מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנירא אכלנית כפייתיתטלי23/12/2010
הסימנים והסיפטומים לאיבחון הפרעת האכילה הכפייתית
התקפי זלילה בלתי מרוסנת המלווים בביקורת עצמית של חוסר אונים.
פחד מחוסר שליטה סביב האוכל.
רגשות שליליים כמו צער, בדידות, כעס המובילות לדיכאון.
הימנעות מפעילות ואירועים חברתיים עקב מידות גדולות ובשל כך ביטחון עצמי ירוד המוביל לחוסר הצלחה חברתית או מקצועית.
דיאטות חוזרות ונישנות.
אובססיה כלפי האוכל, שהוא מרכז החיים.
אכילה מועטה בחברה במקביל לאכילה מוגזמת לבד.
האמונה שהרזון יכול להביא להצלחה בחיים.
חוסר יכולת להתמודד עם רגשות כאב, צער, לחץ וכעס.
כל זה קורה לי בחודשיים שלוש האחרונים ואני מאבדת תיקווה לגמרי..אני עשוקה בלבכות ורחמים עצמיים כל הזמן,איך הגעתי למצב שאוכל מנצח אותי??..ואיך אני מפסיקה את זה?? (עדיף בלי פנייה לאף אחד אחר..אני לא רוצה שידעו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ברירה
אהרון רזון25/12/2010אלא לפנות לקבלת טיפול נפשי, ויפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםליר23/12/2010
שמעתי שלא כידי לאכול קורנפלקס מכיוון ששמים בהם מלא מלא סוכרים לא מזמן תוכנית חשפה את זה לא זוכרת איזה ..חברה סיפרה לי שזה ממש לא בריא לפי מה שראתה שם ...
מצד שני עד היום כל החומר שקראתי ושמעתי שקורנפלק עם חלב מאוד מאוד מומלץ בבוקר לשם אנרגיה דלק לכל היום לגוף וחמצן למח וכו וכו על יעולותה הרבה של ארחות בוקר בפרט קורנפלקס עם חלב אמא שלי אומרת שלא כידי עם חלב כי החלב לוקח את כל הויטמינים של הקורנפלקס אבל חברה שלי אומרת מה שראתה עדיף לא לאכול בכלל קורנפלקס .ני משתדלת לישמור על אורח חיים בריא ומתסכל אותי לדעת את זה כי עד עכשיו הקפדתי לאכול בבוקר קורנפלקס עם חלב עשה רושם שזה תורם ויעיל ...
1.מה אתם אומרים באמת על קורנפלקס בפרט בבוקר עם חלב כידי או לא ?
2.אם לא מה מומלץ לאכול בארוחת בוקר בתור נערה מתבגרת שאוהבת לאכול ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנפלקס
אהרון רזון25/12/20101.מה אתם אומרים באמת על קורנפלקס בפרט בבוקר עם חלב כידי או לא ?
******לא מומלץ (עם חלב או בלי). הוא מוצר מתועש עם כל מיני כימיקלים והרבה סוכר, צריך להתייחס לקורנפלקס כאל ממתק.
2.אם לא מה מומלץ לאכול בארוחת בוקר בתור נערה מתבגרת שאוהבת לאכול ?
*****לחם מלא + גבינה עד 5% + ירקות. שיבולת שועל עם חלב במקום קורנפלקס או כל דגני הבוקר המתועשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה קצת מוזרה.עדן22/12/2010
אני אתאר מצב בשביל לשאול את השאלה.
אם אני קמה בבוקר, אוכלת ארוחת בוקר בשעה 7 וחצי שכוללת - 2 פרוסות לחם + 100 גרם קוטג' + נס קפה בכוס של שתייה חמה עם חצי כוס חלב חד פעמית וכפית סוכר. ואז אני נכנסת לעשות פיפי כמה פעמים ונשקלת בערך בשעה 1.
המשקל שיתווסף למשקל שלי הוא המשקל של האוכל שאכלתי?
ז"א 2 פרוסות לחם - 60 גרם
קוטג - 100 גרם וכו' ..?
אם כן,
אז מה עדיף בשביל לראות את המשקל הנכון ביותר.
הארוחת בוקר שציינתי או 1 וחצי כוס חד פעמית של דגני בוקר (כל כוס 25 גרם) + 1 וחצי כוס חד פעמית חלב + כפית סוכר.
סליחה על החפירה זה פשוט שאלה שאני שואלת את עצמי הרבה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה קצת מוזרה. - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי26/12/2010שלום רוני,
זה לא כל כך חשוב מה את אוכלת לפני. פשטו תשקלי בשעה קבועה, עדיף בבוקר לפני שאת אוכלת ואחרי שעשית פיפי. ועוד משהו חשוב, עדיף לא להשקל יותר מפעם בשבוע!
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת דעה, עצה ואפילו עזרה דחוף!מחפשת קרן אור22/12/2010
שלום רב,
אני בת 20 שנה, הגובה שלי הינו 1.63 מטר, ומשקלי הינו 50 ק"ג..ברצוני הגדול לגעת למשקל של 45 ק"ג באיזו דרך דרך שהיא..אני בעלת רצון גבוה, ותמיד שואפת לגעת במטרות שלי באיזה תחום שהוא, ובקשר לדיאטה ברצוני שתעזרו לי לגעת למשקל הזה ההוא, אפילו אם הייתה הדרך קשה, מה שחשוב לי שתהייה טבעית ומהירה ללא הגבלה בתפריט מסויים!
הערה: אני מכירה שהנני נמצאתבמשקל תקין..אבל משקל זה אינו משכניע אותי ובמיוחד את נפשח!
אשמח לקבל עזרה-תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון כתיב!
מחפשת קרן אור22/12/2010*באיזו דרך שהיא.
*משקל תקין.
*נפשי ולא "נפשח".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מחפשת קרן אור23/12/2010?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ...
ליר24/12/2010מצד אחד אני לא מבינה אבל אני סקרנית מה גורם לך לירצות בגיל עשרים לקבל גוף של ילדה בת 12 זה לא סקסי זה לא יפה רוב הגברים יאמרו לך את זה ורוב הנשים [אם אכפת לך להיראות טוב] הכל בגלל ההשפעה והלחץ המשלה של החברה שמשדרים למין הנשי להיראות כמו מקלות
אני מבינה אותך אחרי הכל את לא הראישונה לפי דעתי זה מזעזע
אבל עצה שלי אל תתעללי בעצמך אחרי הרבה ניסיונות אני יכולה לומר לך .. שדיאטה מהירה מעלה הכל בחזרה תאכלי פחות משמין ויותר בריא ותרדי לאט לאט
[= אבל אבל בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם אלינור ורוני, ובנוסף ...
אהרון רזון25/12/2010ממליץ על בירור לגבי אפשרות של התחלת הפרעה נפשית\אכילה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת המשקל
עדן24/12/2010את נמצאת בגבול של המשקל התקין. ז"א את ממש במינימום של המינימום עוד קצת ואת בתת משקל.
ולכן אני לא ממליצה לך לרדת בכלל. זה יביא אותך למקום לא טוב ולא בריא ..
אם יש לך בעיה עם הגוף שלך תעבדי על זה בעזרה ספורט ועזרה נפשית.
אבל פחות 5 קילו ממה שאת עכשיו את תהיי בBMI של 16.9 וזה תת משקל.
תשמרי על עצמך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מגלוטןגילי שכטר22/12/2010
אני בת 14 ואני שוקלת 90 ק"ג.
ניסיתי הרבה דיאטות שלא הצליחו.
לפני כמה ימים חברה שלי המליצ הלי להיגמל מגלוטן ובכך והלפחית את הפיחמימות.
האם זה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מגלוטן - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/12/2010תנסי למשך חודש ואחר תפני ליעוץ מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חטיפיםאלינה21/12/2010
לילדה עם סוכרת 1 שמטופלת עם אינסולין קצר אפידרה וארוך לנטוס (פעם ביום) יש חטיפים מתוקים שעדיין יחסית עדיפים על כל מיני שוקולדים למיניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חטיפים - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי21/12/2010שלום,
אענה בצורה עקרונית. כפי שאת בטח יודעת השיטה היא לספור פחמימות, כאשר למרות שאני תומך בתזונה בריאה, אין שייכות מאיפה הפחמימות מגיעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדן21/12/2010
במידה ואוכלים 3 קציצות, כמה כל קציצה צריכה לשקול בכדי להכיל מנת בשר?
והאם יש הבדל בין קציצת בשר לבין קציצת עוף או קציצת דג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה היא מבחינה קלורית
עדן21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/12/2010השאלה לא ברורה לא יודע מה זה מנת בשר כעיקרון הבשר מכל סוג הוא מקור חלבוני טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ל
עדן22/12/2010מנת בשר סבירה מבחינה קלורית.
שזה אומר בערך 200 קלוריות לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותליר21/12/2010
הי אני בת 18 הגובה שלי הוא 1.67 אך אני שוקלת 70+ לאחרונהאני נוטלת כדורי ריספרדל הפסיכיאטרית אמרה שהם נורא משמינים ועלי לעשות דיאטה מצד אחד אני נורא אוהבת לאכול בעיקר פחממות [שאמרה לי להמנע מהן] ומתוקים
מצד שני קשה לי לעשות ספורט בצורה עיקבית עקב מצב נפשי קשה אני מפחדת נורא להשמין אני גם ככה רוצה להוריד . אך יש הרבה מיתוסים על אוכל כך שאין לי מושג מה כידי לי לאכול . לדוגמא תמיד חשבתי שקורנפלקס עם חלב בבוקר נורא בריא אבל שמעתי שזה מפוצץ סוכרים ולא טוב .. אני אובדת עצות ועצובה ואני מבקשת לימצוא דרך ביינים פחות נוקשה שתעזור לי בהשרגה להוריד ממשקלי
אשמח לכל עצב וטיפ לגבי סדר ארוחות או ממש להמנע או מה יותר לעשות
תודה מראש[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/12/2010תפני ליעוץ מקצועי ותעשי מה שמיעצים לך לא כל דבר נוח ולא כל דבר קל אם תרצי את חייבת להתפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להרזות לפי התפריט הבא?יעל21/12/2010
בבוקר מעדן+מוזלי(של אקטיויה) או פריכיות אורז וגבינה
וכוס נס קפה
ביניים - פרי קלמנטינה/תפוז/תפוח
צהריים - כוס אורז/פסטה/פירה יחד עם קציצה/דג/עוף וסלט
ביניים - פרי
ערב - 2-3 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה יחד עם גבינה/קוט'ג/ביצה/טונה וסלט
ביניים - פרי וקפה
משתדלת 2-3 פעמים בשבוע הליכה של שעה
בסה"כ יש לי יום דיי דחוס ופעיל
רוצה להוריד 10 ק"ג
1.65 גובה ושוקלת 75 ק"ג
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להרזות לפי התפריט הבא? - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי21/12/2010שלום,
התפריט שתיארת הוא דל מאוד בקלוריות, אני מתכוון קיצוני, לכן תורידי הרבה שריר ונוזלים, לכן לא רצוי. תתיעצי עם דיאטנית כדי לקבל תפריט בריא המתאים לאורח החיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא ממש....ד20/12/2010
קשורה לפה ,
אני מזיעה יותר ממה שצריך ולא משנה באיזה דאודורנט אני משתמשת יש לי ריח זיעה
חזק מאוד ששום דאודורנט לא עוזר , לאיזה פורום אני אמורה לפנות??
למה זה ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא ממש.... - תגובה
ליטל סמואל-לוי21/12/2010הי ד',
נסי בפורום שקשור לניתוחים/כירורגיה. נראה לי שיש פתרון לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פופקורן קלוריותאני20/12/2010
אני מכינה לי 3 פעמים בשבוע בערך 2-3 כפות גרגירי תירס לפינוק.
אני מכינה ללא שמן במכשיר ביתי
כמה קלוריות זה שווה לאחר שזה מוכן=פופקורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פופקורן קלוריות - תגובה
ליטל סמואל-לוי21/12/2010הי אני,
בכוס פופקורן "רזה" כזה יש כ-30-40 קק"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה30-40 קלוריות
אני23/12/2010הכוונה למוצר מוגמר?
לכל כוס 30-40 קלוריות פופקורן מוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשקל הנכון?קרין20/12/2010
היי אני קרין אני בת 14
הגובה שלי זה 1.65 (בערך) ואני שוקלת בערך בסביבות ה-52 ק''ג
הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי שהמשקל שלי הוא מצויין יחסית לגובה ולגיל אבל עדיין יש לי איזורים שונים שהייתי שמחה להרזות בהם ,בעיקר הבטן והיריכיים(אולי קצת הישבן) אני נראת יחסית וב אבל הייתי שמחה להוריד קצת באזורים האלה..
נ.ב. רופא אחד אמר לי שלא כדאי לי להרזות יותר מפני שזה יכול להוביל לתת משקל! זה הגיוני?..
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המשקל הנכון? - תגובה
ליטל סמואל-לוי21/12/2010הי קרין,
המשקל שלך תקין. לא הייתי מציעה לך לעשות "דיאטות" כדי לא לפגוע בתהליך ההתבגרות ולא להגיע לחסרים תזונתיים.החשש שהגדול ביותר הוא שדיאטה כזו בגיל הזה עלולה להתדרדר להפרעות אכילה. ההמלצה הטובה ביותר שלי היא להקפיד על תזונה בריאה ופעילות גופנית זה יעזור לך לעצב גם את האזורים שאת מעוניינת וישמור עלייך במשקל תקין לאורך זמן. קחי בחשבון שבגיל הזה הגוף עובר שינויים עד שהוא מגיע לצורה סופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימותסבטה20/12/2010
אני מנסה עכשיו תזונה שהיא די דומה לדיאטת אטקינס, ז"א ללא פחמימות בכלל (באטקינס, בשלב הראשון, מותר מתחת ל20 גרם ביום, לי יוצא אפילו פחות).
השאלה שלי היא האם אעלה במשקל אם אחזור לאכול פחמימות אחרי תקופה שהגוף לא קיבל אותם (תקופה של שבועות)?
כרגע אני אוכלת רק ביצים, דגים, עוף, אבוקדו, פטריות וירקות עלים ירוקים.
הייתי רוצה לחזור לאכול פחמימות בעוד כמה שבועות, לא ממתקים ושטויות אלא פירות, ירקות, דגנים מלאים וכ'ו.
האם עלי לכלול פחמימות בתפריט בהדרגה (כמו שעושים באטקינס, כל שבוע מוסיפים 5 גרם) או שזה בסדר פשוט לחזור לאכול את כמות הפחמימות הדרושה לגופי (קרוב ל200 ליום) מבלי להעלות במשקל?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/12/2010כמובן שצריך לדעת לחזור מדיאטת דלת פחמימות והכל צריך להתבצע בהדרגה ולאט לאורך זמן עם בדיקות קרובות חוזרות ונשנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לרזות לפני חתונהעביר20/12/2010
שלום רב
אני בת 24 גובה 165 והמשקל 80 אני מבקשת לעזור לי לרדת במשקל מהר כי החתונה שלי עוד 4 חודשים לא יודעת איך להסתדר מה לעשות ניסיתי הרבה דיאטה ולא הצלחתי ולהפך כל פעם אני עוצה דיאטה הייתי יורדת קצת אבל אני חוזרת כפול במשקל בקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לרזות לפני חתונה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי21/12/2010עביר שלום,
מפני שמדובר בזמן קצוב ומצב שאת רוצה להיראות טוב לפני חתונה כדאי שתגיעי טיפול מסודר. יכול להציע לך להתקשר אלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהשירן20/12/2010
אני בת 17 ו4 חודש ואני ממש מתקשה להרזות אני הגובה שלי הוא 1.65
ואני שוקלת 92 ואני מעוניינת בטיפים או משהו שיעזור לי אני אשמח לקבל תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/12/2010יש לך דרך ארוכה של מספר חודשים לא מבוטלים ולכן רצוי ללכת ולקבל יעוץ מקצועי ממושך לבד ובידע שלך יהיה קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)