מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת מאד באימון אישי....סרי02/03/2008
בת 25, אקדמאית,פותחת עסק. המון אמביציה ומעט כלים. מתקשה מאד גם להתניע את הקריירה וגם בחיי האישיים. הבעיה העיקרית, בעצם היחידה כרגע, זה מימון האימון האישי. אשמח לעצות והצעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב לפתיחת העסק!
הילה פורטיס טויטו02/03/2008הי סרי,
קודם כל מברוק ואכן אימון אישי בשלב הזה הוא אפקטיבי ונכון אסטרטגית. יש המון בתי ספר לאימון שהסטודנטים שם מחפשים את מי לאמן. הם מקבלים הדרכה אישית על כל אימון והאימונים הם מאוד זולים ואפילו בחינם. צרי קשר עם אחד מבתי הספר ואני בטוחה שתמצאי שם מישהו שיכול לאמן אותך.
אם תחליטי בכל זאת להתאמן אצל מאמן יותר מנוסה, או שמתמחה התחום העסקי, תוכלי לשלם בתשלומים, וידוע באימון - שהוצאה על אימון היא לא הוצאה אלא השקעה. השקעה שתחזיר את עצמה ובגדול. אז תחשבי על זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
סרי04/03/2008תודה על התגובה המהירה:). תוכלי להמליץ לי על בתי ספר מובילים בתחום? לא הייתי רוצה ליפול על משהו לא מקצועי בגלל חיפוש לא מוצלח בגוגל... אגב, הייתי רוצה אימון אישי ועסקי משולב.
ובכלל כמה בממוצע אמור לעלות אימון? עד כה הייתי בייעוץ רק בתות, וההצעה שלהם נראתה לי מאד יקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרי - מכללות מובילות בארץ
הילה פורטיס טויטו28/05/2008הי סרי,
נתחיל מהמכללות המובילות:
קוצ'מי
אימושן
CTI
קוצ'ינג אינטראקטיב
ולגבי שאלתך השנייה - כמה אמור לעלות אימון:
מאמן מתחיל: 150 ש"ח לאימון
מאמן מנוסה וותיק: 250-600 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל27/02/2008
אני בלחץ כספי מטורף כבר שנים. לא יכולה יותר להיות מוטרדת מזה. האם אתם מתעסקים גם בזה? איך טיפול קואצ'ינג יכול לעזור לי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
דפנה סלען27/02/2008מההודעה שלך בפורום זועק הלחץ באמת. מה זה לחץ שנים? איך את מחזיקה מעמד.?
כן קואצ'ינג יכול לעזור - לבדוק מה בדיוק מלחיץ אותך ומה את עושה כל השנים כדי להקל על הלחץ - מחשבות שלך, הרגשות שלך וכמובן הפעולות שלך בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי חבר טוב שרוצה ללמוד קואצינג'זוהר24/02/2008
לדעתי הוא מושלם לזה,
ויש לו את כל הכישורים,
מה לדעתכם צריך מאמן טוב?
כמה זמן הלימודים?
איפה אפשר ללמוד?
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמן טוב
דפנה סלען24/02/2008תודה על שאלתך
קשה לי להגיד מה זה מאמן טוב
אני יכולה להגיד לך שאדם שיודע לשאול את השאלות הנכונות וגם מתייחס למצב הרגשי שלך - במילים אחרות משלב being עם doing כשהדגש הוא doing באימון - יש לו סיכויים טובים להיות מאמן טוב. לגבי לימודים יש תשובות על כך בפורום ובאופן כללי אפשר לפנות לבתי ספר מוכרים לאימון אותם תמצאי בגוגל - ללכת לפגישת היכרות ולהתרשם - הלימודים בדרך כלל הם לימודים של שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה תודה עוד שאלה ברשותך,
זוהר24/02/2008האם יש צורך בתנאים מוקדמים לפני שמתחילים ללמוד?
איזה גוף מפקח על המאמנים? אם בכלל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשכת המאמנים בישראל
דפנה סלען24/02/2008כן, יש גוף שנולד לפני יותר משנה - לשכת המאמנים בישראל
הלשכה היא גוף ללא קשר למוסד לימודי או עסקי זה או אחר.
בלשכה יש רשימה של מאמנים שעברו הכשרה לאימון, יש גם את הקוד האתי למאמנים, יש תנאים להצטרפות כעמית בלשכה או ידיד בהתאם ללימודים
כמו כן, הלשכה היא הגוף שנבחר לייצג את המאמנים בישראל בכנסת - בעקבות הצעת חוק האימון בארץ.
לגבי דרישות קדם - עד כמה שידוע לי יש מוסדות שמבקשים תואר שני - אני לא יודעת כמה הם אוכפים את זה. אני ממליצה להיכנס לאתרים של בתי הספר לאימון ולבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אומר שבא לי לחבק אותך..
איל24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיל, בסוף אני אלמד קואצינג' חחח
זוהר24/02/2008דפנה תודה רבה! מקסימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אישית הפעם.
זוהר24/02/2008איך יודעים מתי צריך מאמן, מתי ללכת לפסיכולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בין אימון לטיפול
דפנה סלען24/02/2008כל כך הרבה דובר על זה והיה באמתחתי מאמר מדהים (בעיניי לפחות) בנושא.
אני מבטיחה לאתר אותו ולשים אותו בפורום.
ובכל זאת אגיד כמה מילים:
אימון עוסק בעיקר ב DOING - נעשה ונשמע! יש למידה תוך כדי עשייה למרות שיש גם התעסקות עם ההוויה שלנו בעשייה שזה ה BEING עדיין הדגש הוא על עשייה!
דבר נוסף הוא כיוון התהליך - באימון מדברים עתיד - הווה ובסדר הזה!
מסתכלים לאן רוצים להגיע בעתיד ולפי זה מתכננים את ההווה - אין כמעט נגיעה בעבר אלא במקרים של בעיה בהתקדמות התהליך כתוצאה ממשהו מהעבר שמגביל אותנו היום (כמו אמונה מגבילה)
לגבי טיפול אני יודעת שיש אסכולות שונות. יש למשל טיפול התנהגותי שגם מדבר על DOING
לגבי ההסתכלות : עתיד-הווה - אני לא מכירה. מה שאני מכירה זה יותר עבר-הווה - כיצד העבר מונע מאיתנו לעשות דברים היום וכיצד לפתור את זה על מנת להתהלך טוב יותר בהווה.
תוך כדי, אני גם נזכרת בעוד דבר חשוב: אימון מתבסס על כוחות/משאבים/תכונות חיוביות - זו גישה שמבוססת על הפסיכולוגיה החיובית!! כן אופטימיות אבל לא נאיביות - לא להתבלבל !
כן, אמרתי שאגיד כמה מילים וזה מה שיצא - אני יכולה להמשיך עוד ועוד כי אני בכלל לא משוחדת...בכלל לא.. אני פשוט מאוהבת במקצוע הזה - אין מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלקים מהמאמר שהבטחתי:
דפנה סלען24/02/2008"על האבחנות בין אימון לחיים לטיפול נפשי"- הילה צפריר ורוני בלקין כתבו את המאמר וכאן אתן רק חלקים ממנו כמו שהבטחתי:
פירושו המילולי של המונח "פסיכותרפיה" הוא "ריפוי נפשי". נובע מכך, שהטיפול באשר הוא, מכוון תמיד להפגה, ריפוי, והקלה על כאב, אי נחת, חולי, קושי או בלבול, בין אם אלו מלווים בסימפטום מטריד ובין אם לא. בין אם הטיפול הוא דינאמי ובין אם הוא קוגניטיבי או התנהגותי, בין אם הוא ארוך או קצר מועד, הוא מכוון לשינוי או שיפור מצב קיים, שמעורר סבל ואינו רצוי, לחופש מסימפטומים, חופש מכאב, שמסבים רגשות קשים הנובעים מאירועי עבר או אובייקטים מופנמים "רעים". הטיפול עוסק בתיקון הקיים; הקיים – מציאות הנוכחית, אם כך, מהווה את גבולות הזירה בה מתקיים הטיפול הנפשי.
העיקרון הבסיסי המנחה את האימון הוא עקרון ההתמרה. עקרון זה נשען על הנחה כי לאדם יש חופש מוחלט לברוא את עצמו ואת חייו לפי רצונו ומשאלותיו, בכל רגע, ללא קשר לעבר ממנו צמח או לדרך התקיימותו בהווה. האימון אינו עוסק בתיקון ושינוי המצב הנוכחי, אלא בבריאה ועיצוב של מצב חדש. זהו תהליך יצירה עצמית מכוון (שנעשה מתוך התכוונות), מתוכנן ופעיל. המתאמן מוזמן ליצור את עצמו ואת החיים הרצויים לו ונכונים עבורו באופן חפשי, מנותק מהתניות של זהות נוכחית ושל נסיבות חיים נוכחיות. הדרך להשגת החיים הרצויים והעצמי הרצוי, אינה עוברת דרך השתחררות מכבלי עבר אלא, דרך מיקוד בעתיד אלטרנטיבי רצוי ויצירת עתיד זה באופן מתוכנן ופעיל. המתאמן מוזמן ליצור את תמונת עצמו, לסמן את הדרך עליה יצעד כדי לחולל בתוכו את אותה זהות רצויה ולצעוד לאורכה של הדרך עד שהוא מגיע ליעד המיוחל. השגת הזהות הרצויה מחייבת לרב אימון יכולות רגשיות מנוונות או חדשות, ויצירת מארג חדש של הרגלים תפיסתיים, רגשיים והתנהגותיים, שיהוו יחדיו את דרך ההתקיימות החדשה שלו בעולמו. זירת האימון אם כן, אינה הקיים, אלא הנשאף. ובשפת האימון, זירת התהליך מתרחשת בשדה האפשרויות הבלתי מוגבלות.
בעוד הטיפול הנפשי ממוקד בחולי, בחולשה, בכאב ובאי הנחת, מכוון האימון לתשוקה, למאוויים ולכוחות. בעוד שהטיפול הנפשי עוסק בתיקון, מאתגר האימון את הבחירה ביצירה חופשית, ללא ככוח מרפא, אלא כהוצאה של עקרון החירות אל הפועל. בעוד הטיפול הנפשי מכוון לשינוי, ממוקד האימון בהתמרה – טרנספורמציה, שאינה מונחית ע"י הגיון פנימי כזה או אחר, אלא ע"י ההשתוקקות של המתאמן לבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זוהר24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת24/02/2008
אני מוצאת את עצמי פעמים רבות צורחת על ילדי ואח"כ מצטערת נורא. גם עם בעלי אני יותר מידי עצבנית. מה אפשר לעשות. האם קואצ'ינג יכול לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוונה חיובית
דפנה סלען24/02/2008מעניין שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום זה מעורר בי חשק לכתוב על כך מאמר.
נושא ההתרגזויות תמיד קשור איכשהו לכוונה חיובית - מה הסיבה החיובית שבגללה את מתעצבנת/צועקת - מה את מנסה להשיג שהוא חיובי? למשל : שילדייך יקשיבו לך - למה? כי את רוצה שיהיה להם טוב... - כשאת תמצאי את הכוונה החיובית תוכלי לפסוע עוד פסיעה קדימה ולחשוב כיצד את יכולה להשיג את הכוונה החיובית בצורה אחרת - בהתנהגות אחרת. כן, אין ספק שאימון יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגילה20/02/2008
במזל טוב, ראיתי אתמול את הסרט הסוד. רציתי לדעת האם יש קשר בין קואצ'ינג ל"סוד".
כמו כן רציתי לדעת: אני נורא נורא רכב חדש. כמו שזה נראה את הכסף לרכב שבו אני מעוניינת לא יהיה לי ב-10 שנים הקרובות. האם קואצ'ינג יוכל לעזור לי להשיג את הרכב מהר יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה היקרה
הילה פורטיס טויטו20/02/2008הסרט הסוד הוא התחלה מצוינת. באמת להאמין שזה יכול להגיע, להרגיש את זה מגיע ולדעת שזה מגיע לך אלה שלושה תנאים בסיסיים שנדרשים על מנת שזה יקרה. האימון משתמש בחשיבה הרבה ועוזר לך להגיע בהדרגה למחשבות ולתחושות האלה. עם זאת, האימון הוא גם מאוד מאוד מאוד מאוד מעשי. במהלך האימון את תפעלי על מנת לזמן לעצמך את מה שאת רוצה. היקום אולי יעזור לך, אבל זה הכל מתחיל בך ובעשייה שלך.
הרבה הצלחה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמן אישיקרן17/02/2008
שלום לכן, אני מאד נהנית לקרוא את תשובותיכן ורציתי לשאול שאלה בנוגע לויכוח שהיה לי עם יחברתי. היא טוענת כי מאמן אישי הוא אדם שבדרך כלל מאוהב בעצמו, שלם עם עצמו לגמרי עד כי הוא מתנשא על אחרים. וכי כך זה אמור להיות כדי שהוא יעזור לאחרים, כשבמקביל הוא שואב מהם כוח לעצמו ויחד עם זאת מתמלא כדי לעזור להם. אני לא מסכימה עם זה ולצערי נתקלתי בהרבה מטפלים שזקוקים לטיפול בעצמןםץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן היקרה
הילה פורטיס טויטו17/02/2008מאמן ששם את עצמו במרכז האימון ומרוכז באישיות הכובשת שלו בעוד הוא מאמן, חוטא למטרת האימון, לוקה בחוסר הקשבה, אינו מעצים את המתאמן ומנהל אימון על-פי אג'נדה אותה קבע מראש, אשר עונה על השאלה - מי הוא יהיה עבור עצמו, ולא עבור המתאמן.
מאמן המתנשא מעל המתאמן שלו הוא מאמן שמייצר לעצמו ערך עצמי מדומה. זהו אדם שמרגיש חזק כאשר הוא נמצא בעמדת כוח ליד מישהו בעמדה נמוכה יותר. מאמן כזה יקח על עצמו את כל האחריות להצלחת האימון שוב, יחטא למטרת האימון, קרי, להעביר למתאמן את האחריות להצלחה שלו.
מאמן שאינו מתנשא בוחר את המתאמניו על-פי התאמתם לאימון ומידת התרומה שהאימון יכול להעניק להם.
מאמן 'מתנשא' הוא מאמן שלא יחזיק מעמד כמאמן, שיש לו גם מתאמנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהריקי13/02/2008
אני בחורה צעירה אחרי צבא, רציתי ללכת ללמוד באוניברסיטה אך לא קיבלו אותי, לא יודעת מה לעשות, אני לא מוצאת את הכח והחשק ללכת למשהו אחר, יש לכם פתרון? אפשר לקבל המלצות להמשך הדרך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון למשוחררי צה"ל
דפנה סלען13/02/2008משוחררי צה"ל נמצאים בצומת - מעבר מצבא - לאזרחות
בתקופה זו יש הרבה שאלות, התלבטויות, חיפוש עצמי - באופן כללי השאלות מתרכזות סביב הנושא: מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?
בתהליך האימון חופשים את הדברים שאת טובה בהם, דברים שאת רוצה לממש ואולי קצת חוששת וכו'. זו תקופה מאוד טובה לאימון ואני ממליצה על תהליך כזה בחום.
לגבי שאלתך - את אומרת :אין לך כוח וחשק ללכת למשהו אחר-
לאחר שתדעי מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה - את מוזמנת לבדוק מה יעזור לך. כן לבדוק אופציות נוספות - יתכן שיש מוסדות שכן יענו על הצרכים שלך.
שוב, יש תהליך שכדאי שתעברי אותו שיבהיר לך טוב יותר לגבי העתיד שאת רוצה ליצור לעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכל בראשמיה11/02/2008
ברור לי שאיכות חיי נקבעת גם על פי הפרשנות שאני נותנת למציאות. אין לי תלונות רבות למציאות חיי אם כי אני תמיד שואפת לשפר אותם עוד ועוד. לעיתים כנראה יותר מכפי יכולתי וזה גורם לי תסכול. איזה תרגול מחשבתי תוכלו לתת לי בנקודה זו? תודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל אדם יש את כל המשאבים הדרושים לו
דפנה סלען11/02/2008זה בסדר גמור שאת שואפת ליותר - אנחנו תמיד רוצים להתקדם הלאה.
מה שפחות טוב זה שאת מרגישה תסכול.
לגבי תרגול מחשבתי - לאיזו מטרה?
אם זה כדי לשפר את עצמך מעבר למה שאת חושבת שאת יכולה:
את מוזמנת להיזכר בפעם שחשבת שיש משהו שהוא מעבר ליכולתך ובכל זאת לקחת את האתגר ועמדת בו בהצלחה - שאלי את עצמך מה עזר לך שם שיכול לעזור לך היום? מה איפשר לך את ההצלחה שם? מה עשית? מה עזר לך - בך ובסביבה שלך כדי שזה יצליח.
יש הנחת יסוד ב NLP שאומרת:
לכל אדם יש את כל המשאבים הדרושים לו!!
לפי הנחה זו : יש לך את כל המשאבים הדרושים לך לעשות את מה שאת רוצה לעשות - להיות מי שאת רוצה להיות - המשאבים שם (תכונות אופי, חוזקות, סביבה תומכת..) - התרגיל שכתבתי קודם יעזור לך למצוא את אותם משאבים.
את מוזמנת להיכנס לאתר שלי ולקרוא על כך מאמרים ( על NLP ואימון בכלל)
בהצלחה
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קואוצ'ינג לחולה סוכרתפרידה09/02/2008
מחפשת קואוצ'ינג ללעזרה וייעוץ בתזונה נכונה בסוכרת מסוג 2, באזור חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתרים של מאמנים
דפנה סלען09/02/2008אם את רוצה יועץ תזונה זה לא קואצ'ינג - תבדקי בגוגל
אם את רוצה מאמנים לתזונה בנושא זה:
את מוזמנת להכנס לאתרים שמאגדים בתוכם מאמנים כמו:
פורטל המאמנים בישראל
לשכת המאמנים בישראל
פורטל האימון הישראלי
תרשמי בגוגל : מאמן סוכרת - תוכלי כך לאתר מאמנים בנושא זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעבקות המשפט למעלהקרן07/02/2008
עלתה בי תהיה מדוע אני מתפשרת על פחות, נוח לי במקום הקטן והבטוח, מפחדת לקחת סיכונים, מקטינה ראש וכך לא ממשת פוטנציאל. האם יש אנשים שהפוטנציאל שלהם לא שואף לשמיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טוב לך?
דפנה סלען09/02/2008השאלה בה' הידיעה היא : האם את מרגישה טוב עם זה שאת: "מתפשרת על פחות, נוח לי במקום הקטן והבטוח, מפחדת לקחת סיכונים, מקטינה ראש וכך לא ממשת פוטנציאל". בהחלט יש אנשים שהפוטנציאל שלהם לא שואף לשמיים. אם זה עושה אותם מאושרים ושבעי רצון - סבבה!
בסופו של יום אנחנו רוצים להרגיש טוב, כל אחד בדרכו שלו - לקום בבוקר עם חיוך וללכת לישון עם שיר בלב - זו המטרה "בגדול" - את שם? רוצה להגיע לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפיתוי למזוןרחל05/02/2008
שלום, אני מנסה לצמצם קצת את כמות המזון המשמין ש/אני אוכלת ואיני מצליחה, כיצד אוכל לסרב למזון שאינו טוב לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון לחיים בריאים
דפנה סלען09/02/2008אם את כבר מודעת לכך שהאוכל שאת אוכלת אינו טוב עבורך - את כבר בחצי הדרך-לפחות!
יש הרבה פיתויים בחיים - אין ספק
הרעיון הוא לחשוב על : חיים בריאים ולא על דיאטה!
יש שיטות אימון שיכולות להביא אותך לשם. באתר שלי תוכלי לקבל אינפורמציה על אימון לחיים בריאים. מוזמנת להכנס לאתר ולאתרים של מאמנים נוספים לחיים בריאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב03/02/2008
יש לי בת זוג - אני אוהב אותה מאוד, היא מתאימה לי באופי, אנו יכולים לשבת שעות ולצחוק. שעות ולדבר. אבל, בזמן האחרון אני כל הזמן כל הזמן מוטרד בגלל שאני רוצה בחורה יותר יפה. חד וחלק - מה שמטריד את מנוחתי הוא זה שאני חושב שאני יכול להשיג בחורה יותר יפה שיהיה גאווה גדולה ללכת איתה ברחוב.
האם אפשר לעבור אימון אישי כדי להבין שהבחרוה שני איתה מספיקה לי ומתאימה לי ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבל היופי? שקר החן?
דפנה סלען03/02/2008אכן, יש כמה קריטריונים לבחירת בן/בת זוג.
כל אחד יש לו את הקרטריונים שלו. יתכן שקרטריון היופי הוא משהו מאוש משמעותי עבורך
ואולי לא חשבת כך בהתחלה. יחד עם זאת אני מזמינה אותך לבדוק למה חשוב לך היופי של בת הזוג? האם רק כדי להתגאות בה - מה עוד?
אימון אישי יעזור לך להבין מה הקרטריונים שלך בבחירת בת זוג ולמה כל קרטריון חשוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמן אישינירית31/01/2008
שלום רב,
אם אדם אינו מצליח להביא את עמצמו לנקודה בה הוא מעוניין להיות, אם אין לו מספיק יכולת אישית להניע את עצמו קדימה, כיצד מאמן אישי יכול לגרום לו לעשות זאת, אני מאמינה כי כל אדם שרוצה לשנות משהו זה חיי בלהגיע ממנו, כמו בגמילה מסיגריות - אתה לא מחליט שאתה רוצה, אף אחד לא יצליח לשכנע אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון הוא קודם כל בחירה!
דפנה סלען03/02/2008אכן השינוי צריך לבוא מרצון ולא מכפייה חיצונית ורק כך הוא ישאר!
לאימון יש כלים להביא את האדם לחולל שינוי בחייו - שינוי שהוא בוחר בו.
השינוי יחזיק מעמד אם יתקיימו תנאים מסויימים שנבדקים במהלך האימון
אני מזמינה אותך להיכנס לאתרים של מאמנים ( גם לאתר שלי ושל הילה) כדי לקבל מידע על תהליך האימון ולצאת לדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונית29/01/2008
האם ניתן לטפל בחרדות חברתיות באימון אישי? כיצד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון לתחום החברתי
דפנה סלען29/01/2008רונית שלום ותודה על שאלתך.
אימון הוא אימון ולא טיפול.
אימון יכול לתת מענה להשגת מטרות בתחום החברתי:
באימון אנחנו מדברים על המטרה שאת קובעת לעצמך ועל הפעולות שאת תעשי על מנת להשיגה.
ואכן, יש אימונים בהם המטרה היא להעלות את רמת שביעות הרצון בתחום החברתי והתוצאות הן נפלאות . הנושאים יכולים להיות: מציאת זוגיות, להרחיב את מעגל החברים וכו' -נושאים שקשורים לתחום החברתי.
יחד עם זאת, יש אפשרות שמדובר בחרדה שתהליך טיפולי יתאים יותר מאימון.יש לבדוק את כל ההיבטים וההשלכות של כל שיטת התערבות ולבחור את הטובה ביותר עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהמושיק27/01/2008
שלום, חברה שלי רוצה לרזות ולא מצליחה, כשאני לידה היא שומרת, אבל ברגע שהיא לבד היא לא שולטת על המזון שהיא אוכלת. היא מבקשת ממני להעיר לה אם היא אוכלת משהו שהיא לא אמורה, ואני לא מרגיש בנוח עם זה, אבל זה הדבר היחיד שעוזר לה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניע פנימי לעומת שוטר חיצוני
דפנה סלען27/01/2008שלום מושיק ותודה על שאלתך
ראשית אני רוצה להוקיר אותך על הרצון שלך לעזור לחברה – מעורר התרגשות!
שנית, אני יכולה להבין את אי הנוחות שלך.
מצד אחד לא נעים להעיר למישהו על האכילה שלו ומצד שני יש כאן אחריות – אם לא אעיר לה אני בעצם לא עוזר לה. אני הייתי משתפת את החברה באי-נוחות זו ומגיעה איתה להבנה מתי אני מוכנה להיות שוטר ומתי לא – ומה המחיר ששנינו משלמים על כך שאני השוטר שלה!
במצבים בהם אנשים מחפשים את "השוטר" החיצוני על פני "השוטר" הפנימי אני מבקשת שיזכרו במצב/פעם בו הם הצליחו לשנות הרגל זה או אחר מתוך ידיעה פנימית שלהם ולא מתוך כך שמישהו אמר להם. מה היה שם שעזר להם?איך הם הרגישו כשזה קרה?
את המילה "שוטר " אני מחליפה ל-מניע - וממשיכה:
אני בודקת איתם מה קורה להם בהרגשה כשהמניע הפנימי מחליף את השוטר החיצוני. עולים בדרך כלל מילים כמו: מסוגלות, הערכה עצמית, יכולת להשיג וכו'
לבסוף אנחנו בודקים יחד כיצד אפשר לחזק את המניע הפנימי – לחזק מוטיבציה לעשות שינוי מתוך אמונה פנימית חזקה ופחות מתוך עזרה חיצונית. ההבנה כי העזרה החיצונית חשובה כאשר היא תומכת בשינוי הפנימי-אישי ולא באה במקומ עושה את כל ההבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)