פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס מליו לעומת יויו עגלה לשימוש עירוני
    שיר
    28/02/2021

היי,
    נשארתי עם שתי מועמדות אחרונות-סייבקס מליו ויויו.

מבחינת מה אני מחפשת-עגלה לשימוש בעיקר בעיר, מגיל לידה ללא צורך לעבור לטיולון אחר, עד 3500 שח, שיהיה נוח לקפל
    יש המלצה מה כדאי מבין שתיהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/03/2021

שלום שיר,

באופן כלל 2 עגלות שאני פחות מחבב.
    אם צריך לבחור אחת מה-2 אז סייבקס, בעיקר בגלל הטיולון שהוא דו כיווני. לפי מחקרים יש חשיבות עצומה להתפתחות התינוק שהוא מול ההורה עד גיל שנה +. זה משהו שלא ניתן לעשות ביויו.
    מבחינת קיפול היויו יותר נוחה וקטנה. כמוכן היויו יותר קל ולכן יש סיכוי שתעברו לטיולון נוסף בעתיד.
    לדעתי רכישת עגלה במחשבה לחסוך את רכישת הטיולון היא מחשבה מוטעה!
    צריך לרכוש עגלה שתתאים לצרכים שלנו ובעיקר של התינוק מגיל לידה (לדעתי היויו פחות מספקת את צרכי התינוק). ההבדל בין גיל שנה לניו בורן הוא עצום.
    ניתן בעתיד לרכוש טיולונים בסכומים זניחים יחסית.
    כמוכן הרבה יעדיפו לרכוש טיולון (אני מכיר לא מעט שרכשו טיולון מראש כמו היויו מהסיבה שלא רצו רכישה נוספת, בסוף הם רכשו עוד טיולון). מעבר לעובדה שהמחיר זניח הרבה מעדיפים לשמר את העגלה/טיולון היקרים לתינוק הבא ולחרוש על טיולון זול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן מיטת תינוק בת 11 חודשים
    גלי
    28/02/2021

היי אבי
    אשמח להתייעץ. הבת שלי בת 11 חודשים ולאחרונה העברתי אותה למיטת תינוק, שם יש לי מזרן רשת כזה. היא ממש לא ישנה טוב ואני רוצה להחליף לה את המזרן. מתלבטת האם להשקיע המזרן אימג'ן או שבגילה (הגבולי...) זה כבר לא משנה ויכולה לקנות מזרן רגיל. אשמח לחוות דעתך בנושא
    תודה רבה !

הוספת תגובה

• סליחה קובי , לא אבי :)

גלי
    28/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/02/2021

שלום גלי,

היתרון הבטיחותי באימג'ן הוא רק עד גיל שנה לכן לדעתי מיותר להשקיע (אלא אם יש תינוק נוסף בדרך).
    לדעתי מגיל שנה אפשר להסתפק במזרן ספוג כחול בסיסי (אבל תקני). אם רוצים רכות אז ללכת על דגמים דו/תלת שכבתיים שהצד הרך שלהם הוא ויסקו, החיסרון שהם גם יקרים ולא בהרבה יותר רכים מהמזרן הבסיסי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם סלקל מומלץ בהתאם למה שיש בבית
    איה לוי
    27/02/2021

שלום, יש לנו ילדה בת 3 , שני רכבים, בראשי צ׳יקו נקסטפיט ובשני ברייטקס קליק טייט.
    צריכים לקנות כעת בלקל לקראת לידה של אח. מה ההמלצה?
    חשבנו על סייבקס כי יש לנו גם עגלה שלהם והסלקל יכול להתחבר עם מתאמים, אך לא יודעים איזה דגם.
    תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/02/2021

שלום איה,

בגדול כל עגלה שניתן לחבר לה סלקל סייבקס ניתן גם לחבר סלקלים של: מקסי קוזי, בי סייף, ג'ואי, אבינוט ועוד. זה לא מחייב רק סייבקס. מבחינת סייבקס הסלקל הכי בטיחותי שלהם הוא אטון 5 אבל הוא מאוד יקר. אם רוצים עם בסיס המחיר יהיה כמעט כפול.
    אפשר ללכת על ג'ואי אייג'ם אשר במחיר יותר סביר, בטיחותית הוא זהה לאטון ללא בסיס, עם בסיס לאטון דירוג טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם סלקל מומלץ בהתאם למה שיש בבית

איה לוי
    28/02/2021

קשה למצוא את האטון 5 במלאי
    האם אטון xl גם מדורג גבוה?
    איזו חלופה יש במחיר זול יותר אבל שבטיחותית גם עם איזופיקס לאטון 5? חשוב שיוכל להתחבר לעגלה שלנו של סייבקס

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/02/2021

שלום איה,

הXL הוא יותר בסיסי והרבה יותר נפוץ בגלל מחיר הרבה יותר אטרקטיבי, כיום הורים רבים הבינו שאין הגיון להשקיע כלכך הרבה כסף בסלקל שישרת לתקופה קצרה של בין 6-12 חודשים.
    האטון 5 עלה סביב 1000 ש"ח ובסיס עוד 600-700 ש"ח, לדעתי זה סכום שאולי רמת הבטיחות מצדיקה אך התועלת מבחינת זמן לא.
    כמו שציינתי ג'ואי אייג'ם זול ממנו וקיבל דירוג זהה ללא בסיס והדירוג שלו ירד עם בסיס. הXL עם בסיס מקבל דירוג זהה לג'ואי עם בסיס לכן ללכת על הזול מבינהם עם הבסיס. אני עדיין יותר ממליץ על הג'ואי כי יש לו גגון טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס xl או סייבקס. Xxl

איה לוי
    04/03/2021

שוב המון תודה על המענה.
    מה ההבדל בין הסייבקס אטון xl לבין הסייבקס אטון xxl?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/03/2021

שלום איה,

מדובר באותו הסלקל רק שמות שונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל: מקסי קוזי וסייבקס
    ענת איטון
    27/02/2021

שלום רב
    מקוב מידע הלכתי לאיבוד....
    אשמח לדעת מי הסלקל הבטיחותי ביותר מבין הדגמים של שתי החברות הללו.
    מה הפרמטרים החשובים ביותר?
    האיזה מהדגמים אם מוסיפם בסיס-הבטיחות יורדת?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    סל קל: מקסי קוזי וסייבקס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/02/2021

שלום ענת,

בגדול סייבקס אטון 5 קיבל את הדירוג הגבוה ביותר. גם עם בסיס הדירוג לא ירד לכן בטיחות נטו הוא המומלץ ביותר.
    אם מוותרים על חיבור לעגלה אפשר לחסוך כמה מאות שקלים וללכת על צ'יקו קייפיט שגם קיבל דירוג מצוין עם בסיס (לא מומלץ לשימוש ללא בסיס, מחירו כולל כבר בסיס בכל מקרה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בוחרים עגלה?
    יאבלולו
    26/02/2021

הריון ראשון, יותר מידי עגלות בשוק, כרגע אני פחות מסתכלת על המחיר (כנראה שזה יגיע בהמשך אבל בעגלה אני רוצה להשקיע לטווח ארוך שישמש גם לילדים הבאים בעז"ה)
    ההורים גרים רחוק אז יהיו הרבה נסיעות עם העגלה (יש מספיק בגאז' לפי דעתי)
    גרים בעיר אז לא צריכים עגלת שטח.
    אני אפילו לא יודעת על מה לשים דגש 😢

לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים עגלה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/02/2021

שלום,

אכן מדובר בבחירה מאוד קשה ומרוכבת בגלל שזו פעם ראשונה. בגלל שהעגלה לא תשרת רק אתכם אלא גם את התינוק הבחירה לא פשוטה.

בקצרה, ככל שנייצר עגלה שתהיה יותר נוחה לתינוק כך העגלה תהיה יותר גדולה, כבדה ומסורבלת להורה.
    ככל שעשה עגלה יותר נוחה להורה כך תהיה פשרה יותר גדולה בנוחות התינוק בין אם במרווח הפנימי או מושב חד כיווני לדוגמא.
    אני תמיד מציין שאין עגלה מושלמת. זו כבר משימה שלכם למצוא את האיזון והעדפה לאיזה כיוון למשוך (הנוחות שלכם או התינוק או משהו באמצע).

תעשו לכם רשימת סדר עדיפויות מהחשוב לפחות חשוב, כן חשוב להגדיר תקציב. לאחר מכן תוכלו לשאול שוב. המטרה להתמקד ב2-3 עגלות ולא יותר כך לא מתפזרים או הולכים לאיבוד. תמיד אפשר למצוא יתרון בעגלה X לעומת Y לכן זה סיפור שלא נגמר. ברגע שמוכנים מראש לפשרות כך יותר קל.
    כן חשוב לציין אם גרים בבניין עם מעלית או מדרגות.

דווקא העניין של תשרת כמה ילדים לדעתי מיותר. אנחנו לא יודעים מה יהיה בעתיד אולי דגם חדש ומתקדם? אולי תצטרכו בכלל עגלה כפולה וכו'. תמיד יש שוק יד 2 שאפשר למכור ולהחזיר חלק מההשקעה. גם העניין של תשרת מלידה וכטיולון ולא תצריך קניית טיולון לדעתי מיותר (שאלה שחוזרת בפורום לא מעט). צריך למצוא עגלה שתתאים לעכשיו ולפחות עד גיל שנה וחצי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת טיולון עם אופציית פנים לכיוון ההורה
    ספיר
    24/02/2021

שלום קובי,
    עשינו טעות ורכשנו את הסלסה 4 שהתבררה כעגלה רחבה וכבדה מדי. בנוסף לכך עקב
    חוסר הבנה וחוסר תשומת לב לא קלטנו שפונקציית הטיולון שלה בעייתית מאוד ולא מתקפלת יחד עם השלדה. אילו אופציות לטיולון עם הפנים גם להורה יש לנו? התינוקת בת 5 חודשים.
    המון תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/02/2021

שלום ספיר,

לגבי הסלסה, ניתן לקפל עם הטיולון אבל רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    לגבי המשקל והרוחב, היא כבדה ורחבה מהממוצע אבל מצד שני נותנת לתינוק את מרווח הפנים הכי נדיב ומפנק שיש.
    כמו שאני רושם תמיד, זו עגלת תינוק טהורה שבנויה סביב נוחות התינוק.

לגבי טיולון, זה נושא קצת בעייתי מכיוון שרוב הטיולונים הם חד כיווניים. הדו כיווניים הם או חלק מעגלות (כאלו שמגיעות עם אמבטיה) ולכן, או יהיו יקרים מאוד או יחייבו רכישה עם אמבטיה שאין לכם צורך בה.
    יש את סייבקס איזי S טוויסט שהוא דו כיווני ויחסית קל וקומפקטי אך לדעתי פחות מוצלח, בעיקר בגלל יכולת ניוד די בינונית.
    אם הוא רלוונטי עדיף ללכת על האיזי S טוויסט 2 שיותר יקר אבל פותר כמה דברים שלדעתי לא היו מוצלחים בדור הראשון כמו מדרך רגליים מתכוונן.
    לבוגבו יש את האנט שלדעתי פחות מוצלח, מסורבל מאוד לקיפול ובלי יכולת או אפשרות להשכיב את המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה. הבי הרבה יותר מוצלח אבל יקר וכטיולון עולה יותר מהסלסה.
    עד לפני שבועיים מכרנו את הבובקט שלנו כטיולון אך לצערי כל המלאי שלנו אזל אז זה פחות רלוונטי.

שאר האופציות כמו שציינתי זה עגלות עם אמבטיה או טיולונים חד כיווניים.

אופציה נוספת, למשוך עם העגלה עוד ואז לרכוש טיולון חד כיווני בהמשך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל של בייבי ג'וגר יכול להתאים לעגלת ספורט ליין סיילו pl
    דינה בר יוסף
    24/02/2021

עם מתאמים או בלי?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2021

שלום דינה,

יכול להתחבר. צריך מתאמים. ככל שידוע לי הם מגיעים יחד עם העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת בובקט 2 באזור ירושלים
    שושנה
    23/02/2021

היכן אפשר לרכוש עגלת בובקט 2 בירושלים / עוטף ירושלים חוץ מרהיטי אור?
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/02/2021

שלום שושנה,

בירושלים זה רק רהיטי אור. הכי קרוב לי"ם זה:
    בית שמש: גולד בייבי
    מודיעים עלית: גולד בייבי או תינוקי

אני חייב לציין לכולם יש מלאים ממש מצומצמים. משלוח הבא יגיע בתחילת אפריל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך שאלה לגבי עגלת אחים
    לינויי.
    22/02/2021

היי אני צריכה ללדת בעזרת השם בקרוב ויש לי בכור שההפרש בניהם יהיה שנה ו3 חודשים.
    אני מחפשת עגלת אחים (הייתי נעולה על רכבת של ג'ואי ועכשיו הבנתי שכדאי אחד ליד השני ולא רכבת מבחינת יציבות ונוחות)
    אני מחפשת משהו שיתאים לתינוק שרק נולד זאת אומרת שכיבה מלאה ופשוט להוסיף לו מזרן של עגלת אמבטיה וגם שיהיה טיולון..
    הלואי והיה במחיר סביר אופציה שהקטן יהיה מולי ולהפוך אם רוצים אבל זה נורא יקר
    מחפשת שהיא תהייה קלה כמה שאפשר ומתקפלת בנוחות ושכל הסיפור לא יהיה מעל אלפיים ועדיף פחות.. אשמח לעצה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/02/2021

שלום לינויי,

בהחלט לא תהיה עגלה שתכיל את הכל בתקציב של 2000 ש"ח ומטה.
    אפשר ללכת על יד 2 אבל זה כבר שיקול אחר.
    עד 2000 אני ממליץ על ביבה קוקו, קלה, נוחה לקיפול, אין אמבטיה או טיולון דו כיווני אבל השכיבה בטיולון ישרה ואפשר להרים את מדרך הרגליים כך שתהיה נוחה לתינוק בן יומו.
    נמכרת שנים ורוב הביקורות מאוד חיוביות.

אופציה נוספת זו עגלת תאומים בשם ניו, דומה ברעיון לקוקו רק שהרוחב של הגלגלים שלה צר יותר, יתרון משמעותי כמעט בכל הליכה. ניתן גם לרכוש לה אמבטיות אך הן יחסית קטנות ולכן האמבטיה תשמש לתקופה קצרה וגם תייקר את העגלה.

כיד 2 בייבי מונסטרס איזי טווין 3 מומלצת מאוד ועדיפה על 2 העגלות שציינתי אך כחדשה חורגת בהרבה מהתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה,

לינוי
    23/02/2021

ומהה לגבי עגלת אחים קוקי טווין של בייבי מונסטרס? ממה שראיתי היא עד אלפיים ש"ח שכיבה מלאה צרה יחסית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה סליחה

לינוי
    23/02/2021

מה לגבי עגלת אחים של סיטי טור2 של בייבי גוגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי מייל

לינוי
    23/02/2021

קיבלתי מייל שענית לשאלתי אבל משום מה לא נפתח לי שום הודעה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/02/2021

שלום לינוי,

לא עניתי מלבד לשאלה הראשונה. כנראה המייל היה לגבי תשובה זו או לתגובות שלך, האמת שאין לי מושג...
    לגבי בייבי מונסטרס, גם אופציה מעולה, היא הייתה מעל 2000 ש"ח כך שבפחות זו אופציה טובה.
    היתרונות: הכי קלה שיש לתאומים/אחים, הקיפול הכי קטן שיש לעגלה כפולה. חסרונות: פחות נוחה לניוד. לתינוק לא ניתן להרים את מנח הרגליים כמו בביבה לכן חייבים לחגור או לרכוש שק שינה שלהם. בניגוד לדגם הגדול שלהם המרווח בין הגלגלים האחוריים יותר רחב (69 לעומת 65 ס"מ) אבל עדיין היא עבירה ברוב המקומות ללא בעיה, הביבה לדוגמא 70 ס".
    את הבייבי ג'וגר אני פחות אוהב מכיוון שהיא יחסית צרה במושבים. מעבר לזה היא נוחה לקיפול וקומפקטית. לדעתי הדגמים האחרים שלהם סיטי מיני או סיטי מיני GT יותר מוצלחים אבל לדעתי הביבה עדיפה על שניהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הסבלנות.

לינוי
    23/02/2021

אז אני מנסה להבין למה הקוקי טווין של בייבי מונסטרס יותר יקרה מהקוקו בובה?. ומה זאת אומרת שהיא יותר קשה לניוד? וזה נכון שהקוקו בובה לא הופך לטיולון?מסתבר שיש אותה לחברה שלי שיש לה תאומים והיא אמרה שזו אחלה עגלה רק הבאסה שהיא לא מתאימה כטיולון בשבילהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

לינוי
    23/02/2021

האם זו עגלת קוקו ביבה שאתה מדבר עליה? https://www.biba-baby.co.il/items/2468753-%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%99%D7%9D-KOOKOO-#techDetailsAName
    האם זה דגם שנת 2019? (לחברה שלי יש 2019 ואמרה עליה שהיא לא טיולון. מנסה להבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

לינוי
    23/02/2021

עכשיו דיברתי איתה וכשהיא אמרה לא טיולון היא התכוונה שהיא פחות נוחה לשטח
    אבל זה פחות מדבר אליי כי אם ארצה שטח יש לי עגלת יחיד מעולה (הרטן) לשטח ובגדול יכול ללכת ברגל או הפוך והקטן במנשא.
    קיצור אני מתלבטת בין קוקו ביבה לבין טוויטי קטין של מנסטרס ביייבי לבין תאומים ניו.
    אלך לראות במציאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2021

שלום לינוי,

אכן הקוקי יותר יקרה. עולה סביב 1800 בעוד הקוקו 1500 עם סלקל! אם תוותרו על הסל קל אני מניח שירד לאזורים של 1200.

בגדול הקוקו/ניו יותר נוחות לניוד כי הגלגלים שלהן יותר גדולים וגם השלדה במבנה אחיד (לכן הקיפול גדול יותר בעוד הקוקי תהיה רבע בגודל).
    בקוקו ניתן לקפל את מדרך הרגליים לתינוק נגד החלקה. בניו או בקוקי לא ניתן ולכן בשתיהן רצוי לתינוק אמבטיה או אמבטיה רכה לקוקי.
    היתרון הגדול בקוקי זה המשקל וגודל הקיפול. למעשה היא יותר טיולון בעוד הביבה או ניו יותר עגלות שזה אומר שיש סיכוי שתרכשו אחריהן טיולון בעוד בקוקי זה מראש טיולון.
    מבחינת הניוד בעיר הקוקי תהיה סבבה לכן אם שיקולי שטח אז זה פחות קריטי.

לגבי הרטן, אנחנו השתמשנו עם מנשא לתינוקת והגדול בעגלה.
    לאחר מכן חיברנו לו טרמפיסט. היו מקרים ששניהם היו בתוכה גם בגלל המרווח הנדיב שלה וכושר הנשיאה.
    יש להם גם עגלת תאומים ששוקלת רק 27 ק"ג. ששאלתי אותם אם הם לא חושבים שזה כבד מדי הם אמרו שבגרמניה מסתדרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2021

שלום לינוי

הקוקי יותר יקרה 1800 ש"ח לעומת קוקו 1500 עם סלקל ובטח ללא סביב 1200.
    הקוקי יותר קלה וקומפקטית ותשרת לאורך כל הדרך בעוד שבביבה או ניו בגלל הסירבול יש סיכוי שתרכשו טיולון או טרמפיסט להרטן.
    כל עוד אין שיקול שטח אז בניוד הביבה או ניו מעט יותר נוחות בעיר אך זה לא ממש קריטי, ההבדל יהיה בדרך משובשת.

לגבי הרטן, אנחנו השתמשנו בה עם מנשא לתינוקות והגדול ישב בה. שהיא גדלה אז היא ישבה בתוכה והגדול בטרמפיטסט. מדי פעם גם שניהם היו יחד בתוך ההרטן בזכות מרווח פנימי מאוד נדיב וכושר נשיאה.
    יש להם גם תאומים ששוקלת רק 27 ק"ג. ששאלתי את הרטן אם הם לא חושבים שזה כבד מדי הם אמרו שבגרמניה לא מתלוננים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות בנוסף לסלקל ציקו
    ריקה
    22/02/2021

היי קובי. יש לנו ברכב סלקל ציקו וכעת לקראת האח החדש אנחנן רוצים להעביר את הילדה לכיסא בטיחות.
    יש לנו רכב פורד פוקוס..על איזה כיסא היית ממליץ שאפשר להתקין ועדיין שיהיה לי מקום ביניהם?
    חשובה לי כמובן מעל הכל הבטיחות והנוחות.. בתקווה שזה חלילה לא סותר אחד את השני.

תודה רבה לך!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/02/2021

שלום ריקה,

בטיחותית לדעתי צ'יקו נקסטפיט וברייטקס קליקטייט (בולווארד הכי מומלץ אך גם המרתון מצוין) הן המומלצים. מבחינת רוחב הם רחבים אך לא בומבסטיים ובדרך כלל נותר רווח.
    אם הולכים נטו על צר אז גרקו סלים פיט הוא הכי מומלץ, בטיחותית הוא ברמה גבוהה אך הדגמים שציינתי למעלה עדיפים.
    ההמלצה שלי זה טרם הרכישה לבדוק ברכב את הברייטקס או צ'יקו ולראות אם מסתדר מבחינת מקום. אם לא אז כמו שציינתי הסלים פיט יתן יותר מרווח, הוא נחשב פחות בטיחותי אך עדיין אחד הטובים שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון למיטת ילדים במקום מיטת מעבר
    דרור
    21/02/2021

שלום, החלטנו לוותר על שלב מיטת המעבר ולהעביר את הפעוט שלנו (בן שנתיים) ישר למיטת ילדים (ככל הנראה מיטת חבר כלשהי עם מעקה בטיחות). רציתי לשאול על ההבדלים בין המזרונים השונים- ספוג לבן, ספוג כחול, sks, לטקס ו-ויסקו, יתרונות של כל אחד ומה כדאי.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2021

שלום דרור,

גם אני דילגתי עם ילדי על מיטת המעבר.
    לבכור התחלנו עם ספוג לבן (הכי בסיסי שיש ללא כימקלים, בזמנו היה ספוג ירוק שמכיל כימיקלים, כיום הכחול כבר לא מכיל, אם הייתה לי האופציה הזו אז הייתי הולך על הכחול אבל יש המשך) שהוא מאוד קשיח, חשבתי שזה יועיל לגב אך התבדיתי וזה היה לו פשוט לא נוח.
    לאחר מכן הלכנו על מזרן ויסקו של מנדלבואם שקיבלתי במחיר טוב והיה לו הרבה יותר נוח. גם אחותו קיבלה מזרן זהה וגם כאן היה מעולה מההתחלה ועד עצם היום הזה, אני לא יודע אם להמליץ ספציפית עליו בגלל המחיר מכיוון שקיבלתי מחיר של סוחר ולא לקוח לכן אם יש של מותג אחר במחיר טוב יותר אז לא חובה ללכת על של מנדלבאום.
    לדעתי ספוג כחול יתן מה שהספוג הלבן נותן וזה בעיקר חוסר נוחות. המזרן שיש לנו משולב ספוג כחול עם שכבה של ויסקו שלדעתי חומר יותר בריאותי מלטקס.
    SKS אני לא מכיר, נראה כמו ויסקו רק פשוט יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס בובקט- היכן לרכוש?
    בר
    21/02/2021

שלום התעניינתי היום לקנות עגלת בייבי בוס בובקט בעגליס והם אמרו שהם לא עובדים יותר עם החברה
    אשמח לדעת מדוע והיכן ניתן יהיה לרכוש באסור השרון ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2021

שלום בר,

בעיקר משיקול שלנו. הפננו כמה וכמה לקוחות לרכוש בסניפים של הרשת וקיבלנו פידבק שהם קיבלו שירות לא מקצועי למוצר. גם התשובה הזו שקיבלת לא מקצועית לדעתי. נקודתית אם לקוח רוצה מוצר ניתן להתקשר אליי ולברר אם אוכל לספקו שכן אנו כן עובדים עם הרשת במוצרים אחרים. לדעתי כשרוצים למכור מוצר אחר שולפים את התשובה הכי מהירה שאפשר כדי פשוט לא למכור את המוצר שהלקוח מבקש.
    חשוב לציין שהרשת הזו בבעלות דוורון יבואני גרקו, צ'יקו ובייבי ג'וגר ולכן אני לא חושב שזה היה רק עניין של שירות לא מקצועי אבל במכלול השיקולים שלנו העדפנו להתמקד בחנויות פרטיות.

לצערי יש לנו מחסור בעגלות בובקט. רק לפני שבועיים הגיע אלינו קונטיינר עם 300 עגלות והכל נמכר.
    מכיוון שהעגלה מאוד מבוקשת במגזר החרדי לשם נמכרו כל העגלות (ב"ב וירושליים, עדיין יש להן מלאי, השאלה אם רלוונטי לרכוש בב"ב או י"ם).
    כן ניתן לרכוש את דגם הטייגר. הוא זמין בבייבי לנד נתניה ומקס בייבי פתח תקווה. שאר המקומות יותר דרומה מכם או צפונה אם רלוונטי אוכל לכוון.

הטייגר זהה לחלוטין לבובקט באמבטיה, טיולון, תפעול וקיפול.
    השוני בשלדה, לטייגר גלגלים אחוריים גדולים יותר מחומר כמו של צמיג רכב, קפיצים יותר גדולים ושלדה יותר מעובה. אלו יוצרים יכולת ניוד יותר טובה משל הבובקט בדרך משובשת. בדרך רגילה/עירונית לדעתי הן מאוד זהות. כמוכן סל החפצים בטייגר יותר גדול. מצד שני הבובקט יותר צרה ב4 ס"מ ולכן נוחה במעברים צרים מאוד. היא יותר קלה בחצי ק"ג ובדרך כלל יותר זולה ב-500 ש"ח אבל, בגלל המחסור בה נתנו לחנויות הטבות לטייגר כדי שיוזילו את המחיר ללקוח ולכן הפער לא הרבה יותר משמעותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בובקט 2

בר
    23/02/2021

אני מעוניינת לרכוש את הבובקט 2 בצבע אפור כהה היכן אוכל לרכוש אותה ? (ראיתי את הבובקט 1 במציאות יש בניהן הבדל?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/02/2021

שלום בר,

כמו שרשמתי כרגע נשאר רק בבני ברק בחנות בשם גולד בייבי, השבוע הם קיבלו 8 יח' אחרונות מאיתנו.
    בי"ם יש ברהיטי אור, השבוע קיבלו 10 יח' אחרונות מאיתנו.
    משלוח הבא שלנו מגיע בתחילת אפריל אז אם אין בעיית זמנים ניתן להזמין בעוד חנויות. אם כן יש בעיה עם הזמנים אז רק ב-2 החנויות שרשמתי ומומלץ להתקשר ולשריין.

לגבי בובקט 1 / 2. בשלדה יש הבדל קטן שכל הברגים/ניטים/קפיצים צבועים בשחור ואז המראה הרבה יותר יפה ונקי (בוגבו עשו זאת בבי 6 אחרינו... רק אומר;). כמוכן הידית מגיע עם תיפורים למראה יותר יוקרתי.
    באמבטיה הגגון יותר אורך ונוספו כיסים לאחסון דברים קלים כמו מפתחות, מגבונים, אלכוג'ל וכו'.
    בטיולון הגגון יותר גדול, המעקה כמו ידית העגלה, יש בד שגם עוטף את גב המושב למראה יותר יפה ונקי.
    כמובן שיש את כל עניין הצבעים בגגונים וכיסוי האמבטיה שזה פחות רלוונטי לכם כרגע אבל אולי עתידית (תמיד יהיה ניתן לרכוש ערכות בנפרד ולהחליף צבעים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק -mutsy מול cybex
    ענת
    21/02/2021

אשמח לחוות דעת על עגלת mutsy icon ועל סייבקס מיוס.
    האם יש המלצות על עדלה איכותית נוספת?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק -mutsy מול cybex

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2021

שלום ענת,

מאוד חשוב שתצייני לי דרישות מהעגלה, תקציב וכו'.
    העגלות שרשמת מאוד קיצוניות אחת מהשנייה.
    המוצי הרבה יותר כבדה ומסורבלת. כמוכן יותר גדולה לאחר הקיפול. מצד שני היא מציע יכולת ניוד הרבה יותר משובח, לדעתי מושב טיולון יותר מפנק ונוח לתינוק. אם יש חשיבות לגובה אז המוצי גם יותר גבוהה.

אם תכווני אותי בדרישות אז אוכל לכוון למוצרים בהתאם לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגשים לגבי עגלה

ענת
    22/02/2021

ראשית,תודה רבה על המענה המהיר.
    איזו מבין העגלות איכותית יותר ומחזיקה מעמד ללא תקלות?
    עם איזו מהן ניתן לצאת לריצה קלה כך שלילד יהיה נוח? (קפיצות וכו..)
    תקציב לא שיקול.
    האם יש עגלה מומלצת אחרת שפספסתי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/02/2021

שלום ענת,

חשוב להדגיש שאין עניין של עגלה עמידה יותר וללא תקלות. תקלות יכולות להגיע בכל עגלה. בסופו של יום זה עניין של תפעול, אחזקה/ניקיון ושמירה, ברגע שעושים הכל נכון הסבירות לתקלות נמוכה.
    בגדול עגלות עם גלגלים גדולים כמו המוצי אמורות להיות חזקות ועמידות יותר ובנוסף, כמו שרשמתי הניוד איתן יותר נוח גם להורה וגם לתינוק ולכן בינה לסייבקס המוצי עדיפה לצרכים שציינת.
    כמו שציינתי מדובר בעגלה יותר כבדה, יותר מסורבלת לקיפול ויותר גדולה לאחר הקיפול ולכן צריך לקחת זאת בחשבון.
    אני תמיד מציין, ככל שנלך על מוצר יותר נוח לתינוק ויותר נוח לניוד נצטרך להקריב את הנוחות שלנו. אני אישית בעד אבל רוב ההורים בארץ לא בעד וגם רבים מאלו שהיו מוכנים לזה התבאסו תוך כמה חודשים מהקושי שלהם.

עגלות דומות למוצי: איי.בי.סי דיזיין סלסה, אינגלזינה אפטיקה, פג פרגו בוק. מה-3 הסלסה הכי קפיצית בגלל מערכת קפיצים ייחודית.
    חשוב לציין שאף עגלה לא יועדה לריצה קלה ויש איסור על כך בספרי ההוראות של כל עגלה. רק עגלות 3 גלגלים גדולים (לא משווקות בארץ) יועדו לריצה.
    יחד עם זאת אני משווק את עגלות בייבי בוס ויש לי מספר לקוחות שאמרו לי שהם עושים איתה (דגם טייגר) ריצה קלה והליכות מהירות והיא סופר נוחה להם והיא ברעיון יותר דומה למיוס (רק עם גלגלים יותר גדולים והרבה יותר טובים לדעתי).

אולי שווה לשקול לרכוש עגלה בהתאם לדרישות שלכם ולהוריד את דרישת הריצה ולהזמין מארה"ב עגלה ייעודית לריצה, בדרך כלל המותג BOB מתמחה בעגלות כאלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו fox 2

ענת
    25/02/2021

ההתלבטולת ממשיכה....
    מה דעתך על בוגבו בי 6 ובוגבו פוקס 2?
    ושוב
    תודה רבה על תשובות מפורטות ומהירות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/02/2021

שלום ענת,

שוב, שני דגמי קיצון שאין בהם דומה מלבד המותג.
    הפוקס מרווחת יותר ובעלת גלגלים יותר גדולים, יועדה להיות עגלת טיולים בכל דרך או שטח. הבי עגלה עירונית, קומפקטית וקלה (למרות שהפוקס די זהה לה במשקל).

לצרכים שציינת הפוקס עדיפה אבל, לקחת בחשבון שהיא יותר מסורבלת בקיפול והרבה יותר גדולה לאחר הקיפול.
    כמוכן אני לא אוהב שהמושב בפוקס לא נשכב למצב שטוח, זווית השכיבה היא בתנוחת עירסול כאשר יש שקע בין הגב לישבן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מגיל לידה לרכב משני- התייעצות
    אור לוי
    19/02/2021

שלום קובי,

מעוניין לקנות כסא בטיחות מגיל לידה לרכב משני,
    התקציב הוא באיזור 600-800 ש"ח.
    מתלבט בין הברייטקס אמבלם
    לבין האוונפלו שורייד

מה דעתך?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2021

שלום אור,

שניהם טובים. אם מוצאים גרקו מיי סייז (סייז פור מי) בתקציב לדעתי הוא מוצלח יותר משניהם גם בטיחותית וגם בנוחות. בין אוונפלו לברייטקס הברייטקס לדעתי עדיף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי תלת אופן לילדים
    אפרת שלו עומסי
    17/02/2021

הי
    מחפשת תלת אופן חזק ועמיד עם ידית אחיזה להורה. חשוב ממש שיהיה אפשר לנסוע איתו גם בשטח ולא רק על מדרכה.. עם אפשרות לקיפול ושלא יהיה כבד.. ממש אשמח להמלצה אם מישהו מכיר.. תודה (:

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2021

שלום אפרת,

בגדול אני אישית הכי אוהב את הסמארטרייק. יש להם דגמים עם מושב דו כיווני ועם מושב חד כיווני, זה לשיקולכם. מבחינת ניוד הם די זהים ולדעתי הם הכי נוחים בניוד.
    גם קיו פליי ריטו מצוינים מבחינת יכולת ניוד ודונה ליקי אך הם מאוד יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה