מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות שני לרכב משפחתי Gracoאלי05/02/2021
שלום
כסא בטיחות שני לרכב לילד שמעל גיל שנתיים
(הכסא הראשון הוא ציקו לתינוק.)
מתלבטים בין גרקו נאוטילוס סאנגלוק לבין גרקו triogrow עם מנגנון סאנגלוק? שמעת על האחרון?
800 שח הראשון והאחרון 1000 שח
איזה מהם היית ממליץ לנו לקנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2021שלום אלי,
האחרון יותר חדש ולכן אין יותר מידי מידע לגביו. הנאוטילוס כבר שנים נחשב למוביל הקטגוריה (כאשר הסנאגלוק הוא המתקדם ביותר) ולכן הוא תמיד ההמלצה הראשונה שלי מבין כל החברות והדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כסא בטיחות טוב
אלי07/02/2021אוקי תודה,
ולמה להעדיף את הנאוטילוס סנאגלוק על ציקו נקסטפיט נוסף?
מתי כן תמליץ לקנות כסא בטיחות שני( כמו ציקו או ברייטקס ) לעומת הסנגאגלוק?
הלכתי קצת לאיבוד , כי יש עכשיו מבצעים מאוד טובים על הכסא בטיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש במבצע
אלי07/02/2021יש כעת במבצע ב 800 ש"ח את הגרקו סלים פיט, וגם באותו מחיר את הנאוטילוס סנאגלוק.
יש לנו ילד בן שנתיים וחצי, ותינוק.
מה מומלץ מהם לקנות?
בעתיד נרצה להרחיב את המשפחה.
הכסא הנוכחי הוא ציקו נקסטפיט.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/02/2021שלום אלי,
זה שיקול שלכם בסופו של דבר. מבחינת גיל אתם בשלב שאפשר להתפנק ולהחליט מה עדיף לכם.
היתרון ברכישת נאוטילוס זה מחיר זול יותר, תופס פחות מקום ברכב (ממש בהבדל מזערי). היתרון הגדול ביותר שהוא גם הופך לבוסטר כך שזה חוסך רכישה כזו בעתיד ולכן כלכלית יש לנאוטילוס הרבה יתרונות.
ברייטקס וצ'יקו הם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר והם מאוד נוחים לתינוקות עם זווית הטייה שאין בנאוטילוס. לרוב בגיל גדול ובכיסא שני שנוסע מעט יותר זה לא הכרחי.
כמו שציינתי זה נטו שיקול שלכם.
לגבי סלים פיט, היתרון שהוא תופס עוד פחות מקום מהנאוטילוס ומעולה למי שצריך לשים 2-3 מושבים יחד. הנאוטילוס יותר נוח ויעיל כבוסטר בהשוואה לסלים פיט מה שאומר שסביר שתרכשו בוסטר נוסף בעתיד מה שפחות סביר עם הנאוטילוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עגלה עם שלדה וגלגלים קטנים יחסית ואמבטיה גדולהאביה04/02/2021
אני מחפשת עגלה (יד שנייה..תקציב מוגבל :)) שתהיה עם עגלה בגודל ממוצע או גדול וגלגלים ושלדה קטנים.
אני לא יוצאת עם עגלה מהבית כי אני גרה במקום עם אפס נגישות (הייתה לי עגלת שטח עם הבנות הגדולות וזה לא שווה לי את הטרחה,מעדיפה מנשא).
אני משתמשת באמבטיה להרדמות עד גיל חצי שנה פחות או יותר וכשנוסעים להורים.
חשוב לי שהעגלה לא תתפוס המון מקום בבית.
כרגע ראיתי את הסולה 2, סילבר קרוס וויפרייר ואשמח לשמוע עליהם חוות דעת ועוד עוד כיוונים שיכולים להתאים. תודה גדולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2021שלום אביה,
שתי העגלות שציינת טובות. אני נוטה לסולה כי המושב שלה עם שכיבה ישרה ובסילבר השכיבה בתנוחת ערסול, יש שקע בין הגב לישבן. מצד שני הסילבר קצת יותר איכותית בגלגלים ובבדים אבל גם יותר כבדה בשל כך.
צריך לקחת בחשבון שעגלות צרות זה אומר אמבטיה צרה ולכן בעגלות כאלו לא תמיד נוח לתינוקות באמבטיה, בעיקר ככל שהם גדלים.
אם מוצאים יד 2 בתקציב עגלות כמו סיילו או בייבי בוס לדעתי שתיהן יענו טוב יותר לצרכים כי הן יותר קלות וקומפקטיות מהסולה והסילבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גדולה! הלכנו על הסילבר בסוף..
אביה08/02/2021אשמח לדעת איזה סלקלים מתחברים אליה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/02/2021שלום אביה,
צריך לבדוק אם יש מתאמים למקסי קוזי / סייבקס או שרק הסלקל של סילבר קרוס מתחבר. אם זה רק הסלקל של סילבר קרוס הייתי ממליץ לוותר על חיבור הסלקל לעגלה מכיוון שיש בטיחותיים ממנו בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אברר, תודה גדולה על המענה המהיר והמפורט :)
אביה08/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לעריסה של TWIGY- רכישהמורן04/02/2021
היי,
אני מעוניינת לרכוש מזרן לעריסה ומעדיפה כמובן מזרן בלי פתאלטים ומעכבי בעירה, מצאתי את המזרן הזה בשיטוט באינטרנט האם מוכר לך ומומלץ? מזרן קוקוס לעריסת תינוק 86/48 ס"מ דרים נטורלי - ™Dream Naturally
טוויגי Twigy
תודה רבה,
זה מה שמופיע באתר: "עשוי סיבי קוקוס ומעטפת כותנה - מכיל חומרים טבעיים לסביבת שינה טבעית ובריאה
מזרן קשיח ויציב - בהתאם להנחיות הממליצות בשנת חייו הראשונה של התינוק להשתמש במזרן קשיח
סביבת שינה טבעית - המעניקה נוחות ומסייעת לשינה טובה, שלווה ותחושה נפלאה שתעטוף את תינוקכם יום ולילה
כיסוי 100% כותנה נשלף בקלות וניתן לכביסה
המזרן מעניק סביבת שינה 100% טבעית התינוק ישן בסביבה בטוחה
מזרן קשיח ויציב מעניק תמיכה אורטופדית לגוף התינוק ומבטיח שהתינוק לא ישקע במזרן
בהתאם להנחיות לשינה בטוחה בשנת חייו הראשונה מבלה התינוק שני שלישים מזמנו בשינה וההמלצה היא להשתמש במזרן קשיח
מכיל קוקוס טבעי - ליבת המזרן עשוייה סיבי קוקוס טבעי
עומד בדרישות התקן הישראלי והתקן הבריטי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2021שלום מורן,
אני לא מכיר את המזרן ספציפית. שיווקתי בעבר את עגלת הרטן שמיוצרות בגרמניה ומזרן האמבטיה שלהם היה עשוי מסיבי קוקוס. זה למעשה מזרן נושם טבעי ללא מעכבי בעירה אך עדיין מעכב בעירה באופן טבעי.
לכן אני חושב שמדובר במוצר טוב. רצוי לבדוק מול מכון התקנים שהמוצר אכן אושר על ידם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
מורן גל07/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין דגמי הצי'קו- מה הכי מומלץ?ליטל משולם03/02/2021
שלום קובי,
אשמח לדעת מה ההבדל בין צי'קו נקסטפיט זיפ ודגם זיפ מקס?
ומה היית ממליץ לקחת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/02/2021שלום ליטל,
אין הבדל טכני או בטיחותי. במקס פשוט מרחב הרגליים גדול יותר מה שיאפשר לחגור תינוק נגד כיוון הנסיעה עד גיל גדול יותר מבלי שרגליי התינוק יתקלו ברגלי מושב הרכב.
בשני הדגמים ניתן לחגור נגד הכיוון עד 18 ק"ג פשוט, מעל גיל שנה במקס לתינוק יהיה יותר נוח. זה כל ההבדל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשימת משווקים מורשים למכירת טייגר 2מאיה02/02/2021
ערב טוב קובי,
האם יש מקום בו מפורסמת רשימת המשווקים המורשים למכור את הטייגר 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/02/2021שלום מאיה,
לא, בעייתי לנו לפרסם מכיוון שבשנתיים האחרונות חנויות למוצרי תינוקות נסגרות ונפתחות בקצב מסחרר, כמוכן משנות מיקום או שם וקשה לי כל הזמן לתפעל רשימה כזו.
אני מציע לפנות אלי דרך דף הפייסבוק של בייבי בוס או דרך הוואצאפ באתר של בייבי בוס ואכוון למשווקים קרובים אליכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן לרכוש עגלת בובקטמיטל02/02/2021
בתקווה שהסגר יסתיים בקרוב, היכן ניתן לראות את העגלה באזור השרון? חדרה נתניה והסביבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/02/2021שלום מיטל,
בנתניה יש בעגליס או בייבי לנד.
בחדרה לצערי אין כרגע משווק. שאר החנויות זה לכיוון המרכז פתח תקווה, רמת גן וכו'. אם רלוונטי ניתן ליצור קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס ואפנה לחנויות, ככל שידוע לי כל החנויות פתוחות כרגיל גם כעת.
חייב לציין שאני צופה מחסור בבובקט, מעריך שבחודש הקרוב כל המלאי יגמר ויתחדש שוב לקראת אפריל. היום הגיע משלוח וכבר יותר מחצי מוזמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפיסט לעגלת מאמאס אנד פאפאסדרור02/02/2021
אשמח להמלצה על טרמפיסט מומלץ שמאפשר עמידה וישיבה לעגלת flip xt2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/02/2021שלום דרור,
יש הרבה בשוק, רובם לא הכי נוחים לא להורה ולא לתינוק, לכן אני ממליץ לחבר ולבדוק פיזית. לדעתי החברה הכי מוצלחת זו לאסקל שיש להם גם טרמפיסט ישיבה. המחירים שלהם לא זולים אבל זו חברה מובילה בתחום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה נוחה וקלה עם אפשרות לסלקלאביעד01/02/2021
היי קובי,
הייתי רוצה לדעת מה המלצות שלך לגביי מספר עגלות:
בייבי בוס
ג'ואי
ביגבו בי 5
ומאמס אנד פאפס
אני רוצה עגלה נוחה עם טיולון דו כיווני
קלה לקיפול וקלה מבחינת משקל
ולאיזה עגולות יש אפשרות לחבר סלקל
אם יש עוד דברים מומלצים שלא ברשימה אשמח לדעת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/02/2021שלום אביעד,
המאמאס אנד פאפאס יחסית כבדות וכך גם הג'ואי שאף מעט מסורבלות וגם גדולות יותר בקיפול.
בין בוגבו לבייבי בוס יש פער ענק במחיר כאשר לדעתי הבייבי בוס יותר נוחה לניוד, עם גגונים יותר גדולים, אמבטיה יותר רצינית וקיפול יותר נוח כך שאיני רואה סיבה לשלם על בוגבו אלא רק בשביל המיתוג והראווה.
אופציות נוספות תלויות בתקציב. סלקל ניתן לחבר על כולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה נוחה לתינוק ולי , קלה ומתקפלת בקלותדיאנה01/02/2021
היי קובי
אשמח לקבל המלצה על עגלה קלה משאירה טת העגלה בבגאז׳, מתקפלת בקלות, יציבה לטיולים בעיר (מדרכות שיהיו בולמים טובים) ונוחה לתינוק.
ישנן כמה אפשרויות כרגע:
נונה טריב
סייבקס מיוס 2 (האם שווה את המחיר)
ספורטליין סיילו xl
בייבי בוס
Baby jogger city lux
בעיקרון מחפשת משהו טוב ונוח לשימוש מתחת ל10 קג , אשמח לעצתך גם אם יש אופציה שלא ברשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/02/2021שלום דיאנה,
הסיילו מעט חורגת מ-10 ק"ג אבל ממש במעט.
הבייבי ג'וגר לדעתי הכי פחות נוחה לניוד מהדגמים.
לדעתי מיוס לא שווה את מחירה אבל זו רק דעתי.
מבחינת ניוד הבייבי בוס הכי נוחות, אחר כך הנונה ואחר כך הסיילו.
מבחינת קיפול כולן נוחות, כולן קומפקטיות כך שהן עונות טוב להגדרות. בנונה ומיוס מושב העגלה עשוי מרשת, לדעתי מושב מפלסטיק נותן תמיכה טובה יותר וגם עם בלאי נמוך יותר. כמוכן בחורף פחות קר.
בסיילו בתוך הבד יש פרספקט, לדעתי זה נותן תמיכה טובה יותר מהרשת אך לא מגב פלסטיק.
אופציות נוספות זה בוגבו בי שיקרה מאוד. מאמאס אנד פאפאס סטרדה שדומה לבייבי בוס ביתרונות אבל גם יקרה ממנה וגם חורגת מ-10 ק"ג וגם מעט יותר מסורבלת בקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דיאנה01/02/2021תודה על התשובה
יש אולי עוד משהו ששווה להכניס להשואה?
את האמת אני כבר ממש מותשת מזה 😕 , בהתחלה רכשנו מאמס אנד פאפאס ארמדילו והייתי מאוד מאוכזבת מאיכות העגלה, היתה בתיקון שלוש פעמים ובנוסף מאוד כבדה וגדולה.
עכשיו מנסה למצוא משהו שלא יאכזב אבל נירא לי שהסתבכתי מרוב מבחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/02/2021שלום דיאנה,
אז לדעתי קודם כל רשמתי מאמאס אנד פאפאס סטראדה, הייתי מוריד אותה מהשיקול כי היא כמו הארמדילו ברוב הבחינות רק יותר קלה בקילו.
מהדגמים שרשמת, הייתי ממליץ להתמקד בבייבי בוס שהן הכי קלות מבחינת משקל והכי נוחות מבחינת ניוד.
לדעתי הן העגלות המושלמות שמשלבות נוחות הורה, נוחות ניוד מבלי להתפשר על נוחות התינוק. דגם הטייגר לדעתי עדיף לך כי הוא נוח יותר לניוד.
אם לא בייבי בוס אז נונה טריב ששוקלת כמו הבייבי בוס והניוד בה גם טוב אם כי מבחינת בלימת זעזועים היא פחות מוצלחת לדעתי. כמוכן הגב מרשת שאני פחות אוהב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מזרון למיטת מעבר- דגשיםקובי01/02/2021
האם בבחירת מזרון למיטת מעבר יש לשים דגש כלשהו כמו בבחירת מזרון למיטת תינוק? אשמח גם להמלצות על מזרון מעבר
תשובה
קובי סופר01/02/2021שלום קובי,
פחות יש צורך כי הילדים גדולים והמזרן לא יכול לסכן אותם בניגוד לתינוקות רכים. כמוכן אין תקנים לכן אין כאן עניינים בטיחותיים.
אם מוצרים מזרן ספוג כחול (לא ירוק) עם ציפוי בד רשת זו לדעתי האופציה הכי טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לילדה ראשונה - בוגבו בי 6 או נונה טריב?אור31/01/2021
היי, בעלי ואני מחפשים עגלה לקראת לידה ראשונה. מתלבטים בין נונה טריב לבין בוגבו בי 6: הדגשים שלנו הם קלות תפעול ומשקל (גרים בקומה 2 בלי מעלית), לא גדולה מדי כי הרכב קטן יחסית, שתסתדר בסביבה עירונית, ומספיק גבוהה בשביל בחור 1.88 מטר.
שתי העגלות נראות לנו מתאימות אבל מתלבטים האם האמבטיה של הבוגבו חלשה מדי (הדפנות מתקפלים). דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/02/2021שלום אור,
אכן נקודת החולשה בבי היא האמבטיה, סך הכל היא סבירה ואין בעיות חוזק או אמינות, רק קצת צפופה. מצד שני, לדעתי האמבטיה היא החלק הפחות קריטי, מה שישרת להרבה יותר זמן זה הטיולון ולדעתי הטיולון של הבי יותר טוב מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק. בנונה הטיולון עשוי מבד רשת שלדעתי מספק פחות תמיכה ועלול לקבל בלאי מהיר יותר.
מבחינת ניוד שתיהן נוחות מאוד בעיר, לבי יש קפיצים יותר טובים כך שהיא תבלום זעזועים בצורה יעילה יותר. לשתיהן ידית טלסקופית כך שלא צריכה להיות בעיה לאדם גבוה.
הקיפול קטן ונוח בשתיהן.
אם מתאפשר, פשוט לבדוק את שתיהן, לשים משקל בתוכן, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוה, לקפל, להחזיק ביד דקה/שתיים לראות איך ירגיש במדרגות. לתפעל ולבדוק ברכב. כך תוכלו לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות עגלה ומושב בטיחותנועה31/01/2021
שלום,
אנחנו מתלבטים בין מספר עגלות ונשמח אם תוכל להמליץ על עגלה טובה, בטיחותית, במחיר סביר, נוחה לתינוק, ורצוי לא כבדה ומתקפלת בקלות.
העגלות הן:
ספורטליין סיאלו
בייבי בוס טייגר
דיימונד ABC DESIGN
המלצה אחרת?
לגבי מושב בטיחות חשבנו לקנות צ'יקו אבל לא סגורים על איזה דגם, והאם כדאי עם בוסטר או בלי. מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/01/2021שלום נועה,
לגבי עגלות:
איי.בי.סי לדעתי הכי נוחה לתינוק אבל גם הכי כבדה וגדולה לאחר הקיפול, לכן זה לשיקולכם כי רשמת לא כבדה.
בין טייגר לסיילו לדעתי הטייגר עדיפה כמעט בכל פרמטר, היא קלה יותר מהסיילו בקילו וחצי, יותר נוחה לניוד, הגגונים יותר גדולים, יש מזרן נושם באמבטיה, מושב הטיולון יצוק מפלסטיק וזווית הישיבה שלו יותר זקופה. כמוכן כל הבדים ניתנים להסרה, בסיילו רק חלק מהם. בטייגר גם יהיה ניתן להחליף צבעים בין תינוק לתינוק בעלות סבירה למי שרוצה להתחדש.
לדעתי העגלות של בייבי בוס נותנות בפער את התמורה הכי טובה לכסף והן מציעות יתרונות רבים גם מול עגלות שעולות כמעט כפליים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות משנימלני31/01/2021
היי
אנו רוצים לרכוש כסא בטיחות לרכב משני )בעיקר הוצאה מההגן.
ברכב הראשי יש לנו גרקו פוראוובר אבל תקציבית רוצים להשקיע לכיוון ה 700 -800
אשמח להמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/01/2021שלום מלני,
במחיר הזה ניתן למצוא גרקו סייז פור מי שהוא כיסא נהדר מבחינת בטיחות ונוחות. לשים לב שפברואר הוא חודש בטיחות בהרבה חנויות ובאונליין אז חכו למחר לבדוק מחירים. אולי גם משהו מהדגמי יוקרה ירד לתקציב...
אם תראו דברים כאלו מוזמנים לרשום לי שם חברה ודגם וארשום אם הם מומלצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין איזי ווקר צ׳ארלי לבייבי בוס בובקט..מיטל30/01/2021
אחרי שבדקתי המון עגלות (אונליין, אין איפה לראות בעיניים)
שתי העגלות האלו מצאו חן בעיני וגם מתאימות למחיר..
החיסרון שמצאתי בצ׳ארלי זה שהגב לא יצוק, והחיסרון בבובקט שלא מצאתי חווד של הורים שהתנסו..
חשוב לנו קומפקטיות (בגלל הבגאז׳) ושהקיפול יהיה קל. גם עבירות צריכה להיות סבירה. אשמח לדעתך.. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/01/2021שלום מיטל,
מבחינת גודל לאחר הקיפול הן יחסית זהות.
מבחינת משקל גם יחסית זהות, הצ'ארלי יותר קלה ב-200 גרם.
מעבר לגב, הבובקט יותר נוחה לניוד, בעיקר ככל שהדרך תהיה משובשת, זה גם בגלל גלגלים יותר גדולים וגם בגלל החומר שממנו הם עשויים. כמוכן הגגונים שלה יותר גדולים.
בתור המשווק שלה אני יכול לומר שכל מי שבקשר איתי ממש מרוצה מהעגלה. לצערי לא כולם יושבים לרשום ביקורת טובה למוצר. שיש כזו אני משתדל לפרסם בדף הפייסבוק שלנו.
בדרך כלל בתקופה רגילה ההמלצה שלי לעצור מישהו ברחוב, לצערי כעת זה באמת לרכוש לפי תחושה.
אם מתאפשר לבדוק פיזית, אז ההמלצה שלי לגשת לחנויות, לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוה, לתפעל לבד, לקפל לבד ולבדוק ברכב, ככה קונים בצורה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
תודה רבה!31/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהאלונה30/01/2021
היי אשמח לעזרה בבחירת עגלה שתתן גם לי כהורה נוחות וגם נוחות לתינוק כמה שאפשר חשוב לי לציין גרה בבית פרטי אז אצטרך לעלות ולהוריד את העגלה במדרגות על יום.!!
חשוב לי טיולים דו כיווני ועגלה שתחזיק לי מעמד לילדים הבאים
מתלבטת בין
ג’ואי דגם Versatrax
ספורטליין סיילו xl
ביבה טאי טאי
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/01/2021שלום אלונה,
לפי הדרישות שלך:
ג'ואי יורדת מהפרק לדעתי כי היא כבדה מאוד ויחסית מסורבלת בקיפול.
טאיטאי יורדת מהפרק כי הטיולון חד כיווני.
הספורטליין עונה טוב לדרישות. הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט 2 שעולה בסביבות מחיר הספורטליין רק קלה ממנה ב-2 ק"ג שלדעתי זה יתרון אדיר לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)