פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    חסוי
    21/12/2010

שלום רב, יש לי שאלה חשובה: אים שכבתי עים מישהו וכאשר הוא הכניס את איבר מינו הוא היה בלי קונדום ורק שהתחיל לעמוד לו הוא שם קונדום,, הוא גם לא הצליח לגמור כי כאב לי והוא הוציא.האים ע"י כך יש אפשרות להריון? גם אים הוא לא גמר? תודה והאים יש צורך בפוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/12/2010

פוסטינור הוא לא שם של פוליסת ביטוח אלא של תרופה. הוא לא גמר . החרדה שלך מצדיקה פוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לד"ר בבקשה

חסוי
    23/12/2010

הוא גמר רק אחרי שהוציא והוא עשה ביד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לד"ר בבקשה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/12/2010

גמר ביד משמעו גמר בחוץ.הזרע לא נשפך בנרתיקך אלא מחוצה לו. כשהוא עושה ביד את לא נכנסת להריון מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תייחסות בבקשה

רחל
    06/10/2011

אבל בזמן שהוא החדיר קצת את איבר מינו הוא היה רטוב ובזקפה. אני לא אמורה לדאוג מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי סיפוק מיני עקב תרופות
    ישי
    20/12/2010

שלום
    אני סובל תקופה ארוכה מאי סיפוק מיני עקב נטילת תרופות נוגדות דיכאון , התרופות שנטלתי : אפקסור , רדזין , וכעת למודקס פרפנן וקסנגיס.
    הזיקפה והאורגזמה חלשות ואינני מרגיש את תחושת ההתפרקות והסיפוק לאחר קיום יחסים - כמובן שכשלא נטלתי תרופות לא היו לי בעיות ונהנתי ממין עד השמים.
    להפסיק את התרופות אינני יכול כי אז אסבול מחרדה ודיכאון.
    ויאגרה סיאליס ולויטרה לא עזרו לי בכלל להעצמת תחושת ההנאה והאוגרזמה הן רק נתנו לי זקפה חזקה.

מה עוד אפשר לעשות דוקטור יקר?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אי סיפוק מיני עקב תרופות

הוספת תגובה

• אי סיפוק מיני עקב תרופות ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/12/2010

בעיקרון כדאי להתיעץ עם הרופא שרושם את התרופות. הן כולן משפיעות על תזמון השפיכה. טוב להתיעץ עם רופאך המטפל. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וייל

ישי
    21/12/2010

תודב רבה על תגובתך.
    הבעיה היא שהתיעצתי עם הרופא כמה פעמים ,זאת הסיבה שהחלפתי כבר הרבה סוגי כדורים אך ללא הועיל - כל התרופות היזיקו לי לתיפקוד המיני.

האם יש לך עצה נוספת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וייל -ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/12/2010

אני מקשה להעניק לך תשובה אלקטרונית פשוטה.
    האם יש לך בת זוג? קבועה?
    האםצאתה מחלים מהדכאון בזכות הטיפול?
    האם זכית לטיפול פסיכוטרפי?
    אלו נושאים ראויים להיבחן. אובדן העונג הוא לא פעם חלק מהדיכאון עצמו ולאו דווקא חלק מתופעות הלוואי של התרופות.
    רשימת התרופות הארוכה שציינת אינה תורמת לי להבין את מה שקראת לו "מחלתך".
    ללא ספק חלקה פוגעת בזיקפה.
    העונג הוא לא רק טכני בשפיכה אלא גם משהו בינאישי.
    נסה לפרט יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט נרחב - כבקשתך

ישי
    21/12/2010

אני נשוי שנה וחצי , אשתי היא היחידה - הריאשונה והאחרונה - שאיתה קיימתי יחסים.

אני בטיפול פסיכולוגי -פסיכותרפי ופסיכיאטרי מגיל 16 .

ניסיתי לפחות ששה- שבעה סוגי תרופות (ציפרלקס, אינרונקס ועוד וכעת למודקס ופרפנן), מה שבאמת עזר לי מכל השיחות והתרופות זה אפקסור אך הוא היפריע לי לתפקוד המיני , הפסקתי לתקופה מהאפקסור ויחסי המין שלי היו מצויינים ומספקים ביותר , אך מיד חזרו שוב החרדות והדכאונות ולכן חזרתי לטיפול תרופתי . ניסיתי כמה סוגי תרופות שאינן פועלות דרך הסרוטונין אך הבעיה היא - גם שאין להם אפקטיביות כמו האפקסור וגם שהן פוגעות לי בתפקוד המיני ( אמנם פחות מהאפקסור).

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ישי
    21/12/2010

אני מוסיף הדגשים ופרטים שהחסרתי בתגובתי הקודמת.

רק טיפול תרופתי עוזר לי.
    כשלא נטלתי תרופות -על אף שהייתי בדיכאון - הדכאון לא פגע לי בהנאה מקיום יחסים.
    יחסי הבין אישיים עם בת זוגי הם יחסים מצויינים - מלאי אהבה, רומנטיקה ומשיכה.

ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/12/2010

אז מה זה הדכאון שלך? אתה נהנה ממין ומיקירבה. מקבל תרופות לא רק לדיכאון.
    לא יודע לעזור יותר באלקטרוני. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מאיר וייל
    אלעד
    19/12/2010

שלום ד"ר זה שוב אני אלעד.. לאחר ששאלתי אותך בנושאים הקודמים לגבי החדירה והקונדומים.. אז כבר התחלנו לקיים יחסי מין וסקס והיא כבר לא בתולה.. אתמול בתאריך 18/12/2010 באנו לעשות סקס עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. למה שאני שם את הקונדום על איבר המין שלי ובא להחדיר לאיבר המין שלה אני מרגיש שהזין לא עומד לי?. וקשה מאוד להחדיר ככה מכיוון שהוא לא עומד לילמה זה קורה ד"ר??

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מאיר וייל

הוספת תגובה

• לד"ר מאיר וייל - אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/12/2010

זה קורה הרבה פעמים. המעבר מהגירוי המקסימאלי להכנה לחדירה כולל את פסק הזמן של החלקת הקונדו. לכן המתח הזיקפתי יורד לפעמים.
    תבקש ממנה שהלבשת הקונדום תהיה חלק מהמשחק המקדים גם שלה. היא יכולה להחליק אותו למקום.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    snir7050
    10/12/2010

אוננות מקטינה את איבר המין ?
    מה הגודל הנורמלי של איבר המין בגיל 17 ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה שניר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/12/2010

1.אוננות אינה מקטינה את איבר המין.
    הגול הנורמלי אינו קיים כנתון. יש לך את שלך ואתה בהחלט יכול ללמוד להשתמש בו לטובטך.
    אל תתחיל ליפול לפירסומות של הגדלות למיניהן. אין בכך תועלת אלא הפסד ביכולותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטייה הומוסקסואלית
    אדם
    09/12/2010

שלום
    אבקש את עזרתכם.
    עד גיל 23 הייתי ככול הגברים , קיימתי יחסי מין עם נשים , נהנתי ומעולם לא עלתה בי המחשבה על הומוסקסואליות. או סקס הומוסקסואלי.
    אני גם נראה גברי, ספורטיבי וכד'.
    בערך בגיל 24 הייתי בכלא לתקופה של שנה. במהלך המאסר נאנסתי על ידי אחד האסירים , והוא חדר אלי. לא יכולתי להתנגד כי הוא היה חזק ואלים. זה קרה מספר פעמים, ובמרוצת הזמן התחלתי להנות מזה, ומסבל בהתחלה זה הפך לעונג בהמשך.
    במשך המאסר אף הייתי מחפש את הזיון והגענו למצב שהיינו מקיימים סקס מספר פעמים ביום.נראה לי שגם הוא התחיל להנות מזה. הוא חיפש לזיין ומצא, ואני נהנתי מגירוי פי הטבעת בזה שהוא חדר אלי.
    היום אני אזרח חופשי ומצאתי את עצמי פתאום מחפש סקס עם גברים . סקס עם אשה לא הצליח לי פתאום, ולא תפקדתי.
    מה קורה לי? האם מבחור סטרייט לחלוטין שהייתי הפכתי להומו ?
    פעם אמרו לי שהמקום הכי מגרה אצל גבר הוא פי הטבעת. ואם גבר סטרייט יתגבר על הבושה ויאפשר שיענגו אותו בפי הטבעת, מרוב שיהנה הוא יחפש את זה שוב.
    האם זה נכון?
    הגעתי למצב היום שאני לא מפסיק לחפש זיון עם גבר וכאשר אני מגיע למצב כזה, אני מייד מפנה אליו את הישבן לצורך חדירה /ליקוק.
    פי הטבעת שלי הפך לרחב וחדירה אלי עם איבר גדול מצריכה מספר שניות בלבד

לקביעת תור
    סגירה
    נטייה הומוסקסואלית

הוספת תגובה

• נטייה הומוסקסואלית - אדם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/12/2010

גילעת ואתה נהנה וגם סיפרת לכולם.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון

אחד
    10/12/2010

חבל שמנהל הפורום לא לוקח רצונות של אנשים ברצינות
    אתה לא היחיד. ותיתפלא יש כמעט לכל אחד פוטנציאל לפתח נטייה להומוסקסואליות וזה קורה המון בגילאים בוגרים כאלה
    גם אם נגעלת כל החיים שלך מהומואים ברגע שזה מתחיל זה נהיה יותר ויותר חזק ואתה רק מחזק את זה כשאתה ממשיך לאונן על גברים או לקיים יחסי מין עם גברים בידיוק כמו שסיפרת. אפשר לשנות את זה ולחזור חזרה שזה יגעיל אותך כמו פעם ולהמשך לנשים המצב הבריא. מה שאתה צריך לעשות מניסיון שלי זה תפסיק לאונן בכלל לפחות תקופה של כמה שבועות תפסיק לפנטז על גברים. אם אתה חייב לאונן מתישהו תאונן על בחורה או על סקס של גבר ואישה או של לסביות עדיף למרות שאתה לא תהנה שים לב, אתה לא תהנה מהאוננות הזאת בהתחלה אבל אל תידאג תאונן רק מידי פעם כדי לשחרר לחצים. בהתחלה זה כואב ללכת נגד הרצונות שלך אבל אתה תישתדל ותעבור את התקופה הקשה הזאת. תתחיל לעסוק בספורט בלי צחוק זה עוזר. אתה חייב פשוט לשבור את המעגל הזה ולעבור את הגבול שבין משיכה לגברים לבין משיכה לנשים זה ממש כך. ברגע שאתה תעבור את הגבול גברים כבר יגעילו אותך ואז יהיה לך הרבה יותר קל להמשיך בדרך הזאת. תישתדל לאונן כמה שפחות זה עוזר לחזור לעצמך.
    אם תירצה עזרה תשאיר מייל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד-מה האימייל שלך?

m-o
    31/12/2011

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבחור - דעת יחיד

אדם
    12/12/2010

תודה על תשובתך -להלן המייל שלי - אשמח לשמוע ממך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

קש"ת
    12/12/2010

שלום לך
    הנאה ממין אנאלי (חדירה/ליקוק של פי הטבעת) היא לגיטימית וקיימת הן אצל נשים והן אצל גברים. יחסי מין אנאליים יכולים להתקיים בין גברים, בין נשים, ובין אישה וגבר (אפשר להיעזר גם באביזרי מין רלוונטיים כדילדו עם רתמה) והנאה מהם אינה מצביעה בהכרח על נטייתו המינית של אדם. נטייה מינית הומוסקסואלית או בי סקסואלית (משיכה ואהבה לשני המינים) אינה מתבטאת רק בקיום יחסי מין אלא כוללת את כל הרגשות המצויים בין בני אדם (אהבה, קנאה, חיבה, געגוע ועוד). ייתכן ואתה הומוסקסואל ,ייתכן ואתה ביסקסואל ואם הדברים הם כאלו ,פתרונות כמו שהציעו כאן לפני לא יצלחו. אי אפשר לשנות נטייה מינית! כל הניסיונות שנעשו עד כה ע"י כל מיני ארגונים ומטפלים לשנות נטייה מינית של א/נשים – לא הצליחו במקרה הטוב וגרמו נזק במקרה הרע.
    ייתכן גם שאתה סטרייט שאוהב מין אנאלי, וזה אחלה ורק חבל לי שהניסיון הראשון שהיה לך בזה היה בסיטואציה כזו טראומטית של כלא ואונס.
    באם תרצה לשוחח על הנושא, אנו כאן בקש"ת, קו הקשב והתמיכה של הקהילה הגאה, נשמח להקשיב לך.
    עדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/12/2010

הרה תומכים יש לשאלתך התנסותך בחדירה החדרות. אנא השתמש בתמיכתם הם רוצים לעזור לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי אוי המון טעויות יש לכם

אחד
    12/12/2010

נניח בצד לרגע את הנושא האם הומוסקסואליות היא רק משיכה מינית או גם משיכה ריגשית. כל אחד יכול להגדיר איך שהוא רוצה את זה. אבל זה לא משנה הבן אדם מתלונן על כך שהשתנתה לו הנטייה המינית בלבד (קרי חרמנות נטו)
    נניח גם את הטענה (השגויה) שלכם שהוא אולי הומוסקסואל, כמו שהוא ציין בעבר היה נמשך לבנות ומקיים איתן יחסי מין, לא נתלונן על זה
    אתם אומרים שלא ניתן לשנות נטייה מינית - הרי הוא בעצמו מספר שפעם היה נמשך לבנות והיום לא, והוא כן נמשך לבנים. אז איך הבאתם את זה שנטייה מינית לא יכולה להשתנות?
    עכשיו אשמח לעשות לכם קצת סדר. יש נטיה מינית ויש נטיה מינית, יש אנשים שממש הומואים מוחלטים, כל החיים היו כך מעולם לא נמשכו לבנות, ייתכן שאת אלה לא ניתן (לפחות כיום) לשנות את הנטיה המינית שלהם. לגבי אנשים שבגיל 23 השתנתה להם הנטיה המינית אתם טועים ובגדול. אני שינתי את הנטיה המינית שלי. הייתה לי תקופה שהתחלתי פתאום לאונן על גברים לאט לאט זה גירה אותי ומצאתי את עצמי נמשך לזה יותר ויותר, ובנות - כבר לא משך אותי בכלל. לקח לי חודש אחד בידיוק של עבודה קשה מהיום שהחלטתי לחזור לעצמי ועד שהשגתי את המטרה. אחרי חודש כבר הומואים הגעילו אותי. יש לא מעט כאלה אגב, אין לי את הסטטיסטיקה אבל נידמה לי שמדובר באחוזים מאוד גבוהים של הצלחה.
    אני יודע שיש להרבה אנשי מקצוע להגיד שאי אפשר לשנות את הנטיה המינית בדרך כלל זה גם ניספח לטענות שזה בסדר להיות הומו ואין סיבה לשנות את הנטיה המינית. שתי הטענות האלה לא נכונות. יש הרבה רע בזה ולמזלנו כן אפשר לשנות במיוחד אצל אנשים שהיו פעם סטרייטים.
    לי מפריע שאתם מפיצים טענות שגויות. עם כל הרצון הטוב שיש לכם לעזור אתם בעצם לחלק עוזרים ולחלק גדול מזיקים. בא בן אדם אומר שבגיל 23 אחרי תקיפה מינית השתנתה לו הנטיה ואתם כבר הלבשתם עליו תוית של הומו ושזה לכל החיים ואל תידאג חמוד זה בסדר להיות הומו.
    אתם לא בסדר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תשים לב

נו באמת
    13/12/2010

הם לא טוענים שהוא הומו בגלל שהוא נהנה ממין אנאלי אלא מציינים את העובדה שלהנות מיחסי מין אנאליים יכול כל אחד, בין אם הוא הומו, בין אם הוא בי ובין אם הוא סטרייט. וכן, הם נותנים לגיטמציה ללהיות הומו או בי (או סטרייט) והם נותנים לגיטימציה להנאה מיחסי מין אנאלים. למה לא? אם זה עושה למישהו טוב ואף אחד לא נפגע אז למה לא?
    אתה לעומת זאת חושב שלהיות הומו זה דבר רע. זכותך, אבל ברגע שאתה נוקט עמדה שיפוטית כלפי זהותו של מישהו , כל ההתיחסות שלך למעשיו משתנה, כך שכל דבריך למשל לגבי שינוי הנטייה המינית, מושפעים מגישה זו. ולא - אי אפשר לשנות נטייה מינית. אם אתה הומו - אז אתה הומו. ארגונים כמו עצת רפש שאתה כל כך תומך בדרך שלהם רק מאמללים אנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את תשימי לב

אחד
    13/12/2010

תיראי שהם רשמו לו ייתכן שאתה הומו וייתכן שאתה ביסקסואל למרות שהוא לא ציין בכלל רגשות אלא רק הנאה מינית שזה בכלל מנוגד למה שהם אמרו מהתחלה. זה הבעיה שלכם אתם מנסים למשוך כמה שיותר אנשים להיות הומואים ולהגיד שזה בסדר!
    אתם גם חושבים שאם אתם הומואים שלא יכולים להשתנות זה אומר שכולם כמוכם ומפיצים שטויות ברשת.
    לא התייחסת בכלל למה שאני אמרתי. הנטייה המינית שלי השתנה פאום בגיל בוגר יחסית נמשכה כמה חודשים והצלחתי לעצור את זה ולחזור חזרה להיות סטרייט. היום גברים מגעילים אותי ואני נמשך לנשים ויש לי חלומות בלילה על נשים כך שאת זה אתם לא יכולים להכחיש. מה אתם אומרים על זה? אמרתם שנטייה מינית לא יכולה להשתנות.
    שמעתי על העמותה ההיא הם ניראים לי סתם שרלטנים שלא יודעים כלום במילא. אבל נטייה מינית בהמון מקרים יכולה להשתנות.
    להיות הומו יש בזה לא מעט דברים רעים מי שאין לה בעיה איתם זה זכותו. אבל לשלול כל אפשרות כזאת ולמשוך כמה שיותר להיות הומואים זה אינטרס מובהק שלכם וזה שקר להגיד שנטיה מינית לא יכולה להשתנות רק בגלל שאתם לא מצליחים!
    אני לא שונא הומואים. אני שונא שקרנים כמוכם שמנסים למשוך אנשים להיות כמוכם מתוך אינטרס שלכם במסווה של "עזרה לזולת"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטייה הומוסקסואלית

אדם
    13/12/2010

חברים,
    תודה לכולם על העזרה
    אני רק רוצה להוסיף שאני נהנה ממין אנאלי /ליקוק פי הטבעת לאחר שהרגשתי וחוויתי את זה. כמובן חבל שזה קרה בסיטואציה שהייתה. נקודת הגירוי המהנה אצל גבר היא בפי הטבעת , ולא משנה מי ישחק לגבר שם - הוא יהנה מזה. מרוב שנהנתי חיפשתי את זה שוב ושוב עד שלא יכולתי להפסיק עם זה. כמובן שאני גם נהנה מזה שאני מחוזר וזה לא משנה אם זה בא מגבר או אשה.
    היום קשה לי לחזור אחורה להיות סטרייט כבעבר ואני מחפש כול דרך לשכוח את עברי ההומוסקסואלי.
    דבר נוסף, ציינתם שהומוסקסואליות מתבטאת לא רק במין אלא גם ברגש, געגוע, קנאה ,רצון להיות יחד עם גבר וכד' . אני מדגיש זה דבר שלא קיים בי ואני משוכנע בכך מעל לכול ספק. אני מתגעגע רק למין עצמו ולהנאה שבו. אני לא רואה עצמי מתגעגע או מתאהב ורוצה לחיות עם גבר ואף פעם לה הצלחתי להבין מה גורם לשני גברים /נשים
    להתחתן. פשוט לא מסתדר לי ואני חושב שזה לא נכון.
    אני מאוד הייתי רוצה לשמוע איך הבחור הצליח לחזור להיות סטרייט כפי שכתב
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבחור שכתב את דעתו

אדם
    15/12/2010

תודה על תשובתך
    אשמח אם תכתוב למייל הפרטי שלי , אני מאוד רוצה לשמוע ממך איך יצאת מזה
    ואיך הפסקת לחשוב על מין הומוסקסואלי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קשורה בעניין

עוד אחד
    26/12/2010

אני מקרה קצת שונה וראתי את הדברים שכתבתם.. אני בן שש עשרה וחצי וכל הזמן הייתי מאוהב בבנות ונמשכתי לבנות וכן יש לי חברה עוד מעט שנה ואנחנו שוכבים ואני כן נמשך אליה מצד אחר אבל לפני כמה שנים התחלתי לפנטז על גברים אבל ממש לא להרגיש משהו
    איך אני הופך לסטרייט מוחלט ואני כן מאמין שאפשר להשתנות וגם אני שמעתי כמה מקרים כאלה שעבדו אז עובדה.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

דניאל
    15/01/2011

שלום אני חייב להביא את הסיפור שלי גם כאן

אני בן 29! נמשכתי לבנות כל חיי אוננתי על בנות הבעיה שהייתי מאד ביישן ליד בנות ולא ביישן ליד בנים כי לא נמשכתי אליהם, ואז גיליתי את הליידיבוייס או טרנסקסואליות האוננות היתה חופשית יותר משום מה כי זה כמו בנים,בהתחלה נמשכתי לאישה ולאט לאט נמשכתי לזין , הבעיה שבחיים האמיתיים אני מאד נמשך לבנות אבל מול המחשב הגעתי למצב שאני לא יכול לפרוק את כל החשק המיני שלי לאחר מסיבה יש בלבול בין המציאות שבה אני נמשך לבנות לבין הפנטזיה שלי שזה טרנס
    איך זה יתכן שגבר משנה נטייה מינית בגיל 24!?, אני יכול לומר שהפורנו שטף לי את המוח ושינה לי משהו שם, ואני לא יודע מה לעשות עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

דניאל
    15/01/2011

היה לי סקס עם יותר מ10 בחורות וכמה אהבות בחיי וגם היום יש לי חברה עומד לי מאד בקלות מבנות ככה שלא תהיה לכם סיבה לומר שאולי אני חושב שאני סטרייט
    אבל הפנטזיה של זין או טרנס או לפעמים אפילו לשחק את החלק הנשי בסקס זה דבר שמתחזק מגיל 24

איני יכול להמשך לבנים , אבל כל פעם שאני נכנס לפורום כלשהו אומרים לי שהומו זה דבר שעובר בגנים...אבל מה עובר בגנים המשיכה לזין או המשיכה לגברים או המשיכה
    הרגשית איך משיכה רגשית יכולה לעבור בגנים ומה כאילו המוח מעביר לך בתורשה תמונה של זין ואומר לך להמשך לזה?!
    זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזה עובר בגנים משהו פה לא מסתדר לי
    ואז עלה בי הרעיון שעניין המשיכה הוא כמו הניסוי של פבלוב בגירוי בלתי מותנה
    בהתחלה אוננתי על בנות עם זין וזה יצר אצלי התנייה חיובית והמוח שלי פשוט המשיך עם זה עד שהזין יצר אצלי גירוי רק כשאני רואה אותו בגלל שהמוח שלי מקשר את הזין למשהו מיני..ואז המוח מלמד את עצמו לאן להמשך ואז לא משנה אם הזין מחובר לבנים או בנות הוא ימשך לזה
    בכל מקרה זו התאוריה שלי לפחות לפי מה שקרה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/01/2011

דניאל,חיים רק פעם אחת.
    תתנסה ותחווה את הגשמתך העצמית
    הפורנו שייך לחברת הצריכה של המאה ה21.
    אין תשובה אחת נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולה סכיזופרניה
    מבקש עזרה
    08/12/2010

מה עושים כאשר אתה חולה סכיזופרניה ויש לך בעיה בתפקוד המיני שמתבטת בבעיה באון וביכולת הזיקפה. הפין פשוט מסרב לשתף איתך פעולה. מה הבעיה איתי?

לקביעת תור
    סגירה
    חולה סכיזופרניה

הוספת תגובה

• חולה סכיזופרניה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/12/2010

כדאי לך להתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל שלך. יכול להיות שאלו התרופות?
    תציע לו לשלוח אותך ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי-הבנה לגבי הזהות
    חיים
    04/12/2010

שלום רב,

אני מעוניין בחוות דעת לגבי מצב מסויים שאני חווה בזמן האחרון.
    אני בן 17 וחצי ואני ללא ספק מרגיש משיכה לבנות. מרגיש רגש כזה שאני לא מצליח להרגיש עם אף אחד אחר, משהו מיוחד.
    אבל, במצבים מסויימים (כמו לחץ ומתח) כשאני בוחר לאונן עולה לי לראש פנטזיה שקשורה אליי ולבן אחד מסויים. אציין שמדובר במישהו אחד ספציפי ולא בכל האנשים. הפנטזיה מאוד מינית ואני מדמיין אותו בעיקר עושה לי דברים. דברים, ללא רומנטיקה או יחסים - פשוט סקס כנראה, לא יודע כל-כך איך לומר את זה, והפנטזיה הזו מלווה בהרגשה לא נעימה שאחר-כך נגררת איתי לכל אורך היום.
    ברגע שהמחשבה על הבנות ניצתת מחדש, כמה שעות אחרי האוננות, ההרגשה הזו נעלמת ובמקומה מגיעה הרגשה שתיארתי קודם לכן על בנות.
    עליהן אני מפנטז דברים רומנטיים בעיקר וגם סקס.
    רציתי לדעת האם מדובר בכך שאני הומו, שכן המחשבה הזו שתיארתי כבר נמשכת זמן רב, או שזה עניין של זמן עד שהמחשבה הזו תעבור. אשמח לחוות דעת בנושא. תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    אי-הבנה לגבי הזהות

הוספת תגובה

• אי-הבנה לגבי הזהות -

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/12/2010

חיים הנבואה ל"שוטים"
    גיל 17 12 זו תחילת הדרך. תמשיך ללכת ותגלה על עצמך עם הזמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להמלצתך
    א22
    03/12/2010

ד"ר וייל,
    פניתי אלייך כי יש לי בעיה של ירידה בחשק המיני, ואני בן 22.
    אתה אמרת לי לפנות למרפאה סקסולוגית, אבל חיפושי עלו בתוהו ולא מצאתי מרפאה כזאת. האם עליי לקבוע ייעוץ אצל אורולוג? או סקסולוג? אולי פסיכיאטר?
    בכל אופן את ניתוח הבדיקה ההורמונית אותה ייעצת לי לעשות איזה רופא אמור לעשות?
    אני די אובד עצות מכל העניין ואני נהייתי די מדןכא מהבעיה הזו...
    אז אם תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי ולמקד אותי לאיזה סוג של מטפל עליי לפנות עם הבעיה שלי.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך להמלצתך

הוספת תגובה

• בהמשך להמלצתך - א22

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/12/2010

חפש ברשת ITAM וזכור שרק אתה יודע איפה אתה גר. חפש מרפאה קרובה אליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהב מין
    אנונימי
    30/11/2010

שלום אני בן 22
    אני בדרך כלל מאונן 2-6 פעמים ביום אבל שאני עם בחורה אני לא רוצה סקס אני רוצה רק אהבה לחבק אותה הרבה, לנשק אותה, ללטף אותה אבל לא מושך אותי למין שאני עם בחורה.
    שמתי לב גם שכשאני בקשר עם מישהי אני מאונן בקושי פעם בשבוע-שבועיים.
    אני גם בדרך כלל שאני עם בחורה מספיק לי להתנשק איתה קצת ולהתחבק איתה ואני מרגיש ממש ממש ב"היי". פעם אחת שהייתי עם חברה שלי ישבנו ברכב רק התנשקנו כמה דקות. אחרי כמה דקות יצאתי מהרכב לקנות שתיה מאיזה קיוסק פגשתי שם חברים שלי הם היו בטוחים שאני על סמים מרוב שהייתי ב"היי".
    יש לך הסבר לתופעות האלה?
    ולמה אני לא אוהב פתאום מין?

לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהב מין

הוספת תגובה

• לא אוהב מין - אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/11/2010

אתהאוהב מין עם עצמך. כלומר להעלות מתח, ליצר זקפה ולהתפרק.
    על מה אתה מאונן?
    כשאתה קרוב לאשה אתה מרגיש בהיי של קירבה ומקובלות . המין לא קשור ב"רשה" שלך. שווה לבדוק איתך למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימי
    01/12/2010

זה תלוי אני מאונן הרבה בדרך כלל שאני לא בזוגיות. יש לי הרבה פנטזיות שאני מאונן עליהם. אבל שאני נכנס לזוגיות או שאפילו אני עם אישה אני מקבל את ה"היי" הזה שמוריד ממני כל צורך במין ובדברים אחרים אני פשוט בעננים יכול רק לשבת איתה להתחבק ולא לעשות כלום
    מה זה רשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/12/2010

אני רק רציתילשאול אותך ולהבין אם בפנטזיה האוננותית שלך יש מקום לאישה מגיבה או שאתה חד צדדי.
    בנוסף שים לב שהקשר שאתה נכנס לזוגיות יש לו משך מסוים. כמה זמן ניתן לשמר "זוגיות" נטולת קירבה של גירוי ופורקן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איסור גדול להשחית זרע לבטלה, אחי

דויד
    04/12/2010

אני אל אפרט כרגע אבל תחקור קצת בעניין ותבין שהנזק הנפשי שהוצאת זרע לבטלה עושה לאדם עולה הרבה על ההנאה שהוא מקבל, הייתי כמוך מכור לזה ולשמחתי זה בתהליכי שיפור רציני והמצברוח עולה פלאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איסור גדול להשחית זרע לבטלה, אחי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/12/2010

יישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אמיתי?

שחר
    27/12/2010

חשבתי שכדי לנהל פורום שעוסק בזהות מינית צריך להיות אדם נאור, אבל מסתבר שיש פה מנהל הומופוב דתי שמתיחס בזלזול לשאלות של בני נוער עם תהיות בנוגע לזהותם המינית, ומוחא כפיים לתגובה חשוכה ששוללת אוננות.
    תת רמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אמיתי? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/12/2010

דעתך על הרמה שמורות בינך ובינך.
    אין בכוונתי להידבר איתך ברשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגיה ברביעיה
    אלמוני
    29/11/2010

שלום
    ניסיתי ללא הצלחה להגשים פנטזיה לאחר שראיתי אותה בסרטי גייז
    אני הומו וניסיתי לקיים אורגיה עם עוד שלושה גברים.
    שני גברים ניסו לחדור אלי בו זמנית לתחת, ומצצתי לגבר השלישי.
    זין אחד הצליח להכנס לתחת בחופשיות , השני - רק הקצה.
    כול המאמצים להחדיר את הזין השני יחד עם הראשון כשלו . ובלית ברירה הם גמרו
    לי בתחת אחד אחרי השני, והשלישי בפה.
    השאלות שלי הן:
    איזה תנוחה עדיפה בכדי לאפשר את החדרת שני האיברים לתחת בו זמנית?
    האם קיימת סכנה לקריעת /פציעת התחת?
    האם יש צורך להרחיב את התחת מראש באיזה שהיא צורה?

שאלה נוספת:
    שמתי לב שבכול פעם שאני חולה בכאבי גרון ואני מוצץ ובולע זרע- כאבי הגרון חולפים.
    האם יש מן סוג של "תרופה" בזרע
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אורגיה ברביעיה

הוספת תגובה

• אורגיה ברביעיה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/11/2010

קריעת תחת היא פנטזיה עד שזה נקרע.
    כשתאבד את הסוגר ושריריותו זה יהיה מאוחר מדי.
    לא מוכן ליעץ בעניין הקריעה הזו.
    מה שעוזר לך בכאבי הגרון טוב לך. תבורך על יצירתיותך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליח לאונן
    דודו
    28/11/2010

רציתי לשאול אני בן 18, יש לי בעיה שאני לא מצליח לאונן זאת אומרת יש לי זיקפה והכל אבל לא יוצא לי השפיך גם כשאני משפשף
    למה זה קורה והאם זה סיבה לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לאונן

הוספת תגובה

• לא מצליח לאונן - דודו

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/11/2010

יוצא לזין שלך לשפוך לפעמחם בחלום רטוב?
    אני שואל כדי לבדוק איתך אם הוא יכול להוציא שפיך בלי שדאגתך תפריע לו.
    ענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איפה אני.
    מורן
    25/11/2010

אני בת 19 ולא נמשכת לא לבנים ולא לבנות.
    הייתי במערכות יחסים במהלך החיים שלי, ארוכות אפילו, אך מעולם לא היה לי הצורך במגע המיני. תמיד עשיתי את זה רק בשביל בן הזוג.
    חשבתי שהסיבה לכך אולי כי אני נמשכת לבנות אך רק המחשבה על מגע מיני עם בת מעוררת בי דחייה.

כרגע אני חצי שנה לא בקשר עם אף אחד ,כלומר גם בלי שום מגע מיני ,וזה לא חסר לי כלל.
    אין לי שום בעיה עם להיות לבד אבל אני גם לא יכולה שלא לתהות אם יש לי איזושהי בעיה בהתפתחות המינית.
    זה נורמלי? זה יכול להישאר ככה?

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איפה אני.

הוספת תגובה

• לא יודעת איפה אני. - מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/11/2010

השאלה היא אם יש לך מין בינך ובינך?" מין מחבר אותך לאחרים כשירות לצורך לא מיני.
    אז מה עם הצורך שלך בינך ובינך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות.

מורן
    28/11/2010

ולשאלתך,לא אין לי גם בצורך כזה ביני לבין עצמי. בעבר הרחוק היה, בתחילת גיל ההתבגרות אבל עבר ושנים לא חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות. - מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/11/2010

אם היה לך זה לא מת. זה מתחבא!
    מה יוציא את זה מהמחבוא?
    יש כאלה שחושבים/מאמינים/מקווים/חולמים וכו'
    שזה יהיה קשר אהבה עם אמון ששווה בשבילו להפסיק להתחבא ואולי לגלות שהמין הוא לא מוצר צריכה אלא כלי להעברת אהבה וחיזוק קשר.
    סך הכל את סובלת ממחלת המא ה21 שימוש במין ככלי טכני,להשגת צרכים, לארגן מקום בחברה .............קיראי לזה כאשר תאבי.
    אם יש לך מזל אולי תמצאי מישהו שבשבילו שווה לטרוח ולמצוא את מה ששלך במחבוא כל כך הרבה שנים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן היקרה

קש"ת
    02/12/2010

משיכה מינית ודחף מיני הם דברים מורכבים ומגוונים, שבאים אצל אנשים שונים בכל מיני צורות, צבעים וגדלים. העובדה כי משהו נכון לגבי רוב האנשים, עדיין לא אומר שהוא נכון עבורנו. אנחנו אמנם חיים בעולם שבו העניין במין הוא גדול ומוחצן ומוצג לראווה בכל מקום, אך עדיין ישנם אנשים, המגדירים את עצמם א-מיניים, שפשוט אינם חשים את הצורך הזה. הרצון שלהם בזוגיות ובאהבה שריר וקיים, התחושות הרומנטיות זהות לאלה שחש כל אדם אחר, אך הדחף המיני או שאינו קיים עבורם או שקיים בעוצמה נמוכה מאוד. יש, לעומתם, גם אנשים אשר הדחף המיני אצלם קיים, אך הם נמנעים ממנו מסיבות כאלה ואחרות.
    לאיזו מן הקטגוריות הללו את שייכת? או אולי בכלל לאף אחת מהן, אלא משהו אחר? התשובה לכך נמצאת רק אצלך. זהו תהליך של חקר פנימי שאת צריכה לעשות עם עצמך כדי להבין מה נכון עבורך. בכל מקרה, חשוב לציין שאת לא חייבת לעשות שום דבר שאת מרגישה איתו לא בנוח או שאינך רוצה בו, רק בגלל שכל השאר עושים אותו או בגלל שבן-זוגך רוצה לעשות זאת. לא לגלות עניין במין זה לא דבר מביש או בעייתי או לא בסדר – אם זה מה שאת מרגישה, אז זה בסדר גמור, וזה, אגב, גם פחות נדיר ממה שהיית מתארת לעצמך.
    את חושבת שהיה יכול לעזור לך ללמוד עוד על הנושא הזה או לדבר עם אנשים אחרים שמרגישים דברים דומים? באינטרנט ניתן למצוא מידע רב על א-מיניות וכן פורומים ייעודיים לנושא.
    בכל מקרה, הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא כי עלייך להקשיב לעצמך, לרגשותייך ולרצונותייך, ולתת לעצמך את המקום לחקור אותם ולהבין אותם לעומק. שום בחירה שתעשי לא תהיה מוטעית, כל עוד היא תבוא מהמקום שאת מרגישה שהוא הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה
    אבירם
    קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איפה אני. -מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסכול גדול מאוד
    נורית
    24/11/2010

שלום רב,

שלום רב,

אני בת 32 נשואה מזה כמה שנים. סביב סקס יש המון בעיות - לי יש וסטיבוליטיס וחשק מיני לא גדול... ולו יש חשק מיני גדול מאוד. יש תקופות בהן אנו מסתדרים טוב ויש תקופות שפחות. אנחנו נמצאים בטיפול זוגי ומנסים לפתור כלמיני בעיות..בין היתר יש משהו שמטריד אותי ואני מנסה להבין אותו לעומק על מנת לפתור את הנושא..

מאז ומתמיד החשק המיני שלו היה גדול. בלילות מבלי להיות מודע הוא מתחכך בי.
    בתחילת היחסים זה החמיא לי.. והחיכוך הוביל לגמירה שלו..
    לאחר מכן זה הפך למציק אך סביל... בתקופה האחרונה זה הפך להיות סיוט...

השאלה שלי היא האם יש דרך לפתור את הנושא הזה? מצד אחד אני מבינה שהוא לא עושה את זה בכוונה... זה קורה מתוך שינה.. משהו שהוא באמת לא מודע... מצד שני אני לא ישנה.. (השינה שלי גם ככה קלה) וכשזה קורה זה מגיע לרמת כעס ותסכול מאוד גדולים.

האם משהו מכיר תופעה שכזו? האם יש פתרון....

לקביעת תור
    סגירה
    תסכול גדול מאוד

הוספת תגובה

• תסכול גדול מאוד - נורית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/11/2010

אני שמח שעם הווסטיבוליטיס וכל הצרות שהיא גורמת אתם ישנים חבוקים. והגוף שלו משדר את תשוקתו בנוכחות גופך המחובק.

שני הגופות מקבלים משהו במקרה זה כשההכרה-מודעות ישנה. אולי יש פיתרון לווסטיבוליטיס שלך?
    פני ותיעזרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה אנאלית הומוסקסואלית - המשך
    אבא
    24/11/2010

דר' שלום,
    לא הצלחתי להגיב על תשובתך ולכן שלחתי הודעה נוספת בנוגע לתשובתך לשאלתי
    חדירה אנאלית - הצמדות איברי המין.
    אני חושב שמה שקרה הוא שמאחר ולא גמרתי , ורק הוא גמר בתוכי, "נפשית" לא הייתי מוכן להתנתק מהזין שלו ולכן שרירי פי הטבעת שלי לחצו על איבר מינו ומנעו מהדם לחזור ולזיקפה להיחלש. אציין כי במהלך אותה רבע שעה שהיינו דבוקים אחד לשני, נפלטו לי מהזין טיפות זרע ועד שהתרוקנתי כנראה "שיחררתי" אותו (את הזי) מתוכי.
    כאשר ניסינו לראות מה קורה בחיבור של הזין עם הישבן הצבנו מראה אבל לא הצלחנו לראות כלום חוץ מאת האשכים של שנינו ושערות.
    כול הנוזלים שיצאו ממני לאחר שהזין יצא זה זרע כי הכול נזל על הספה וראינו שזה זרע והרבה.
    מה שרציתי לשאול זה האם זה מסוכן מה שקרה לאחד מאיתנו? האם זה דבר שיגרתי שקורה כי לא שמענו מעולם על דבר כזה? ובנוסף, מאחר והזין שלו די גדול, התרחב לי פי הטבעת ויומיים היא כבר רחב? האם הוא יחזור למצבו הנורמלי? אתמול הוא שוב חדר אלי ללא קושי בכלל, הזין החליק פנימה בקלות.
    כאש הזין הצליח להשתחרר היה רעש של מין ואקום כזה כמו שחרור סתימה , ומייד נזל לי מהישבן כול הזרע שלו. האם זה תקין?
    אנא תגובתך כי אני פוחד ומבולבל ומצד שני משתוקק שוב לחדירה
    תודה

הוספת תגובה

• חדירה אנאלית הומוסקסואלית -

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/11/2010

תהנה מתשובתו של "אבא". כל הדברים במקומם. אל תטרח להסביר את מה שהיה וכדבריו תהנה ממה שיש.
    זכור -פי הטבעת ננה לתהליך ההוצאה.
    אתה וחברך משתמשים בו בניגוד לכיוון התנועה הפיזיולוגי לעינוגכם.
    אל תתפלא על כך שהגוף מגיב גם בהתגוננות.
    אם כבר בחרת בהחדרות תהנה ממה שיש ואל תתלונן.
    אין לי אמירה על החלק הנפשי והלא גומר יחד איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    אלמוני
    23/11/2010

שלום.
    אני בן 16 (כתה י') ומתגורר בתל אביב (רמת אביב), ובזמן האחרון מצאתי את עצמי בבילבול נפשי מייאש בנוגע לזהותי המינית. לפי מה שראיתי בפורום מגלים את הדברים האלה מוקדם יותר מגיל 16. ניסיתי להבין למה דווקא עכשיו התחיל הבילבול, אני חושב שזה בגלל שעד עכשיו היתעסקתי לרוב במבחנים ולימודים, או בחוגי הטניס וכדורסל שבהם הייתי, וגם משום מה, נחשפתי השנה ליותר הומואים ביום יום (יש לי 2 מורים הומואים בבית ספר שמלמדים אותי, ונחשפתי לעוד כמה מקרים של אנשים שאני מכיר שיצאו מארון).
    אני לא יודע אם קיים איזשהוא קשר במקרה הזה, אבל אני בחור מאוד גברי.
    מאז ומעולם נמשכתי לנשים, דמיינתי את החתונה שלי ואת הילדים. אני מאונן בדרך כלל פעמיים ביום כמה שנים ולעיתים רחוקות צצות תוך כדי מחשבות על בנים. אני גולש לעיתים רחוקות באתרי פורנו של הומואים ולרוב נהנה. (תמיד גלשתי באתרים "הרגילים" של פורנו). . ושנה שעברה נורא רציתי סקס (עם בת) וגם הייתי מאוהב בכמה בנות (כמה מהן היו שנה מתחתיי וחלק משיעור פיזיקה).
    הייתה לי חברה לפני כשנתיים, לא קשר רציני אבל די נהניתי איתה (בלי סקס).
    השנה גם בנות מחרמנות אותי ועושות לי חשק-מיני,אבל משום מה בנים עוד יותר. מעולם לא חוויתי סוג של קשר או אינטרקציה מינית עם גבר, אבל לפעמים אני חושב שכדאי לבדוק אם זה בשבילי. אני די נגעל מזוגיות עם גבר, וכמו שהרבה אומרים "זה לא דרכו של הטבע",
    בחיים לא הסתכלתי על עצמי כהומו או דו-מיני אבל עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי ולא ברור לי מה אני. זה מוזר, כי כמו רוב הבנים בגיל שלי ידעתי על הנושא די הרבה, כמישהו שנחשף כל-יום לטלביזיה ומחשב על בסיס קבוע. יש לציין שתמיד הייתי בחור סקרן שרוצה לדעת ולנסות דברים חדשים. האם אני דו מיני, הומו או שאולי בעצם סטרייט וזה סתם קשור לגיל ההתבגרות ולהורמונים וזה יחלוף??.
    אשמח לקבל ממך כל עזרה!!

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/11/2010

זה נהדר שאתה כל כך נורמאלי. מתפתח גברי ואוהב את עצמך. גי 16 זה גיל טוב לתהות אם זה רק ככה או אולי גם ההפך. תהנה מהרפתקת החיפוש העצמי. בלאו הכי הולכים בדרך והחוויות מצטברות.
    אל תהיה עסוק בלדעת מה אתה, פשוט תהנה ממי שאתה ומאיך שאתה זורם בחיים.
    היום די לגיטימי שמורים הם לא מתחבאים ולא מחביאים את מי שהם באמת, גם כאנשים מיניים. גם לך מותר לשאול את השאלות. אל תפחד לשאול את נפשך מי אתה באמת.
    תהנה בדרך ותרגיש מנצח .
    בסופו של דבר משחק טניס מסתיים ואתה רק רוצה לנצח ולהנות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה