מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות טמבוקור פעימות מוקדמותעינב27/12/2016
שלום, אני אני בת 46 ,סובלת מהפרעות קצב פעימות מוקדמות כבר 3 שנים סדר גודל של 4000 עד 10000 ביום
לאחרונה הם בעיקר במאמץ, בערבים, לאחר אוכל ובשכיבה - בלילה
בדיקת אקו במאמץ תקינה. כיום אני לוקחת קרדילוק 1.25
הרופא המליץ לי על טמבוקור 50 פעמים ביום
קראתי שכדור זה יכול לגרום להפרעות קצב קטלניות ומסוכנות.
האם הכדור בטוח ללב ולבריאותי בכלל? האם הוא ממולץ?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
האם בדיקת אקג לאחר יומים של לקיחת טמבוקור יכולה להפחית סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמבוקור
פרופ` מיכאל אלדר27/12/2016טמבוקור נחשב בטוח כאשר הלב תקין. מציע לך להתיעץ עם מומחה בהפרעות קצב לגבי הצורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטיליום ותופעות לוואי קרדיאליותאולגה23/12/2016
שלום רב , אשמח לייעוץ , אני בחורה בת 32 ,ברקע בעיות רפלוקס,אזופגיטיס,בקע סרעפתי ומוטיליטי דיסורדר שמתבטא בחוסר פריסטלטיקה בוושט שבעקבות הממצא האחרון הוצע לי לקחת מוטיליום ,התרופות הקבועות שלי כעט הן קונטרולוק ,לוריוון ונורמיטן חצי כדור והולכת בעוד כמה ימים להתחיל ליטול ציפרלקס ולהפסיק את הלוריוון, הבעיה שלי היא שהתחושות במערכת העיכול הן נוראיות והרופאים אומרים שממש כדאי לי לנסות מוטיליום ושזה יכול לעזור לי מאוד ,אך אני ממש חוששת מהתרופה הזו מכוון ששמעתי שהיא עלולה לגרום להפרעה לבבית מסוכנת שגורמת במיידית לדום לב; הייתי כבר עצל כמה רופאים שאמרו לי לא לחשוש אך הפחד לא עוזב אותי...האם התופעת לוואי הזו של מוטיליום מוכרת לכם? יש לי ממה לחשוש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטיליום
פרופ` מיכאל אלדר23/12/2016אכן מוטיליום היא תרופה שעלולה לגרום להפרעת קצב מסכנת חיים ואני מסכים איתך שיש להזהר. אם תחליטי לקחת, יש לקחת במינון הנמוך ביותר האפשרי (ולא לעלות על 30 מ"ג ליממה), לא מעבר לשבוע, ואני מציע לעשות לרשים אק"ג מידי יומיים ולהראות לרופא שימדוד את מקטע ה QT באק"ג ויפסיק את התרופה אם יראה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין אקו במאמץ למיפוי לב?מנחם23/12/2016
שלום
מה ההבדלים בין הבדיקות הללו?
באיזה מקרים שולחים לאקו במאמץ ובאיזה למיפוי לב?
יש יתרון כלשהו למיפוי לב? כי אם לא, מדוע לבצע בדיקה שכרוכה בקרינה כאשר אקו במאמץ נטול קרינה לחלוטין?
תוצאות תקינות של הבדיקות הללו, שוללות מחלה כלילית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו מאמץ לעומת מיפוי לב
פרופ` דוד רוט23/12/2016שתי הבדיקות משמשות לאבחון טרשת עורקים כלילית חסימתית. באקו אין קרינה ובמיפוי יש קרינה ברמה נמוכה. רמת הדיוק של המיפוי גבוהה במקצת משל האקו
ולכן פחות סיכוי שבמיפוי ״יפספסו״ הצרות משמעותית בעורק כלילי.
שתי הבדיקות עשויות לגלות הצרויות כליליות חסימתיות בלבד כלומר כאלה שחוסמות 70% או יותר מקוטר העורק. לכן מיפוי תקין או אקו תקין לא שוללים מחלה כלילית כיון שטרשת של 50% למשל לא תאותר בבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות לב מוקדמות בהריוןאביבית21/12/2016
שלום, אני בת 31 בהריון בשבוע 36 פלוס. בעבר היו לי פעימות מוקדמות שזוהו בהולטר והן חלפו. בימים האחרונים התחילו לי שוב ובתדירות גבוהה, בעיקר בדיבור מאומץ, מעבר לישיבה והתכופפות מטה. האם יש קשר להריון? האם יש צורך לבדוק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
פרופ` דוד רוט23/12/2016פעימות מוקדמות הן ברוב המקרים תופעה שפירה. כדי לאשר זאת יש לודא שתרשים אקג בסיסי תקין ושתפקוד הלב תקין. לשם כך יש לפנות לרופא המשפחה או לקרדיולוג להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת א.ק.ג-הסבר המונחים סטריין ו-CRBBBBרותי21/12/2016
"עם סטריין, ממצא ידוע CRBBB קצב סינוס."
הערה זו נרשמה לאחר בדיקה במיון ואיני מבינה את המשפט.
מודה מראש על ההתייחסות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RBBB
פרופ` דוד רוט21/12/2016CRBBB זו הפרעה בהולכה חשמלית בלב- חסם בצרור הולכה ימני. ברוב המקרים מדובר בתופעה שפירה שלא גורמת לסמפטומים.
סטריין לא קשור ל RBBB סטריין באקג הוא סימן לעיבוי (היפרטרופיה) של שריר הלב. לרוב הסיבה היא לחץ דם גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת א.ק.ג-הסבר המונחים סטריין ו-CRBBBB
רותי21/12/2016תודה מקרב לב על התשובה.
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות מוקדמות בזמן מחלהמ16/12/2016
שלום.
בשנים האחרונות סובל מפעימות מוקדמות ללא מחלת לב. רציתי לדעת אם זה נורמלי שבזמן מחלה כמו התקררות או שפעת תדירות הופעת הפעימות עולה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
פרופ` מיכאל אלדר16/12/2016בהחלט ולרוב זה חסר משמעות וחולף בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדורי שינה משפיעים על דום נשימה בשינה?אלעד14/12/2016
לאנשים בעלי נטיה לנחור, ובכלל.
האם נטילת כדורי שינה גורמת (או מחמירה) לדום נשימה בשינה?
מה הסיבה לכך? יש הוראה למניעת נטילה במקרים כאלו?
והאם מלטונין זה גם בעייתי?
ומה לגבי תוספים טבעיים מרגיעים, כמו פסיפלורה, או התוספים של רגיעון וכדו?
יש גם כדורים על בסיס אנטיהיסמין, מה לגבי זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דום נשימה
פרופ` מיכאל אלדר16/12/2016המדור מוקדש להפרעות קצב ולא לבעיות נשימה. למיטב ידיעתי אין בעיה לקחת כדורי שינה אך עליך להתייעץ עם מומחה בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזור ההשתלה והיד פועמים לאחר החלפת קוצבעדי10/12/2016
שלום רב,
עברתי לפני כשבועיים ניתוח להחלפת קוצב. הקוצב והיד הסמוכה פועמים ביחד עם הלב. נראה כאילו הקוצב יושב על כלי דם או משהו אחר שמעביר את הויברציה של הפעימה לכל האזור וגם ליד הסכומה, עד שאפילו ניתן להבחין בפעימות בעין רגילה.
האם התופעה מוכרת ועתידה לחלוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזור ההשתלה
פרופ` מיכאל אלדר11/12/2016מדובר בתופעה לא שכיחה שיכולה לנבוע ממגע של הקופסא עם שריר החזה, או בעיה של זליגת זרם מפגיעה בבידוד האלקטרודה או קונקטור חשוף. לא מדובר בבעיה מסוכנת , אך אם לא חולפת פנה ליחידת הקוצבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסמי בטא כטיפול ראשוני ליתר לחץ דםרוני09/12/2016
שלום
בן 40, יש לי עודף משקל (שכמובן אני מנסה לשפר), לא מעשן.
לחצי הדם שלי משתנים, לפעמים תקין, לפעמים גבולי, ולפעמים גם גבוה.
עד לא מזמן נטלתי לוסטרל (ssri) בגלל חרדה, אך הפסקתי את זה כי מאז שהתחלתי שימוש בלוסטרל עליתי הרבה מאוד במשקל (ויש לזה כנראה קשר).
אך מאז שהפסקתי את הלוסטרל לחץ הדם שלי עלה, אני לא יודע אם זה קשור, אבל זה המצב.
אני אמור לחזור לביקורת לרופא לאחר אקו, ולצערי אני יודע שכנראה איאלץ להתחיל טיפול בלחץ הדם (הוא כבר התחיל לרמוז לי בכיוון)
שאלתי היא (כמובן לא במקום ייעוץ רפואי מסודר) האם חוסמי בטא לבד יכולים להתאים לטיפול במקרה הזה, במיוחד לאור העובדה שגם הדופק שלי גבוה, ואולי 2 הדברים קשורים לסטרס הפנימי.
ומה מסתדרים כאשר ביום בדר"כ הדופק שלי גבוה, ובלילה הוא יורד (בהולטר שביצעתי בעבר היה דם דופק של 47), והרי החוסמי בטא עצמם מורידים דופק, האם זה לא בעייתי/מסוכן בלילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסמי ביתא
פרופ` מיכאל אלדר09/12/2016חוסמי ביתא אינם מהווים קו ראשון למעט בתצבים מיוחדים. במקרה של דופק גבוה לאורך רוב היום, אך דופק נמוך במיוחד בלילה, הייתי שוקל שילוב שלהם במינון לא גבוה יחד עם תרופה/ות נוספת/ות וביקורת של הולטר על השילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר לב תוצאות בדיקהיחיאל05/12/2016
קצב סינוס 50 -100.
נרשמו הפרעות חדריות בודדות 3297 כולל הפרעות ביגימניה וטריגימניה .
נרשמו הפרעות הולכה : הולכה עם qrs רחב.
מה הפירוש ביגמניה וטרגימניה . והאם זה מסוכן.
ומצריך פעולה דחופה כלשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר לב
פרופ` מיכאל אלדר05/12/2016ביגמיניה וטריגמיניה פרושן שכל פעימה שניה או שלישית היא ממקור חדרי (ולא מהקוצב הרגיל). לרוב אין בכך בעיה, אך עליך להתייעץ עם רופא באופן פרטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות מוקדמות במנוחה ובמאמץיחיאל04/12/2016
לאחרונה שמתי לב שכאשר אני במנוחה יש לי פעימות מוקדמות ומעט תחושת חוסר יציבות.
וכאשר אני במאמץ כגון הליכה מהירה .
אין לי שום הרגשה כזאת ולא חש בכלום.
האם הדבר מעיד על משהו.
מחכה לתוצאות הולטר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
פרופ` מיכאל אלדר04/12/2016לא ניתן לחוות דעה קלינית פרטנית במסגרת זו. בכל מקרה יש לחכות לתוצאות ההולטר ולגשת לרופא להערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב ופרופיל צבאיאור29/11/2016
אני בן 17 אני יודע שיש הפרעות קצב מסוכנות ולא מסוכנות שלא מורידים עליהם בפרופיל
יש לי הפרעות קצב ורציתי לדעת אם יורידו עליהן בפרופיל
פענוח הולטר :
הקצב הבסיסי: קצב סינוס
מהירות מינימלית : 54 ממוצעת לדקה
מהירות מקסימאלית : 168 לדקה
מהירות ממוצעת : 87 לדקה
הפרעות קצב חדריות vpc's :
נצפו בסך הכל 2 vpc's interpolated במשך הבדיקה
הפרעות קצב על חדריות apc's :
נצפו בסך הכל 4 apc's במשך הבדיקה
הפרעות הולכה : לא נצפו
שינויים משמעותיים בקטע st : לא נצפו
הערות סיכום : נצפו קטעי סינוס אריתמיה
נצפו קטעי sinus tachycardia במהירות עד 168 פעימות לדקה
נצפה קצב בסיסי סינוס במהירות של 87 פעימות לדקה
האם יורידו לי בפרופיל הצבאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` מיכאל אלדר29/11/2016אין לחזות בוודאות מה יחליט צהל, אך סביר להניח שלא יורידו פרופיל כי ההולטר תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הולטר - האם בגדר הנורמהשי28/11/2016
שלום,
קיבלתי תוצאות הולטר,
סינוס בין 57 ל-117, קצב ממוצע 74
APB'S - 10
VPB's - 16
Fusion Beat - 1
מה אומר כל ממצא ?
התור לקרדיולוג עוד חודש - האם ע"פ התוצאות מומלץ לדרוש להקדים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הולטר
פרופ` מיכאל אלדר28/11/2016תוצאות ההולטר תקינות. יש מעט פעימות מוקדמות מהפרוזדורים והחדרים שהן חסרות משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצף פעימות מוקדמות בזמן מאמץמיכל27/11/2016
בת 32, בעבר ביצעתי בדיקת הולטר עקב הרגשה של החסרת פעימה. בהולטר הראשון לפני 4 שנים שביצעתי נמצאו פעימות מוקדמות מהעליות ומהחדרים ואקו לב תקין. לפני שנה וחצי ביצעתי הולטר נוסף עקב הרגשה של דופק מהיר מאוד בזמן מנוחה, בו נמצאו 2 פעימות מוקדמות מהעליות ופאוזה קצרה בודדת, קצב סינוס וסינוס אריטמיה. ביצעתי גם אקו לב שיצא תקין.
הייתי אצל קרדיולוג שאמר שהכל תקין ומדובר סה"כ בהרגשת החסרת פעימה בשל פעימות מוקדמות מידיי פעם. לאחרונה התחלתי להרגיש מידיי פעם החסרת פעימה גם בזמן מאמץ, למשל כשאני עולה 4 קומות ברגל אני מרגישה לקראת הסוף כמה החסרות פעימה ברצף, הרגשה היא של הפסקה ואז פעימה חזקה ואז שוב הפסקה ואז שוב פעימה חזקה, יכול להיות גם ככה 3 פעמים ברצף.
האם הופעה של פעימות מוקדמות בזמן מאמץ מסוכנת? והאם הרגשה של פעימות מוקדמות ברצף במאמץ היא מסוכנת?אציין שאני 4 חודשים אחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
פרופ` דוד רוט27/11/2016פעימות מוקדמות בדרך כלל נעלמות במאמץ. אם הן מופיעות במאמץ כדאי לפנות לקרדיולוג בכדי שישקול לחזור על אקו לב לודא שהתפקוד תקין (אני מניח שלא עברת אקו מאז הלידה) במידה ותפקוד הלב תקין כדאי לבצע בדיקת מאמץ לקבל רישום של קצב הלב בזמן מאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכל27/11/2016תודה על המענה. במידה ואקו לב תקין ונצפות פעימות מוקדמות במאמץ האם זה מהווה סכנה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות מוקדמות
פרופ` דוד רוט27/11/2016במידה והאקו תקין הסבירות שהפעימות המוקדמות מסוכנות פוחתת במידה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב ופרופיל צבאי נושא דחוףףאור26/11/2016
שלום קוראים לי אור אני בן 17 בכיתה יא הייתי בצו ראשון ועוד לא הגשתי את הטפסים הרפואיים כי עשו לי הולטר ומצאו לי הפרעות קצב בפיענוח הולטר היה כתוב 2 הפרעות קצב על חדריות ו4 הפרעות קצב חדריות
יש לי קרדיולוג עוד חודש רק וזה ממש דחוף לי לדעת אם יורידו לי בפרופיל תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב
פרופ` דוד רוט26/11/2016לא כתבת מה סוג הפרעות הקצב: אם מדובר ב 2 פעימות מוקדמות על חדריות ו 4 פעימות מוקדמות חדריות זה כשלעצמו לא נחשב לבעיה ולא אמור להוריד פרופיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)