פורום אימון אישי, קואצ'ינג - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המפץ הגדול
    אמא
    08/05/2011

(אולי הביטוי קיצוני יותר ממה שאני מתכוונת לתאר, אבל אני באמת מרגישה כך)
    אני בת 23, מאיזור חיפה והקריות.לפני חודש עברתי פרידה ראשונה של קשר ראשון שלא צפיתי אותה והיא בהחלט לא קרתה בהסכמתי, מבן זוג שאהבתי יותר מעצמי, שראיתי איתו את העתיד, שנתתי לו את כולי, והייתי מוכנה לוותר על עצמי עבורו, ומה שראיתי היום מתחוור לי שלא ראיתי כלום.
    הקשר כלל בתוכו הפרש של תשע שנים מצידו,מגורים ביחד למשך שנתיים, מלבד שהיה מלובה באהבה גדולה מצידי, התאפיין בתלותיות רבה, ובפחד שלי מלהרגיש בודדה או נבגדת או לראות את הסוף קרב. עכשיו אני רואה את הקשר במבט מפוכח יותר, אני רואה את התלות, את הויתורים שלי על עצמי, את הפער מבחינת האהבה: אצלי היא תמיד הייתה שם, אצלו לפי מה שהוא אומר, הוא ניסה שהיא תהיה, ומעולם לא הייתה. לא ראה עתיד, היה לו טוב, ולא יותר מזה.

אני בעיקר שואלת את עצמי- אם הייתי כל כך טובה, ואוהבת, ומלאת נתינה, ו ALL IN - איך יצא שקיבלתי בחזרה הפוך לגמרי? איך זה שעדיין אני נותנת לחיים שלי להסתובב סביבו גם אחרי הפרידה?

אני עוברת תקופה קשה. קשה לקום בבוקר מהמחשבות, וקשה לישון בגללן בלילה. חזרה לבית של ההורים, לימודים מפרכים לקראת תואר ראשון, בדידות צורמת, ומעל הכל מרגישה מדוכאת ומטומטמת שלא הבחנתי בכל זאת מראש.
    אני מפחדת שלא אצליח לאפשר לעצמי להתרומם מהנקודה הזו, שלא אצליח לסמוך על מישהו שוב ולתת לו מקום בלב שלי,לאהוב, וכמובן בניגוד לפעם הזאת- להיות נאהבת ולדעת שזה כך.

מאוד מתוסכלת. יש רגעים טובים יותר,שאני מצליחה להסתכל קדימה ולהמשיך הלאה, ויש פעמים שאני נופלת לבור ההוא עם השאלות הרטוריות של ה"למה?" , "ואיך?" ונשארת שם.

אני אשמח לקבל קצת אור ממכם, ולהתמך במה שיכול להוציא אותי משברון הלב.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המפץ הגדול

הוספת תגובה

• לאלמונית

תמיר
    10/05/2011

שלום לאלמונית

תודה על השיתוף ..
    מהמקום הלא קל שאת נמצאת /חווה בימים אלו אני מזמין אותך לראות זאת כשיעור ולא ככישלון על מנת שתוכלי לצמוח משם..
    לפי תפישתי -כל מה שקורה לנו אנו מזמנים /ממגנטים לחיינו אפילו אם לא נוח לנו לקחת אחריות ו/או להודות בכך .אבל שלוקחים אחריות ומתבוננים אפשר להבין מה הגורמים ומשם רק לתקן ולצמוח..

מתוך מה שכתבת בלט לי המשפט הבא"
    "ובפחד שלי מלהרגיש בודדה או נבגדת או לראות את הסוף קרב...." משם עולה שיכול להיות שבאמת אהבת את בן זוגך אך נראה שהאהבה לא היתה "נקיה" ובאה גם /בעיקר מחסכים/צרכים שגרמו לך לפחד להיות בודדה/נבגדת כתוצאה מחוויות /מסרים שנחשפת בעברך.
    שבאים לקשר זוגי בתוך חסכים ,יש סיכוי גדול שתזמני לעצמך אירועים בקשר כמו בגידה/פגיעות שיאמתו לך את אותם חסכים ומשם להביא לסיום הקשר..

אני חושב שאם תעברי תהליך אימון שבו תביני ,תוך חיבור לעברך, איזה אמונות/דפוסי מחשבה/צרכים מנהלים אותך בתת מודע ותשחררי ותחליפי אותם באמונות אחרות בונות
    תזמני לך קשר חדש אותנטי, בריא,מלא אהבה ואושר ונכון עבורך...

בהצלחה
    תמיר סוזן
    מאמן אישי הוליסטי ומטפל בדמיון מודרך בחיפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית-פ

ברק לויאגם
    12/05/2011

מה שסיפרת לפורום ספרי אבל ספרי לכל אחד שאת מכירה תבכי איתו אל תצפי לעצה רק להקשבה!
    האטי את קצב החיים
    זיכרי לימודים יכולים לחכות(למרות שיש בכוחם לרפות במידת מה)
    קחי כדור קשרי אליו חוט ותבעטי בו בכל כוחך(כמו שק איגרוף) תבעטי תצעקי ותבכי
    הניחי לידך בקבוק מים ומעט סוכר ושתי מדי פעם לאחר מכן לכי לנוח לצלילי מוסיקה טובה!
    היי אגואיסטית וטלפני לאנשים ופתחי את סגור ליבך(אל תרחמי על אף אחד/אל תתחשבי-חייך קודמים!!!)פגשי הורים חברים משפחה ודרשי חיבוקים ליטופים ותמיכה!!!
    וכשאלה אינם בצעי מקלחות חמות ארוכות!
    צאי להליכות ארוכות בטבע או בשטחים מוריקים נסי ליצור קשר מילולי עם אנשים נחמדים וחיכנים שאת לא מכירה או לפחות תנסי/תתאמצי!
    בקרי מדי פעם בבתי חולים ותביני שהחיים שלך לא כאלו נוראים
    נסי לעבוד בחברת פעוטות-זה יעזור לך מאוד שהרי הם מחזירים אהבה!לה את זקוקה באופן מידי!
    כוס יין אדום פעם ביום גם היא לא תזיק והכי חשוב נסי להכיר בן זוג(גם אחרי תאונת דרכים עולים שוב על ההגה)רק הפעם קחי את זה באיזי בקצב שלך!
    האימייל שלי לרשותך24 שעות [email protected]
    כל פנייה כל שאלה אשמח לענות
    לסיום ברשותך אסיים בשני משפטים שהגה גדול חכמינו שלמה המלך:
    "דאגה בלב איש ישיחנה"

"על כל פשעים תכפר אהבה"
    בברכה ובהצלחה מאחל לך ברק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהבת את המצוע שלי..
    דניאלה
    03/05/2011

היי,
    אני בת 26, אחרי לימודי ראיית חשבון, אחרי כל המבחנים והתחלתי סטאג' לא מזמן.
    אני פשוט לא אוהבת את מה שאני עושה, זה משעמם, מעיק ומתסכל..
    הזמן לא זז ואני כל שניה מסתכלת על השעון.. הייתי אומרת שאני לא נהנת בכלל מעבודתי.

אני מתוסכלת מכך שאת מרבית שנותי הקדשתי ללימודים אלו ועכשיו.. חושבת לפרוש.
    לא נראה לי נכון לפרוש לגמרי מהמקצוע אבל אני לא מוצאת דרך אחרת להסב קצת הנאה מעבודתי..

מה עושים??

לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהבת את המצוע שלי..

הוספת תגובה

• תשוב לדניאלה

תמיר
    03/05/2011

שלום דניאלה

קודם כל אני רוצה להוקיר אותך על כך שכבר בתחילת עבודתך במקצוע את מספיק אותנטית לעצמך ואולי גם לסביבה כדי להודות שאת לא מספיק מסופקת בעבודך במקום למשוך זאת שנים ולחוות תסכולים ואי נחת.

כמה נקודות למחשבה/התבוננות:

האם את בחרת את תחום העיסוק שלך או שמישהו(הורים,סביבה) השפיע עלייך והיה חשוב לך לרצות אותם בלמוד מקצוע "נחשב" ?
    אם את בחרת ללמוד משהו כדי לרצות,לבחירה הזאת יש מחיר כי את מאבדת המון אנרגיה כי את לא עוסקת במשהו שבאמת רצית/חלמת ומחובר לערכי נשמתך.

אם בחרת בעצמך את התחום פה המקום לשאול את עצמך מה מושך אותך באמת בתחום ובהתאם יכולה להיות אפשרות שמשהו בגישה/תפקיד/ ישתנה ויהיה לך עניין/סיפוק מהתפקיד או שאולי תעברי לתפקיד מאתגר יותר בחברה זו או אחרת או שתחליטי באומץ לעבור תהליך של מציאת התחום שבאמת מתאים לך ולעשות הסבה מקצועית וכמובן לקחת את הנסיון/כישורים/מיומנויות שרכשת בלימודייך לתחום הבא.

בהצלחה רבה
    תמיר סוזן- אימון אישי /עסקי הוליסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך..

דניאלה
    04/05/2011

אני בחרתי את המקצוע לבדי, אימי דווקא העדיפה שאני לא אלמד זאת.
    בחרתי במקצוע זה כי רציתי ללכת על בטוח, זאת אומרת, מקצוע שתמיד תיהיה בו עבודה ושאני לא אמצא את עצמי מובטלת בגיל 40..

מה שאני כן אוהבת בעבודה זה את השקט והביטחון ומה שלא אוהבת זה את השיעמום מעבודה כה אפורה וסיזיפית..

בעייתי קצת..

שוב תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שאת פונה לכיוון הנכון...

יעל ו
    04/05/2011

אני חושבת שפנייה לקואוצ'ר/ית עשויה לעזור לך בקבלת ההחלטות.. מנסיון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..

דניאלה
    05/05/2011

האם רק קאוצ'רית תוכל לעזור??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדניאלה

תמיר
    05/05/2011

היי דניאלה

לדעתי מאמן/מאמנת יוכלו לעזור לך בכך בצורה האפקטיבית ביותר כי זה מעבר ליעוץ תעסוקתי רגיל ..כדאי לך לעבור תהליך של בהירות,מיקוד,זיהוי,שחרור חסימות וכו' ..עדיפות לכאלו שמתמחים באימון לקריירה/תעסוקה

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי /עסקי הוליסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.. - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    08/05/2011

דניאלה שלום,
    אימון הוא תחום העוסק בבירור, ביאור, לקיחת החלטות , פריטת דרכי פעולה והוצאה לפועל של תוכניות..
    במובן זה סיוע מסוג זה הוא בעל יתרון לצרוך שאת מבטאת
    בהצלחה רבה,
    ליאת: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאלה

הדר
    12/05/2011

ברור שלא רק קואצ'ר/ית יכול לעזור. נכנסת לפורום אימון אישי אז ברור שזה מה שיגידו לך. בפורומים באינטרנט כל מיני מטפלים/מאמנים שצמאים לפרנסה ישר מסתערים על מי ששואל ומבטיחים לו שהם-הם הישועה.

אז קודם כל, לא בטוח שמישהו יוכל לעזור לך. שנית, אם תמצאי דרך להחלץ מהמילכוד, זה יכול להיות בעזרת פסיכולוג, שיחה עם אדם זר, חברים או בעקבות איזו תובנה שתגיע.

אני במקומך הייתי נוסעת לטייל קצת בעולם ומפסיקה לחשוש מפני העתיד. יש כל כך הרבה דרכים להתפרנס, גם כאלה שאת לא מעלה בדעתך כרגע. אחר כך הייתי חושבת על הסבה מקצועית. ראיית חשבון זה לא המקצוע הכי משעמם עלי אדמות?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהבת את המקצוע שלי.. - תגובה

איציק יצקן
    26/05/2011

דניאלה יקרה,
    ראשית, הירגעי - כל מה שעשית עד היום ישרת אותך בעתיד, כך שאת זמנך לא בזבזת לשווא.
    יכול מאוד להיות שהדחייה שלך עכשיו מהמקצוע שבחרת בו קודם - אינה בגלל שאינו מתאים לך אלא בגלל דברים אחרים כמו חשש מהתקבעות, פחד משגרה, חוסר השלמה/שלמות פנימית או מחשבה מאיימת כגון "אם אני משלימה עם מקום עבודתי אז אני "צריכה" ללכת אל הפרויקט הבא (בן-זוג? משפחה?...).
    הכי חשוב בעבודת האימון היא להבין האם מהות הדחייה הפתאומית היא פחד בגלל סיבות חיצוניות או פשוט רצון לבחירה אמיתית של דבר אחר שמתאים לך עוד יותר. באימון יש כלים להבין ולאמת איזה מקצוע באמת יעשה אותך מאושרת (ומעושרת) אחד מהם כולל התעמקות אל תשוקות פנימיות שלך.
    בהצלחה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום! מחפשת קואצ'ר
    אדווה
    26/04/2011

אני גרה בתל אביב.
    מחפשת קואצ'ר לאימון אישי, בעיקר לבעיות חוסר ריכוז, קושי גדול בהתארגנות,
    דחיינות, ועוד.....
    גם את העניין הזה אני תמיד דוחה כי אני יודעת שזה עולה המון כסף-שאין לי.
    ראיתי כאן בתגובה להודעה של מישהו שישנם מתמחים אשר נותנים אימון ללא תשלום-?
    היכן אני מוצאת אותם?
    האם ישנן המלצות בנושא?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום! מחפשת קואצ'ר

הוספת תגובה

• בית אריאן לב - מרכז המתמחה בטיפולי

גאיה
    28/04/2011

אני ממליצה לך בחום

בית אריאן לב - מרכז המתמחה בטיפולים בתת מודע

036189091 036189041

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להציע לך אימון אישי במחיר מתנה

ליאור
    02/06/2011

היי :)
    אשמח להציע לך אימון במחיר מוזל ממקום של אהבה הרוצה לאפשר את התהליך לכל אחד ואחת :)
    אם זה עדין רלוונטי, אשמח לשמוע ממך
    סוף שבוע קסום,
    טל
    0508681868

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוזמה ברוכה

הילה
    21/04/2012

כל הכבוד על היוזמה.
    אשמח אם קיימים כמוך גם אם במחיר סמלי אך בתחום אחר.
    תחום מקצועי ומערכות יחסים באזור המרכז.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי בקבוצה

הילה
    27/04/2012

שלום שוב. האם ישנן המלצות לאימון אישי בקבוצה? כיצד ניתן לפנות אליהם? נראה כי העלות נמוכה במקרה זה ביחס לאימון פרטני וכן אולי מעוליה יותר. האם כך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי בקבוצה - תגובה

איציק יצקן
    27/04/2012

שלום הילה,
    כמובן שיש גם אימונים אישיים בקבוצה. יש יתרונות (עלות נמוכה יותר, שיקוף בקבוצה ומעגלי תמיכה) ויש חסרונות (לעתים האימון פחות אישי)
    לגבי מקומות לאימון כזה - איני נוהג להפנות מעל דפי האתר. תוכלי להתקשר אלי ביום ראשון לפי הטלפון הר"מ.
    בהצלחות,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום! מחפשת קואצ'ר - תגובה

איציק יצקן
    02/06/2011

רותם יקרה,
    את מתארת בעיות של חוסר ריכוז, קושי בהתארגנות, דחיינות וגם, בין השורות, את מתארת מצב של חוסר בכסף.
    את משתוקקת להכניס סדר בחייך אבל יש לך חשש ברור לנהל את המשאבים שלך ובתוך כך גם היסוס לגבי החיוניות של אימון (ההיסוס בא לידי ביטוי בשאלה האם לשלם כסף ואם כן כמה). שאלי עצמך במה את משקיעה בחייך וכך תגלי מה מערכת העדיפויות שלך. ושאלי עצמך כמה את מוכנה להשקיע באיכות החיים שלך.
    אימון אינו רק תהליך בו מאמן מלווה מתאמן לשינוי: אימון הוא גם שפה. יש לא מעט מאמנים חדשים שיודעים לדבר בשפה אבל צריך גם ניסיון, שכן תהליך אימוני לא תקין עלול לעיתים לגרום נזקים. ההצעה שלי היא שאם את מחליטה ללכת על מאמן חדש או מתלמד שגובה מחיר נמוך - בדקי קודם לכן האם יש לו תמיכה ופיקוח מהמורים שלו אשר להם אמור להיות הניסיון.
    כך או כך השקעה באימון אינה רק השקעה של כסף אלא גם השקעה של זמן ותשומת לב ומשאבים רגשיים. בסופו של דבר הכסף הינו רק עוד מרכיב. וכמו בכל מוצר - לעיתים כדאי להשקיע כדי לזכות במוצר שישרת אותך היטב ובתהליך שיהיה חוויה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש קואצ'ר ליצירת קשרים זוגיים
    דורון
    22/04/2011

היי,
    האם מישהו יכול להמליץ על קואצ'ר או קואצ'רית באזור חיפה והקריות שיכולים לעזור ביצירת קשרים זוגיים?
    פעמים רבות מאוד, בחורות דוחות אותי אחרי פגישה או שתיים (פגישות שבהן השיחה קולחת ושנראות - לי לפחות - מוצלחות) בטענה שהן לא חשות פרפרים בבטן, חסר קליק, נעים ונחמד להן אבל "זה לא זה" ...
    אני מחפש הדרכה שתעזור לי להבין מה אני עושה לא בסדר, ואיך אפשר להשתפר.

הוספת תגובה

• מחפש קואצ'ר ליצירת קשרים זוגיים - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    26/04/2011

הי דורון,
    אינני מכירה באופן אישי קואצ' באיזור הצפון
    אני יכולה להמליץ לך לעשות חיפוש אינטרנטי, לערוך שיחת "היכרות " עם כמה (לא עם יותר מידי כי זה מבלבל ומיותר), ועם מי שהקלקת להמשיך
    עיקר העבודה תהיה שלך: )
    בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמן אישי מאזור חיפה

תמיר
    28/04/2011

היי דורון

שמי תמיר ואני מאמן אישי הוליסטי מאזור חיפה
    אני מציע את שירותי האימון שלי תמורת סכום סמלי של 50 ש"ח למפגש מעל שעה.

לדעתי אימון אישי הוליסטי יכול מאוד להתאים לך ועבור האתגר /הבעיה שרשמת.
    אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

סופ"ש נעים
    תמיר
    0528730271

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד
    דניאלה
    20/04/2011

היי לכולם,
    מקווה שהגעתי למקום הנכון..
    יש יל בעיה שאני כל הזמן נמצאת במצב של פחד.
    פחד שיפטרו אותי ממקום העבודה, פחד מקהל, פחד מימה שיחשבו או יגידו עלי, פחד שאני לא אמצא מישהו שיאהב אותי כמו האקס, פחד שאני אכשל..

לא יודעת אם זה פחד, יותר חשש ודאגה.. אני כל הזמן טרודה בזה
    אני יודעת שהכל מתחיל בחוסר ביטחון שיש לי, שתכלס אין לי סיבה, כי אני יחסית נראית טוב, עם תואר בראיית חשבון..
    אבל משהו טבוע עמוק בפנים וגורם לי לדאגות לעתיד כל הזמן..

האם זה ניתן לתיקון? מה עושים??

בבקשה עזרה!!

תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

• פחד - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    20/04/2011

הי מאיה,
    הגעת למקום הנכון רק שלמרבה הצער תגובה בפורום לא די בה כדי לחלץ אותך מהמצב שאת נמצאת בו..
    יש מגוון של שאלות שיש לשאול כדי להבין היכן את נמצאת וכל עצה שתקבלי על סמך הודעתך, לפחות ממני, תהיה שטחית ולא מספקת
    הייתי ממליצה לפנות לעזרה- טיפול / אימון כדי לברר מהי מהות ושורש הבעיה או לחילופין מהם הצעדים שביכולתך לנקוט כדי לעזור לעצמך להגיע לקבלה עצמית ולביטחון הדרוש לך כדי לנהל חיים חפים מדאגות במקרה הפחות טוב ושמחים ומספקים במקרה הטוב

חג שמח: )
    ובהצלחה רבה,
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד - תגובה

גרשון מורג
    22/04/2011

שלום לך מאיה,

אני חושב שהגעת למקום נכון, אך לצערי אינני חושב שזו התחנה הסופית, יותר נכון יהיה להגיד שזו יכולה להיות תחנת המוצא לכיוון העזרה שאת מבקשת.

אם זה ינחם אותך, אפשר להגיד לך שאת לא לבד בהרגשתך. חלק לא מבוטל מהאנושות בכלל חיה בהרגשה של פחד, ברמות כאלה או אחרות. וזה בגלל שפחד הוא אחת משתי ההוויות הבסיסיות שלנו: פחד ואהבה.
    מכל אחת מההוויות הללו נובעות בעצם כל יתר הרגשות או ההוויות שלנו.
    הפחד מייצר דאגה, קנאה, חוסר בטחון, חשדנות, מועקה, בושה, חרדה וכו' וכו'.
    האהבה מייצרת הרמוניה, חמימות, אמון, בטחון רגשי, שקט נפשי, הערכה, וכו' וכו'.
    שתי הרשימות הנ"ל הם מאד חלקיות בהחלט ואת יכולה להוסיף לכל אחת מהן עוד תכונות רבות.

אבל מה שמעניין זה שלשתי ההוויות הבסיסיות הללו יש תכונה אחת מאד בולטת: הן מבטלות האחת את השניה. ז"א, כאשר אנו בהוויה של אהבה אין פחד ולהיפך.

את אומרת שיש בך דאגה או חשש. מישהו מאד חכם הגדיר דאגה כ"קטסטרופה מפונטזת". ז"א אנו מפנטזים קטסטרופה (שעדיין בכלל לא התרחשה) ומשתמשים בה כדי להפחיד את עצמנו.
    מצחיק ומגוחך, נכון? אבל חלק גדול מאתנו עושה זאת כל הזמן!

אז ראשית כל, תהי ערה שאת עושה זאת לעצמך: את מפנטזת קטסטרופות ומפחידה את עצמך בהן. תהי מודעת לכך כל פעם שאת דואגת/חוששת למשהו.
    שנית, אמרנו שאיפה שיש פחד אין אהבה, אז תנסי לברר מה את לא אוהבת ובעיקר מה את לא אוהבת בעצמך ולמה. אך לדעתי, לא תמיד קל לעשות זאת לבד וכאן אימון אישי יוכל להיות לעזר רב.

מקווה שעזרתי במשהו ואני מברך אותך באיחולי הצלחה. הרמוניה, רוגע ושקט נפשי.

חג שמח,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד!

נילי
    27/04/2011

וואו גרשון. איזה יופי שאתה מסביר כך את הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד! - תגובה

גרשון מורג
    27/04/2011

תודה רבה. לבריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד

תמיר
    28/04/2011

שלום לך

תחושת הפחד נובעת מסיבת שורש כלשהיא במהלך חייך כמו כשלונות, "ילד פנימי " מתקופת הילדות ,טרואמה,אירוע לא נעים, מסרים שליליים שקיבלת מהסביבה שיצרו בך חסימה רגשית וחסכים שהשפיעו על מערכת האמונות שלך באופן כזה שמתרחש אירוע כלשהוא -האמונה שלך הלא מודעת שיצרת יוצרת לך "תסריט" של פחד במקום של אהבה,ביטחון עצמי ,אומץ וכו'

אימון אישי הוליסטי(סוג האימון שאני עוסק) שמשלב כלים טיפוליים כמו דמיון מודרך ,ציור,נשימות ,קלפים וכו' עובד גם על התת מודע,אמונות,צרכים,רגשות וכו' הוא אכן תהליך שיכול לעזור לך למצוא את מקור הפחד ולשחררו ובמקביל לחבר אותך לעוצמות שלך -ערכים,יעוד שלך וליצור ביטחון עצמי ריפוי ושחרור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבה על הריון
    אילנית
    12/04/2011

מה יכולה להיות הסיבה שרק מחשבה על הריון( איחור)
    גרם לכל כך הרבה אנרגית חיוביות, קלילות מצב רוח מעולה
    שינה טובה( לא הייתי עייפה באותה תקופה)

סובלת כבר מעייפות זמן רב?

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבה על הריון

הוספת תגובה

• מחשבה על הריון - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    12/04/2011

הי אילנית,
    לא בטוחה שהפנית את השאלה לפורום הנכון
    ובכל זאת,
    אני מניחה שאם הריון הוא מצב רצוי, אז מחשבה על הריון מעוררת תחושות טובות
    מחשבה- באופן כללי, היא מחוללת עוצמתית ביותר של הרגשות ותחושות, כשם שמחשבה על מצב לא נעים עלולה לעורר פחדים או כאב, מחשבה על סיטואציות משמחות מעוררת בנו תחושות נעימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכל או לב??
    מאיה
    04/04/2011

לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל אנסה בכל זאת..

אני יוצאת עם מישהו חודשיים והכל ממש רציני.. די מתקרב לחתונה.
    אני בספק לגבי הבחור..
    אני אוהבת אותו, את האופי והבן אדם שהוא אך אם להקשיב לשכל.. הוא לא בחירה טובה מאחר ולא עובד ולומד ממש בקטנה.. עושה סימנים של עצלן ואני מרגישה שהוא לא ריאלי לחיים.

אני יודעת שאם אקים איתו משפחה אני אהיה המפרנסת העיקרית והוא יתמך בי ולא להיפך.. זה מאוד מציק לי כי אני מגיעה מבית כזה והחיים לא הכי פשוטים..

לא יודעת מה לעשות, אני בת 26 וההחלטות שאני אקח מאוד ישפיעו על עתידי.

בבקשה את עזרתכם..
    המון תודה:))

לקביעת תור
    סגירה
    שכל או לב??

הוספת תגובה

• שכל או לב?? - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    04/04/2011

שלום מאיה
    אני חושבת שענית את התשובה בעצמך.
    אם את חושבת שאפשר לשתף אותו בדברים האלה, ולהסביר לו את החששות, כדאי, הבעיה היא שאני לא רואה מישהו משתנה בדברים כאלה, ועוד יותר גרוע, אני לא אאמין להבטחות של "אני אשתנה מפני שאני אוהב אותך."
    אולי עדיף שתיפרדו, ואם הוא ישתנה תמיד תוכלו לחזור להיות ביחד.
    בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכל או לב?? - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    05/04/2011

מאיה שלום,

לפני שמתחתנים עם מישהו, לפחות כך מומלץ, מוטב להיות חברים טובים- אולי הכי טובים שיש. ואם חברים טובים- אז פותחים הכל על השולחן ומדברים גם על מה שפחות נעים
    ראי אם לשיפוטך והבנתך "זה הבנאדם" או שזו תקופה שעוברת עליו- אני מניחה שאם אתם קרובים לחתונה תוכלי לענות זאת לעצמך
    ואז - הציגי בפניו חששותייך וראי מהי עמדתו בעניין

אין לי המלצה חותכת לגבי העניין- בטח לא כזו שאני יכולה לתת ממרחק
    בכל מקרה- חשוב לא לקפוץ למקומות שהבטן צועקת שלא לקפוץ אליהם

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מפסיקים לרצות אחרים??
    מאיה
    24/03/2011

ועושים מה שאני ורק אני רוצה???

לקביעת תור
    סגירה
    איך מפסיקים לרצות אחרים??

הוספת תגובה

• את עושה מה שאת רוצה

סאלי תדמור
    25/03/2011

שזה כרגע לרצות אותם.

הרי כשאנחנו באמת רוצים משהו, לגמרי, שלמים לגמרי עם הרצון הזה, אי אפשר לעצור אותנו. נרוץ ונעשה את זה, לא נקשיב לכלום. לפעמים אפילו אם רציונלית אנחנו יודעים שזה רעיון גרוע.

אז יש בך איזה רצון לרצות אותם. לעשות מה שהם רוצים.

אין טעם להתעלם מהרצון הזה. הוא הרי קיים. עובדה שזה מה שאת רוצה.

רק שיש עוד רצון, סותר, שמשום מה נדחק הצידה.

ומעניין לברר, מה הרצון הזה שלך? מה את רוצה שסותר את מה שהם רוצים?
    ואיך לרצות אותם עוזר לך?

ואז תוכלי להתחיל להתקדם...
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ משהו????????
    מנהלת חשבונות
    22/03/2011

אני כמעט חודש מחפשת עבודה בהנהלת חשבונות בשבוע שעבר הייתי בחברה שנורא רציתי שיקחו אותי לשם ותכלס אין סיבה שלא אתקבל אבל משום מה הם לא חזרו אלי . והיה גם קטע מעניין באותו יום אחרי ראיון עבודה פגשתי מישהו שלמד איתי בתיכון דיברנו או יותר נכון הוא סיפר שהוא מסיים לימודים הולך לעבוד בשגרירות שהוא התחתן , ואני רק הקשבתי כי תכלס לי לא ממש היה מה לספר לו והיום חשבתי על זה שאני כאילו תקוע בשום מקום ......ככל שעובר הזמן ועוברים עוד ועוד ראיונותשלא חוזרים אלי זה נותן איזה תחושת מועקה ואין לי מושג כבר איך לקדם את עצמי כדי שכן יחזרו כי לכאורה הראיון מתקדם יפה ואז מסיבה לא ידועה לא חוזרים . מה לעשות ?הייתי רוצה להיות כמו הזה שפגשתי מהתיכון שגם אני אוכל לספר על כמה התקדמתי אבל בנתיים אני מרגישה ממש תקועה וזה ממש מבאס ....איך אני צריכה לשכנעה מעסיק שיבחר בי? מה כדי לי כן להגיד בראיון ומה כדי לא להגיד?

לקביעת תור
    סגירה
    מישהו יכול ליעץ משהו????????

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ משהו???????? - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    22/03/2011

שלום לך
    יש אנשים שעוסקים בהכנה לראיונות עבודה.הם באים ממקצועות שונים. תבדקי ותחפשי מומחה בתחום.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שוברים את מעגל האין מוצא??????

מנהלת חשבונות
    23/03/2011

אם כבר אז אני צריכה מישהו מתחום ראיית חשבון שיעזור לי להתברג כמנהלת חשבונות יש חברות לראית חשבון שעוזרות למנהל חשבונות מתחיל?כי כמו שבדקתי בכוח אדם הם לוקחים רק עובדים עם יותר מ2 שנים ניסיון מי שאין לו 2 ניסיון הם לא מחפשים לו עבודה בהנהלת חשבונות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שוברים את מעגל האין מוצא?????? - תגובה

גרשון מורג
    23/03/2011

תקלידי בחיפוש בגוגל "הכנה לראיונות עבודה" ותקבלי מאות אתרים בנושא. תבררי מביניהם מי מתאים לך.
    בהצלחה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל
    ליאור
    14/03/2011

שלום רב.
    בתשע השנים האחרונות (מאז לידת בתי הבכורה) , אני סובלת ממשקל יתר משמעותי (30 ק"ג עודף). ניסיתי עשרות שיטות לשינוי הרגלי אכילה - קבוצות, דיאטנית, ועוד ועוד ואפילו ניתוח קיצור קיבה אשר כשל. הכסף כבר זרם כמים ואינני מצליחה (או יורדת קצת ואז עולה). כבר איתרתי את הסיבה בגללה אני אוכלת, וידוע לי מה צריך או לא לאכול. על פניו נדמה שפשוט אינני רוצה מספיק, אלא שרק אני יודעת שאין דבר שמפריע לי יותר. גם אינני מרגישה כבר נוח להוציא עוד ועוד כספים סביב בעיה זו על חשבון משפחתי (הסבלנית מאוד).
    האם יש מקום לעצתכם? האם זה בתחום עיסוקכם?
    בתודה.
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

גרשון מורג
    15/03/2011

שלום ליאור,
    אני מניח שאת שמעת על המושג גוף-נפש. הוא מתייחס לקשר בין הגוף לנפש, שני גורמים שהם בעצם יחידה אחת ומושפעים הדדית ללא הפסק.
    זה לא נדיר שבעיה גופנית קשורה לנושא נפשי, כולל בעית עודף משקל.
    את כותבת שכבר ניסית הרבה פתרונות בתחום הפיזי שלא עלו יפה. אני מציע לך לחפש את מקור הבעיה בהוויה שלך. אולי זה אפילו משהו שלאו דווקה קשור לאוכל, אבל מקבל את הביטוי שלו בהרגלי אכילה ועודף משקל.
    אימון אישי הוויתי יכול בהחלט להיות לעזר בעניין.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    15/03/2011

הי ליאור, תודה על פנייתך
    אימון אישי בהחלט יכול להועיל במובן זה שמדובר בתהליך מבוסס עצמות ויכולות.
    הקושי בהשלת הק"ג העודפים הוא לא פעם תוצאה של "הכישלון" שאנו חווים בעת ניסיון לא מוצלח להיפטר מהם
    לעיתים רבות אנחנו חווים תעוקה מהמחשבה על המצב הנוכחי ומתרכזים פחוות בלדמיין את ההקלה והסיפוק שנחווה לאחר ההגעה האפשרית למשקל הרצוי
    תעוקה זו, פעמים רבות, מוצאת מזור במקרר: )
    יותר מזה..
    אלא אם יש בעייה קלינית מוגדרת, הסיבות להשמנת יתר נעוצות בפסיכה שלנו- הרגלים, מצוקות, חוסרים...דברים מהסוג שאוכל לא באמת מצליח לסתום
    אולי כדאי לנסות ולבדוק למה הנפש באמת משתוקקת?
    בהצלחה רבה

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    15/03/2011

שלום ליאור
    כשאדע מהי הסיבה בגללה את אוכלת, לפחות הסיבה שאיתרת, אוכל לענות טוב יותר על השאלה אם זה שייך לתחום האימון האישי או לא.
    אני מציעה שתגשי לבדיקה פסיכיאטרית, אם זה רלוונטי, וגם תחזרי על בדיקות גופניות, בעיקר תפקודי בלוטת התריס.
    בהצלחה והרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור-ירידה במשקל

תמיר
    17/03/2011

שלום לליאור היקרה
    בעית משקל יתר ובכלל ההרגל להכניס לגופינו דברים מזיקים נובעת מסיבות שורש כמו צרכים/אמונות/ילדים פנימיים שיוצרים לנו חסכים רגשיים השגורמים לנו למלא אותה בין השאר ב"אכילה רגשית" .היות והם בתת מודע שלנו האכילה לא תמיד נשלטת ומודעת.
    לאימון -במיוחד לשיטת האימון ההוליסטי ,יש כלים טיפוליים/דמיון מודרך שיכולים לעזור לך למצוא את אותה סיבת שורש ולטפל בה בתהליך מובנה
    בהצלחה
    תמיר
    מאמן הוליסטי מתמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    תודה מראש
    08/03/2011

אתמול הייתי בראיון לגבי משרה בחברה שמאוד הייתי רוצה אך המראיינת הבהירה לי ניקודה חשובה שממנה הבנתי למה אני שולחת קורות חיים ולא מקבלת כמעט הזמנות לראיונות עבודה היא אמרה לי שהם מעדיפים לקחת מנהלת חשבונות שתהיה עצמאית מיום ראשון שלה אצלהם בעבודה ולא יהיה צורך להשקיע בה זמן מאשר לקחת מישהי כמוני עם קצת ניסיון שתדרוש השקעת זמן בכל מקרה אני מקווה שהם לא ימצאו מישהי שמתאימה להם ויחזרו אלי . השאלה שלי איך אני יוצרת מצב שיהיה להם בכל זאת שווה לקחת אותי כי החברה שהייתי בה אתמול זאת חברה שמבחינתי היתי יכולה להישאר בה לתקופה ארוכה , איך אפשר לשכנע מעסיק לקחת אותך כי אתה השקעה שווה לטווח ארוך?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

גרשון מורג
    10/03/2011

שלום לך מנהלת חשבונות אנונימית,
    אמנם שאלתך אינה בתחום שהפורום דן עליו, אך ננסה לעזור במשהו.
    את שואלת "איך אפשר לשכנע מעסיק לקחת אותך כי אתה השקעה שווה לטווח ארוך?" ואין לי תשובה אחרת לזה מלבד שהמעסיק ישתכנע במו עיניו שהעניין אכן כדאי.
    עכשיו השאלה הינה איך להגיע למצב הזה?
    הייתי אומר שאם את כל כך מעוניינת במשרה הזאת ואת מוכנה להוכיח שאת שווה את המאמץ מצידם, את צריכה לבוא אליהם, לדעתי, אם הצעה מפתה.
    למשל, להציע לעבוד תקופת מה (חודש-חודשיים) ללא תשלום או בתשלום ממש מינימלי ע"מ להוכיח את יכולותיך. אם לאחר מכן תתקבלי לעבודה, ישלימו לך את המשכורת לתקופה הנ"ל. אם לא תתקבלי, זה יהיה הסיכון שאת לוקחת על עצמך.
    היית מוכנה להסדר כזה, למשל?
    בכל מקרה, אם תלכי למו"מ כזה אני מציע לך לבוא אליו בצורה מאד אוטנטית ואסרטיבית. לדעתי זה מה שיכול לשכנע את הצד השני שכדאי לנסות.
    מקווה שעזרתי.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תודה מראש
    11/03/2011

העניין שכשהצעתי לעבוד בשכר יותר נמוך בכל מקרה המראיינת אמרה שעדיף להם מישהו כבר מיומן ולא מישהי כמוני שהיא תצטרך לשבת ולהקדיש לה זמן להסברים זאת הבעיה זה כמו מעגל שאי אפשר לפרוץ אותו כל פעם רוצים מישהו מיומן עם הרבה שנות ניסיון כדי שלא יהיה צורך לבזבז עליו זמן והשאלה איך אני אצבור ניסיון אם אף אחד לא נותן לי הזדמנות אפילו????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    10/03/2011

כנ"ל
    נדמה לי שהייתה פניה כזו לאחרונה, וזה מה שעניתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה אימון אישי?
    אבי
    07/03/2011

שלום רב

האם מדובר באימון לפיתוח שרירים או לחיטוב הגוף?

תודה מראש,

אבי

לקביעת תור
    סגירה
    מזה אימון אישי?

הוספת תגובה

• מזה אימון אישי? - תגובה

גרשון מורג
    07/03/2011

שלום אבי,

לא, לא מדובר בסוג האימון שאתה מדבר עליו, אימון ספורטיבי לפיתוח שרירים או לחיטוב הגוף, שגם נקרא אימון.

אפשר להגיד, כמטאפורה, שמדובר ב"פיתוח שרירי האישיות" ו"חיטוב ההתנהגות". אבל ההסבר הוא הרבה יותר מסובך וארוך, אז תרשה לי להפנות אותך להגדרת הערך בוויקיפדיה ונראה לי ששם תקבל תמונה יותר שלמה:
    הקלד he.wikipedia.org/wiki ובחיפוש הקלד "אימון אישי".

תיהנה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קואצ'ינג

דודו
    28/03/2011

שלום אבי,
    מידע אינפורמטיבי טוב לגבי קואצ'ינג תוכל לקבל דרך הצהרת כוונות של תוכנית ללימודי קואצ'ינג, כיוון שהמידע מנוסח מתוך הנחה שאתה סקרן לגבי נושא הקואצ'ינג ויתכן שטרם התנסית בו בגוף ראשון. התוכנית מבהירה יפה בכמה משפטים מהי מהות קואצ'ינג. הצצה בפרטים נוספים תתן לך תמונה שלמה יותר כשתקרא מה נדרש כדי לעסוק בקואצ'ינג (פיתוח שרירי האישיות היא הגדרה קולעת!).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שני
    28/03/2011

אימון אישי הוא תהליך למידה מודרך ומוכוון מטרה, שתכליתו להעצים ולשכלל את הפוטנציאל האישי של האדם ולפתח את יכולותיו החשיבתיות והרגשיות.

אימון הוא התמודדות עם אירועים בעלי מורכבות רגשית.

תפקיד המאמן לפתח התבוננות פנימית אצל המתאמן להתמודדות שלו מול אותן מורכבויות רגשיות.

האימון מוכוון למטרה ממוקדת בעתיד וחוקר את ההווה, דרך ניסיון להבין את תבניות החשיבה שנוצרו בעבר.

האימון האישי מבוסס על "ארגז כלים" וצורת חשיבה המאפשרים למתאמן לשפר את היכולות, ולפרוץ מחסומים ומגבלות ובכך להגיע לתוצאות. בתהליך האימון מתמקדים בחלומות האישיים ובשאיפות, גוזרים מהם מטרות והישגים הניתנים למדידה ויוצרים תוכנית פעולה להשגתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה אימון אישי? - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    29/03/2011

אימון אישי הוא אימון של האישיות.
    פרטים נוספים תוכל למצוא באתר שלי בגוגל.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית
    עולם תחרותי..
    28/02/2011

איך אני מצליחה לקדם את עצמי כך שהמעסיקים יבחרו בי ? אני מנסה להשיג עבודה בהנהלת חשבונות וכולם רוצים ניסיון מעל שנתיים ואף אחד לא רוצה לתת הזדמנות לאלו שיש להם פחות משנתיים כמוני , השאלה שלי איך בעולם תחרותי אני מצליחה לגרום למעסיק לקחת אותי ולתת לי הזדמנות ולא לזרוק את קורות החיים שלי כמו שזה בדרך כלל קורה עד שהם מגיע לשולחן המעסיק????

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    28/02/2011

אפשר כמובן להתחיל לעבוד בהתנדבות, אבל זה די מגוחך.
    כדאי לנסות במשרד גדול בו יש הרבה מנהלי חשבונות, אולי משרד רואי חשבון גדול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    01/03/2011

שלום,

אם הקושי הוא להגיע לשלב ראיון בגלל חוסר הניסיון בקורות החיים הייתי ממליצה לנסות לייצר קורות חיים מעט שונים מהרגיל, עם איזו קריצה שתמכור את היתרונות שלך באופן ששמים אליו לב

בנוסף, לראות כיצד את מפעילה כמה שיותר אנשים כדי שיעזרו במציאת עבודה- המלצה מחבר או אדם שמכיר אותך יכולה לפתוח דלתות

בהצלחה: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'ר
    טולי
    24/02/2011

שלום,
    אני מחפשת קואצר באזור מגוריי פתח תקווה.
    בעיקר אימון להתנהלות זוגית ואישית
    האם יש המלצה למישהו/מישהי?

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת קואצ'ר

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'ר - תגובה

איציק יצקן
    05/02/2012

טולי יקרה,
    היכנסי לגוגל והקישי: "אימון לזוגיות פתח-תקווה" ותתחילי להתקשר. מי שיהיה מוכן לדבר עמך בטלפון וידע לקרוא אותך ולהקשיב לך - קרוב לוודאי שהוא יכול להתאים לך. חשוב להתקשר לכמה אנשים לפני הבחירה.
    זיכרי שמאמן אינו פסיכולוג והשיחה עימו צריכה להיות חברית ופתוחה.
    מניסיוני - אלה שלא מוכנים לנהל שיחה של לפחות 10 דקות בטלפון - כדאי לוותר עליהם.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'ר - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    27/02/2011

אם את רוצה, את מוזמנת.
    ד"ר בן-אור.
    050-5632723

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת
    צביקה
    19/02/2011

היי אני בן 20.
    לפני כשנתיים הסתפרתי במספרה,ואני כל חודש מסתפר והספר שלי גם מגלח לי את הזקן עם מכונת התספורת.
    מה שקרה אז שהספר עבר עם המכונה על חצקון שהיה לי בפנים ומאז נשארה לי צלקת.
    עכשיו זה נורא מפריע לי מכיון שיש לי כבר צלקות בגוף ועכשיו עוד אחת,ומאז אותו מקרה אני כל הזמן בדכאון וחושב על זה ומפחד לצאת עם בנות מאז המקרה,והרבה גם אומרים לי למה לא התווכחת עם הספר ולמה לא פנית לעו"ד.
    אתה מבינים? פשוט יש לי כבר צלקות בפנים שנבעו מגילוח שלי שאני גלחתי את עצמי בטעות ופשוט אם אלה אני השמלתי אבל עם הצלקת שהוא עשה לי הספר אני לא יכול להשלים מכיון שאומרים לי שאני פראייר שלא פניתי לעורך דין בשביל לתבוע אותו וכל פגישה לא משנה עם מי אני מדבר על הצלקת הזו
    אני חייב יעוץ או משהו

לקביעת תור
    סגירה
    צלקת

הוספת תגובה

• צלקת - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    22/02/2011

שלום ותודה על פנייתך
    נשמע שאתה מוטרד באופן מתמשך מאותה בעיה
    אם עברו שנתיים מאז אירוע "החצ'קון" ועדיין אין מנוחה לדעתך הייתי ממליצה לפנות לעזרה
    טיפ במסגרת האתר לא יפתור את הבעיה, אני בטוחה קיבלת כבר כמה טיפים במהלך השנתיים האחרונות..
    אבל אם כבר לתת טיפ
    הייתי ממליצה לסלוח ולהמשיך הלאה: )
    אם לא מצליח- לפנות לעזרה
    אימון/טיפול
    בהצלחה רבה: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    22/02/2011

שלום צביקה
    אני מאמינה שהצלקת אכן קיימת שם וזה לא דמיון בכלל, רק כואב לי, וכנראה גם לך כואב שזה כל כך מפריע לך.
    שווה לברר באימון או בטיפול למה זה כך, וממה אתה מסיט את תשומת הלב שלך, דברים שאפשר יותר לשנות.
    אולי אפילו תוכל למנף את קיום הצלקת לדברים ממש טובים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה