מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולזאיי7 ותזונה נכונהיפית20/12/2010
אני משתמשת בכדורים של בולזאיי7 וירדתי כבר 10 ק"ג בערך ויש לי בערך עוד 15 ק"ג לרדת. זו פעם ראשונה שירדתי כ"כ הרבה מזה שנים ואני מפחדת שאני אעלה את הכל אחרי שאני אסיים, לכן אני רוצה לקבל המלצה על תזונה נכונה, מה כדאי לי לאכול, ממה להמנע... כדי שאני אשמור על המשקל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולזאי 7
מורן לוי20/12/2010גם אני השתמשתי בבולזאי 7 וירדתי כבר 7 קג, אני הסתכלתי באינטרנט ומצאתי תפריטים.. ממליצה!
שיהיה לך בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת פירותדני.א20/12/2010
רציתי לדעת כמה פירות מומלץ לצרוך ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת פירות - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי21/12/20104
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על תזונה מאוזנתשיר20/12/2010
שלום רב,
לאחר לידה (2) התחלתי בדיאטה בסגנון 'דיאט קלאב', שבה אכלתי ליום 1,500 קלוריות.
כעת ירדתי 15 ק"ג, ומשקלי נמוך משהיה לפני ההריון. כעת אני בטווח התקין, אך אני מחפשת דרך לשמור על תזונה בריאה אך מאוזנת, כלומר שלא ארד עוד במשקל, אך אוכל להמשיך לאכול בצורה מסודרת. איזה מרכיב עליי להוסיף לתפריט ובאיזה מינון כדי לשמור על יציבות משקלי?
הרבה תודה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה על תזונה מאוזנת - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/12/2010את צריכה לקבל יעוץ מקצועי על הדרך הטובה ביותר לגוף שלך לשמור על המשקל ויש לנו את הידע לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה!קרין19/12/2010
היי אני ליטל ...
יש לי בעיה אני די שמנמנה -מלאה ,האזורים הבעייתיים שלי הם הבטן הישבן והיריכיים .
הציעו לי דרכים שונות להרזות -לא לאכל מאכלים עם הרבה שמן ,לאכול פחות יותר,לאכול רק סלטים ומאכלים ללא הרבה קלוריות ופחמימות ,לא לאכול בערב(אחרי 6 בערך),ואני ניסיתי את כל הדרכים האלו וכלום לא עזר ז''א ניסיתי לא לאכול אחרי 6 ולאכול כמה שפחות פמחימות וקלוריות אבל זה לא עזר לא הרזתי בהתחלה ירדתי בערך כ- 2-3 קילוגרם והתחלתי להיות יותר קפדנית ולאכול פחות כי חשבתי שאני ארזה יותר אבל לאחר הוררדת ה-2-3 קילוגרמים האלו לא הרזתי בכלל ורק החזרתי את הקילוגרמים האלו חזרה .
הגובה שלי הוא 1.65 ואני שוקלת 58 קילוגרם אני ממש רוצה להרזות אבל לא ודעת איך .. מישהוא יכול לעזור לי ?
תודה מראש-ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה! - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי19/12/2010שלום ליטל,
לא כתבת בת כמה את. אם את אדם בוגר, את לא בעודף משקל, לכן את מתקשה. מכל מקום כדאי שתקבעי פגישה עם איש מקצוע כדי תקבלי טיפול אישי ומקצועי ולא כל מיני טיפים כפי שעד עכשיו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה! - תגובה
אהרון רזון19/12/2010קודם כול, אין שום אפשרות לרזות רק או בעיקר "באזורים הבעייתיים". עם תכנית הרזיה
אפקטיבית, מותאמת לך אישית על ידי איש מקצוע תרזי בכול הגוף כולל במקומות בהם ישנם מצבורי שומן שמפריעים לך.
למעשה משקלך תקין לחלוטין, ובהעדר עודף משקל קצב ההרזיה יהיה איטי, אפילו עם דיאטה מוצלחת.
בפורום זה אינו נהוג להציע תפריטים, וכפי שציינתי הפתרון הכי טוב הוא לפנות אישית לאיש מקצוע, אבל אם תפרטי את כל מה שאת אוכלת ושותה, מחולק לפי ארוחות, וכמו כן הפעילות הגופנית, תקבלי הצעות שיפור.
בת כמה את?
הערה: אין צורך להפסיק לאכול בשעה 6 בערב אלא אם את הולכת לישון לפני 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאר הפרטים
קרין20/12/2010אני בת 17
אני גם עוסקת בספורט בזמן הפנוי
לפני כמה זמן חודשיים בערך רקדתי ואין לי ממש זמן פנוי עכשיו ואני כבר לא רוקדת(בגרויות ואז צבא)
תודה בכל אופן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיתים(:19/12/2010
היי
רציתי לדעת כמה זיתים נחשבים למנה?
וגם כמה קל' זה מנת של זיתים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיתים - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי19/12/2010מנת שומן=5 זיתים קטנים=50 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכול גרעיני קיווימיכל19/12/2010
שלום,
האם ייתכן שגרעיני קיווי, בדומה למשל לקליפות גרעיני תירס, אינם מתעכלים ויוצאים כמות שהם ומופיעים כנקודות שחורות בצואה ?
אני רואה לאחרונה ביציאות שלי משהו שמבחינת המראה שלו אני לא יכולה לתת לו הסבר הגיוני אחר שלא נובע מבעיה כלשהי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן
אהרון רזון19/12/2010אבל כדי להיות יותר בטוחה שזאת הסיבה, הפסיקי את אכילתם ליומיים-שלושה ובדקי את נוכחות הנקודות השחורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר סביר?אני18/12/2010
מה יכול לגרום לנפיחות בבטו:
1. שימוש בחומרים המסייעים ליציאות
2. דילוג על ארוחות
3. אכילת יתר של סיבים
סליחה על השאלון אני פשוט מחפשת תשובות ובעיקר פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יותר סביר? - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי18/12/2010אני שלום,
זה תלוי. אם קיימת עצירות וכתוצאה מהעצירות (המצאות צואה במע' העיכול זמן רב) נוצרים גזים, אז חומרים שמסייעים ליציאות יסיעו גם לגזים ולא ההיפך.
דילוג על ארוחות לא עשוי לגרום לנפיחות.
אכילת יתר של סיבים יכולה לגרום לנפיחות עד שהמערכת מתרגלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי......
אני19/12/2010הליקובקטור יכול לגרום לנפיחות?
או דלקת בקיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...... - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי19/12/2010כן אבל קודם צריך לבדוק אם יש אליקובקטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבוקדוסבטה17/12/2010
האם מותר לאכול את הקליפה של האבוקדו?
אני אוכלת גם את הקליפה כי ידוע שלקליפות של פירות וירקות יש הרבה ערכים תזונתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבוקדו - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי18/12/2010שלום,
לא שמעתי על יתרונות של קליפת אבוקדו. במיוחד שיתרונו העיקרית הינו תכולת השומן החד בלתי רווי. לא רואה סיבה כלשהי לאכול את הקליפה וזה גם בטח לא טעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם לבןאניטה17/12/2010
אני התחלתי עם התפריט של חלי ממן
6 ארוחות מסודרות ביום
לפני חצי שנה עשיתי והורדתי 15 קילו
הבעיה שלי זה הלחם
שלא תמיד אני מוצאת בחנויות אצלנו
אז רציתי לדעת במקום הלחם הדיאט וכל זה אני יכולה לאכול לחם פרוס לבן רגיל ובכל זאת ארזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר את התפריט
אהרון רזון17/12/2010בקשר ללחם:
מה שמרזה\משמין זה הערך הקלורי ולא הסוג או האיכות, אבל הלחם האיכותי (לחם לבן רגיל אינו איכותי) בריא יותר וגם אמור להשביע יותר בזכות הסיבים התזונתיים.
את יכולה, אם אין ברירה, לאכול את הלבן הרגיל בתנאי שערכו הקלורי אינו עולה על הלחם המומלץ בתפריט.
מצד שני, אם את מאמצת דיאטה מסויימת את צריכה לדייק ביישומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמעתי...עדן16/12/2010
שלקיחת מולטי ויטמין מזרזת את חילוף החומרים ומשפרת אותו.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נכון
אהרון רזון17/12/2010רק פעילות גופנית במינון ועצימות אפקטיביים מזרזת את חילוף החומרים גם במנוחה מוחלטת (RMR).
התועלת בנטילת מולטי וויטמין מוטלת בספק באופן כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורה רזה שרוצה לרזותליאורה16/12/2010
שלום. אני בת 19 ושוקלת 54. גובהי 165 ס"מ.
יש לי בעיה. לאחרונה יש לי בעיה עם הגוף שלי ועם המשקל. אני מתעסקת בזה כל הזמן ולא מצליחה להרפות מהעניין. אני בטוחה שאני שמנה מאוד ולמרות שכל החברות שלי אומרות לי שאני רזה ועל מה אני מדברת בכלל. אני נמצאת כל הזמן בין דיאטה לדיאטה ופוחדת מאוד להשמין יותר ממה שאני עכשיו. בכל תקופת התיכון שלי הייתי רזה מאוד,ממש מקל. בצו הראשון למשל שקלתי 48. אני מודה שהמשקל הזה לא בריא אבל הייתי כל כך מאושרת באותה תקופה ובכלל לא חשבתי על אוכל. תמיד הייתי אוכלת המון ובלי לספור קלוריות ולא הייתי עולה במשקל. התחלתי להשמין קצת לפני הצבא. עליתי איזה קילו-שניים והתרחב לי מעט האגן וממש נבהלתי מזה. בצבא גדלו לי גם היריכיים ואני משתגעת מזה! איך זה יכול להיות? אני בחורה שאף פעם לא משמינה! אני מתסכלת במראה ומרגישה גועל,פשוט כך.
בנוגע לדיאטות, כל פעם אני מתחילה ולא מצליחה להחזיק אפילו שבוע כי אני פשוט בחורה שאוהבת לאכול...אין מה לעשות בנידון.וגם מפני שאמא שלי תמיד שמה לב שאני משנה את הרגלי האכילה שלי והיא נורא כועסת עליי ודואגת, אומרת "שלא תהפכי לי לאנורקסית". לא יודעת כבר מה לעשות.
איך ניתן להוריד במשקל ולא להישבר באמצע הדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחורה רזה שרוצה לרזות - תגובה
ד''ר רוני חרמון16/12/2010אני חושב שאת סובלת מהתחלה של תסמונת אנורקסית ואמא שלך חוששת בצדק. את לא שמנה לכל הדעות ואפילו רצה הבעיה שלך בראש ובתפיסה שלך על עצמך את חייבת לשנות גישה במהירות ואם את לא יכולה לבד תפני בהקדם ליעוץ לפני שיהיה יותר בעייתי וקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת!עדן15/12/2010
אני סובלת מנפיחות תמידית בבטן!
אחרי כל ארוחה, שתייה, כל דבר שנכנס לי לבטן היא מתנפחת.
בנוסף אני סובלת מרגישות ללקטוז.
מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת! - תגובה
ד''ר רוני חרמון16/12/2010יש הרבה מה לעשות אבל חסרים הרבה פרטים. כעיקרון רצוי לפנות לרופא המשפחה ולגאסטרו לפתרון יעיל מהיר וטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולמיה?קים15/12/2010
מה ההשלכות הרעות שנגרמות עקב הקאות יומיומיות בכוונת תחילה[בולמיה ?]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולמיה? - תגובה
ד''ר רוני חרמון16/12/2010חבל על הזמן יותר טוב שלא תדעי בסופו של דבר אפשר להגיע לרע מכל אם לא מטפלים בזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין רוצה לדעת
קים17/12/2010תוכל לפרט קצת יותר בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין רוצה לדעת - תגובה
ד''ר רוני חרמון19/12/2010הקאות כמו שילשולים הנגרמים עקב מצב בריאותי תחלואתי יכולים לגרום לשינויים מטבולים קשים שיכולים לגרום להרבה צרות ואפילו למוות. מצב בולמי הוא קשה שבעתיים כיוון שהדחף להקאות הינו נפשי ובילתי נשלט ולכן במקרה הנ"ל חייבים גם טיפול פסיכיאטרי ביכדי להפסיק את ההקאות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה .
קים19/12/2010עוד משהו קטנטן ,עקב ההקאות יכולים להופיע סימנים חיצוניים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם לבן(:15/12/2010
היי
בתור מישהי ששומרת על תזונה נכונה ואוכלת מאכלים בריאים,אני אוכלת תמיד לחם מקמח מלא או לחם שיפון,כל שבוע מגוונת אבל הכוונה היא רק לחם מסוג זה גם לפעמים עם תוספת דגנים וכמובן שמקפידה לראות שהרכיב הראשון ברשימה זה קמח מלא
בכל אופן רציתי לשאול אם מידיי פעם אפשר גם לשלב לחם לבן האחיד הרגיל?
האם יש בו ממש חסרונות וכדאי להימנע ממנו לחלוטין?
ובגדול גם רציתי לדעת האם ההבדל היחידי בינו לבין הלחם מקמח מלא זה כמות הסיבים? והערך סוכר שעולה אחרי אכילת לחם לבן?
אשמח לתשובות ועיצות,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם לבן - תגובה
ד''ר רוני חרמון15/12/2010התשובה הינה נכון ואין בעיה לאכול גם לחם לבן אחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןנפוחה14/12/2010
אני סובלת מנפיחות בבטן...זה החל לפני שנה שכבר ירדתי המון במשקל [כמעט 30 קילו]....הבטן שלי מתנפחת ללא קשר לעצירות,מאכלים,מצב רוח,הורמונים.
נמאס לי מזה כבר,עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה בה ראו הליקובקטור שכבר טופל וחוסל.
הדבר היחיד שנאמר לי שיתכן בגלל עודף ירקות שאני אוכלת,אז הפחתתי אבל זה עדיין קיים,אני סובלת מעצירות כרונית אבל מטפלת בעזרת חצי כפית דבש הני לקס מידי לילה.
שאלתי היא האם בגלל נטילת הדבש המסייע בעצירות עלול להריע את המצב?
ומה עוד האפשרויות?זה כבר מייאש אותי,אני שומרת על משקלי כל כך יפה ומקפידה גם על תזונה וגם על פעילות גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן - תגובה
אהרון רזון14/12/2010זה אחד מן התסמינים של אי סבילות ללקטוז. אולי זאת הבעיה. מומלץ בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקטוז?
נפוחה14/12/2010הכוונה רגישות למוצרי חלב?
אם כן אז התור הוא רק לעוד 4-5 חודשים בתל השומר כי לצערי לא עושים זאת במכבי.
אגב עליי לעדכן בדבר נוסף:
התפריט היומי שלי כולל מקסימום 700-800קלוריות והארוחות לא מסודרות כלל-בגלל הדיאטה שהפכה מעט לקיצונית בזה שאני מפחדת להשמין...זה גם עלול לגרום לנפיחות כזו איומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקטוז? - רגישות למוצרי חלב
אהרון רזון15/12/2010כנראה שהדיאטה (לא מושכלת?) עשתה בלגן במערכת העיכול ובגוף בכלל. גם הרגלי האכילה הנוכחיים שלך לא תורמים (בלשון המעטה) לבריאות ולהסדרת הבעיה המטרידה.
אף אחד לא יכול להיות בריא עם 700-800 קק"ל לזמן בלתי מוגבל. את חייבת לדעת שהבריאות קודמת לרזון (מוגזם?).
עד הבדיקה בתל השומר, את יכולה לאבחן את עצמך על ידי הפסקה מוחלטת של אכילת כל מוצר חלב במשך 10 ימים ולראות אם יש שיפור.
עם או בלי קשר לנפיחות, אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע שילמד אותך לאכול נכון, אחרת מצב הבריאות שלך ימשיך להחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי רגישות
אני15/12/2010לפני מספר חודשים התנזרתי ממוצרי חלב כמעט 4 חודשים....לא היה שיפור במצבי כלל.
אפילו עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה שבה התברר שיש לי הליקובקטר ודלקת בקיבה ובאנטרום....טופלתי ע"י אנטיביוטיקה ומאז לא בדקתי שוב.
בנוסף עליי לעדכן כי אני כן מטופלת ע"י תזונאי אך אני לא מיישמת את מה שהוא מציע בעיקר מחשש להשמנה..
אני חושבת שכשכן הקשבתי לו הבטן אולי הייתה פחות נפוחה אבל לא בטוח.
ממש נמאס לי כבר,אני מיואשת,ללא מצב רוח בגלל המצב....ירדתי כל כך יפה,אני אבל הבטן הריונית ונפוחה...
איך תוכל לסייע לי בכל זאת כאן על גבי המחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי רגישות - תגובה
אהרון רזון15/12/2010מסתבר שמצבך קשה יותר ממה שחשבתי, ואני מתכוון בעיקר לפן הנפשי. אם את לא
מיישמת את ייעוץ התזונאי במחיר הבריאות שלך, הבעיה שלך היא נפשית, את חייבת טיפול פסיכולוגי, ויפה שעה אחת קודם. מה ייצא לך מזה שתהי רזה מאוד אבל עם בריאות הרוסה ומצב רוח ירוד?
אף אחד לא יוכל לעזור לך מעל מסך המחשב. רק את תוכלי לעזור לעצמך, אם תרצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק,ואני נואשת
אני16/12/2010יחד עם זאת שאני נואשת מאוד,ללא מצב רוח וחשק לכלום....
כנראה גם הגוף "בוגד" בי כרגע מאוד בכך שהבטן שלי מתנפחת ונפוחה עד מאוד...
אגב,לא רק אני אומרת שהיא נפוחה:אני שואלת את מקורביי כדי להבין שאני לא הוזה ואומרים לי שהיא ממש נפוחה.....
זה כבר שנה כך,לעיתים היא פחות ולעיתים היא ענקית,כנראה שהגוף מחזיר לי על מספר הקלוריות הנמוך שאכלתי? כי עד לא מזמן ממש אכלתי מעט ועכשיו אני עוד איכשהוא מצליחה להגיע ל800-900 קלוריות יומיות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)