מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 28עמית05/06/2011
שלום, אני בן 28, חילוני ובחיים לא הייתה לי מערכת זוגית והתנסות מינית מכל סוג, לעיתים אני נוהג להסתכל על פורנו הומוסקסואלי. בעבר הייתי דלוק על כמה וכמה בחורות אך אף פעם לא הצלחתי לקדם את הקשר איתן. כיום יש לי די הרבה ידידות טובות אך אני עדיין מתקשה ביצירת קשר חברי עם גברים (יש לי חבר טוב גבר אחד).
שאלתי היא מה אני אמור לעשות כדי להפסיק להימשך לגברים שזה כנראה הדבר שמונע ממני ליצור קשר משמעותי ומיני עם נשים? אולי זו שאלה מגוכחת אך במציאות אני לא מעוניין ליצור קשר מיני עם גברים. אולי אני מכחיש או שאני לא אני לא רוצה להתמודד עם כל ההשלכות של המעשה וההחלטה אבל זוהי הרגשתי.
אני לא מצפה לתשובת קסמים אבל בבקשה תיתן לי את חוות דעתך ואולי דרכי התמודדות או פיתרון בנושא.
מחכה לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 28 - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2011עמית,
אני מבולבל משאלתך. לא ברור לי אם יש לך מיניות בינך ובינך? על מה אתה מפנטז כשש ואם אתה מאונן.
הנושא של מימוש קשר זוגי עם בן/ת המין השני מחייב קשר בינאישי לעומת זאת המין והמתח והפורקן מתקיימים גם בלי קשר.
אני לא יודע למה לענות בשאלתך בהיעדר פרטים עליך מי אתה וכו'.
איפה המין שלך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
קש"ת06/06/2011היי עמית,
ראשית אני מחזק אותך על האומץ לכתוב את הדברים ולחשוף פרטים מחייך, אפילו אם זה נעשה באופן אנונימי ואין שום דרך לדעת מי אתה. בכל זאת מדובר כאן במשהו שאתה כותב ומשתף, אז כל הכבוד.
בנוגע לדברים שרשמת, אני חושב שאין תשובה ברורה וחד משמעית. נטייה מינית ומשיכה מינית איננה דבר מדעי שיש לגביו תשובות מדויקות, ואתה מתאר בדיוק את מה שרבים עוברים - התלבטויות, חששות, רצון להחליט או לא להחליט. כל אלה הם דברים טבעיים שעוברים עליך, ואתה צריך להיות שלם עם עצמך. זה בעצם המפתח - תהיה אתה, תהיה שלם עם עצמך, ותעשה את הבחירות שעושות לך טוב בחיים וגורמות לך להרגיש טוב עם עצמך. להרגיש בטוח.
אתה מוצא את עצמך מגורה מגברים או נמשך לגברים, ומצד שני רוצה מערכת יחסים זוגית ומינית עם נשים. האם אתה ביסקסואל? או הומוסקסואל שלא רוצה להיות הומוסקסואל? שוב אני אומר - אין לי בהכרח תשובה בשבילך. כתבת שלא היתה לך התנסות - אולי כדאי בכל זאת לנסות? אתה יכול לנסות להיות עם אישה, אתה יכול לנסות להיות עם גבר - ולראות מה עושה לך טוב. זה יעזור לך להחליט. וגם בעניין הזה חשוב שתדע - אתה לא חייב להחליט, ואתה גם לא חייב בהכרח לבחור. יש אנשים רבים שאוהבים להתנסות בהכל, ובסופו של דבר אין וודאות במי הם יתאהבו ועם מי הם ישכבו יותר - עם אישה או עם גבר.
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להרגיש משוחרר ולא לתת לעצמך להחליט תחת לחץ כלשהו. תהיה אדון לעצמך, ותחווה חוויות שאתה בוחר לחוות, ואחריהן תוכל לראות איך אתה ממשיך הלאה.
אם תרצה לשתף עוד אתה מוזמן לפנות אלינו, גם טלפונית ב0775141321 בימים א-ה בין השעות 19-22.
בהצלחה!
טל - קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לזהות מינית. בן 14נמרוד05/06/2011
לאחרונה התחלתי להתחרמן מאיברי מין של גברים, אבל רק מאיברי המין שלהם, מפין וזה..אני לא מאוהב במישהו ואני לא רואה את עצמי מנהל מערכת יחסים עם בן זוג..זה אומר שאני הומוסקסואל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נמרוד
קש"ת05/06/2011ראה את התשובה שלי ל"אנונימי" למעלה.
ככלל, להתגרות מאברי מין של גברים לא הופך אותך באופן אוטומטי להיות הומוסקסואל. יכול להיות שאתה בי, יכול להיות שאתה סטרייט עם ראש פתוח שיכול להנות גם ממין עם גבר. אני לא הייתי ממהרת להחליט בגילך, אבל בכל מקרה, כל בחירה שתרגיש איתה נח וטוב היא נכונה ולגיטימית. כמו בתשובתי ל "אנונימי" אני ממליצה לך להכנס לאתר של איג"י שם תוכל לשתף ולהתייעץ עם אחרים בני גילך החווים חוויות דומות.
שלך
עדן
קש"ת קו התמיכה לקהילה הגאה, ימי א'-ה' 19:00-22:00 077-5141321* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל מאודאנונימי04/06/2011
שלום, אני בן 13.7 ויש לי שני דברים שברצוני לציין ואז יש לי שאלה.
1. כשאני צופה בסרטי פורנו, הבנות לא מגרות אותי בכלל, אבל אני מגורה מבנות שאני מכיר ואני מאוהב בבנות.
2. בפורנו, אני יותר מגורה מאיברי מין גבריים ולכן רואה פורנו של גייז.. ואני מפנטז לפעמים על חברים, אבל אני גם מגורה מאוד מבנות שאני מכיר ויש לי רגשות עזים רק לבנות!!
אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני גיי?? או בי-סקסואל? מה שסיפרתי מצביע על הרבה סתירות ואני מאוד מבולבל..כל מה שסיפרתי מצביע עליי כגיי או כבי סקסואל?
אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל מאוד אנונימי
ד''ר יעקב מאיר וייל04/06/2011קרא את תשובתי לשאלה הקודמת של אחד שכמוך מבולבל מאותו נושא.
יש לך זמן ואתה לא חייב להתחייב לזהו.
תהנה לגדול וןלחוות את צמיחתך.
תן לדרך להוביל אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
קש"ת05/06/2011שלום
אתה חווה עכשיו חוויות חדשות ומסעירות וחוקר בעצמך צדדים שלא הכרת קודם. וזה טוב ונכון, לעיתים מבלבל, אבל מרגש ומסקרן. אני לא רואה סתירה בתיאור שלך. אפשר להתגרות ולהתאהב בנשים ולפנטז ולהתגרות מבנים כשאתה צופה בפורנו. אם מקבלים את הדבר כעובדה ולא שופטים לכאן או לכאן אפשר גם ליהנות מזה. אני חושבת שלא חייבים להחליט ולקבוע כעת תואר כלשהו. ייתכן שאתה ביסקסואל ויתכן שלא .הדבר החשוב הוא שתקבל את עצמך כפי שאתה ותלך עם מה שאתה מרגיש כל עוד זה עושה לך טוב.
אם תרצה לשתף ולהתייעץ עם אחרים בני גילך החווים חוויות הדומות שלך אני ממליצה לך להיכנס לאתר של איג"י –ארגון הנוער הגאה תמצא שם מגוון של פורומים ייעודיים וכלליים. אתה גם מוזמן תמיד לשוחח עם מתנדבים מאצלנו בקש"ת – קו התמיכה של הקהילה הגאה בימי א'-ה' בין השעות 19:00-22:00 בטלפון 077-5141321
שלך
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דו מיני - האם אני משקר לעצמי?סתם אחד29/05/2011
שלום רב,
יש נושא שקצת מטריד אותי. אני יודע שאני נמשך לנשים וגברים כאחד. שניהם מחרמנים אותי וגורמים לי להנאה מינית. אך יש עניין שמפריע לי, איך יכול להיות שכשזה קשור לנשים כל מה שאני רוצה זה לזיין אותן ואילו שכשזה קשור לגברים כל מה שאני רוצה זה שיזיינו אותי.
האם יכול להיות מצב כזה של דו מיני שהוא פסיבי בקשר שלו עם גברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דו מיני - האם אני משקר לעצמי? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל31/05/2011תשובתך לשאלתך מייצגת את המציאות.
אתה בשלב שחושב :או שאני דופק או שדופקים אותי.
זו עמדת פתיחה טובה לחיפוש אחרי חלקים נשיים וגבריים בך ולאו דווקא דרך הפורקן המיני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
קש"ת05/06/2011ראשית אני רוצה לומר שאתה לא "סתם אחד", אתה אתה.
שנית, שלא כמו בתשובה שמעלי אני ממש לא אוהבת את השימוש במילים מהשורש ד.פ.ק. שיש בהן מן האלימות והניצול. אני חושבת שאין סתירה בין שתי הפרקטיקות שתארת, בין מין וגינאלי למין אנאלי. אם שתיהן גורמות הנאה, אז למה לא להנות מהן? אם מה שמרגיש לך נכון זה להיות הצד הפסיבי בקשר עם גבר והצד האקטיבי בקשר עם אשה, אני לא חושבת שיש כאן איזו שהיא בעיה. כל עוד הדברים נעשים תוך כבוד הדדי ושמירה על הבריאות של כל הצדדים, זה מה שכיף לך ואתה לא חייב הסברים לאף אחד.
אם אתה רוצה לשוחח עם אחד ממתנדבינו אתה מוזמן להתקשר לקש"ת קו הקשב לקהילה הגאה בימים א'-ה' בין השעות 19:00-22:00 ל 077-5141321
שלך
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מינימישהי27/05/2011
שלום רב,
אני שייכת לקופ"ח כללית (מושלם) ובן זוגי לקופ"ח לאומית. שנינו מירושלים בגילאי 25 בריאים. בזוגיות אוהבת כשנה ו 4 חודשים. לבן זוגי יש בעיה של זיקפה, לא עומד לו, וצונח לו, וזה מפריע לקיום היחסים המיניים בינינו וזה כך אצלו מההתחלה וגם לפני הזוגיות איתי. אני בחורה מאוד מינית, מאוד אוהבת ריגושים במיטה, ויחסי המין בינינו מגוונים ואני מאוד פתוחה מינית ואנו מנסים הרבה דברים, אבל אני מוצאת את עצמי לאט לאט מתוסכלת מהמצב, מעל לחצי מהפעמים הוא לא גומר, התהליך מהיר מאוד (אין זיקפה), ולא תמיד הוא נענה לקיום יחסים איתי עקב הבעיה הפיזית הזו (הוא כן בחור מיני אבל ברור לי שלמצב יש השפעה עליו). אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא מאוד אותי ויש לציין שלמרות הכל אני מאוד מאוד נהנת מהיחסים המיניים ותמיד רוצה עוד איתו, יש בינינו אינטימיות טובה, פתיחות ואנחנו קרובים. אבל לאחרונה אני מרגישה שכאילו נגזר עלי לוותר על האופי הפרוע מינית על הריגוש ועל ההנאה הזאת כי זה לא אפשרי פיזית כשאין זיקפה, והעבודה עליה קשה מאוד. שכנעתי אותו שדי, הגיע הזמן כבר לטפל, והלכנו היום לאורולוג שנתן בדיקות וויאגרה. במקביל הייתי רוצה להתחיל טיפול מיני, אני חושבת ששנינו צריכים את זה גם בנפרד וגם יחד. האם זה משנה שכל אחד בקופ"ח אחרת, אני רוצה שנטופל אצל אותו מטפל/ת. ראיתי שאתה מקבל בכללית ורציתי לקבוע פגישה ראשונה לבד איתך. ושגם הוא לפחות זמן מסויים ידבר איתך לבד- ההבדל בין קופ"ח מהווה בעיה? אני לחוצה קצת מכל המצב, כי זה תמיד היה באוויר- דיברנו על זה וחשבתי אולי זה יעבור, ועצם הפניה לטיפול גורמת להשלים עם בעיה שמפחיד אותי ההשלכות של הטיפול על הזוגיות, הביטחון העצמי של בן זוגי, והשלמה עם קיום בעיה שמפריעה לי, המיניות חשובה לי, ואני מאוד אוהבת את בן זוגי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל28/05/2011שאלתך בהירה ומנוסחת היטב. בואי לדבר ביחידות וגם הוא מוזמן להגיע איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד מינירוני27/05/2011
שלום רב,
האם זה בטוח לשים קונדום בכיס או בארנק (באריזה שלו כמובן)?
ושאלה שנייה:
גברים שנגמלו מעישון סיגריות חוזרת הזקפה כמו מי שלא עישן מעולם?
ובאופן ספציפי: היו כמה פעמים בעבר שעישנתי סיגריה (אולי 10 סיגריות כל החיים) ונרגילה (לא יותר מ12 פעמים בחיים). אני בן 23. בהנחה שהתפקוד המיני שלי נפגע, תוך כמה זמן ממתי שהפסקתי לעשן יחזור ל התפקוד המיני כמו אדם שלא עישן מעולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד מיני - רוני
ד''ר יעקב מאיר וייל28/05/2011לשאלתך הראשונה -זה בטוח שם אבל מה הבטיחות במניעה קשור למה אתה עושה עד /שאתה משתמש. אולי תמצא פתרון נשיאה נוח יותר.
לשאלתך השניה-הזמן החולף בחייך והתנסויתיך הנוספות הן חלק מתהליך שבו הזמן חולף על פנייך. התפקוד הצמיני שלך שנפגע הוא עוד ביטוי של הזמן שחלף. זכור מה שלא תעשה לא מחזיר את נהשעוןואאינו מוחק את הזמן שחלף.
הכמות שעישנת אינה המחקת אף שהיא בטלה בששים ואינה גורמת נזק כמו שגורמת חרדתך מהנזק.
תהנה ממה שכן יש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החשק לא חוזראלון25/05/2011
שלום נטלתי פרופסיה שזו תרופה לשיער במשך 8 שנים מגיל 17 בהתחלה הרגשתי ירידה קלה בחשק המיני אבל אמרו לי שזה כנראה פסיכולוגי הצלחתי לתפקד מינית אבל כל שנה חשתי בהידרדרות קלה לאחרונה הרגשתי שאין לי בכלל חשק והזיקפה שלי חלשה מהרגיל הפסקתי את התרופה לפני 3 חודשים והכל נשאר אותו דבר בלי חשק ובלי זקפה היום אני צריך לקחת תרופות שיעזרו לי בגלל שהתרופה הרסה לי את יכולת המינית שלי אם תוכלו לעזור לי ולתת לי עצה זה יהיה מצוין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החשק לא חוזר - אלון
ד''ר יעקב מאיר וייל25/05/2011נכון יהיה לפנות לרופא אנדוקרינולוג ולבצע בדיקות הורמונאליות מתאימות. ולקבל את הערכתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה הזאת היא אסון
אבי30/05/2011אני לא מבין למה עדיין לא הורידו אותה מהמדפים
כניראה שמה שלא הורג זה לא נורא בשביל משרד הבריאות
ואתה בכלל מפתיע אותי, הגוף שלך מאותת לך כל שנה ירידה בחשק ובזקפה ואתה ממשיך לקחת אותה כאילו כלום, זה לא פסיכולוגית זה תופעת לוואי של התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מאוחרתhen20/05/2011
שלום
אני בן 27 ובשנתיים האחרונות אני סובל משפיכה מאוחרת.
כמו כן אני נוטל תרופה ממשפחת ה SSRI ואני חושב שזה קשור לכך.
איך אני יכול לבדוק מאין זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מאוחרת - hen
ד''ר יעקב מאיר וייל20/05/2011שלום לך שבת שלום.
זה בטח נובע מהתרופות. עד שהתחלת היה תקין. משפחת תרופות זו עוצרת שפיכה.
כדאי להתייעץ עם המטפל הרופא על החלפת תרופה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מכור לאוננותיוסי19/05/2011
אני מבקש המלצות לגלולות לדיכוי החשק המיני זה ממש מוגזם
זה מפריע לי ביום יום ואני מעדיף שלא יהיה לי חשק מיני בלי שותפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכור לאוננות - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/05/2011יוסי
הבעיה שייכת לרבים. היא חלק מהתכנית הגדולה של שימור המין האנושי.
אני לא רושם גלולות ברשת. אם בכלל נסה להתייעץ עם איש מקצוע ואז תחליט.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטיות מיניותיוסי19/05/2011
הייתי בקהילה לטיפול באלכוהול ושם הכרתי הומו נשי ואני עדיין בקשר איתו ואני מרגיש טוב איתו ויש לי רגשות אליו איך זה אפשרי?
אני לא בן זוג שלו והקשר שלנו הוא רגיל אני מפחד לספר לו
הקשר רגשי נטו
משיכה מזערית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטיות מיניות - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/05/2011יוסי אז יש לך רגשות . תהנה מזה. תחליט אם אתה רוצה בקשר איתו /ה. הנכון בחיים הוא להידבר. כמו שאתה כבר גלית סביב הקשר לאלכהל זה עדיף על לשתות.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מיואש ורוצה להתאבד !!!דוד מורן16/05/2011
אני מיואש ורוצה להתאבד !!! יש לי בעיות עם המין שלי ואין לי זיקפה בכלל ,!!! המשיכה שלי לגברים הרבה יותר מאשר לנשים !!! האם אין לי תקוה לשיפור??? האם אני צריך להתאבד????!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוד
קש"ת16/05/2011אני קורא מדבריך שאתה חווה סערת רגשות גדולה מאוד – אתה מציין בעיות בתפקוד המיני וכן בלבול בנטייה המינית, וטבעי שהדברים הללו יסעירו אותך. עם זאת, ציינת אפשרות של התאבדות – ולפני שאתייחס לנושאים שהעלית חשוב לי מאוד להגיד שאין שום סיבה שתעשה דבר כזה. התאבדות היא לא פתרון לשום דבר, ומהמעט שסיפרת לא עולה שום דבר כה חמור, מייאש או פאטאלי שיצריך מחשבה על צעד כל-כך קיצוני ובלתי-הפיך!
לא סיפרת הרבה על עצמך, ולכן קשה לי להתייחס באופן מקיף לנושאים שהעלית. בן כמה אתה? האם הבעיות בזיקפה היו תמיד או רק לאחרונה? האם אתה חווה זיקפה ברגעים מסוימים אך לא באחרים, או שזה כך כל הזמן? בכל מקרה, סביר מאוד להניח שלמצב הזה יש פתרון, ואין צורך להרים ידיים מבלי לחפש אותו.
ציינת גם כי אתה נמשך לגברים הרבה יותר מאשר לנשים. החשש, החרדה והבלבול שאתה מתאר לגבי המשיכה שלך לגברים היא מובנת ולגיטימית. אחרי הכל, גם אתה, כמו כולנו, גדלת בחברה שבה להימשך לגברים אינה אופציה שניתנת לנו באופן טבעי. אף אחד לא אומר לנו בתור ילדים "כשתגדל ותהיה עם גבר או אישה..." – תמיד אומרים לנו באופן ברור מהי הבחירה המצופה מאיתנו. לכן, כאשר אנחנו גדלים ומגלים שמה שאנחנו רוצים הוא שונה ממה שתמיד אמרו לנו שאמורים לרצות, טבעי שהדבר יבהיל אותנו ויגרום לנו למצוקה.
עם זאת, כאשר עוצרים לחשוב על כך באופן הגיוני, כאשר מסתכלים סביב על האנשים הרבים שעשו את הצעד, הודו בפני עצמם על משיכתם לבני מינם וקיבלו אותה כחלק ממי שהם, ניתן לראות כי השד אינו נורא כל-כך כפי שאנו נוטים לחשוב. ניתן למצוא רבים אשר שלמים ומאושרים עם נטייתם המינית, מצאו לעצמם בני-זוג שהם אוהבים ורוצים לבלות איתם את חייהם, חלקם אף מגדלים ילדים וחשים את אותו הסיפוק שחש כל זוג סטרייט מצוי.
אולי כדאי לעצור כאן ולחשוב לעצמך מה מפחיד אותך בדיוק. האם אתה מפחד מתגובתם של הסובבים אותך עם יגלו על משיכתך לגברים? האם אתה מפחד כי אינך יודע למה לצפות מה"עולם" הזה? ואולי מדובר במשהו אחר? ברגע שתוכל לזהות את מקור הפחד, יהיה קל יותר להתמודד איתו. לחקור יותר בנושא, לדבר עם אנשים שעברו דברים דומים למה שאתה מתאר כאן – כל אלה עשויים לעזור לך לרכוש כלים להתמודד עם הבלבול.
אם אתה בכל זאת מרגיש כה מיואש מהמצב עד שאתה שוקל מעשה כמו התאבדות, אולי כדאי שתדבר על כך עם מישהו שאתה יכול לבטוח בו – חבר קרוב, בן משפחה, יועצת בית-ספר (אם אתה בגיל המתאים), פסיכולוג וכו'. אתה לא חייב להישאר לבד עם התחושות הקשות האלה
.
בהצלחה,
אבירם
קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה דוקטוראבי14/05/2011
היי דוקטור אני בן 17.5 יש לי בעיה בזין הוא לא עומד קשיח הוא עומד לפעמים קשיח לזמן קצר גם כשאני עושה ביד וגם כשאני עושה סקס...
יכול להיות בגלל חוסר ברזל?
אני לא ממש אוכל בשר (לפעמים)
אני אוהב יותר שניצל תירס הוא טבעי (פרווה)
צריך תרופות?
זה קרה בערך לפני חודשיים שלוש שהתחיל לא לעמוד קשיח..
מה אפשר לעשות דוקטור אני מודאג...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהה דוקטור - אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/05/2011יש המון אפשרויות שעוד לא חשבת עליהן כרעיונות לחוויית הזיקפה שלך. אם זה מטריד אותךבאמת לך להתייעץ עם רופא ולא עם מסך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה בבקשהללללל11/05/2011
שלום רב,
יש לי בבקשה 2 שאלות:
1) אים גבר ואישה לבושים בתחתון בלבד והאישה נמצאת בביוץ ואיברי מינם משתפשפים אחד בשני אך ללא חדירה האים יש מצב להריון?
2) אים איבר מינו של הגבר נגע באיבר מינה של האישה גם ללא חדירה. יש מצב להריון"? וגם פה האשה בביוץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה - ירדן
ד''ר יעקב מאיר וייל12/05/2011בעיקרון אם לא יצא זרע מהפין אין סכנה להריון.
גם כשהיא מבייצת היא לא נקלטת להריון בלי זרע זכור זאת.
בהצלחה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה למאיר
ללללל12/05/2011ואים אני ישבתי עליו עים תחתון והוא גם עים תחתון ןהוא גמר זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה למאיר - ירדן
ד''ר יעקב מאיר וייל13/05/2011ישבת עליו עם "מסננת" שזה התחתון. בשביל לעקוף את ה"מסננת" הזרעונים שלו צריכים להיות אלופי העולם בשחיית מכשולים.
חישבי מה למד מהאירוע?
משהו על זהירות ועל צורך לוודא שיש לך אחריות לתוצאה של המעשים.
שימי לב כמה הדאגה מכרסמת בך ובעיקר חוסר האונים של מה יהיה אם למרות הכל זה יקרה.
הישמרי להבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההצקה אבל אשמח לתגובה
ללללל13/05/2011תודה לך אך אני קצת בלחץ ורציתי לדעת אים התחתון שלי זז קצת מידי פעם זה משנה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שאלות מפגרות
מישהו15/05/2011הם עונים לך על סמך הידע המקצועי שלהם, אם את רוצה להמשיך להתעקש שאולי בכל זאת נכנסת להריון פשוט תפסיקי לשאול ותעשי בדיקת הריון.
ואולי גם תתחילי לקרוא ספרים, שגיאות הכתיב שלך ורמת השאלות מביכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיר בבקשה
ללללל15/05/2011תודה לך אך אני קצת בלחץ ורציתי לדעת אים התחתון שלי זז קצת מידי פעם זה משנה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיר בבקשה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל15/05/2011אם את נהנית להזיז אותו ולהמשיך לדאוג לבריאות לך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א נהניתיי כוונתי שהוא זז קצת ע
ללללל16/05/2011מה ז"א נהניתיי כוונתי שהוא זז קצת עקב החיכוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסבית?שרון11/05/2011
יש לי חברה טובה בת 40 גרושה שסיפרה לי שהיא נמשכת לבחורה. היא מעולם לא חוותה משיכה כזאת (היתה רק עם גברים). איך זה קורה פתאום באמצע החיים.לטענתה היא נמשכת רק לבחורה הזאת. מה בעצם קורה לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסבית? - שרון
ד''ר יעקב מאיר וייל11/05/2011השאלה טובה.
האם היא מגלה בעצמה תכונות מיניות חדשות שלא ידעה עליהן? או אולי היא נמשכת לקירבה אפשרית או לתחושה של ביטחון והכלה שלא חוותה עם מגוון בני זוגה הגברים קודם?
אלו שאלות שבטח מלוות אותה ועליה לפותרן בהמשך דרכה בחיים.
מה זה עושה לך שיש לך חברה כזו? אולי זה פותח גם אצלך פתח לשאלות על עצמך לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אף פעם לא נמשכתי לגברים
יוסי19/05/2011הייתי בקהילה לטיפול באלכוהול ושם הכרתי הומו נשי ואני עדיין בקשר איתו ואני מרגיש טוב איתו ויש לי רגשות אליו איך זה אפשרי?
אני לא בן זוג שלו והקשר שלנו הוא רגיל אני מפחד לספר לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרון
קש"ת11/05/2011היי שרון,
את מספרת על חברה טובה שבגיל 40 סיפרה לך על משיכה מינית שונה מזו שהיתה לה בעבר. אין ספק שזה דבר מפתיע, במיוחד אם מדובר בחברה טובה, שהכרת עד עכשיו באופן מאד מסוים ופתאום את צריכה להתרגל למציאות אחרת לגביה.
יחד עם זאת, מדובר במשהו שהיא מרגישה והיא עוברת בעצמה, והוא לגיטימי לחלוטין. זה בהחלט יכול לקרות, שברגע מסוים בחיינו אנחנו רוצים להתנסות בדברים חדשים או אפילו מחליטים "להוציא מהארון" משהו שהיה חבוי בו, אולי אפילו במשך שנים, אולי אפילו כל החיים. גם אם זה משהו חדש לגמרי עבורה, זה טבעי וזה יכול לקרות. נסיון מסוים או חוויה מסוימת יכולים להביא לכך, או אולי אפילו חשיבה עצמית והחלטה לתת חופש לרגשות האלה - כל אלה יכולים להביא לשינוי כזה, אפילו שהוא נראה בעינייך מאד משמעותי וכמעט בלתי אפשרי.
אני מעריך אותך על כך שאת מתעניינת עבורה, או אולי אפילו עבור עצמך. רק חשוב לומר - זה שהדבר קרה לחברה טובה, לא אומר בהכרח שהוא יקרה גם לך. זה גם לא אומר שלא, אבל בשורה התחתונה - מה שיקרה, יקרה לטובה. קבלי את זה כך.
טל - קש"ת
קשב ותמיכה לקהילה הגאה
077-5141321* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה או כדור לדיכוי מיני לילדה בתבלה10/05/2011
שלום.
בתי בת שתיים עשרה וחצי בעלת מיניות מוגברת והיתפתחות גופנית מוגברת. ..
היתברר לי שכבר כימה יחסים מינים באופן חלקי וכאן באה שאלתי האם יש זריקה או טיפול לדיכוי חשק המיניות שלה עד לגיל שתיהיה לה הבנה מלאה למעשיה בנידון?
וכמו כן למי אני צריכה לפנות כדי לקבל יעוץ וטיפול?
תודה רבה
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה או כדור לדיכוי מיני לילדה בת - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל10/05/2011בלה השלום,
מה זה מיניות מוגברת? מי השופטת של זה? ומה זכותך כאימא להתערב?
נכון יהיה לשאול "מה קרה לה?" .
היא לא תדע לענות לך ישירות. טוב לפגוש איש/ת מקצוע ולהתייעץ.
מה אומר אבא על ה"מיניות" המוגברת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר דחוף שאת תילכי לקבל זריקה
אבי19/05/2011לדיכוי המוח שלך לפני שתעשי משהו רע לילדה שלך שקצת חרמנית
אישה מופרעת לכי לטיפול בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)