פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית של בני
    ליאת
    27/10/2010

בני בן 12.5 הודיע לי היום שהוא מתלבט לגביי זהותו המינית
    באיזה גיל מתחילים לגבש זהות מינית?האם כדי להפנות אותו לעזרה מקצועית.ואם כן למי.
    גם אני כרגע במצוקה מהמצב שנוצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית של בני

הוספת תגובה

• שלום ליאת

קש"ת
    28/10/2010

ראשית חשוב לי לומר שבנך הגיע אלייך עם חשיפה מאד לא פשוטה מבחינתו, וזה בהחלט אומר שהוא בוטח בך ומרגיש בנוח לשתף אותך. את אמא שלו, וזה בהחלט חשוב - נראה שהוא אוהב אותך ואני בהחלט בטוח שגם את אוהבת אותו.
    בכל הנוגע לנטייה מינית או זהות מינית, בנך חווה חוויות לגיטימיות של גיל ההתבגרות, והוא מגבש את זהותו בהתאם להרגשותיו ורגשותיו. אינני יודע בדיוק מה מביא אותו להרגיש כך או אילו חוויות הוא עבר, אך יש דבר אחד ברור - הוא ימשיך לעבור חוויות ויגבש את עצמו ואת זהותו. ואחרי כל הדברים האלה, אני בטוח שתמשיכי לאהוב אותו כבנך, והוא ימשיך לאהוב אותך כאימו, ולא משנה מה תהיה הזהות המינית שהוא יבחר וירגיש שהיא שלו.
    אין זו בושה חלילה להיוועץ בבעל מקצוע בעניין. זה לגיטימי לחלוטין, אולם חשוב לדעת כי צריך לשתף את בנך בתהליך, ולאפשר לו את החופש להתפתח כפי שהוא מחליט ומתגבש. זהו חלק מתהליך ההתבגרות שלו, וכאם דואגת שבחרה לפנות ולכתוב כאן - אני יכול להמליץ לך להמשיך להיות אם דואגת לבנה, וללוות אותו בתהליך שהוא יעבור. חשוב שתהיי לצידו ותקבלי כל בחירה שלו, בסופו של דבר הוא עובר חוויות נורמליות לחלוטין.
    אם תרצי להתייעץ עם הורים אחרים שחוו או חווים חוויות דומות לזו שלך, קיים ארגון תמיכה להורים שנקרא תהל"ה והוא בהחלט יכול להיות מקום טוב להיעזר בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית של בני - ליאת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/10/2010

ליאת שלום,
    החברים מקשת יודעים על זה , הם היו שם ונותנים עצות לטוב ולרע.
    בתור הורה נדמה לי שמי שצריך עזרה זה אימו של בנך המתבגר.
    הוא בתחילת דרך וזהותו המינית עדיין לפניו כחלק מהדרך.
    לעומת זאת זהותך ההורית מהווה עבורך קושי בעימות עם חשיפה מציפה לטוב ולרע.
    כדאי שיהיה לך עם מי להתייעץ. חשבת על טיפול לעצמך?
    כמה ילדיםיש לך חוץ ממנו? כמה פעמים כבר צמחת איתם דרך תחילת התבגרותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    עמית
    23/10/2010

שלום. אני בן 16 וחצי ויש לי חברה כבר כמעט שנה אנחנו מקיימים יחסי מין ואני כן נמשך אליה וכן עומד לי. הבעיה היא שאני לבד אני מפנטז על גברים ומסתכל באתרי סקס של הומואים. אף פעם לא היה לי איזה קטע מיני עם גבר ואפילו בחלומות שלי אני חולם על סקס עם גברים. מה זה אומר עלי? תודה עמית

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - עמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/10/2010

זה אומר עלייך שאתה דו!
    אין ביכולתי להצהיר מעבר לכך.
    ניסית פעם להידבר על הכפל המבלבל הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה?

עמית
    24/10/2010

מה זאת אומרת להידבר? והאם דו יכול לחיות חיים של סטרייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עמית

קש"ת
    24/10/2010

לפי מה שאתה מתאר כאן, נראה דיי ברור שקיימת בך משיכה לגברים, גם אם מעולם לא מימשת אותה. לא פירטת הרבה לגבי המשיכה שלך כלפי נשים, מעבר לכך שאתה נמשך לחברה שלך, כך שאין הרבה שאני יכול להגיד לגבי זה. שאלת מה זה אומר עליך – והאמת היא שאין לי תשובה נחרצת לתת לך. האם אתה ביסקסואל? יכול להיות. לא כל אחד חווה את הדברים בצורה שקל להגדירה – ישנם כאלה הנמשכים אך ורק או בעיקר לגברים או לנשים, וישנם כאלה שחווים את המשיכה הזאת בצורה יותר מעורפלת. יש כאלה שנמשכים לשני המינים באותה המידה ויש כאלה שאחוזי המשיכה שלהם אינם כה עגולים (כלומר, נמשכים במידה מסוימת למין אחד ובמידה גדולה יותר למין אחר). כך או כך, ההגדרה צריכה להיות שלך, איך שאתה מבין את עצמך ואת המיניות שלך ואיך שנכון עבורך להגדיר את עצמך. אף אחד אחר לא יכול להחליט זאת בשבילך.

בהקשר הזה חשוב לזכור שני דברים עיקריים: ראשית, אין צורך להחליט עכשיו. לגיטימי בהחלט לחקור, להתנסות, להתלבט ולהתחבט – עד שמצליחים להיסגר על משהו שמרגישים שהוא נכון עבורנו. שנית, שום דבר אינו סופי ופאטאלי – אם בהמשך הדרך מגלים שנחפזנו להחליט, והדברים מורכבים יותר משחשבנו, תמיד אפשר לשנות כיוון או לפתוח כיוון אופציונאלי נוסף.

שאלת אם דו יכול לחיות חיים של סטרייט. באופן עקרוני, גם הומו יכול להיות חיים של סטרייט – אם הוא רק יתעלם מהמשיכה המינית שלו לגברים וינהל מערכות יחסים עם נשים, גם אם הוא לא נמשך אליהן – אבל זה לא אומר שהוא יפסיק להיות הומו. "חיים של סטרייט" מדבר רק על הפן ההתנהגותי, השאלה היא מה המחיר האישי והנפשי שהוא משלם על כך. מה שאני מנסה להגיד בזה הוא שאפשר לנסות להתעלם מהנטייה המינית שלך, אבל אי אפשר לברוח ממנה, והאמת היא שגם אין צורך.

בכל מקרה, הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא כי עליך להקשיב לעצמך, לרגשותיך ולרצונותיך, ולתת לעצמך את המקום לחקור אותם ולהבין אותם לעומק. שום בחירה שתעשה לא תהיה מוטעית, כל עוד היא תבוא מהמקום שאתה מרגיש שהוא הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה,
    אבירם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עמית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/10/2010

gnh, tku scrho fsurcbu, ak nh afcr vjkhyu uhusgho navu gk srfo/
    vo tuvcho kv,grc cpuruo 'do vzv' fh ha kvo tnubv atjrho fnu,o mrhfho ,nhfv/
    tbh anj' nh anjkhy cxu; gk bhvuk jhhu zv vhjhs-t,v/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה? - עמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/10/2010

1. להידבר זה מישהו שאתה נידבר איתו וגם מקבל ממנו ידע ותמיכה. לרוב זה מחייב אמון מצידך. אחרת תשאל את עצמך מה הם/הוא רוצה ממני לעזאזל. אני רק רוצה עזרה לעצמי. אין לי הגדרה טובה מזה לתומכים למיניהם שמתחברים לפורום. זכור אתה בוחר עם מי אתה חולק את יצועך!
    2.דו יכול לחיותרק חיים של דו. יש חלקם שנשואים ולא מתחייבים לגלות את זהותם ומסתירים אותה ב"ארון". יש מהם שמצליחים ל"רקוד בכל החתונות". בכל מקרה הם דו וצריכים ליצור שיווי משקל באורח חייהם שיאפשר לשרוד עם החזות שבחרו להציג,"בשלב זה".
    אני יכול להבטיחך כי החיים המצפים לך יהיו מענינים וחוייתיים במקומם של הקשרים המיניים.
    לגופו של עיניין כן דו יכול לחיות חזות של סטרייט אך לא חיים של סטרייט. אלה דורשים רמה של התכחשות לחצי ממנו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול
    חסוייה
    21/10/2010

אני דיי מבולבלת לגבי הזהות המינית שלי.
    אני יודעת שאני נמצאת עכשיו בגיל ההתבגרות אבל אף פעם לא נמשכתי לבן או לבת אבל אני תמיד מרגישה מין קירבה לבנות.
    יכול להיות שאני מרגישב קירבה וסוג של משיכה בגלל שחסרה לי דמות אם?
    וגם בגלל שבעבר עברתי תקיפה?

לקביעת תור
    סגירה
    בלבול

הוספת תגובה

• חסויה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/10/2010

אני אוהב את החסיון שאת משיגה על ידי שאת משכנעת/מצהירה שלא נמשכת אף פעם.
    בת כמה את באמת?
    מתי היתה התקיפה? מה עשית אז?
    למה חסרה לך דמות אם? מה היא איננה או אין לך או אולי את לא גדלה במסגרת עם אימא? או אולי משהו אחר ספרי לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוייה
    21/10/2010

אני בת 16 וחצי
    עברתי תקיפה בגיל 13 ואף אחד לא יודע על זה.
    אני גרה עם אמא שלי, אבל היא אף פעם לא בבית והיא עסוקה בעצמה כל היום ככה שיוצא שאני רואה אותה רק מתי שהיא חוזרת - 12 או 1, אין ביננו קשר טוב.
    היא לא יודעת על התקיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - חסויה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/10/2010

מה אין במעגל המשפחתי איזה בוגר/ת לרפואה שאפשר להידבר איתו/ה. לפעמים דודה או סבתא. לפעמים מורה. לפעמים אולי אפילו חברה טובה. מה עם אח או אחות?
    את כל כך מצניעה את התקיפה.
    ספרי לי מה הוא/היא עשה לך?
    זו ההזדמנות לחלוק זאת איתי. חשבת על פניה למרכז סיוע לנפגעות?
    הרעיון שעליו חשבת ושאלת שאינך נמשכת כלל אינו מפתיע . הבדידות שבה את חיה מחד ומצד שני הטראומה שבוודאי אינה מעוררת אמון לקשר.
    יש לך בכלל מיניות כלשהי? בינך לבינך? מין כזו התגרות ואולי פורקן, מה שקוראים אנשים אוננות?
    שבת שלום בינתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוייה
    22/10/2010

מה אין במעגל המשפחתי איזה בוגר/ת לרפואה שאפשר להידבר איתו/ה. לפעמים דודה או סבתא. לפעמים מורה. לפעמים אולי אפילו חברה טובה. מה עם אח או אחות?
    את כל כך מצניעה את התקיפה.
    ספרי לי מה הוא/היא עשה לך?
    זו ההזדמנות לחלוק זאת איתי. חשבת על פניה למרכז סיוע לנפגעות?
    הרעיון שעליו חשבת ושאלת שאינך נמשכת כלל אינו מפתיע . הבדידות שבה את חיה מחד ומצד שני הטראומה שבוודאי אינה מעוררת אמון לקשר.
    יש לך בכלל מיניות כלשהי? בינך לבינך? מין כזו התגרות ואולי פורקן, מה שקוראים אנשים אוננות?
    שבת שלום בינתיים

אני לא אוהבת לדבר על זה, אני מתביישת כ'כ ומרגישה עדיין כ'כ אשמה שאני מעדיפה לא לספר על זה.
    אין לי אף אחד, אני לבד כל הזמן...
    ולא אין ליי מיניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בטעות נשלח לי פעמיים...

חסוייה
    23/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בטעות נשלח לי פעמיים... - חסויה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/10/2010

אני אוהב כשזה נשלח פעמיים את אומרת הכל בלי להגיד אפילו מילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - חסויה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/10/2010

קשה לקרוא את בדידותך במילותיך.
    אם את לא מוצאת את היכולת לספר את בושתך ואשמתך אז למה השאלה הראשונה אלי?
    נסי לראות בינך ובינך, לפעמים המילה הכתובה מסתירה את סומק ואת המבוכה.
    אולי שווה לנסות להידבר.
    תמיד תוכלי להתנתק ואני לא יכול למצוא מי את אם את לא רוצה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני..

חסוייה
    24/10/2010

אני מנסה להבין מי אני, בין הלילות, והקושי הרב להירדם אני חושבת מה אני? למה אני ככה?
    אני מנסה להבין ואני לא מצליחה..
    נהייתי מאוד סגורה, ואני לר נותנת לאף אחד לפגוע בי.
    לפחות אני מנסה להראות להם שזה לא פוגע.
    זה רודף אותי כל הזמן.
    הפלאשבקים האלה, והסיוטים בלילה לא נותנים מנוח..
    אני מנסה להבין למה אני מרגישה שאני רוצה אותן לידיי.
    אלו דברים שאני מנסה להבין ולא מצליחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשתתתתת
    מאיה
    18/10/2010

שלום אני בת 28 כבר לא יודעת למי לפנות .... חייבת שתעזור לי
    לקחתי במשך שנתיים כדורים נגד חרדות וכבר שנה וחצי איני נוטלת אותם במשך כל הזמן שנטלתי לא היה לי חשק מיני וכאשר הפסקתצי אותם אמרו לי שזה יחזור לי וזה לא חזר איני יכולה לנהל מערכת יחסים אין לי חשק מיני בכלל
    בבקשה תפנה אותי לגורם שיטפל לי בזה הייתי כבר אצל רופאי נשים ואמרו לי שאין לי בעיה אבל החשק אינו חוזר
    לפני כל זה היה לי תאווה למין מוגברת

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשתתתתת

הוספת תגובה

• מיואשתתתתת - מאיה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/10/2010

האםנטלת כדורים בהדרכה ובפיקוח של רופא פסיכיאטר?
    האם תאוותך המוגברת שליפני התרופות קשורה בחרדתך ובתרופותיך?
    היכן את מתגוררת ? כך שנוכל לחפש עבורך כתובת להעזר בה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מאיה
    19/10/2010

כן כמובן שזה היה בהדרכת מישהו מוסמך והחרדות באו לי בגיל מאוחר 25 ננטלתי אותם במששך שנתיים וחאמרו לי שהחשק המיני יעלם עקב הכדורים אך כשהפסקתי אותם אמרו לי שהחשק יחזור בהדרגה וזה לא חזר אני לא מרגישה כלום לפני זה היה לי תאווה מינית חזקה אין רגע שלא הייתי חושבת על מין כרגע אני גרה בת"א משכירה דירה
    אני אשמח אם תפנה אותי למקום שיוכל לטפל במקרה הזה זה מאוד מטריד אותי ומפריע לחיים שלי אני כבר מיואשת ניסתי הכל תרופות צמחים טיפות חשק ,כל דבר אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - מאיה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/10/2010

המישהו/י המוסמך היה רופא/ה? אם כן גלי את שם התרופה שגזלה ממך את החשק.
    כמו שאת כותבת לא ברור לי אם זה היה חשק בתוך קשר עם מישה/י או סתם "חרמנות" שלא קשורה בבן/ת זוג.
    יכול להיות שהיית בקשר טיפולי ונידברת על האובדן מה עלה בשיחה?
    בעיקרון יש תרופות שפוגעות בתגובה המינית אך טוב לי לדעת את השם כדי להמשיך להתייחס. אם קיבלת תרופות נוספות אנא עדכניני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטיה מינית
    אנונימי
    13/10/2010

אני נימשך לבנות שריריות אני מאונן על בנות שריריות באינטרנט וגם אני רואה סרטים של בנות שמכניעות בנים בהורדות ידיים ובהאבקות וזה ממש מחרמן אותי גם אני מפנטז לפעמים שבחורה גומרת עלי במכות אני לא חזק אני רגיל ואני אוהב שהבחורה שרירית וחזקה ממני. אתה חושב שיש בנות שירצו לצאת עם גבר כזה שחלש מהן ופחות שרירי מהן? הרי בנות רוצות גבר שיהיה חזק מהן לא?

לקביעת תור
    סגירה
    נטיה מינית

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/10/2010

כמו שיש בנות כאלה יש בנים כאלה.
    אני לא בטוח שאתה יןדע שהמידה מתאימה.
    מאידך זכור כי קשר ארוך טווח רק על ציר הגירוי וההשפלה לא יעלה יפה.
    זה מסוג הסחורה שקונים לפי צורך ומשקל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אתה אומר

אנונימי
    15/10/2010

שאני לא צריך למצוא בחורה שרירית שאני נמשך מאוד אליה ולמצוא במקום בחורה רגילה שאני לא ממש נמשך אליה?
    אני לא רוצה כל יום כל היום השפלות אבל אני רוצה בחורה שתהיה שרירית וחזקה יותר ממני השאלה אם בחורה כזאת לא תירצה גבר שהוא גם עוד יותר שרירי וחזק ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אתה אומר - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/10/2010

אני מצטער
    תשובתי הייתה אכן מבלבלת.
    אם תמצא אישה חזקה ושרירית כאוות נפשך הצעד הבא יהיה שהיא תהנה לחיות ולהיות שותפה של גבר שגאה בה שהיא חזקה ושרירית ממנו.
    המחשבה שכולם רוצי במישהו שיכול להכניעם אינ המחשבה המובילה.
    אם את הגבר שלה ונוכחותך מראה לכולם כמה היא חזקה יש סיכוי שתיצבו קשר.
    אל תצא מהנחה שהיא רוצה להוכיח את שליטתה בך אבל זכור שגם עבורה להיות נאהבת ונחשקת היא חוויה חשובה.כלומר לא רק הגודל והכוח דורשים הוכחה יומיומית.
    יכול להיות שתילמדו לאהוב זו את זה ולהגן איש על רעותו.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשויים 4 חודשים ללא יחסי מין
    ר.ג
    10/10/2010

חברה שלי בת 22 נשואה לגבר בן 30
    עד עכשיו (4 חודשים) לא ניסה אפילו להתקרב אליה
    והיא עדיין בתולה, לא יודעת למי לפנות ומה לעשות בבקשה תדריכו אותי???????
    היא יפה וסקסית, והוא נראה חמוד אז מה יש לו?

הוספת תגובה

• נשויים 4 חודשים ללא יחסי מין - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/10/2010

1. איך אתה מעורב?
    2. נכון להעזר בשירות סקסולוגי מיומן להערכהץ אך ורק אם שניהם מעונינים. חשבת שאולי לא לקיים יחסי מין זו בחירה מוסכמת על בני הזוג.
    3. מה שמחזיר נאותי לסעיף 1.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה
    יוני
    09/10/2010

אני סובל משפיכה מהירה, קיבלתי מהאורולוג טרמדקס טיפות (בהתחלה) ולאחר חודש בערך הוא הביא לי כדורים...
    עד כמה זה באמת עוזר הכדורים? כמה זמן לפני קיום יחסי המין אני צריך לקחת את זה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה - יוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/10/2010

אתה משתמש בתרופה כאילו שפיכתך המהירה" היא מחלה.
    בן כמה אתה?, איפה אתה שופך כל כך מהר?
    דבר איתי ואולי אייעץ לך.
    דרך אגב התרופה עוזרת? אולי תשאל את מי שרשם לך את שאלותיך?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל שלא נתן לך מורפיום

אנונימי
    13/10/2010

טרמדקס זה תרופה משכחת כאבים ממכרת
    לך לרופא משפחה תבקש סרוקסט ותפסיק בהדרגה את הטרמדקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל שלא נתן לך מורפיום - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/10/2010

רן היכרותך את עולם התרופות יפה לנו.
    אל תתיחס אתה אל השפיכה המהירה כאילו היא מחלה.
    סרוקסאט היא תרופה למחלות דכאוניות וכפיתיות.
    התוספת שלך עלולה להטעות.
    אול לך יש ניסיו עם סרוקסאט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    13/10/2010

כן יש לי ניסיון עם סרוקסאט
    זאת באמת תרופה נגד דיכאון וחרדה אבל היא עדיפה בהרבה משכחי כאבים ממכרים כי סרוקסאט לא ממכרת והיא מאוד עוזרת ואם יש תרופה שעוזרת ולא ממכרת או מזיקה אז למה לא בעצם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - רן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/10/2010

אם יש לך ניסיון איתה זה בטח לא רק מיחסי מין.
    עצירת/עיכוב השפיכה הן תופעות לוואי. ידוע לי שיש רופאים שמשתמשים בתרופה לצורך בקרת שפיכה.
    אם אתה מכיר אותה גם ממקופ פסיכיאטרי זכור שנושא השפיכה הוא חלק מתופעות הלוואי.
    התרופה אמנם אינה ממכרת כמו המורפיום שהזכרת. אם אתה מטופל תידבר עם מטפלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    חסוי
    06/10/2010

רציתי בבקשה לשאול, כשאני מקיימת יחסים, על מנת לגמור בצורה שמספקת אותי אני חייבת לאונן גם בעצמי זתומרת, חוץ ממה שהגבר עושה אני ממש צריכה לגוע בדגדגן שלי ולשפשף אותו חזק. חוצמזה אני רוב הזמן מפנטזת תוך כדי כך על בנות, לא באופן קבוע אבל זה ממש עוזר לי. מה זה אומר עלי?

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/10/2010

זה אומר בראש וראשונה שאת אישה בכל רמ"ח ושס"ה. את מינית ואת יודעת לקחת במין מה שאת צריכה.
    גם את מינית ויודעת מה עושה לך את זה.
    את "משתמשת" נכון במיניות להגיע לפורקן. תשמרי זאת, אל תימנעי ואל תתבישי.
    לפעמים אפילו תמצאי בן זוג שתוכלי לשתף אותו בזה ואז יהיה עוד יותר כיף.
    כל הכבוד המשיכי כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד חשבתי שיש לי בעיה

חסוי
    07/10/2010

ממש תודה גרמת לי להרגיש טוב עם עצמי ולא סתם בבעיה ותסבוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להגיב?

בעל ניסיון
    09/10/2010

אשה יקרה, בקשי מבן הזוג שלך שבמצב של ביאה מלאה והדוקה יעשה תנועות מעלה מטה במקום פנימה והחוצה. שלושה איזורי גירוי 'יקבלו' תשומת לב. הדגדגן נקודת הG ופתח הרחם.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להגיב? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/10/2010

את רואה כמה זה אמיתי. גם הוא רוצה להשתתף.
    סימכי על עצמך, קחי מה שאת בוחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחטין על הביאה

הרמן
    26/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    חסוי
    02/10/2010

אני בתחילת שנות ה20 לחיי.. מגיל 16 התחילו אצלי לבטים מיניים הייתי גם בטיפול שנה וחצי אך לא הגעתי לתשובה חד משמעית.. שמתי את הלבטים בצד וניהלתי קשרים רק עם גברים.. לאורך השנים מצאתי את עצמי מתאהבת בנשים בכל מובן המילה.. כלומר ממש הרגשת הפרפרים והמחשבה על כך כל היום אבל עם זאת לא הרגשתי שום רגש וצורך מיני אליהן בשום מובן.. להיפך.. הפן המיני בא לידי ביטוי עם גברים. אני נהנית בסקס עם גבר אך על הצד השני לא מצליחה להתאהב בגבר כמו ההתאהבות שהייתה לי באישה.. אני ממש מתלבטת עם עצמי מה זה אומר? מה כדאי לעשות? לאחרונה אפילו החלו להיות לי מחשבות על לחיות עם אישה כבת זוג אבל שוב, הפן המיני לא מושך אותי.
    אני רוצה לציין שכרגע אני עם חבר וזה מקשה עליי לנהל ככה מערכת יחסים כיוון שאני מרגישה דיסוננס רציני עם עצמי.. אני אודה לך אם תהיה המלצה בנושא..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/10/2010

זה לא פלא שאת מבולבלת. הרגשות האמון וההתאהבות מכוונות לבנות מינך. המין לעומת זאת מתבצע עם גברים.
    רציתי להבין כשאת עושה עם גבר יש איזה ריגוש מיני? יש תחושה של חיבור אם את מתגרה,או גומרת איתו?
    מה קורה עם עולמך הרגשי כשאת מתחברת, מתגרה, עם גבר. וכשאת מאוננת על מה/מי את מפנטזת?
    את מוזמנת להידבר איתי בפורום. אשמח להקשיב ולייעץ.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

חסוי
    03/10/2010

אני מצליחה ליהנות ביחסים מיניים עם גבר.. הריגוש לא יותר מידי קיים יותר ההנאה מהאורגזמה עצמה. אני רוצה לציין שאני מאוד אוהבת את הבן זוג שלי הוא נותן לי המון ביטחון ותמיכה ואני כן רואה את עצמי מקיימת איתו יחסים ארוכים אבל בגלל המחשבות הטורדניות לאחרונה זה מקשה עליי.. דיברתי עם כמה מחברותיי והן אמרו לי שהן מרגישות הזדהות וגם להן יצא כביכול להתאהב בנשים ולהרגיש את כל תחושת הפרפרים וה- high"
    באוננות אני חושבת על יחסי מין עם גברים אך עם זאת יש לי משיכה לא מוסברת גם לכפות רגליים של נשים.. אך אני לא מרגישה רצון או צורך לשכב איתן.
    האם אתה חושב שאני אוכל לקיים חיים "רגילים" לכל דבר עם גבר? להתעלם מההרגשות מן הצד השני?
    תודה על המענה המהיר.. מחכה להמלצתך הבאה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/10/2010

אין ספק שכמו האחרות תוכלי להקים משפחה ולתחזק אותה.
    את יחסית "מוגנת" כי אין לך תחושות מיניות עם ואל נשים.
    אין סיבה ש"תתעלמי" מרגשותיך. עם השנים תלמדי להפנים אותם להגביר את תשוקתך בזכות הפנטזיה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עומד לי
    גילי
    22/09/2010

אני בן 27 ויש לי חברה וכל הזמן שקיימנו יחסי מין היה עומד לי בטירוף והייתי מגיע ביום ל 4 מספרים ..פתאום לא ראיתי תחברה שבוע ואחרי זה כשראיתי אותי ורצינו לקיים יחסי מין קיצר עמד לי כמה שניות ופתאום נפל ניסינו כמה פעמים להעמיד אותו אז עומד ונופל לא אפשר לי לקיים יחסי מין איתה...ויום אחרי ניסיתי לאונן גם עמד לי ונפל לא מצליח לאונן כנראה שאני די מספיק לא חרמן בגלל כך אני מקווה שתעזור לי ותגיד לי מה הסיבה

לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד לי

הוספת תגובה

• גילי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/09/2010

את הסיבה האמיתית אינני יודע שהרי אינני מכיר אותך.
    בטוח שנכנסת ללחץ ולחרדה מהכישלון ומאז אתה מחפש להוכיח שאתה בסדר.
    זכור הזין הנהדר שלך יכל לעמוד ארבע פעמים ביום. לזיין לא קרה כלום בשבו הזה. רק השכל קיבל שריטה.
    מה החלק הרגשי ביניכם ומה הסיפור אינני יודע. בכל מקרה בטוח שיש לך חרדת כישלון וציפיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה באשכים
    שלום
    15/09/2010

כשאני מאונן ומתקרב לגמירה האשך הימני שלי מתחיל לעלות כלפי מעלה כשבזמן הגמירה הוא כאילו נעלם ונכנס לאיזור הבטן ובסוף חוזר חזרה לפעמים גם האשך השמאלי עושה את אותו הדבר מה קורה פה? אני חושב שהדבר הזה גם גורם לי לגמור מהר כשהאשך מתחיל לעלות הוא מפעיל לחץ שגורם לי לגמור מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באשכים

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/09/2010

זה טבעם של אשכיך. השריר שלאורך צינור הזרע שעולה מהאשך מתכווץ והאשך עולה.
    תתנחם בזה שכשאתה לא עסוק בהתגרות האשך במקום.
    זה לא קשור כהוא זה ל"גמור מהר, לעומת זאת זה בטח משפיע עליך "למהר" לגמור.
    גמר גמירה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שלום
    16/09/2010

אני חושב שלא הבנת את כוונתי האשך ממש נכנס לחלל שמתחת לשערות הערווה ולא עולה רק מעט כלפי מעלה. יכול לקרות מצב שבזמן גמירה האשכים כאילו נעלמים לגמרי מהשק .
    אני פשוט לא זוכר שזה היה קורה לי לפני שנה .וברגע שאני מגיע לזקפה כבר מתחיל תהליך של גירוי לגמירה וזה קורה מהר מידי וזה מבאס. מה אני יכול לעשות? יש מצב שבגלל שמגיל צעיר כשהייתי מאונן הייתי מנסה לגמור כמה שיותר מהר בשביל לא "להתפס" גרם לזה שעכשיו זה קורה אוטומטי וזה לא תלוי בי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/09/2010

דווקא הבנתי את תיאורך הפלסטי את האשך הנייד שלך. בלי לבדוק אני מעז לאמור לך את ההסבר שנתתי. זה שהוא חוזר וזה שזה לא כואב לאונן ולשפוך מחזק את שאמרתי.
    לגבי קצב הגמירה שלך הנחתך נכונה האבר מאומן לסיים מהר. זכור שהוא בלאו הכי בנוי על לשפוך לא על לשמור את הזרע.
    מדבריך נשמע שאתה שופך מהר עם "רוזי" ידך הימנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ח"ח על חוש ההומור :)

שלום
    17/09/2010

קודם כל אני שמח שפיזית הכל תקין.עכשיו העניין הוא שכן אני גומר מהר גם שאני משתמש ביד ימין עניין שיותר מפריע זה שזה קורה עם בת זוג. עד לא מזמן בחורה יכלה לרדת לי שעות ואני הייתי בוחר מתי לגמור וכך גם כשהיא היתה עושה לי ביד,בסקס גם הייתי מחזיק מעמד דיי בסדר אבל היום אני צריך לעצור את הבחורה ולתת לגירוי לרדת קצת ולתת כל מיני תירוצים, לפעמים כמה שאטים של וויסקי מסדרים אותי אבל אני לא רוצה להיות תלוי בזה אני רוצה לחזור למצב הקודם מה הפתרון?

ולגבי האשך הנייד איך זה שזה לא קורה תמיד ולא קרה לי בעבר? פשוט לא שמתי לב שזה קורה?

תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/09/2010

אם אתה דואג לאשך, תקבע תור לרופא אורולוג ותן לא לראות ולאמר אם יש בעיה.
    לגבי השפיכה המהירה שאל אותו רופא אם יש בעיה גופנית ספר כמה היית נהדר עד ש....... מה בעצם מסמל את השינוי בשליטתך בשפיכתך? האם זה אירוע?
    יש אורולוגים שיכולים לייעץ לך. איפה אתה גר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עזרה בת 40+
    תור
    12/09/2010

שלום רב

אני בת 40+ אחרי מערכת יחסים של יותר מ 20 שנה, עם ילדים בוגרים, גרושה.
    בחודשים האחרונים משיכה רגשית וגופנית לנשים.
    האם יכול להיות מצב של נטיה לסבית בגיל כזה ?
    האם זה מתוך הדחקה של שנים ?
    האם יש מקום, אנשים שיכולים לעזור לי להגדיר את המצב ?
    חומר קריאה ? מידע ?

מצפה לעזרה !

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עזרה בת 40+

הוספת תגובה

• תור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/09/2010

יכול להיות שקול התור שמע ברצך.
    לא חסרים פורומים של נשים להידבר איתן על שאלתך.
    עלפניו אחרי מערכת מאכזבת שבה את חשה היעדר קשב וקבלה
    סביר שתחפשי אותן במקום שיש בו אימהות וקבלה.
    לגבי הזהות הלסבית שאלי את עצמך האם המשיכה לנשים גם מינית.
    בטוח שאין מדובר בהדחקה של שנים.
    בטוח שאת רוצה להיות נאהבת.
    אם זה לסבי-גם מיני לא לי פיתרונים.
    בטוח שכתבו על זה אחרות שמצאו את עצמן משתנות בעיתות משבר.
    גמר חתימה טובה ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחד להיות הומו
    משה
    12/09/2010

שלום.
    אני בן 19 ותמיד נמשכתי לבנים פחות לבנות אני מעדיף לצפות בפורנוגרפיה של גברים
    הייתי עם בחורה לא מזמן ופשוט לא עמד לי..
    אני לא יודע מה לעשות אף פעם לא אהבתי בחורה וגם לא גבר
    אני מפחד להיות הומו אני לא רואה את עצמי יוצא עם גברים ובלי בחורה זה משגע אותי

יש מצב שזה יעבור לי כי אני עוד מעט בן 20 וכבר סיימתי עם הגיל של כל המשברים האלה נראה לי
    מה אני עושה??

לקביעת תור
    סגירה
    מפחד להיות הומו

הוספת תגובה

• משה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/09/2010

אולי בכל זאת תנסה נה שבאמת מושך אותך. תפסיק להתלונן ותתחיל לבוק מהבאמת מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה היקר

קש"ת
    13/09/2010

החשש, החרדה והבלבול שאתה מתאר לגבי המשיכה שלך לגברים היא מובנת ולגיטימית. אחרי הכל, גם אתה, כמו כולנו, גדלת בחברה שבה להיות הומו אינה אופציה שניתנת לנו באופן טבעי כאלטרנטיבה להיות סטרייט. אף אחד לא אומר לנו בתור ילדים "כשתגדל ותתחתן עם גבר או אישה..." – תמיד אומרים לנו באופן ברור מהי הבחירה המצופה מאיתנו. לכן, כאשר אנחנו גדלים ומגלים שמה שאנחנו רוצים הוא שונה ממה שתמיד אמרו לנו שאמורים לרצות, טבעי שהדבר יבהיל אותנו ויגרום לנו למצוקה.

עם זאת, כאשר עוצרים לחשוב על כך באופן הגיוני, כאשר מסתכלים סביב על האנשים הרבים שעשו את הצעד, הודו בפני עצמם על משיכתם לבני מינם וקיבלו אותה כחלק ממי שהם, ניתן לראות כי השד אינו נורא כל-כך כפי שאנו נוטים לחשוב. ניתן למצוא רבים אשר שלמים ומאושרים עם נטייתם המינית, מצאו לעצמם בני-זוג שהם אוהבים ורוצים לבלות איתם את חייהם, חלקם אף מגדלים ילדים וחשים את אותו הסיפוק שחש כל זוג סטרייט מצוי.

לכן, אולי כדאי לעצור כאן ולחשוב לעצמך מה מפחיד אותך בדיוק. האם אתה מפחד מתגובתם של הסובבים אותך עם יגלו על משיכתך לגברים? האם אתה מפחד כי אינך יודע למה לצפות מה"עולם" הזה? ואולי מדובר במשהו אחר? ברגע שתוכל לזהות את מקור הפחד, יהיה קל יותר להתמודד איתו. לחקור יותר בנושא, לדבר עם אנשים שעברו דברים דומים למה שאתה מתאר כאן – כל אלה עשויים לעזור לך לרכוש כלים להתמודד עם הבלבול.

לבסוף, חשוב גם לציין כי אין שום דדליין להחליט לכאן או לכאן. אף אחד לא רודף אחריך, ואתה יכול לקחת כמה זמן שתצטרך כדי להתלבט, לחשוב, לבדוק, לחקור ולנסות – וגם אז, שום החלטה שתעשה לא חייבת להיות סופית ופטאלית. מה גם, שהבחירה לא חייבת להיות או בנים או בנות – ישנם רבים המגדירים את עצמם כביסקסואלים - הנמשכים לשני המינים, גם אם ברמות שונות, ומנהלים מערכות יחסים לפעמים עם גברים ולפעמים עם נשים.

הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא כי עליך להקשיב לעצמך, לרגשותיך ולרצונותיך, ולתת לעצמך את המקום לחקור אותם ולהבין אותם לעומק. שום בחירה שתעשה לא תהיה מוטעית, כל עוד היא תבוא מהמקום שאתה מרגיש שהוא הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה,
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר עם אובססיות
    קסם
    06/09/2010

שלום, שאלה המטרידה את ליבי.
    אני בחורה צעירה בשנות ה20 שלי, אני נמצאת בתוך מערכת יחסים כבר שנה ובן הזוג שלי לא מפסיק לצרוך פורנוגרפיה באופן שהוא לדעתי די אובססיבי, הוא לפחות חמש פעמים ביום פותח את אתרי הפורנו ומביא את עצמו לסיפוק.
    גם במשך תקופה ארוכה היו לו שלל תמונות פורנוגרפיות שלי שבצורה כנה מתחרות בכל אחת מהתמונות שבאתרים. את התמונות היו לו כי חשבתי שאולי ככה זה יפסק לפחות כלפי האתרים.
    ולמרות זאת הוא המשיך בקצב היומיומי. את התמונות מחקתי בנסיון להרגיש בחזרה בחורה איכותית ולא זולה, קשה לי להיות סתם עוד תמונה מבין אלפי שחקניות פורנו..
    אני מודעת לזה שכל אחד רשאי לענג את עצמו בעת הצורך אבל זה כבר בצורה שגורמת לי להרגשה מאד זולה , וגם מוריד לי את החשק המיני.
    (ושלא תבינו לא נכון התאווה המינית שלי מאד בריאה בד"כ). הוא לא מבין וטוען ש"ככה אני, אני דפוק". עקב מחקר קטן שעשיתי בנידון הבנתי שזוהי בעיה שרבים נתקלים בה.
    האם אני זו שלא בסדר?אם הוא בחירת ליבי, זה אומר שאני צריכה להרגיש מלוכלכת כל חיי?
    אני ממש מבקשת לשמוע דעות נוספות בעניין... ואולי גם עצה לא תזיק פה.
    בתודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חבר עם אובססיות

הוספת תגובה

• קסם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/09/2010

הרשי לי לספר לך שהוא לא היחיד.
    ההתמכרות לאוננות וצפיה בפורנו אצל גברים צעירים שכיחה מאד.
    תחושותיך שאת חלק מרפורטואר תמונות זימה שבהן הוא צופה היא אמיתית ומנכרת אותך ממנו ומעצמך.
    להתחלק עם יד ימין שלו וכל ה"ליכלוך" הזה הופך אותך לבודדה. מעשה הקירבה שלך איתו הופך אותך ל"בשר" ומוריד בעיניך את היחודיות של עצמך ושל בחירתך.
    במוקדם או במאוחר תתחילי להטיל ספק בבחירת ליבך ולהבין שהקשר שרצית בו קירבה אהבה ושותפות אינו סוג הקשר שמתאים לו. הוא צרכן של גירוי והתפרקות וכתחושתו כן הוא -"דפוק".
    נושא המאונן הכפייתי יכול למלא עוד שורות בתשובתי אך למעשה אמרתי לך הכל בקצרה ובבירור.
    את זו שנשארת עם בחירתך את בן זוגך לפיתרון לשנה החדשה. שאלי את עצמך האם יש סיכוי לקשר אמיתי של אימון וקירבה עם הגבר הזה שהוא "עבד" ליחסי יד ימין והפין המקשה.

הרשי לי לצטט לך על "השטוף בבעילה" מקיצור שולחן ערוך. "שיער ראשו נושר, שיער גופו מיצמח שיניו מרקיבות ונופלות מפיו ......וכל מיני רעות צרות ומרעין בישין באים ונופלים עליו"
    ואז כשזה ניכתב לא היה מחשב זמין ופורנו.
    צר שאני איני מעודד להמשיך ולעבוד על זה. היריבות עם ההתמכרות היא בלתי אפשרית.

שתהיה לך שנה טובה וחברות מוצלחת עם מי שיבחר בו ליבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר יעקב מאיר וייל

קסם
    07/09/2010

למרות שזה משהו שקצת פחדתי לשמוע שמחתי לקבל תשובה כנה

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להשתנות
    אחד שרוצה לדע
    03/09/2010

שלום רב, אני נער בן 15 נמצא כרגע בגיל ההתבגרות המבלבל הזה.
    אני מגיל קטן התעניינתי בגברים אבל לא מרצוני.
    תמיד הדחקתי את זה, הייתי בטוח שעוד אתאהב.
    בגיל 14, גיליתי שאני נמשך לגברים פסיבבים.
    בנים מעניינים אותי, ילדים בכתה מתקופפים זה מגרה אותי.
    אבל, אני לא רוצה בזה.
    אני לא מעוניין להשלים עם זה ולחיות ככה!
    אחרי תקופה דיכואנית, החלטתי להפגש עם גבר ולקיים איתו מין אנאלי בלבד, הבנתי סופית שאני משלה את עצמי ואני, ככל הנראה הומו.
    אני לא רוצה להיות הומו, אני רוצה לחיות את החיים עם משפחה ואישה שאני מאוהב בה ומחזר אחריה.
    ילדים קטנים שאומרים לי ''אבא בוא נלך לפארק'' אני רוצה לשמוע את המילה ''אבא'' מילד שהוא שלי לגמרי, לא מאומץ ולא שאתרום זרע!
    אני כ''כ אבל כ''כ רוצה להתעניין בנשים, אבל אני לא מצליח להתעניין ולחשוב עליהן.
    אני רוצה כמו כל ילד סטרייט בכתה לראות מישהי שנראת טוב עושה איזה תנועה ומיד להגיד ''אךךך''
    אני רוצה להתעניין בנשים, אבל משהו מונע ממני לחשוב ולפנטז להתעניין ולהתגרות.
    רציתי לדעת, האם אוכל להתאהב בנשים? האם גיל ההתבגרות מחרפן אותי? אני יודע שאם יש משיכה לגברים היא תשאר, אבל אני רוצה נשים.
    אני לא רוצה לחיות בתור הומו, מצידי אני אחיה את החיים שלי בלי להתאהב ולקיים יחסים עם גברים, אבל אני לא רוצה לבזבז את החיים שלי ולהשאר לבד לנצח ללא שמחת חיים.
    בחיים לא יחדור אלי שום איבר מין ושום חפץ, זה לא עושה לי את זה ולא מושך אותי לקבל.
    אני אקטיבי, לא מקבל ולא אקבל מאף אחד בחיים, זה יכול להיות סימן שאולי יש תקווה להמשך לנשים? (פסיביים שמקבלים 100 % לא ימשכו ללעשות נשים, אך אקטייבים הם בעלי סיכוי לפי דעתי)
    אני לא יודע איך להסביר את עצמי אך אני מתכוון שבמקום לעשות נשים אני עושה גברים, המצב לא עד כדי כך אבוד כמו פסיבי.
    אסכם את כל זה, אני מעוניין ורוצה וחושק בלהתאהב בנשים, להתגרות מנשים ולעשות נשים!
    האם יש סיכוי שהמשאלה שלי תתגשם? שאמשך לנשים ולא רק לגברים?

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להשתנות

הוספת תגובה

• אחד שרוצה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/09/2010

אתה מדבר כמו בעל ניסיון רב. אתה רק בן 15 ונשמע שעסקת ברעיון שנים לפני שגדלו לך שם שערות.
    יש סיכוי שתחשוק באישה אולי אבל לא לפי הסטנדרטים שכפית על עצמך.
    היה כדאי לנסות לדבר על זה עם מטפל. אולי זה יעזור. אתה נקרא כמו איש מילולי. שווה לנסות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אחד שרוצה לדע
    05/09/2010

לא עסקתי בנושא הזה אף פעם מלבד התעניינות דרך צ'טים בגיל צעיר.
    זה הכל, אני מבין שאצטרך להתרגל לחיים שאיני מעוניין בכך.
    חיים מלאי עצב, ללא שמחת חיים.
    לא הבנתי למי לפנות? לפסיכולוג? יועץ בית הספר? הורים? מישהו שעוסק בתחום הנ''ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד שרוצה לדעת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/09/2010

עסקת בכך כל חייך בהתבוננותך הפנימית בעצמך.
    לפנות? למי? זו שאלה לא פשוטה. עליך למצוא מישהו שתוכל להידבר איתו ובמקביל לא לחוש אבדן ערך בגלל השונות שלך.
    מישהו שעוסק בתחום מועדף עלי על פני אחרים שנבהלים מהצל של מיניותם. נסה להיכנס לפורום של GAYS. שנה טובה לך והמשך חיפוש עם קצת פחןת יאוש במחשבות על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבירם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/09/2010

תודה על תרומך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחור שרוצה להשתנות

אנונימי
    18/09/2010

אני מבין אותך גם אני בשנתיים האחרונות מאונן לפעמים על גברים ואני בן 25. אני כן מבין אותך שאתה לא רוצה להיות הומו ואני לא מסכים עם כאלה שאומרים "מה רע בזה" כי יש לא מעט רע יש סטיגמות אי אפשר להקים משפחה וזה לא נורמלי.
    אני כן מאמין ויודע שאפשר להשתנות ויש הרבה שעשו את זה אבל זה לא עבודה קלה. אתה יכול לחפש באינטרנט "טיפול המרה" או באנגלית Conversion therapy
    אני יכול להגיד לך שהיו לי תקופות שאוננתי רק על גברים אבל החלטתי שאני מפסיק לא בקושי אוננתי ולא הסתכלתי גם על תמונות עירום של גברים ולאט לאט חזרתי לעצמי עד שפעם אחת הסתכלתי וזה הגעיל אותי גברים אז אני כן חושב שיש סיכוי.
    יש גם תוסף מזון בארץ אי אפשר להשיג אבל בארה"ב נימכר חופשי ללא מרשם בשם DHEA במחקר שעשו על חולי סכיזופרניה נתנו את התוסף הזה במטרה לשפר את מצבם הנפשי והתגלה שחלק מחולי הסכיזופרניה שהיו הומואים שינו את נטייתם המינית לסטרייטים אז אולי גם זה יוכל לעזור לך.
    אם תירצה לדבר תשאיר לי מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/09/2010

שנה טובה וגמר חתימה טובה לך.
    אם אתה מבקר בפורום מפעם לפעם שמת לב אולי שאני מקפיד על טוהר.
    המקום אינו מיועד לקידום מכירות.
    גם למי שמסווה עצמו כאנונימיץ
    אני מקווה שלא תחזור לפורום עם עצות פסוידו מסחריות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

אנונימי
    19/09/2010

באמת אני לא מבין למה ראית את ההודעה שלי בתור קידום מכירות. המלצתי לבחור שאם הוא רוצה התוסף הזה יש עליו עדויות שהוא עוזר והוא יכול לקנות אותו מאתרים מחול. אני לא מוכר ולא מתכוון למכור לו כלום אלא רק עוזר מהידע המועט שיש לי בנושא. התוסף הזה מיוצר על ידי עשרות חברות לפחות כך שאין טעם שאני אקדם אותו כי זה כמו שאני אקדם לחם. אני גם שונא אנשים שמנסים לקדם מכירות תוך ניצול מצבם של אנשים אבל באמת שזה לא המקרה. שים לב שלא השארתי שום טלפון או אימייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה