מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטריליות יתר בחור בן 23צבי07/11/2017
היי אני עם "בעיית" סטריליות קשה קראתי קצת באינטרנט על O.C.D והתיאורים שקראתי מאנשים ממש מתאימים לאיך שמתנהל היום שלי והחיים בכלל. אני מעביר שטיפה על כלים שכבר נשטפו (מחשש שמי ששטף את הכלי העביר שטיפה בחפיף...), במקלחת אני מבזבז לא פחות מ20 דקות ובצבא המינימום היה 30 דקות במקלחת, כמובן ששוטף ידיים המון ומשתדל שלא לבוא במגע פיזי עם כל דבר, תמיד שומר מרחק סביר מאדם שאני מנהל איתו שיחה מחשש שבטעות ירק עליי מתוך דיבור ומהבל פה אלא אם כן זו בחורה שאני ביחסים איתה... אני אף פעם לא שם אוכל למשל לחמנייה או פרי / ירק על השולחן או על השיש ותמיד מבודד אותו איך שהוא עם חתיכת נייר או כלי חד פעמי. בעיקרון אני לא רואה את זה כדבר רע כל הסטריליות הזאת אבל אני מרגיש שמתבזבז לי המון זמן ואני דואג יותר מדי. יש מה לעשות עם זה מלבד טיפול פסיכולוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריליות
ד``ר אליהו סמואל13/11/2017לצבי שלום
למרות שאני לא שייך לאילו שממליצים בקלות על עזרה תרופתית על התאור שלך הייתי ממליץ על שילוב שימוש בתרופה.
זה יגרום לתוצאות טובות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות שאפגוש את הפסיכולוגית במקום ציבוריאריאל07/11/2017
התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית ואני לא יכול שלא לחשוב ואפילו להיות קצת חרד מהמחשבה שאני אראה אותה במקום ציבורי. מה עושים במצב כזה? מתעלמים? אני צריך לגשת אליה? אנחנו גרים די קרוב אחד לשני ככה שזה ממש יכול לקרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה לפגוש את הפסיכולוג
ד``ר אליהו סמואל13/11/2017לאריאל שלום
זה חומר מאוד חשוב לדבר עם הפסיכולוגית. הייתי אומר חומר קריטי. אין להתביש ולספר לה את חששותך, זה יגרום לתאוצה בטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצון תמידי לשטוף ידייםשני05/11/2017
אני לא חושבת שזב משהו אובססיבי, אבל בזמן האחרון אני שמה לב שאני שוטפת ידיים יותר מבדרך כלל, אפילו העור שלי נעשה יבש. זו לא פעולה מודעת ואני לא חושבת שיקרה משהו איום אם לא אשטוף אותן, אבל יש בי מעין צורך פנימי שגורם לי לקום וללכת לכיור. יש סיכוי שזה סוג של OCD? אם כן, אז למה דווקא עכשיו ובגילי (38)? יש טיפול שאינו תרופתי למצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת ידים
ד``ר אליהו סמואל08/11/2017לשני
זה יכול לפרוץ בכל גיל. הטיפול המיטבי הוא לרוב עם תרופות. טיפול בטכניקת CBT אפשרית אולם התוצאות פחות טובות. תלוי כמובן בחומרת ההתנהגות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתגלות לחיים מחוץ לחברה החרדיתאברהם02/11/2017
אני חוזר בשאלה ומאוד מתקשה להתרגל לעולם החילוני, הכל פה שונה ממה שאני רגיל ואני לא מוצא נושאי שיחה עם אנשים ובעיקר לא עם נשים שגם ככה מוזר לי לגשת אליהן ולדבר איתן בחופשיות. חבר חילוני הציע לי ללכת לטיפול אבל אני לא בטוח במה זה יכול לעזור כי הבעיה שלי לא נפשית, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש דרך שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות לחיים החילוניים
ד``ר אליהו סמואל02/11/2017לאברהם שלום
ממש יש אפשרות לעזור לך. ויש אפילו עמותה המושיטה יד לאחים שחזרו בשאלה. ברור שיהיו קשיים להשתלב בתרבות האחרת.
המטפלים של העמותה מכירים את אורח החיים החילוני והדתי והואיל וכל יכולים לעזור לך מצוא את עצמך בתרבות החדשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסוגלת למצוא איזון בקשרים עם אנשיםלנה31/10/2017
נכון אומרים שגודל הציפית כגודל האכזבות? אז אני ממש מרגישה שככה החיים שלי, בטבע שלי אני סומכת על אנשים ומצפה מהם כנראה ליותר מדי ואז אני מתאכזבת בכל פען מחדש, מצד שני כבר ניסיתי בעבר את ה"לא לסמוך על אנשים" אבל ככה לא הצלחתי ליצור קשרים אמיתיים ולא נשארתי בקשר עם אף אחד מאותה התקופה. אני לא מצליחה למצוא את האיזון בין הכל לכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון בקשר
ד``ר אליהו סמואל02/11/2017ללנה שלום
בדיוק בזה עוסקים בפסיכותרפיה נפלת על הרעיון לנסיבות הצורך לפנות לטיפול.
נראה שאת די סובלת - חבל שתסבלי אם יש פיתרון שהוא בהישג יד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירוטית חשדנית ובדידות שמתרגלים אליהאנאבלה28/10/2017
היי, הפכתי להיות נוירוטית וחשדנית.
אני כבר לא יודעת אם מה שאני מרגישה זו הפרעה או מציאות.
איך מבדילים ?
החשדות מנהלות לי את החיים וגם החרדות שהפכו אותי לאובססיבית.
מחשבות אובססיביות שבגללן אני לא מצליחה לנהל חיים נורמטיביים.
מהן חיים נורמטיביים??? שכחתי.
אני מפחדת לאבד את הקשר למציאות.
פעם הייתי בשליטה וגם אם לא הייתי מייחלת לו.
אך כיום התייאשתי מעצמי, אין לי כבר רצון לשלוט במחשבות הן פשוט הפכו להיות 99 אחוז מהחיים שלי שבגללן אין לי יום ואין לי לילה.
מה אני עושה במצב הזה? שיחות עם איש מקצוע? שיחות עולות כסף.
חברות? אין לי חברות.
בן זוג? לא היה וגם לא יהיה - לא נולד אחד כזה בשבילי.
משפחה? הייתה לי משפחה לא מזמן.
מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות ואובססיות
ד``ר אליהו סמואל30/10/2017לאנאבלה
את מתארת חיים לא קלים. חיי בדידות הספוגים בחרדות.
ולפני שהמצב יתדרדר למקום שגם את לא חפצה רצוי לפנות לטיפול, ובהקדם.
למזלך המדינה דאגה להכיר בטיפול פסיכולוגי - פסיכיאטרי לחלק מסל הבריאות. את אמורה לקבל דרך הקופה טיפול חינם. את רק חייבת לדרוש . ולדרוש הכוונה לא להרפות מרופא המשפחה שיקנה לך טופס 17 למרכז טיפולי. חוזר ומצהיר שאת לא חייבת לשלם באם אין לך יכולת, חובת הקופה לאפשר לך טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להרגיש סיפוקאלינור26/10/2017
לפי המדדים היבשים החיים שלי דבש - בן זוג אוהב, עבודה טובה, משפחה וחברים, אבל אני עדיין לא מרגישה מסופקת וכאילו משהו חסר, שום דבר לא מספיק וכל הזמן יש חלל שלא מתמלא. אני לא בדיכאון אבל זה כן מכניס אותי לדכדוך שאני לא מצליחה להיות מרוצה משום דבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרוצה למרות שאין לכך סיבה
ד``ר אליהו סמואל30/10/2017לאלינור
היטבת לתאר את הדבר העמוק והפנימי שלא רואים אותו מבחוץ. וזה בדיוק הסיבה המיוחדת לגשת לטיפול דינאמי.
טיפול עשוי מאוד לעזור ואל חשש הוא רק ייטיב עימך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפים של תחושת בדידות תהומיתרם24/10/2017
בחודשים האחרונים, כאילו משום מקום, יש לי כמו התקפים של תחושת בדידות. גם אם אני עם אנשים או בעבודה, אני לא יודע מה מעורר את זה אבל זה מציף אותי ועולות לי דמעות וקשה לי לתפקד במשך כמה דקות.
היו לי הרבה אירועים בחיים שיכולים להיות קשורים לתחושות אלה אבל לא משהו שקרה לאחרונה, איך אני מטפל בזה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת ריקנות ובדידות
ד``ר אליהו סמואל24/10/2017לרם שלום
הדרך היחידה לטפל בתחושה היא לברר את מקור התחושה. טיפול דינאמי זה הטיפול המיטבי והיחיד שאני מכיר למצב זה.
חבל על הסבל. התובנה שתתקבל לא רק תרכך את תחושתך אלא תצמיח פוטנציאל העמקה נפשית עם כל היתרונות הנובעים ממנו. ממשברים אנו יכולים לצמוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות מקשים על היחסיםאביעד22/10/2017
אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר למעלה משנה וכל התהליך, גם ההורמונים, הפלות חוזרות וכל הפרוצדורה עצמה מעיבה מאוד על מערכת היחסים שלנו. אנחנו רוצים ילדים אבל אני מתחיל לחשוב שאולי זה לא שווה את המחיר... התהליך בעיקרו משפיע בעיקר על אשתי ואני מרגיש שלי אין מקום להתלונן על זה או להעלות את הנושא לדיון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוריות
ד``ר אליהו סמואל22/10/2017לאביעד שלום
מצב זה מוכר ובכלל לא נדיר. אולי שווה לדבר עם הגניקולוג אולי מכיר קבוצת תמיכה . יתכן ושווה ללכת לטיפול רגשי לצורך תמיכה. יתכן ושווה ללכת לטיפול זוגי, הרבה זוגות נעזרים בגישה זאת בתקופה הקשה של הטיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד לאחר התפטרות מהעבודהמיכל22/10/2017
שלום. לאחר 20 שנות עבודה מפרכות ולא פשוטות החלטתי כי די,מספיק.מעוניינת בעבודה נוחה עם שעות נוחות ואפילו בחצי מישרה. התפטרתי!עשיתי את הצעד ואני חשה הקלה עצומה.לא מתחרטת לשניה. הבעיה היא שהנה,התקבלתי לעבודה אחרת (אמנם לא מישרת חלומותיי,אבל בינתיים..עד שאמצא משהו אחר) ואני אמורה להתחיל במהלך השבוע ואני חרדה מלהתחיל...מין פחד כזה. איך יסתדרו הילדים עם השעות החדשות,למרות היותם גדולים. איך יהיה? מה יהיה? מין חוסר חשק כזה להתחיל,למרות שאני יודעת שאני חייבת לצאת מהבית וכן להתחיל ולנסות ולהיות באינטרקציה עם אנשים. ברור לי שהישיבה בבית לא תתרום לי (אינני טיפוס עקרת הבית..) וברור לי שבאיזשהו שלב נצטרך את הכסף....
אנא עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה להתחיל משהו חדש
ד``ר אליהו סמואל22/10/2017למיכל שלום
זה בהחלט יכול לקרות ולא צריך להבהל מזה. את בטוח שתסתדרי ממש כמו שהסתדרת בעבר. רצוי לשתף את בן הזוג או את החברה. תמיכה של אדם קרוב תמיד לשובה במצב כזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך לאישורים תמידיים מהסביבההדס19/10/2017
היי, קצת מוזר לי להודות בזה, בעיקר בפני עצמי, אבל הגעתי למצב קצה...
מאוד קשה לי לסמוך על עצמי על כל דבר שאני עושה, מטעם בבגדים ועד לצאת עם בחור. אני כל הזמן מחפשת אישורים של הסובבים אותי ועד שאני לא מקבלת תשובה נחרצת של כן או לא אני לא ממש מצליחה לקבל החלטה. הגעתי למצב שזה כבר לא סבבה ואני לא יכולה להמשיך ככה... מה עושים מפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור עצמי
ד``ר אליהו סמואל20/10/2017להדס שלום
את מדברת על מבנה אופי. שינוי מואץ באופי אפשר רק דרך טיפול. עבודה עצמית יכולה לקדם אבל לא מבצע שינוי בטווח סביר.
לתלונה שאת מפרטת יש פיתרון רק בטיפול דינאמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית התמדה וצרות אחרותעדי15/10/2017
שלום, אני בתקופת מעבר, סיימתי את הלימודים באוניברסיטה ואני מחפשת עבודה, משמעות הדבר שיש לי הרבה זמן פנוי.
הזמן הזה נותן לי זמן לחשוב יותר לעומק על עצמי, לנתח לעומק את האופן שבו אני מתנהגת ומעלה הרבה דברים שהייתי רוצה לתקן. אלא דברים שמופיעים מגיל קטן, לא משהו חדש רק שעכשיו יש לי את הזמן לטפל בהם. ואני מאמינה שזה מאוד חיוני שאתקן לפחות חלק מהדברים.
אז עשיתי רשימה של כמה דברים שמפריעים לי: ביטחון עצמי נמוך , ריחוף (חולמת בהקיץ הרבה, לא מרוכזת ) ואחד הקשיים המרכזיים הוא החוסר יכולת שלי להתמיד עם הדברים שאני עושה. כמו שאנשים מדברים על דיאטה רק שאצלי זה פוגע בבריאות. ולכאן מתקשר חלק חשוב, יש לי שיתוק מוחין קל. המשמעות של השיתוק היא שהשרירים שלי חלשים. והגוף משתנה ומתנוון אם אני לא מתחזקת אותו, זה דברים קטנים: לשבת ישר, לכופף את הברך, לנשום מהאף ולא מהפה. שאני צריכה להתמיד בהם כל הזמן. אני לא מתמידה ואז כועסת על עצמי שנגרם לי נזק וחוזר חלילה
השאלה שלי היא מה תהיה מסגרת מתאימה לעזרה בדברים שציינתי. ניסיתי בעבר טיפול קליני והפריע לי, מצאתי את עצמי מדברת ומדברת ולא מקבלת תגובה, הכוונה, עצה. אני מבינה שיתכן שניתקלתי במטפלת פחות מוצלחת. קראתי על CBT ואני תוהה אם זה יעזור בדברים שמושרשים בי מגיל קטן, והתמדה דורשת זמן. מפחדת שטיפול קצר מידי יגרום לי לחזור חזרה במהירות. בנוסף קראתי שיש פסיכולוגיים קליניים רפואיים, שאולי טיפלו במקרה דומה? מה אתם מציעים לי לעשות? אני הלכתי לאיבוד בין כל סוגי הטיפולים והקוצ'ינג, טיפול במגע, טיפול בשיטת סיטה, NLP?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מה כדאי
ד``ר אליהו סמואל17/10/2017לעדי שלום
אפשר להתחיל בקאוצינג- אבל צריך לבדוק את המיומנות ואת הקבלות של המטפל - ולאחר שינוי מסוים בשטח, לעבור למטפל קליני מיומן. נראה לי שהשילוב הזה יכול להצמיח יותר תוצאות.
אין כל משמעות לטכניקות שאת מתארת מאחר ומה שחשוב זה מיומנות המטפל ודרגת הכשרתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה טיפול מומלץ לתחושת בדידות?איילת14/10/2017
שלום
אני כבר תקופה ארוכה שמרגישה בדידות ועצבות, למעשה זה התחיל לפני כ 7 שנים כשסיימתי את לימודי באוניברסיטה וחזרתי לגור בעיר בה גדלתי, במהלך תקופה זו התחתנתי והבאתי ילדים אבל חברתית אני מרגישה לבד. תמיד הייתה לי חברה טובה צמודה אלי שהייתי מבלה איתה כל הזמן, סוג של אשת סוד. אבל הרבה דברים השתנו עם השנים, חברות טובות שעזבו את הארץ או התחתנו והתרחקו גאוגרפית וקשה לשמור על קשר מספק כשכל אחת טרודה ביומיום ובילדים. אני מנסה לפתח קשרים עם אמהות מהגן או נשים שעובדות איתי אבל זה לא אותו דבר כמו החברות ילדות או חברות שהכרתי במהלך חיי הרווקות, שאיתן הקשר היה משמעותי הרבה יותר. אני מרגישה מאוד בודדה, אני גם מרגישה תנודות גדולות במצב רוח שלי בעקבות כך, אני מתעסקת כל הזמן בליצור מפגשים עם אנשים, אפשר להגיד אפילו באופן אובססיבי שלפעמים אני מרגישה מפריע לי פשוט להיות ולהנות עם הילדים, ומצד שני ברגע שהמפגש נגמר אני נכנסת לסוג של עצבות והרגשה של בדידות שוב עוטפת אותי. יש לציין שאף פעם לא היו לי מלא חברות אבל תמיד היו מספר חברות שהקשר איתן היה קרוב ומשמעותי וזה הספיק לי. רק בשנים האחרונות אני מרגישה בדידות כזו שכל הזמן חונקת בגרון. מה אתה ממליץ לי לעשות? אם כדאי טיפול כלשהו או כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת בדידות
ד``ר אליהו סמואל17/10/2017לאיילת שלום
כמובן שרצוי להתחיל עם טיפול ורק דינאמי בהקשר שאת מציעה. ובמידה והטיפול לא יצמיח שינוי כל שהוא במהלך כשלושה חודשים יש להתיעץ עם המטפל לגבי תוספת תרופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתר בגלל טיפולים הורמונלייםמאיה10/10/2017
אני עוברת טיפולים הורמונליים לקראת הריון ועודף ההורמונים גורם לי לרגישות יתר, אני כל הזמן בוכה, באוטו, בעבודה, בסופר, זה כבר נהייה בלתי נסבל כל דבר הופך לטריגר. אני יודעת שזה עניין פיזיולוגי אבל איך הרגשות כל הזמן צפים! מה אני יכולה לעשות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי
ד``ר אליהו סמואל11/10/2017למאיה שלום
תופעה ידועה ולא נדירה.
יש להתייעץ עם הגניקולוג הוא לבטח מכיר פסיכיאטר העוזר במצבים אילו.
ואין ספק ששילוב עם שיחות טיפוליות יכול לעזור מאוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לדעת איזה סוג דיכאון יש לימאור08/10/2017
אני מאור בן 25 נראה כמו נער בן 16 זה מכניס או לדיכאון ולחרדות לעשות דברים אני מרגיש שאני משתגע מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דיכאון
ד``ר אליהו סמואל09/10/2017למאור שלום
הסוג לא משנה- וכמובן אין זה עניין הפורום.
מה שחשוב שאתה מאוד סובל.
אנשים שסובלים אמורים לפנות לקבל עזרה.... וחבל שאינך ניגש לאיש מקצוע כדי להיעזר במצבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)