פורום תזונת תינוקות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת7.5 חודשים לא רוצה אוכל מוצק
    נויה
    01/11/2011

שלום
    בתי בת 7.5 חודשים. אנחנו מנסים לתת לה טעימות מגיל 5 חודשים, היא פשוט לא מוכנה לפתוח את הפה.
    היא נמצאת כל היום עם הסבתא שמנסה פעם ביום לתת לה קצת אוכל לפני או אחרי המטרנה וזה הולך ממש בכוח, היא מתנגדת בתוקף בכל צורה.
    אין לה שום בעיה לאכול עוגיות ודברים שהיא יכולה להחזיק ביד, אבל לא מוכנה בשום אופן שיאכילו אותה.
    אני מאוד דואגת כי בגילה היא כבר צריכה לאכול כמה ארוחות של אוכל מוצק, ויוצא שהיא חיה רק על מטרנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת7.5 חודשים לא רוצה אוכל מוצק - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/11/2011

קודם כל אין ממה להיות מודאגת כל ילד אוכל בקצב שלו.

המלצה שלי היא לא לתת אוכל מוצק כאשר מאד רעבה ואמורה לאכול תחליף חלב. אלא לתת שעה לפני כי כשהיא רעבה מאד היא עצבנית ואין סיכוי שתרצה לאכול משהו לא מוכר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות ל"חטיף" בריאות מלוח
    שירלי
    31/10/2011

שלום,

ביתי בת שנה ווהחלה ללכת לגן השבוע. בגן נותנים פעמיים בשבוע חטיפים מלוחים- במבה או דובונים.
    ביתי כלל לא אוכלת חטיפים ולא ממתקים גם ( לא הצעתי לה כלל כי אני חושבת שזה כלל לא נחוץ), ואיני יודעת מה לעשות. היא תיחשף בגן לכך וסביר להניח שגם תרצה לאכול ( מלוח היא יותר אוהבת). ללא התחשבות בצד של האלרגיה אני יותר מוטרדת מהפן התזונתי.

נתבקשתי בגן להביא עבורה משהו אחר ולא מצאתי.
    אשמח לקבל הצעות לחטיף מלוח ( יחסית כי לדוג' פתיבר היא לא אוהבת) מזין ובריא
    תודה רבה
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה
    הצעות ל"חטיף" בריאות מלוח

הוספת תגובה

• הצעות ל"חטיף" בריאות מלוח - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    31/10/2011

היי שירלי,

בייגלה מחיטה מלאה
    פריכיות
    שלווה לא ממותקת
    ירקות חתוכים

אני בעד שלא למנוע ממנה לאכול כדי לצור אצלה אנטי. נסי לדבר עם הגננת ולהסביר שזה מזון לא בריא אולי יקשיבו לך וינסו להחליף בדברים יותר מזינים. ואולי עדיף לשקול גם לעבור לגן שנמנע ממאכלים אלו.

בכל מקרה פעמיים בשבוע זה לא נורא, גם אם יהיה העיקר שבבית לא יהיו המאכלים האלו.

תנסי כל שאת יכולה
    אשמח לענות על כל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בכמות האוכל
    ליאנה
    31/10/2011

שלום , יש לי תינוקת בת 10 שבועות , אשר נולדה במשקל 2790 קילו כיום היא שוקלת 5.5 קילו.
    עד לפני שבועיים היא הייתה אכלנית מצויינת הייתה אוכלת 6 ארוחות של 120 CC, לפני כשבועיים ניסיתי לעלות לה את כמות האוכל אך באותו רגע חל שינוי מהותי באכילה שלה , היא פשוט הפסיקה לאכול 120 CC, היא התחילה לאכול בין 80-100 CC בארוחות והורידה ארוחה בלילה, זאת אומרת שכיום היא אוכלת רק 5 ארוחות שישנן ארוחות שהיא לא מסיימת 120CC אפילו !!! מה עליי לעשות ?... אני קצת בלחץ

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בכמות האוכל

הוספת תגובה

• ירידה בכמות האוכל - תגובה

יעל משיח ארזי
    31/10/2011

ליאנה שלום
    חשוב לעקוב אחרי עליה תקינה במשקל בטיפת חלב. כמו כן לעיתים יש קפיצות גדילה ואז אכילה מוגברת יותר ושוב חזרה לאכילה רגועה יותר
    כל עוד עולה במשקל אין צורך לדאוג
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה של תינוק בן 5 חודשים
    סיון
    31/10/2011

הילד שלי ניזון ממטרנה מהדרין עד עכשיו היה ממש בסדר אבל בזמן האחרון הילד לא רגוע ופולט המון השאלה היא האם אני יכולה להחליף לו את סוג האוכל ואם כן איך אני עושה את זה , ואולי גם למה כדי להחליף?
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    תזונה של תינוק בן 5 חודשים

הוספת תגובה

• תזונה של תינוק בן 5 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    31/10/2011

סיון שלום
    נסי להאכיל את בנך לאט יותר, אם עדיין פולט הייתי ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה לפני שאת משנה תזונה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרבנות אכילה אצל תינוק בן שנה וחצי
    מרב
    31/10/2011

התינוק שלי היה אכלן מצויין עד גיל 8 חודשים. גם המעבר לאוכל מוצק היה מדהים ודי מהר עבר לקערה מלאה של פירות ומרק מרוסקים.פתאום החל להביע התנגדויות שהתבטאו בדחיפת הכפית שהגשתי לפיו, וההתנגדויות הללו רק גברו עם הזמן. במשך חודשים לא היה אוכל ארוחת צהריים. אחר כך ויתר על הפירות. יש לציין, שבכל תקופה של צמיחת שיניים, מחלה, חיסון הוא סוגר את הפה לחלוטין ושותה רק מטרנה. אני מוצאת את עצמי נותנת לו כבר חודשיים כמעט רק מטרנה. הבדיקות הרפואיות שלו תקינות. מבחינת משקל ירד לאחוזון 10 ולאחרונה עלה לאחוזון 30. אני שואלת בעצם עד מתי אפשר להמשיך לתת לו רק מטרנה? הוא לא מוכן לנסות כמעט כלום

הוספת תגובה

• סרבנות אכילה אצל תינוק בן שנה וחצי - תגובה

איילת בר
    31/10/2011

שלום מרב.
    בגיל שנה וחצי ניתן להגיש כבר מזון חתוך או מעוך עם מזלג. הילד כבר יכול לאכול באופן עצמאי והמרקם הטחון כבר פחות מעניין אותו.

התקררויות וכאבי שיניים משפיעים על התאבון גם אצל מבוגרים . זו תקופה שחולפת.
    תמשיכי לנסות ולהציע לו מזון מוצק לפי ארוחות מסודרות . בגילו יכול לאכול מה שאתם אוכלים במרקמים שמתאימים לו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 5 חודשים המסרב לטעימות
    shira
    31/10/2011

בן 5 חודשים מסרב לטעימות ומסתפק אך ורק בהנקה.מדי יום אנחנו מנסים
    להאכיל אותו בכפית כשכל יומיים אנו מחליפים את הפרי או הירק המרוסקים.
    מה עוד עלינו לעשות כדי שהילד יקבל פירות וירקות?
    תודות
    שירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 5 חודשים המסרב לטעימות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    31/10/2011

שלום שירה,

אתם פועלים נכון שאתם מגוונים את סוגי הפירות. אל תלחצי, תני לבנך להתרגל לטעמים השונים בקצב שלו. זה תקין ובסדר. אני בטוחה שככל שיעבור הזמן ירצה לטעום יותר דברים.

אשמח לעזור בכל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תה קמומיל שמיועד לתינוקות
    נירית
    31/10/2011

היי
    רציתי לשאול אם זה בריא לתת לפעוטה בת שנה וכמעט תשעה חודשים לשתות תה קמומיל על בסיס קבוע לפני השינה ובבוקר במקום תמ"ל
    הכוונה לתה שמיועד לתינוקות של חברת ניפ ומה זה הנתרן שכתוב שהוא מכיל? האם זה נכון ששימוש ממושך בתה קמומיל עושה שילשולים?
    תודה נירית.

הוספת תגובה

• תה קמומיל שמיועד לתינוקות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    31/10/2011

שלום נירית,

תה קמומיל הוא לא תחליף לאוכל. עדיף כבר לתת חלב צמחי כמו שקדים, שיבולת שועל, אורז מלא וכן הלאה לפני השינה.

אך יותר חשוב זה לתת ארוחת מוצקים מסודרת לפני השינה כמו דייסה, מרק, תבשילים, ירקות טריים, פרוסת לחם עם ממרח וכן הלאה...

אשמח לענות על כל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התה קמומיל

נירית
    31/10/2011

היי
    תודה על התגובה המהירה
    רציתי רק להסביר לא התכוונתי שהתה יהווה תחליף לארוחת ערב,
    מדובר בילדה שאוכלת טוב יחסית גם בארוחת הערב אוכלת הכל ביצים, טוסט, ירקות...
    היא פשוט התרגלה להירדם עם בקבוק ורציתי להפסיק לה את הת"מל ובמקום זה לתת לה תה קמומיל.
    אני לא מדברת כרגע על ההרגל של להירדם עם בקבוק אני שואלת לגבי הנושא התזונתי האם זה בסר האם זה בריא לשתות בלילה תה קמומיל ? וגם בבוקר? נגיד 400 סיסי סה"כ.
    תודה נירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואששת
    אמא
    30/10/2011

שלום
    אז ככה בני בן שנה וחודש לפני שבועיים הייתה לו ליחה בגרון ולכן לא אכל מטרנה לפני כן היה עושה המון בעיות במוצקים ולא היה מוכן לאכול כלום
    מאז פתאום לא מוכן חזור לבקבוק מה שמאוד מאוד קשה לי הוא לא לוקח מוצץ .
    אני חושבת שהוא רעב מאחר ולא אוכל יפה ככ מוצקים הוא ממש חי על מעדנים הדבר היחיד שהוא אוהב
    מה אני יכולה לעשות כדי להעשיר את הפריט הוא לא מוכן לנגוע בכלום-לא לחם, לא ביצה,
    הסדר יום שלו נראה ככה:
    7 וחצי מעדן-לפני הגן
    9 פירות /ארוחת בוקר בגן(בגן הגננת אומרת שהוא אוכל יפה)
    12 ארוחת צהריים
    16 וחצי מעדן /עוגיה
    18 וחצי אמור להיות ארוחת ערב הוא אוכל אולי 2 כפיות ולבסוף מעדן
    בלילה מתעורר בערך ב4 רעב ועכשיו אין לי מהלתת לו אין לי בעיה לתת לו לאכול בלילה אני מרגישה שהוא צריך את זה , הבקבוק הוחלף למעדן.

לקביעת תור
    סגירה
    מיואששת

הוספת תגובה

• מיואששת - תגובה

איילת בר
    31/10/2011

שלום אמא,
    ראשית אל יאוש, ילדים משתנים כל הזמן.
    לא מומלץ לתת כ"כ הרבה מעדנים. מכילים הרבה סוכר ומכילים חלב.
    ממליצה לך לתת לו לשתות חלב שקדים ואורז בכוס.
    ולהחליף את המעדן בדייסת קוואקר או סולת.
    הרבה יותר מזין ממעדן.

גם בבוקר עדיף שתכיני לו איזה כריך עם ממרח אבוקדו או פרי במקום מעדן.
    אחר הצהריים גם עדיף לתת פרי.
    כך תפחיתי את הסוכרים הפשוטים שמכניס לגוף וירגיש פחות רעב בלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת סוכר ענבים...
    מורן
    29/10/2011

שלום רב...
    לצערי בהודעה אחת לא אוכל לספר את כל השתלשלות האירועים עם ביתי בת ה 11 חודש.
    היא יונקת הנקה "לילית" מלאה זאת אומרת קמה כל שעה לציצי משמונה בערב עד שש וחצי בבוקר הנקה אחרונה ובמשך היום אוכלת מעט מוצקים ולא מוכנה לשתות מים בכללל!!!! בקבוק היא מסרבת מגיל חצי שנה , ומכוס עדיין קשה קצת ומכפית גם לא!
    אחרי שממממש כבר קשה המצב נשברתי והחלטטתי לנסות את התה"היפ" עם בקבוק חדש של טומי טיפי והילדה אחרי טעימות רבות הסכימה ושתתה במכה 200 מ"ל!!!!!
    מאז כמובן היא מוכנה רק את התה והיא שותה אותו כמו "חלב" שבחיים לא לקחה מבקבוק...
    מכיוון שאיננה עולה יפה במשקל כיוון שאין לה שום תוספות חלב ועדיין לא ממש אוכלת מנה של מוצקים יפה, חשבתי לנסות להוסיף סוכר ענבים למטרנה וכך בגלל שזה מתוק יותר היא תסכים לקחת...
    חשוב לציין שאני הכייייי נגד מתוקים אבל אני מרגישה שעם הנסיכה שלי אין לי כל כך ברירה אחרת...(אפילו טעמתי את החלב שלי- והוא מתוק ב ט י ר ו ף!!!!)
    אני ממממש אבודה ואשמח לתשובתכן המהירה.

לקביעת תור
    סגירה
    הוספת סוכר ענבים...

הוספת תגובה

• הוספת סוכר ענבים... - תגובה

יעל משיח ארזי
    30/10/2011

מורן שלום\כמובן שמבינה אותך אך חשוב מאוד לא להלחץ ולא להילחץ. לא מציעה להמתיק את החלב עם סוכר ענבים אך ניתן להוסיף למוצקים שכן אוכלת שקדיה / טחינה גולמית/ אבוקדו אלה הם שמנים בריאים אשר מעלים את הקלוריות הבריאות של מה שאוכלת
    כמו כן את יכולה לתת לה דייסת קוואקר עם חלב אם או תמ"ל ולהוסיף סילאן על מנת שיהיה מתוק
    עקבי אחרי האחוזונים וכל עוד לא שוברת אחוזונים אין מה לדאוג
    וגם אם כן השתמשי בטיפים שנתתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנה ושלוש - מסרבת לארוחת בוקר
    זואי
    29/10/2011

שלום,
    בתי בת שנה ושלושה חודשים. שוקלת 9.260 ק"ג ונמצאת באחוזון 13.
    בעבר היתה באחוזון נמוך יותר אך עולה בהתמדה בחודשים האחרונים
    (בחודש האחרון עלתה 280 גרם ובזה שלפניו 450 גרם).
    יש לציין כי אלרגית לחלב ושככלל היא ילדה חיונית מאוד והתפתחותה תקינה.
    השאלה המטרידה את מנוחתי היא סרובה לאכול ארוחת בוקר.

סדר היום שלה נראה כך:

08:30 מתעוררת ואוכלת בקבוק של 240 מ"ל נוטרמיגן + כף שטוחה של דייסת קורנפלור.
    10:00 נסיון שלי לתת ארוחת בוקר של פרי / לחם /חביתה. לרב מוכנה רק לביס או שניים מפרי.
    12:30 קציצה + פסטה / פתיתים / אורז + ירקות סנפרוסט (אפונה / גזר גמדי / חומוס גרגרים).
    13:30 שנת צהריים.
    16:00 פירות חתוכים / רסק משני פירות + חצי כפית שקדיה + חצי כפית טחינה גולמית.
    18:30 פרוסת לחם מטוגנת עם ביצה + עגבניה + מלפפון + נסיון לתת את שאריות ארוחת הצהריים.
    19:30 בקבוק של 240 מ"ל נוטרמיגן + כף שטוחה של דייסת קורנפלור.
    21:00 שנת לילה.

•הסיבה לתוספת הדייסה הינה כי בעבר סבלה מרפלוקס וההסמכה על ידי דייסה פתרה את העניין. כיום אינה סובלת מכך, אך השארתי את הדייסה הן מתוך הרגל והן כתוספת קלורית.

אני מתלבטת האם לשנות את כמות הבקבוק של הבוקר / האם להוריד את תוספת הדייסה / האם כדאי להשאיר את הדברים כפי שהם לאור העובדה שאינה צורכת כל מוצרי חלב אחרים / אולי יש רעיון אחר כיצד לעודדה לאכול בבוקר.

אשמח לעזרה הן לגבי נושא זה והן לקבל חוות דעת או המלצות בנוגע לתפריט באופן כללי.

תודה ושבוע טוב,
    זואי.

הוספת תגובה

• בת שנה ושלוש - מסרבת לארוחת בוקר - תגובה

יעל משיח ארזי
    30/10/2011

זואי שלום,
    לגבי ארוחת הבוקר, נסי להמשיך ולהציע לה את ארוחת הבוקר , נסי לאכול איתה לפעמים אכילה בחברה מסייעת
    העשרה של מזונות יכולה להיות באמצעות תוספת של טחינה גולמית / שקדייה לדייסה או אבוקדו לפירות ובכלל או שילוב של גבינה בחביתה , אין צורך להמשיך עם הקורנפלור היות ואין לו כל כך ערך תזונתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקבוקים רתוחים מקוררים
    שיר
    28/10/2011

מים שהרתחתי ושמתי בבקבוק זכוכית בחדר. לכמה זמן זה טוב? או שצריך להחליף כל יום? (לצורך הכנת תמ"ל)

לקביעת תור
    סגירה
    בקבוקים רתוחים מקוררים

הוספת תגובה

• בקבוקים רתוחים מקוררים - תגובה

יעל משיח ארזי
    30/10/2011

טל 30 שלום
    אין לי תשובה מדוייקת אבל נסי להשתמש במים שהרתחת במהלך 3 הימים הבאים מקסימום ואז להכין חדשים
    ניראה לי זמן מספק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקבוק בלילה
    טלי
    27/10/2011

שלום,
    יש לי תינוקת בת 14 חודשים.
    אחרי לא מעט מאמצים, היא החלה להירדם ולישון יחסית טוב בלילה וגם בצהרים.

* היא ישנה שנת צהריים של שעה וחצי עד שעתיים מ 10 בבוקר.
    * אוכלת ארוחת ערב (מנה בינונית של פסטה ברוטב חלב) ב 17:30 וממש לפני השינה גם מקבלת בקבוק עם מטרנה + דייסה.
    * את שנת הלילה שלה היא מתחילה ב 18:30.
    אולי זה קצת מוקדם, אבל היא ישנה די טוב עד 6 בבוקר.

העניין הוא שבזמן אחרון היא החלה להתעורר כל לילה בערך ב 2 בבוקר. אני פירשתי את זה בתור רעב (כי זה פרק זמן של כמעט 8 שעות) ומציעה לה בקבוק, שאותו היא מחסלת עד הסוף עם המון תאבון. מה שעוד יותר מחזק את ההשערה שלי, שהיא מאוד רעבה.
    אחרי הבקבוק היא נרדמת יחסית מהר וממשיכה לישון עד 6 בבוקר.

השאלה שלי היא האם זה באמת רעב או אולי הרגל שפיתחה? האם זה בסדר לתת לה את הבקבוק או אולי לנסות לגמול אותה מזה ושוב זה בהנחה שהלילה שלה נמשך 11.5 שעות.

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    בקבוק בלילה

הוספת תגובה

• בקבוק בלילה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/11/2011

שלום טלי,

זה בסדר גמור שהיא מתעוררת רעבה.

לגבי הארוחת הפסטה עם החלב אני ממליצה להחליף למשהו מזין יותר. חלב לטעמי הוא מזון לא בריא. ואם הפסטה מחיטה לבנה אני ממליצה להחליף לחיטה מלאה.

בגיל כזה התפריט אמור להיות הרבה יותר עשיר ירקות, פירות, דגנים מלאים, קטניות, שקדים טחונים וכן הלאה...

אם את זקוקה ליעוץ פרטני לבניית תפריט אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב לתינוק בן 7.5 חודשים
    עינת
    27/10/2011

האם אפשר להתחיל עם מוצרי חלב/ביצים?
    התינוק שלי מאד אוהב לאכול לחם, מה אני יכולה למרוח לו על הלחם?
    תודה.

הוספת תגובה

• הי

חגה
    28/10/2011

איך את נותנת לו לאכול לחם? פשוט חותכת חתיכה ונותנת לו? הוא יושב כבר?
    לא מצליחה לדמיין תצמי נותנת לילדה שלי אוכל אמיתי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב לתינוק בן 7.5 חודשים - תגובה

איילת בר
    30/10/2011

שלום ענת,
    את יכולה לתת לו חומוס ביתי, אבוקדו, טחינה ביתית.
    ממרח שקדיה וכדומה.

לגבי מוצרי חלב לא כדאי למהר יש המון מוצרים טבעיים שיכולים לספק סידן וחלבון.
    באופן כללי מוצרי חלב וביצים ניתן לתת מגיל 10 חודשים

מוצרי חלב פרה קשים לעיכול ולכן ממליצה לתת מוצרי חלב עיזים בכל בגילאים.
    לגבי ביצים חשוב שיהיו ביצי חופש אורגניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת פירות
    שירי
    27/10/2011

שלום,
    בתי בת 7.5 חודשים, עד לפני שבוע אכלה מנה יפה של פירות טחונים (בערך 100-150 מ"ל של תפוח, אגס, שזיף, מלון, ענבים, טחינה או אבוקדו, בננה וקוואקר) כשהייתה קמה משנת הבוקר.
    מזה שבוע מסרבת לאכול יותר מ 50-75 מ"ל וגם זה לא בהנאה גדולה.

מה כדאי לעשות? מה עוד אפשר להכין לה לאכול בבוקר? האם כדי להציע לה כל פעם פרי אחר? נראה לי שהיא מעדיפה פחות מתוק. היא שוקלת 7.5 קילו.

אשמח לרעיונות נוספים כי היא אלרגית לחלב פרה ואני לא רוצה להוסיף בקבוק של נוטראמיגן (היא עדיין יונקת 3 פעמים ביום ואוכלת מנת ירקות יפה בצהריים).

תודה שירי.

לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת פירות

הוספת תגובה

• מקפיצה

שירי
    30/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת פירות - תגובה

איילת בר
    31/10/2011

שלום שירי,
    את יכולה לתת לה דייסת קוואקר על בסיס מים בתוספת כפית שקדיה. מאוד מזין וטעים.

לגבי הפירות תגווני יום פירות יום דייסה ותראי איך מגיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות
    רננה
    27/10/2011

ביתי בת שבוע וסובלת מאד ביומייים האחרונים מעצירות. לפני כן היא היתה עושה כ-3 יציאות ביום. מה יכול לעזור לה?

לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    31/10/2011

שלום רננה,

חסרים הרבה פרטים לגבי סוג המזון שביתך אוכלת.
    אנא כתבי האם יונקת או מקבלת תחליף חלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

רננה
    01/11/2011

בהמשך להודעה הוקדמת.. בהמשך להודעה הקודמת ביתי כבר כמעט בת שבועיים. היא בעיקר יונקת אך אני גם שואבת לה והיא אוכלת מהבקבוק - רק חלב שלי. יש לה בעיה של עצירות היא כל ערב מאד מתעמצת לעשות צואה דבר שמקשה עליה לישון. אם היא מצליחה אחרי מאמצים מרובים אז היא נרגעת אך אם לא היא מתייסרת דבר שיכול לקחת עד יומיים. שאלתי היא מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לה? האם אוכל שעדיף להמנע ממנו, או דברים אחרים... כל ערב הופך לסיוט בבית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/11/2011

אוקיי קודם כל כל הכבוד שאת מניקה אני בעד!

כדי לעזור לה אני ממליצה לך להימנע ממוצרי חלב, וכדאי שתקחי פרוביוטיקה.
    אני ממליצה על "מגה פרוביוטיק" גשי לבית טבע ובקשי את הכמוסות האלו.

בנוסף הישתדלי לשתות הרבה מים ולאכול מאוזן ובריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה