פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכרות
    מורן
    06/05/2011

שלום
    האם יש זקיפה רגילה אצל גברים בזמן שכרות ? מה השפעת אלכוהול על תיפקוד מיני אצל הגברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכרות

הוספת תגובה

• שכרות - תגובה מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/05/2011

שאלתץך במקום. יש השפעה לשכרות על האימפולסיביות והדיס אינהיביציה כולל המינית.
    מאידך לפעמים האבר הגברי מסטול מרוב אדי אלכהל והזקפה לא משרתת את בעליה.
    בהצלחה לשני הכיוונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבין מה קורה איתי...
    חבר
    28/04/2011

שלום דוקטור
    אני בן 22 , סובל מבעיות תפקוד הפין.לעשות ביד אני מצליח אבל לקיים יחסי מין עד הסוף לא מצליח , כלומר כאשר אני מקיים יחסי מין עם בחורה, הפין יכול פשוט ליפול ואני לא מצליח לעמיד אותו חזרה . היו גם מקרים שמהתחילה לא עומד לי הפין , וזה אחרי חירמונים ,ואני רוצה סקס וחושב שמוכן אך מסתבר שלא עומד לי....הבעיה הזאת
    עם כל הבחורות ...בבקשה דקטור תעזור לי...

לקביעת תור
    סגירה
    לא מבין מה קורה איתי...

הוספת תגובה

• לא מבין מה קורה איתי... - חבר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/04/2011

סך הכל הפין תקין בידך אך בשימוש עם בת זוג אתה מאבד את המתח הזקפתי. שווה אולי להעזר בתרופות "תוספי הדלק". פנה למרפאה מקצועית כך שלא תשתמש סתם בלי הדרכה.
    איפה אתה גר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור

חבר
    30/04/2011

שלום דוקטור
    אני שמח לשמוע שיש לזה טיפול , אני אשמח מאוד אם תמליץ לי על מקום בו יעזרו לי אני גר בחיפה. תודה רבה .
    אני קבעתי טור לרופה עור ו מין האם זה מקום נכון לגשת אליו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כותרת

נראה לי שיש לי שבר באיבר המין (פין) מאוננות לא נכונה אבל האם זה הגיוני למרות שאני צעיר (בגיל בעשרה)?
    אשמח לקבל תשובה ויעוץ מתאים וגם פרטים כמו לאיזה סוג רופה לפנות ומה לומר לו

תודה גיל

לקביעת תור
    סגירה
    אין כותרת

הוספת תגובה

• אין כותרת - גיל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/04/2011

זו שאלה במקום. טוב להתייעץ עם אורולוג סקסולוג. נוח לחפש ברשימת חברי היל"ם לפי קירבה למקום מגוריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    יובל
    25/04/2011

יעקב שלום,
    אני בן 24 ויש לי חברה. הבעיה שלי היא שיש לי עולם מיני "כפול": מצד אחד, במציאות אני נמשך לנשים, אני נמשך למראה שלהן, למבנה הגוף שלהן ולריח גופן. אין לי שום משיכה לגברים, ההפך כאשר אני רואה גבר, גם אם הוא נחשב מושך, דוחה אותי כל מחשבה מינית עליו.
    מצד שני עולם הדמיון: כל מה שאני רוצה הוא גברים, כאשר אני מאונן הדבר היחיד שאני יכול עליו הוא גברים (מקסימום קוקסינליות), סרטי הפורנו היחידים שאני רואה הם סרטי גייז או קוקסינליות וכאשר אני מנסה לחשוב על נשים זה מוריד לי את כל החשק.
    כאשר אני מקיים יחסי מין עם בת זוגתי, ברור לי ב100% שאני נמשך אליה, גופה הנשי מעורר בי תשוקה מינית, אבל אני יכול למצוא את עצמי "סוטה" במהלך יחסי המין למחשבה על גברים, אם כי אני משתדל לא לעשות זאת.
    דבר נוסף שיש לי הוא סוג של רטייה מאיבר המין הנשי, אני לא אוהב מין אוראלי (כשאני המבצע), איבר המין הנשי אינו מושך אותי. יכול להיות שזה המפתח לבעיה.
    קיים בי פחד מהתנסות מינית עם גבר, אני פוחד שזה יפר איזון פנימי שקיים בתוכי ובחיי. כמו כן, כפי שציינתי אני באמת לא מצליח להמשך לגברים במציאות. מצד שני קשה לי עם האמביוולנטיות הזו, יש לי הרגשה שאני מרמה, במיוחד את בת זוגתי.
    אשמח לשמוע לעצתך.
    בתודה מראש,
    יובל.

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - יובל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/04/2011

תהייתך אינה זרה להרבה גברים בעיקר אלו שעדיין לא התחייבו.
    אין לי עבורך תשובה סדורה שתפתור את העניין לתמיד.
    אתה נמשך לנשים מגורה מהן ומקיים איתן קשר מיני. אתה גם מתגרה מהחלקים הגבריים שמוצגים בסרטים פורנו שאתה רואה.
    אם בכלל אולי תיעזר בשאלה לא על מין אלא עם מי היית רוצה להמשיך ללכת בדרך-כבעל/ת ברית. עם מי עדיף לי להדקן זו שאלה שכדאי לשים לב אליה.
    ממי אני מתחרמן יותר זו שאלה זמנית-אחרי שגומרים הזיקפה יורדת והולכים לישון ,לרוב.
    נסה לשאול ליד מי אני מעדיף להתעורר בבוקר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

יבול
    26/04/2011

קודם כל אני מודה לך על ההתייחסות.
    תשובות לשאלות שהעלתה יש לי. מה שאני מנסה להבין הוא מה זה? מדוע זה קורה, גם אם לא ניתן לפתור את הבעיה אני רוצה להבין את הבעיה יותר לעומקה. האם יש ספרות מקצועית בנושא שתוכל להפנות אותי אליה.
    בתודה מראש, אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה - אורי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/04/2011

אין תשובה פשוטה וחד משמעית לשאלתך. ההצעה הנבונה יותר קשורה להידברות עם איש מקצוע. שאלות בעלמא לא נותנות לך מענה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי חיי סקס
    אורן
    21/04/2011

שלום לך אני נשוי כ5 שנים יש לי 2 ילדים יש לי בעיה עם אישתי אנחנו מקיימים יחסי מין פעם ב 4 חודשים קשה לי עם זה היא אף פעם לא רוצה חשבתי שהיה לה גבר אבל לאחר בדיקה אין לה... אמרתי לה בואי נלך לטיפול היא לא רוצה... אני לא רוצה להמשיך את הזוגיות ככה מה יש לה ? ומה אפשר לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    אין לי חיי סקס

הוספת תגובה

• אין לי חיי סקס - אורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/04/2011

סליחה שאני שואל אבל מה אתה עושה בחמש השנים האלה לגבי מין?
    בלי קשר יופי שפנית. מגיע לשניכם חיי מין כזוג אבל אם היא לא רוצה אז עליך למצוא לעצמך פתרון. אם זה איתה או עם אחרת זה לבחירתך. השאלה מה יהיה עם שני הילדים שלכם היא טובה. שאל ותיענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי חיי סקס

אורן
    22/04/2011

שלום לך בקשר לשאלתך אני בחמש שנים האלו רץ בין אישתי לבחורות אחרות או שכבר בכח כמובן בגבול אני פונה אליה לפעמים גם מיתיאש וממשיך לסבול בקשר לילדים אין לי הרבה מה לעשות אני כבר לא יודע מה לעשות עם אפשר תגיד לי מה עוד אפשר לעשות או שזה כבר אבוד?
    מודה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי חיי סקס - אורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/04/2011

כמו שזה נשמע יש לך בעיקר חיי "|אין זוגיות מינית". לדברייך אתה לא רצוי לא מקובל ולא מכיר את היותך נחשק. יתר על כן זוגתך אינה מתקשרת איתך כשותפה לחיי משפחתיים.
    נכון יהיה לפנות יחד איתה לייעוץ כדי לנסות להבין מה "הסיפור" שלה. אולי ניתן לעזור לה אבל רק אם היא רוצה. אחרת אני בקצה הזה של המיקלדת חסר אונים.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות

אאא
    24/04/2011

כל הייעוצים למיניהם והטיפולים הזוגיים והמיניים כדי לעורר חשק מיני לאישה שאין לה חשק זה עוזר כמו כוסות רוח למת. יש אנשים עם הרבה חשק ויש אנשים עם פחות או בכלל לא מה יש להבין "מה הסיפור שלה"?! ואם תבין מה הסיפור שלה אז מה זה יעזור? אין לה חשק, זה הסיפור שלה
    כל הייעוצים האלה מתחילים וניגמרים בדיבורים נכנס מאוזן אחת יוצא מהשניה
    ואתה דוקטור עושה ספורט באופן קבוע? יוצא לבלות באופן קבוע? אולי ניקח אותך לייעוץ וננסה לעזור לך בלהבין מה הסיפור שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/04/2011

אתה באמת רוצה להוכיח שאתה צודק
    תחיה את חייך ואל תתערב לאנשים שרוצים למצוא פתרונות דרך הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הבעתי את דעתי

אאא
    25/04/2011

וזאת לא רק דעה זאת עובדה
    האם נעשה פעם מחקר כפול סמיות שיראה אם ה"טיפולים" האלה בכלל עוזרים?
    זאת תעשייה ענקית שמוכרת אשליות והכי מגוחך שעוד מלמדים את זה באוניברסיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הבעתי את דעתי - אאא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/04/2011

מי שלא תהיה אני מסכים שזו תעשיה ענקית. אני מסכים שלעזור לאנשים אחרים זו מיומנות. היא נלמדת גם באוניברסיטה. זה לא תמיד עוזר באמת.
    אך להביע דעה שפוסלת זאת על הסף זה קצת יומרני מצידך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פוסל על הסף כל דבר

אאא
    26/04/2011

אבל להבטיח ששיחות יתנו למישהי חשק מיני זאת אשליה
    חוץ מזה אתה לא חושב שצריכים להוכיח יעילות של משהו לפני שמצהירים עליו כעוזר?
    יש תעשיות ענקיות של רמאויות ואשליות בעולם ראה "צמיד איזון". אבל שזה בא מתוך אוניברסיטה ורפואה אני חושב שחובה לשים את הגבולות שצריכים להיות. כשחברות תרופות מפתחות תרופות חדשות הם צריכים לעשות מחקרים רבים כדי להוכיח שזה באמת עוזר. למה הטיפולים המיניים האלה שונים מהם?
    לא משנה תעשה את החשבון שלך
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושבת בדיוק כמו אאא

דליה
    28/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

דליה
    28/04/2011

סוף סוף קצת מחשבה ביקורתית בים של חשיבה שטחית ופשטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד - דליה ואאא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/04/2011

הביקורת באה ממקום של חוסר אונים. המיניות היא "מתנה" שחלקנו משתמשים בה. חלקנו לא מצליחים וזה משפיל ומתסכל.
    שניכם צודקים בהסתכלות על השוק ועל השרלטנות. מצד שני מי שאין לו ורוצה להתחבר לכך צריך לחפש. החיפוש הוא בתוך ה"שוק". .כשיוצאים לדרך החיפוש צריך מידה של הרפתקנות ולא מעט מזל. אין תשובות מובהקות ומדיוקות. יש חיפוש ואימון במורה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דליה.

אאא
    01/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנסה עם בחורה,לא מגיעה לאורגזמה
    קורל
    17/04/2011

היה לי בן זוג לפני כמעט שנתיים ,איתו קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה,הייתי גומרת תמיד אחרי דקות בודדות שהוא היה יורד לי. שנתיים לא הייתי עם אף אחד,ואני לא מאוננת,קרה כמה פעמים משחק מקדים וזהו. בחודשיים האחרונים נכנסתי לסוג של קשר עם חברה מהעבודה,כיף לי איתה מאוד אבל ברגע שהיא יורדת לי אני משום מה לא מצליחה להגיע לאורגזמה. דבר שנורא מוזר לי לעומת הבן זוג הקודם ואני שמה לב שזה מפריע לה,היא מנסה,משתדלת...ולבסוף פורשים. איפה הבעיה ? אצלי,אצלה ?
    תודה מראש..

הוספת תגובה

• מתנסה עם בחורה,לא מגיעה לאורגזמה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/04/2011

קורל, את פנינה אמיתית. זיכרי זה לא רק כפתור הקסמים שיורדים לאמר לו שלום אלא גם הקשר הרגשי.
    אל תתיחסי למקום שלך כאל מנוע עם הפעלה אוראלית.
    תהני מהקשר. כדאי לך גם ללמוד לגמור בינך ובינך.
    אל תהיהיי תלויה ב"יורדים/ות" למיניהם.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטייה מינית
    יוני
    16/04/2011

שלום
    אני נער בן 16 ואיני בטוח לגבי נטייתי המינית.
    בחיי הייתי במספר מערכות יחסים עם נערות, אך אני נמשך רק לסוג מסוים וספציפי.
    מעולם לא הייתי במערכת יחסים עם נער, אך אני נמשך להרבה מהגברים שאני פוגש ואף צופה בסרטי פורנו של הומואים.

כיצד אדע מה אני? אני רוצה שתהיה לי תשובה לגבי הנטייה המינית שלי. האם עליי לקיים מערכת יחסים וסיטואציה מינית עם גבר כדי לדעת אם זוהי באמת משיכתי המינית בפועל? מחד גיסא, אני מאוד רוצה להתנסות במערכת יחסים עם גבר ומאידך גיסא אני חושש שהדבר יגרום לי למעין טראומה או חוויה קשה.

מה אתה ממליץ לעשות?
    יוני

לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• נטייה מינית

קש"ת
    17/04/2011

שלום יוני,

אולי כבר שמעת את זה בעבר, אבל אני מניח שלומר את זה שוב יהיה דווקא טוב - אתה נער בן 16, וזו כנראה התקופה שבה אתה מגבש את העדפותיך ומחליט מה טוב לעצמך. אתה מתבגר, ועובר תהליך של בחירה והחלטה מה טוב לך, וזה אומר שמה שקורה לך עכשיו הוא כנראה בדיוק מה שצריך לקרות.
    למי אתה נמשך? לא אני הוא זה שיוכל לענות לך. היחיד שיוכל לענות על השאלה הזו הוא אתה, ורק אתה. אם זה אומר שתחליט להתנסות בדברים חדשים, אם זה אומר גם שלא - בסופו של דבר אתה מרגיש מה טוב לך ואתה עובר את התהליך.
    זו גם הסיבה שאף אחד אחר לא יוכל לענות לך. מה שכן, להתייעץ זה מצוין, ואולי גם לשתף אנשים קרובים אליך - אם אתה מרגיש בנוח לעשות את זה. בסופו של דבר תוכל להגיע למסקנות, ואגב - גם הן לא חייבות להיות מסקנות סופיות לכל חייך. אתה בהחלט יכול להיות עם בנות ולהנות מזה, ואולי, אבל רק אולי - גם עם בנים. אתה יכול להימשך לסוג מסוים של בנות ולהנות מזה, ואולי בעתיד ימשוך אותך סוג אחר של בנות. או סוג מסוים של בנים. ואז סוג אחר של בנים.או שתימשך בו זמנית לשני המינים, או רק לחלק מסוים בתוך כל אחד מהם. אני באמת חושב שאין לזה נוסחה מדויקת שאפשר להגדיר אותה מראש.

בכל הנוגע להתנסות מינית ביחסים עם גבר, הייתי ממליץ לך לעשות את זה רק מתוך מקום של החלטה שלמה שלך, וגם אז - לעשות את זה עם מישהו שתכיר, שתדע מה הוא רוצה, שמבין את מה שאתה רוצה. ואם זה מרגיש לך מוקדם מדי עכשיו - אין למה למהר. ובכלל, אני שוב חוזר לנקודה ההתחלתית - אתה היחיד שצריך להחליט אם אתה רוצה לעשות את זה או שלא.

אני יכול להמליץ לך לפנות לקבוצות של איגי - ארגון הנוער הגאה, באתר www.igy.org.il. יכול מאד להיות שדווקא להשתלב בקבוצה של בני גילך, שעוברים כנראה התלבטויות דומות (וגם אחרות לגמרי) יהיה הדבר שיוכל לסייע לך בקבלת החלטות לגבי עצמך.

ולסיום, אני אתייחס למשפט אחד ספציפי שרשמת - "אני רוצה שתהיה לי תשובה לגבי הנטייה המינית שלי" - ואני מעלה את השאלה האם באמת אתה חייב תשובה? תחשוב על זה. אתה לא חייב להגביל את עצמך למשהו מסוים וספציפי. יש מגוון גדול של נטיות, העדפות ורצונות. קח את זה בחשבון.

אם תרצה להמשיך לדבר אנחנו בטלפון 0775141321 בימים א-ה בין השעות 19-22.
    בהצלחה!
    טל
    קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטייה מינית - יוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/04/2011

התשובה הנכונה נמצאת בידיך ובעיניך.
    אתה מספיק צעיר בשביל שלא תתחייב לזהות מינית. אתה מספיק הרפתקן בשביל לנסות.
    הפחד הוא חלק מתהליך החיפוש העצמי.
    תזכור שהיית עם כמה נשים וזה נשאר במסגרת התנסותך שבעבר. זה גם לא הכניס לך למודעות תסריט שאמר ""אני, נשים לא!"
    לעשות קשר עם גבר בשביל הבדיקה לא יחשוף בפניך את האמת האבסולוטית.
    תהיה מספיק פתוח וחפשי לחיות את חייך באחריות. כלומר שמור על עצמאותך המינית והרגשית. תתנסה לא מתוך "אני חייב" אלא מתוך "אני רוצה". ותהנה מהגדילה והצמיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור ?
    חסוי
    06/04/2011

רציתי לדעת האם ניתן להתמכר לאוננות ?
    אני בן 18 בתול, אני מאוננן הרבה, בשבוע שעבר זה הגיע לשיא מוגזם לפעמים 4-5 פעמים ביום, אני פשוט נורא חרמן, כל פעם שקצת משעמם או שצריך לשבת ללמוד מתחילות לי מחשבות והוא נעמד והיד נשלחת, ומיד ריצה מהירה לשרותים או למחשב. כל פעם שאני גומר אני מרגיש רע עם עצמי כי אני יודע שזה לא בסדר. ביום שני האחרון החלטתי לשים לזה סוף והחלטתי שאני מנסה להפסיק, אז בנתיים הצלחתי מיום שני לא גמרתי אבל החרמנות לא עוזבת. כל הזמן אני ממש חרמן היד נישלחת ואז אני עוצר את עצמי. ככה זה היה כל היום אני מתחיל לאונן ואז נזכר ומפסיק. זה ממש קשה אני לא מרוכז. זה נורא... מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    מכור ?

הוספת תגובה

• מכור ? -מכור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2011

לפנות לטיפול. יתכן ותיעזר ותפסיק לאונן . יתכן ואפילו תמצא משמעות נוספת לזמן החולף ולביזבוז שב"שיחות" הזרע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את כוונתך.

חסוי
    06/04/2011

מה זאת משמעות נוספת ? והאם יש דרך ללא טיפול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את כוונתך. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2011

התמכרות לאוננות מוכרת לאנשי המקצוע. משמעות נוספת מעבר לזקפה ולשפריץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת
    אחת
    05/04/2011

ד"ר נכבד שלום רב,

אני בת 27, לאחרונה גילו אצלי וגיניסמוס, כי רק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין, אך ללא הצלחה. יש לי בן זוג כבר 10 חודשים, די סבלני. אני סובלת מדימוי עצמי ירוד, ואני הכי חוששת שלעולם אצליח לקיים יחסי מין , אני חוששת שלא אוכל להיכנס להיריון. אני לא מצליחה להחדיר טמפון, אני לא מצליחה להחדיר אפילו אצבע. אני בתחילתו של טיפול סקסולוג וגם פסיכולוגי. אתה חושב שזה יותר מדי "מטפלים"? אני חוששת שזה לא יעבור לי. אני מפחדת לאבד את בן הזוג שלי יותר מכל ולא להצליח לשכב עם אף גבר. האם ידוע לך על הצלחות בנושא ללא התערבות כירורגית? אני לא רוצה לעבור ניתוח.

לתשובתך אודה .

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• רע לי מאוד!!!!

אחת
    05/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציין

אחת
    05/04/2011

בן זוגי כן מצליח להחדיר לי אצבע ואני נהנית מזה מאוד ואף מצליחה לגמור. מה יהיה איתי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בואגיניזמוס

ד"ר אילן בירן
    06/04/2011

מורכב מ 2 תהליכי למידה מקבילים: את לומדת לכווץ ולהרפות את הנרתיק ולומדת להחדיר אצבע/ות ואח"כ פין לנרתיק הרפוי ללא כאבים. הכתובת לכזה טיפול - כפי שיעץ לך גם ד"ר וייל - היא סקסולוג התנהגותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - אחת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2011

הסיפור של "גילו אצלי " מתאים למחלות שאפשר לגלות אותן בבדיקת מעבדה.
    לך יש קושי בקבלת חדירה לנרתיקך.
    אני מקווה שטיפול סקסולוגי יעיל יאפשר לך לקיים משגל עם חדירה מלאה.
    טיפול סקסולוגי עדיף על מיגוון טכניקות .
    אין טיפול כירורגי נכון. יש כירורגים שיחתכו לך כן, אך לא בשביל בריאות ומחלה.
    זיכרי לידה אחת מרחיבה את התעלה ואת הפתח ךתמיד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנים במקלחת
    מירי
    04/04/2011

שלום,

יש לי 2 בנים - אחד בן 8.5 ואחד בן 5 ואני ועשה להם אמבטיה ביחד

הבן הגדול שלי מיידי פעם נוגע באיבר מין של אחיו - והוא מצחקק .. אני יודעת שזה מתוך סקרנות טבעית .. אבל מצד שני הוא אוהב להערטל מולו ולחשוף את איבר מינו.. שהוא יושב באמבטיה הוא יושב במין חשיפה כזאת מוגזמת של איבר מינו - לדוגמא עם 2 הבנים ישובים -אז הבן הגדול ישכב על הגב ויבליט את איבר מינו ....

זה מאוד מפריע לי - רציתי לשאול האם זה נורמלי - ההתנהגות של הילד שלי?
    ודבר נוסף אני מאוד כועסת ואומרת לבן שלי שאני לא מוכנה שיעשה אמבטיה עם הבן הקטן -אבל בפועל אני עדיין עושה להם ביחד. אני מפחדת גם שהתגובה שלי לא מטיבה עם הילד - איך עליי להגיב ? (אני אומרת להם כל אחד נוגע באיבר שלו.... )

לקביעת תור
    סגירה
    בנים במקלחת

הוספת תגובה

• בנים במקלחת - מירי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2011

זיכרי כל אחד מהגברים עסוק בלחיות סביב הציר "שלי יותר גדול " ואז אולי אני יותר חשוב וחזק.
    אין מענה על הנזק שאת חושבת שאת גורמת לו. זיכרי בנים רבים גדלו עם אמבטיות משותפות.
    יש גם "יחד" משפחתי שאת יוצרת. מותר לך להעיר ששלו גדול וגם להם "יגדל" עם הזמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בת
    ולדמיר
    03/04/2011

ד"ר אני כבן 13 ,עשיתי אהבה עם גבר מבוגר ממני שקנה אותי בדגים שדג.הדבר מצא חן בעיני כך שאני עשיתי את זה איתו עוד כ-10 פעמים בחוץ.אולם כיום אני חושב יותר ויותר עליו.אני מרגיש שאני צריך אותו לצידי בתוכי ואני מפחד שמה הדבר לא בריא .ניסיתי להתחיל עם בנות בנות גילי אבל שאני איתן אני חושב על דבר אחר ,אני חושב כאילו אני במקומן בכל התחושות הפנימיות .
    מה אני עושה ד"ר?

הוספת תגובה

• אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בת - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/04/2011

אני לא יודע אם עשית או הגבר עשה איתך.
    אתה לא באמת יודע עדיין מי אתה.
    ראוי שתקבל ייעוץ מאיש מקצוע ולא ממחשב.אם אתה רוצה קח את הפרטים של ק"שת בפורום. יהיו שם מי שיקשיבו לך ואולי אפילו יעזרו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיפזון מהשטן!

ד"ר אילן בירן
    09/04/2011

אתה בתחילת גיל ההתבגרות ולכן הכי חשוב שתקח את הזמן ותברר לעצמך - בלי חפזון ובלי לחץ - איך ומה מהנה ומגרה אותך ביחסי מין. נסה קשרים עם בנות ועם בנים אבל שמור על עצמאותך ואל תפתח יחסי תלות עם מבוגרים שינצלו אותך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל! רציתי להוסיף ונמצאתי גורע!

ד"ר אילן בירן
    12/04/2011

כמובן שאכבד את בקשתך ולא אוסיף להשתתף בפורום שלך. כל טוב וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיפזון מהשטן! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/04/2011

אילן בבקשה אל תהיה טרמפיסט בפורום שבניהולי. מספיק יש כל מיני שמנסים לקדם את עצמם על גבי הפורום.
    אם יש לך מה לאמר לי מצא אותי דרך הרשימה של איט"ם.
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית ילדים
    פרל
    03/04/2011

שלום, בני בן 11.5 אתמול פתחתי את דלת חדרו והוא היה מתחת לשמיחות עם ילד נוסף באותו גיל. לא דיברתי איתו עדיין איך לינהוג? אני צריך להיות בלחץ או זאת התבגרות?

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית ילדים

הוספת תגובה

• שלום,

קש"ת
    03/04/2011

אפשר להבין את הלחץ ותחושת הדאגה שלך. לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות. ילדים, מטבעם מגלים סקרנות לגבי עצמם, חבריהם, תופעות שקורות מסביבם וכו'.
    בגיל מאוד צעיר, הסקרנות נראית לנו טבעית ומובנת מאליה, ולרוב היא מאוד חיובית, שהרי הסקרנות מועילה להתפתחות הילד והכרת העולם בו הוא חי. בדרך כלל ההורים מספקים לילדים מענה לסקרנות והחקרנות , במידת האפשר.
    אולם כשהדבר נוגע לסקרנות מינית, הנושא לא פעם גורם מבוכה, קשה לנו לדבר ולעסוק בנושא, ולעתים מעדיפים שאיכשהוא הדברים יסתדרו, ויהיה בסדר.
    אפשר לפרש את ההתנהגות של הבן כסקרנות בלבד,ואולי בדיקה עם עצמו. באותה מידה הוא יכול להתנסות גם עם בנות.
    בכל מקרה, כדאי לנסות ולשאול אותו, להקשיב לו, ולנסות לא להיות שיפוטי,
    במידה ויהיו לך שאלות נוספות, אנחנו כאן כדי לעזור.
    מירי
    קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית ילדים - פרל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/04/2011

שים לב למה גרמת בשאלתך הפשוטה.ישר קיבלת תגובה ממישהו עם זהות"אירגונית" שדוחף את אפו לענייניך ההוריים הפרטיים. מישהו אומר לך מה דעתו ואתה מושפע, מגיב ,או סתם ממשיך לחיות.
    סך הכל שני בנים ביחד מתחת לשמיכה לא הופך את זה לבעיה. מה הם עשו שם זה כבר הדאגות שלך. יפה ששאלת. אתה לא צריך לעשות כלום.תן לחיים להימשך.
    אין לזה פתרון בשאלה לפורום שלנו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלחת בצבא
    חיים
    29/03/2011

שלום,
    אני קצין בכיר נשוי 20 שנים עברתי מערכות יחסים עם נשים רבות ומעולם לא נמשכתי לגברים.
    בשבוע שעבר הייתי בשטח בתרגיל סיימתי את עבודתי בשעה מאוחרת ונכנסתי להתקלח.
    במקלחת היה קצין צעיר קטן וצנום עם איבר מין ענק עברתי לידו והרגשתי גירוי מיני קל.
    לא הבנתי מה קורה לי אבל נכנסתי להתקלח.
    הקצין שאל אם יש לי שמפו כי שלו נגמר עניתי שכן ובמקום להעביר לו אותו נכנסתי עם השמפו אליו לתא.
    יש לציין שהתא קטן שנינו עירומים ונוצר מגע שהיה נעים לי.
    החייל לקח את השמפו ביד אחת וביד השניה החל ללטף לי את איבר המין והביצים.
    לא זזתי הרגשתי גל חום עוטף אותי. הגעתי לזיקפה תוך שניות הוא החל לבצע בי מין אוראלי.
    בחיים לא הרגשתי תענוג כזה. תוך שניות גמרתי לו בפה.
    נבהלתי נכנסתי מייד לתא שלי סיימתי להתקלח והלכתי לישון. כמובן שלא הצלחתי לישון.
    חזרנו לבסיס אני לא מדבר עם הקצין חש מבוכה נוראית.
    היום בגילי אני מבולבל מינית האם אני הומו????

לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת בצבא

הוספת תגובה

• היי חיים

קש"ת
    30/03/2011

נשמע שעברת חוויה חדשה ולא מוכרת שהלחיצה וערערה אותך. טבעי מאוד להסתכל על הסיטואציה ולתהות מה זה אומר עליך, לחשוש האם החוויה הזו מבטלת את כל זהותך עד כה והאם היא הופכת אותך למשהו אחר לחלוטין – גם אם לא תמיד זה נכון.

האם העובדה שחווית חוויה מינית עם גבר בהכרח אומרת שאתה הומו? בהחלט לא. זה שנהנית מכך שגבר אחר ביצע בך מין אוראלי לא בהכרח אומר שנמשכת אליו או שאתה נמשך לגברים באופן כללי. יכול בהחלט לקרות מצב בו נהנית ממגע מיני עם גבר (אחרי הכל, מין הוא דבר מהנה) מבלי שהדבר אומר עליך משהו יותר מדי עמוק.

עם זאת, האם ישנם גברים שאחרי שנים רבות של מערכות יחסים עם נשים בלבד לפתע מגלים על עצמם ועל מיניותם דברים חדשים? בהחלט כן. ישנם גברים שבשלב מאוחר בחיים מגיעים למצב בו הם יכולים לתת מקום לדחפים ורגשות שעד אותו רגע הוחזקו במקום נעול ומאובטח. האם אתה אחד מהם? אין לי מושג. רק לך יש את התשובה לשאלה הזו. האם אתה מוצא את עצמך נמשך לגברים אחרים? האם יש בך משיכה לאותו קצין ספציפי? האם יש בך רצון לחזור על החוויה הזו שוב או אפילו לעשות דברים נוספים? גם אם התשובה לאחת מהשאלות הללו היא כן, זה עדיין לא בהכרח אומר שאתה הומו או ביסקסואל, אבל זה בהחלט יכול לתת לך קצת חומר למחשבה.

בסופו של דבר, נטייה וזהות מינית אינן לגבי מה אתה עושה, אלא לגבי מה אתה מרגיש. רק אתה יודע מה אתה ומי אתה - לא צריך להיבהל כל כך, אבל כן כדאי לתת לעצמך מקום לבחון את החוויה ולראות מה אתה מרגיש לגביה.

בהצלחה,
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלחת בצבא - חיים

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/03/2011

אם רצית גם תשובה לסיפור שלך תשתמש במה שקש"ת מציעים לך.
    אם רצית לשאול אותי איך להיות עם אשתך עכשיו אחרי אירוע כזה אז נסח שאלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אאא
    28/03/2011

בזמן האחרון בא לי שגבר יעשה לי ביד
    מה זה אומר עלי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

קש"ת
    30/03/2011

באופן עקרוני, פנטזיות הן דבר חיובי ולגיטימי שלא עושה כל רע. לפעמים הן מבטאות יצרים פנימיים שהיינו רוצים גם לממש, ולפעמים לא. אתה מתאר כאן פנטזיה מינית שמערבת גבר ושואל מה היא אומרת עליך. בכנות, אין לי מושג. לא פירטת כאן יותר מדי על עצמך, ובכל מקרה התשובה נמצאת רק אצלך.
    האם אתה נמשך לגברים? האם יש גבר מסוים שאתה חושב עליו? האם היו לך התנסויות כלשהן עם גברים בעבר? אלה שאלות שתוכל לחשוב עליהן כדי לקבל איזשהו כיוון.

בכל מקרה, יש כאלה שיבחרו לקחת צעד קדימה ולממש את הפנטזיות במציאות, דבר שהוא בהחלט נורמלי ולגיטימי. אם אתה מתלבט לגבי זהותך המינית, בהחלט טבעי לחקור ולהתנסות – לא חייבים להחליט מיד, אפשר להמשיך להתלבט, להתנסות ולהתחבט עד שמרגישים בטוחים. כמו כן, יש כאלה שיבחרו להשאיר פנטזיות בגדר מחשבות בלבד, דבר שהוא נורמלי ולגיטימי גם כן.

כך או כך, כל דבר שתבחר לעשות עם המחשבות הללו, כדאי שלא יבוא ממקום של פחד או בושה, אלא כי זה מה שאתה מרגיש שיהיה נכון ביותר עבורך.

בהצלחה
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - בן 25

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/03/2011

מבחינתי זה אומר שזה מה שבא לך. זה גם אומר שמגיבים למיניהם יענו לך בריבוי פרטים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיפקוד מיני
    אורה
    26/03/2011

בזמן האחרון בזמן קיום יחסי המין שלי ושל בעלי אבר המין שלו נחלש ונופל אני לא יודעת מה אפשר לעשות בנידון?

לקביעת תור
    סגירה
    תיפקוד מיני

הוספת תגובה

• תיפקוד מיני - אורה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/03/2011

בן כמה הוא? יש לו בעיות רפואיות כלשהן?
    למה שלא יפנה להתייעצות במרפאה סקסולוגית קרובה למגוריכם?
    אני ממתין לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה