פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל בנוסף לכיסא בטיחות שהותקן ברכב
    יהודית
    18/03/2021

היי, קנינו כיסא בטיחות שהותקן ברכב העיקרי שבו התינוק ייסע, רוצים בנוסף לקנות גם סלקל שיהיה לרכב של ההורים לכשייקחו אותו מדי פעם... מחפשים משהו בעלות נמוכה כי בקושי יהיה בו שימוש. איזה סלקל מומלץ שגם יתאים לעגלת ספורטליין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום יהודית,

ראיתי שיש מבצעים על סייבקס אטון סביב 400 ש"ח.
    לדעתי זה הכי מומלץ בטיחותית ולתקציב של עד 400 ש"ח.
    פחות מזה זה רק דגמים סיניים או ג'ואי ג'ם שפחות מומלצים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן - סמארט טרייק דגם מומלץ?
    נועה
    18/03/2021

שלום קובי, אשמח לייעוצך לגבי דגם מומלץ של סמארט טרייק (או תלת אופן אחר עליו אתה ממליץ?). יש לנו כעגלת טיולון את הבייבי ג'וגר סיטי מיני. ראיתי שיש דגם s7 לסמארט טרייק עם כסא מסתובב 360 ואפשרות לריקליינר כמו טיולון. האם מהכרותך אכן מהווה תחליף לטיולון דו כיווני - כלומר אפשרות שהפנים יהיו אליי? אשמח גם לדעתך לגבי נוחות הקיפול (בשל בעיית כתף שלי). תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום נועה,

לדעתי להליכות קצרות הוא בהחלט יכול לשמש תחליף לטיולון.
    אני אישית הכי מחבב את תלתי האופן של סמארט טרייק בהשוואה לכל המותגים האחרים, בזכות הפטנט של ההיגוי שיותר נוח אצלהם.
    לגבי הקיפול, בשונה מעגלות ובטח מהג'וגר, זה טיפה יותר מסורבל ומאתגר. ממליץ להתנסות כמה פעמים בחנות כדי להבין לבד אם זה משהו שאת יכולה להסתדר איתו או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס קרבון האם מומלץ?
    שלי
    18/03/2021

עד עכשיו הייתי בטוחה שנקנה את הספורטליין XL אך הסייבקס די קרצה לנו ולכן אשמח לקבל חוות דעת על עגלת סייבקס קרבון.
    האם היא אכן נוחה לתפעול? האם התמורה למחיר הולמת? (3300 באילת)
    אשמח לקבל המלצות לעגלות קלילות ונוחות לתפעול, אך עם זאת איכותיות (ילד ראשון) באזור ה3000 ש"ח.
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום שלי,

ראשית הסייבקס קרבון היא גרסא קלה יותר של סייבקס מיילו. הייתי חוסך כסף והולך על הדגם הרגיל שעולה 3200 (לא באילת ולפני הנחות כי הדגם לא ממש מצליח). ההבדל שהדגם הרגיל שוקל טיפה יותר 6.2 ק"ג לעומת 5.9 ק"ג. מעבר לזה אין יותר מדי הבדלים ואני לא מוצא הצדקה לשלם הרבה יותר על כמעט כלום.
    לגבי העגלה עצמה, לדעתי עגלה לא מוצלחת של סייבקס, לדעתי היא קלה מדי. נוחות הניוד סבירה בעיר אך ככל שהדרך יותר משובשת הנוחות יורדת. צריך להפעיל מאמץ כדי לעלות ולרדת מדרכות גבוהות כי אין לה ידית מתארכת. החיסרון הכי גדול לדעתי זה כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב אותו, אז המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, זה אומר שזה יפריע להורה בזמן הליכה ולא יהיה ניתן לתלות שום דבר על הידית.

עד 3000 ש"ח לדעתי הסיילו עדיפה על המיילו. הייתי בודק גם את בייבי בוס טייגר 2 ששוקל קילו וחצי פחות מהסיילו ו2 קילו וחצי יותר מהמיילו. מצד שני הטייגר הרבה יותר נוחה לניוד, עוד יותר נוחה לניוד בדרך משובשת, יותר נוחה לעליה וירידה ממדרכות. לדעתי גם יותר יציבה הכל בזכות גלגלים יותר גדולים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות נוסף בת שנה
    ליבנת לוי
    18/03/2021

היי קובי,
    הבת שלי בת שנה וברכב שלי יש כסא בטיחות של צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    אני רוצה לקנות כסא נוסף שיותקן ברכב נוסף, האם יש לך המלצה על כסא נוסף בטיחותי ?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות נוסף בת שנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום ליבנת,

השאלה מה התקציב ולפי זה אוכל לכוון. אם מתאפשר אז ברור שהכי טוב זה לרכוש עוד צ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה, חייבת עזרה בבחירה!
    ארי
    18/03/2021

מתלבטת בלי סוף ומרוב עגלות כבר התייאשתי...
    קריטריונים:
    עגלה קלה- קומה 4 ללא מעלית.
    קלה לקיפול.
    עגלה שמתאימה בעיקר לעיר.
    המחיר גמיש...עד 4000 שח ואולי קצת יותר.

אשמח לכל עזרה וסדר בעניין🙏
    עוד שאלה קטנטונת...הסייבאקס(דגם באילוס) אומרים שהטיולון נפתח ל177 מעלות, משמע הטיולון מתאים כבר מגיל לידה (כך הם אומרים), האמנם? האם ניתן לקנות סייבאקס טיולון ולסגור פינה כבר מהתחלה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום ארי,

לגבי הבליוס, לדעתי היא לא מתאימה לצרכים שלכם. היא יחסית כבדה מאוד. ממש לא קלה לקיפול וגם יחסית גדולה ומגושמת.

לגבי השכיבה, צריך כל עגלה לבדוק בספר ההוראות שלה כיצד מכון התקנים אישר את הטיולון לשימוש! יש עגלות שנשכבות גם ל179 מעלות והן לא מאושרות מלידה ויש כאלו שנשכבות ל165 מעלות שכן מאושרות. זה אומר שאין קשר בין זווית השכיבה לגיל, יש אלמנטים בטיחותיים שצריכים להיות בעגלה.

בכל אופן לקחת בחשבון שיש לאמבטיות הרבה יתרונות.

לגבי המלצה: הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט, לדעתי הכי מושלמת לצרכים שלכם, היא קלה מאוד 8.2 ק"ג לשלדה + טיולון, מתקפלת בקלות, מאוד קומפקטית, רוחב השלדה 52 ס"מ כך שהיא עוברת בקלות במעברים צרים שיש הרבה מהם בסביבה עירונית. הפלוס הגדול זה המחיר, המחיר המומלץ 2500 ש"ח.

בנוסף לה יש את בוגבו בי 5 שאפשר למצוא בתקציב, ספורטליין סיילו ומאמאס אנד פאפאס סטרדה. כולן שוקלות כ2 ק"ג יותר מהבובקט אך עונות היטב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה המפורטת!

ארי
    19/03/2021

בובקאט איט איז!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מיוס 2, נונה טריב ואויסטר זירו
    סוני
    17/03/2021

היי! ילד ראשון ואנחנו לא מצליחים להחליט בין השלוש.
    אנחנו גרים בעיר ומחפשים עגלה עירונית אבל יציבה על המדרכות השבורות. כבר יש תובנות לגבי הנונהֿ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/03/2021

שלום סוני,

על האויסטר אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+.

בין מיוס לנונה, לדעתי מבחינת ניוד הנונה עדיפה כי הגלגלים שלה טיפה יותר גדולים ויש ידית טלסקופית שמקלה בעליה וירידה ממדרכות גבוהות. אין לנונה קפיצים טובים לכן במדרכות שבורות לכל היותר היא תהיה סבירה. גם בקיפול יש לנונה יתרון שניתן לקפלה עם המושב כשהוא פונה לשני הכיוונים (במיוס רק לכיוון הנסיעה).
    אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שבדיוק בנויה לצורך שלכם, טיולים בדרכים משובשות מאוד ועדיין היא קלה יותר מהמיוס ושוקלת כמו הנונה. בניגוד למיוס ולנונה גב המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת מה שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה לגוף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

סוני
    18/03/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות שני לילדה בת 1.8
    ליאת
    17/03/2021

שלום,
    יש לנו כסא ברייטקס בולווארד ומעוניינים לקנות כסא בטיחות נוסף לרכב השני.

ההתלבטות-

מצד אחד הכי חשוב הבטיחות של הכסא. מהבחינה הזו חשבנו לקנות ציקו נקסטפיט זיפ.

מצד שני מדובר בילדה גדולה שיכול להיות שבקרוב הכסאות ברייטקס וציקו יהיו צפופים ואולי כדאי לקנות כסא קצת יותר מרווח ומשוחרר.

השאלה- האם יש כסא מומלץ שעונה על שתי הדרישות? חשבנו על גרקו אבל במבחני בטיחות הוא לא מקבל ציון מאד גבוה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות שני לילדה בת 1.8

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/03/2021

שלום ליאת,

אני מציע לבדוק את גרקו נאוטילוס סנאגלוק. הוא מקבל דירוג גבוה. הוא לא כיסא בטיחות קלאסי כמו הבולווארד אלא יותר בוסטר שהוסיפו לו רצועות. היתרון, הוא יותר מרווח וגדל עם הילדים. בסופו של יום גם הופך לבוסטר ולכן חוסך קניה עתידית.
    החסרונות: אין לו שיפוע שכיבה, הוא מתאים רק מגיל שנה ולדעתי רק מגיל שנה וחצי אפילו שנה ושמונה.
    גם לברייטקס יש דגם דומה שנקרא פרונטייר קליקטייט. אפשר גם לשקול אותו, הוא טיפה יותר יקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנות צד

ליאת
    18/03/2021

השאלה אם כסא פתוח וחסר הגנות צד בטיחותי כמו הנקסטפיט והבולווארד לתינוקות בגיל 1.8-2.5 (בניגוד לבולבארד ונקספיט שהם כסאות עוטפים עם הגנות צד)?
    עד איזה גיל אפשר להשתמש בנקסטפיט ובבולוארד?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום ליאת,

זה תלוי גם בגיל אבל הדירוג הבטיחותי די זהה. גם קוסקו סנרה שהוא הכסא הכי בסיסי שיש נחשב לטופ 10 ברמת הבטיחות. בכיסאות בטיחות זה גם פועל הפוך, ככל שהכיסא יותר בסיסי רמת הבטיחות עולה מכיוון שהכיסא הרבה יותר קל. חס וחלילה במקרה של תאונה משקל הכיסא עולה פי כמה וכמה ולכן כיסאות קלים יותר יושבים יותר צמוד למושב הרכב.
    הנאוטילוס נחשב שנים לבוסטר הרצועות מהטובים ביותר שיש.
    לא הייתי חושש בטיחותית ממנו. רק לבדוק טרם הרכישה ברכב שהוא נוח בגלל שאין לו זוויות כמו לכיסא בטיחות.

צ'יקו וברייטקס מוגדרים עד 30 ק"ג, זה אומר שעד גיל 8 בממוצע הם מתאימים. אני הצלחתי למשוך עם הילדה שלי עד גיל 6 שנים בצ'יקו נקסטפיט, זה לא שהוא לא התאים פשוט היה קשה כבר לשכנע ילדה בת 6 לשבת בכיסא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאת
    19/03/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל קואלה וסירקל השוואה
    שלומית גבע
    17/03/2021

שני כסאות אוכל במבצע. איך הם בהשוואה למאמ או לאניס? (סביב אותו מחיר כולם)
    תודה..

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/03/2021

שלום שולמית,

הסירקל חדש כך שאני פחות מכיר. הקואלה מאוד דומה לאניס. ממליץ לרכוש את הזול בינהם. אני מעריך שמשבוע הבא יתחילו כל הסיילים של הבחירות ופסח אז מניח שמחיר האניס עוד ירד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרנים לעגלת תאומים קוקו ביבה
    ענבר
    16/03/2021

שלום, אני צפויה ללדת תאומים בעוד כחודש. קנינו עגלת קוקו ביבה ואני מחפשת מזרנים נוחים לעגלה, שישבו טוב, לא יפריעו לקיפול וכמובן שיהיו נוחים לניו בורן.. אני רגילה לאמבטיות ככה שאין לי ניסיון בעניין המזרנים.. תודה רבה!

הוספת תגובה

• מזרנים לעגלת תאומים

ענבר
    16/03/2021

מוסיפה גם שיהיה נוח לכבס/לא יתעוות בכביסה... תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/03/2021

שלום ענבר,

יש ריפודיות שהן דקות. היתרון שהן כמעט ולא מורגשות על העגלה בקיפול, בגלל שהן דקות קל לכבס ללא עיוותים. מצד שני הן דקות ולא נותנות ערך מוסף של שיפור נוחות. הן משפרות רק את הנעימות של העגלה וחוסכות כביסות.
    מבחינת ריפודיות לדעתי של מיננה מעולות.

יש מזרנים, המזרנים יותר עבים כי יש בתוכם ספוג ולכן מעבר למה שריפודית מספקת הם גם נותנים ערך מוסף של נוחות. מצד שני בגלל העובי הם מנפחים את קיפול העגלה באיזה סנטימטר. הם הרבה יותר עדינים לכביסה בגלל הספוג הפנימי ולכן מומלץ יותר לשטוף ידנית.
    מבחינת מזרנים לדעתי הקומפיקוש הוא הטוב ביותר מכיוון שהספוג שלו זה ספוג זכיר שמשדרג משמעותית את הנוחות.

צריך לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון קל משקל
    מיקה
    15/03/2021

היי קובי, אשמח לעצתך
    אני מחפשת טיולון לתינוקת בת כחצי שנה. חשוב לי שיהיה קל משקל (סובלת מבעיות גב) אך עם גלגלים גדולים ושתהיה בו שכיבה מלאה. רצוי גם שהקיפול יהיה כלפי פנים ולא כלפי חוץ (שהחלק הפנימי לא מתלכלך).
    ביבה טאי טאי ופג פרגו בוקלט לייט מתאימות לקריטריונים האלה, אשמח לשמוע את דעתך עליהן ואולי ישנן עגלות נוספות שתוכל להמליץ עליהן.
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון קל משקל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2021

שלום מיקה,

ראשית אני ממליץ לרכוש טיולון מגיל שנה לפחות! יש מחקרים שמראים שמאוד חשוב להתפתחות התינוק להיות מול ההורה. בטיולונים התינוק פונה כלפי חוץ. כמוכן הדגמים שציינת הם יותר עגלות כלומר, יותר כבדים מה שיצריך בעתיד רכישה נוספת של טיולון לדעתי. יחד עם זאת אני חושב שהן מתאימות יותר לתינוק מגיל 6 חודשים ביחס לטיולונים קלילים יותר.

לצערי אין טיולונים דו כיווניים רבים בשוק. עכשיו סייבקס התחילו לשווק את איזי S פלוס 2 טוויסט שעונה מעולה לצורך שלך (גלגלים גדולים, קיפול פנימי) ויש לה מושב מסתובב. היא לא הכי פרקטית לקיפול ותפעול אבל אני נוטה להמליץ עליה בגלל המושב המסתובב.
    אופציה נוספת זה לרכוש טיולון של עגלה כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ אבל אז המחירים גבוהים עוד יותר ומשקל כבד יותר.

בין פג לביבה, הביבה שוכב יותר והגגון יותר גדול. הפג לדעתי מעט יותר איכותי בגלל שהוא מיוצר באיטליה. הניוד מעולה בשניהם אך לפג יש קפיצים יותר טובים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל נובה של טוטי במביני
    אופיר
    15/03/2021

שלום!
    אני מעוניינת לקנות כסא אוכל לתינוק "נובה" של טוטי במביני.
    מישהו מכיר?
    יכול לתת המלצות?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2021

שלום אופיר,

מדובר במוצר חדש כך שאין אף חוות דעת של משתמשים לגביו. הוא לא נמכר בהרבה חנויות כך שלא ראיתי או בחנתי אותו.
    מבדיקה באתר היבואן התמחור שלו מעל 1500 ש"ח למוצר שאמור להיות טרמפולינה/נדנדה/כסא אוכל/כסא על כסא.
    דעתי תמיד היא נגד מוצרים שמשלבים הרבה מוצרים במוצר אחד, בסופו של דבר נקודתית הם מחמיצים את המטרה בכל מוצר אם נלך על הפרטני.
    טרמפולינה או נדנדה יעשו את העבודה הרבה יותר טוב מהטרמפולינה במוצר.
    יש כיסאות אוכל ב-300/400 ש"ח שעושים הרבה מעבר למה שהכיסא אוכל הזה עושה, יותר פרקטיים לתפעול ומתקפלים.
    כסא על כסא עולה 60-100 ש"ח כך שזה גימיק מיותר\ רובם גם מאוד קומפקטיים לאחסון או לניוד אם רוצים לצאת עם זה למסעדה לדוגמא.

לכן לדעתי, בסך הכללי גם יצא לנו יותר זול לרכוש כל פריט בנפרד וגם נקבל מוצרים יותר יעילים למטרה שלשמה יוצרו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה לספורטליין xl בייבי מונסטר
    דניאל
    15/03/2021

מה בין הספורטליין xl (בעיקר דגם 2021) לבין הבייבי מונסטר?
    הבנתי שהבייבי מונסטר יותר קלה, זה ההבדל המהותי היחיד?
    מה מומלץ מביניהם?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2021

שלום דניאל,

המונסטר יותר קלה, המושב שלה יצוק מפלסטיק שזה לדעתי מספק תמיכה טובה יותר. בנוסף זווית הישיבה יותר זקופה. כמוכן היא מעט זולה יותר. מעט יותר קטנה לאחר הקיפול.
    מצד שני הספורטליין יותר נוחה לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים. יותר קל לעלות ולרדת מדרכות גבוהות בגלל שלספורטליין יש ידית טלסקופית. מבחינת קיפול הספוטליין יותר נוחה לקיפול מכיוון שבמונסטר לפני הקיפול יש צורך ללחוץ על כפתורים במושב כדי לקפלו, בספורטליין פשוט מרימים את המושב. לאחר הקיפול הספורטליין נשארת ביד ואילו המונסטרס נופלת לרצפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה וכיסא בטיחות לתינוק ראשון
    שירה
    15/03/2021

היי,
    בשעה טובה תינוק ראשון. הלכתי לאיבוד עם כל ההמלצות באתרים. אשמח להכוונה יותר ממוקדת ומקצועית.
    טווח מחירים עגלה כוללת טיולון ואמבטיה - 3500
    טווח מחירים כיסא בטיחות - 1200
    אני דיי נמוכה וקטנה 1.53 כך שצריכה שיהיה לי נוח לתפעול. חשוב לי איכות ובטיחות ולכן גמישה גם במחירים, רק יודעת שלפעמים על שם משלמים יותר מאשר על איכות. אז אשמח להכוונה מהניסיון הרב שלך בנוגע ל-2 אלה.
    תודה ענקית על הזמן היקר שלכם.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2021

שלום שירה,

אכן יש מקרים שעל השם משלמים. לדעתי זה בא לידי ביטוי בעיקר בתחום העגלות. העגלה הכי מומלצת לדעתי (לצורך שלך) היא בייבי בוס בובקט 2. היא עולה סביב 2500 ש"ח. היתרונות:
    קלה מאוד, טיולון דו כיווני (דבר שאני לא הייתי מוותר עליו), נוחה לקיפול, ידית מתכווננת כך שאם ילך עם העגלה אדם גבוה יותר אפשר להתאים את הגובה אליו. זו עגלה שאני פיתחתי ולדעתי היא עולה על עגלות שעולות כפליים ממנה ביחס למה שהיא נותנת. יש כרגע מחסור עקב ביקוש גבוה, באמצע אפריל תחזור שוב למלאי.

לגבי כיסא, כאן זה קצת שונה מעגלות שכן למותגים יש ניסיון, יש להם מחקרים והם מחוברים ליצרני הרכב כך שיש הצדקה לעלות וזה לא רק למותג.
    יחד עם זאת עקב תחרות אפשר לרכוש בתקציב את הטופ הבטיחותי. לדעתי צ'יקו נקסטפיט הוא הטוב ביותר שיש מבחינת בטיחות (יחד עם ברייטקס קליקטייט שחורגים מהתקציב) ונוחות שאף כיסא לא משתווה לו. הוא הכי קרוב בנוחות/זווית שכיבה שלו לסלקל אבל עדיין סלקלים מעט יותר נוחים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    15/03/2021

ממש עזרת. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקטין לכיסא בטיחות לרכב וסלקל
    רעות
    15/03/2021

היי,

יש לי שתי שאלות:

1. רכשתי את כסאות הבטיחות מגיל 0 צ'יקו נקספיט זיפ ואני מרגישה שהבנות שלי קטנות בו מאוד, הראש שלהן קצת מיטלטל בנסיעה ומרגיש לי שאין להן מספיק תמיכה לצוואר ולכן הוא לא ישר ) נוטה קצת קדימה.
    האם ניתן לרכוש מקטין שייתן מענה לאזור הגב העליון, הצוואר והראש? אם כן - איזה והיכן?

2. לרכב השני אני רוצה לרכוש סלקלים לשנה הקרובה. האם סל קל בלי בסיס איזופיקס הוא פחות בטיחותי או רק מורכב יותר להתקנה ברכב?

תודה רבה!
    רעות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2021

שלום רעות,

1. יש תומכי גוף מלאים מהרגליים עד הראש. הם יועדו לסלקלים אך בהרבה מקרים רוכשים אותם גם למושבי בטיחות והם מתאימים.
    כמוכן יש רק תומכי ראש או תומכי ראש משולבים עם צווארון או רק צווארון.
    אני ממליץ על 2 מוצרים שאני משווק:
    או על תומך מלא של בנבת BENBAT BODY SUPPORT
    או תומך ראש וצוואר של בנבת. אם לא רוצים תמיכת גוף מלאה.
    Infant Head & Neck Support

היתרון במוצרי בנבת שיש חור בחלק האחורי של הראש למניעת היווצרות ראש שטוח. המוצרים פותחו בישראל תחת התייעצויות עם אורתופדיים ומומחי התפתחות (שמהם הגיע הרעיון של החור בחלק האחורי).

2. הבסיס אינו מוסיף לבטיחות. יש מקרים שהוא אפילו מוריד את דירוג הבטיחות. יחד עם זאת יש לבסיס יתרונות רבים כאשר החשוב בהם כן קשור איכשהו לבטיחות.
    למעשה אם נתקין סלקל בטיחותי ככל שיהיה ללא בסיס בצורה לא נכונה (יש עשרות דרכים לעשות זאת לא נכון) אז הסלקל לא שווה כלום. כאשר יש בסיס שהותקן פעם אחת באופן נכון כל שנשאר זה רק להקליק את הסלקל עליו.
    אם הסלקל מתוכנן להישאר קבוע ברכב אז הבסיס יהיה מיותר.
    חשוב לציין שדווקא הוספת בסיס תגרום לסלקל לקבל שיפוע לכיוון ישיבה. כלומר, ללא בסיס הזווית יותר נוחה לתינוקות, גם שווה לשקול זאת ע"פ עניין הנקסטפיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רעות
    17/03/2021

שלום קובי,

תודה על תשובתך המפורטת.

לא הבנתי את המשפט האחרון שכתבת בסעיף השני.

בנוסף, אשמח לקבל ממך עוד פרטים על המקטינים שאתה משווק.

תודה,
    רעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/03/2021

שלום רעות,

כתבתי שאם רוכשים סלקל ומוסיפים לו בסיס, הסלקל מקבל שיפוע ישיבתי יותר. רשמת שלא נוח לבנות וזה בגלל השיפוע שלו, מה שיקרה לסלקל אם נוסיף לו בסיס לכן רשמתי שאם לא נוח בכיסאות, צריך לשקול אם להוסיף בסיס לסלקל במידה ורוכשים.

לגבי המקטנים:
    הבודי ספורט הוא כמו מזרן לאורך גוף התינוק עם כנפונים בצדדים ותמיכה לראש עם צווארון. זה בנוי לסלקל והרבה רוכשים אותם גם כאלו שרכשו סלקל שמגיע עם מקטין מקורי, פשוט הבודי ספורט הרבה יותר תומך לאורך כל הגוף.
    יש הרבה שגם רוכשים לכיסא בטיחות.

הנק/הד ספורט הוא למעשה כמו החלק של הראש/צוואר של הבודי ספורט. לדעתי הבודי ספורט הרבה יותר תומך אבל בכוונה רשמתי את הדגם השני כאופציה למקרה שהבודי ספורט לא יתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רעות
    24/03/2021

היי קובי,

אתה יודע להגיד מה מביניהם מתאים לכסא בטיחות צ'יקו נקספיט זיפ?
    כמו כן, איך רוכשים דרככך ומה העלויות (עבור newborn)

תודה,
    רעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/03/2021

שלום רעות,

לדעתי הבודי ספורט יותר מתאים אך כמו שרשמתי עדיף להתנסות בחנות. מאיזה אזור אתם? אולי אצליח לכוון לחנות קרובה.
    ניתן לרכוש דרך האתר שלנו: בייבי בוס מוצרי תינוקות אבל אני פחות ממליץ אם לא בודקים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מומלץ
    הודיה
    15/03/2021

איזה כסא מומלץ ממשקל 10 ק"ג לרכב שני ?
    יש לי את הברייטקס CT איך ה- ברייטקס אליגנס Britax Allegiance?
    האם יש משהו אחר מומלץ ? גרקו או אוונפלו ?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מומלץ

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2021

שלום הודיה,

האליגנס הוא דגם שמבוסס על הדור הקודם של המרתון של ברייטקס כלומר ללא הקליק טייט.
    ככיסא שני אני ממליץ על גרקו סייז פור מי / מיי סייז שהוא ברמת בטיחות גבוהה ובמחיר סביר.
    גם אוונפלו טריומף או סימפוני ברמת בטיחות גבוהה ולרוב לא עולים יקר.

כמוכן ממליץ לחכות לחוה"מ זה השבוע בו החנויות עושות מבצעים ולרוב אלו המחירים הכי זולים שיש להמון מוצרים לאורך השנה. חלק מהחנויות כבר פרסמו מבצעים אבל ככל שנתקרב ככה יהיו עוד ועוד מבצעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה