מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתאבי18/01/2011
אני מבקש לשאול מה עלי לעשות בדיוק כדי להאריך את זמן באופן שתהיה לי שפכיה נורמלית כמו כל גבר בגיל שלי והוא 50 וקצת סוכרת והאים זה גם גורם משפיע בנידון בתודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת -אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל18/01/2011האם יש לך שפיכה מוקדמת שנים ארוכות או שזה משהו חדש?
מה עשית בקשר לזה עד עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לייעוץ ולתשובה נוספת..אלעד17/01/2011
ד"ר זה שוב אני אלעד וכמו שאתה רואה אני פונה אליך שוב.. התחלנו לעשות את זה והפעם באמת יש שיפור והקיום יחסי המין שלנו כמו שאמרת משתפר וזה יותר מענג פעם אחת עשינו שכבנו והגענו יחד לאורגזמה גמירה ביחד.
אחרי כמה זמן עשינו את זה שוב אבל כל פעם בעת החדירה כל רגע היא טענה שכואב לה ממה זה ד"ר?? שעשינו בהתחלה והכל היא לא טענה שכואב לה והיה ממש עד הסוף ואמרה שהיה כיף אבל הפעם הזאת כל רגע היא אמרה כואב ממה זה ולמה זה קורה ד"ר?
ורק רציי לציין שהאיזור לא היה רטוב אצלה שניסינו שוב לאחר הפעם האחת שהיא טענה שכואב לה האיזור היה יבש כאילו לא היה רטוב.. תודה ד"ר ומקווה שתיהיה לך כמו תמיד שתובה חיובית אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לייעוץ ולתשובה נוספת.. אלעד
ד''ר יעקב מאיר וייל17/01/2011אני ממש שמח לקרוא שעשיתם טוב אחד לשני ואפילו "גמרתם" ביחד.
קשה לדמיין אישה נהנית ממין כשהיא "יבשה "וכואבת.
אבל אם טוב לכם תשתמשו באחד מחמרי הסיכה הרבים שיש בבית המרקחת, שמנים שונים פחות מוצלחים מKY ג'ל. אבל כולם משרתים את המטרה.
כשתהיה בירושלים פנה ישירות אלי ואספק פתרון סיכה טוב יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
אלעד20/01/2011שלום ד"ר פנית אלי ואמרת לי את התשובה ואני קצת רגוע.. רק לא הבנתי בהתחלה שעשינו קהתחלנו לעשות ולקיים את הסקס היא הייתה רטובה למטה והכל היה טוב ונכנס בקלות. לאחר כמה דקות היא הייתה יבשה למטה כאילו כה הרגשתי ואז שהתחלתי לאט לאט לגעת עם היד היא החלה שוב להיות רטובה ואז הנכסתי ואחרי דקה שתיים עוד פעם יבש למה זה?? אולי היא הגיע לאורגזמה בגלל זה?מה הסיבה לכך ד"ר??
ואני גר בירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר - אלעד
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2011מה שאתה מוסר זה מה שאתה יודע ורואה וחווה.
כשהיא "רטובה" למטה זה כאילו ש"עומד" לה.
אם זה מתייבש לה באמצע זה כמו שאתה מאבד זקפה באמצע -מה?
אתה מאבד אז נגמר היא מאבדת בין "פעם לפעם".
הכי טוב שתשאל אותה היא יודעת הכי טוב על עצמה. אם היא סיימה פעם ועוד פעם.
חשוב שאתם נהנים ביחד לא רק מלעשות אלא גם מלהידבר על זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בזקיפהאייל12/01/2011
שלום ד"ר,
אני בן 25, כשהייתי בן 21.5, חליתי במחלת "המעי הרגיז" "תסמונת המעי הרגיז"- למיטב ידיעתי זו אינה מחלה מסוכנת אבל היא מוגדרת כמחלה כרונית, במשך השנה הראשונה המחלה מאוד השפיעה לרעה עליי (על מהלך החיים שלי) לאחר מכן היה שיפור בקצב איטי והיום אני מרגיש שאני בריא לחלוטין, אולי זאת לא המציאות ואני יודע שאין דרך רפואית לבדוק אם אני בריא או לא, אבל מה שאני יכול לומר שהמחלה כבר לא מפריעה לי ואני מרגיש שהיא לא קיימת אפילו. זאת רק הקדמה לבעיה שאני רוצה להציג
הרופא הגסטרו שטיפל בי ברגע שהיו תסמינים נתן לי שתי תרופות, נירבקסל ומודאל, 3 טבליות ביום מכל אחת משתי התרופות, אבל אני לא השתמשתי תמיד במינון שהמליץ עליו הרופא, אבל אף פעם גם לא עברתי על המינון המומלץ, ניתן לומר שהשתמתי בממוצע ב- 2 טבליות ביום מכל סוג, במודל השתמשתי במשך שנתיים, נירבקסל במשך שנתיים וחצי, אני היום לא משתמש בהם וגם לא בתרופות אחרות, לאחר יותר משנה וחצי מהמשימוש בתרופות אלו ראיתי באינטנט שתרופת מודאל גורמת לפגיעה בזיקפה, ומאז שראיתי את זה כמעט הייתי בקריסה טוטאלית, לציין כי תופעת לוואי זו אינה רשומה בעלון לצרכן שמצורף לקופסת התרופה, לציין גם כי לתרופת נירבקסל יש גם תופעת לוואי דומה אבל היא רשומה תחת הכותרת "תופעות לוואי נדירות", אני כרגע אין לי מושג אם כבר יש לי פגיעה בזיקפה, פניתי לאורולוג וסיפרתי לו, הוא נתן לי בדיקת הורמונים שיצאה תקינה 100% ובדיקת זיקפה לילית שאני לא עשיתי כי אני לא יכול לעשות את זה כשאני בבית, אני אף פעם לא קיימתי יחסי מין , אבל אני רוצה לומר שבאוננות אני יכול להגיע לזיקפה אבל אני לא מצליח להחליט ולקבוע אם אני מגיע לזקפה חזקה 100% (זיקפה תקינה 100%) או שהזיקפה שיש לי היא רק 80%-90% מעוצמת הזיקפה התקינה (זיקפה תקינה= הזיקפה אילו לא הייתי נוטל את התרופות הנ"ל) , כלומר אם יש פגיעה בזיקפה אז אני חושב שהפגיעה היא לא חזקה, אבל אני עדיין מודאג שאולי יש פגיעה קלה בזיקפה, זה מאוד מוריד לי את הביטחון העצמי - בעבר לא רציתי להקים קשר (לא רק מיני) עם בחורות כי הרגשתי שאין לי את הזמן ואני לא כשיר לזה, (הייתי חולה, לומד...) היום אני במצב שסיימתי את הלימודים (בהצטיינות!) ואני מוכן יותר להתחיל בקשר עם בחורות, אבל בכל פעם שאני רוצה, אני נרתע בגלל הבעיה שציינתי, הבעיה הזאת פוגעת לי בביטחון העצמי ומעכבת אותי. עוד דבר שפוגע לי בביטחון העצמי הוא זה שאני השתמשתי בתרופות האלו למשך תקופה ארוכה ואני עדיין בגיל צעיר וידוע שכל סוגי התרופות אינם טובים לגוף האדם.
אני רוצה לציין גם כי כל יתר תופעות הלוואי שלי שתי התרופות לא הופיעו אצלי, ואין לי מושג לגבי השפעת התרופות על הזיקפה שלי.
עוד הערה: בזמן זיקפה , איבר המין נמצא בזווית של יותר מ-90 מעלות ביחס לרגליים.
אשמח מאוד אם יש לך אפשרות לעזור לי כרופא שמומחה לטיפול בהפרעות בתיפקוד המיני
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
אייל12/01/2011שכחתי לציין כי השתמשתי במודאל 50 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בזקיפה - תגובה אין שם
ד''ר יעקב מאיר וייל13/01/2011שאלתך וניסוחה מראים כמה היית מצטיין ועדיין משתדל לעשות הכל בהצטיינות.
לפעמים אתה חושב כל כך הרבה ועמוק עד שאין לך זמן לחיות.
לך תתחיל לעשות קשר עם בת זוג ותראה שגם שם תלמד להיות מצטיין.
דרך אגב כל מה שאתה קראת וחושש ממנו בקשר לתרופות יפסיק להטריד אותך כשתתחיל "להזדיין"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לייעוץ נוסף בבקשהזקוק לדעה12/01/2011
אנחנו זוג בני 23 ולחברתי אין חשק מיני.אנחנו כמה חודשים ביחד.בחודשים הראשונים שכבנו הרבה אך עכשיו אנחנו כמעט ולא שוכבים.אין לה חשק.(אנחנו שוכבים בערך פעם בחודש כאשר היא מסיימת את המחזור -אז יש לה חשק מיני)
היא טוענת שהיא נמשכת אלי ושהיא אוהבת אותי ולכן לא ברור לנו ממה זה נובע.
הדבר מפריע לנו מאד ויצר ויכוחים ואי נעימות כמה פעמים.
לפני מספר ימים היא סיפרה לגניקולוג שלה והוא טען שלדעתו זה בגלל שהגוף התרגל לגלולות שהיא לקחה(5 שנים היא עם אותן סוג גלולות) ושינה לה לסוג אחר וטען שלדעתו זוהי הבעיה.
חשוב לציין שאנחנו כל יום ביחד ובשעות שאנחנו לא ביחד ישנו געגוע הדדי בין שנינו.האם הירידה בחשק המיני היא בגלל שאנחנו כל הזמן ביחד ?
כמו כן יש לה עבודה טובענית ובקרוב היא מסיימת אותה.
רציתי לקבל דעה נוספת האם זה אכן בגלל הגלולות או שישנה סיבה התנהגותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לייעוץ נוסף בבקשה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/01/2011זה לא רק בגלל הגלולות.
הסיבה אינה פשוטה כמו משהו שלוקחים מבחוץ-גלולה.
הסיבה קיימת בינה ובינה. זה לא בגללך . היה כדאי לה להתייעץ לא על המסך. נראה שהקשר שלכם שווה התייעצות מקצועית ולא דיגיטאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
זקוק לדעה13/01/2011הבעיה היא שזה נמשך בערך 4 חודשים ובהתחלה שהייתי מעלה את זה היא טענה שלדעתה אין שום בעיה כי היא כן נמשכת אלי היא כן אוהבת אותי והיא כן נהנת שאנחנו שוכבים לטענתה פשוט אין לה חשק היא אומרת שהיא עייפה ושלא בא לה.ורק לפני שבוע שדיברנו שוב היא הסכימה איתי שישנה בעיה כי היא לא מבינה למה אין לה חשק אם הכל טוב אז הצעתי לה שנלך לטיפול אבל היא מתנגדת ואני לא כל כך יודע איך לגרום לה לבוא איתי.בנתיים רק שינו לה את המרשם ורק משבוע הבא היא תתחיל לקחת את המרשם החדש של הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר - תגובה זקוק
ד''ר יעקב מאיר וייל13/01/2011אני מיע שתנסו להידבר על מה אתה מרגיש כשלא נמכים אליך. לא עליה אלא עליך ואז אולי דברים יזוזו. טוב גם לשאול את עצמה מה היא "משיגה" מזה שהיא איבדה משהו שהיה נדמה שהוא שלה.
סופו של דבר הכי קל להטיל את ה"אשם" בגלולות. זה גם נוח כי אף אחד לא אחראי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לד"ר
זקוק לדעה16/01/2011דיברנו על זה היא יודעת שזה פוגע לי בביטחון והיא יודעת שהיא לא מצליחה לספק אותי וממש לא נוח לה עם זה והיא מרגישה רע עם עצמה ,היה לנו שיחות על זה ובגלל זה אני פניתי לפורום לקבלת דעה כי שנינו מודעים לבעיה ולרגשות ואנחנו מדברים על הכל ולא מסתירים כלום.אבל עדין אין לנו תשובות בגלל זה פניתי לקבלת המלצה ודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת זקוק
ד''ר יעקב מאיר וייל16/01/2011דווקא בגלל שאתם נידברים ודווקא בגלל שהיא מרגישה "רע" עם עצמה כדאי לה להיות שופה ליזמה של פניה לייעוץ.
מה שלא יהיה שמך חברתו של זקוק, רק אם תפני לעזרה תוכלי להשפיע על התוצאה.
בשלב זה את מנסה גלולות חדשות. תני להן שבועיים אם זה מתאים לך כפתרון.
גם אם ה"אשמה" בגלולות את תגלי בהקדם שכדאי להשתמש באירוע בחייכם כדי לקדם את המיניות שלכם לצעד הבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
זקוק לדעה19/01/2011ד"ר חברה שלי לא ראתה את השיחה בינינו לכן לגבי הגלולות אני אחכה שבועיים בכל מקרה אם הבעיה לא נפתרת על איזה סוג טיפול אתה ממליץ?והאם סקסולוג מספיק או ללכת למטפל מיני מוסמך?ועל מי אתה ממליץ באזור המרכז?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - זקוק
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2011אין כותרת נכונה ליועץ המתאים. צריך לוודא שהו/יא חברים באיט"ם. אין רישוי מקצועי מהמדינה לטיפול ודיבור על מין. בייעוץ חשובה השמירה על הגבולות.
בגלל נושא הגלולות טוב להתייעץ ברופא סקסולוג, אולי גניקולוגית? כדאי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חבר שלי הומו?נטלי11/01/2011
היי אני נטלי בת 27 אני יוצאת עם בן זוגי שנתיים אנחנו בני אותו גיל עוד לפני שהתחלנו לצאת הוא סיפר לי שביל 17 היו לו התנסות מינית עם גבר (זה היה סטוץ בשירותים) בזמן העבודה כמלצר ולאחר מכן פעם שנייה הייתה לו התנסות עם חברו לעבודה שהוא טוען שהוא רק ירד לו לאחרונה חבר שלו מהצבא הגיע אלינו לביקור הוא טוען שהם אוהבים אחד את השני כמו אחים אבל משום מה אני חוששת שגם איתו הוא ניסה אתמול העליתי את הנושא ושאלתי אותו האם היה לך איתו משהו הוא ענה לי ממש לא אנחנו כן התנשקנו כן התקלחנו ביחד כן ישנו באותה מיטה במהלך השירות אבל אף פעם לא היינו ביחד למרות שחבר שלו רצה בזמנו הוא טוען שהוא רמז לו כל הזמן והוא פלט היה לי מישהו אחר בצבא בזמן שהייתי שיכור אני לא יודעת מה לעשות בטוח שיש עוד דברים שאני לא יודעת אני לא יודעת מה יהיה אם נמשיך את הקשר אני לא רוצה להתעורר יום אחד ולגלות שהוא עזב בגלל דבר ולהגיד לעצמי ידעתי חבר שלי טוען שהוא לא נמשך בכלל לגברים וכל מה שהיה היה בצעירותו הוא רצה רק להתנסות , ועוד דבר הוא כל פעם מבקש ממני מין אנאלי ,ואני לא מוכנה לעשות את זה כי פשוט אני לא אוהבת אני מבולבלת הקשר שלנו טוב אנחנו חברים טובים אבל אני צריכה ייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חבר שלי הומו בארון
יוליה29/04/2014אני יוצאת עם בחור מספר חודשים. אנחנו בני 29 ואין לו ניסיון רב עם בנות. קשה לי לגרום לו לזיקפה כאשר הוא לא לגמרי בעניין וגם אז הוא מתקשה להחזיק אותה לאורך זמן ולגמור. אני חוששת שהוא נמשך למין השני ואולי מתכחש לזה למרות שהוא מאוד אוהב אותי. איך אפשר לדעת בלי לשאול אותו ולהעליב אותו בחשדותיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חבר שלי הומו? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/01/2011נטלי שלום שאלותיך מוכרות. הוא לפחות יודע מה הוא לא. מה יקרה אם יום אחד תגלי שאת נמשכת לחברה?
זיכרי החיים זה לא תעודת ביטוח. תמשיכי בדרך ותהני ממה שיש לך ומהרפתקאת החיפוש הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה וריצוקאלהדוד06/01/2011
שלום לכם, עוד שבוע ישלי ניתוח לוירצוקאלה דרגה 2,וכבר שבועיים וחצי לא אוננתי ובטח שמלא זמן לא קיימתי יחסי מין, השאלה שלי עם אני יכול לקיים או לאונן, כי עם אני יחכה עד אחרי הניתוח ועוד שבועיים להתאושש זה כבר חודש וחצי שאני צריך לחכות, אני ממש רוצה לפרק תלחצים לקיים יחסים או לאונן השאלה עם מותר?
ובקשר לפעילות ספורטיבית זה אני בטוח שמותר אבל עזרו בכול אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה וריצוקאלה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/01/2011דוד מותר אם אתה רוצה זה הגוף שלך. זה בינך ובינך ובד"כ לא מזיק.
כמה זמן יש לך וריקוצאלה? מה עשית כל השנים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילוהמאוהב31/12/2010
היי. אני בן 22 ושנכנס למערכת יחסים לפני כשלושה חודשים עם גבר בן 28.עקב העובדה שאני בן אדם של חיזוקים היו לנו בעיות של גישור פערים בקשר ותחושה של חוסר ביטחון נפלה עליי מצידו של בן זוגי. המשיכה המינית אצלנו היא הקלף החזק ביותר, גם כי אני טיפוס מאוד מיני וגם כי אנחנו נמשכים זה לזה מאוד.
לקח לי חודשיים עד שהייתי בשל ללשכב איתו.
חוץ מהפעם הראשונה ששכבנו ביחד והיה מדהים,כל שאר הפעמים היו בזמן שאנחנו שיחקנו משחק תפקידים של שולט נשלט. אני חייב לציין שאני משכתי את זה לכיוון הזה, ואני לימדתי אותו להיות פרוע יותר ולהעז יותר, לעשות בי מה שהוא רוצה, לירוק עליי לסתור לי לקלל אותי לנשוך אותי לקשור אותי בחבלים ואזיקים, להצמיד לי סלוטייפ לפה ולהצליף לי עם חגורה-בקיצור להשפיל אותי. הסקס שלנו בימים האחרונים הוא הדבר המיני הכי מדהים שחוויתי בחיי. הבעיה מתחילה כשאר נפלה עליי התובנה שאולי שגיתי ועשיתי טעות שלשם כיוונתי את היחסים האינטימיים שלנו.
אולי רמת הזלזול הקיצונית שאנחנו מגיעים אליה במיטה יוצרת פער כלכך גדול ביני לבינו שכאשר נחזור למציאות לא יהיה ניתן לגשר עליו.או לחילופין ההתקדמות המהירה ביחסים תגרום לזה שברגע שנחזור לסקס רגוע, אם בכלל זה אפשרי אז זה ירגיש כמו התפשרות.
אינני יודע מה משחקי תפקידים מוקצנים עלולים להביא לקשר. מה ההשכלות והאם יש בזה סיכון גדול מידיי שמאיים על התנהלות תקינה של בני זוג. אם זה אומר לאבד את בן הזוג אני מעוניין להפסיק למרות ההנראה המרובה...
אנא, תעזור לי להבין לאן לנתב את המצב ...
בתודה רבה
המאוהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו -
ד''ר יעקב מאיר וייל31/12/2010שנה טובה.
משחקי תפקידים "מוקצנים" מכל סוג מביאים את בני הזוג לשבירת האמון הבסיסי. אתה עצמך מאבד את זהותך כשאתה מושפל חסר ערך וחסר כוח ואונים.
את מי אתה פוגש בראי כשאתה מותר מכבליל?
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמין לגבריםשילה31/12/2010
קראתי באתר אחר באינטרנט שמולטי ויטמין לגברים של סולגאר יכול לשפר את התפקוד המיני של הגבר.
האם אפשר להסביר לי קצת על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין לגברים - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל31/12/2010שילה שנה טובה.
אינני יכול להסביר ולהצדיק פירסומות של סולגאר או כל חברה אחרת.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותאובדת עצות29/12/2010
שלום לכולם,
אני בת 21 ונמצאת בזוגיות מדהימה עם חבר תומך ונפלא כבר 10חודשים
אתמול יצאנו למסעדה ושתינו יין עם האוכל ואחר כך הלכנו לשבת בפאב שם שתינו קצת בירה.
דברים התגלגלו והתחלנו לדבר על פנטזיות מיניות, שנינו מאוד פתוחים ויש בנינו קשר נפלא גם בתחום הזה אנחנו לא מתביישים ומדברים על הכל.
אבל בשיחה הזאת הגיע נושא שמאוד הפתיע אותי ולא ידעתי איך להתמודד.
חבר שלי אמר לי שהיו לו בעבר פנטזיות על גברים ושהוא אפילו נכנס לאינטרנט כמה פעמים, אני לא רוצה להיות בוטה מדיי ולשתף עד הסוף אבל הוא סיפר לי על עוד דברים שנראים מהנים בעיניו בכל הנוגע לגברים ואני הייתי קצת בהלם אפילו לא שאלתי אותו שאלות. לא ידעתי איך להגיב ואפילו מה לחשוב..אבל המשכנו לדבר ועל פניו הכל היה בסדר, חזרנו הביתה ולמחרת בבוקר כשנסעתי לעבודה התחילו לעלות לי שאלות
איך לא שאלתי דברים? זה באמת הייתה תקופה של חקירה של נער מתבגר או שיכול להיות מעבר לזה? לדבר איתו על זה? ואם יכול להיות שבסופו של דבר אני אפגע בגלל זה?
שלחתי לו הודעה שאני קצת לא יכולה להפסיק לחשוב על זה, שזה מוזר לי ושיש לי שאלות, הוא ענה לי שאין לי מה לדאוג ושהוא סטרייט. יותר מאוחר היום דיברנו בטלפון ואמרתי לו שאני רגועה ושאין לי מה לשאול אותו אז שיתעלם מההודעה.
ועכשיו כל הדרך הביתה מהעבודה נלחמתי בדמעות שעמדו לי בגרון כי הרגשתי שפתאום גיליתי צדמאוד גדול באישיות שלו שהוסתר ממני עד עכשיו (ואני בהחלט מבינה את זה כי זה לא נושא שמעלים לשיחה כל כך מהר) ושאני מאוד מפחדת ממה שעלול לקרות.
חשוב לי להגיד שאני בחיים לא הייתי חושבת בכיוון הזה, הוא תמיד גילה עיניין בבנות ואני מרגישה שיש בינינו אהבה גדולה ומשיכה גדולה אבל התחלתי לחשוב שאולי יכול לקרות מצב שבו למרות כל זה הוא לא כנה איתי עכשיו.
אני כותבת כאן כי אני רוצה שתעזרו לי להחליט מה לעשות, ברור לי שאני לא אתעלם מהנושא אבל אני לא יודעת איך לפנות ומה להגיד
חבר שלי בנאדם מאוד כן ואמיתי עם לב זהב אני באמת חושבת שהוא לא היה משלה אותי ואו מרמה אותי אם הוא לא היה רוצה להיות איתי אז היינו נפרדים.
אני באמת אשמח אם תוכלו לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות -
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2010יופי שאת נותנת אמון בפורום ושואלת. סופו של דבר זה החבר הנפלא והסקרן שלך שיש רעיונות נוספים. זה שהוא יכול להתעניין במיניות של גברים אחרים מצביע על פתיחותו. אין מה להתבלבל הוא עדיין מאהב נפלא וקשוב.
ביני ובינך כשמישהו מעיז לבדוק חלקים נשיים שבו זה הופך אותו למאהב טוב יותר. יתר על כן הוא גם יכול להיות חברה עם "דגדגן" ענק. תהנו אחת מהשניה. גם לך יש הזדמנות ללמוד ולחוות דברים חדשים.
מצטער שאני משלים עכשיו תשובה שכבר קראת את חלקה הראשון.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בא לי יותר על אשתינעים29/12/2010
שלום.
אני בן 55 ואשתי מתקרבת ל-50 ויש לנו 2 בנות .
אשתי בכל השנים לא הייתה משהו בשטח המיני מבחינת חשק ומבחינת רצון והנאה להשקיע אצלה זה נראה כחובה שעליה לעשות וי .
בגלל הבדלי הצרכים שהלכו וגדלו במשך השנים נאלצתי לגרור אותה ליעוץ מיני שלצערי לא קידם אותנו אולי גרם לאשתי להבין שהנשואין יתפרקו לה כתוצאה מחוסר החשק וההשקעה שלה במין ושינתה את גישתה והגבירה את תדירות היחסים עבורי על מנת לקבל שקט תעשיתי כמובן .
הבעיה שבשלב מסוים השלמתי למצב אבל בזמן האחרון המצב הדרדר מחדש ותדירות היחסים ירד שוב וללא קשר לתדירות היחסים נעשים למעני בלבד כאשר ברקע נאמר שהיא לא נהנת מזה כל כך ומבחינתה היא לא צריכה את זה ולא נהנת מהחדירה וכמובן הפסיקה ממזמן להשקיע ולנסות להגיע לאורגזמה .
אני מסתובב עם תחושות איומות בנושא כאילו עושים לי טובות או V על מנת לקבל שקט בבית , היחסים נעשים בצורה מכאנית על מנת לסיימם כמה שיותר מהר ולהפטר מהסיפר .
אני מרגיש מיואש וחושב על גירושין ואו נשים אחרות מה שלא עשיתי עד היום .
אני רוצה לציין כי כל שיחה איתה בנושא מביא לשיפור קל לתקופה קצרה מאוד וזה פשוט נמאס לי .
מה המלצתך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בא לי יותר על אשתי - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2010גדעון שלום,
לפי סיפורך אתה שנים רוצה לעזוב ולא מעיז מסיבות שאינן ברורות.
אתה מקבל שירותי מין פאסיביים. נסיונכם המשותף לא הפך את רעיתך למוצפת במיניות ודורשת.
נסה אולי להבדיל בין השותפה לילדים המשותפים, משכנתא ושאר פעילות זוגית משפחתית ובין בת הזוג המינית שאתה פנטז עליה.
מה שבניתם שייך לשניכם. האם יש טעם לפרק אותו? ועוד בשביל פנטזיה שיכולתך להגשימה לא עמדה אף פעם למבחן.
הרבה זוגות חיים כמותכם. הפנטזיה שהמין יחבר אתכם מושפעת מתרבות המאה העשרים. היא מקודמת ונסחרת .
חשוב על כך חלק גדול מהגברים בעולם חשים שעושים להם "טובה".
יכולתך למצוא מישהי שתחשוק בך ותבטא את זה בהתחברות המינית ביניכם לא עמדה למבחן במהלך שנות חייך. לעומת זאת התלוננת לא מעט והאשמת אותה לרוב. חבל שלא בניתם חברות שתלווה אתכם בניחותא לשלב הבא בחיים.
אם אתה מרגיש שיש לך את האומץ תידבר איתה ואולי תתנסה עם מאהבת שגם תחשוק בך.
זכור שבחירה מעין זו מחייבת לתת לאשתך את הזכות למצוא "אהוב" שיענה לצרכיה הרגשיים גם המיניים אולי.
נסו אולי לקבל יעוץ זוגי לא בהכרח סקסולוגי.
בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודהיערית26/12/2010
אשמח לקבל קצת מידע על גלולת פוסטינור . הנני עושה עבודה על הגלולה וישנה שאלה שלא מצאתי עליה תשובה: האים גלולה זו שלוקחים אותה במינון שבחורה לא צריכה לקחת (כי זו לא אמצעי מניעה אלה גלולת חירום). יותר מפעמיים שלושה גורמת לסרטן צוואר הרחם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל26/12/2010אני לא עוסק בפוסטינור ואני מוצף בשאלות על הכדור.
אין לי תשובה עבורך. תתיעץ עם גניקולוג לצורך הכנת עבודתך.
היה כדאי גם להקליק לחיפוש חומר מאת היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתשגיא26/12/2010
שלום אני בן שש עשרה וחצי, יש לי חברה כמעט שנה ואני כן נמשך אליה ואנחנו מקיימים יחסי מין והכל הולך טוב אבל במחשבות שלי שאני מאונן אני חושב על גברים ואילו גם חולם ומסתכל על זה גם באתרי סקס.. אני נורא אוהב את חברה שלי וכמובן נשים.. אני לא יודע מה אני ואני מקווה מאוד שאני סטרייט וזה סתם בלבול כזה של הגיל..
יש לנו בבית ספר הרצאות על זה ואמרו פעם אחת שכל אח זכר גדול למישהו מגדיל את הסיכויים של המישהו הזה להיות הומוסקסואל ולי יש שלושה אחים זכרים.. מה זה אומר? תודה עומר
ועוד דבר - בן אדם דו יכול לחות חיי סטרייט? וכעבור כמה זמן באמת להיות סטרייט? כי שמעתי על מישהו שהיה הומו והפסיק להסתכל על אתרי פורנו להומואים והפסיק לחשוב על זה כמה שהוא יכל ובסוף נמשך לבנות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית -שגיא
ד''ר יעקב מאיר וייל26/12/2010אתה בן 16 וקצת. אתה בטח קצת מבולבל לגבי מה אתה.
אתה קצת דו- אבל עושה אהבה עם אישה.
אין לי תשובה מוחלטת לאן אתה שייך פרט לאמירה שאתה מיני וזה טוב לך.
במוקדם או במאוחר ינסו הסוכנים של אתי ההומוסקסואלים לשכנע אותך שאתה שייך אליהם.
מבחינתי אתה סקרן , מיני, ורוצה ךהשתייך למשהו שברור לך.
לא שמעתי כמה קירבה רגשית אתה חווה עם החברה? תתחיל מזה ולך הלאה במשעולי החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שגיא26/12/2010לא הבנתי מי אלו הסוכנים של אתי.. ויש לנו הרבה קירבה לי ולחברה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר בבקשהיערית25/12/2010
שלום רב,
האים ע"י זה שלקחתי פוסטינור לפני שבוע וגם לפני 3 חודשים בערך גם לקחתי (אני יודעת שזה לא כ"כ בסדר ויותר אני לא עושה זאת ) אך בכל זאת
האים זה ישפיע בפעם אחרונה למניעת הריון או שזה שלקחתי לפני 3 חודשים בערך משפיע? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגנט
ד''ר יעקב מאיר וייל25/12/2010לא מוסמך לתת לך תשובות גניקולוגיות. חפשי גניקולוג ותלמדי את התרופות שאת נוטלת כדילהגן על עצמך מחוסר הבחירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב ודחוף!mil2525/12/2010
שלום,
לחבר שלי יש בעיה בתפקוד המיני שלו ואולי תוכל לעזור בבקשה כי אני והוא בבעיה.
אז ככה.. הוא מספר לי שהוא מאונן אז תמיד עומד לו אבל איכשהו יוצא מצב כשאנחנו מנסים לשכב אז לא עומד לא ישר יורד וזה משו מאוד מוזר .. כי כשהוא לא לידי ומאונן ממש עומד לו אבל כשהוא איתי ואנחנו רוצים לעשות אתזה אז לא מצליח והוא שם קונדום ואז זה ירד לו ולפני עמד לו הוא עוסק בספורט בשחייה השאלה שלי האם זה משו מאוד מסוכן בשבילו או שזה קשור לספורט אצלו או ללחץ שהוא נמצא בו?
אשמח לתשובה במהירות
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב ודחוף! - mil25
ד''ר יעקב מאיר וייל25/12/2010לך יש בעיה עם התפקוד המיני של החבר שלך. הוא מלכתחילה מתפקד היטב עם בת זוגו הראשונה=יד ימינו. אני קורא לה רוזי. התופעה מוכרת והוא יחד איתך צריכים סבלנות כדי ללמוד "סיגנון" שחיה חדש איתךצ וביחדצעם שותפה שגם לה יש ציפיות.
תזכרי ש"רוזי" לא נהנית או מסתפקת מלעשות לו את זה. היא חלק ממנו הסיפוק שלו זה הסיפוק שלה. הוא לא רגיל עדיין להעמיק את הקשר עם בת זוג שיש לה ציפיות וצרכים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה בבקשהחסוי23/12/2010
אני קיימתי יחסים עים קונדום וזה לא פעם ראשונה הוא לא גמר כי כאב ולא יכולתי להמשיך רק אחרי שהוא הוציא הוא עשה ביד וגמר אני פחדתי שאולי חלילה זה נקרע ולקחתי פוסטינור מה נראה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/12/2010נראה לי שהוא גמר ביד מחוץ לנרתיק שלך .. למה פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)