פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה איכותית בזול מחול או עגלה סטנדרטית בארץ
    נאוה
    06/04/2021

שלום רב!

אנחנו רוצים לקנות עגלה לילד ראשון, מחפשים משהו איכותי, קומפקטי, אבל התקציב שלנו לא גדול (3500 מקסימום).

יש לנו אופציה להביא מחול עגלת bugaboo b6 או סייבקס מיוס במחיר הזה, אבל לפי מה שהבנו לא תיהיה אפשרות לממש אחריות במקרה של תקלה.

או לקנות בארץ, מתלבטים בין איזיווקר לספורט ליין.

מה היית ממליץ לנו לעשות?

אולי יש לך המלצה על עגלה אחרת שניתן להביא מצרפת?.

תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/04/2021

שלום נאווה,

לגבי הבאת עגלה מחו"ל, יש לקחת בחשבון שמדובר אמנם בחברות בינלאומיות אך אני לא בטוח שתהיה אחריות בינלאומית במקרה של תקלות. לכן אני ממליץ להתקשר ליבואנים טרם הרכישה לברר אם בכלל תהיה ואם כן באילו תנאים, מניסיוני זה מאוד חשוב כי אם תהיה לכם עגלה תקולה ללא אפשרות תיקון אז ההשקעה טרד לטמיון.
    בנוסף, אם המוצר ישלח בדואר אז יש להוסיף מיסים לסכומים. טכנית גם בהבאה פיזית לארץ אבל הרבה פשוט עוברים במכס עם עגלה פתוחה ונכנסים מבלי לשלם.
    בנוסף אני לא ממליץ לרכוש עגלות שלא ניתן לבדוק בארץ. חשוב לבדוק טרם הרכישה שהעגלה מתאימה לצרכים שלכם.

לגבי בי או סייבקס, אני אישית יותר ממליץ על הבי, גם כי יש לה ידית טלסקופית וגם בגלל מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה וזווית ישיבה טובים יותר.

העגלות "הסטנדרטיות" כיום צמצמו פערים אל מול המותגים ולדעתי לא נופלות מהן. כמובן שלכל עגלה יש יתרונות וחסרונות ולכן צריך להתמקד על 2-3 דגמים ואז אוכל לתת יתרונות וחסרונות.
    בין איזי ווקר לספורטליין, הווקר יותר קלה וקומפקטית. הספורטליין יותר נוחה בניוד, בעיקר ככל שהדרך יותר משובשת.
    בארץ אני ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלדעתי מציעות יותר יתרונות מכל עגלה אחרת גם מול בוגבו או מיוס והן נמכרות סביב המחירים של איזי ווקר או ספורטליין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לרכב לגיל שנתיים וחצי
    נועה
    06/04/2021

היי קובי,
    אני מחפשת כסא לרכב לילדה בת שנתיים וחצי, יושבת עם כיוון הנסיעה, לרכב של סבא וסבתא.
    לא קריטי אם החיבור הוא איזופיקס או באמצעות חגורת הבטיחות.
    חושב לי שיהיה בטיחותי, עדיף לא יקר יותר מדי...
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2021

שלום נועה,

לגיל הזה אפשר לרכוש בוסטר עם רצועות. אפשר ללכת על אוונפלו מאסטרו שאינו יקר וברמת בטיחות גבוהה. בפסח נמכר גרקו טנזישיין ב-529 ש"ח בחנויות (אני לא יודע כעת אם נשאר המחיר), בטיחותית הוא עדיף על המאסטרו וגם מבחינת משקלים, ניתן להשתמש ברצועות הפנימיות עד 29 ק"ג ואחרכך הוא הופך לבוסטר.

אפשר גם ללכת על נטו כיסא ובעתיד לרכוש בוסטר, במקרה הזה קוסקו סנרה זו האופציה הזולה והבטוחה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה וטיולון
    ענת
    05/04/2021

היי, אשמח לקבל עצה.
    מחפשת עגלה לתינוק בן 3 חודשים.
    חשוב לי גם אמבטיה לחודשים הקרובים וגם טיולון להמשך.
    מה שהכי חשוב לי בעגלה זה ההתניידות.
    כלומר עלייה וירידה במדרגות נוחה כשהעגלה פתוחה.
    נסיעה חלקה, לא כבדה מדי וקיפול נח לגודל סביר שמתאים לתא מטען סטנדרטי.
    מבחינת התקציב עד סביבות ה2000 שח.

זה ילד ראשון והייתי רוצה שהעגלה תשמש אותנו גם בילדים הבאים בע"ה.

קראתי הרבה המלצות על עגלת טאי טאי של ביבה.
    אשמח לקצת סדר בראש - מה מומלץ?
    וגם מה החשיבות של טיולון שפונה להורה, ומה העניין עם גלגלים גומי/פלסטיק...

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה וטיולון

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה וטיולון

ענת
    05/04/2021

דבר נוסף לגבי העגלה
    חשוב לי גם יציבות במידה ושמים שקיות או תיק על העגלה/בתא החפצים.

ודבר נוסף לגבי סלקל לרכב,
    עד כמה זה חשוב התוקף?
    מאחר ויש לנו סלקל משומש שאני לא יודעת כמה זמן עבר מהייצור וברור לי שהוא היה בשימוש כבר כמה שנים טובות. בוודאות יותר מ5 שנים.
    האם עדיף לקנות חדש?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2021

שלום ענת,

לא תהיה עגלה שתכיל את כל הדרישות.
    כמוכן ככל שעגלה יותר קלה כך עניין היציבות יפחת. צריך לקחת בחשבון שאם משקל התינוק 6 ק"ג לדוגמא אז מומלץ להעמיס על הידית משהו כמו 4 ק"ג לעגלה יציבה. לעגלה קלה מומלצת 2-3 ק"ג. כמוכן יש חשיבות לגלגלים גדולים, הם יתנו יציבות נוספת.

לגבי טיולון דו כיווני, יש לזה חשיבות עצומה. לפי מחקרים הוכח שתינוק שהיה מול ההורה היה משכיל יותר, ישן טוב יותר בלילות והקשר עם ההורה היה חזק יותר. לכן דבר שאני לא ממליץ לוותר עליו זה מושב דו כיווני. לכן לדעתי הטאיטאי פחות מומלצת.

לגבי גלגלים, יש גלגלי EVA שזה סוג של פלסטיק/סיליקון ויש גלגלי גומי או עם אוויר או PU שזה צמיג ללא פנימית ולכן אין פנצ'ר. אל הצמיגים הכי טובים לעגלות כי הם יוצרים נסיעה שקטה, פניות נעשות בקלות יותר וכמעט ואין להם בלאי ולא נוצרים חורים קטנים מאבנים.

לגבי המלצות. אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר. היא עולה 3000 ש"ח ולא 2000 אך במבצעים היא יוצאת פחות אך עדיין תחרוג מהתצקיב. היתרונות שלה: טיולון דו כיווני, קלה מאוד 8.7 ק"ג, גלגלים אחוריים גדולים וגלגלי PU לכן נוחות הניוד שלה מדהימה והיא יציבה מאוד. הסל שלה גם גדול. הטיולון מתאים מלידה כך שאם רוצים לסיים את שלב האמבטיה לפני גיל חצי שנה יש לזה יתרון חשוב. גגונים ענקיים.

עוד אופציה: סיילו XL באוזר מחיר הטייגר עם רוב היתרונות של הטייגר אך היא כבדה יותר בקילו וחצי, הגלגלים פלסטיק ולכן הניוד טיפה פחות נוח.

לגבי הסלקל: מומלץ לרכוש חדש אם עברו יותר מ5 שנים.
    אפשר לשקול רכישת כיסא שניתן להתקנה נגד הכיוון ולחסוך את עלות הסלקל (כיסא בכל מקרה צריך לרכוש). במקרה הזה אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט זיפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

ענת
    06/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת mom דגם mila
    רחל
    05/04/2021

מתלבטת לגבי העגלה הזו. אשמח למעלות מול חסרונות. וכמה היא יציבה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת mom דגם mila

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2021

שלום רחל,

מדובר בעגלה שהיא סוג של חיקוי לבייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס. הבעיה שהמקור לדעתי לא כלכך מוצלח ולכן לדעתי המילה פחות מומלצת. בתקציב שלה אפשר לרכוש ספורטליין סיילו הדגם הסטנדרטי שלדעתי עדיפה כמעט בכל היבט. אם מטפסים בתקציב אז אפשר לבדוק את ספורטליין סיילו XL או בייבי בוס בובקט שבאזורים של 2500-2800 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לmom mila

רחל
    06/04/2021

אני לא אוהבת את הגודל של הספורטליין (גלגלים +רוחב כללי) גם בקיפול לרכב גדול מידי. יש לך המלצות על משהן אחר לא ענק מידי אבל יציב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2021

שלום רחל,

אפשר לבדוק את בייבי בוס בובקט, היא יותר צרה ב7 ס"מ וגם טיפה יותר קטנה בקיפול. היא יותר קלה ב-2 ק"ג.
    היא נמכרת סביב 2500 ש"ח.

קיפול כמו של המילה קיים רק בטיולונים ויש בזה לדעתי המון פשרות כאשר רוכשים מלידה. בסגנון יש את סייבקס איזי טוויסט או איזי טוויסט S. שתיהן עם אמבטיה באזורים של 2500-3000 ש"ח. אני פחות מחבב אותן אבל הטוויסט S יותר טובה מהמילה לדעתי כמעט בכל היבט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה מגיל לידה
    מיטל לוי
    05/04/2021

הנטיה שלי היא בייביבוס בובקט אבל כרגע אין לי היכן לרכוש ולראות בעיניים ממש..
    אשמח לדעת על איזו עגלה אתה ממליץ שתהיה דומה לה בקריטריונים:
    קלה לקיפול
    גב יצוק
    יכולת ניוד סבירה

האמבטיה לא חשובה לי כל כך, משתמשת בה פרק זמן קצר מאוד ולכן גם טיולון שמתאים מגיל אפס זה מתאים לי.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה מגיל לידה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2021

שלום מיטל,

עניתי לך בפייסבוק אבל לטובת הכלל. הבובקט כרגע מאוד מבוקשת ואנחנו לא עומדים בביקוש. הכפלנו כמויות וגם זה לא מספיק. הפקקים בנמלים והקורונה עדיין יוצרים עיכובים במשלוחים רבים.

כמוכן בקרוב מאוד תגיע עגלה חדשה שיצרנו לרשת בייבי סטאר, היא משלבת עיצובים של הטייגר והבובקט וכמובן עם האמבטיה והטיולון של הבובקט ולכן מספקת את כל היתרונות והיא תימכר בפריסה ארצית כולל באילת (הבובקט או הטייגר לא נמכרות באילת). אני מעריך שגם היא תימכר בקצב די מהיר.

אם לא בייבי בוס האופציות הן יותר יקרות: מאמאס אנד פאפאס סטראדה ששוקלת 2 ק"ג יותר מהבובקט ועולה 1000 ש"ח +(במחיר של הבייבי בוס יש את ארמדילו פליפ XT 3 אבל היא הרבה יותר כבדה מהבובקט כ-3.5 ק"ג יותר).
    כמוכן יש את בוגבו בי 5 או 6, גם כאן מדובר בעגלות יותר יקרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לסל קל לעגלת סיילו
    אסתר
    05/04/2021

שלום קובי,
    בחרנו עגלה של ספורט ליין דגם xl
    איזה סלקל יותר מומלץ שמתחבר לעגלה ללא מתאם נוסף.
    מקסי קוזי דגם מיקו או ג׳ואי אייג׳ם?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לסל קל לעגלת סיילו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2021

שלום אסתר,

כל סלקל יצריך חיבור מתאם. המתאם בדרך כלל מגיע יחד עם העגלה ומלבישים אותו על השלדה ואז הסלקל ננעל עליו.
    הג'וא אייג'ם קיבל דירוג יותר גבוהה ללא בסיס. עם בסיס שניהם קיבלו דירוג זהה. המיקו כולל בסיס במחירו ובג'ואי צריך להוסיף בנוסף לעלות הסלקל לכן, אם רוצים ללכת על אחד מהם עם בסיס, אני ממליץ ללכת על מה שיצא יותר זול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Baby jogger city tour lux לא מתקפלת
    אורי
    03/04/2021

פתאום צד אחד של העגלה תקוע ואי אפשר לקפל את העגלה.
    למישהו יצא להיצקל בתופעה ויודע איך לתקן?

לקביעת תור
    סגירה
    Baby jogger city tour lux לא מתקפלת

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2021

שלום אורי,

אפשר לפנות ליבואן יש שירות ואחריות למוצר, גם אם נגמר תוקף האחריות עדיין יש שירות למוצר. ליבואן יש רשת חנויות בשם עגליס אז אפשר למסור את העגלה שם לשירות.
    אפשר גם להתקשר ליבואן שנקרא: דוורון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוצר נקנה מאמאזון בחו"ל

אורי
    04/04/2021

גם אם המוצר נקנה מאמאזון ארה"ב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2021

שלום אורי,

יש יבואנים שכפופים או נותנים אחריות בינלאומית, יש כאלו שנותנים שירות כזה בתשלום ויש כאלו שיתהפך העולם הם לא יתנו שירות למי שלא רכש בארץ מיבוא שלהם.
    אני לא יודע לומר איך זה עובד בדוורון לכן רשמתי את שם היבואן, חיפוש בגוגל יתן את הטלפון שלהם ותוכל לברר מולם. במקביל אולי כדאי גם לפנות לאמזון שגם נותנים סוג של אחריות למה שהם מוכרים.

אם פניה לדוורון לא תעזור ניתן לפנות לחברה בשם הגלגל תיקון וחידוש עגלות, יש להם דף בפייסבוק, הם מתקנים בתשלום את כל סוגי העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורי
    04/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת מגש אוכל לעגלה
    קליה מנדל
    03/04/2021

היכן ניתן לרכוש מגש אוכל לעגלה?

לקביעת תור
    סגירה
    רכישת מגש אוכל לעגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2021

שלום קליה,

ככל שידוע לי לא נמכר דבר כזה בנפרד בחנויות. אפשר לבדוק אונליין באתרים כמו עלי אקספרס. הבעיה שאי אפשר לבדוק אם זה מתחבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לרכב נוסף ומזרן מיטת תינוק
    מילנה
    03/04/2021

היי,

1. מעוניינים לקנות כסא בטיחות לרכב של סבא וסבתא, משהו שיהיה נוח לניתוק וחיבור (הכסא) כי הוא לא יהיה שם באופן קבוע. כמובן שגם בטיחותי ונוח לתינוק. אצלנו יש גרקו טרושילד. בתקציב של עד 700-800 ש״ח. מה מומלץ?

2. מחפשים מזרן למיטת תינוק בתקציב של 500-600 שח, חשבנו על מזרן איירפלואו דאבל של בייבי טק, האם זה דגם טוב?

תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2021

שלום מילנה,

1. כל הכיסאות די דומים בנוחות ההתקנה מלבד ברייטקס קליקטייט שחורגים מהתקציב. לדעתי גרקו מיי סייז / סיייז פור יו הוא האופציה הכי טובה לתקציב. ההתקנה שלו דומה מאוד לטרושילד.

2. לגבי מזרן, תלוי לאיזה גיל זה מיועד. בכל מקרה הדגם שרשמת הוא דו צדדי, במקרה הזה אני ממליץ למצוא את הדו צדדי הכי זול שיש לא משנה המותג או הדגם רק לוודא שיש לזה תו תקן בתוקף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי 2 - מזרן לילד בן 10

מילנה
    04/04/2021

המזרן מיועד לילד בן 10 חודשים.

אז אם אני מבינה נכון, אם אני לא קונה מזרן נושם אמיתי (שעולה מעל 800 שח להבנתי) אז לא משנה אם אני אקח את הדו צדדי הרגיל או דגם ויסקו? לא יהיה יתרון לתינוק מבחינת נוחות/בטיחות בבחירת דגם מסוים של דו צדדי? כמובן בהנחה שיש תו תקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2021

שלום מילנה,

אכן מזרן נושם אמיתי עולה באזורים של 800+
    מה שאת קונה זה מזרן דו צדדי, צד קשיח וצד רך. הצד הקשיח נועד עד גיל שנה והצד הרך מגיל שנה. גם מזרן נושם היעילות הבטיחותית שלו למעשה עד גיל שנה לאחר מכן הוא כמו המזרן הפשוט ביותר מבחינה בטיחותית.

בדו צדדים יש כאלו שהצד הרך הוא רק ספוג, יש כאלו עם ויסקו או לטקס. לדעתי ומניסיוני מספיק רק הספוג ולכן המלצתי לרכוש את הדו צדדי הכי זול שיש בתנאי שיש לו תו תקן. אם מחכים עד גיל שנה אז אפשר לרכוש מזרן תקני שהוא רק ספוג והמחירים יהיו זולים עוד יותר (רצוי כזה עם ציפוי בד או רשתי ולא ניילון).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מילנה
    04/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון נשכב 180 מעלות מגיל לידה
    Inna
    03/04/2021

היי קובי,
    על איזו עגלה היית ממליץ שאפשר לוותר בה על אמבטיה לחלוטין?
    הקריטריונים -
    קלה לקיפול (אנחנו ללא רכב ולכן צריכה להתאים למוניות אוטובוסים להתנהלות עצמאית)
    יציבה לטיולים ממושכים (גלגלים לא קטנים)
    טיולון מסתובב לשני הכיוונים
    ניתנת לשימוש עם ניובורן
    רצוי אך לא חובה - ניתן להלביש עליה סלקל אטון סייבקס

מחיר ומשקל לא פקטור
    אשמח לסיוע:) תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2021

שלום אינה,

לצערי אין יותר מדי אופציות.
    אפשר לבדוק את איזי S טוויסט של סייבקס.
    בוגבו בי 6 רק טיולון.
    על שתיהן ניתן לחבר סלקל והן עונות לדרישות.
    הבי לדעתי עדיפה גם בניוד בעיר (למרות שיש לה גלגלים יותר קטנים), ככל שהדרך יותר משובשת כך יהיה לסייבקס יתרון קל. גם במושב של הבי שלדעתי יותר מוצלח.
    הבי מעט יותר כבדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגליזינה טירולוגי מול ספורטליין xl 2021
    סתיו
    02/04/2021

היי קובי,
    מה שלומך? אשמח לדעת מה דעתך על אינגליזינה טרילוגי מול ספורטליין xl מי מומלצת יותר בעיניך?
    תודה רבה וחג שמח,
    סתיו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום סתיו,

תלוי בדרישות.
    הטרילוג'י יותר קלה, האמבטיה והטיולון יותר מרווחים. לטרילוג'י 4 מצבים בטיולון כולל מצב ישיבה זקוף שחסר בסיילו. רוחב השלדה שלה צר יותר וזה נותן יתרון במעברים צרים מאוד.
    הסיילו יותר נוחה בניוד ומשמעותית יותר נוחה עם צריך לדחוף ביד אחת או בדרך משובשת. היא מעט יותר נוחה לקיפול, בעיקר כשהטיולון פונה לכיוון ההורה. סל החפצים בטרילוג'י לא הכי נגיש. המושב בטרילוג'י עם חלק יצוק פלסטיק רק במרכז הגב ומעט בצדדים מה שמשאיר חלקים ללא תמיכה. בסיילו התמיכה היא עם לוח פרספקט שמכסה את כל הגב.
    הטרילוג'י מתקפלת לקיפול מטריה כלומר, צרה מאוד וארוכה.
    הסילו לספר כלומר, רחבה אבל קצרה.
    ברחבי 5 דלתות הקיפול של הסיילו יותר נוח. ברכבים עם תא מטען הטרילוג'י תתפוס פחות מקום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרילוגי וספורטליין

סתיו
    02/04/2021

תודה רבה לך על המענה המהיר והמפורט!
    מבחינת הצרכים אנחנו גרים בעיר עם רכב i20 ואני די נמוכה כך שלמשקל וגובה יש חשיבות בעיני..
    קשה לי אבל להבין מי מביניהן תתאים יותר לצרכים שלנו ושל התינוק כי נשמע שאין הבדלים מהותיים בין השתיים האם יש עדיפות לאחת מהן בכל זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום סתיו,

דווקא יש המון הבדלים כי מדובר בסגנונות שונים.
    הטרילוג'י די מיושנת ויושבת על בסיס של טיולון 2 ידיות רק שעשו חיבור לידית אחת. יש לזה פלוסים במרווח הפנימי לתינוק ורוחב שלדה צר ומינוסים ביכולת ניוד לא הכי טובה שיש, גישה לא נוחה לסל חפצים, תמיכה קשיחה חלקית בגב המושב, התפעול טיפה מסורבל (חיבור של אמבטיה וטיולון).
    כמו שרשמתי לרכב 5 דלתות עדיף קיפול כמו של הסיילו כי הטרילוג'י ארוכה וזה לא הכי נוח ברכבי 5 דלתות.
    הסיילו מעט יותר כבדה ושוקלת בערך 10.3 ק"ג לעומת 9.5 ק"ג טרילוג'י (שלדה עם טיולון), סה"כ שתיהן במשקל ממוצע.
    מבחינת גובה יש לסיילו יתרון כי יש לה ידית טלסקופית אז אפשר להתאים את הגובה בידית כאשר בטרילוג'י הגובה קבוע אז צריך לבדוק בחנות אם זה מתאים לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!😊

סתיו
    02/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת טיולון לגיל שנה וחצי
    נעמה
    02/04/2021

היי, אשמח מאוד לעזרה. מחפשת טיולון לילד בן שנה וחצי. חשוב לי שיתקפל יחסית קטן (תא מטען קטן), שתהיה לו הגנה כלשהי בצדדים כי הבן שלי עם קושי בויסות טונוס שרירים והרבה פעמים "נוזל" לצדדים, בגלל זה צריכה גם שיהיה לעגלה פגוש מקדימה. בנוסף אשמח מאוד אם תהיה אפשרות לישיבה כמה שיותר זקופה (לא משנה לי אם על ידי לחצן או שרוך). המון המון תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום נעמה,

אני ממליץ דבר ראשון בכל מקרה לעשות בדיקה פיזית בחנות, להושיב את הילד ולטייל בחנות כמה דקות להבין אם הבחירה טובה.

ככל שידוע לי לטיולונים אין יותר מדי הגנות בצדדים. אפשר לרכוש מזרן עגלה שנקרא מזרן כנפיים ואז הוא מספק מעין כריות צד וגם מעט משפר את זווית הישיבה.

הייתי ממליץ לבדוק את סילבר קרוס ווינג או ווינג 2 (שעבר מקצה שיפורים קל). גם איזי ווקר XS שמקביל לווינג.
    אפשר לבדוק גם את אינפנטי מון.

כולם כוללים מעקה, בעלי קיפול די קטן ונוח. זווית ישיבה טובה, כמו שרשמתי הגנה בצדדים כמעט ואין. האינפנטי משנה מצבים עם לחצן כל השאר עם שרוך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שני כסאות בטיחות
    לימור
    02/04/2021

שלום קובי! לאחר שכנינו טיולון בהמלצתך אני פונה לעצתך שוב :)
    אנחנו מתלבטים בין שני כיסאות בטיחות לבת שלנו, בת 8 חודשים (כיום היא סביב ה-7-8 ק"ג). ההתלבטות היא בין פוראבר של גרקו ובין ברייטאקס קליקטייט. מאוד נשמח לעצתך! תודה רבה רבה על העזרה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום לימור,

בטיחותית שניהם ברמה הכי גבוהה שיש.
    היתרון של גרקו: בעתיד ניתן להפוך אותו לבוסטר, לדעתי יתרון מיותר כי הרוב המוחלט ירכוש בוסטר בנפרד בכל מקרה.
    היתרון של ברייטקס, ההתקנה יותר קלה בזכות פטנט הקליקטייט, זה משמועתי אם מתכננים להעביר בין רכבים או יודעים שמדי פעם יהיה צורך בפירוק הכיסא והרכבה מחדש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ושאלה נוספת -

לימור
    02/04/2021

אני רואה שיש גם קליק טייט בוליווארד שכתבת שהוא טיפה יותר בטיחותי מהמרתון. אם אחליט על הבוליווארד, יש דגם ספציפי שכדאי? אני רואה שם כל מיני תוספים, לניקיון, לזיעה.. צריך את זה בכלל? או את הבסיסי ביותר?
    שוב מודה לך מאוד מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום לימור,

ההבדלים הם בסוגי הבד, בטיחותית גם הזול ביותר מבינם זהה ליקר ביותר. לדעתי לא משמעותי עניין הזעה או קלות הניקיון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על סלקל בטיחותי בתקציב מסוים
    יפעת
    02/04/2021

הי,
    אני לקראת לידה מחפשת סלקל עם דגש על בטיחות יותר מהכל. מעדיפה עם בסיס כדי למנוע טעויות חיבור לחגורה. אבל הסלקל עצמו כנראה ישמש גם ברכבים אחרים מדי פעם ללא הבסיס.
    מה הסלקל הכי מומלץ מבחינת בטיחות בתקציב של עד 900-1000 שקל (לא כולל בסיס)? והאם קיים סלקל ברמת בטיחות זהה בתקציב של 600-700 שקל? ובכלל אולי עדיף מבחינה בטיחותית כיסא מגיל לידה? למרות שהבנתי שסלקל הרבה יותר נוח.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום יפעת,

לגבי נוחות לא יודע לומר עם הרבה יותר נוח אבל לדעתי עדיין סלקל טיפה יותר נוחה (תלוי כמובן בין איזה דגמים משווים).
    לגבי סלקל, רוב רוכשי הסלקל מעוניינים שהסלקל שהם קונים גם יוכל להתחבר לעגלה שלהם. אם מוותרים על הדבר הזה אז צ'יקו קייפיט הוא הסלקל הטוב ביותר שיש לדעתי. בטיחותית הוא נחשב למוביל כבר שנים, מבחינת נוחות הוא אחד הכי נוחים שיש אם לא הכי נוח. מה שהכי מדהים בסלקל הזה זה המחיר, הוא עולה סביב 1000 (אפילו פחות) כאשר המחיר כבר כולל בסיס. לכן באופן כללי זה לדעתי הסלקל הכי מומלץ.
    החסרונות: כמו שציינתי לא מתחבר לעגלות. בנוסף לא ניתן לחבר אותו ללא בסיס זה אומר שאם רוצים להעביר מרכב לרכב רצוי לרכוש עוד בסיס שלא תמיד נמכר בנפרד.

אם נרד בתקציב אז כבר נלך על דגמים ללא בסיס. אין סלקל עם בסיס בטווח המחירים הזול שמתקרב לרמה של צ'יקו.
    ג'ואי אייג'ם וסייבקס אטון 5 מעולים אך הם באזור המחיר של צ'יקו ואת הבסיס עוד צריך לרכוש בנוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל בטיחותי

יפעת
    14/04/2021

הי קובי, תודה על המענה.
    בהמשך להמלצה שלך,
    אני מעדיפה סלקל עם בסיס שגם ניתן יהיה לחבר אותו מדי פעם ברכב אחר ללא הבסיס , המלצת לי על ג'ואי אייג'ם וסייבקס אטון 5 .
    התעניינתי לגבי האטון 5 בחנות מסוימת ושאלו אותי איזה בסיס אני רוצה, דגם ב500 ש"ח או דגם אמריקאי ב700, מה ההבדל ביניהם?
    אני מעדיפה בטיחות על פני מחיר, מה עדיף- האייג'ם או האטון 5 ועם איזה בסיס?
    והאם שניהם מתחברים לעגלת ספורטליין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/04/2021

שלום יפעת,

לגבי חיבור לעגלה, שניהם מתחברים.
    לגבי בטיחות, ללא בסיס שני הדגמים עם דירוג בטיחותי מקסימלי. עם בסיס לג'ואי יורד טיפה הדירוג לכן הסייבקס יותר בטיחותי.
    בכל זאת לגבי המחיר, סייבקס עם בסיס עולה לך כמעט כמו עגלה ומשך השימוש בדרך כלל הוא 6-8 חודשים, כן שווה לשקול את עניין התקציב לדעתי. את ההשקעה הגבוה אני תמיד ממליץ לעשות בכיסא בטיחות שישרת להרבה יותר שנים.

לגבי בסיס לסייבקס, אני לא ממליץ על הבסיס האמריקאי ומוזר לי איך בכלל נמכר בישראל בסיס אמריקאי לסלקל בתקינה אירופאית, זה אומר שהם מעולם לא נבדקו יחד בשום מבחן!
    לכן אני ממליץ לרכוש רק עם בסיס אירופאי כמו הסלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות- צ'יקו או גרקו
    ניצן
    01/04/2021

שלום! מתלבטת בין כיסא בטיחות של צ'יקו הנקספיט זיפ לבין הגרקו פוראבר הטרו שילד (מה גם שבגרקו לא מאוד הבנתי את ההבדל בין הדגמים השונים). אשמח לייעוץ בנושא, תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות- צ'יקו או גרקו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום ניצן,

כדי שאוכל לענות אני צריך להבין 2 דברים:
    1. לאיזה גיל הכיסא?
    2. לגבי גרקו יש להם המון דגמים, האם הכוונה להבדלים בין דגמי הפוראבר או בכללי בין דגמי גרקו?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר!

ניצן
    02/04/2021

הכוונה ממש מגיל לידה.
    ההתלבטות שלי בין אחד מדגמי הפוראבר שבינהם לא מאוד הבנתי את ההבדל לבין הצ'יקו נקספיט זיפ, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום ניצן,

מגיל לידה ההמלצה שלי על צ'יקו מכיוון שלדעתי ומניסיוני יש לו את זווית השכיבה והממדים הפנימיים הכי נוחים לתינוק בן יומו. לדעתי הוא הכי קרוב שיש לסלקל מבחינת הזווית והנוחות.
    מבחינת פוראבר מדובר בדגמים זהים מבחינת הנוחות יש פוראבר ופוראבר טרושילד כאשר בטרושילד יש הגנות צד נוספות ולכן הוא עדיף מבין השניים לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד

ניצן
    04/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה