פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה קיצונית בחשק מיני בגיל 22
    א22
    23/11/2010

שלום!
    אני בן 22 ובחצי שנה האחרונה אני מתחיל לחוות שינוי די דרסטי בחשק המיני שלי.
    כנער היה לי תמיד חשק מיני מאוד מפותח, ולקראת סוף השירות הצבאי לי ועד עכשיו אני חש שינוי משמעותי שבא לידי ביטוי בהעדר מוחלט של זיקפןת בוקר, יכולת להגיע לזקפה אך לא בקלות כמו פעם, ירידה חריפה בסף הגירוי המיני שלי וחוסר חשק ממשי לקיום יחסי מין(כרגע אין לי חברה ולא הייתי עם מישהי כבר כמה חודשים טובים, ואני חש שהצורך לקיים יחסי מין הוא נפשי לגמרי ולא פיזי. עקב אילוצים מסויימים נאלצתי לאחונה להתנזר מאוננות למשך חודש ובתום התקופה הזו לא חשתי חרמנות או חשק מיני יוצא דופן כמו בעבר).
    בסך הכל אני די בריא פרט לאנמיה די קלה שיש לי, אבל המצב כרגע מאוד מדאיג אותי שבגיל 22 החשק המיני שלי ירד בצורה כזו דרסטית. אשמח אם תוכל להגיד לי לאן אני אוכל לפנות ומה לדעתך יכול להיות הגורם למצב הזה.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה קיצונית בחשק מיני בגיל 22 - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/11/2010

פנה אל מרפאה סקסולוגית באיזור מגוריך.
    בקש מרופא המשפחה לבצע בדיקת דם לפרופיל הורמונאלי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

א22
    23/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה אנאלית - הצמדות איבר המין
    אלמוני
    23/11/2010

שלום
    אבקש את עזרתכם הדחופה
    קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים עם בחור והוא חדר אלי מאחור. מאחר ושנינו היינו חרמנים בטירוף הוא נצמד אלי חזק בעת הגמירה , ושפך בתוכי. אני לא גמרתי. כאשר הוא ניסה לשלוף את איבר מינו הוא לא הצליח, הרגשתי כאילו פי הטבעת שלי לוחץ על איבר מינו ולא נותן לא לצאת. כול ניסיון לשלוף היה כרוך בכאבים לשנינו. היינו פשוט דבוקים אחד לשני להערכתי כ-10 דקות ואפילו מקלחת לא עזרה. לפתע הוא הצליח לשלוף את איבר מינו החוצה והרגשתי הרגשה של מין "ואקום" כזה שהשתחרר. איבר מינו היה נפוח קצת ואדום ועדיין זקוף (לא מתוח במלואו). עד למחרת פי הטבעת שלי היה רחב ופלט נוזלים (נדמה לי זרע שמעורבב עם נוזל כלשהו).
    היינו מאוד בלחץ ממקרה זה ? מה קרה לנו?

הוספת תגובה

• הצמדות איבר המין - אלמוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/11/2010

מה שקרה זה כנראה שאיבר המין שלו נפס בכיווץ שרירי הסוגר שלך בפי הטבעת.
    אתה זוכר בטח שכשגומרים הזקפה יורדת. התאוריה שלך נכונה לגברי ההתפסות כתוצאה מהכיווץ.
    הנפיחות שלו בלי נוקשות קשורה ללחץ ולמניעת ניקוז הדם מהאבר.
    בטח ירד לו ונרגע אחר כך.
    פליטת הנוזלים מפי הטבעת המורחב שלך מובנת לאור זה.ה"נוזל הכלשהו" קשור בדבר האחר שיוצא לך מפי הטבעת כשאין שם מין אלא צואה.
    להערכתי זה מה שקרה לכם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה אנאלית

אבא
    24/11/2010

לאלמוני שלום,
    ממה אתה פוחד? הלוואי עלי זיון כזה יום יום!
    אני אוהב שחודרים אלי ואם תראה את פי הטבעת שלי איך הוא רחב תבין לבד.
    אני לא חושב שיש סכנה בזה וזה הגיוני מה שקרה.
    אגב זה קורה עם הזדווגות של כלבים לפעמים הם נדבקים אחד לשני עד שמשתחררים. זה כנראה מה שקרה לכם
    גיי מאושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה
    בן 19
    22/11/2010

שלום אני בן 19 עוד מעט ואני בבילבולים רציניים לגבי אם אני הומו או דו מיני או סטרייט.
    לפני כמה שנים הייתי רואה על בסיס קבוע פורנו נשים וזה חירמן אותי.
    גם עכשיו זה מחרמן אותי אבל גיליתי לאחרונה שיש לי פטיש מאוד מסויים-גברים.
    חשוב לציין שאני לא נהנה לראות את הגברים שוכבים אחד עם השני אלא פטיש מאוד ברור, או שהם בתחתונים ונוגעים אחד לשני באיבר המין או שהם בבגדים כמו בגד ים צמוד כשרואים להם את איבר המין . בחיי היומיום אני מסתכל על גברים באיזה המשפעה לראות אם יש להם זין גדול או לא וזה כבר קורה קבוע.
    אני לא נהנה לראות גברים שוכבים אחד עם השני זה אפילו קצת מגעיל אותי.
    אני הומו? אני דו? שכבתי עם בנות ונהנתי מאוד והזין שלי עמד, אבל לפעמים כשאני מאונן אני חושב על גברים וישר נכנס לאתרים של גייז כדי לראות את התכנים הללו.
    בבקשה אני כבר אובד עצות אני חייב עזרה ותשובות אם אני הומו או לא? אני דו?
    יש לי בעיות? מה קורה??!

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה - בן 19

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/11/2010

קודם כל אתה גבר ודי חרמן.
    זה שאתה מתחרמן מחרמנות וממיניות ה טיבעי.
    אתה עדיין מחפש זהות. על פניו אין לך מה לדאוג אתה לא הומו, סתם חרמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית ומשיכה לנשים
    אלירן
    20/11/2010

שלום

אני בן 24 וקורה לי מגיל צעיר משהו מוזר שפשוט עוד לא יצא להיוועץ עליו או לדבר עליו
    אני נמשך לשני המינים , ולפעמים קורה לי קטע כזה עם נשים שכשאני יודע שאני בא לחרמון עם גמירה ללא חדירה איבר המין שלי מתפקד כמו שצריך אך לפעמים כשאני יודע שאני בא לסקס מלא כולל חדירה אז כנראה שאני נרתע לפעמים והאיבר מין שלי "לא עושה את העבודה" , אני לא יודע למה זה קורה כי ברוב הפעמים אני מרגיש משיכה וחרמנות גדולה שאני עם אותה אישה , לפעמים אני חושב שזה אולי חרדת ביצוע או שפשוט בגלל שאני גם נמשך לגברים , בכל מקרה לגבי גברים הייתי אך ורק עם גבר אחד ולא קיימנו יחסים מלאים. אשמח לדעת מה לדעתך גורם לזה ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית ומשיכה לנשים

הוספת תגובה

• זהות מינית ומשיכה לנשים -אלירן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/11/2010

האמת אתה נוגע בשני מישורים בה בעת.
    זה עם הגברים היה בינתיים חד פעמי. יכולותיך עם נשים משתנות לפי המצב באותו אירוע.
    חדירה היא מצב שאתה מכיר. הימנעות של האבר מחדירה ע"י התרככות מחייבת עיבוג נוסף.
    קרה שהצלחת לחדור לפעמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלירן
    21/11/2010

כן קרה אבל בפעמים שזה קרה החדרתי אותו לזמן קצר מאוד ובדרך כלל הוא היה נופל טיפה ואז הייתי מסיים ע"י מין אוראלי או משהו , אני יותר מרגיש שזה משהו תפיסתי במחשבה שלי מאשר פיזי
    ואגב תודה על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - אלירן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/11/2010

זה משהו תצפיתי בהתנהגות שלך. אתה "בודק" שזה יחלש גם הפעם.
    חוץ מזה אתה לא בדיק נהנה ל"דפוק".
    אתה רוצה שזה יהיה אחרת?
    כך שתחדור והוא יתחזק עוד יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלירן
    22/11/2010

אני יכול להגיד שלפעמים כשמישהי זזה על איבר המין שלי עם איבר המין שלה ושנינו ערומים ,אז אני מאוד רוצה לחדור , אבל משהו עוצר בעדי אולי זה אותו חשש שאיבר המין יפול ושאני לא אאכזב אותה או את עצמי
    למה הסקת מתוך זה שאני לא אוהב "לדפוק"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - אלירן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/11/2010

יש את החלק של החיכוך ההדדי שאותו אתה מחבב.
    יש את החלק של ה"דפיקה" שזו עבודת האגן שלך על ציר הפין. חלק זה דורש חיבה לתנועה הזו ולפעולה "כנגד" .
    חשבתי שמא אין בך את תאוות ה"דישה" הזו? זה מחזק את הנוקשות והיציבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלירן
    23/11/2010

אוקיי הבנתי פחות או יותר , אבל מה זה אומר?
    כאילו אם אני פחות מחבב את זה? האם אני צריך איזשהו טיפול כדי לקיים
    יחסי מין מלאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה אלירן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/11/2010

אתה יכול לנסות את תרופות ה"חיזוק" לזקפה כמו סיאליס, לביטרה, ויאגרה.
    זה יגרוםליציבות בזקפה ואז תחווה משגל מלא עם חדירה פעולה מספיק ממושכת עם זקפה יציבה.
    אחרי זה תחליט אם זה טוב לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטיה מינית, זהות מינית ועוד...
    מורן (שם בדוי
    15/11/2010

שלום,
    אני בת 35.
    אני לסבית.
    תמיד, מאז ומתמיד, ומגיל צעיר, הרגשתי תחושות והרגשות של משיכה לנשים.
    המשיכה היחידה שיש לי לגברים בד"כ היא הכמיהה להיות כמוהם, להראות כמוהם ולהרגיש כמוהם.
    נסיון עם נשים יש לי.
    נסיון עם גברים אין לי כל-כך.
    בנוסף לכל זה ובנוסף לנטיה המינית ולזהות המינית, קיימת אצלי גם הרגשה ותחושה של אי התאמה בין המין למגדר. משמע, אני מרגישה וחשה כמו גבר כלוא בתוך גוף של אישה.
    אני מרגישה כמו גבר ואני מרגישה כאילו יש לי איבר מין זכרי, כבעצם מדובר בד"כ בהרגשה ובתחושה פנימית ופחות חיצונית וגם בד"כ ההרגשה והתחושה הזאת קיימת בעת מגע פיזי ואקט מיני.
    בנוסף לזה ובנוסף לכך, אני מרגישה מאין משיכה וחולשה חזקה לשדיים של נשים, ובמיוחד לשדיים גדולים, שופעים ונפולים - זה מאוד מגרה אותי, זה מאוד מדליק אותי וזה מאוד מחרמן אותי.
    מעוניינת לקבל חוות דעת, לגבי כל מה שכתבתי.
    מרגישה הרגשה ותחושה מוזרה כזאת, לא יודעת למה.
    תודה רבה.

הוספת תגובה

• נטיה מינית, זהות מינית ועוד.. -מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/11/2010

אני מאד מעריך את מכתבך ואת גילוי ליבך.
    השאלה אם את גבר כלוא בגוף של אשה היא שאלה שאין לה מענה.
    תחושתך שיש לך איבר זכרי היא לגמרי סוביקטיבי. אין מקו שאעסוק בהבדל בין פין זקוף והחוויות שהוא מספק לגבר.
    אני מקווה שיש לך בת/נות זוג שנהנות כשאת עושה להן מה שלהרגשתך גבר עושה לאישה.
    לטובתך אני מקווה שאת לא כמו כמה מהגברים ש"דופקים וזורקים". שאת כן יכולה ליצר קשר רגשי יציב עם בת זוג.
    נושא סוג השדיים שמגרה אותך הוא לגמרי אישי. כל גבר נמשך לסוג השדיים שמגרה אותו אם בכלל.
    אני שמח להרגשתך המוזרה. את בטח לא רגילה להחשף כך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל, תודה רבה על תגובתך המהירה

מורן (שם בדוי
    15/11/2010

תודה רבה שאתה מאוד מעריך את כל מה שכתבתי.
    אני מבינה את כל מה שכתבת לי.
    ישנן בנות זוג שנהנות כשאני עושה להן מה שלהרגשתי גבר עושה לאישה.
    תהיה בטוח שאני לא כמו כמה מהגברים ש"דופקים וזורקים". אני כן יכולה ליצר קשר רגשי יציב עם בת זוג.
    תודה רבה על הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין זיקפה עם אישה - יש באינטרנט
    חגי
    13/11/2010

דר' שלום רב,

אני בן 40 רווק וגר באפריקה,
    חווית הסקס הראשונה שלי בגיל 18 היתה עם בחורה חלומית תחת השפעת אלכוהול ואולי בגלל זה לא היה שיתוף פעולה עם הקטן למטה.
    מאז במספר מיקרים (ודוקא עם בחורות שוות חיצונית) זה לא עבד.
    לעומת זאת, ברוב הפעמים אני סוג של חיית סקס (מזדמן) ואין לי בעיה גם לענג שתי בחורות יחד. בעיה נוספרת היא הגלישה באתרי פורנו (שם בלי שום בעיית זיקפה) לפחות פעם בשבוע, אני לא יכול לומר "התמכרות" כיוון שאני משחורר מהצורך שיש לי עיסוקים מעניינים יותר.
    ההבנה שלי היא שאני צריך את מוטיב השליטה בסקס ומפחד לאכזב בחורות מושלמות (שוב- מושלמות חיצונית), אני חושב גם שהעיסוק במין מזדמן ובאתרי פורנו פוגם ביכולת שלי לזוגיות ואהבה אמיתיים.
    אשמח לתגובתך העיניינית והנחרצת...
    אני חוזר על בעיה שחוזרת באתר, הבעיה שלי שאני באפריקה וכאן לא ניראה לי שיש טיפול סקסולוגי.

הוספת תגובה

• אין זיקפה עם אישה - יש באינטרנט - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/11/2010

גר באפריקה
    אתה הרי יודע את התשובה.
    טכנית אתה תותח כשאין סכנה לקירבה ריגשית עם בת הזוג רק עם איבריה הזמינים לך.
    הזקפה שלך מצוינת גם עם "רוזי"-יד ימין. גם שם אתה לא מסתכן בקירבה ריגשית.
    כשהבחורה נכנסת לקטגוריה של פוטנציאל לאכזבה או מבחן עם תוצאות הקשורות בהמשך קשר, אתה חושב שאתה "קטן" למטה ונסוג ע"י הכשלת הזקפה.
    אתה לא צריך קסולוג באפריקה.
    טוב יהיה אם תמצא פסיכולוג/ית שיחד איתך תכיר את המשוואה שבה אתה מייצר מיגננה מהסיכון שבקרבה ע"י הכשלת ה"קישוי".
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה דוק' תודה

חגי
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה
    יורם
    09/11/2010

מה הפיתרון המומלץ מבחינתכם לטיפול בבעיה ?

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה -יורם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/11/2010

מה כבר עשית?
    מ ניסיונך ואצל מי כשלונך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דבר כזה זהות מינית כפולה?
    אנונימית
    08/11/2010

צר לי על העיכוב.
    אולי תסבירי מה את שואלת עלייך.
    זהות מינית כפולה קיימת אל בי-סקסואלים. תפרטי את שאלתך ואענה.

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי? זה מאוד חשוב לי לד

אנונימית
    09/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דבר כזה זהות מינית כפולה? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שהתגובה ללא מלל..

אנונימית
    10/11/2010

אני קצת מפוחדת ממה שעובר עלי בתקופה האחרונה והייתי שמחה אם היית עונה על השאלה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שהתגובה ללא מלל.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/11/2010

צר לי שתשובתי שנכתבה והמחשב לא עלו בקנה אחד.
    זהות מינית כפולה היא הגדרה מבלבלת והיא וודאי נובעת מחוויות מבלבלות כמו שאת מציינת.
    השהות המינית הכפולה שעולה בדעתי היא גילוי על עצמך שאת יכולה להמשך ולהתענג עבי/ות שני המינים בעת ובעונה אחת ובמקבי.
    איני עונה לך לפי הנחתי זו כי אז התשובה היא לעצמי.
    אנא מיסרי מעט יותר פרטים בבקשה כך שאדע לענות לשאלתך .
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר יעקב מאיר וייל
    אלעד עטיה
    07/11/2010

שלום ד"ר מקווה שלא שיגעתי אותך.. אתמול ניסינו שוב יחד עם קונדום יותר רחב ויותר טוב מהקודם.."durex" איתו הרגשתי יותר נוח ולא הרגשתי שהוא לוחץ עליי.גם בהחדרה היא הרגישה יותר אותו וזה עדיין כאב לה מאוד אבל פחות מפעם שעברה והרגשתי אותה יותר אבל לא הגעתי לגמירה עדיין ולסקס מלא למה ?? ד"ר?

לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר יעקב מאיר וייל

הוספת תגובה

• לאלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/11/2010

נסה עם חומר סיכה KY JELL
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר יעקב מאיר וייל
    אלעד עטיה
    06/11/2010

תודה על התגובות והסבלנות שלך ד"ר.

למה התכוונת זה באמת בקושי נכנס אליה לתוכה,אבל למה התכוונת זה לא נכנס בקושי בגלל שהיא הייתה בלחץ? ואחרי כמה וכמה פעמים אפשר יותר להנות מהשגל ומהסקס ד"ר??

לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר יעקב מאיר וייל

הוספת תגובה

• אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/11/2010

אלעד שאלותיך יופי. תמשיכו להנות ביחד ותודיע לי אתה מתי זה יהיה כיף והנאה ותיפסק הדאגה .
    בצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יעקב מאיר וייל
    אלעד עטיה
    05/11/2010

תודה על התגובה ועל תשובתך הארוכה והמספקת..

רק ד"ר למה התכונת שהקונדום הוא רק קונדום? זה לא בגלל הקונדום הפסיק ךעמוד לי ? יכול להיות שזה בגלל הלחץ שלי גם למה שראיתי שהוא לא כל כך נעמד לי אז הייתי כזה בפאניקה וחשבתי רק על זה .. ולא היא ירד לה דם קצת לאחר מכן ראינו יחד.. השאלה שלי בנוסף ברשותך : שאם היא בתולה והיא נלחצה אז זה משפיע גם על החדירה עצמה אולי בגלל זנ היה כל כך קשה להחדיר?

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר יעקב מאיר וייל

הוספת תגובה

• לד"ר יעקב מאיר וייל - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/11/2010

אלעד כבר רשמתי במפורט אך המחשב לא קיבל.
    עלייך להבין שלהחדר לראשונה בחייך,מה גם עם גדול כמו שלך זה מפחיד ואז היובש ואז זהלא ניכנס בקלות .
    אחרי זה מתחילים חיי המין של ה"משגלים"
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שלי מבלבלת אותי, קשה לי ...
    מבולבלת
    02/11/2010

שלום דוקטור,אני בת 20 ויש לי שאלה...
    עד היום התאהבתי בגברים ונמשכתי לגברים (כלומר סטרייטית לגמרי), מעולם לא חשבתי על נשים, אפילו לא עברה במוחי מחשבה על זה.
    בחצי שנה האחרונה, הכרתי חברה טובה, אנחנו ממש קרובות אחת לשנייה, זאת אומרת רואות אחת את השנייה כל יום במסגרת העבודה, מדברות בטלפון, מתכתבות ב-SMSים/ באינטרנט, יוצאות ביחד בסופ"שים, יש לנו אפילו שפתה משותפת ובדיחות רק משלנו, ישנות אחת אצל השנייה- בקיצור דבוקות אחת לשנייה יותר מדי :) אבל באמת יותר מדי!
    לאחרונה נדמה לי שיש ביננו קצת מתח כלשהוא, משהו שאי אפשר להסביר, מן סיטואציות כאלה שאפשר לפרש אותן לכל מיני כיוונים, כל מיני רמזים לא ברורים וכו'...בקיצור, קרתה לפני כמה ימים סיטואציה שגורמת לי לחשוב עליה בלי הפסקה, אני אשמח אם תגיד מה דעתך בעניין:

באתי בבוקר למשרד, ואיכשהוא פתחנו את הבוקר בריב, זה היה על נושא נורא שטותי וטפשי אבל ממש רבנו ולא דיברנו איזה 4 שעות (ישבנו אחת ליד השנייה במשרד ושתקנו). אחרי 4 שעות התייאשנו מהמצב וישר השלמנו, חזרנו לדבר, לצחוק, לעשות את השטויות שלנו כהרגלנו, לצחוק מהבדיחות המשותפות...ופתאום סתם בלי קשר לכלום היא שאלה אותי "רוצה שנעשה הורדת ידיים?" אמרתי לה "כן, בכיף" (למרות שלא הבנתי למה היא שאלה את זה). התיישבתי מולה כדי לעשות הורדת ידיים (חחחח) ואז היא אמרה לי "טוב אבל סגרי את הדלת של המשרד", ואז עשיתי לה כזה פרצוף של "למה?!?!?!?!" והיא אמרה "תסגרי את הדלת כדי שלא ייראו מה אני עושה לך, סתם" (חחח הממ אוקיי..).

אוקיי, עשינו הורדת ידיים, היא ניצחה אותי! ואז עדיין המשכנו להחזיק ידיים, כל אחת מאיתנו הוסיפה גם את היד השנייה, ואז יצא ש-2 הידיים שלה החזיקו את 2 הידיים שלי. החזקנו ידיים בערך 5 דק' ותוך כדי היו קצת מבטים (לא ממושכים אבל גנובים כאלה). זה היה באמת נורא מוזר, ועדיין עוברת לי בראש המחשבה, למה בעצם החזקנו ידיים? מה זה אומר על הרגשות שלה כלפיי?

כמובן שאין לי אומץ לדבר איתה על הנושא הזה, כי היא חברה טובה שלי ואני מפחדתש היא תירתע ממני.

אני כ"כ מבולבלת, לא יודעת כבר איך לפרש את ההתנהגות שלה לפעמים. האם לדעתך הסיטואציה שקרתה היא רמז עבה לרגשות שלה כלפיי? האם ניתן להסיק מזה שהיא נמשכת אליי? שיש לה רגשות כלשהם כלפיי?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• חברה שלי מבלבלת אותי, קשה לי ... - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/11/2010

מבולבלת חביבה,
    יש תחושות חדשות שעוד לא חווית. טוב שתשאלי אותה מה היא מרגישה. אולי גם בשבילה זה חדש. תידברי איתה - אתן חברות. במקרה הזה שתיכן מבולבלות. אם זה ימשך זה תלוי בך ובסקרנות שלך.
    לי אין תשובה על מה שביניכן. יש לי אמירה על הידברות וחברות.
    האם את חוששת לגלות שהצמדת העיניים עשויה להובילך לתחושות מיניות איתה/כלפיה.
    תמשיכי להנות מהקשר ומההידברות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ובקשר להידברות:

מבולבלת
    07/11/2010

זה בהחלט הרעיון הכי טוב למקרה הזה. הבעיה היא שאני מפחדת שהיא תיבהל ותתרחק ממני כתוצאה מההידברות. יש לך רעיון איך לדבר איתה על זה בלי להבהיל אותה יותר מדי?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ובקשר להידברות: -

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/11/2010

אני יושב ושואל את עצמי מה לענות לך.
    אני מאמין שאתן חברות ואפילו הורדתן ידיים. בשביל מה יש חברות ?בשביל להתבייש מלהגיד את האמת?
    אם תשקרי את עצמך הפעם האם זה יקבע לגבי המשך החברות והאמון ביניכן.
    אם זה ככה אז זו הזדמנות להידבר להתקרב ולחלוק רגשות ומחשבות.אל תרמי את עצמך. ואם זה לא הולך אז למדת משהו על חברות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבול ולא יודע מה לחשוב..
    אלעד
    31/10/2010

שמי אלעד יצאתי עם מישהי לפני כמה חודשים ורצינו לעשות יחד אהבה ,סקס. לפני אותו הערב קניתי 3 קונדומים מאותו הסוג. בלילה אני והיא באנו לעשות סקס ועמד לי והכל שמתי את הקונדום והרגשתי שהוא לוחץ לי על האיבר המין.. יש לי איבר עבה יחסית. ולהזכיר שהיא בתולה.הרגשתי שלאט לאט הוא לא עומד לי וגם שבאתי להכניס לה לאיבר המין אז זה בקושי נכנס.שהוצאתי את הקונדום אז האיבר נעמד לי שוב מחדש ואז ששמתי עוד פעד יום אחרי ניסינו שוב קרה אותו הדבר למה?

למה זה קרה אולי זה בגללי או שאולי רק בגלל שהקונדום צר או קטן לי מדי. וגם אולי שהיא בתולה וזה בגלל זה גם בקושי נכנס כי היא אמרה שהיא הייתה בלחץ וזה גם משפיע על השריר שנמצא באיבר המין הנשי זה גם קשור??

תודה רבה אשמח לתגובה ואפילו לתגובות אלעד!

הוספת תגובה

• מבולבול ולא יודע מה לחשוב.. - אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/11/2010

זה נהדר שאתה כל כך רחב שם. יותר מזה זה נהדר שנעמד לך עוד פעם.. רוב הגברים כשנופל להם מתקשים להעמיד בפעם השניה.
    ההסברים שלך טובים כמו שלי.
    אתה רחב זה מלחיץ והשריר שהזכרת מכוץ להתגונן..
    זכור שבסוף בשיתוף פעולה , כמה שזה רחב זה יכנס. המקום שלה בנוי להוציא תינוק שלם שזה קצת יותר רחב מ"שלך".
    אני התאחרתי מעט בתשובתי ואני מקווה שבינתיים היא כבר לא בתולה והקונדום הוא רק קונדום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתבגר בן 13
    אני
    30/10/2010

בערך בגיל 4-5 חשדתי שבני האמצעי נוטה לכיוון בנים..התייעצתי בזמנו עם אחות טיפת חלב והיא צחקה ואמרה שזה נורא מוקדם לדעת ולהניח לו לנפשו.
    הנחתי לזה,אבל עדיין נראה לי היום יותר מתמיד שיש לבני נטיות מיניות לבנים.
    נסיתי לדבר איתו על כך אך הוא מכחיש ולמרות זאת אני עדיין יודעת כמעט בוודאות שאלו נטיותיו...אני חברה טובה שלו וגם אמרתי לו שאם הוא חושב שהוא הומו אני אוהבת אותו ומקבלת אותו-ונתתי לו להבין שזה בסדר מבחינתי ושהמצב לא גרוע-אבל הוא מכחיש...הוא מסתכל באתרי פורנו של הומואים,חבר שלו מהכיתה שולח קישורים דומים..
    מה עליי לעשות?
    איך עוזרים לו לצאת מהארון? איך מתנהגים? ואיך בכלל בודקים שזה ב100%

לקביעת תור
    סגירה
    מתבגר בן 13

הוספת תגובה

• מתבגר בן 13 - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/10/2010

את שואלת עלייך ולא עליו.
    אולי תתני לו לגדול ולא תחנקי אותו בצורך שלך ובארונות מהם לדעתך יוצאים.
    היום בזכותך הוא ידע המון על זהותו המיגדרית המינית יטתר משיודעים נערים רבים בגיל7.כמו שאמרה לך האחות אז אל תדחפי.
    ואני אומר לך אל תדחפי ואל תהיי שתלטנית כזו.
    הצהרת שתקבלי אותו ואת בחירותיו יופי עכשיו אל תהיי מציצנית. תני לו להחליט על עצמו. הוא כבר יודע שתקבלי אותו מה שלא יהיה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

קש"ת
    31/10/2010

ראשית, הרשי לי לציין כי המחויבות והאכפתיות שאת מפגינה כלפי בנך הן ראויות להערצה. הרצון שלך לעודד אותו להיות מי שהוא באמת הוא אינו טריוויאלי כלל – בנך הוא בר-מזל שיש לו אמא שדואגת לו בצורה כזו. חשוב מאוד להבהיר לילד, כפי שעשית, כי תהיינה בחירותיו אשר תהיינה – את תמיד תהיי שם בשבילו, תאהבי אותו ותקבלי אותו ללא תנאים.
    עכשיו שעשית זאת, הכדור בידיים שלו. תני לו את הזמן והמרחב לשחק איתו, להקפיץ, לכדרר ולזרוק לכל הכיוונים, עד שיבין בעצמו בדיוק מה מסב לו אושר והנאה. גיל ההתבגרות הוא תקופה של חקר והגדרה עצמית, וחלק מהעניין הוא שהמתבגר עושה את כל זה בעצמו. גם אם את מאמינה שאת יודעת מה תהיה התשובה בסופו של דבר, זו עדיין דרך שהוא צריך לעבור בעצמו. אם בסופה אכן יהיה מה לספר, הוא יספר לך בזמן שלו. ניסיונות למשוך את זה ממנו לפני שיהיה מוכן לכך לא יועילו לאף אחד מכם.
    הבהרת לו כי את תמיד נמצאת בהישג יד אם הדרך נעשית חשוכה או מפחידה מדי ושתהיי שם לקבל את פניו כשיחצה את קו הסיום - זה חשוב מאוד ואני בטוח שזה נותן לו את הביטחון והאומץ שהוא זקוק להם - אך המסע הזה הוא שלו, ושלו בלבד.

בהצלחה,
    אבירם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, ודבר נוסף

קש"ת
    31/10/2010

במידה והיית רוצה לשוחח עם הורים שעברו חוויות דומות לשלך או ללמוד קצת יותר על הנושא, עמותת תהל"ה - תמיכה להורים של הומוסקסואלים, לסביות טרנסג'נדרים וביסקסואלים, עשויה להיות לך לעזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

אני
    31/10/2010

תודה,אעדכן בהתפתחויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת מפטישים :S
    נוי
    29/10/2010

אני ממש מבולבלת..אני עדיין לא יודעת מה הפטיש שלי, ואני לא יודעת בכלל איך אני אמורה לדעת!.. כבר עשיתי יחסי מין בעבר, אבל לא גמרתי. אולי יש איתי בעיה או משו? לפעמים אני נושכת את השפתיים של חבר שלי חזק חזק וזה ממש כיף לי, ואפילו לפעמים אני מבקשת ממנו שהוא ינשך אותי חזק. יש כזה דבר פטיש נשיכות? או שבכלל אני לסבית ואני לא מודעת לכך (כי לא גמרתי מהחדרה)?

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת מפטישים :S

הוספת תגובה

• מבולבלת מפטישים :S - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/10/2010

נוי שאלותיך מרתקות.
    בת כמה את? כמה שנים שאת עושה מין? למה את חושבת להמציא לעצמך פטיש?
    נשמע שאת מאוננת גם,את גומרת שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נוי
    02/11/2010

אני בת 17. ואני לא מאוננת, ולא גמרתי אף פעם. ואני מתוסבכת אם יש לי בעיה או שזה נורמאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/11/2010

נוי
    רק התחלת לקיים. פטיש זה סוג של הגדרה שלא רלבנטי לך עדיין.
    השאלה היא על המיניות שלך. את מתגרה? את מפנטזת?
    אם זה קיים, תני לעצמך להמשיך להתנסות ולצבור ניסיון וביטחון עצמי.
    בהצלחה. אל תעסקי בלהמציא בעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה