פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בן זוגי הוא הומו פליז תעזרו לי!
    מתוסכלת
    16/02/2011

היי אני בת 25 בן זוגי בן 30 ואנחנו חברים שלוש שנים כמו כולם עם עליות וירידות אבל הבסיס די טוב יש תמיכה הבנה הקשבה ושיתוף חוץ מנושא אחד, שמפריע לי עד כדי תסכול והנושא הוא סקס ובעצם אני לאחרונה קצת חוששת מהזהות המינית של בן זוגי. בן זוגי הוא הראשון שלי במיטה וכמו רובנו גם אני גיליתי את עונג הסקס והתמכרתי.. =) . אבל אני ממש לא מסופקת אנחנו שוכבים פעם בשבוע נדיר שפעמיים. וכשאני יוזמת אני מקבלת סירוב נפגעת ונרדמת או שלא נרדמת עם דמעות. דיברתי עם בן זוגי על הנושא אמרתי לו שזה נורא חסר לי ושזה מאוד מציק לי שאלתי אותו אם אני לא מושכת אותו או שמשהו בי מפריע לו או שלל את זה מיד יש לציין שאני בחורה נורא מטופחת תמיד מריחה טוב תמיד מסודרת. ובין החברה אני נחשבת לסקסית שבחבורה. הוא תירץ את זה בכך שיש לו לחץ רב מהעבודה ושהוא מוטרד לאחרונה. קיבלתי את זה בהבנה אבל לאחר חודשים רבים ראיתי שכלום לא הישתנה. תסכל אותי מאוד העובדה שהוא תמיד מתגאה בעבר שלו בסקס ותמיד הוא נחשב לזה שמשיג את הבחורות. אז איפה זה נעלם כשאני הבת זוג שלו מרגישה כל כך מחסור בזה מיותר לציין שהביטחון שלי מאוד ירד. וכשניסיתי שוב לדבר איתו על הנושא הוא התחמק. לאחר תיסכול ממושך התחלתי לחשוד שהוא בוגד בי והתחלתי לחטט לו קצת במחשב.. חשכו עייני מהדברים שראיתי.. ראיתי בהיסטורי כניסה לצאטים לחדר הומואים ראיתי סרטי פורנו של קוקסינליות ראיתי חיפוש דירות דיסקרטיות של קוקסינלים ראיתי פורומים שכתוב שם על מפגשי סקס של הומואים. לא האמנתי למה למראה עייני הרגשתי שאני חיה בשקר אחד גדול הרגשתי נבגדת והחלטתי לומר לו הכל לומר לו שראיתי למרות שאני יודעת שזה לא בסדר לחדור לפרטיות אבל יש לי את כל הזכות לדעת מי הבן זוג שעומד מולי. כשפתחתי בפניו הכל התגובה הראשונה היתה דממה ואז צעקות שאני חסרת כבוד. לאחר כמה ימים הוא התקשר אליי בוכה בטענה שהוא לא יכול לחיות בלעדיי חזרנו ודבר לא הישתנה . הסקס נשאר גרוע הוא המשיך לצפות בסרטי פורנו של קוקסינליות יש לציין שזו הקטגוריה היחידה שהוא צופה בה. הכמה מילים הבודדות שהוא היה מוכן לומר לי על הנושא זה שהוא לא נימשך לגברים שהשוני הזה בקוקסינליות פשוט מסקרן אותו ושהוא אוהב נשים הוא תירץ את זה שבגלל שהחזה שלי קצת קטן אז זה פחות עושה לו את זה הוא טען שמה שמדליק אותו זה חזה ענק ואם היה לי את זה אז הסקס היה משתפר בצורה משמעותית. אבל אם זה כל כך עושה לו את זה למה הוא לא צופה בסרטי פורנו של בחורות בעלת חזה ענק. אני מאוד מתוסכלת וצריכה את עזרתכם האם בן זוגי הוא בעצם הומו?? אני מתחננת שתענו לי בברכה שקד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם בן זוגי הוא הומו פליז תעזרו לי!

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/02/2011

שקד חביבה.
    מה איכפת לך אם הוא הומו או סתם אוהב קוקסי לפי גודל השדיים, דבר אחד בטוח אליך הוא לא נמשך מספיק לטעמך.
    בטוח גם שאי אפשר להידבר איתו. אף פעם לא תבטחי בו ובמילתו בין אם הוא ככה או ככה מה שאת צריכה-להיות נחשקת ורצויה את לא מקבלת.
    תשאלי את עצמך האם את יכולה לחיות בלעדיו. התשובה תעזור לך יותר מלדעת על זהותו האמיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון אבל..

מתוסכלת
    17/02/2011

ברגע שאדע שהבעיה לא בי אלה בו זה יחסוך לי הרבה תיסכול וכאב ובכל זאת תוכל בבקשה לענות לי על השאלה מה כל זה אומר לגבי הזהות המינית שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון אבל.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/02/2011

הזהות המינית שלו זה בינו ובינו. כשהוא כבר שוכבב איתך הוא בוגד בך עם התמונות שמציפות לו את אתר ההתגרות.
    אני חושב שכשתדעי שהבעיה שלו תמיד בו. הבעיה שלך כעת שאת רוצה עולם אחר ממה שיש שם איתו.
    מיצאי את דרכל או תתחפשי לקוקסי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה אבל..

מתוסכלת
    18/02/2011

קשה לקבל את האמת אבל אתה פשוט צודק אני פשוט צריכה לצאת מהקשר הזה האם יש לך עצה כל שהיא לתת לי כי בקצב הזה אני פשוט מרגישה שאני נכנסת לכדור שלג אחד גדול להרס עצמי בלי סוף ולחוסר ביטחון אדיר אני זקוקה לעזרה פשוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה אבל.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/02/2011

אני מתקשה לתת עיצה פשוטה כמו שאת מבקשת.
    הרעיון המתאים לדעתי לפנות לייעוץ. פנים אל פנים עדיף מווירטואלי בעיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד

מתוסכלת
    19/02/2011

אני מודה לך מאוד הארת את עייני אני אכן אפנה לייעוץ ולסיום בכל זאת אתה יכול לתת לי טיפ קטן על נטיותיו פליייז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/02/2011

אוכל לתת לך טיפ עלייך.
    הוא לא רוצה לדעת ממני על זהותו. אם ירצה אדבר איתו אז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני לאישה
    לימור
    14/02/2011

ד"ר שלום
    אני אישה כבת 40,נשואה,לפני כ 10 שנים לקחתי כדורים נגד דיכאון "פריזמה" לתקופה של בערך שנתיים שלוש עם הפסקות.
    מאז ועד היום נפגם לי לגמרי גם החשק המיני וגם יכולת הגעה לאורגזמה וכשזה כבר קורה ההנאה מאוד עמומה וקצרה כאילו מרחו לי חומר הרדמה על הדגדגן.
    יש לציין שלפני כן הייתי אישה מינית וייצרית מאוד מעל הממוצע.
    האם אתה מכיר מיקרים כאלו והאם יש משהו שניתן לעשות להגברת החשק וההנאה

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני לאישה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני לאישה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/02/2011

לימור,
    התרופה מורידה לפעמים את המיניות והתגובתיות המינית.
    מי רשם לך? האם זה פסיכיאטרי/ית או טיפול עצמי.
    לרוב יש חזרה ספונטנית למיניות תקינה עם הפסקת התרופה. אולי התיעצת עם מישהו סביב העניין?
    כדאי לך לחפש מידע ולהשתתף בקורס לנשימה מעגלית. בהצלחה בחיפוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בזקפה בגלל ממריצים
    נמו
    12/02/2011

היי,

לאורף תקופה לקחתי תוספי מזון ממריצים לפני האימונים בחדר כושר, אשר כוללים קפאין וגם חמוריo שקטינים את כלי הדם.

נראה לי שזה הדבר שגרם לי לליקויים בתפיקוד המיני, ולאי הגעה לזקפה מלאה.

אני כבר חודש לא לוקח שום תוסף ויש לי עדיין את הבעיה.

האם - ארגינין 1000 מ"ג L- Arginine יעזור לי? (או כל תוסף אחר)

האם יש לזה תופעות לוואי?

במידהו זה עוזר, האם צריך לקחת את זה כל החיים או שזה יכול לפתור לי את הבעיה וזהו?

מחכה לתגובה!

תודה!

נמרוד

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזקפה בגלל ממריצים

הוספת תגובה

• בעיה בזקפה בגלל ממריצים - נמו

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/02/2011

תבורך לנסות . לפי ספרות יש סיכוי שיועיל לתקן את המעוות. ספר לנו את ניסיונך עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

נמו
    13/02/2011

אתה יודע האם יש סיוכי לנזק בילתי הפיך?

אגב את החומר שאני חושד שגרם לזה, הוא 1,3 -dimenthylamylamine

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה חלשה ושפיכה מהירה
    כפיר
    09/02/2011

אני בן 28 ונשוי, בצעירותי הייתה לי זיקפה חזקה, והייתי מאונן הרבה, כיום הזיקפה ממש חלשה, וגם כשהיא חזקה הפין קצר, ולא מתארך כבעבר, בפרט בעת חדירה הזיקפה חלשה, בנוסף על כך אני סובל משפיכה מהירה, מיד בחדירה או ממש אחריה, כמדומני שהייתי אצלך (בקופ"ח כללית מושבה גרמנית), ונתת לי תרגילים לעשות עם האשה, וזה עזר בעת עשיית התרגילים, אבל זה לא מעשי מכמה סיבות להמשיך בהם, וחזרתי למצב הרגיל, דיייייייייייייייייייייייייייייי נמאס ליייייייייייייייייייייייייייייי, מה אני עושה?

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה חלשה ושפיכה מהירה

הוספת תגובה

• מה שכתבתי שיש לי זיקפה חזקה זה

כפיר
    09/02/2011

בזיקפת בוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה חלשה ושפיכה מהירה - אדיר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/02/2011

אכן היית.
    אכן התרגילים נכונים לך- היו.
    אכן עכשיו זה לא מעשי ,לא גילית לי למה.
    אתה יכול לחזור להתייעץ במרפאה.
    אם זה מעשי בוא עם האישה שאצלה אתה מאבד שליטה מהר מדי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מעשי בגלל חוסר שיתוף פעולה

כפיר
    09/02/2011

לאורך זמן של בת הזוג, ותירגול לבד אינו אפשרי כי אני דתי, לבא למרפאה איני יכול כי עברתי לקופ"ח מאוחדת. (ואגב מהודעתך נראה כי בת הזוג היא הגורמת לשפיכה, עפ"י זכרוני במרפאה אמרת כי זה נגרם מאוננות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מעשי בגלל חוסר שיתוף פעולה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/02/2011

אדיר זה נגרם מהטבע כמו שהסברתי במרפאה.
    לפתוא זאת צריך שיתוף פעולה.
    לא תמיד בת זוגך מעונינת בעיכוב השפיכה.
    את המשך הדיון נמשיך לא ברשת ועל המסך.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך להתמודד
    בל
    06/02/2011

קצת קשה לי לדבר על זה, אבל יש לי חבר כבר קצת יותר משנה ואנחנו גרים ביחד, יש ביננו משיכה וחיי מין פעילים.(חשוב לציין כי לאורך כל חייו הוא ניהל קשרים ארוכים שכל קשר ערך מס' שנים). לאחרונה, הוא היה מבולבל ברגשות שלו כלפיי, לא יודע אם אני זו ה"אחת"- זאת שהוא רוצה להינשא לה בהמשך הדרך . בתחילה, חשבתי שאולי הסיבה היא שאנחנו אנשים שונים, או שמא משהו בי לא בסדר. לאחר שאזרתי אומץ, החלטתי להיפרד. הוא חשף בפניי, כי הוא מבולבל, וכי ניסה להיות עם גבר לפני המון שנים, ובעקבות זאת הוא לא יכול להיקשר לחלוטין. הוא טוען שהוא אוהב אותי, והוא נמשך אליי ללא ספק. אבל לא סגור על הזהות המינית שלו (לא יודע מי הוא, ולמי בדיוק הוא נמשך). הדבר הכי כואב זה שאני עדיין אוהבת אותו ושאף אחד לא יודע על כך מלבדי ...
    אני לא מצליחה לישון בלילות, ואני מרגישה כאילו משהו מת בי מבפנים
    לא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך להתמודד

הוספת תגובה

• לא יודעת איך להתמודד - בל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/02/2011

את אפילו לא שואלת רק מספרת שקשה לך להמשיך ךנהל את חייך לבדך.
    הקושי שלו להתחייב לזוגיות יציבה גרם לך להיפרד. הוא לא ראוי לך, זה ברור שאת לא מוכנה להתחייב למתלבט כמוהו.
    יכול להיות שיש בכך מתנה גדולה ללמוד לחיות בשביל עצמך ולהפסיק להתאבל על זה שאינו יכול להתחייב לעצמו.
    הקשר בסופו של דבר אמור להביא לבניין חברות יציבה והורות מתגמלת אותך אותו ואת ילדיכם.
    תמצאי כיוון שיגשים אותך איתך ועם בן זוג שמסכים להתחייב להמשך חיפוש משותף.
    החיפוש בתוך עצמו את מי יאהב משאיר אותך בודדה וכואבת.
    תתנחמי במציאת כיוון רוי לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    חסוי
    06/02/2011

שלום אני בן 16 וחצי ויש לי חברה כבר שנה ואני כן נמשך אליה וגם אוהב אותה
    אני אוהב נשים ונמשך אל נשים אבל גם נמשך לגברים אני מאונן על גברים ועל סרטי פורנו של הומואים... אני אוהב רק נשים..וגם לפעמים בסקס עם נשים אני חושב על גברים..
    אני לא יודע מה אני ואני מאוד לא רוצה להיות הומו.. אני רוצהלהיות סטרייט עם משפחה וילדים והכל.. אני גם לא חושב שאני הומו אלא סטרייט עם קצת משיכה אל בנים אבל מה עושים עם זה כי זה לא הולך ביחד.. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• שלום רב

קש"ת
    06/02/2011

נשמע שאתה שרוי במצוקה גדולה ובתסכול גדול. יש כאן כמה היבטים, ונראה לי שאם תתמודד עם כל אחד מהם בנפרד התמונה תתבהר קצת ותוכל לחזור לנשום :)

קודם כול קשה לקבוע אם אתה הומו – לפי מה שאתה מתאר (אוננות על גברים ומחשבה על גברים בזמן סקס עם נשים) נראה מאוד שיש לך לפחות משיכה מסוימת לגברים, ולכן סביר שאתה הומו או ביסקסואל (כלומר דו-מיני, אדם שיש בו משיכה מינית לשני המינים). אבל רק אתה תוכל להשיב בכנות על השאלה הזאת. בכל מקרה כל מה שתרגיש וכל מה שתבחר לעשות עם זה – כשר ולגיטימי בעיקרון, כל עוד אף אחד לא נפגע. מכיוון שאתה נמצא כרגע במערכת יחסים, שכבר יש לה ותק של שנה וגם עומק, באיזשהו שלב תצטרך להתחשב גם בבת זוגך ולשקול את האפשרות לחלוק אתה את ההתלבטות שלך. אפילו אם תחליט שאתה ביסקסואל ולא הומו, זכותה לדעת. מערכות יחסים בין ביסקסואלים לסטרייטים (או לחד-מיניים – הומו או לסבית) יכולות להתקיים בהחלט וגם להצליח ולהחזיק מעמד שנים רבות. לפעמים נדרשת בהן מידה גדולה של פתיחות, כדי לספר בגילוי לב על הנטייה הדו-מינית.

שנית, החשש שלך מובן, כי מדובר במשהו חדש שלא התכוננת אליו ולא צפית אותו, אבל אם תגיע למסקנה שאתה הומו או בי, זה כבר אומר שעשית דרך ארוכה. אפילו אם תחליט שאתה סטרייט תצא נשכר מהסיבוב הזה, כי פירושו של דבר שהיית כן עם עצמך וחקרת את המיניות שלך כדי להיות שלם יותר.

שלישית, יש הרבה מאוד הומואים, לסביות וביסקסואלים שיש להם משפחה וילדים. כבר עברו הימים שבהם הייתה סיבה לקשור בין הומואים לבדידות ולהזדקנות עצובה ללא משפחה. אם תחליט שאתה הומו או בי, יהיה לך במי להתייעץ ובמי להיעזר כדי לעבור בקלות את המסע המרגש הזה ולחיות חיים טובים ומלאים גם בלי אישה לצדך – אתה יכול לפנות אלינו או לגופים אחרים שמסייעים ליוצאים מהארון.

אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית -חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/02/2011

זכור אתה בן 16 וחצי. רק התחלת לחפש את זהותך העצמית והמינית. החברה של קש"ת פותחים לך רחב. אתה לא מחויב להיות משהו מוגדר על ציר הזהות המיגדרית.
    אתה מחפש ותוהה וכדאי להנות מהדרך אם כבר אתה שם. אל תתחייב על העתיד . תמשיך להנות מההווה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    06/02/2011

ראשית כל תודה רבה
    אני באמת מבולבל מה אני בזמן האחרון אני חושב שאני יותר סטרייט מאשר לפני כן.. פתאום קצת מגעיל אותי גם בנים.. כאילו בזמן האחרון.. יש מצב בגלל שאני בגיל כזה שאני אחליט בסוף שאני סטרייט?

איך אני יכול לשתף את החברה? הכי אף בת לא תסכים להיות עם מישהו שהוא דו ובטח שלא היא... ועוד דבר יש לכם עיצה איך אני יכול להיפרד ? כי אני אוהב אותה אבל לא טוב לי.. אולי בגלל שאני נמשך לבנים או משו כזה ואיתה אני לא יכול סיפוק מהצד השני...
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/02/2011

למה למהר להחליט?
    תידבר איתה זה יכול להעשיר את הזוגיות.
    אתה מדבר על זה כמו להתוודות על חטא. אולי הדו מיניות הזו תעשיר את ההידברו?
    שקול זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת ומהירה
    ג
    04/02/2011

שלום רב

כבר כמה שנים (כמעט 10 ) שאני מגיע לשפיכה מאוד מהר (לאחר 3 -6 פעמים של החדרה והוצאה ) ובזמן האחרון כם בעת קיום מין אוראלי אני לא מגיע לזיקפה מלאה והשפיכה ממהרת לבוא לאחר כ 2 דקות שבעבר הייתי מחזיק לפחות 8 דקות

אני מעוניין לטפל בנושא בכל דרך אפשרית אני לא נהנה מקיום יחסי מין ואני בטוח שזוגתי למרות שהיא אומרת שזה בסדר כי אנהי מפנק אותה בדרכים אחרות בטח לא נהנת מקיום יחסי מין איתי(חדירה וכו) \
    אני ממש מדוכא מהעניין וזה פוגע באגו ובבטחון שלי בכל הקשור בקיום יחסי מין

מה הם הדרכים בהם אני יכל לפעול בכדי לשפר את היכולת המינית שלי

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת ומהירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת ומהירה - ג

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/02/2011

בעיקרון אני לא יודע עלייך כלום חוץ מזה שאתה לא יודע ל"החזיק" את שפיכתך.
    כלומר בן כמה אתה?
    כמה שנים אתה עם אותה בת זוג?
    כמה ילדים היא ילדה?

וכו' וכו'
    להזכירך כי זוגתך אומרת את האמת שלה. אתה רוצה להאריך ב"דישה" וזו מטרתך. אתה חושב שזה הדבר הנכון לך ל"זיין" זמן אין סופי.
    קרא את סיפרו של מנטק צ'יה "הגבר המולטי אורגסטי" ואולי תלמד יותר אחזקה !
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות
    ערן
    01/02/2011

יש לי שאלה ,כשאני מאונן לאחר מכן אני מרגיש בעיות בריכוז וביכולת חשיבה .
    האם זה פוגע במוח ?אוננות ?
    והאם אוננות יתר מעל 2 פעמיים ביום ,פוגעת במוח אם אוננות במידה רגילה לא.

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/02/2011

אין לשאלתך תשובה מדעית. נושא הנזק באוננות מהווה מוקד לאמירות מוסריות לאורך מאות שנים. בהנחה שאתה יהודי אתה אולי מכיר את העבירה הכרוכה ב-"שיחות הזרע".
    זו עבירה מוסרית כיבדת משקל ולא מעט כתבו ביהדות על כך. כולל כבוד הרופא הדגול ה"רמב"ם". גם הרמב"ם מתיחס לחפגיעה רב מערכתית כתוצאה מאוננות.
    תבחר לטעמך. אם אתה כבר סובל כך אז למה אתה ממשיך לאונן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני
    בבעיה..
    31/01/2011

שלום,
    אני בן 17 וחצי, ועד לא מזמן הייתי מאוד פעיל ומתפקד בצורה טובה.
    בזמן האחרון עקב מחשבות שנורא מציקות לי ומדכאות אותי [אני לא בוודאות יודע אם זה קשור לזה] יש לי בעיות עם הזקפה..

הכוונה שלי, שאני קם בבוקר יש לי זקפת בוקר למשך אולי 5 דק'.. לעומת 15 דק' לפני שכל זה התחיל..
    לא מזמן הייתי עם חברה שלי, ולקח לנו כמה דק' עד שהוא נעמד, לעומת זאת, לפני שהכל התחיל הייתי רק מנשק אותה..
    זה מלחיץ אותי, מיואש..
    :(

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד המיני

הוספת תגובה

• הקפצה

בבעיה..
    01/02/2011

למה לא עונים?:\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/02/2011

המיואש.
    זכור איבר המין אינו אוטומאט. כאשר קיימת "בעיה" ריגשית אתה עסוק בה. העקיפה שלה לוקחת אנרגיה וזמן.
    פתור את הקושי הריגשי לפני שאתה "מעמיד" אותו שוב למבחן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירת שפיכה באופן ידני
    אבי ( בן16)
    27/01/2011

אז בזמן האחרון אני ״מאונן״ ובדיוק שהזרע עומד להיפלט אני לוחץ מתחת לאשכים
    אני סבור ששמה עובר צינור השופכה וזה עוצר את הזרע ,
    רציתי לדעת האם זה מסוכן, זה יכול לגרום לסרטן הערמונית ?

לקביעת תור
    סגירה
    עצירת שפיכה באופן ידני

הוספת תגובה

• הקפצהכ

הקפצה
    01/02/2011

בבקשה תענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירת שפיכה באופן ידני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/02/2011

אבי
    זה לא עושה נזקים כמו פחדייך מהם.
    לכל היותר הזרע חודר לשפוחית השתן ואז אתה משתין את שאריותיו החוצה.
    אם אתה מגביר את הנאתך ברך זאת תמשיך להנות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי?
    חסוי
    27/01/2011

אפשרי שבנאדם שהיה סטרייט כל חייו וחשק רק בנשים, יהפוך להומו פתאום?

לקביעת תור
    סגירה
    אפשרי?

הוספת תגובה

• אפשרי? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/02/2011

איני נותן תשובות ברמת הנבואה. אתה הולך בדרכך , לפעמים גם נהנה. זה לא קובע את זהותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחד לגלות..
    חסוי
    26/01/2011

שלום, אני בן 17 וחצי..

תמיד הרגשתי משיכה לנשים, תמיד תמיד.. בחיים לא חשבתי על הצד השני..
    אפילו די פחדתי מזה..
    היו לי רק חברות בעבר ולא חשבתי על אף גבר בעבר..
    לפני כמה זמן גלשתי בפורום כלשהו, וסתם נכנסתי לפורום של "גאים בעצמינו"
    קראתי שם שכל אחד יכול לגלות שהוא הומו.. נכנס לי כמו מין ג'וק לראש כזה
    שאולי אני גם כזה.. הרי כל אחד יכול לגלות שהוא כזה..

אני מין ילד כזה שחושב על דברים הרבה ישר מקשיר אותם אליי.. וזה לא עוזב אותי
    מין פסיכולוגיה כזאת..

עזרה בבקשה אני מיואש לגמרי:(

לקביעת תור
    סגירה
    פוחד לגלות..

הוספת תגובה

• פוחד לגלות.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/01/2011

אני מסכים איתך שאתה לא יודע מי אתה.
    אני חושב שהחיפוש שלך יכול להעזר במישהו שיהיה איתך ויעזור. אני לא השתכנעתי שחיפוש דרך הגאווה יפתור את הקושי.
    מה עם למצוא קשר ייעוצי יציב כמו "טיפול" עם יועץ פסיכולוג מוכר ומפגשים "קבועים"?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אבל..

חסוי
    27/01/2011

יש לי חברה כבר הרבה זמן, ואני אוהב אותה מאוד, הכוונה שלי היא
    שגלשתי בפורום ואיך שנכנסתי לאותו נושא, זה פתאום קפץ לי לראש ולא עוזב אותי..
    אני לקחתי את זה מאוד קשה כי זה ממש לא אני.. אני מרגיש חסר אונים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי ייאוש!

תמר
    28/01/2011

הי בחורצ'יק,
    קראתי את הקושי שלך. אני מבינה אותך טוב טוב. לפעמים יש לנו מנגנון במח שכביכול אנו יכולים ל"הזיק לעצמנו " באמצעותו והוא מביא לך את המחשבות האלה שוב ושוב ואז אתה נבהל מזה.(גם מהמחשבות וגם מזה שזה מעסיק אותך) אז אני רק רוצה להגיד לך שאני בטוחה שאתה לא הומו!!!!! תהיה רגוע ואל תאבק במחשבות האלה. זה בסדר, זה קורה לאנשים נורמאלים שיש להם מלא מחשבות שחוזרות שוב ושוב והן לא נעימות בכלל. וברגע שתקבל את זה שאתה חושב ככה אני מבטיחה לך שזה יעבור. זה שיש מישהו בראש שלך שמטיל ספק בזהות המינית שלך זה לא אומר שאתה באמת בספק.. באמת שאל תדאג. אני מכירה את זה טוב. ואני כאן אם יש לך עוד שאלות או קושי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך תמר

בבעיה..
    28/01/2011

את לא מבינה כמה עודדת אותי, אני מקווה שזה ייפסק בזמן הקרוב זה ממש מייאש הדבר הזה.. ואני יודע שאני לא כזה כל החיים חשבתי רק על בנות, חשבתי על העתיד שלי שהוא חתונה עם חברה שאני אוהב אותה מאוד, אני פשוט ילד שאני שומע סיפור אני מקשר את זה לעצמי, ואם זה משהו שאני פוחד ממנו, זה לא יוצא לי מהראש.

תודה רבה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מוטי
    26/01/2011

האם מותר לסתום את הפין ברגעי השפיכה.?תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה מוטי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/01/2011

יש שעושים זאת בין השאר מאשמה ובושה .
    זה גורם לרוב לשיפיכה להפוך כיוון להכנס לכיס השתן.
    אני ממליץ להימנע מהפעולה הזאת. זה לא עוצר את השפיכה אלא מונע את יציאת הזרע. במקום זה אתה מנקה את הזרע בהשתנה הבאה.
    מותר זו שאלה של איסור. אל תעשה זאת לא כי אסור אלא כי אתה בוחר כבר לאונן ולשפוך בלאו הכי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני לאחר צינתור
    לינוי
    22/01/2011

אני בן 43 לפני 3 חודשים עברתי צינתור לאחר סתימה של 99% בעורק הראשי, בגדול אני בן אדם בריא אך חודש לאחר הצינתור התחלתי לחוש בעיות בתפקוד המיני, אני פשוט לא מצליח להעמיד אותו והענין ממש מפריע לי, יש לי כמה שאלות : האם זה קשור לצינתור? האם ישנן בדיקות שעלי לעשות? האם אני יכול לקחת ויאגרה או כל תרופה אחרת שתעמיד לי אותו? האם יש דרך שזה ישתפר או יעבור בצורה טבעית? האם ישנן תרופות טבעיות או כל דבר אחר שאינו כימיקל שאני יכול לקחת כדי לשלפר את המצב ?

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני לאחר צינתור יוסי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/01/2011

כל אלו שאלות מצוינות ונכונות.
    לי יש רק שאלה אחת כזה צעיר וכזה צינטור?
    לך להתייעץ עם רופא שמבין בסקס ובלב.
    אל תחפש ייעוץ דיגיטאלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורום
    לירון
    18/01/2011

היי אני מעוניינת להכיר עוד נשים כאילו לאחרונה גיליתי שאני לסבית אבל חברה שלי עזבה אותי לפני 3 שבועות (דרכה הבנתי מי אני ומה אני רוצה),מבחינת הסביבהה קרובה אין בנות שהן לסביות,ואני לא ממש רוצה לערבב בין חברות לדייטינג אז אני מחפשת באינטרנט,איזה אתרים אפשר להכיר עוד נשים שמחפשות אהבה אבל רק בנות...
    אגב אני בגיל 16 אם מישהו יודע אז תודה :)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פורום

הוספת תגובה

• פורום - לירון

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/01/2011

בהצלחה בחיפוש. אם יש קוראות שותפות כיתבו לה. היא בטח צריכה חברה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה