיים ביום.
לאחרונה חשתי ירידה בחשק המיני. עשיתי בדיקת דם לפרופיל ההורמונלי והתוצאות יצאו בגדר הנורמה.
האם הירידה בחשק המיני לא היתה אמורה לבא לידי ביטוי בפרופיל ההורמונלי?
האם כדורים אלו ידועים בהשפעתם על המין? על מה זה אמור להשפיע? על החשק
או על היכולת?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים להורדת לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/11/2012לא תמיד יש קשר בין חשק מיני לבין פרופיל הורמונלי.
לגבי התרופות, כל אחת מסוגלת לעשות זאת אך לא כל כך שכיח. בדרך כלל יש יותר בעיה של אונות מאשר חשק.
הדרך היחידה לבדוק אם התרופות חלק מבהבעיה, הינה להפסיק זמנית אחת מהן ולבדוק אם יש שינוי.
כמובן שיש לערב את רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות יתר לחץ דם ופעילות ספורטיביתאריק21/11/2012
שלום רב,
אני משתמש בואזודיפ 10 מ"ג ואנלדקס 2.5 מ"ג בבוקר לויסות לחץ הדם.
כמו כן, אני מבצע פעילות ספורטיבית (45 דקות ריצה) בבוקר כ - 4 פעמים בשבוע.
האם אני צריך לקחת את התרופות טרם הפעילות ברגע שאני מתעורר או לאחר הפעילות הספורטיבית?
תודה
אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות יתר לחץ דם ופעילות ספורטיבית - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/11/2012צריך לקחת את התרופות ללא שינוי בשעות קבועות.
לשתי התרופות שאתה לוקח השפעת ארוכת שעות.
במקרה שלך, היתי נוטל את הטיפול בעת השכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמך
אריק24/11/2012שלום,
בימים בהם אני לא מבצע פעילות ספורטיבית אני לוקח את הכדורים בשמונה בבוקר (כאשר אני מגיע לעבודה).
כשאני עושה פעילות ספורטיבית, אני מגיע לעבודה גם בשעה שמונה כמובן לאחר שעה של פעילות ספורטיבית.
האם כדאי להתמיד ולקחת תמיד בשעה שמונה בלי קשר לפעילות הספורטיבית/מתי התעוררתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמך - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/11/2012כדאי לקחת את התרופה תמיד באותה שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד לחץ דםרקפת21/11/2012
לאבא שלי יש דלקת פרקים ולחץ דם. הרופא המליץ לקנות מכשיר ביתי למעקב. קשה לו לנפח את השרוול, כיצד ניתן להתגבר על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/11/2012קשה להתגבר על זה בגלל הטכניקה היחידה קשורה לניפוח הרצועה עד חסימת העורק. יצצטרך לבדוק באיזה גפה מפריע לו פחות.
מכשירי כף היד לא אמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם אחרי לידהאתי20/11/2012
היי אני בת 26 וילדתי לפני חודש בניתוח קיסרי , מהלך ההריון והניתוח היו תקינים ברוך ה'
בדרך כלל (כשאני לא בהריון וגם בתקופת ההריון ) לחץ הדם שלי 120/80 ואיני סובלת משום מחלות או בעיות כל שהן
לאחר הלידה באופן טבעי חשתי בעיפות מתמדת ותחושה של חולשה מדדתי לחץ דם במכשיר ביתי ולחץ הדם שלי מראה 96/70 אני משתדלת לנוח ביום (בערך שעה כל יום ) ואוכלת ושותה מים כמובן שבלילות אני קמה להאכיל .......
עשיתי גם ספירת דם ועוד כמה בדיקות דם ויצא תקין
שאלתי היא מה הסיבה לכך שלחץ הדם שלי ירד בצורה משמעותית ? מה עלי לעשות ?ומתי זה אמור לעבור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם אחרי לידה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/11/2012לחץ הדם שלך תקין לבחורה בת 26 ולא מצריך המשך בירור.
לחץ הדם פרמטר ביולוגי שמשתנה לארך יום והתקופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםשלמה20/11/2012
שלום,
האם ניתן להוסיף לתרופה לאיזון לחץ דם מגנזיום המכיל אשלגן
לאחר התכווצות שרירים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/11/2012עיקרונית לא צריך להיות בעיה, אך כדאי להתיעץ עם הרופא שלך המכיר את מכלול הבעיות, כולל בדיקות המעבדה ושמסוגל לעקוב אחרי המגנזיום, אם יש צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יותירוקס 25 מגציפי18/11/2012
האם נטילת יותירוקס 25 מג כל בקר עלול לגרום לעליה בלחץ דם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותירוקס 25 מג - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי18/11/2012התרופה מכילה הורמון בלוטת התריס. לחץ הדם אינו קשור באופן ישיר לנטילת התרופה. עודף או חוסר של ההורמון יכולים לגרום ליתר לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול באקספורג' גורם לעייפותנועמיקו17/11/2012
אני מטופל באקספורג', ואני נוטל אותו כשאני קם בבוקר. 2-3 שעות לאחר הנטילה אני נתקף בעייפות רבה. האם זו תוצאה של פעולת הכדור? אם כן, כדאי להחליף טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טיפול באקספורג' גורם לעייפות - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי17/11/2012כל כדור יכול לגרום לתופעת לוואי כזאת. לאחר התיעצות עם הרופא שלך קיימת אפשרות לנסות ולשנות את שעת הלקיחה על מנת לאשר שיש קשר בין התלונה לבין התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)